Sajnos itt a netes világban van egy nehéz dolog, ez pedig a távolság. Mindenkinek vannak olyan időpontjai, amikor ráér, van aki napközben, van aki hétvégén, van aki este és ezt 3-4 ember esetén nem könnyű egyeztetni. Mindenkinek vannak programjai, türelem kell az egyeztetéshez. Még régebben nekem volt olyan hogy az ország másik végén élő hölggyel ismerkedtem, mégis megoldottuk hogy találkozzunk. Az igaz viszont hogy gyakran nem ment, csak pár alkalommal, de ezt tudtuk mindketten. Egy nős pasinak még jó is lehet ha nem a közvetlen környezetéből jön valaki, akit senki se ismer mondjuk a környezetében.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 05. szombat 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 05. szombat 08:48
Törölt felhasználó (1568852)

Mi nem zárjuk ki a nős pasikat, de az biztos, hogy sokkal nagyobb nyűg egy nős pasi. Nehezebben ér rá, mindíg rohan. Sosem engedi el magát igazán.
Még az jutott eszembe egyébként hogy ha megvan a megfelelő diszkréció akkor egy nős pasinak könnyebb lehet egy házaspárral barátkozni mint egy nővel. Ha házaspárral barátkozik inkább elhiszi bárki hogy ez csak barátság.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 01. 05. szombat 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 05. szombat 11:25

A nős pasik saját magukat zárják ki, az érthető körülményeik miatt. De ha a párok nem érnek rá éppen pont most, öt perc múlva, akkor persze kamusok...
Amíg az ilyen oldalakat egyesek ingyen kupinak használják, addig marad is így.
És természetesen vannak kivételek...

Szerintem a nős pasihoz inkább a házas nő illene, nem a házaspár. Mert előbbinél ugyanazok a körülmények. Egyébként a házaspár férfi tagja is nős, de értem a dolgot.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 01. 05. szombat 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 05. szombat 11:25

A nős pasik saját magukat zárják ki, az érthető körülményeik miatt. De ha a párok nem érnek rá éppen pont most, öt perc múlva, akkor persze kamusok...

(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 05. szombat 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 05. szombat 08:48

Törölt felhasználó (1568852)

Mi nem zárjuk ki a nős pasikat, de az biztos, hogy sokkal nagyobb nyűg egy nős pasi. Nehezebben ér rá, mindíg rohan. Sosem engedi el magát igazán.
A marha
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 04. péntek 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 04. péntek 13:48

Törölt felhasználó (3914082)

Egy újabb gyöngyszem... szerintetek eljött??? Az aljától visszafele olvasssátok
rendben
Ezt írtad:
-------------------------------------------------
Meglatjuk
Ezt írtad:
nekem jó, és akkor holnap is fürdőzés vagy csak kávé? vagy esetleg utána valami?
Ezt írtad:
Ok akkor a thrmal kavezo?
Ezt írtad:
igen
Ezt írtad:
Jo a holnap reggel. 9 ora?
Ezt írtad:
holnap nem dolgozok, de mennem kellene haza (vidékre 80km)
mert van két házunk, szülők külföldön stb. azért van teendőm
esetleg holnap reggeli órákban?
Ezt írtad:
Akkor tegyük át holnapra. Holnap hogy dolgozol?
Ezt írtad:
1tol nekem munka van este nem lenne jó nektek?
Talizni meg elugranék még most amikorra gondoljátok
Ezt írtad:
Furdo is
Ezt írtad:
Fürdőzés is vagy csak kávé?
Ezt írtad:
Thermal? Ma delelott?
Ezt írtad:
Szivesen találkozhatunk ma délelőtt jó is lenne nekem
vagy mikor gondoljátok,
Voltam egyszer egy párral így van némi tapasztalatom
Ezt írtad:
Szia,
Ok, szimpi vagy
Tali egy kv ra?
Van már tapasztalatod?
Ezt írtad:
küldtem képet
gondoljátok cserélhetünk telefonszámot is
Ezt írtad:
Lenne, küld a portfóliódat
Ezt írtad:
Sziasztok,
Balázs vagyok Debrecen belvárosában hellyel rendelkező sportos srác vagyok hármasban van némi tapasztalatom.
Lenne kedvetek ismerkedni?
(telefonszám, e-mailben képcsere minden megoldható
rendben
Ezt írtad:
Meglatjuk

Ezt írtad:
nekem jó, és akkor holnap is fürdőzés vagy csak kávé? vagy esetleg utána valami?
Ezt írtad:
Ok akkor a thrmal kavezo?
Ezt írtad:
igen

Ezt írtad:
Jo a holnap reggel. 9 ora?
Ezt írtad:
holnap nem dolgozok, de mennem kellene haza (vidékre 80km)
mert van két házunk, szülők külföldön stb. azért van teendőm
esetleg holnap reggeli órákban?
Ezt írtad:
Akkor tegyük át holnapra. Holnap hogy dolgozol?
Ezt írtad:
1tol nekem munka van este nem lenne jó nektek?
Talizni meg elugranék még most amikorra gondoljátok
Ezt írtad:
Furdo is
Ezt írtad:
Fürdőzés is vagy csak kávé?

Ezt írtad:
Thermal? Ma delelott?
Ezt írtad:
Szivesen találkozhatunk ma délelőtt jó is lenne nekem

Voltam egyszer egy párral így van némi tapasztalatom
Ezt írtad:
Szia,
Ok, szimpi vagy
Tali egy kv ra?
Van már tapasztalatod?
Ezt írtad:
küldtem képet

gondoljátok cserélhetünk telefonszámot is

Ezt írtad:
Lenne, küld a portfóliódat

Ezt írtad:
Sziasztok,
Balázs vagyok Debrecen belvárosában hellyel rendelkező sportos srác vagyok hármasban van némi tapasztalatom.
Lenne kedvetek ismerkedni?
(telefonszám, e-mailben képcsere minden megoldható
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 04. péntek 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 04. péntek 19:23
Törölt felhasználó (3989732)
VIP

Szerintem ez is olyan, hogy embere válogatja. Nálunk a párom egyszerűen nem tudja elengedni magát, ha tudja, hogy a másik most épp tilosban jár, amikor rajta (benne) ügyködik.
Másfelől bocs, de nem vesszük el senkitől a lehetőséget. Nem mi vagyunk a bolygó egyetlen olyan párosa, aki többesre vágyik.
Másfelől bocs, de nem vesszük el senkitől a lehetőséget. Nem mi vagyunk a bolygó egyetlen olyan párosa, aki többesre vágyik.

Nem is vettük rosszallásnak; ez is olyan, hogy van, akit ez zavar, van akit meg nem. Ő mindig is ilyen volt, más egészen pendelyes kora óta, hogy ha a pasi nős volt, vagy kapcsolatban állt, akkor az bukó.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 01. 04. péntek 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 04. péntek 21:02

Értem. Nem volt benne semmi rosszallás, ha a párod így érzi jónak akkor rendben.
Értem. Nem volt benne semmi rosszallás, ha a párod így érzi jónak akkor rendben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 04. péntek 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 04. péntek 19:23
VIP

Szerintem ez is olyan, hogy embere válogatja. Nálunk a párom egyszerűen nem tudja elengedni magát, ha tudja, hogy a másik most épp tilosban jár, amikor rajta (benne) ügyködik.

(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 01. 04. péntek 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 04. péntek 19:07

Ez érdekes amit mondasz. Viszont szerintem előfordulhat olyan házaspár, hogy az egyik fél másképp áll ehhez a dologhoz mint a másik. Van aki el tudja fogadni az ilyen jellegű dolgot, hogy például többes szex, van aki nem. Lehet hogy mondjuk a férjnek nem probléma, de a feleségnek igen. Gondolom ez a gyakoribb. Ebben az esetben ha a pár másik tagjának a szempontjait is figyelembe veszitek, akkor a másik tagtól, akinél önmagában működhetne a dolog, elveszitek a lehetőséget. Én egyébként a teljes diszkréció híve vagyok, vagyis hogy ne tudjon senki más róla, csak ugye ez többszereplős játék és nem biztos hogy olyan egyszerű. Mert én egyedül azt csinálok amit akarok és ha nem mondom el senkinek senki nem tudja meg, senki nem láthat a fejembe, de ha legalább 2 ember van akkor más a helyzet.
Ez érdekes amit mondasz. Viszont szerintem előfordulhat olyan házaspár, hogy az egyik fél másképp áll ehhez a dologhoz mint a másik. Van aki el tudja fogadni az ilyen jellegű dolgot, hogy például többes szex, van aki nem. Lehet hogy mondjuk a férjnek nem probléma, de a feleségnek igen. Gondolom ez a gyakoribb. Ebben az esetben ha a pár másik tagjának a szempontjait is figyelembe veszitek, akkor a másik tagtól, akinél önmagában működhetne a dolog, elveszitek a lehetőséget. Én egyébként a teljes diszkréció híve vagyok, vagyis hogy ne tudjon senki más róla, csak ugye ez többszereplős játék és nem biztos hogy olyan egyszerű. Mert én egyedül azt csinálok amit akarok és ha nem mondom el senkinek senki nem tudja meg, senki nem láthat a fejembe, de ha legalább 2 ember van akkor más a helyzet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 04. péntek 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 04. péntek 18:36
VIP

Van olyan ismerősünk több is, akiről tudjuk - hiszen ezer éve ismerjük egymást - hogy simán benne lenne a dologban. De mi nem megyünk bele, mert az illető párja (akit szintén ismerünk) nem ezt érdemli.
Egyértelmű
Ha erre jártok és gondoljátok szóljatok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 04. péntek 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 04. péntek 18:35

VIP

Nincs kialakult gyakorlatunk erre, de ez is egy fontos szempont. Egyébként meg ha mindenki őszinte, akkor nagyjából egy alkalom után már le lehet bukni ezzel. ismerjük a harmadik nevét, arcát, megtaláljuk fészbúkon stb. Rákérdezünk dolgokra, és ha csak egy kicsit is gyanús, akkor kuka a dolog. Nem hiszem, hogy olyan nagy rafkó kell ehhez.

Van olyan ismerősünk több is, akiről tudjuk - hiszen ezer éve ismerjük egymást - hogy simán benne lenne a dologban. De mi nem megyünk bele, mert az illető párja (akit szintén ismerünk) nem ezt érdemli.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 01. 04. péntek 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 04. péntek 16:30

Jó, de hát gondolom neki sem az a célja hogy belerondítson valami jó kapcsolatba és szerelmes legyen valakibe. Akkor meg mi a jelentősége, hogy a beszálló férfi státusza milyen? Vannak olyan párok akik eleve úgy hirdetik magukat, hogy boldog házasságban élnek. Azt gondolná az ember hogy ott a nő is képes rá hogy a harmadik valóban csak a szex miatt, plusz esetleg még egyéb közös programok miatt legyen. Vagyis rendelkezik az ehhez szükséges érzelmi intelligenciával, vagy nem tudom hogy nevezzem.
Nincs kialakult gyakorlatunk erre, de ez is egy fontos szempont. Egyébként meg ha mindenki őszinte, akkor nagyjából egy alkalom után már le lehet bukni ezzel. ismerjük a harmadik nevét, arcát, megtaláljuk fészbúkon stb. Rákérdezünk dolgokra, és ha csak egy kicsit is gyanús, akkor kuka a dolog. Nem hiszem, hogy olyan nagy rafkó kell ehhez.
(Ez egy válasz fishbed üzenetére (2019. 01. 04. péntek 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 04. péntek 16:25

Írásos engedély kell, vagy elég bemondásra??
,de komolyan kérdem ?

Jó, de hát gondolom neki sem az a célja hogy belerondítson valami jó kapcsolatba és szerelmes legyen valakibe. Akkor meg mi a jelentősége, hogy a beszálló férfi státusza milyen? Vannak olyan párok akik eleve úgy hirdetik magukat, hogy boldog házasságban élnek. Azt gondolná az ember hogy ott a nő is képes rá hogy a harmadik valóban csak a szex miatt, plusz esetleg még egyéb közös programok miatt legyen. Vagyis rendelkezik az ehhez szükséges érzelmi intelligenciával, vagy nem tudom hogy nevezzem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 04. péntek 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 04. péntek 16:21
VIP

Igen, sőt, nála most itt a hármashoz való keresésünknél eléggé feltétel, hogy a beszálló férfi vagy engedéllyel jöjjön, vagy egyedülálló legyen. Nem hajlandó működő kapcsolatba belerondítani semmilyen szinten, még ha maga Ámor isten manifesztálódik is az ágyunkban álló cerkával.

Írásos engedély kell, vagy elég bemondásra??
,de komolyan kérdem ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 04. péntek 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 04. péntek 16:21

VIP

Igen, sőt, nála most itt a hármashoz való keresésünknél eléggé feltétel, hogy a beszálló férfi vagy engedéllyel jöjjön, vagy egyedülálló legyen. Nem hajlandó működő kapcsolatba belerondítani semmilyen szinten, még ha maga Ámor isten manifesztálódik is az ágyunkban álló cerkával.

(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 01. 04. péntek 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 04. péntek 16:18

Igen, sok igazság van abban amit mondasz. Számomra a nagy kérdés, hogy mennyire befolyásolja őket ha valakinek van fix barátnője, párja, stb. Nyilván például a bizalom, az intelligencia, meg bizonyos lelki dolgok nekem is fontosak, ezt tökéletesen megértem. De például a párodat érdekelné-e úgy a jó pasi abban az esetben amiről írtál, ha tudná hogy van fix barátnője a jó pasinak, de neki is van párja?
Nekem még egy sem volt, szóval egy is sok lenne. Köszi a tippet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 04. péntek 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 04. péntek 16:11
VIP

A kullancs nem bánt, ráadásul én azt figyelem, hogy cirka 30 év aktív túrázás után évről évre egyre kevesebbet szedünk össze. Pedig megyünk tökön-paszulyon át, nem csak kitaposott turistautakon.
Másrészt a kullancsok által terjesztett kórokból csak az agyhártyagyulladás a veszélyes, de az felettébb ritkán fordul elő. A sokat emlegetett Lyme szinte mindben ott van, de abból meg még ritkábban lesz konkrét kialakult betegség.
Használj Bábolna Bio-s Protect B-t, azt utálják a kullancsok meg a szúnyogok is.
Másrészt a kullancsok által terjesztett kórokból csak az agyhártyagyulladás a veszélyes, de az felettébb ritkán fordul elő. A sokat emlegetett Lyme szinte mindben ott van, de abból meg még ritkábban lesz konkrét kialakult betegség.
Használj Bábolna Bio-s Protect B-t, azt utálják a kullancsok meg a szúnyogok is.

Igen, sok igazság van abban amit mondasz. Számomra a nagy kérdés, hogy mennyire befolyásolja őket ha valakinek van fix barátnője, párja, stb. Nyilván például a bizalom, az intelligencia, meg bizonyos lelki dolgok nekem is fontosak, ezt tökéletesen megértem. De például a párodat érdekelné-e úgy a jó pasi abban az esetben amiről írtál, ha tudná hogy van fix barátnője a jó pasinak, de neki is van párja?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 04. péntek 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 04. péntek 16:09
VIP

Minden szavaddal egyetértek.
Amikor nálunk felmerült ez a téma, hogy nem szeretne-egy plusz farkat a szórakoztatására a párom, akkor a beszélgetések során azért kibukott, hogy jó pár téves elképzelése van egy férfinak egy nő "működéséről". Pl. én azt hittem, hogy ahogy mi férfiak azért megszemlélünk egy formásabb nőszemélyt, és gondolatban már azt is látjuk, mi mindent tudnánk kezdeni vele, az ugyanígy megvan a nőknél is. Hát nem, igencsak nője válogatja.
Konkrétumokra kérdeztem rá a páromnál, elmondva, hogy azt hittem, hogy a kettlebelnél pl. nem csak a mozgás öröme lelkesíti, hanem azért az is, hogy az edzősrác nem akárhogy néz ám ki. Hogy értsd: a srác egy exkatona, izmos, mozgékony, edz, fut, stb. Férfias megjelenésű, határozott, de udvarias, kedves, humoros jellem, azaz nagyjából mindene megvan ahhoz, hogy bármelyik nőt kedve szerint hanyatt döntse. Erre a párom elmondta, hogy ez mind szép és jó, pár hibája azonban van a srácnak: kb. három centivel alacsonyabb, mint kéne. Valamint van fix barátnője. Tehát ha a párom szingli lenne, és a srác rámozdulna, akkor se lenne gusztusa hozzá, bármennyire is csiklandozná a hiúságát, hogy egy ilyen jó pasi akarja őt.
Szóval a nők azért máshogy működnek, a fizikai inger sokkal kevésbé játszik náluk. Sokkal fontosabb, hogy bízzanak az illetőben, és hogy lelkileg kedveljék; - még egy egyéjszakás bulinál is. Úgy már tudják használni élő vibrátorként (ezt a kifejezést itt tanultam
).
Amikor nálunk felmerült ez a téma, hogy nem szeretne-egy plusz farkat a szórakoztatására a párom, akkor a beszélgetések során azért kibukott, hogy jó pár téves elképzelése van egy férfinak egy nő "működéséről". Pl. én azt hittem, hogy ahogy mi férfiak azért megszemlélünk egy formásabb nőszemélyt, és gondolatban már azt is látjuk, mi mindent tudnánk kezdeni vele, az ugyanígy megvan a nőknél is. Hát nem, igencsak nője válogatja.

Szóval a nők azért máshogy működnek, a fizikai inger sokkal kevésbé játszik náluk. Sokkal fontosabb, hogy bízzanak az illetőben, és hogy lelkileg kedveljék; - még egy egyéjszakás bulinál is. Úgy már tudják használni élő vibrátorként (ezt a kifejezést itt tanultam

A kullancs nem bánt, ráadásul én azt figyelem, hogy cirka 30 év aktív túrázás után évről évre egyre kevesebbet szedünk össze. Pedig megyünk tökön-paszulyon át, nem csak kitaposott turistautakon.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 01. 04. péntek 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 04. péntek 15:46

Egyébként én is szoktam néha túrázni, csak kicsit félek a kullancsoktól.
Inkább így télen, néha szoktam 20-30 km-t menni. De sokkal gyakrabban futok vagy kerékpározok.