Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 300 301 302 303 304 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5028   2018. 10. 18. csütörtök 05:39
X Törölt felhasználó (1568852)
Szia!
Azok a párok akik ezt olvasták, biztosan nem jutnak el veled még eddig sem. Hisz nem tudhatják mikor adod ki "nyílvánosan" az adataikat! Ha megadják a telefon számukat, akkor azt is ide másolod, mert nem küldték előbb ők a fotót?
Fura, hogy egy pasi mennyire nyeregben érzi magát attól, ha egy pár kapcsolatot kezdeményez vele. Azt hiszi onnantól Ő diktál. Pedig ennek nem erről kellene szólni. Azon versengeni, ki tette meg az első lépést, onnantól a másik szabja a feltételeket? Sajnos mi is belefutottunk ebbe 1-2 alkalommal. Azóta nem kezdeményezünk. Nem kell, hogy az amúgy sem kis egóval bíró "férfiak" vérszemet kapjanak, azt képzeljék Ők tesznek a párnak szivességet. Ha valakik ezt komolyan gondolják meg tudják beszélni. Mi ezért forszírozzuk a Skype-ot, nem kell hozzá személyes adatot megadni, fut a telefonokon, 5perc alatt telepíthető, a kamerát pedig lehet egyszerre kapcsolni, nem kell fotó, pláne nem 10 évvel korábbi, de ez már egy másik téma.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 16. kedd 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3917042)
2018. 10. 16. kedd 17:08
Üdv!Apró momentum a "sikeres párok" keresgéléséhez.Kapcsolatra jelölnek,Ők",amit szívesen fogadok,mert férfi vagyok.Aztán kommunikálunk levelekben.A konzekvenciákat vonja le mindenki smile

Én bármikor megtudom nyitni az albumot,te mit nyitsz meg?Jó keresgélést!

Ezt írtad:
-------------------------------------------------

Ezen nem fogok vitázni,mert egy férfi szerszámot látok összesen.....

De ha a telefonos beszélgetés nem üzemel hármunk között,akkor szerintem nincs értelme az itteni levelezésnek sem!

Ezt írtad:
Nekünk itt is vannak fent képeink,ellenben veled!

Ezt írtad:

Szia!
Tudok,miután beszéltem veletek telefonon,illetve kapok képet rólatok....(telefon után)...

Ezt írtad:
Szia!Képet tudsz küldeni a vomanizrzoli@freemail.hu-ra?
#5027   2018. 10. 18. csütörtök 00:06
youngguy21 youngguy21
Ezt biztos jó helyre írtad? confused
(Ez egy válasz limzsi üzenetére (2018. 10. 17. szerda 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 17. szerda 23:35
sajnos az én párom nem mesél :( Még az adott pillanatoban is amikor orgzmusa van csendben reszkető testel éli át
#5026   2018. 10. 17. szerda 23:35
limzsi limzsi
sajnos az én párom nem mesél :( Még az adott pillanatoban is amikor orgzmusa van csendben reszkető testel éli át
#5025   2018. 10. 17. szerda 12:36
X Törölt felhasználó (1574052)
Nagyon szép!
Gondolod, hogy ettől sikeresebb leszel?
Egyébként nem más jön le ebből, mint egy durcis pasi, aki nem tud mit kezdeni egy adott helyzettel.
Sok sikert a keresgéléshez smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 16. kedd 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv!Apró momentum a "sikeres párok" keresgéléséhez.Kapcsolatra jelölnek,Ők",amit szívesen fogadok,mert férfi vagyok.Aztán kommunikálunk levelekben.A konzekvenciákat vonja le mindenki smile

Ezt írtad:

De ha a telefonos beszélgetés nem üzemel hármunk között,akkor szerintem nincs értelme az itteni levelezésnek sem!

Ezt írtad:

Ezt írtad:

Szia!
Tudok,miután beszéltem veletek telefonon,illetve kapok képet rólatok....(telefon után)...

Ezt írtad:
#5024   2018. 10. 17. szerda 08:53
goni13 goni13
eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 17. szerda 00:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (848234)
2018. 10. 17. szerda 00:33
Sajnos én nem csodálkozom, ez gyakorlatilag mindennapos. És elfelejtik azt az aranyszabályt, hogy aki levelet ír vkinek mert nyilván akar vmit, akkor neki kell előbb nyitnia. Nyilván a másik nem fog tudni mit reagálni a nagy semmire. Hányszor kapok én is olyan levelet, hogy: "Megtudhatnék rólad többet is? Képeket is jó lenne ha küldenél, arcosat.." Közben én meg azt sem tudom ő kicsoda, se a korát, se hogy néz ki, semmit. Aztán ha visszaírok, hogy nagyon szívesen írok magamról többet ha előbb megtudom, hogy ki kérdezi és ugyanez a képről. Na ezután persze eltűnik.
#5023   2018. 10. 17. szerda 00:33
X Törölt felhasználó (848234)
Sajnos én nem csodálkozom, ez gyakorlatilag mindennapos. És elfelejtik azt az aranyszabályt, hogy aki levelet ír vkinek mert nyilván akar vmit, akkor neki kell előbb nyitnia. Nyilván a másik nem fog tudni mit reagálni a nagy semmire. Hányszor kapok én is olyan levelet, hogy: "Megtudhatnék rólad többet is? Képeket is jó lenne ha küldenél, arcosat.." Közben én meg azt sem tudom ő kicsoda, se a korát, se hogy néz ki, semmit. Aztán ha visszaírok, hogy nagyon szívesen írok magamról többet ha előbb megtudom, hogy ki kérdezi és ugyanez a képről. Na ezután persze eltűnik.

Ezt írtad:

Ezt írtad:

Ezt írtad:

Szia!

Ezt írtad:
#5022   2018. 10. 16. kedd 17:08
X Törölt felhasználó (3917042)

Ezt írtad:

Ezt írtad:

Ezt írtad:

Szia!

Ezt írtad:
#5021   2018. 10. 13. szombat 10:17
X Törölt felhasználó (3927962)
Nem vagyok régi bútordarab,nem olyan rég regiztem,aztán mégis majdnem elment a kedvem.Hölgyet kényeztetős,masszázsos stb.-re kerestem partnert,főként az ő örömére.Keresgéltem,írogattam.Az igényes,hosszú,normális bemutatkozós privátokra sem kaptam választ.Néha volt egy roham mikor a szájbasz@rástól a bankszámlámig mindent kértek tőlem,csak azt nem amit akartam. nyes Azt is megkaptam párszor hogy ilyen emberrel,ilyen profillal tuti hogy senki sem fog szóba állni.Egyszer csak rámírt egy kedves hölgy.Szeretett volna egy sima,nem erotikus masszázst.Imádom a szép női testet kényeztetni,így belementem,levelezés,képcsere stb.Eljött a randi ideje,a képen is csinos,de előben még bájosabb hölgy fogadott,én meg kerestem a kandikamerát...Egy kis beszélgetés,előkészület, miegymás után rátértünk a masszázsra,nagyon kívánatos idomai voltak,roppant nehéz volt megállni hogy csak masszázs legyen smile Természetes tartottam magam a megbeszéltekhez,annak ellenére hogy partnerem észrevehetően nagyon izgalomba jött.Egyszer csak megtörte a jeget,szólt hogy nem bánja ha elkalandozik a kezem,hát ezután bedobtam mindent,előkerült a "berregős barátja" is,és többször is boldog lett,nagyon.Valahányadik boldogság után szólt,hogy van számomra cserébe valami,a szolgálataimért,és egy olyan remek franciát kaptam hogy csak na! Összebújva dumáltunk még egy kicsit,és megbeszéltük hogy lesz még folyt.köv.,de már sem sima masszázsra.Nos,ha nekem sikerült,akkor másnak is fog.
Köszi M!
#5020   2018. 10. 11. csütörtök 19:05
regiuj regiuj
Sok a kamus gec (irjak neveket?) de lehet találni!!
#5019   2018. 10. 11. csütörtök 18:59
kiskoko34 kiskoko34
Nem kell rapidnak lennie, egyeztethet az ember hetekig, hónapokig is. A lényeg, hogy nem kell mindent megtudni valakiről, akivel csak szexelni akar az ember. Meg felesleges mindent megtudni, mikor azt sem tudod, hogy az első szex után lesz-e második vagy harmadik... ha pedig mindenkinek jó a dolog, akkor utána is meg lehet ismerkedni, ha mindenki úgy akarja, lehet hosszabb távú a dolog. De tapasztalatom szerint, aki csak beszélgetni, meg kávézni akar, az ritkán találkozik utána szexelni.
#5018   2018. 10. 10. szerda 21:20
X Törölt felhasználó (1191612)
A társkereső menüben a "Kit keresek"-hez kell még beszúrni egy "rapid szex" kategóriát! smile
#5017   2018. 10. 09. kedd 21:05
Caracas79 Caracas79
Szia!Szerény és egyben szubjektív meglátásom alapján ez azokra a személyekre jellemző,akik elképesztően nagyfokú frusztrációban szenvednek.Természetesen jól látod,hogy mindig is lesznek olyan férfiak és nők,akik a mellek,puncik,farkak,és más testrészek látványától,de minimum annak ígéretétől egyenesen "megrészegülnek",ergo tehát szexuális izgalomba jönnek,és rövid határidőn belül aktusra akar lépni a másikkal.Szívük-joga ez,de az már nem,hogy ezt megköveteljék a másiktól,aki megszeretné ismerni azt a személy/személyeket,akivel/akikkel a testiség legélvezetesebb formáját szeretné megélni!Az lenne a legjobb mindenkinek,hogy a türelmetlen emberek kizárólag egymás társaságát keresnék,és ezt a társkereső hirdetéseikben is konkretizálnák,illetve nem zaklatnák azokat az embereket,akik első találkozáskor nem akarnak szexelni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 09. kedd 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1191612)
2018. 10. 09. kedd 20:55
Mostanában olvastuk és mások is írták hogy terjed erre a rapid randi és szex. Szinte egyből randit kérnek és ha ott nem lesz szex akkor már állnak is tovább! Miféle kultúra ez? Vannak párok akik ezt bevállalják idő vagy türelem hiányában lehet, mindig is lesznek ilyenek de mint ha már egyre többen így gondolnák erre...Ezeknek úgy tűnik mindegy hogy kivel, csak legyen valaki aki a fotón látottak alapján a célnak megfelelőnek látszik. Komolyan ez a trendi?
#5016   2018. 10. 09. kedd 20:55
X Törölt felhasználó (1191612)
Mostanában olvastuk és mások is írták hogy terjed erre a rapid randi és szex. Szinte egyből randit kérnek és ha ott nem lesz szex akkor már állnak is tovább! Miféle kultúra ez? Vannak párok akik ezt bevállalják idő vagy türelem hiányában lehet, mindig is lesznek ilyenek de mint ha már egyre többen így gondolnák erre...Ezeknek úgy tűnik mindegy hogy kivel, csak legyen valaki aki a fotón látottak alapján a célnak megfelelőnek látszik. Komolyan ez a trendi?
#5015   2018. 10. 08. hétfő 06:26
krucsi krucsi
Mi itt találtunk egy srácot akivel összehoztuk az első hármast,
Valóban nem egyszerű ,nem ment hipp hopp, Kb 3 éve regisztráltunk és csak most sikerült,,,,
Kitartást mindenkinek a keresgéléshez!
#5014   2018. 10. 08. hétfő 00:12
X Törölt felhasználó (848234)
Nyilván azonnal elrohanok venni 50 ropiért egy repjegyet, hogy aztán ugyanúgy jöjjön az email a randi előtt 1 órával: bocsi, de ma még sem jó mert vacsoravendégek jönnek.
#5013   2018. 10. 07. vasárnap 16:46
X Törölt felhasználó (869472)
Én tudok utazni, ja de nem Angliáig. Ja és nem vagyok férfi sem. Ja és ez nem a társkereső fórum. smile ))
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 06. szombat 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3433372)
2018. 10. 06. szombat 17:05
Sziasztok.Angliaban elünk es szeretnènk ki probalni a hármast fèrfi be szálloval.Szoval keresünk egy olyan fèrfit aki minimum 18centivel rendelkezik ès aki szereti a durvabb dolgokat.Képet küldünk ha mi is kapunk... Akinek fel keltettuk az erdeklodeset az irjon privit.
Ami fontos hogy utazni tudj.
#5012   2018. 10. 07. vasárnap 16:36
Caracas79 Caracas79
Már nem csak hazudozó bujkáló,magukat nőnek/párnak kiadó meleg meg még nem elég bátor,illetve "gáláns urakat" keresők vannak itt,hanem NAV ellenőrök,meg olyan funkcionális analfabéták,aki a fórumot párkereső hirdetőfelületnek tekintik??Hát komolyan gyerekek!!Én már nem tudom eldönteni,hogy sírjak,vagy nevessek ezek a lelki nyomorék országon!! :( smile
#5011   2018. 10. 06. szombat 17:05
X Törölt felhasználó (3433372)
Sziasztok.Angliaban elünk es szeretnènk ki probalni a hármast fèrfi be szálloval.Szoval keresünk egy olyan fèrfit aki minimum 18centivel rendelkezik ès aki szereti a durvabb dolgokat.Képet küldünk ha mi is kapunk... Akinek fel keltettuk az erdeklodeset az irjon privit.
Ami fontos hogy utazni tudj.
#5010   2018. 10. 05. péntek 10:32
X Törölt felhasználó (3715492)
En szemlelodo vagyok. Nem keresek senkit, nem kerek uzenetet (mint ahogy ezt irtam is tobbszor) megosztom a tapasztalataimat. Azutan, hogy ki mihez kezd vele az az o dolga. Onmagam szorakoztatasara vagyok itt. Valoszinuleg az egyetlen ebbol a fajtabol.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 05. péntek 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1438122)
2018. 10. 05. péntek 10:28
Nem kötekedés képpen,akkor te most hová sorolnád magadat? 5%-ot hagyni kellett volna a komoly keresőknek is.
#5009   2018. 10. 05. péntek 10:28
X Törölt felhasználó (3715492)
"Hiaba magyarazom a gyerekeknek, hogy valaminek csak ket egyforma fele van, az osztaly nagyobbik fele nem hallgat ram" :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 05. péntek 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869472)
2018. 10. 05. péntek 09:44
Ott meg egy KSH dolgozo..... smile

... 300 301 302 303 304 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11048db
Utolsó üzenet: ma 20:40

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!