Szia!
Azok a párok akik ezt olvasták, biztosan nem jutnak el veled még eddig sem. Hisz nem tudhatják mikor adod ki "nyílvánosan" az adataikat! Ha megadják a telefon számukat, akkor azt is ide másolod, mert nem küldték előbb ők a fotót?
Fura, hogy egy pasi mennyire nyeregben érzi magát attól, ha egy pár kapcsolatot kezdeményez vele. Azt hiszi onnantól Ő diktál. Pedig ennek nem erről kellene szólni. Azon versengeni, ki tette meg az első lépést, onnantól a másik szabja a feltételeket? Sajnos mi is belefutottunk ebbe 1-2 alkalommal. Azóta nem kezdeményezünk. Nem kell, hogy az amúgy sem kis egóval bíró "férfiak" vérszemet kapjanak, azt képzeljék Ők tesznek a párnak szivességet. Ha valakik ezt komolyan gondolják meg tudják beszélni. Mi ezért forszírozzuk a Skype-ot, nem kell hozzá személyes adatot megadni, fut a telefonokon, 5perc alatt telepíthető, a kamerát pedig lehet egyszerre kapcsolni, nem kell fotó, pláne nem 10 évvel korábbi, de ez már egy másik téma. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 16. kedd 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 16. kedd 17:08
Azok a párok akik ezt olvasták, biztosan nem jutnak el veled még eddig sem. Hisz nem tudhatják mikor adod ki "nyílvánosan" az adataikat! Ha megadják a telefon számukat, akkor azt is ide másolod, mert nem küldték előbb ők a fotót?
Fura, hogy egy pasi mennyire nyeregben érzi magát attól, ha egy pár kapcsolatot kezdeményez vele. Azt hiszi onnantól Ő diktál. Pedig ennek nem erről kellene szólni. Azon versengeni, ki tette meg az első lépést, onnantól a másik szabja a feltételeket? Sajnos mi is belefutottunk ebbe 1-2 alkalommal. Azóta nem kezdeményezünk. Nem kell, hogy az amúgy sem kis egóval bíró "férfiak" vérszemet kapjanak, azt képzeljék Ők tesznek a párnak szivességet. Ha valakik ezt komolyan gondolják meg tudják beszélni. Mi ezért forszírozzuk a Skype-ot, nem kell hozzá személyes adatot megadni, fut a telefonokon, 5perc alatt telepíthető, a kamerát pedig lehet egyszerre kapcsolni, nem kell fotó, pláne nem 10 évvel korábbi, de ez már egy másik téma. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 16. kedd 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3917042)

Üdv!Apró momentum a "sikeres párok" keresgéléséhez.Kapcsolatra jelölnek,Ők",amit szívesen fogadok,mert férfi vagyok.Aztán kommunikálunk levelekben.A konzekvenciákat vonja le mindenki
Én bármikor megtudom nyitni az albumot,te mit nyitsz meg?Jó keresgélést!
Ezt írtad:
-------------------------------------------------
Ezen nem fogok vitázni,mert egy férfi szerszámot látok összesen.....
De ha a telefonos beszélgetés nem üzemel hármunk között,akkor szerintem nincs értelme az itteni levelezésnek sem!
Ezt írtad:
Nekünk itt is vannak fent képeink,ellenben veled!
Ezt írtad:
Szia!
Tudok,miután beszéltem veletek telefonon,illetve kapok képet rólatok....(telefon után)...
Ezt írtad:
Szia!Képet tudsz küldeni a vomanizrzoli@freemail.hu-ra?

Ezt írtad:
De ha a telefonos beszélgetés nem üzemel hármunk között,akkor szerintem nincs értelme az itteni levelezésnek sem!
Ezt írtad:
Ezt írtad:
Szia!
Tudok,miután beszéltem veletek telefonon,illetve kapok képet rólatok....(telefon után)...
Ezt írtad:
Ezt biztos jó helyre írtad?
(Ez egy válasz limzsi üzenetére (2018. 10. 17. szerda 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 17. szerda 23:35

sajnos az én párom nem mesél :( Még az adott pillanatoban is amikor orgzmusa van csendben reszkető testel éli át
sajnos az én párom nem mesél :( Még az adott pillanatoban is amikor orgzmusa van csendben reszkető testel éli át
Nagyon szép!
Gondolod, hogy ettől sikeresebb leszel?
Egyébként nem más jön le ebből, mint egy durcis pasi, aki nem tud mit kezdeni egy adott helyzettel.
Sok sikert a keresgéléshez
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 16. kedd 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Gondolod, hogy ettől sikeresebb leszel?
Egyébként nem más jön le ebből, mint egy durcis pasi, aki nem tud mit kezdeni egy adott helyzettel.
Sok sikert a keresgéléshez

Üdv!Apró momentum a "sikeres párok" keresgéléséhez.Kapcsolatra jelölnek,Ők",amit szívesen fogadok,mert férfi vagyok.Aztán kommunikálunk levelekben.A konzekvenciákat vonja le mindenki
Ezt írtad:
Ezt írtad:
Ezt írtad:
Szia!
Ezt írtad:

Ezt írtad:
Ezt írtad:
Ezt írtad:
Szia!
Ezt írtad:

Törölt felhasználó (848234)

Sajnos én nem csodálkozom, ez gyakorlatilag mindennapos. És elfelejtik azt az aranyszabályt, hogy aki levelet ír vkinek mert nyilván akar vmit, akkor neki kell előbb nyitnia. Nyilván a másik nem fog tudni mit reagálni a nagy semmire. Hányszor kapok én is olyan levelet, hogy: "Megtudhatnék rólad többet is? Képeket is jó lenne ha küldenél, arcosat.." Közben én meg azt sem tudom ő kicsoda, se a korát, se hogy néz ki, semmit. Aztán ha visszaírok, hogy nagyon szívesen írok magamról többet ha előbb megtudom, hogy ki kérdezi és ugyanez a képről. Na ezután persze eltűnik.
Sajnos én nem csodálkozom, ez gyakorlatilag mindennapos. És elfelejtik azt az aranyszabályt, hogy aki levelet ír vkinek mert nyilván akar vmit, akkor neki kell előbb nyitnia. Nyilván a másik nem fog tudni mit reagálni a nagy semmire. Hányszor kapok én is olyan levelet, hogy: "Megtudhatnék rólad többet is? Képeket is jó lenne ha küldenél, arcosat.." Közben én meg azt sem tudom ő kicsoda, se a korát, se hogy néz ki, semmit. Aztán ha visszaírok, hogy nagyon szívesen írok magamról többet ha előbb megtudom, hogy ki kérdezi és ugyanez a képről. Na ezután persze eltűnik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 16. kedd 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezt írtad:
Ezt írtad:
Ezt írtad:
Szia!
Ezt írtad:

Ezt írtad:
Ezt írtad:
Ezt írtad:
Szia!
Ezt írtad:
Ezt írtad:
Ezt írtad:
Ezt írtad:
Szia!
Ezt írtad:

Ezt írtad:
Ezt írtad:
Ezt írtad:
Szia!
Ezt írtad:
Nem vagyok régi bútordarab,nem olyan rég regiztem,aztán mégis majdnem elment a kedvem.Hölgyet kényeztetős,masszázsos stb.-re kerestem partnert,főként az ő örömére.Keresgéltem,írogattam.Az igényes,hosszú,normális bemutatkozós privátokra sem kaptam választ.Néha volt egy roham mikor a szájbasz@rástól a bankszámlámig mindent kértek tőlem,csak azt nem amit akartam.
Azt is megkaptam párszor hogy ilyen emberrel,ilyen profillal tuti hogy senki sem fog szóba állni.Egyszer csak rámírt egy kedves hölgy.Szeretett volna egy sima,nem erotikus masszázst.Imádom a szép női testet kényeztetni,így belementem,levelezés,képcsere stb.Eljött a randi ideje,a képen is csinos,de előben még bájosabb hölgy fogadott,én meg kerestem a kandikamerát...Egy kis beszélgetés,előkészület, miegymás után rátértünk a masszázsra,nagyon kívánatos idomai voltak,roppant nehéz volt megállni hogy csak masszázs legyen
Természetes tartottam magam a megbeszéltekhez,annak ellenére hogy partnerem észrevehetően nagyon izgalomba jött.Egyszer csak megtörte a jeget,szólt hogy nem bánja ha elkalandozik a kezem,hát ezután bedobtam mindent,előkerült a "berregős barátja" is,és többször is boldog lett,nagyon.Valahányadik boldogság után szólt,hogy van számomra cserébe valami,a szolgálataimért,és egy olyan remek franciát kaptam hogy csak na! Összebújva dumáltunk még egy kicsit,és megbeszéltük hogy lesz még folyt.köv.,de már sem sima masszázsra.Nos,ha nekem sikerült,akkor másnak is fog.
Köszi M!

Köszi M!
Sok a kamus gec (irjak neveket?) de lehet találni!!
Nem kell rapidnak lennie, egyeztethet az ember hetekig, hónapokig is. A lényeg, hogy nem kell mindent megtudni valakiről, akivel csak szexelni akar az ember. Meg felesleges mindent megtudni, mikor azt sem tudod, hogy az első szex után lesz-e második vagy harmadik... ha pedig mindenkinek jó a dolog, akkor utána is meg lehet ismerkedni, ha mindenki úgy akarja, lehet hosszabb távú a dolog. De tapasztalatom szerint, aki csak beszélgetni, meg kávézni akar, az ritkán találkozik utána szexelni.
A társkereső menüben a "Kit keresek"-hez kell még beszúrni egy "rapid szex" kategóriát!

Szia!Szerény és egyben szubjektív meglátásom alapján ez azokra a személyekre jellemző,akik elképesztően nagyfokú frusztrációban szenvednek.Természetesen jól látod,hogy mindig is lesznek olyan férfiak és nők,akik a mellek,puncik,farkak,és más testrészek látványától,de minimum annak ígéretétől egyenesen "megrészegülnek",ergo tehát szexuális izgalomba jönnek,és rövid határidőn belül aktusra akar lépni a másikkal.Szívük-joga ez,de az már nem,hogy ezt megköveteljék a másiktól,aki megszeretné ismerni azt a személy/személyeket,akivel/akikkel a testiség legélvezetesebb formáját szeretné megélni!Az lenne a legjobb mindenkinek,hogy a türelmetlen emberek kizárólag egymás társaságát keresnék,és ezt a társkereső hirdetéseikben is konkretizálnák,illetve nem zaklatnák azokat az embereket,akik első találkozáskor nem akarnak szexelni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 09. kedd 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 09. kedd 20:55
Törölt felhasználó (1191612)

Mostanában olvastuk és mások is írták hogy terjed erre a rapid randi és szex. Szinte egyből randit kérnek és ha ott nem lesz szex akkor már állnak is tovább! Miféle kultúra ez? Vannak párok akik ezt bevállalják idő vagy türelem hiányában lehet, mindig is lesznek ilyenek de mint ha már egyre többen így gondolnák erre...Ezeknek úgy tűnik mindegy hogy kivel, csak legyen valaki aki a fotón látottak alapján a célnak megfelelőnek látszik. Komolyan ez a trendi?
Mostanában olvastuk és mások is írták hogy terjed erre a rapid randi és szex. Szinte egyből randit kérnek és ha ott nem lesz szex akkor már állnak is tovább! Miféle kultúra ez? Vannak párok akik ezt bevállalják idő vagy türelem hiányában lehet, mindig is lesznek ilyenek de mint ha már egyre többen így gondolnák erre...Ezeknek úgy tűnik mindegy hogy kivel, csak legyen valaki aki a fotón látottak alapján a célnak megfelelőnek látszik. Komolyan ez a trendi?
Mi itt találtunk egy srácot akivel összehoztuk az első hármast,
Valóban nem egyszerű ,nem ment hipp hopp, Kb 3 éve regisztráltunk és csak most sikerült,,,,
Kitartást mindenkinek a keresgéléshez!
Valóban nem egyszerű ,nem ment hipp hopp, Kb 3 éve regisztráltunk és csak most sikerült,,,,
Kitartást mindenkinek a keresgéléshez!
Nyilván azonnal elrohanok venni 50 ropiért egy repjegyet, hogy aztán ugyanúgy jöjjön az email a randi előtt 1 órával: bocsi, de ma még sem jó mert vacsoravendégek jönnek.
Én tudok utazni, ja de nem Angliáig. Ja és nem vagyok férfi sem. Ja és ez nem a társkereső fórum.
))
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 06. szombat 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 06. szombat 17:05

Törölt felhasználó (3433372)

Sziasztok.Angliaban elünk es szeretnènk ki probalni a hármast fèrfi be szálloval.Szoval keresünk egy olyan fèrfit aki minimum 18centivel rendelkezik ès aki szereti a durvabb dolgokat.Képet küldünk ha mi is kapunk... Akinek fel keltettuk az erdeklodeset az irjon privit.
Ami fontos hogy utazni tudj.
Már nem csak hazudozó bujkáló,magukat nőnek/párnak kiadó meleg meg még nem elég bátor,illetve "gáláns urakat" keresők vannak itt,hanem NAV ellenőrök,meg olyan funkcionális analfabéták,aki a fórumot párkereső hirdetőfelületnek tekintik??Hát komolyan gyerekek!!Én már nem tudom eldönteni,hogy sírjak,vagy nevessek ezek a lelki nyomorék országon!! :(

Sziasztok.Angliaban elünk es szeretnènk ki probalni a hármast fèrfi be szálloval.Szoval keresünk egy olyan fèrfit aki minimum 18centivel rendelkezik ès aki szereti a durvabb dolgokat.Képet küldünk ha mi is kapunk... Akinek fel keltettuk az erdeklodeset az irjon privit.
En szemlelodo vagyok. Nem keresek senkit, nem kerek uzenetet (mint ahogy ezt irtam is tobbszor) megosztom a tapasztalataimat. Azutan, hogy ki mihez kezd vele az az o dolga. Onmagam szorakoztatasara vagyok itt. Valoszinuleg az egyetlen ebbol a fajtabol.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 05. péntek 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 05. péntek 10:28
Törölt felhasználó (1438122)

Nem kötekedés képpen,akkor te most hová sorolnád magadat? 5%-ot hagyni kellett volna a komoly keresőknek is.
"Hiaba magyarazom a gyerekeknek, hogy valaminek csak ket egyforma fele van, az osztaly nagyobbik fele nem hallgat ram" :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 05. péntek 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 05. péntek 09:44
Törölt felhasználó (869472)

Ott meg egy KSH dolgozo.....