Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 302 303 304 305 306 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4984   2018. 10. 02. kedd 19:05
vsr666 vsr666
Objektíven nézve, gondolj bele abba, hogy naponta te kapnál 20-30-50, vagy mindegy is mennyi, de ésszerűen kezelhetetlen mennyiségű üzenetet. Nyilván szemezgetnél a "javából" és rájuk öszpontosítanál. Legalábbis ez tűnne nekem ésszerűnek. Senkinek sincs arra ideje, hogy ennyit megválaszoljon. Nehéz dolguk van a nőknek, pároknak és a pasiknak is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 02. kedd 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1364772)
2018. 10. 02. kedd 17:21
Sajnos az én tapasztalatom (annál ellenére hogy már találkoztam innen párokkal) hogy, nagyon nehéz megbízható párt találni, a szolo hölgy partnerekről pedig lassan teljesen le mondok... smile persze ez részben köszönhető az extrém külsőmnek is szó se róla, de azt a jelenséget hogy egy normális egész mondatokban megírt levélre még annyi válasz sem érkezik hogy ne haragudj nem téged keresünk na ezt a részét nem tudom megérteni valahogy... :/
#4983   2018. 10. 02. kedd 17:21
X Törölt felhasználó (1364772)
Sajnos az én tapasztalatom (annál ellenére hogy már találkoztam innen párokkal) hogy, nagyon nehéz megbízható párt találni, a szolo hölgy partnerekről pedig lassan teljesen le mondok... smile persze ez részben köszönhető az extrém külsőmnek is szó se róla, de azt a jelenséget hogy egy normális egész mondatokban megírt levélre még annyi válasz sem érkezik hogy ne haragudj nem téged keresünk na ezt a részét nem tudom megérteni valahogy... :/
#4982   2018. 10. 02. kedd 16:34
trugyi trugyi
10 ezerért ! Gyönyörű!
(Ez egy válasz puncimokus70 üzenetére (2018. 09. 04. kedd 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 04. kedd 07:39
Igen!
Legutóbb tegnap
#4981   2018. 10. 02. kedd 15:48
X Törölt felhasználó (3587182)
Kedves Nata!

Úgy gondolom igazad van. De. Furcsa bizonyos szempontból ez az GG világ. A rövid, lényegretörő üzenetek az oldal jellegéből és az írók személyiségéből is fakadnak. Az én leveleim alapvetően udvarias, kicsit udvarlós jellegűek, minimális finomítással egy normál társkeresőben is vállalható stílusban íródnak. A lányos oldalról pedig a legtöbbször csupán egy elnyújtott pávatánc következik, ami aztán ezer irányban elsikkad. Amolyan szexről való ábrándozás, elméleti talajtorna szinten. Egy normál társkereső oldalon hamarabb megvalósul a valódi szex. Mindezzel elfogadva,nem cáfolva hozzászólásodat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 01. hétfő 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1574052)
2018. 10. 01. hétfő 13:11
Szia.
Nőként számtalan pasinál próbálkoztam, kisebb nagyobb sikerrel..
Egyáltalán nem egyszerűbb nekünk nőknek a keresés (ezért értem meg azokat a párokat, ahol a pasi kezeli az oldalt!), mert rettenetesen sok az álmodozó és csak a magát a monitor előtt kielégíteni kívánó emberke.
Miért volna könnyebb? Nekem például 100 pasiból kell leszűkíteni azokat, akik komolyan is gondolják, akik nem tárgyként kezelnek (már az első perctől), akik nem aberáltak. Ez rettentően sok időt és még több energiát vesz el mint kiderül később teljesen feleslegesen, mert élő szexet úgy sem szeretne. Míg a pasiknak abból a a "néhány" nőből kell választani. Vagy csak ahogyan sokan teszik elküldenek egy kör üzit és várják a csodát. Sokkal kevesebb időt és energiát fordítanak a pasik a valódi vágyak megélésére, mint a nők vagy a párok.
Persze! Lehet azt hangoztatni, hogy ez szexpartnerkereső, de minekünk nőknek ha tetszik ez sokaknak, ha nem nem elég az a valami ami a lábatok között lóg még ha csak pusztán szexről is van szó.
Chaten tisztán tükröződik nap mint nap, hogy a pasik zöme (tisztelet a kivételnek!) csak masztizni szeretne priviben, csak beszélni a szexről.
Mi komolyan keresők pedig az ilyenekre sajnáljuk az időt és itt van az, hogy nem találkoznak az igények.
Társkeresőben keresni, chaten beszélgetni.
Igazad van, hogy picikét prűdebb lett a világ (szexuális téma felvetése, már zaklatás), de itt nem azért vagyunk, hogy beszélgessünk a szexről, hanem, hogy megéljük sokan a vágyainkat.
"Férfinek is nehéz, hogy hogyan közeledjen egy nőhöz"... Ha egy pasinak nehéz itt egy nőhöz közeledni, akkor igen csak nagy a baj.
Ha elolvassa a keresett személynek az adatlapját, akkor egy igazi férfi le tudja azt is szűrni, hogy (ha megfelel), akkor hogyan is közeledjen. Értem ez alatt, hogy egy normális pár esetében, nem úgy kezdjen egy pasi, hogy "De meg***nám a nő tagot!"
Remélem, hogy nem veszed a véleményemet kioktatásnak és bántónak sem, hiszen csak egy vélemény egy egészen más szemszögből.
Legyen szép és sikeres heted. Szió. N.
#4980   2018. 10. 02. kedd 07:12
odi77 odi77
Ennèl jobban èn sem tudtam volna megfogalmazni! eljen
(Ez egy válasz vsr666 üzenetére (2018. 10. 01. hétfő 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 01. hétfő 23:26
Kicsit olyan ez az egész itteni légkör, mint a használt autó piac. A nők a vevők, a pasik meg a használt autók. Mindegyiknek van valami rejtegetni valója, mégis keveset futott, garázsban tartott, nem dohányzó és női tulajdonos múlttal rendelkeznek. A nők, mint vevők egyértelműen bizalmatlanok. Viszont mit tud tenni az a néhány autó, ami valóban a fentebb leírt tulajdonságokkal rendelkezik? Kívülről olyan mint a többi. Hogy tud bizonyítani, ha nem ismerkedéssel? Persze ott a nói oldal. Nem fogja az összes neki tettsző autót 100 km-es tesztútra vinni, így az ismerkedős levelezgetés sem pálya. Akkor? Az első megkereső üzenet legyen olyan, ami pont ideális? Létezik olyan? Elég, ha a nő előtte pont egy kretén üzenetét olvasta és már olyan a hangulata, hogy ítélkezik, biztos hazudik ez is.. Egyértelműen a férfiak a hibásak, ezt nem tagadom. Hibásak a nők is, mert sok esetben nem írják le a konkrét elképzelésüket. Egyszer kell írni egy olyan bemutatkozót írni, ami leszűkíti a kört. Úgyis lesz sok barom, aki bepróbálkozik, hogy pont ő a kivétel, vele érdemes kezdeni. Hibás az oldal is, hogy lehet kitöltetlen adatlappal regisztrálni társkeresőre. A sok pasiról meg női regisztrációval nem is beszélve. Több sebből vérzik már itt minden. Én akkor is azt vallom, hogy az őszinteség, kitartás és bizalom még talán ér valamit, ha meg nem, akkor itt is, mint az élet sok más területén kénytelen vagyok tűrni és beletörődni, hogy ezek az értékek már nem játszanak. Azért, mert ez alapvetően szexpartner kereső, még nem azt jelenti, hogy két nemiszev találkozik egymással. Ezekhez tartoznak testek és lelkek, ahol szimpátiának és bizalomnak kell kialakulni. Ahhoz meg idő és egymás megismerése kell. Persze mindenki más és máshogy is kezeli ezeket. Én inkább váltok náhány üzenetet valakivel és ekőzben már megtudhat az ember olyan dolgokat, ami eleve kizárja, hogy egy találkozót beszéljünk le. Ez szerintem mindenki számára egyszerűbb megoldás, mint minden hétvégét azzal tölteni, hogy most hátha szimpatikus lesz az illető. Persze én magamból indulok ki, mert bízom a másikban, hogy nem másnak adja ki magát és én is korrekt vagyok, nem állítom be magam másnak, mint ami vagyok. Ezel is biztos sokan máshogy vannak.Ugyan olyan ez is, mint a randizás. Álszent képmutatás, a másik félrevezetése. Mégis a mai napig képtelen az emberiség ezen átlátni, pedig hazugságok tömkelegére épül az egész, utána meg megy a csodálkozás, hogy nem is ezt az embert ismertem meg. Ez az ember, mindenben a saját ellensége.
#4979   2018. 10. 02. kedd 05:59
X Törölt felhasználó (1568852)
Tökéletesen igaz minden szava!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 01. hétfő 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia.
Egyáltalán nem egyszerűbb nekünk nőknek a keresés (ezért értem meg azokat a párokat, ahol a pasi kezeli az oldalt!), mert rettenetesen sok az álmodozó és csak a magát a monitor előtt kielégíteni kívánó emberke.
Miért volna könnyebb? Nekem például 100 pasiból kell leszűkíteni azokat, akik komolyan is gondolják, akik nem tárgyként kezelnek (már az első perctől), akik nem aberáltak. Ez rettentően sok időt és még több energiát vesz el mint kiderül később teljesen feleslegesen, mert élő szexet úgy sem szeretne. Míg a pasiknak abból a a "néhány" nőből kell választani. Vagy csak ahogyan sokan teszik elküldenek egy kör üzit és várják a csodát. Sokkal kevesebb időt és energiát fordítanak a pasik a valódi vágyak megélésére, mint a nők vagy a párok.
Persze! Lehet azt hangoztatni, hogy ez szexpartnerkereső, de minekünk nőknek ha tetszik ez sokaknak, ha nem nem elég az a valami ami a lábatok között lóg még ha csak pusztán szexről is van szó.
Chaten tisztán tükröződik nap mint nap, hogy a pasik zöme (tisztelet a kivételnek!) csak masztizni szeretne priviben, csak beszélni a szexről.
Mi komolyan keresők pedig az ilyenekre sajnáljuk az időt és itt van az, hogy nem találkoznak az igények.
Igazad van, hogy picikét prűdebb lett a világ (szexuális téma felvetése, már zaklatás), de itt nem azért vagyunk, hogy beszélgessünk a szexről, hanem, hogy megéljük sokan a vágyainkat.
"Férfinek is nehéz, hogy hogyan közeledjen egy nőhöz"... Ha egy pasinak nehéz itt egy nőhöz közeledni, akkor igen csak nagy a baj.
Ha elolvassa a keresett személynek az adatlapját, akkor egy igazi férfi le tudja azt is szűrni, hogy (ha megfelel), akkor hogyan is közeledjen. Értem ez alatt, hogy egy normális pár esetében, nem úgy kezdjen egy pasi, hogy "De meg***nám a nő tagot!"
Remélem, hogy nem veszed a véleményemet kioktatásnak és bántónak sem, hiszen csak egy vélemény egy egészen más szemszögből.
#4978   2018. 10. 01. hétfő 23:26
vsr666 vsr666
Kicsit olyan ez az egész itteni légkör, mint a használt autó piac. A nők a vevők, a pasik meg a használt autók. Mindegyiknek van valami rejtegetni valója, mégis keveset futott, garázsban tartott, nem dohányzó és női tulajdonos múlttal rendelkeznek. A nők, mint vevők egyértelműen bizalmatlanok. Viszont mit tud tenni az a néhány autó, ami valóban a fentebb leírt tulajdonságokkal rendelkezik? Kívülről olyan mint a többi. Hogy tud bizonyítani, ha nem ismerkedéssel? Persze ott a nói oldal. Nem fogja az összes neki tettsző autót 100 km-es tesztútra vinni, így az ismerkedős levelezgetés sem pálya. Akkor? Az első megkereső üzenet legyen olyan, ami pont ideális? Létezik olyan? Elég, ha a nő előtte pont egy kretén üzenetét olvasta és már olyan a hangulata, hogy ítélkezik, biztos hazudik ez is.. Egyértelműen a férfiak a hibásak, ezt nem tagadom. Hibásak a nők is, mert sok esetben nem írják le a konkrét elképzelésüket. Egyszer kell írni egy olyan bemutatkozót írni, ami leszűkíti a kört. Úgyis lesz sok barom, aki bepróbálkozik, hogy pont ő a kivétel, vele érdemes kezdeni. Hibás az oldal is, hogy lehet kitöltetlen adatlappal regisztrálni társkeresőre. A sok pasiról meg női regisztrációval nem is beszélve. Több sebből vérzik már itt minden. Én akkor is azt vallom, hogy az őszinteség, kitartás és bizalom még talán ér valamit, ha meg nem, akkor itt is, mint az élet sok más területén kénytelen vagyok tűrni és beletörődni, hogy ezek az értékek már nem játszanak. Azért, mert ez alapvetően szexpartner kereső, még nem azt jelenti, hogy két nemiszev találkozik egymással. Ezekhez tartoznak testek és lelkek, ahol szimpátiának és bizalomnak kell kialakulni. Ahhoz meg idő és egymás megismerése kell. Persze mindenki más és máshogy is kezeli ezeket. Én inkább váltok náhány üzenetet valakivel és ekőzben már megtudhat az ember olyan dolgokat, ami eleve kizárja, hogy egy találkozót beszéljünk le. Ez szerintem mindenki számára egyszerűbb megoldás, mint minden hétvégét azzal tölteni, hogy most hátha szimpatikus lesz az illető. Persze én magamból indulok ki, mert bízom a másikban, hogy nem másnak adja ki magát és én is korrekt vagyok, nem állítom be magam másnak, mint ami vagyok. Ezel is biztos sokan máshogy vannak.Ugyan olyan ez is, mint a randizás. Álszent képmutatás, a másik félrevezetése. Mégis a mai napig képtelen az emberiség ezen átlátni, pedig hazugságok tömkelegére épül az egész, utána meg megy a csodálkozás, hogy nem is ezt az embert ismertem meg. Ez az ember, mindenben a saját ellensége.
Szia.
#4977   2018. 10. 01. hétfő 17:34
Caracas79 Caracas79
Szia Nata!

Aprólékos és meglehetősen objektív,tárgyilagos összefoglaló fogalmazást alkottál meg!Teljesmértékben igazad van abban,hogy egyrészt ne csak beszéljünk,írjunk erotikus szexuális vágyainkról,hanem közösen éljük meg,illetve hogy ti nők nem pusztán ízletes-illatos puncivirágok vagytok és kisebb-nagyobb mellek,hanem személyiségek,akik számára fontos a habitus is,mivel számotokra a megfelelő személlyel akartok a szexualitás oltárán "áldozatot bemutatni".A harmadik dolog meg az,hogy egy normális emberi kapcsolatot felépíteni és fenntartani nem tudó értelmi-emocionális roncsok valóban csupán maszturbálni akarnak a monitor előtt ülve,és közben álmodoznak,képzelődnek.Nem csupán a chat,hanem a belső levelezés által is kilehet szűrni ezeket a létformákat,illetve minimum szkeptikus az ember,ha egy meglehetősen egyszerűen megfogalmazott levelet olval,tele helyesírási hibákkal(időnként én is vétek) egy olyan illetőtől,aki azt állítja,hogy van párja/szeretője,de kizárólag egydülálló férfiként van regisztrálva az illető.Meglehet,hogy ennek ellenére valós szándékú illetőről van szó,hiszen a házaspár és cuckold szex élményeim egy olyan pár által élhettem meg,és ha minden igaz,akkor meg is fogom még élni,aminek a férfitagjával itt ismerkedtem meg,és nagyon kevés információt olvashattam a személyes adatlapon.Viszont sokan(beleértve magamat is) relatíve sok negatív tapasztalatot éltek meg,és így egyre nagyobb a pszichés és diszkréció biztonság iránti igény,így az emberek egyre inkább szkeptikusabbá válnak annak ellenére,hogy "Párisz megér egy misét"!A bátortalan álmodozók és a tudatosan hazug csaló pszichopaták nincsenek is nagyon tisztában azzal,hogy az emberek közötti erős kötelék kialakulásához fontos bizalmat rombolják szét a tetteikkel!
Szia.
#4976   2018. 10. 01. hétfő 14:30
maarimar maarimar
eljen worship így így igaz
Szia.
#4975   2018. 10. 01. hétfő 13:11
X Törölt felhasználó (1574052)
Szia.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2018. 09. 30. vasárnap 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 30. vasárnap 22:52
Én nem értek egyet azzal, hogy a nőknek sokkal nehezebb, mint a pasiknak. Általánosságban a nők és férfiak különbözőek, ezenkívül az egyes emberek sem egyformák. Elvileg mindenkinek joga olyan kapcsolatot keresni, ami legjobban megfelel neki, mindenkinek lehetnek saját vágyai, amit szeretne megvalósítani. Kereshet valaki alkalmi szexbarátot, vagy életre szóló társat is. A baj az szerintem, hogy két eltérő gondolkodású ember nem érti meg egymást. Az egyik mondjuk azt hiszi, hogy a másik is csak egy jót szexelni akar,
ő meg ezt lehet megalázásnak tekinti. Mert ezt diktálják az érzelmei, vagy éppen ez így szokásos a társadalomban. Miközben a férfiak a maguk mentalitásuknak, intelligenciájuknak megfelelően próbálkoznak, sokszor valóban nem megfelelő stílusban, a nők elutasítóak, kritikusak, így aztán nem is nagyon alakul ki érdemi párbeszéd.
A férfiaknak is nehéz, hogy hogyan közeledjenek egy nőhöz, hogy ne legyen annak bántó, megalázó vagy kellemetlen. A független emberek társkeresésének talán megvannak a hagyományos formái, de mondjuk egy szexpartnert hogy keressen aki ilyet szeretne. Ma már azért is zaklatással vádolhatják a férfit ha szexuális témát felvet mondjuk egy nő jelenlétében. Maradnak az ilyen oldalak. A nőknek szexpartnert sokkal könnyebb találni, hisz kényükre kedvükre válogathatnak a pasik közül. Úgyis a nő dönt, ezért én azt szoktam mondani, az lenne a legjobb ha az ilyen oldalakon is ők keresgélnének és próbálnának kapcsolatba lépni a férfiakkal, ha egyáltalán szeretnének ilyet.
#4974   2018. 09. 30. vasárnap 22:52
egysportospasi egysportospasi
Én nem értek egyet azzal, hogy a nőknek sokkal nehezebb, mint a pasiknak. Általánosságban a nők és férfiak különbözőek, ezenkívül az egyes emberek sem egyformák. Elvileg mindenkinek joga olyan kapcsolatot keresni, ami legjobban megfelel neki, mindenkinek lehetnek saját vágyai, amit szeretne megvalósítani. Kereshet valaki alkalmi szexbarátot, vagy életre szóló társat is. A baj az szerintem, hogy két eltérő gondolkodású ember nem érti meg egymást. Az egyik mondjuk azt hiszi, hogy a másik is csak egy jót szexelni akar,
ő meg ezt lehet megalázásnak tekinti. Mert ezt diktálják az érzelmei, vagy éppen ez így szokásos a társadalomban. Miközben a férfiak a maguk mentalitásuknak, intelligenciájuknak megfelelően próbálkoznak, sokszor valóban nem megfelelő stílusban, a nők elutasítóak, kritikusak, így aztán nem is nagyon alakul ki érdemi párbeszéd.
A férfiaknak is nehéz, hogy hogyan közeledjenek egy nőhöz, hogy ne legyen annak bántó, megalázó vagy kellemetlen. A független emberek társkeresésének talán megvannak a hagyományos formái, de mondjuk egy szexpartnert hogy keressen aki ilyet szeretne. Ma már azért is zaklatással vádolhatják a férfit ha szexuális témát felvet mondjuk egy nő jelenlétében. Maradnak az ilyen oldalak. A nőknek szexpartnert sokkal könnyebb találni, hisz kényükre kedvükre válogathatnak a pasik közül. Úgyis a nő dönt, ezért én azt szoktam mondani, az lenne a legjobb ha az ilyen oldalakon is ők keresgélnének és próbálnának kapcsolatba lépni a férfiakkal, ha egyáltalán szeretnének ilyet.
(Ez egy válasz Rosszfiú6IX üzenetére (2018. 09. 29. szombat 03:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 29. szombat 03:46
Sziasztok!Miért is nehéz hölgy/szexpartnert találni?Szerintem "ez" nem a női nemen múlik,"mi" pasik vagyunk akik nagyrészt "tehetünk" róla.Sokszor undorral olvasom "G.g" chaten,hogy milyen gusztustalan szövegekkel akarják a pasik,kifeszített pókhálójukba terelni áldozataikat."Megakarlak kúr.ni azonnal,nagy farkam van,feláll a képedre a faszom stb."Milyen önző emberek vannak már.Semmibe veszik a női nemet azért,hogy az önző mocskos vágyaikat,előtérbe helyezzék.Tárgyként tekintenek a nőkre,akiket egyszeri,kétszeri,háromszori,használat után ki dobnak,mint egy telibe baszott szemeteszsákot.Tudom vannak kivételek,nem mindenki "használja" így a nőket.Sokkal nehezebb a nőknek,mint nekünk pasiknak!A nők érzékenyebbek szexuális téren.,ők több érzelmet visznek bele,akár egy kalandba is.Manapság egy pasi,több érzelmet visz a farka borotválásába,mint az ágyba a szexbe smile .Mennyi ilyen videót láttam,hogy a tag beledurrantja a tárát(csajba),majd öntelten elsétál,aki jól végezte dolgát.Nemhogy az aktus után kicsit átbeszélnék, akár a szexet is,kis simogatás. Különböző ágyjelenetek léteznek,de na...Másik észrevétel,hogy chaten a balfasz,beírja -nem találok semmi nőt,itt nincsenek.Ne a nőt okold mindenért,nézz magadba és ne farokkal gondolkozz."Az" a nő,nem is azért van itt,hogy egy ilyen bunkót keressen mint te.Sok az indián,de kevés a törzsfőnök smile .Lehet, itt jön el a hercege fehér lovon és nem egy kóbor lovon smile .Mindenkinek van egy kis privát világa,amiben egyedül szeret lenni.Ez lehet a "G.g" chat is,akár nőnek és pasinak egyaránt.Mégis milyen ijesztő lehet egy olyan házban élni,ahol tilos szexelni?Igaz kanos elmék?Ezért jöttök ide.Jómagam is "partner" női,keresőként vagyok itt,ahova nem is inkább "komoly" oldalamat hozom.Az olyan uncsi lenne.Néha hülyeségeket írok chatbe,de senkit nem áll szándékomban megbántani!Üzentem már "partnernek" női,levelem is érkezett,majd alakul.Az alkalom szüli meg az alkalmat.Beismerem,hogy nagyon nehéz "egy"nő bizalmába férkőzni,még olyanéba is,aki ezen az oldalon ad le partnerkereső hirdetést.Türelemmel várok,tik-tak az idő "még" nem állt meg.Nem áll szándékomban a társadalom elvárásainak megfelelni,mondhatni ez kiváló hely,hogy ne feleljek meg smile .Itt is lehet találni,akár egy életre is smile .Társkeresésként még annyi,nyilván vannak tőlem 200,300,400 km,távolságra élő,ezt mos így írom ide,hogy "faszvadász csajok",ne hari...jobban hangzik smile .Szerintem ilyen sokat utazni "egy" dugásért,hát nem tudom,lehet nem éri meg...nem tudom.Esetleg "ha" rám írna egy olyan nő,aki ennyire messze lakik és szimpi vagyok neki...Ne haragudj nőcikém,de nemet mondanék a testképcserére.Nőnek nemet mondani,tudom furi smile .Persze számomra is vannak szimpi csajok,akiket az átkozott távolság "vág" el.Szerintem az "hazudik",aki azt mondja,hogy 200,300 km nem akadály,bár kitudja...Egy hosszabb levelezés,másik megismerése,talán adhat indokot indokot a találkára,de ahhoz sok idő kell.Nem utazóshoz is sok idő kell.Na jól van,mentem rosszalkodni... hehe
#4973   2018. 09. 30. vasárnap 15:46
biimi biimi
Én még nem, Általában telszám megadásig jutok, majd lépnek.
#4972   2018. 09. 30. vasárnap 13:41
mmasa5100 mmasa5100
Nőként azt mondom, igen van amikor a szex nem minden. Én pl. nem tudok ágyba bujni egy vadidegennel, nekem attol picit több kell, mégis szivesen kipróbálnám a hármast. Volt hogy tettünk ki oldalunkra képet, több száz levél érkezett, igy dugnálak ugy nyalnálak szöveggel, miközben nagy betűvel oda volt irva, hogy senkit nem keresünk, senki ne írjon. Nekem sokkal jobban vonzó ha egy férfi felkelti figyelmemet, minthogy obszcén üzenetekkel traktál. Oké szex oldal, elismerem, de ha holmi jöttment egyszeri kapcsolatot akarnánk, azt barmelyik este, bármelyik sarkon, padon, szórakozóhelyen megkapnánk. Mi azért vagyunk itt, mert hosszabb távra kerestünk volna harmadikat, de már ritkán nézelődünk, inkább csak a forum miatt vagyunk itt.
Kedvencem mikor képet nem is lát az illető, erre elküldi a sablon kevelét, hogy milyen jól nézek ki.... Hát, erre most mit mondjak? Ugyhogy maradunk mi is a kis világunkban, aztán majd lesz valami.
#4971   2018. 09. 30. vasárnap 06:57
X Törölt felhasználó (3547132)
Hát nem!
Mármint eme fórum kérdésére a válasz.
Sziasztok!
Szerény nyomott véleményem szerint az alábbiak miatt:
Numera1: Èletkor. Úgy látom,hogy pont abban vagyok,amikor már nem igazán érdeklem sem a hölgyeket,sem a párokat.
Numera2: A külső. Namostan ezalatt értendő,hogy a természet igencsak jelentős mennyiségű tetszőrzettel áldott meg. S ahogy olvasgatom az adatlapokat,ez túlságosan nem nyerő. De ez van.Nem fogom naponta szőrteleniteni magam. Arcborostátlanitás az napi szintű,illetve a farok es környéke az szőrtelen.
Numera3: Nem vagyok független. Főleg párok ,de csak hölgy esetében is leginkább a független fèrfi a nyerő.
Numera4: Irhatok én komolyan,vagy vidámabb hangvételű levelet, válasz,na az nem jön, még az sem,hogy nem engem keresnek.
Pedig igazából megválogatom,hogy csak és kizárólag azon személy(ek)nek írok,aki(k)nél beleférek a keresési feltételekbe.
Nem egy két szavas levelet irok, s a hangvétel is kulturált. Nem használom a dugnálak,kefèlnèlek,basználak,s hasonló kifejezéseket.
Ha van fotó a hölgyről,akkor dicsérem a csinosságát, s megemlítem,hogy szexi.
Alapból ilyen vagyok,nem erőltetett a stílus,mely az írásaimat jellemzi.
Továbbá tisztelettel,s a jó értelemben vett kellő alázattal fordulok ugy a hölgyekhez,mint a párokhoz.

Egyetértek Rosszfiú6IX írásával.
Ahogy a saját nemünk egyes tagjai viszonyulnak a hölgyekhez.
A távolság kérdéskör szintén az amiben hasonlóan gondolkodunk.Nem hiszem,hogy jó pár száz (200-400) km utazás egy egy szexèrt nem igazán "éri" meg.
Sem hogy,sem pár esetében nem alakulhat ki tartós "baráti" kapcsolat.
Hmmm... habár ki tudja!? Valak(ik)nek az is pont elég, egy egyalkalmas szex, aztán annyi.
Nem vagyunk egyformák.

Jamèg!!
Intelligens, kulturált módon elfogadom,ha nem talál szimpatikusnak (úgy egy üzenet,avagy külső, stb. paramèterek alapján) a hölgy avagy pár.
Nem pocskondiázok,nem szólok le senkit.
Megértem, tudomásul veszem.

Igen az élet megy tovább!
Türelem szexet terem!
wave
#4970   2018. 09. 29. szombat 22:51
Rosszfiú6IX Rosszfiú6IX
Nagyon,nagyon szívesen!Igazán örülök neki,hogy elolvastad és véleményt írtál róla! kacsint
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 29. szombat 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 29. szombat 21:51
Engedd meg, hogy ezúton megköszönjem a senkit nem bántó vagy kioktató hozzászólásodat, mely roppant sok igazságot tartalmaz!
Pasiként még nagyobb jelentősége van, hogy így leírtad! Minden elismerésem, minden szava nagyon is igaz!
worship
#4969   2018. 09. 29. szombat 21:51
X Törölt felhasználó (1574052)
Engedd meg, hogy ezúton megköszönjem a senkit nem bántó vagy kioktató hozzászólásodat, mely roppant sok igazságot tartalmaz!
Pasiként még nagyobb jelentősége van, hogy így leírtad! Minden elismerésem, minden szava nagyon is igaz!
worship
(Ez egy válasz Rosszfiú6IX üzenetére (2018. 09. 29. szombat 03:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 29. szombat 03:46
Sziasztok!Miért is nehéz hölgy/szexpartnert találni?Szerintem "ez" nem a női nemen múlik,"mi" pasik vagyunk akik nagyrészt "tehetünk" róla.Sokszor undorral olvasom "G.g" chaten,hogy milyen gusztustalan szövegekkel akarják a pasik,kifeszített pókhálójukba terelni áldozataikat."Megakarlak kúr.ni azonnal,nagy farkam van,feláll a képedre a faszom stb."Milyen önző emberek vannak már.Semmibe veszik a női nemet azért,hogy az önző mocskos vágyaikat,előtérbe helyezzék.Tárgyként tekintenek a nőkre,akiket egyszeri,kétszeri,háromszori,használat után ki dobnak,mint egy telibe baszott szemeteszsákot.Tudom vannak kivételek,nem mindenki "használja" így a nőket.Sokkal nehezebb a nőknek,mint nekünk pasiknak!A nők érzékenyebbek szexuális téren.,ők több érzelmet visznek bele,akár egy kalandba is.Manapság egy pasi,több érzelmet visz a farka borotválásába,mint az ágyba a szexbe smile .Mennyi ilyen videót láttam,hogy a tag beledurrantja a tárát(csajba),majd öntelten elsétál,aki jól végezte dolgát.Nemhogy az aktus után kicsit átbeszélnék, akár a szexet is,kis simogatás. Különböző ágyjelenetek léteznek,de na...Másik észrevétel,hogy chaten a balfasz,beírja -nem találok semmi nőt,itt nincsenek.Ne a nőt okold mindenért,nézz magadba és ne farokkal gondolkozz."Az" a nő,nem is azért van itt,hogy egy ilyen bunkót keressen mint te.Sok az indián,de kevés a törzsfőnök smile .Lehet, itt jön el a hercege fehér lovon és nem egy kóbor lovon smile .Mindenkinek van egy kis privát világa,amiben egyedül szeret lenni.Ez lehet a "G.g" chat is,akár nőnek és pasinak egyaránt.Mégis milyen ijesztő lehet egy olyan házban élni,ahol tilos szexelni?Igaz kanos elmék?Ezért jöttök ide.Jómagam is "partner" női,keresőként vagyok itt,ahova nem is inkább "komoly" oldalamat hozom.Az olyan uncsi lenne.Néha hülyeségeket írok chatbe,de senkit nem áll szándékomban megbántani!Üzentem már "partnernek" női,levelem is érkezett,majd alakul.Az alkalom szüli meg az alkalmat.Beismerem,hogy nagyon nehéz "egy"nő bizalmába férkőzni,még olyanéba is,aki ezen az oldalon ad le partnerkereső hirdetést.Türelemmel várok,tik-tak az idő "még" nem állt meg.Nem áll szándékomban a társadalom elvárásainak megfelelni,mondhatni ez kiváló hely,hogy ne feleljek meg smile .Itt is lehet találni,akár egy életre is smile .Társkeresésként még annyi,nyilván vannak tőlem 200,300,400 km,távolságra élő,ezt mos így írom ide,hogy "faszvadász csajok",ne hari...jobban hangzik smile .Szerintem ilyen sokat utazni "egy" dugásért,hát nem tudom,lehet nem éri meg...nem tudom.Esetleg "ha" rám írna egy olyan nő,aki ennyire messze lakik és szimpi vagyok neki...Ne haragudj nőcikém,de nemet mondanék a testképcserére.Nőnek nemet mondani,tudom furi smile .Persze számomra is vannak szimpi csajok,akiket az átkozott távolság "vág" el.Szerintem az "hazudik",aki azt mondja,hogy 200,300 km nem akadály,bár kitudja...Egy hosszabb levelezés,másik megismerése,talán adhat indokot indokot a találkára,de ahhoz sok idő kell.Nem utazóshoz is sok idő kell.Na jól van,mentem rosszalkodni... hehe
#4968   2018. 09. 29. szombat 21:23
Bayernpaar Bayernpaar
Régebben nekünk is volt hasonló.
Meg volt beszélve minden erre előtt egy nappal benyögte,hogy vacsorázni kell mennie valakivel. nyes
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2018. 09. 29. szombat 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 29. szombat 18:02
38 éves pasi ,,bármit csak had legyen ő" Megbeszéltük legyen Szombat este buli.Pénteken kiderül mégsem tud jönni mert az apukájának szülinapja lesz szombaton nyes Casanova nyes
#4967   2018. 09. 29. szombat 18:02
jirzi jirzi
38 éves pasi ,,bármit csak had legyen ő" Megbeszéltük legyen Szombat este buli.Pénteken kiderül mégsem tud jönni mert az apukájának szülinapja lesz szombaton nyes Casanova nyes
#4966   2018. 09. 29. szombat 03:46
Rosszfiú6IX Rosszfiú6IX
#4965   2018. 09. 26. szerda 00:32
X Törölt felhasználó (848234)
Az a legszomorúbb, hogy rengeteg esetben tudni, - mert az évek alatt az ember kiismerte őket - kik a szélhámosok vagyis a tel.szám gyűjtők, a képgyűjtők, akik hamis azonossággal vannak, akik mondjuk párnak adják ki magukat és közben egy kamu pacák irogat egy pár nevében. Felmegyek a csetre és mindig látok legalább 3 embert, aki tudom, hogy átbassza a többieket. Ráadásul ezek általában olyan hülyék is, hogy 3 havonta úgyanúgy bepróbálkoznak és küldi újra és újra küldi a sablon leveleit hamis képekkel és kamu dumával, mindezt azért, hogy egy újabb fasz vagy arc képet ki tudjon kunyizni az embertől, aztán újra eltűnik, majd 3 hónap múlva újra megjelenik és újra ír. Szánalmas és unalmas is.

... 302 303 304 305 306 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11044db
Utolsó üzenet: tegnap 05:41

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!