Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 324 325 326 327 328 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4544   2018. 06. 15. péntek 10:58
X Törölt felhasználó (3493422)
Mint ahogy mi sem téged, nekünk sem jössz be!! Tudod van az a szint........(Partnerkeresők is szokták olvasni a fórumokat. Na, itt lehet "bemutatkozni", nem az adatlapon.)
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2018. 06. 15. péntek 02:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 15. péntek 02:37
Haha, aki úgy irja, hogy had legyen, azzal hidd el, hogy én nem állnék szóban, miközben arról papolna, hogy a helyesírás mennyire fontos a társalgásban.. nyes megnyugodhatsz nem titeket és nem is Mara-Manóékat keresném, annál jobb ízlésem van.. nyes
#4543   2018. 06. 15. péntek 08:54
kanizsaifiu kanizsaifiu
Igen! smile
#4542   2018. 06. 15. péntek 08:38
Sajnos, még az átlagot sem hozza!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 15. péntek 04:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1568852)
2018. 06. 15. péntek 04:38
Igen ezt vártuk! Ha nincsenek ész érvek, akkor jönnek a bukó, kötekedő beszólások! Te is hozod az itteni jellegzetes ki a Bika ha én nem stílust. Természetesen mindent jobban tudsz mindenkinél. Eddig nem személyeskedtünk, csak véleményt írtunk, egy témáról. Persze nem vártunk más reakciót. Erről írtunk a legutóbb vannak dolgok, amik egyes embereknek felfoghatatlanok. Most pedig várjuk a válaszban, hogy kövérek vagyunk, meg tanulatlanok! Ja azt is, hogy a férj biztos impotens, a feleség meg prosti! Ezek az elutasított, vagy nem ugyanazon a véleményen lévő "bikák" reakciói! Csak tessék, legalább hozod az átlagot!
#4541   2018. 06. 15. péntek 04:38
X Törölt felhasználó (1568852)
Igen ezt vártuk! Ha nincsenek ész érvek, akkor jönnek a bukó, kötekedő beszólások! Te is hozod az itteni jellegzetes ki a Bika ha én nem stílust. Természetesen mindent jobban tudsz mindenkinél. Eddig nem személyeskedtünk, csak véleményt írtunk, egy témáról. Persze nem vártunk más reakciót. Erről írtunk a legutóbb vannak dolgok, amik egyes embereknek felfoghatatlanok. Most pedig várjuk a válaszban, hogy kövérek vagyunk, meg tanulatlanok! Ja azt is, hogy a férj biztos impotens, a feleség meg prosti! Ezek az elutasított, vagy nem ugyanazon a véleményen lévő "bikák" reakciói! Csak tessék, legalább hozod az átlagot!
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2018. 06. 15. péntek 02:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 15. péntek 02:37
Haha, aki úgy irja, hogy had legyen, azzal hidd el, hogy én nem állnék szóban, miközben arról papolna, hogy a helyesírás mennyire fontos a társalgásban.. nyes megnyugodhatsz nem titeket és nem is Mara-Manóékat keresném, annál jobb ízlésem van.. nyes
#4540   2018. 06. 15. péntek 02:37
kiskoko34 kiskoko34
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 12. kedd 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 12. kedd 10:29
Mivel hármasról beszélünk, kell az is, hogy a pasik között meglegyen az összhang. Minek menne tovább egy olyan pasi, aki a férjnek nem szimpatikus. Had legyen már beleszólása a férjnek is, hogy kit enged közel a párjához. Itt van az amit nem tudnak egyesek felfogni, párként keresnek a párok! Nem egy férfi és egy Nő, hanem pár! Lehet ez felfoghatatlan, de akinek ez az annak nem sok esélye van pl nálunk!
#4539   2018. 06. 13. szerda 13:55
Nálunk sem rúgnak labdába, mint ahogy a mantrázók sem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 12. kedd 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 12. kedd 10:29
Mivel hármasról beszélünk, kell az is, hogy a pasik között meglegyen az összhang. Minek menne tovább egy olyan pasi, aki a férjnek nem szimpatikus. Had legyen már beleszólása a férjnek is, hogy kit enged közel a párjához. Itt van az amit nem tudnak egyesek felfogni, párként keresnek a párok! Nem egy férfi és egy Nő, hanem pár! Lehet ez felfoghatatlan, de akinek ez az annak nem sok esélye van pl nálunk!
#4538   2018. 06. 12. kedd 10:29
X Törölt felhasználó (1568852)
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2018. 06. 02. szombat 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 02. szombat 18:24
Ha megtanulnál olvasni és értelmezni, az nem lenne hátrány, ha már egy fórumban írsz. Nem azt írtam, hogy a férfi a saját örömére választ, hanem azt, hogy a saját "szájíze" szerint, ami azt jelenti, hogy ha valaki neki szimpatikus csak azt engedi aztán (ha engedi) beszélgetni a másikkal, amivel igenis kizár olyan jelentkezőket, akik bármi miatt szimpatikus lehetne az asszonynak, ajjjajjj..... nyes
#4537   2018. 06. 12. kedd 10:20
X Törölt felhasználó (69371)
Azt tudom így tanácsolni sokaknak, hogy ha valaki ír privát üzenetet, akkor annak mindig nézzék meg az adatlapját és nyissák le a hozzászólásait. Ha folyamatosan csak társat keres napi 20-30 hozzászólásban, minden témában, azokkal kár foglalkozni. Erőlködnek, feltehetően izgalmi állapotban írják ezeket, és nem fűződik komoly szándék mögötte.
Ez is lehet egy jó szűrő.
#4536   2018. 06. 12. kedd 10:06
X Törölt felhasználó (3794582)
Szóló férfiak tucatjával írnak.... nem megy a szövegértés.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 12. kedd 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2018. 06. 12. kedd 10:03
Legalább tudták értelmezni a leírtakat. A gyengébb elméjűek akkor is írnak. Itt vagyok én, nincs adatlap, többször leírtam nem keresek senkit, mégis kapok privát megkeresést. Lehet valaki csak ezzel szórakozik, nekem semleges. alien
#4535   2018. 06. 12. kedd 10:03
X Törölt felhasználó (69371)
Legalább tudták értelmezni a leírtakat. A gyengébb elméjűek akkor is írnak. Itt vagyok én, nincs adatlap, többször leírtam nem keresek senkit, mégis kapok privát megkeresést. Lehet valaki csak ezzel szórakozik, nekem semleges. alien
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 12. kedd 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3794582)
2018. 06. 12. kedd 09:49
Amióta kiírtuk az adatlapunkra, hogy minimum telefonos beszélgetés szükséges, azóta valahogy eltüntek az érdeklődő lányok, párok. Ez is "beszédes".
#4534   2018. 06. 12. kedd 09:49
X Törölt felhasználó (3794582)
Amióta kiírtuk az adatlapunkra, hogy minimum telefonos beszélgetés szükséges, azóta valahogy eltüntek az érdeklődő lányok, párok. Ez is "beszédes".
#4533   2018. 06. 11. hétfő 13:05
X Törölt felhasználó (1574052)
Persze, ez teljes mértékben így van. Hogy tovább vigyem ezt a gondolatmenetedet, sok esetben a nő nem is tudja, hogy a pasi itt "árulja"- "kéreti" a barátnőjét...(ha van).
Szerencsére ma már nagyon könnyű kiszúrni a komolytalan és csak álmodozó pasikat, vagy akik csak maszti miatt jelölik, hogy van párjuk, így türelmmel és kitartással, akár minden második napra lehetne igényes, normális pasit, párt találni szexre. (nőket nem szeretem, így azokról azért nem tudok)
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2018. 06. 11. hétfő 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 11. hétfő 11:51
Tökéletesen egyetértünk. Nem véletlen az sem, hogy sok adatlap van, ahol ki van írva, hogy "újra megpróbáljuk", "talán most összejön" stb, stb, amiről lerí, hogy férfi kezeli a lapot, és azt gondolja, hogy másban volt a hiba, miközben a saját egója miatt nem tudtak találkozni senkivel, mert vagy a másik férfi vagy a másik pár női tagja neki nem jött be, és le merem fogadni, hogy azokat a lapokat már meg sem mutatta a párjának.
#4532   2018. 06. 11. hétfő 11:51
kiskoko34 kiskoko34
Tökéletesen egyetértünk. Nem véletlen az sem, hogy sok adatlap van, ahol ki van írva, hogy "újra megpróbáljuk", "talán most összejön" stb, stb, amiről lerí, hogy férfi kezeli a lapot, és azt gondolja, hogy másban volt a hiba, miközben a saját egója miatt nem tudtak találkozni senkivel, mert vagy a másik férfi vagy a másik pár női tagja neki nem jött be, és le merem fogadni, hogy azokat a lapokat már meg sem mutatta a párjának.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 01. péntek 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1574052)
2018. 06. 01. péntek 13:30
Bocsi, de sokkal kevesebb olyan pár hozzászólását olvastam, ahol a nő kezeli a dolgokat, hogy : Nem találni az oldalon, mint azt, ahol a pasi. Talán nem is annyira véletlen. S most elvonatkoztatva a párnak kiadó pasiktól.
Visszaböngészve több topicot is olvasható, nőtől, hogy találtak.......Ez sok mindent elárul.
#4531   2018. 06. 03. vasárnap 01:19
X Törölt felhasználó (3715492)
Gondoltam irok neked egy szep kerek valaszt es elmagyarazom miert nincs igazad. De azutan rajottem, hogy ha magadtol nem erted mekkora baromsagot irtal, akkor ugyis felesleges lenne. Szep estet.
(Ez egy válasz csak együtt üzenetére (2018. 06. 02. szombat 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 02. szombat 23:51
Micsoda szerencse,hogy itt vagy te a 2 hónapos regisztrációddal, az igénytelen ékezet nélküli írásoddal és megmondod, hogy ki és mikor fejezze be.
#4530   2018. 06. 02. szombat 23:51
csak együtt csak együtt
Micsoda szerencse,hogy itt vagy te a 2 hónapos regisztrációddal, az igénytelen ékezet nélküli írásoddal és megmondod, hogy ki és mikor fejezze be.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 02. szombat 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3715492)
2018. 06. 02. szombat 21:33
Befejeznetek a szarfureszelest mindketten es visszaternetek a temahoz? Ha eddig nem tudtatok megbeszelni mer nem is fogjatok. Koszi.
#4529   2018. 06. 02. szombat 21:33
X Törölt felhasználó (3715492)
Befejeznetek a szarfureszelest mindketten es visszaternetek a temahoz? Ha eddig nem tudtatok megbeszelni mer nem is fogjatok. Koszi.
#4528   2018. 06. 02. szombat 19:40
Kisbarátom. Én nem neked válaszoltam, hanem a véleményem írtam le, illetve reagáltam egy hozzászólásra. (4594)
És az is a véleményem, hogy egy kívülállónak nem kéne okoskodni, hogy egy pár milyen módon választ partnert. Majd ők eldöntik. Nem kell aggódni, hogy a hölgy mit veszít.
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2018. 06. 02. szombat 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 02. szombat 18:24
Ha megtanulnál olvasni és értelmezni, az nem lenne hátrány, ha már egy fórumban írsz. Nem azt írtam, hogy a férfi a saját örömére választ, hanem azt, hogy a saját "szájíze" szerint, ami azt jelenti, hogy ha valaki neki szimpatikus csak azt engedi aztán (ha engedi) beszélgetni a másikkal, amivel igenis kizár olyan jelentkezőket, akik bármi miatt szimpatikus lehetne az asszonynak, ajjjajjj..... nyes
#4527   2018. 06. 02. szombat 18:24
kiskoko34 kiskoko34
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 01. péntek 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3493422)
2018. 06. 01. péntek 22:05
Szerencsére, hogy a párok milyen "szűrőket" alkalmaznak, azt ők döntik el és nem a jelentkezők. Sajnos sokan szereptévesztésben vannak, és ezért gyártanak zavaros teóriákat, melyet kényszeresen ismételgetnek.Pl: ha hetero pár keres a hölgy részére férfipartnert a hármashoz, de ha a férfi az első szűrő, akkor az ő örömére választ????????? Ajajajaj.... Persze amit írtam, az nem kritizálás, csak szerény véleményem.
#4526   2018. 06. 02. szombat 04:29
Ha valaki leírja negatív tapasztalatait, ezzel nincs is semmi baj. De ha rendszeresen ezt teszi és a kudarcokért ráadásul másokat okol......... Hát.........
#4525   2018. 06. 02. szombat 00:46
egysportospasi egysportospasi
Én azt sem értem, hogy ha valaki negatív tapasztalatokról számol be, akkor miért kell azt mondani, hogy "mit siránkozik". Elvégre az is tekinthető egy tapasztalatnak. Ha valaki elolvassa levonhatja a következtetést, hogy például ilyen helyesírással, ilyen külsővel, hozzáállással, vagy bármilyen jellegzetességgel milyenek az esélyek, mire számíthat, stb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 01. péntek 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3493422)
2018. 06. 01. péntek 21:52
Az nem baj, ha valaki a tapasztalatait, megélt élményeit, véleményét írja le. (Nem tanító, oktató szándékkal). A baj az, ha valaki sérelmei miatt fikciókat, teóriákat gyárt és azt a másik oldalon állókra kivetítve, általánosít. Vannak keresők, akik leírt "paraméterekkel" keresnek partnert és vannak jelentkezők, akik jelentkeznek a hírdetésre. Vagy figyelembe veszik az elvárásokat, vagy nem. A jelentkezők egy része sértésnek veszi az elutasítást, nehezen érti meg, hogy nem őt keresik. Nem beszélve azokról, akik tudják ezt, de azért próbálkoznak, hátha! És néha hisztiznek, hogy miért nem kapnak egy esélyt! (Ez a kedvenc szöveg). De valamit tudomásul kéne venni, és ezt egy példával próbálom meg érzékeltetni. Valaki, - mert erre van igénye -, szeretne venni, bérelni, vagy csak egyszerűen kipróbálni egy Audit. Felad egy hírdetést, amire jönnek is az ajánlatok, köztük olyanok is, "hogy Trabant van eladó". Na most erre mit lehet válaszolni?? És kinek kellene megsértődni?? Annak aki ilyen ajánlatot kap? Vagy annak, akit válaszra sem méltatnak? (És még egy esélyt sem adnak neki?) Tiszteletben kellene tartani egymás vágyait, igényeit, "elvárásait" és akkor nem futnánk annyi felesleges köröket és nem lenne annyi sértődöttség.

... 324 325 326 327 328 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11044db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 12. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!