Mint ahogy mi sem téged, nekünk sem jössz be!! Tudod van az a szint........(Partnerkeresők is szokták olvasni a fórumokat. Na, itt lehet "bemutatkozni", nem az adatlapon.)
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2018. 06. 15. péntek 02:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 15. péntek 02:37

Haha, aki úgy irja, hogy had legyen, azzal hidd el, hogy én nem állnék szóban, miközben arról papolna, hogy a helyesírás mennyire fontos a társalgásban..
megnyugodhatsz nem titeket és nem is Mara-Manóékat keresném, annál jobb ízlésem van..

Igen!

Sajnos, még az átlagot sem hozza!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 15. péntek 04:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 15. péntek 04:38
Törölt felhasználó (1568852)

Igen ezt vártuk! Ha nincsenek ész érvek, akkor jönnek a bukó, kötekedő beszólások! Te is hozod az itteni jellegzetes ki a Bika ha én nem stílust. Természetesen mindent jobban tudsz mindenkinél. Eddig nem személyeskedtünk, csak véleményt írtunk, egy témáról. Persze nem vártunk más reakciót. Erről írtunk a legutóbb vannak dolgok, amik egyes embereknek felfoghatatlanok. Most pedig várjuk a válaszban, hogy kövérek vagyunk, meg tanulatlanok! Ja azt is, hogy a férj biztos impotens, a feleség meg prosti! Ezek az elutasított, vagy nem ugyanazon a véleményen lévő "bikák" reakciói! Csak tessék, legalább hozod az átlagot!
Igen ezt vártuk! Ha nincsenek ész érvek, akkor jönnek a bukó, kötekedő beszólások! Te is hozod az itteni jellegzetes ki a Bika ha én nem stílust. Természetesen mindent jobban tudsz mindenkinél. Eddig nem személyeskedtünk, csak véleményt írtunk, egy témáról. Persze nem vártunk más reakciót. Erről írtunk a legutóbb vannak dolgok, amik egyes embereknek felfoghatatlanok. Most pedig várjuk a válaszban, hogy kövérek vagyunk, meg tanulatlanok! Ja azt is, hogy a férj biztos impotens, a feleség meg prosti! Ezek az elutasított, vagy nem ugyanazon a véleményen lévő "bikák" reakciói! Csak tessék, legalább hozod az átlagot!
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2018. 06. 15. péntek 02:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 15. péntek 02:37

Haha, aki úgy irja, hogy had legyen, azzal hidd el, hogy én nem állnék szóban, miközben arról papolna, hogy a helyesírás mennyire fontos a társalgásban..
megnyugodhatsz nem titeket és nem is Mara-Manóékat keresném, annál jobb ízlésem van..

(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 12. kedd 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 12. kedd 10:29

Mivel hármasról beszélünk, kell az is, hogy a pasik között meglegyen az összhang. Minek menne tovább egy olyan pasi, aki a férjnek nem szimpatikus. Had legyen már beleszólása a férjnek is, hogy kit enged közel a párjához. Itt van az amit nem tudnak egyesek felfogni, párként keresnek a párok! Nem egy férfi és egy Nő, hanem pár! Lehet ez felfoghatatlan, de akinek ez az annak nem sok esélye van pl nálunk!
Nálunk sem rúgnak labdába, mint ahogy a mantrázók sem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 12. kedd 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 12. kedd 10:29

Mivel hármasról beszélünk, kell az is, hogy a pasik között meglegyen az összhang. Minek menne tovább egy olyan pasi, aki a férjnek nem szimpatikus. Had legyen már beleszólása a férjnek is, hogy kit enged közel a párjához. Itt van az amit nem tudnak egyesek felfogni, párként keresnek a párok! Nem egy férfi és egy Nő, hanem pár! Lehet ez felfoghatatlan, de akinek ez az annak nem sok esélye van pl nálunk!
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2018. 06. 02. szombat 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 02. szombat 18:24

Ha megtanulnál olvasni és értelmezni, az nem lenne hátrány, ha már egy fórumban írsz. Nem azt írtam, hogy a férfi a saját örömére választ, hanem azt, hogy a saját "szájíze" szerint, ami azt jelenti, hogy ha valaki neki szimpatikus csak azt engedi aztán (ha engedi) beszélgetni a másikkal, amivel igenis kizár olyan jelentkezőket, akik bármi miatt szimpatikus lehetne az asszonynak, ajjjajjj.....

Azt tudom így tanácsolni sokaknak, hogy ha valaki ír privát üzenetet, akkor annak mindig nézzék meg az adatlapját és nyissák le a hozzászólásait. Ha folyamatosan csak társat keres napi 20-30 hozzászólásban, minden témában, azokkal kár foglalkozni. Erőlködnek, feltehetően izgalmi állapotban írják ezeket, és nem fűződik komoly szándék mögötte.
Ez is lehet egy jó szűrő.
Ez is lehet egy jó szűrő.
Szóló férfiak tucatjával írnak.... nem megy a szövegértés.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 12. kedd 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 12. kedd 10:03
Törölt felhasználó (69371)

Legalább tudták értelmezni a leírtakat. A gyengébb elméjűek akkor is írnak. Itt vagyok én, nincs adatlap, többször leírtam nem keresek senkit, mégis kapok privát megkeresést. Lehet valaki csak ezzel szórakozik, nekem semleges.

Legalább tudták értelmezni a leírtakat. A gyengébb elméjűek akkor is írnak. Itt vagyok én, nincs adatlap, többször leírtam nem keresek senkit, mégis kapok privát megkeresést. Lehet valaki csak ezzel szórakozik, nekem semleges.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 12. kedd 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 12. kedd 09:49

Törölt felhasználó (3794582)

Amióta kiírtuk az adatlapunkra, hogy minimum telefonos beszélgetés szükséges, azóta valahogy eltüntek az érdeklődő lányok, párok. Ez is "beszédes".
Amióta kiírtuk az adatlapunkra, hogy minimum telefonos beszélgetés szükséges, azóta valahogy eltüntek az érdeklődő lányok, párok. Ez is "beszédes".
Persze, ez teljes mértékben így van. Hogy tovább vigyem ezt a gondolatmenetedet, sok esetben a nő nem is tudja, hogy a pasi itt "árulja"- "kéreti" a barátnőjét...(ha van).
Szerencsére ma már nagyon könnyű kiszúrni a komolytalan és csak álmodozó pasikat, vagy akik csak maszti miatt jelölik, hogy van párjuk, így türelmmel és kitartással, akár minden második napra lehetne igényes, normális pasit, párt találni szexre. (nőket nem szeretem, így azokról azért nem tudok) (Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2018. 06. 11. hétfő 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 11. hétfő 11:51
Szerencsére ma már nagyon könnyű kiszúrni a komolytalan és csak álmodozó pasikat, vagy akik csak maszti miatt jelölik, hogy van párjuk, így türelmmel és kitartással, akár minden második napra lehetne igényes, normális pasit, párt találni szexre. (nőket nem szeretem, így azokról azért nem tudok) (Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2018. 06. 11. hétfő 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Tökéletesen egyetértünk. Nem véletlen az sem, hogy sok adatlap van, ahol ki van írva, hogy "újra megpróbáljuk", "talán most összejön" stb, stb, amiről lerí, hogy férfi kezeli a lapot, és azt gondolja, hogy másban volt a hiba, miközben a saját egója miatt nem tudtak találkozni senkivel, mert vagy a másik férfi vagy a másik pár női tagja neki nem jött be, és le merem fogadni, hogy azokat a lapokat már meg sem mutatta a párjának.
Tökéletesen egyetértünk. Nem véletlen az sem, hogy sok adatlap van, ahol ki van írva, hogy "újra megpróbáljuk", "talán most összejön" stb, stb, amiről lerí, hogy férfi kezeli a lapot, és azt gondolja, hogy másban volt a hiba, miközben a saját egója miatt nem tudtak találkozni senkivel, mert vagy a másik férfi vagy a másik pár női tagja neki nem jött be, és le merem fogadni, hogy azokat a lapokat már meg sem mutatta a párjának.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 01. péntek 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 01. péntek 13:30
Törölt felhasználó (1574052)

Bocsi, de sokkal kevesebb olyan pár hozzászólását olvastam, ahol a nő kezeli a dolgokat, hogy : Nem találni az oldalon, mint azt, ahol a pasi. Talán nem is annyira véletlen. S most elvonatkoztatva a párnak kiadó pasiktól.
Visszaböngészve több topicot is olvasható, nőtől, hogy találtak.......Ez sok mindent elárul.
Visszaböngészve több topicot is olvasható, nőtől, hogy találtak.......Ez sok mindent elárul.
Gondoltam irok neked egy szep kerek valaszt es elmagyarazom miert nincs igazad. De azutan rajottem, hogy ha magadtol nem erted mekkora baromsagot irtal, akkor ugyis felesleges lenne. Szep estet.
(Ez egy válasz csak együtt üzenetére (2018. 06. 02. szombat 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 02. szombat 23:51

Micsoda szerencse,hogy itt vagy te a 2 hónapos regisztrációddal, az igénytelen ékezet nélküli írásoddal és megmondod, hogy ki és mikor fejezze be.
Micsoda szerencse,hogy itt vagy te a 2 hónapos regisztrációddal, az igénytelen ékezet nélküli írásoddal és megmondod, hogy ki és mikor fejezze be.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 02. szombat 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 02. szombat 21:33
Törölt felhasználó (3715492)

Befejeznetek a szarfureszelest mindketten es visszaternetek a temahoz? Ha eddig nem tudtatok megbeszelni mer nem is fogjatok. Koszi.
Befejeznetek a szarfureszelest mindketten es visszaternetek a temahoz? Ha eddig nem tudtatok megbeszelni mer nem is fogjatok. Koszi.
Kisbarátom. Én nem neked válaszoltam, hanem a véleményem írtam le, illetve reagáltam egy hozzászólásra. (4594)
És az is a véleményem, hogy egy kívülállónak nem kéne okoskodni, hogy egy pár milyen módon választ partnert. Majd ők eldöntik. Nem kell aggódni, hogy a hölgy mit veszít. (Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2018. 06. 02. szombat 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 02. szombat 18:24
És az is a véleményem, hogy egy kívülállónak nem kéne okoskodni, hogy egy pár milyen módon választ partnert. Majd ők eldöntik. Nem kell aggódni, hogy a hölgy mit veszít. (Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2018. 06. 02. szombat 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha megtanulnál olvasni és értelmezni, az nem lenne hátrány, ha már egy fórumban írsz. Nem azt írtam, hogy a férfi a saját örömére választ, hanem azt, hogy a saját "szájíze" szerint, ami azt jelenti, hogy ha valaki neki szimpatikus csak azt engedi aztán (ha engedi) beszélgetni a másikkal, amivel igenis kizár olyan jelentkezőket, akik bármi miatt szimpatikus lehetne az asszonynak, ajjjajjj.....

(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 01. péntek 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 01. péntek 22:05

Törölt felhasználó (3493422)

Szerencsére, hogy a párok milyen "szűrőket" alkalmaznak, azt ők döntik el és nem a jelentkezők. Sajnos sokan szereptévesztésben vannak, és ezért gyártanak zavaros teóriákat, melyet kényszeresen ismételgetnek.Pl: ha hetero pár keres a hölgy részére férfipartnert a hármashoz, de ha a férfi az első szűrő, akkor az ő örömére választ????????? Ajajajaj.... Persze amit írtam, az nem kritizálás, csak szerény véleményem.
Ha valaki leírja negatív tapasztalatait, ezzel nincs is semmi baj. De ha rendszeresen ezt teszi és a kudarcokért ráadásul másokat okol......... Hát.........
Én azt sem értem, hogy ha valaki negatív tapasztalatokról számol be, akkor miért kell azt mondani, hogy "mit siránkozik". Elvégre az is tekinthető egy tapasztalatnak. Ha valaki elolvassa levonhatja a következtetést, hogy például ilyen helyesírással, ilyen külsővel, hozzáállással, vagy bármilyen jellegzetességgel milyenek az esélyek, mire számíthat, stb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 01. péntek 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 01. péntek 21:52
Törölt felhasználó (3493422)

Az nem baj, ha valaki a tapasztalatait, megélt élményeit, véleményét írja le. (Nem tanító, oktató szándékkal). A baj az, ha valaki sérelmei miatt fikciókat, teóriákat gyárt és azt a másik oldalon állókra kivetítve, általánosít. Vannak keresők, akik leírt "paraméterekkel" keresnek partnert és vannak jelentkezők, akik jelentkeznek a hírdetésre. Vagy figyelembe veszik az elvárásokat, vagy nem. A jelentkezők egy része sértésnek veszi az elutasítást, nehezen érti meg, hogy nem őt keresik. Nem beszélve azokról, akik tudják ezt, de azért próbálkoznak, hátha! És néha hisztiznek, hogy miért nem kapnak egy esélyt! (Ez a kedvenc szöveg). De valamit tudomásul kéne venni, és ezt egy példával próbálom meg érzékeltetni. Valaki, - mert erre van igénye -, szeretne venni, bérelni, vagy csak egyszerűen kipróbálni egy Audit. Felad egy hírdetést, amire jönnek is az ajánlatok, köztük olyanok is, "hogy Trabant van eladó". Na most erre mit lehet válaszolni?? És kinek kellene megsértődni?? Annak aki ilyen ajánlatot kap? Vagy annak, akit válaszra sem méltatnak? (És még egy esélyt sem adnak neki?) Tiszteletben kellene tartani egymás vágyait, igényeit, "elvárásait" és akkor nem futnánk annyi felesleges köröket és nem lenne annyi sértődöttség.