Mi már beleuntunk ebbe az egészbe....
Még keresek
nőket

Nem minden a külsőség... (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 22. csütörtök 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1568852)

az én párom 100kg talán kicsit több is! Nem tiszta izom, van kis pocak is!
Engem nem is vonz ha egy pasi tele van csomókkal a testén!
Legyen formás erős, ami nem egyezik meg az izmossal!
Amúgy neki sincs oka panaszkodni
!!!! Ő is megkapja amikor csak szeretné
!

az én párom 100kg talán kicsit több is! Nem tiszta izom, van kis pocak is!
Engem nem is vonz ha egy pasi tele van csomókkal a testén!
Legyen formás erős, ami nem egyezik meg az izmossal!
Amúgy neki sincs oka panaszkodni
!!!! Ő is megkapja amikor csak szeretné
!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 22. csütörtök 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 22. csütörtök 14:21

Törölt felhasználó (1574052)

Szerintem itt egy pasinak nincsen miért szégyenkeznie!
Ha pedig a személyeskedésednél tartunk, akkor a páromnak sincsen miért szégyenkeznie, mert bár valóban nem 100 kiló izom, de minden nap kap puncit
)))
Te pedig nézegetheted addig a 100 kiló izmot magadban és punci helyett imádhatod magadat
)))
Ha pedig a személyeskedésednél tartunk, akkor a páromnak sincsen miért szégyenkeznie, mert bár valóban nem 100 kiló izom, de minden nap kap puncit

Te pedig nézegetheted addig a 100 kiló izmot magadban és punci helyett imádhatod magadat

Szerintem itt egy pasinak nincsen miért szégyenkeznie!
)))
)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 21. szerda 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 21. szerda 23:58

Törölt felhasználó (1075912)

A testsúly nem igazán számít! A testzsír % a fontos,ha már ennél tartunk!Ha valaki 100 kg,az nem feltétlenül azt jelenti,hogy kövér! Láttál már 100 -kg os péppé gyúrt pasit? Szerintem nem!!! És akkor lehet irigykedni! !!Szerintem az párod el szégyelnié magát,ha egy ilyen pasi mellé állna. ...
Szerintünk ez a buli már elkezdődött!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 22. csütörtök 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 22. csütörtök 06:37

Törölt felhasználó (69371)

Én arra gondolok, hogy ezeket sokan leírtuk régiek. Akkor is, évek óta a tényeket írjuk. Én ezt úgy tudom, hogy nem is keresek partnert.
Ő pár hetes regisztrációval már ezt tapasztalja, akkor mi lesz hónapok múlva? És mennyi embernek megy el a kedve az ilyen negatív tapasztalatok miatt.
Amikor már csak a kamusok maradnak egymásnak, akkor kezdődik az igazi buli.
Ő pár hetes regisztrációval már ezt tapasztalja, akkor mi lesz hónapok múlva? És mennyi embernek megy el a kedve az ilyen negatív tapasztalatok miatt.
Amikor már csak a kamusok maradnak egymásnak, akkor kezdődik az igazi buli.
Tennétek fel egy-két sorozatot magatokról, akkor képgyűjtögetőkkel sem találkoznátok többet. ( és némi adat is elkélne rólatok) Ezek hiányában POTYAUTAS jelző illik rátok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 21. szerda 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 21. szerda 15:24
Törölt felhasználó (3433372)

Sziasztok.Nem tudom ki hogy van vele.De mi akarhànyszor meg adjuk az esèlyt valakinek hogy johet be szallonak.Minndig le fujak vagy felnek?Ès az baj hogy rengeteg ember csak kèp gyűjtögető..
Igen. Szimpi volt az adatlap alapján. Ráírtam, megbeszéltük a találkozót és összejött
)))

Én arra gondolok, hogy ezeket sokan leírtuk régiek. Akkor is, évek óta a tényeket írjuk. Én ezt úgy tudom, hogy nem is keresek partnert.
Amikor már csak a kamusok maradnak egymásnak, akkor kezdődik az igazi buli. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 21. szerda 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 21. szerda 22:44
Amikor már csak a kamusok maradnak egymásnak, akkor kezdődik az igazi buli. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 21. szerda 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1602422)

Nem hinném hogy sokan bántják a régieket, olvass csak vissza. Hanem próbálják más irányába terelni őket mert nem mindig másban kell ugye keresni a hibát.
Kitöltetlen adatlappal vagytok. Semmit nem lehet megtudni belőle.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 21. szerda 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.Nem tudom ki hogy van vele.De mi akarhànyszor meg adjuk az esèlyt valakinek hogy johet be szallonak.Minndig le fujak vagy felnek?Ès az baj hogy rengeteg ember csak kèp gyűjtögető..
A testsúly nem igazán számít! A testzsír % a fontos,ha már ennél tartunk!Ha valaki 100 kg,az nem feltétlenül azt jelenti,hogy kövér! Láttál már 100 -kg os péppé gyúrt pasit? Szerintem nem!!! És akkor lehet irigykedni! !!Szerintem az párod el szégyelnié magát,ha egy ilyen pasi mellé állna. ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 15. csütörtök 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 15. csütörtök 13:16
Törölt felhasználó (1574052)

Nálunk én (nő) kezeli az oldalt és érdekes amiket írsz, ugyanakkor úgy néz ki, hogy nagyon sok pofont kaptál az oldon, ha csak egyfajta véleményt szajkózol.
Abban viszont egyetértek veled, hogy ahol a pasi és csak a pasi kezeli az oldalt egy pár nevében, ott keresés és találat bizti nulla, mert igaz, hogy az nem másról szól, mint hogy a pasi masztizzon gyakorlatilag a saját párjára, hogy ennek is meg annak is kellene, vagy csak a férfiúi büszkeségét emelje az egyébként kisebbségi komplexussal küzdő életében.
Nagyon sok olyan is van, hogy a pasi kezeli az oldalt, de ahol komolyan gondolják, azoknál egy pillanatig sem kérdéses a nővel való kapcsolatfelvétel. Ismerek ilyen párt személyesen. (J)
Nem olyan nehéz itt találni csak ki kell tudni szűrni az álmodozókat. Idő és energia. De ha nem teszünk érte ne is várjunk viszont semmit.....
Az hogy fizikailag ki, mit bír annak pedig semmi köze a kereséshez-találathoz.
Ha valaki 50 kiló, vagy 100 az többnyire testi adottság. Ha neked nem tetszik a husisabb nő, akkor tovább kell lépni, mert van itt olyan, aki rajong érte és fordítva. Nekem sem tetszik a 100kilós pasi, de attól még nem bizti, hogy rossz ember és nem tud teljesíteni, mert nem sportol esetleg.
Abban viszont egyetértek veled, hogy ahol a pasi és csak a pasi kezeli az oldalt egy pár nevében, ott keresés és találat bizti nulla, mert igaz, hogy az nem másról szól, mint hogy a pasi masztizzon gyakorlatilag a saját párjára, hogy ennek is meg annak is kellene, vagy csak a férfiúi büszkeségét emelje az egyébként kisebbségi komplexussal küzdő életében.
Nagyon sok olyan is van, hogy a pasi kezeli az oldalt, de ahol komolyan gondolják, azoknál egy pillanatig sem kérdéses a nővel való kapcsolatfelvétel. Ismerek ilyen párt személyesen. (J)
Nem olyan nehéz itt találni csak ki kell tudni szűrni az álmodozókat. Idő és energia. De ha nem teszünk érte ne is várjunk viszont semmit.....
Az hogy fizikailag ki, mit bír annak pedig semmi köze a kereséshez-találathoz.
Ha valaki 50 kiló, vagy 100 az többnyire testi adottság. Ha neked nem tetszik a husisabb nő, akkor tovább kell lépni, mert van itt olyan, aki rajong érte és fordítva. Nekem sem tetszik a 100kilós pasi, de attól még nem bizti, hogy rossz ember és nem tud teljesíteni, mert nem sportol esetleg.

Szerintem sem jelent semmiféle előnyt egy férfi számára, ha helyesen ír, vagy normális stílusban tud kommunikálni. Úgy gondolom ami előnyös lehet ha valaki fiatal, jó külseje van és független.
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2018. 03. 19. hétfő 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 19. hétfő 12:42

Olvastad itt a beírásokat? Megszámlálhatatlanul sok férfi írt ide, hogy a helyesírással nem ment semmire, de még akkor sem, ha a jó helyesírás értelmes mondatfűzéssel és logikával párosult. Az ész és az értelem manapság nem szexi..

Nem a testsúly számít, hanem a testzsír %!!!A test súly nem feltétlenül adottság függő! !!Láttál már 100 kilós férfit, aki tiszta izom?Szerintem nem! Lehet , hogy a párod elszégyelné magát, ha mellé állna egy péppé gyúrt 100 kg-os pasi!
Nem hinném hogy sokan bántják a régieket, olvass csak vissza. Hanem próbálják más irányába terelni őket mert nem mindig másban kell ugye keresni a hibát.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 21. szerda 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 21. szerda 16:25
Törölt felhasználó (69371)

Tessék, friss regisztrációval már ilyen tapasztalataid vannak.
A régieket pedig bántják, amikor "sírnak" ezekről a dolgokról.
A régieket pedig bántják, amikor "sírnak" ezekről a dolgokról.
Úgy látom akkor nem vagyunk a problémával egyedüli páros....
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 21. szerda 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 21. szerda 16:13
Törölt felhasználó (1568852)

Szerintünk mindenki nagyon sokszor járt már így! Kellően el is ment a kedvünk az egésztől!
Többször jutottam már el odáig , hogy sokat, akár heteket töltöttünk el , beszélgetéssel , ismerkedéssel , de itt megrekedt minden , volt , hogy az én hibámból ,IGEN , rettenetesen nehéz megtenni azt a bizonyos első lépést , hogy találkozzanak a felek , félelem az elutasítástól és a csalódástól sokszor sokkal nagyobb , mint a vágy ami ide hozza és itt tartja az embert . Azok , akik kezdőként szeretnének bele kezdeni egy merőben más kapcsolatba , még nehezebb , Itt sem könnyebb , mint a való életben , sőt , még nehezebb . Rengeteg a kamu és sajnos a lábon kihordott agyhalál tipikus estével küszködő partner is , hatalmas elvárások és ehhez semmi oda adás , magadból semmit a másikból mindent akarás ,. a gyare , megduglak oszt menj , , elkég az a 10 perc , nem ? . hát NEM , itt sem , . Sajnos sok a kultúra hiányos is , , gyere szopjál le , ,,, hát igen a véga az lesz , de van ennek kultúrált szövegkörnyezete, . na ,,, jöhet a sav .
Nem értem meg, minek jelől be vki/vkik ha egy levelet se akarnak írni. Talán, csak nem képgyüjtögetők? Gyanítom nem csak engem jelölt be. De akkor meg minek panaszkodik....

Tessék, friss regisztrációval már ilyen tapasztalataid vannak.
A régieket pedig bántják, amikor "sírnak" ezekről a dolgokról. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 21. szerda 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
A régieket pedig bántják, amikor "sírnak" ezekről a dolgokról. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 21. szerda 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintünk mindenki nagyon sokszor járt már így! Kellően el is ment a kedvünk az egésztől!

Igy jártunk mi is!