Szerencsére nekünk is sikerült már innen találni, amiben még egyszer sem csalódtunk. Csak erről nem szívesen beszél az ember, mert jönnek a támadások, a kritikák és a többi...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 23. hétfő 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 23. hétfő 20:18
Törölt felhasználó (869472)

Az is lehet, van már pár év tapasztalás mögöttem...
))

Az is lehet, van már pár év tapasztalás mögöttem...
))
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 23. hétfő 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 23. hétfő 18:26

Törölt felhasználó (1574052)

Vagy jók a szűrőid

Vagy jók a szűrőid
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 23. hétfő 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 23. hétfő 18:00

Törölt felhasználó (869472)

Én eddig szerencsés voltam, mert nagyon normális embereket sikerült kiválasztanom, akikkel ismerkedtem.
Most újra keresek...
Alapvetően az igazság izgat mindig egy emberről, mert csak akkor tudunk a szexben is harmonizálni, ha valóban olyan amilyennek látszik. Ezért nem sietek el semmit. Ismerkedem, csak lazán mint az életben. Majd alakul, hogy mi lesz belőle vagy mi nem. Olyan férfi nem igazán érdekel, akinek épp kangörcse van és annak leküzdésére jár ide. Erre megvannak a megfelelő szolgáltatók. Az igénytelenség, butaság, egyszerűség nálam libidó csökkentő tényezők. Na meg az olyan férfiak is, akik folyton a lebukástól paráznak. Aki fél és nem elég okos, hogy megfelelően levédje magát az szerintem ne lépjen félre.
Most újra keresek...

Én eddig szerencsés voltam, mert nagyon normális embereket sikerült kiválasztanom, akikkel ismerkedtem.
Most újra keresek...
Alapvetően az igazság izgat mindig egy emberről, mert csak akkor tudunk a szexben is harmonizálni, ha valóban olyan amilyennek látszik. Ezért nem sietek el semmit. Ismerkedem, csak lazán mint az életben. Majd alakul, hogy mi lesz belőle vagy mi nem. Olyan férfi nem igazán érdekel, akinek épp kangörcse van és annak leküzdésére jár ide. Erre megvannak a megfelelő szolgáltatók. Az igénytelenség, butaság, egyszerűség nálam libidó csökkentő tényezők. Na meg az olyan férfiak is, akik folyton a lebukástól paráznak. Aki fél és nem elég okos, hogy megfelelően levédje magát az szerintem ne lépjen félre.
Most újra keresek...

Éppenhogy a komolyan keresők, valósak azok akik, ha hamisnak állítják be őket, legyintenek és túl lépnek a dolgon.
Bizonyítani? Hogyan?
Ha valaki többeknél nem jelenik meg egy talin, azt hogyan lehet bizonyítani? Lefényképezem magam, hogy én ott voltam, a másik pedig nem?
)))
Szerintem mindenkinek meg van a módszere, hogy kiszűrje a komolytalanokat. Aki pedig alkalmatlan rá, az meg is érdemli.
Bizonyítani? Hogyan?
Ha valaki többeknél nem jelenik meg egy talin, azt hogyan lehet bizonyítani? Lefényképezem magam, hogy én ott voltam, a másik pedig nem?

Szerintem mindenkinek meg van a módszere, hogy kiszűrje a komolytalanokat. Aki pedig alkalmatlan rá, az meg is érdemli.
Így nem lehetne kiszűrni sajnos, mert ennyi erővel rólad is, rólam is lehetne 1-2 negatív beírás és törölnének az adminok te lennél felháborodva a legjobban, ha nincsen semmi valóságtartalma.
sziasztok
Én még nem találtam de az én hibám mert nem is nagyon kerestem..
De akiknek meg írtam sosem írtak vissza------igaz max két --három levelet küldtem el
Én még nem találtam de az én hibám mert nem is nagyon kerestem..
De akiknek meg írtam sosem írtak vissza------igaz max két --három levelet küldtem el

Egy ujabb kamu par regisztralt az oldalon valami funfortheweekend neven. A csaj kepeivel mar egy masik oldalon probalkozott egy szolo lany, csak eppen Gyorből... itt meg V. keruleti a "par"

Nem fogom itt nyíltan reklámozni
(Ez egy válasz totthek üzenetére (2018. 04. 09. hétfő 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)

milyen osztrák oldalról írsz?
(Ez egy válasz Mission Impossible üzenetére (2018. 03. 23. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 23. péntek 14:31

Sziasztok!
Csak nézegetni szoktam az oldalon, aktívan nem keresek (keresünk). Viszont szerintem lenne olyan dolog, ami alapján lehetne szűrni az egyéneket. Egy osztrák ilyesmi oldalon, a regisztrált tagok ha találkoznak valakivel utána mindkét fél tud egy jellemzést írni a másikról ami aztán az illető profilján láthatnak a többiek. Szerintem nagyon jó dolog, s így az emberek szinte mindig tudják kivel állnak (vagy ülnek) szemben. Itt is lehetne ilyen, hogy egymást profilját jellemezni miután megismerik az emberek egymást! Csak úgy Infóként írtam...
Csak nézegetni szoktam az oldalon, aktívan nem keresek (keresünk). Viszont szerintem lenne olyan dolog, ami alapján lehetne szűrni az egyéneket. Egy osztrák ilyesmi oldalon, a regisztrált tagok ha találkoznak valakivel utána mindkét fél tud egy jellemzést írni a másikról ami aztán az illető profilján láthatnak a többiek. Szerintem nagyon jó dolog, s így az emberek szinte mindig tudják kivel állnak (vagy ülnek) szemben. Itt is lehetne ilyen, hogy egymást profilját jellemezni miután megismerik az emberek egymást! Csak úgy Infóként írtam...

Persze,hogy nem szégyenkezel,mert nincs önkritikád....Biztos nagy sport szakértő vagy !Nem hülyeséget kell írni, hanem le kell menni heti 10-szer edzeni,és akkor te sem leszel kövér! A nők sem szeretik a kövér férfiakat, de fordítva is igaz!
(Ez egy válasz fefe41 üzenetére (2018. 03. 25. vasárnap 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 25. vasárnap 13:19

100 kg koksz, én nem vagyok kigyúrva és nem szégyenkeznék a koszolt pasi mellett. Nekem még áll mint a cövek! És kokszoltnak mi van a lába közt???? Valami ami még emlékezteti a hancúrlécre.
Látod ezt én sem értem sajnos. De ma is legalább vagy 5 kamu pár regisztrált az oldalra és a hétvégén 15 elküldött levélre egy válasz nem jött olyan pároktól, akik az adatlapjukon megjelenített leírás alapján férfiakat is keresnek... és nem, nem azért, mert velem baj van. Normális hangvételű levelet írtam, érdeklődőt, magamat bemutatva, helyesírási hiba nélkül, az adatlapom kitöltve a képem nem farok kép... tehát itt nem a kereső férfiakkal van a probléma, hanem a nem kereső párokkal, ahol a lapot minden esetben nyakamat rá, hogy a férfi kezelte...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 30. péntek 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 30. péntek 08:21

Törölt felhasználó (1568852)
VIP

Így van, itt mindenki kamu! Csak azt nem értem, hogy egy ilyen tökéletes valaki minek van itt ezzel a rengeteg kamussal!

Így van, itt mindenki kamu! Csak azt nem értem, hogy egy ilyen tökéletes valaki minek van itt ezzel a rengeteg kamussal!
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2018. 03. 29. csütörtök 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 29. csütörtök 13:17

Ez nem probléma, mert lehet szűrni legutóbbi bejelentkezésre, amikor csak azok jelennek meg, akik mostanában bejelentkeztek, szóval nem futsz bele olyanba, aki már évek óta nem aktív, ez a legkevesebb. Én pl azokat sem értem, akik évek óta fent vannak, rendszeresen fellépnek, de még mindig ugyanazzal a képpel, amivel regisztráltak... náluk megállt az idő, ők nem változnak?
Nem, csak kamu egytől egyig.

Attól még az oldalt karban lehetne tartani és foglalkozni vele úgy gondolom. Mert azért ez is elárul egy két dolgot maga az oldal hozzáállásábol is.
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2018. 03. 29. csütörtök 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 29. csütörtök 13:17

Ez nem probléma, mert lehet szűrni legutóbbi bejelentkezésre, amikor csak azok jelennek meg, akik mostanában bejelentkeztek, szóval nem futsz bele olyanba, aki már évek óta nem aktív, ez a legkevesebb. Én pl azokat sem értem, akik évek óta fent vannak, rendszeresen fellépnek, de még mindig ugyanazzal a képpel, amivel regisztráltak... náluk megállt az idő, ők nem változnak?

(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 26. hétfő 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 26. hétfő 08:19

Törölt felhasználó (1602422)

Igen de valahol el kellene kezdeni az első lépést.És igen olyat tuti nem lehetne kitalálni ami mindenkinek megfelel.Elsőnek lehetne kezdeni a társkereső kitakarításával mondjuk.Mert vannak olyan partnerek akik kb 5 éve léptek be utoljára.Akkor ezeket felesleges tartogatni.Tudom a szponzoroknak jól mutat a statisztika de akkor is

Ebben teljesen igazad van.A másik dolog amit nem igazán értek az az amikor minden előzmény nélkül kapcsolatra jelölnek...
Oké,megnézem az adatlapját,jobbik esetben ki van töltve,talán még az elképzeléseiről is ír (nagyon ritka).Aztán amikor válaszolunk,h oké,hogy jelöltél,de azért írhatnál magadról valamit arra már nem is válaszol.
(Ez egy válasz elcondor üzenetére (2018. 03. 26. hétfő 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 26. hétfő 16:52
Oké,megnézem az adatlapját,jobbik esetben ki van töltve,talán még az elképzeléseiről is ír (nagyon ritka).Aztán amikor válaszolunk,h oké,hogy jelöltél,de azért írhatnál magadról valamit arra már nem is válaszol.

Az adatlap ertelmes kitoltese nelkul nem lehetne pl hozza szolni, mindjart lenne szoveg is, meg, ha atveres, akkor is , ures reggel mit akarnak kezdeni.
Az adatlap ertelmes kitoltese nelkul nem lehetne pl hozza szolni, mindjart lenne szoveg is, meg, ha atveres, akkor is , ures reggel mit akarnak kezdeni.
Sziasztok.
Másodikként pedig az embereknek kicsit jobban kellene bízniuk másokban. Tudom, hogy ez nehéz, meg sajna nálunk ez a mentalitás, de akkor is meg kellene próbálni. Nem mindenki kamu tényleg van aki ismerkedik sőt találkozik is. (Lásd Suisil)
Szóval igen, nem reménytelen, csakhát az embereknek nagy az elvárásuk is. Pedig elsősorban szerintem az ismerkedes a cél, majd ha úgymond meg van a szimpátia akkor úgyis alakulnak a dolgok. Dehát...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 26. hétfő 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 26. hétfő 08:19

Törölt felhasználó (1602422)

Igen de valahol el kellene kezdeni az első lépést.És igen olyat tuti nem lehetne kitalálni ami mindenkinek megfelel.Elsőnek lehetne kezdeni a társkereső kitakarításával mondjuk.Mert vannak olyan partnerek akik kb 5 éve léptek be utoljára.Akkor ezeket felesleges tartogatni.Tudom a szponzoroknak jól mutat a statisztika de akkor is

nem