Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 354 355 356 357 358 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3782   2017. 10. 24. kedd 18:56
Csillagpor Csillagpor
Természetesen nincs harag. smile Már akkor sejtettem, hogy ki kellene térnem az említett dolgok anyagi vonzataira mikor írtam a hozzászólást, de aztán mégsem tettem, mert nem szeretek túl hosszú kommenteket írni, szóval most akkor jobban kifejtem mire gondoltam. Pénzzel nyilván minden egyszerűbb, de amiket írtam, ahhoz nem kell feltétlenül.

-A futáshoz nem hiszem, hogy mindenképpen egy ötcsillagos futócipő kell, ha a megfelelő talajon futsz, ami elnyeli az ütődést és nem közvetíti vissza az ízülethez, pl erdő, park, stb.
-Konditerem? Minek? Valószínűleg mindenkinek van legalább 1 szobája, ahol alszik. Ott is lehet felülést, fekvőtámaszt, guggolást és kitörést csinálni.
-Az egészséges étkezés alatt sem a Norbi update-re és a bio-öko csodákra gondoltam. Pusztán annyira, hogy ha valakinek mégsem megoldható a mozgás, akkor ne egye állandóan pukkadásig magát. Ha kevesebbet mozgunk, akkor kevesebb energiabevitelre is van szükségünk. Súlyt veszíteni így is lehet.

Nem úgy értettem, hogy testépítőre kell gyúrni magunkat, hanem hogy ne folyjunk szét. Ez szerintem mind akaraterő, elhatározás és hozzáállás kérdése és nem a pénztárca vastagságáé. Persze, ha ezt mind nem szeretnénk, akkor választhatjuk az elhízást is, csak akkor ne sértődjünk meg, ha sok kosarat kapunk emiatt. Ez lett volna a mondandóm lényege. Én amúgy azok közé tartozom, akiknek bejön egy nagyobb darab férfitest, ha látszik, hogy van/volt valamiféle izomzat. Sőt...férfiasabbnak és szexibbnek is tartom ezt az "apuci" típust (vagy nevezhetjük izmos macinak is), mint a vékony pasikat, de amikor már úgy viselkedik a test, mint egy folyadék, az nem túl nyerő. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 24. kedd 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1602422)
2017. 10. 24. kedd 17:07
Én csak arra reagálnék, hogy amike felsoroltál testi dolgok szépek magasztosak de. Azért egy rendszeres sporthoz kelle anyagi háttér. Nem mindenki teheti meg hogy vegyen egy normális futocipőt 20-30-40 ezrekért. Ami ennél sokkal olcsóbb sokszor többet árt mint használ. A megfelelő ruházatról nem is beszélve. Vagy több százezerért normális strapabíró kerékpárt venni amely erre van kitalálva. Vagy havonta a több ezres bérleteket konditerembe kiadni, mellé oda is egy normális ruházat. Az egészséges táplálkozás pedig horror áron van sokszor, látom minden nap a boltba. Ezek mind pedig az anyagiasság felé terelik a hangsúlyt még ha nem is nyíltan kimondva de a háttérben ez van akárhogy csűrjük csavarjuk. Vannak ismerőseim akik sportolnak rendszeresen és ők is bevallják nem olcsó mulatság egyik fajtája sem. Nagyon de nagyon lesarkítva ez valahogy olyan hogy van pénzed tudsz magaddal foglalkozni sexelhetsz. Ha nincs akkor nem. Mellé ott a rizikó hiába a szép kigyúrt test ha ott a lehetőség 10 percig bírja, vagy olyan durva hogy majdhogy haza kell zavarni. A külső szép meg jó de semmit nem ér ha nincs mögötte ember. Mindenki maga dönti el de nem vagyok biztos benne hogy mindig megéri a rizikó. Inkább ne legyen kidolgozott kigyúrt de az az éjszaka felejthetetlen legyen inkább. Persze ezt nem bántásból írtam remélem nincs harag. worship
#3781   2017. 10. 24. kedd 17:22
X Törölt felhasználó (69371)
Nagyon jól látod és örülök, hogy nem nekem kellett kimondani, de a mögöttes része pont ez a dolognak. Az anyagiak.
Ez nem jelenti azt, hogy mindenki elvárja, de egy jó egzisztencia sokat jelent és azokat pont ezekből lehet leszűrni.
Ez persze nem jelenti azt, hogy egy potrohos öregember ne lehetne gazdag, attól még lehet "sikere" a nőknél.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 24. kedd 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1602422)
2017. 10. 24. kedd 17:07
Én csak arra reagálnék, hogy amike felsoroltál testi dolgok szépek magasztosak de. Azért egy rendszeres sporthoz kelle anyagi háttér. Nem mindenki teheti meg hogy vegyen egy normális futocipőt 20-30-40 ezrekért. Ami ennél sokkal olcsóbb sokszor többet árt mint használ. A megfelelő ruházatról nem is beszélve. Vagy több százezerért normális strapabíró kerékpárt venni amely erre van kitalálva. Vagy havonta a több ezres bérleteket konditerembe kiadni, mellé oda is egy normális ruházat. Az egészséges táplálkozás pedig horror áron van sokszor, látom minden nap a boltba. Ezek mind pedig az anyagiasság felé terelik a hangsúlyt még ha nem is nyíltan kimondva de a háttérben ez van akárhogy csűrjük csavarjuk. Vannak ismerőseim akik sportolnak rendszeresen és ők is bevallják nem olcsó mulatság egyik fajtája sem. Nagyon de nagyon lesarkítva ez valahogy olyan hogy van pénzed tudsz magaddal foglalkozni sexelhetsz. Ha nincs akkor nem. Mellé ott a rizikó hiába a szép kigyúrt test ha ott a lehetőség 10 percig bírja, vagy olyan durva hogy majdhogy haza kell zavarni. A külső szép meg jó de semmit nem ér ha nincs mögötte ember. Mindenki maga dönti el de nem vagyok biztos benne hogy mindig megéri a rizikó. Inkább ne legyen kidolgozott kigyúrt de az az éjszaka felejthetetlen legyen inkább. Persze ezt nem bántásból írtam remélem nincs harag. worship
#3780   2017. 10. 24. kedd 17:07
X Törölt felhasználó (1602422)
(Ez egy válasz Csillagpor üzenetére (2017. 10. 24. kedd 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 24. kedd 15:25
Azon szerintem sincs sok értelme felháborodni, hogy egy szexpartner kereső oldalon az emberek nagy hangsúlyt fektetnek a külsőre és a belső értékek hátrébb tolódnak a rangsorban. A kinézet még akkor is nagyon fontos, ha valaki élete párját keresi egy felolvasó esten. Ugyanakkor azt is megértem, ha valakiből néha kikívánkozik a panasz, mert besokall attól, hogy a másik felé támasztott elvárásaink az egekbe szöktek és talán néha irreálisak is. Főleg mivel nem csak szexcentrikus oldalakon tapasztalható ez, hanem úgy általában a hétköznapokban is.

Azt a kérdést viszont érdemes feltennünk, hogy jogosan panaszkodunk-e. Vannak külsőségek, amiken egyszerűen nem tudunk változtatni, de például az, hogy mennyire tartjuk karban a testünket vagy figyelünk oda a helyes étkezésre, tisztálkodásra az tipikusan olyan dolog, amire igenis egy felnőtt embernek van befolyása. Mégis sokan buknak el ilyen okok miatt. Ha valaki ezeket a minimális dolgokat sem teszi meg a sikere érdekében, akkor nehéz elfogadni tőle a panaszáradatot és hogy a sikertelenségéért másokat okol.

A társkeresős/ismerkedős oldalakon tapasztaltak alapján, a topik címében feltett "Hogyan találj?" kérdésre, az én (nem túl forradalmi) tippjeim a következők: mozgás, sport, helyes táplálkozás, megfelelő higiénia és persze egy kis intelligencia/műveltség sem árt. A rossz helyesírás és a kommunikációra való képtelenség is kiábrándító lehet. Még így sem garantált, hogy találsz valakit, de az esélyeidet nagyban növeled.
#3779   2017. 10. 24. kedd 15:25
Csillagpor Csillagpor
Azon szerintem sincs sok értelme felháborodni, hogy egy szexpartner kereső oldalon az emberek nagy hangsúlyt fektetnek a külsőre és a belső értékek hátrébb tolódnak a rangsorban. A kinézet még akkor is nagyon fontos, ha valaki élete párját keresi egy felolvasó esten. Ugyanakkor azt is megértem, ha valakiből néha kikívánkozik a panasz, mert besokall attól, hogy a másik felé támasztott elvárásaink az egekbe szöktek és talán néha irreálisak is. Főleg mivel nem csak szexcentrikus oldalakon tapasztalható ez, hanem úgy általában a hétköznapokban is.

Azt a kérdést viszont érdemes feltennünk, hogy jogosan panaszkodunk-e. Vannak külsőségek, amiken egyszerűen nem tudunk változtatni, de például az, hogy mennyire tartjuk karban a testünket vagy figyelünk oda a helyes étkezésre, tisztálkodásra az tipikusan olyan dolog, amire igenis egy felnőtt embernek van befolyása. Mégis sokan buknak el ilyen okok miatt. Ha valaki ezeket a minimális dolgokat sem teszi meg a sikere érdekében, akkor nehéz elfogadni tőle a panaszáradatot és hogy a sikertelenségéért másokat okol.

A társkeresős/ismerkedős oldalakon tapasztaltak alapján, a topik címében feltett "Hogyan találj?" kérdésre, az én (nem túl forradalmi) tippjeim a következők: mozgás, sport, helyes táplálkozás, megfelelő higiénia és persze egy kis intelligencia/műveltség sem árt. A rossz helyesírás és a kommunikációra való képtelenség is kiábrándító lehet. Még így sem garantált, hogy találsz valakit, de az esélyeidet nagyban növeled.
#3778   2017. 10. 24. kedd 14:22
Gabriel_Grey Gabriel_Grey VIP Admin
Bár nem sarkítanék ennyire, hogy "tökéletesnek kell lenni", az biztos, hogy ha egy férfi jól néz ki, és azt itt meg is mutatja, akkor hamar meg fogják találni - elsősorban párok, de ha épp azt keres, nem kell túl sokáig várnia. Természetesen a személyiségjegyeken még bőven elcsúszhat a dolog (lehet, hogy az illető bunkó stb), de akkor is, az első és legfontosabb lépésen túl van, nevezetesen hogy érdeklődnek utána. Ha ő keres meg egy nőt vagy párt, a külsőségek miatt akkor is előnyben lesz. És itt most nem adoniszi testre gondolok, de elég egy kisportolt felsőtest, egy ápolt és esztétikus intim terület, illetve a kettőnek a kombinációja.

Nem kell tökéletes testűnek lenni, de a jó testalkat rengeteget segít. Azok a férfiak pedig, akik a párjukkal együtt regisztrálnak, a hölgy tagnak köszönhetően alapból fényévnyi előnyben vannak a külsőségektől függetlenül is. Egyrészt akinek van párja, az alapból feltételez egy színvonalat, ápoltságot, személyiséget, míg ha egy férfi egyedülálló, annak ezer negatív oka lehet, külső és belső egyaránt, így az egyedülállókkal szemben a bizalmatlanság is nagyobb.

Röviden első rosta általában a külső, a második a személyiség. Sokan sajnos már az elsőn kihullanak, amiről nem minden esetben tehetnek. De ez egy ilyen oldal, ha egymillióan utasítanak vissza, akkor azt egymilliószor el kell fogadni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 23. hétfő 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3089512)
2017. 10. 23. hétfő 17:30
Hogy itt sikerélménye legyen egy pasinak ahhoz az kell hogy külsőleg szinte tökéletes legyen. Magas, sportos , jóképű. Az sem gond ha van egy elfogadható vagy annàl nagyobb farka. Csak és kizàrólag ezeknek a pasiknak van itt sikerélménye. A többiek csak a visszautasítàsokba és a kamus regekbe futnak bele
#3777   2017. 10. 24. kedd 10:40
X Törölt felhasználó (3055042)
Pedig mennyire nem így van!
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2017. 10. 24. kedd 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 24. kedd 10:34
Én ezzel egyetértek és ez szerintem azért van, mert rengeteg pasi van regisztrálva, pár van valamennyi, nő meg szinte nincs is, vagy csak elhanyagolható számban. A nők többségét nem érdekli a szex ilyen formában, leginkább úgy tekintenek rá hogy a férfiak meg akarják őket alázni és nem úgy hogy örömet szeretnének nekik okozni.
#3776   2017. 10. 24. kedd 10:34
egysportospasi egysportospasi
Én ezzel egyetértek és ez szerintem azért van, mert rengeteg pasi van regisztrálva, pár van valamennyi, nő meg szinte nincs is, vagy csak elhanyagolható számban. A nők többségét nem érdekli a szex ilyen formában, leginkább úgy tekintenek rá hogy a férfiak meg akarják őket alázni és nem úgy hogy örömet szeretnének nekik okozni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 24. kedd 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3055042)
2017. 10. 24. kedd 09:46
Párként mondom, pasit könnyű,párt is lehet, lányt szinte lehetetlen.
#3775   2017. 10. 24. kedd 09:46
Párként mondom, pasit könnyű,párt is lehet, lányt szinte lehetetlen.
#3774   2017. 10. 24. kedd 09:27
X Törölt felhasználó (1306432)
Mi hétvégén találtunk. Saját példám vettem alapul miszerint mikor szóló pasiként kerestem soha egy választ nem kaptam. Lehetett ez szépen fogalmazott , sablonos. Vagy rövid vagy akár milyen. Teljesen mindegy nem volt válasz. Miért írnék akkor mindenkinek személyre szóló üzenetet. Aki vette a fáradságot és írt válaszoltam neki. El lehet dönteni utána is az igent vagy a nemet. Délután szexeltünk 3asban. Komolyan kell gondolni. Nem olyan nehéz ez. Ja és ez volt az első alkalom nekünk.
#3773   2017. 10. 24. kedd 09:16
Talán nem is azzal van a baj,aki keres, hanem akit szeretne találni.Ha nagy a különbség,nehéz.Mindannyiunknak vannak határai,kinek lejjebb,kinek feljebb.Ha ezt nem értjük meg, persze, hogy nem találunk.Mint a való életben.Ha ezeket elhazudjuk a virtuális világban, addig jutunk,amíg a virtuális világ tart.De ugye a keresések zöme valós találkozásra vonatkozik,és akkor törvényszerűen megbicsaklik a dolog.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 23. hétfő 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2572662)
2017. 10. 23. hétfő 18:27
Hat ezzel vitatkoznek... (bar nem vitazom) en lattam itt nagyon gyenge eresztesu pasast is "part" talalni... igaz az is erosen gyenge eresztes... masreszt a szepseg es hogy ki a jo/szep/ sarmos eleg szubjektiv.. de nem csak a fulljo pasik talalnak itt... nem mas a hibas mindig azert mert nem talasz senkit.
#3772   2017. 10. 24. kedd 06:07
X Törölt felhasználó (1602422)
Mellé azt sem szabad elfelejteni mind aki keres valakit illetve mind aki ráír valakire keresés céljából nagyon sokan a fogalmakkal sincsenek tisztában.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 23. hétfő 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 23. hétfő 18:27
Hat ezzel vitatkoznek... (bar nem vitazom) en lattam itt nagyon gyenge eresztesu pasast is "part" talalni... igaz az is erosen gyenge eresztes... masreszt a szepseg es hogy ki a jo/szep/ sarmos eleg szubjektiv.. de nem csak a fulljo pasik talalnak itt... nem mas a hibas mindig azert mert nem talasz senkit.
#3771   2017. 10. 23. hétfő 18:44
fishbed fishbed
igaz,igaz... eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 23. hétfő 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy itt sikerélménye legyen egy pasinak ahhoz az kell hogy külsőleg szinte tökéletes legyen. Magas, sportos , jóképű. Az sem gond ha van egy elfogadható vagy annàl nagyobb farka. Csak és kizàrólag ezeknek a pasiknak van itt sikerélménye. A többiek csak a visszautasítàsokba és a kamus regekbe futnak bele
#3770   2017. 10. 23. hétfő 18:27
X Törölt felhasználó (2572662)
#3769   2017. 10. 23. hétfő 17:30
X Törölt felhasználó (3089512)
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 20. péntek 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 20. péntek 23:23
Ha mindenki korrekt es tiszta lappal jatszik, ill epp hogy nem jatszik a masikkal, nagyon is van sikerelmeny. Nem is keves wink
#3768   2017. 10. 23. hétfő 14:21
fishbed fishbed
Nagyon igazad van, ugyan ez a véleményem a fatalabbaknak öreg vagyok a korban hozzám illők meg fiatalabb sprortos nagyfarkú pasikat keresnek, a férfit kereső párok szintén...
Ezért nem is fogok találni soha se női partnert sem pedig párt a hölgy örömére.
(Ez egy válasz deerhunter üzenetére (2017. 10. 15. vasárnap 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 15. vasárnap 10:41
Látom, akkor közel sem egyedi vélemény az enyém smile
Amúgy ki számít a sokat emlegetett "kamusnak"?
1. -aki elkezd ismerkedni és utána mégsem akar találkozni?
2.- aki megigéri, hogy találkozik és nem megy el?
Sok pár és hölgy hirdetését olvastam..ahol a hölgy részére keresnek férfit, ott az esetek többségében a hölgy 40-50 közötti, esetleg 30-as évei végét járja. A férfi, akit keresnek az legyen fiatal, sportos, jóképű, nagy farokkal..ja és ne legyen kamus smile
És utána keseregnek, hogy nemigen találnak.
Nem akarok senkit megsérteni, nem azért írom a következőket, sőt tudom, hogy én sem vagyok már húszéves, én sem nézek már úgy ki nyilván mint anno..de..
Ha egy tegyük felnegyvenes nő (bármilyen jól is néz ki a korához képest ) a fent leírt kritériumok alapján keres férfipartnert, akkor ne csodálkozzon, hogy keveset talál.Bár tudom, hogy sok fiatak srác keres ilyen hölgyet.
De a lényeg az, hogy véleményem szerint, ha egy őszinte tükörbe néznének és korban , alkatban saját magukhoz illő partnert keresnének, sikeresebbek lennének..
Én magam is huszonéves koromban ki akartam próbálni és li is próbáltam idősebb csajjal. Rájöttem, hogy nagyon jól nézett ki a fotókon mégsem olyan a teste mint a ffiatalabbaké..( mégegszer, nem kritikaként írom, nyilván a szülés szoptatás, a kor nem marad nyomok nélkül és ez így természetes)
De szerintem ezeknek a hölgyek is ha ugyanígy elfogadnák, hogy a hozzájuk illő negyvenes pasi sem húszzéves már( ettől lehet sármos, sportos) mégegszer mondom, több sikerük lenne itt, nem kellene ennyit panaszkodni..
Szép napot, sok sikert!
#3767   2017. 10. 20. péntek 23:23
X Törölt felhasználó (2572662)
Ha mindenki korrekt es tiszta lappal jatszik, ill epp hogy nem jatszik a masikkal, nagyon is van sikerelmeny. Nem is keves wink
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 10. 18. szerda 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 18. szerda 21:11
Szia!Először is köszönöm a jókívánságot!Másodsorban meg tökéletesen megfogalmaztad alfától-omegáig a gondolataimat.Tövénél ragadtad meg a problémát!Valóban rengeteg a szánalmas kamu csődtömeg,aki hazugsággal akarja túlkompenzálni a nyomorultul elcseszett életét,és vannak valós emberek,akik tán túl nagy vágyakat kergetnek,és nem biztos,hogy azok teljesülni fognak!Relatíve sokan vagyunk sok féle vágyakkal,ami nem mindig vannak szinkronban egymással.Ez van.Neked is sok sikert és szép napot!!
#3766   2017. 10. 19. csütörtök 10:53
X Törölt felhasználó (2962432)
Fény mindíg van az alagút végén csak meg kell találni. Mi is sok párnak írtuk, de nem sok válasz jött. Aztán egyszer csak igen. Meg volt a találka és mindenki nagyon élvezte.
Lehet, hogy nekünk kicsit nehezebb az alkat miatt, de mi ilyenek vagyunk. Ettöl még rendes, hétköznapi emberek vagyunk. A legtöbben csakis sportos meg vékony alkatot keresnek, ezzel nincs is gond hiszen nem vagyunk egyformák. A lényeg, hogy találtunk egy nagyon kedves aranyos párt akikkel hosszú barátság köttetett. Aztán kitudja....lehet később emeljük a létszámot még egy párral hogy még izgisebb legyen. Addig meg türelmesen várunk.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 10. 18. szerda 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 18. szerda 21:13
Remélem,hogy még rengetegszer fogtok gigantikusakat élvezni!!Jó érzés,hogy másoknak vannak sikerélménye,mert ebből erőt lehet meríteni!!ezek szerint van fény az alagúúúúúút végén! smile Szép napot!!
#3765   2017. 10. 18. szerda 21:13
Caracas79 Caracas79
Remélem,hogy még rengetegszer fogtok gigantikusakat élvezni!!Jó érzés,hogy másoknak vannak sikerélménye,mert ebből erőt lehet meríteni!!ezek szerint van fény az alagúúúúúút végén! smile Szép napot!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 18. szerda 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2962432)
2017. 10. 18. szerda 06:45
Csak, hogy emeljem a pozitív statisztikát.... smile
Múlt hétvégén ismét sikerült egy csodás 4est összehozni. A lányok nagyon egymásra voltak hangolódva, teljesen át adták magukat a gyönyörnek. Jó volt öket mozizni ahogy kényeztették egymást, de végül meg kapták a magukét tőlünk fiuktól smile
Szóval nem nehéz találni, csak kell hozzá egy kis türelem.
Remélem mihamarabb újra élvezhetjük a páros adta gyönyört velük, vagy akár még egy párral lehetne emelni a létszámot wink
Jó lenne egy ilyen 6-os buli nyes
#3764   2017. 10. 18. szerda 21:11
Caracas79 Caracas79
Szia!Először is köszönöm a jókívánságot!Másodsorban meg tökéletesen megfogalmaztad alfától-omegáig a gondolataimat.Tövénél ragadtad meg a problémát!Valóban rengeteg a szánalmas kamu csődtömeg,aki hazugsággal akarja túlkompenzálni a nyomorultul elcseszett életét,és vannak valós emberek,akik tán túl nagy vágyakat kergetnek,és nem biztos,hogy azok teljesülni fognak!Relatíve sokan vagyunk sok féle vágyakkal,ami nem mindig vannak szinkronban egymással.Ez van.Neked is sok sikert és szép napot!!
(Ez egy válasz deerhunter üzenetére (2017. 10. 15. vasárnap 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Sok pár és hölgy hirdetését olvastam..ahol a hölgy részére keresnek férfit, ott az esetek többségében a hölgy 40-50 közötti, esetleg 30-as évei végét járja. A férfi, akit keresnek az legyen fiatal, sportos, jóképű, nagy farokkal..ja és ne legyen kamus smile
Nem akarok senkit megsérteni, nem azért írom a következőket, sőt tudom, hogy én sem vagyok már húszéves, én sem nézek már úgy ki nyilván mint anno..de..
Ha egy tegyük felnegyvenes nő (bármilyen jól is néz ki a korához képest ) a fent leírt kritériumok alapján keres férfipartnert, akkor ne csodálkozzon, hogy keveset talál.Bár tudom, hogy sok fiatak srác keres ilyen hölgyet.
De a lényeg az, hogy véleményem szerint, ha egy őszinte tükörbe néznének és korban , alkatban saját magukhoz illő partnert keresnének, sikeresebbek lennének..
Én magam is huszonéves koromban ki akartam próbálni és li is próbáltam idősebb csajjal. Rájöttem, hogy nagyon jól nézett ki a fotókon mégsem olyan a teste mint a ffiatalabbaké..( mégegszer, nem kritikaként írom, nyilván a szülés szoptatás, a kor nem marad nyomok nélkül és ez így természetes)
De szerintem ezeknek a hölgyek is ha ugyanígy elfogadnák, hogy a hozzájuk illő negyvenes pasi sem húszzéves már( ettől lehet sármos, sportos) mégegszer mondom, több sikerük lenne itt, nem kellene ennyit panaszkodni..
Szép napot, sok sikert!
#3763   2017. 10. 18. szerda 15:29
jh0nny jh0nny
Hogy ki a kamus? Például az, aki netről szervált képeket küldözget, vagy egyszer szóló csajként máskor meg párként van fent (különböző regek), és emellett a fentit műveli.

Esetleg az, aki a telefonos beszélgetés hallatán eltűnik egy "Nem szeretünk telefonálni." üzenettel.

Illetve ott van, amit te is említettél: megbeszélt randira nem jön el (nem lemondja, hanem nem jelenik meg).
Szép napot, sok sikert!

... 354 355 356 357 358 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10882db
Utolsó üzenet: ma 09:11

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!