Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 356 357 358 359 360 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3740   2017. 10. 12. csütörtök 23:42
X Törölt felhasználó (1574052)
Oksika. Általánosságban írtam. Te pedig egy-egy kiragadott példát, ami esetében a felvetésed jogos.
Azt hiszem látszik, hogy általánosságban ahogyan kiskoko34 is írja nem volna fontos a pasiról kép.
Igen vannak más helyzetek, mondjuk, ha a pár bi és pasit keresnek.
Szóval igazad van abban az esetben.
Viszont nagyon sokan leírták már, hogy a fent regizett pároknak a 99%-a pár, csak még a női tagja nincsen meg smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 12. csütörtök 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2809312)
2017. 10. 12. csütörtök 20:46
Tudod ez nem neked szól!!De ti egy pár vagytok kedves Nata, és te vagy (nő)nem egy faszi,de sokaknál nem így van!És ha levezezek a pár faszijaval had lássam már hogy ő létezik vagy csak egy nőt fel tesz és élvezkedik a faszikra és beindul a baszikra!!
#3739   2017. 10. 12. csütörtök 23:33
kiskoko34 kiskoko34
Ez is egy érdekes kérdés, hogy kell-e hogy a férfi szimpatikus legyen vagy csak a nő, mivel hetero vagyok? Én azt mondom hogy nem feltétlenül kell a férfiról kép, viszont van sok olyan adatlap is, ahol pár van írva, de 4 képből 3 a férfi farka egy megy egy nőről egy széthúzott punci... nálam inkább ott jön a kérdés, hogy miért nem lehet a lányról egy egész alakos, akár hátulról vagy kitakart arccal kirakni képet, hiszen nem csak a széthúzott punci a lényeg, de mondjuk a testalkat is, van, akinek nem jön be a túl vékony vagy duci, de egy csiklóból nem látszik, persze a pasiról van minden oldalról... milyen pár lehet az is?
#3738   2017. 10. 12. csütörtök 20:46
X Törölt felhasználó (2809312)
Tudod ez nem neked szól!!De ti egy pár vagytok kedves Nata, és te vagy (nő)nem egy faszi,de sokaknál nem így van!És ha levezezek a pár faszijaval had lássam már hogy ő létezik vagy csak egy nőt fel tesz és élvezkedik a faszikra és beindul a baszikra!!
#3737   2017. 10. 12. csütörtök 20:20
100 kereső közül te vagy az egy, aki a pasiról is szeretne képet látni smile ))
Én csak a saját tapasztalatomat írnám le válaszként: Kérdeztem sokszor egy időben, hogy mutassak páromról is képet? Erre a válasz az volt, hogy: "Nem vagyok én meleg.-Nem őt akarom megdugni.-Nem a párod érdekel, hanem csak te." Azt hiszem talán ezért is felesleges első körben, de sokaknál többedik körben a pasinkat mutogatni, ami valljuk be érthető is. Az már inkább lenne furi, ha a pasi a páromról kérne képet smile )))
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 12. csütörtök 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2809312)
2017. 10. 12. csütörtök 20:08
Sziasztok!!Volna egy kérdésem ,a párokhoz!Miért csak a nőről van kép,miért nem merik kitenni a képet a pasik magukról(annyira bátrak)persze ők leveleznek,ez nagyon érdekes,és persze párokat keresnek?(Tisztelet annak a kevés párnák)!! Miért nem lehet egy közös képet csinálni!?!?! Ha már párban teszik ,teszitek akkor miért nem kel felválalni,ez annyira valótlan!Annyi szuper pár van itt,persze a paisról nincs alakos kép!! Működik a parcserés szex ez nagyon érdekel,ha már ennyi szuper szexy pár van?
#3736   2017. 10. 12. csütörtök 20:08
X Törölt felhasználó (2809312)
Sziasztok!!Volna egy kérdésem ,a párokhoz!Miért csak a nőről van kép,miért nem merik kitenni a képet a pasik magukról(annyira bátrak)persze ők leveleznek,ez nagyon érdekes,és persze párokat keresnek?(Tisztelet annak a kevés párnák)!! Miért nem lehet egy közös képet csinálni!?!?! Ha már párban teszik ,teszitek akkor miért nem kel felválalni,ez annyira valótlan!Annyi szuper pár van itt,persze a paisról nincs alakos kép!! Működik a parcserés szex ez nagyon érdekel,ha már ennyi szuper szexy pár van?
#3735   2017. 10. 12. csütörtök 09:11
jh0nny jh0nny
Eldönteni nem lehet, de van összefüggés. Ha nem tetszik külsőre, akkor lehet, szimpatikus, intelligens, jó humorú, stb. (kinek mi tetszik). Nem lesz jó, mert nem izgat fel. Ugyanakkor ez fordítva is igaz, amit írsz is, attól még, hogy jól néz ki, lehet, hogy passzív, fantáziátlan az ágyban és ez zavar. Ezért nincs is értelme a hosszú ismerkedésnek, chatelésnek. Fénykép, randi, aztán vagy lesz valami vagy nem, teljesen lutri a dolog.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2017. 10. 12. csütörtök 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 12. csütörtök 00:24
Számomra az az érdekes kérdés, hogy hogyan lehet eldönteni, valaki milyen az ágyban? Mert ezek szerint mindenkinek az a célja, hogy olyat találjon. akivel majd jó lesz. Vajon ha egy férfi ránéz egy nagy mellű, jó alakú nőre és tetszik neki külsőre, azzal feltétlenül jó lesz neki az ágyban? Vagy fordítva, ha egy nő lát egy nagy farokkal rendelkező, izmos pasit, azzal jobban fogja élvezni a szexet, mint egy olyan férfival, akinek nincsenek ilyen adottságai? Nem mondom hogy nem így van, csak kíváncsi vagyok rá, hogy ez hogyan működik.
#3734   2017. 10. 12. csütörtök 04:16
X Törölt felhasználó (1602422)
Ez olyan vagy bejön vagy nem dolog. Ránézésre eldönteni, ki milyen az majdhogy nem lehetetlen. Megy a tippelés aztán vagy-vagy. smile
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2017. 10. 12. csütörtök 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 12. csütörtök 00:24
Számomra az az érdekes kérdés, hogy hogyan lehet eldönteni, valaki milyen az ágyban? Mert ezek szerint mindenkinek az a célja, hogy olyat találjon. akivel majd jó lesz. Vajon ha egy férfi ránéz egy nagy mellű, jó alakú nőre és tetszik neki külsőre, azzal feltétlenül jó lesz neki az ágyban? Vagy fordítva, ha egy nő lát egy nagy farokkal rendelkező, izmos pasit, azzal jobban fogja élvezni a szexet, mint egy olyan férfival, akinek nincsenek ilyen adottságai? Nem mondom hogy nem így van, csak kíváncsi vagyok rá, hogy ez hogyan működik.
#3733   2017. 10. 12. csütörtök 00:24
egysportospasi egysportospasi
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2017. 10. 11. szerda 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Gabriel_Grey VIP Admin
2017. 10. 11. szerda 23:46
És valószínűleg a szórakozóhelyen is a külső az első, amit megnéz az, aki szexpartnert keres. Mert aki azt keres, annak nem az a lényeg, hogy a másik milyen ember, hordja a tenyerén, bűvölje el, hanem nézzen ki jól, fizikailag legyen mit megkívánni rajta stb. Férfiak és nők is hasonlók ebben. Sok kolléganőm pletykáit hallgattam végig az irodában, amikor vihogva ecsetelték, hol kivel akadtak össze, hogy nyúlkáltak a pasi alá, hogy megnézzék, elég nagy-e neki, és hasonlók. És ezt nem is negatív értelemben írom. Aki a testiséget keresi, ráadásul még olyan helyzetben is van, hogy válogathat (a nők és párok többsége), az meg is fogja válogatni, és a külsőség lesz az első. Míg egy hosszútávú, hagyományos párkapcsolatban a személyiség tartja össze a két embert, addig erre a szexkalandok során nincs szükség, csak legyen jó az ágyban, vizuálisan és cselekvésben is. Ezen az oldalon hasonló a helyzet, ezért maradnak sokan hoppon, hiába lennének adott esetben jó szándékú, lelkes, nem bunkó emberek.
#3732   2017. 10. 12. csütörtök 00:16
Tőlem is távol áll a kötekedés, sosem szoktam senkivel, még ha ez divat is néha egyes fórumokon. Ebben a témában nagyon vitázni sem tudok, mert én soha életemben nem nagyon járogattam ilyen szórakozóhelyekre. Azt sem tudom mi zajlik ott pontosan, kik vannak, főleg függetlenek akik párt keresnek, esetleg párok is ismerkednek ott más párokkal, vagy házas nők házas férfiakkal. Ha igen kinek milyen céljai vannak, nem tudom. Valahogy úgy képzelem hogy ott van tánci-tánci, meg a pasi meghívja a nőt italra, társalognak és ez már elég lehet egy nőnek hogy lefeküdjön vele. De mégsem úgy van, hogy mondjuk a pasik kirakják a farkukat, a nők meg a puncijukat és aztán aki akar odamegy ahhoz akihez akar és mennek szexelni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 10. kedd 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1574052)
2017. 10. 10. kedd 23:23
Igazad is van és nem is....
Nem látjuk egyformán, de hiszen nem is vagyunk egyformák és ettől olyan szép.
Távol álljon tőlem a vita, kötekedés, csak és kizárólag reagálok.
Azért annyira mégsem más, mint a való élet, mert egy szórakozóhelyre is úgy indulunk el, hogy céllal sokan, sokak. Az pedig a szex. Na ott sem húzza napokig, hetekig, hónapokig a dolgot egyik fél sem, hiszen én azért veszek minit, hogy felkeltsem az érdeklődését a pasinak és legyen valami. A pasi azért készült ahogy, hogy legyen valami. Ide is azért regiznek sokan,(akik komolyak) hogy legyen valami és nem hetek, hónapok múlva. Miben is más?
Itt persze kimondjuk sokan azokat a szavakat amit az utcán természetesen nem.
#3731   2017. 10. 11. szerda 23:52
X Törölt felhasználó (2572662)
Hulyesèg wink
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 10. 11. szerda 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 11. szerda 20:49
Úgy fest a helyzet tisztelt szeximádók,hogy a Koppenhágai-modell kvantumfizikai modelljét előbb értjük meg,minthogy VALÓS partnerre leljünk!!! vigyor2
#3730   2017. 10. 11. szerda 23:46
Gabriel_Grey Gabriel_Grey VIP Admin
És valószínűleg a szórakozóhelyen is a külső az első, amit megnéz az, aki szexpartnert keres. Mert aki azt keres, annak nem az a lényeg, hogy a másik milyen ember, hordja a tenyerén, bűvölje el, hanem nézzen ki jól, fizikailag legyen mit megkívánni rajta stb. Férfiak és nők is hasonlók ebben. Sok kolléganőm pletykáit hallgattam végig az irodában, amikor vihogva ecsetelték, hol kivel akadtak össze, hogy nyúlkáltak a pasi alá, hogy megnézzék, elég nagy-e neki, és hasonlók. És ezt nem is negatív értelemben írom. Aki a testiséget keresi, ráadásul még olyan helyzetben is van, hogy válogathat (a nők és párok többsége), az meg is fogja válogatni, és a külsőség lesz az első. Míg egy hosszútávú, hagyományos párkapcsolatban a személyiség tartja össze a két embert, addig erre a szexkalandok során nincs szükség, csak legyen jó az ágyban, vizuálisan és cselekvésben is. Ezen az oldalon hasonló a helyzet, ezért maradnak sokan hoppon, hiába lennének adott esetben jó szándékú, lelkes, nem bunkó emberek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 10. kedd 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 10. kedd 23:23
Azért annyira mégsem más, mint a való élet, mert egy szórakozóhelyre is úgy indulunk el, hogy céllal sokan, sokak. Az pedig a szex. Na ott sem húzza napokig, hetekig, hónapokig a dolgot egyik fél sem, hiszen én azért veszek minit, hogy felkeltsem az érdeklődését a pasinak és legyen valami. A pasi azért készült ahogy, hogy legyen valami. Ide is azért regiznek sokan,(akik komolyak) hogy legyen valami és nem hetek, hónapok múlva. Miben is más?
#3729   2017. 10. 11. szerda 20:49
Caracas79 Caracas79
Úgy fest a helyzet tisztelt szeximádók,hogy a Koppenhágai-modell kvantumfizikai modelljét előbb értjük meg,minthogy VALÓS partnerre leljünk!!! vigyor2
#3728   2017. 10. 11. szerda 20:02
vigyor2 vigyor2
#3727   2017. 10. 11. szerda 19:50
free001 free001
Bárki bármit mond itt senki nem vesz komolyan senkit.Adhatsz te tel számot vagy képet nincs válasz.Már elég rég itt vagyok az oldalon de sose jött össze semmi.Az alkatomra se lehet panasza mindenkinek?!
#3726   2017. 10. 10. kedd 23:25
kiskoko34 kiskoko34
Én is ezt mondom, aki kiírja, hogy extra nagy méret meg csak 20/6 akkor ott a férfi ül a gép előtt és ezzel kb 99%-ot kiejti, aki meg beleesne ebbe annak meg kitalál mást, hogy miért nem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 10. kedd 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 10. kedd 12:10
Ne legyünk már áll-naívak. Mindenki azért van itt, legyen az nő, pasi vagy pár. Az arra vonatkozott, hogy egy nőnél sem jó úgy kezdeni egy bemutatkozást (legalább is nálam nem), hogy: Dugunk?
Mint ahogyan az életben az itt sincsen másként. Van aki szeret csak beszélni róla és elég, hogy valakinek kellhet még és van aki inkább a személyességre helyezi a hangsúlyt, vagyis személyesen megismerni, talizni. Az egyébként is mindennél ráhatóbb, mint a skype, levél viber, telefon.Mindenki másképpen keres és másképpen talál.....
Furi, hogy mi akit találtunk az sem nem adonisz, sem nem nagyobb a farka az átlagosnál, sőt kisebb is mint páromnak, tehát ez egy nagy tévhit. Akik azt keresik, az azért teszi, mert többnyire pasi ül a gép mögött (minden bizonnyal) és ha ilyet keres, akkor azt azért, hogy nehogy már legyen találat.
#3725   2017. 10. 10. kedd 23:23
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2017. 10. 10. kedd 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 10. kedd 23:15
Szerintem ez azért más mint a valós élet. Itt egy kicsit másfajta ismerkedési módszert követnek az emberek, mert ahogy írod általában szexpartnert keresnek az emberek. A hagyományos ismerkedés célja meg inkább a társkeresés, párkeresés, stb. Itt gyakran nem férfi ismerkedik nővel, hanem párok párokkal, vagy harmadik személlyel, nem függetlenek, swingeresek vannak. Ráadásul ezek szerint nem az a jellemző, hogy fél év romantikázás után, miután nagy szerelembe estek lefekszenek egymással a partnerek. Ezért aztán ahogy a hozzászólásokból is látszik jó sok pasi inkább azzal szembesül, hogy ilyen szexpartneri kapcsolatra baromira nem kell senkinek, egész egyszerűen mert erre kevés nő vevő. Ez minden ilyen oldalon látszik, a kamerás hölgy szobájába is 1000 férfi megy azonnal ha beengedik, a masztis chatszobában is általában van 20 pasi és max 1-2 nő, a swingerklubba sem engedik be a sok pasit, csak ha esetleg nők kérik, ami gondolom ritkaság. Szóval szerintem ez kicsit más világ.
#3724   2017. 10. 10. kedd 23:15
Szerintem ez azért más mint a valós élet. Itt egy kicsit másfajta ismerkedési módszert követnek az emberek, mert ahogy írod általában szexpartnert keresnek az emberek. A hagyományos ismerkedés célja meg inkább a társkeresés, párkeresés, stb. Itt gyakran nem férfi ismerkedik nővel, hanem párok párokkal, vagy harmadik személlyel, nem függetlenek, swingeresek vannak. Ráadásul ezek szerint nem az a jellemző, hogy fél év romantikázás után, miután nagy szerelembe estek lefekszenek egymással a partnerek. Ezért aztán ahogy a hozzászólásokból is látszik jó sok pasi inkább azzal szembesül, hogy ilyen szexpartneri kapcsolatra baromira nem kell senkinek, egész egyszerűen mert erre kevés nő vevő. Ez minden ilyen oldalon látszik, a kamerás hölgy szobájába is 1000 férfi megy azonnal ha beengedik, a masztis chatszobában is általában van 20 pasi és max 1-2 nő, a swingerklubba sem engedik be a sok pasit, csak ha esetleg nők kérik, ami gondolom ritkaság. Szóval szerintem ez kicsit más világ.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 10. kedd 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne legyünk már áll-naívak. Mindenki azért van itt, legyen az nő, pasi vagy pár. Az arra vonatkozott, hogy egy nőnél sem jó úgy kezdeni egy bemutatkozást (legalább is nálam nem), hogy: Dugunk?
Mint ahogyan az életben az itt sincsen másként. Van aki szeret csak beszélni róla és elég, hogy valakinek kellhet még és van aki inkább a személyességre helyezi a hangsúlyt, vagyis személyesen megismerni, talizni. Az egyébként is mindennél ráhatóbb, mint a skype, levél viber, telefon.Mindenki másképpen keres és másképpen talál.....
Furi, hogy mi akit találtunk az sem nem adonisz, sem nem nagyobb a farka az átlagosnál, sőt kisebb is mint páromnak, tehát ez egy nagy tévhit. Akik azt keresik, az azért teszi, mert többnyire pasi ül a gép mögött (minden bizonnyal) és ha ilyet keres, akkor azt azért, hogy nehogy már legyen találat.
#3723   2017. 10. 10. kedd 16:04
Rosszul rémlik, mert sosem volt meghatározva a méret. Sőt minden fórumon azt hangoztatom, ami a véleményem is, hogy nem a méret a lényeg, hanem aki mögötte van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 10. kedd 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2017. 10. 10. kedd 13:14
Érdekes, pedig úgy rémlik az adatlapodon (korábban) kifejezetten nagy mérettel rendelkező férfit kerestetek.
#3722   2017. 10. 10. kedd 13:14
X Törölt felhasználó (69371)
Érdekes, pedig úgy rémlik az adatlapodon (korábban) kifejezetten nagy mérettel rendelkező férfit kerestetek.
#3721   2017. 10. 10. kedd 12:10
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2017. 10. 09. hétfő 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 09. hétfő 23:43
Ez most akkor ellentmond a szokványos női dumának, hogy milyen felháborító, hogy itt minden pasi rögtön dugni akar, a farkáról rak ki képeket, meg hasonlók. De úgy tűnik ha van is ilyen az régebben volt, meg 10 évente egyszer fordul elő és a pasik közül egyébként is csak a fiatal, nagy farkú adoniszoknak van rá némi esélye. smile

... 356 357 358 359 360 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10880db
Utolsó üzenet: tegnap 14:45

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!