Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 357 358 359 360 361 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3717   2017. 10. 08. vasárnap 16:43
X Törölt felhasználó (2809312)
Szióka!!Egy biztos akinek van tapasztalata annak mersze is!!Én sokféle ismerkedésben volt részem,van aki telefonos ,van aki személyes találkozóban hisz,de aki ezt a kettőt nem meri beválani az beszari kamus!!Volt olyan pár ahol ahol az volt a feketével,hogy előbb szex aztán a dumcsi ,mert akkor nincs hezitálás!Nekem eddig ami összejött az egy héten belül összejött volt ami már aznap(persze ilyen 10 évben egyszer adatik).
#3716   2017. 10. 08. vasárnap 16:04
X Törölt felhasználó (1574052)
Szia.
Ha valaki komolyan szeretne, akkor nem azzal húzza az időt, hogy beszélgessen, levelezzen, hiszen azt megteheti élőben is.
Régebben nekünk is volt, hogy délután itt dumcsiztunk, egy-két levélváltás (azért picivel több), este pedig tali és szex.
Valóban nem lehetetlen és nem mese!
Aki pedig jön, hogy: Jaj, most doliznom kell, most elutazok, majd kereslek, jövő héten valamikor....az igazán nem is keres csak képeket próbál beszerezni a saját maga élvezetére.
(Ez egy válasz regiuj üzenetére (2017. 10. 08. vasárnap 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 08. vasárnap 15:12
nekem is volt ilyen hogy pikk pakk már aznap este megvolt a légyott. smile
Mondok mást, pénteken találkoztam egy párral, megvolt a szimpátia és rá egy napra már mélyebb benyomás is volt
smile
Szóval lehet, nem mese ez.
#3715   2017. 10. 08. vasárnap 15:12
regiuj regiuj
nekem is volt ilyen hogy pikk pakk már aznap este megvolt a légyott. smile
Mondok mást, pénteken találkoztam egy párral, megvolt a szimpátia és rá egy napra már mélyebb benyomás is volt
smile
Szóval lehet, nem mese ez.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 07. szombat 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2017. 10. 07. szombat 13:12
Ráírtam itt egy nőre, egy-két levélváltás, képcsere, viber csere és 1 óra múlva már haverral hármsaban ütöttünk a lánnyal

Abban megállapodhatunk, hogy ez egy kivételes szerencse lehetett, ez szerintem, és itt többek szerint sem jellemző, de ha összejött, akkor nagyon jó lehetett.
Azt talán túlzás, hogy majd én eldöntöm, ki az aki szóba jöhet, de ha nekem nem szimpi a pasi, a páromnak meg (esetleg) igen, akkor sem jöhet, bocs, ez van.
Normális levél ? Van de nem sok.
Inkább, a mikor mehetek megdugni, én jobban megbasznám mint a videón, és persze a szokásos "először kettesben nem lehetne ?" duma. Erre mit lépjen az ember ?
#3714   2017. 10. 07. szombat 18:42
X Törölt felhasználó (3048082)
Igen.
#3713   2017. 10. 07. szombat 18:39
X Törölt felhasználó (104575)
Megtiszteltetésnek veszem, hogy azt az egy, egyben első hozzászólásodat az én egyik hozzászólásomra írtad.

Ez nem kedv kérdése, és nem az hogy nekem jó legyen.
Hagy ne kelljen még bemutatnom se, pocakos, szórös, hobó kinézetű hosszúhajú normálisan beszélni, írni sem tudó pasikat.
Most akkor az én játékszerem, vagy akinek "engedem" hogy a játékszere legyen, döntsd el légyszi.
Engem nem láthatsz sem képen, sem videón, azon egyszerű technikai okok miat, mert azt ezeket rögzítő készülékek az én kezemben vannak.
Feláll e ? Döntsd el, feláll e, vagy nem, de ha nem, mint írod, akkor hogy lehet hogy a magam "élvezetére" használom ?
Nincs gondom semmiféle kritikával, de legyen benne logika.
Bocsi, a Tiédben nem sok van.
Esetleg régebbi történeteimbe, hozzászólásaimmba beleolvastál e, ha igen könnyeben le jön a dolog.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 07. szombat 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3051602)
2017. 10. 07. szombat 15:18
Tehát nejed vágya óhaja esetleg ,hogy van e kedve hozzá az sem érdekel csak neked legyen jó .Teljes joggal mondhatom,hogy nejed a játékszered. játszhat vele akinek engeded.Szegény asszony belenyugodott sorsába (téged nem látni se képen sem videón talán nem áll fel?)Asszonyt használod magad élvezetére ez jön le .
#3712   2017. 10. 07. szombat 15:18
X Törölt felhasználó (3051602)
Tehát nejed vágya óhaja esetleg ,hogy van e kedve hozzá az sem érdekel csak neked legyen jó .Teljes joggal mondhatom,hogy nejed a játékszered. játszhat vele akinek engeded.Szegény asszony belenyugodott sorsába (téged nem látni se képen sem videón talán nem áll fel?)Asszonyt használod magad élvezetére ez jön le .
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 07. szombat 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 07. szombat 13:12
Ráírtam itt egy nőre, egy-két levélváltás, képcsere, viber csere és 1 óra múlva már haverral hármsaban ütöttünk a lánnyal

Abban megállapodhatunk, hogy ez egy kivételes szerencse lehetett, ez szerintem, és itt többek szerint sem jellemző, de ha összejött, akkor nagyon jó lehetett.
Azt talán túlzás, hogy majd én eldöntöm, ki az aki szóba jöhet, de ha nekem nem szimpi a pasi, a páromnak meg (esetleg) igen, akkor sem jöhet, bocs, ez van.
Inkább, a mikor mehetek megdugni, én jobban megbasznám mint a videón, és persze a szokásos "először kettesben nem lehetne ?" duma. Erre mit lépjen az ember ?
#3711   2017. 10. 07. szombat 13:12
X Törölt felhasználó (104575)

(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2017. 10. 07. szombat 01:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 07. szombat 01:29
Én erre azt mondom, hogy nem így van. Aki valóban valós ember és akar szexelni, az 1 óra leforgása alatt is talál partnert, ha mindkét félben megvan az akarat. Ez történt itt velem egy esetben. Ráírtam itt egy nőre, egy-két levélváltás, képcsere, viber csere és 1 óra múlva már haverral hármsaban ütöttünk a lánnyal.
Tény és való, hogy nem egy férfival beszélgettem, meg eddig akikkel találoztam inne vagy más oldalról és párban volt a lány, akkor is ő kezelte a lapot, nem a férfi adta itt a baszdszájbát, hogy majd ő eldönti, hogy ki dughatja meg a nőt, mert hát nem neki kell tetszeni... aki itt úgy hirdet, hogy "kezdők" vagyunk, de nyitottak, lelkesek, jófejek, ott jellemzően a férfi kezeli a lapot és sosem jutnak el a találkára, mert egy önimádó farok és mást nem is akar a lányhoz közel engedni, csak kell a visszajelzés, hogy haveeeeeer de jól néz ki a nőd... és ennyi. Az ilyeneknél meg egy normális hangvételű levél is tiltást von maga után
#3710   2017. 10. 07. szombat 11:39
szabolcsipar67 szabolcsipar67
Érdekes,minden pasi aki itt sikertelen az a magánéletbe habzsolja a nőket
#3709   2017. 10. 07. szombat 06:09
jani27 jani27
Érdekes, hiába én kezelem az oldalt, mégis válaszolok ha ír valaki. Képből se mutatunk mindent mindenkinek. Sőt kedves kérésére jelenleg nem keresünk. Volt pár találkánk az oldalról, senki nem panaszkodott, nem adoniszokat kerestünk, minden jelentkezőt megmutattam kedvesnek. Közösen választottunk.
Nem bántuk meg.
Jani
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2017. 10. 07. szombat 01:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 07. szombat 01:29
Én erre azt mondom, hogy nem így van. Aki valóban valós ember és akar szexelni, az 1 óra leforgása alatt is talál partnert, ha mindkét félben megvan az akarat. Ez történt itt velem egy esetben. Ráírtam itt egy nőre, egy-két levélváltás, képcsere, viber csere és 1 óra múlva már haverral hármsaban ütöttünk a lánnyal.
Tény és való, hogy nem egy férfival beszélgettem, meg eddig akikkel találoztam inne vagy más oldalról és párban volt a lány, akkor is ő kezelte a lapot, nem a férfi adta itt a baszdszájbát, hogy majd ő eldönti, hogy ki dughatja meg a nőt, mert hát nem neki kell tetszeni... aki itt úgy hirdet, hogy "kezdők" vagyunk, de nyitottak, lelkesek, jófejek, ott jellemzően a férfi kezeli a lapot és sosem jutnak el a találkára, mert egy önimádó farok és mást nem is akar a lányhoz közel engedni, csak kell a visszajelzés, hogy haveeeeeer de jól néz ki a nőd... és ennyi. Az ilyeneknél meg egy normális hangvételű levél is tiltást von maga után
#3708   2017. 10. 07. szombat 01:29
kiskoko34 kiskoko34
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 06. péntek 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 06. péntek 09:36
Meg hát türelmetlennek sem kéne lenni.
Az nem fog menni, hogy hétfőn regisztrál, szerdán csetváltás, pénteken megbeszélés, szombat este hármas buli.
Ilyen a csodában sincs.
#3707   2017. 10. 06. péntek 23:16
kromatik kromatik
Igazad van tulajdonképpen! Lehet van 1-2 cafat aki aranytojást tojó tyúknak képzeli magát, és sok asszonyt farkaltató impotens is van, aki egy herét azért megnyalna, de a nők, ha van is kritikán aluliak... Én kíváncsiságból regisztráltam, mert szerencsére nincs gondom az ismerkedéssel a valóságban, és jobbra számítottam.
(Ez egy válasz kutyapecér üzenetére (2017. 10. 06. péntek 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 06. péntek 22:33
Le vagy te már alacsonyodva épp eléggé, de ahogy mondtam is, férfiakkal nem állok szóba. Te pedig sajnos az vagy. Épp erről ugattam, hogy 99% férfi.
#3706   2017. 10. 06. péntek 22:53
vigyor2 vigyor2
(Ez egy válasz kutyapecér üzenetére (2017. 10. 06. péntek 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 06. péntek 22:33
Le vagy te már alacsonyodva épp eléggé, de ahogy mondtam is, férfiakkal nem állok szóba. Te pedig sajnos az vagy. Épp erről ugattam, hogy 99% férfi.
#3705   2017. 10. 06. péntek 22:33
kutyapecér kutyapecér
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 06. péntek 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1574052)
2017. 10. 06. péntek 16:49
Neked ez a tapasztalatod, nekünk egészen más.
Nem veszem fel a provokációt, nem alacsonyodok le, mert ez a topik nem ilyeneknek való, mint neked.
Ugyanis, ha teljesen értelmetlennek tartod az itt létet az általad felsorolt okok miatt, akkor miért is vagy itt? Jaaaa, hogy beszólogass. Gratula!
Nem kell nagy csoda, hogy találjon az ember, csak türelem és nyitottság a másik felé, mert lehert elsőre még nem is szimpi, de egy adatlap és egy kép csak adat. Megismerve, beszélve a másikkal ez fordulhat pozitív vagy éppen negatív irányba. Hogy neked 2 nap alatt senkirt nem sikerült találnod, az nem olyan nagy csoda, elnézve az írásaidat, amire szerintem még nem született nő, aki értékelné.
További jó trollkodást! A témát veled OFF-nak tekintem, mert kimerítettük. Szép napot!
#3704   2017. 10. 06. péntek 21:42
Mi is így tettünk,viszont nektek is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 06. péntek 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1574052)
2017. 10. 06. péntek 16:44
Nálam is bepróbálkozott, csak nem ilyen szépen. Túl kell lépni rajta. Én töröltem, tiltottam. A stílus maga az ember...... További sok sikert.
#3703   2017. 10. 06. péntek 20:05
Fr33dom Fr33dom
Mai kedvenc nyes

"SZIA!
Olvastam a hézzászólásaidtés az adatlapod nem menő nálam se a bi férfi sem a bi nő de tőled sem akarok semmit . szia"

Adatlapján intelligensnek írja magát, hát mindenki döntse el maga, hogy ez a válasz az vagy sem nyes
A rejtély pedig, hogy hogy jött ide a bi férfi bi nő? Aki megfejti nekem, az írjon nyes
#3702   2017. 10. 06. péntek 17:05
X Törölt felhasználó (3047512)
Igen is lehet!
#3701   2017. 10. 06. péntek 16:49
Neked ez a tapasztalatod, nekünk egészen más.
Nem veszem fel a provokációt, nem alacsonyodok le, mert ez a topik nem ilyeneknek való, mint neked.
Ugyanis, ha teljesen értelmetlennek tartod az itt létet az általad felsorolt okok miatt, akkor miért is vagy itt? Jaaaa, hogy beszólogass. Gratula!
Nem kell nagy csoda, hogy találjon az ember, csak türelem és nyitottság a másik felé, mert lehert elsőre még nem is szimpi, de egy adatlap és egy kép csak adat. Megismerve, beszélve a másikkal ez fordulhat pozitív vagy éppen negatív irányba. Hogy neked 2 nap alatt senkirt nem sikerült találnod, az nem olyan nagy csoda, elnézve az írásaidat, amire szerintem még nem született nő, aki értékelné.
További jó trollkodást! A témát veled OFF-nak tekintem, mert kimerítettük. Szép napot!
(Ez egy válasz kutyapecér üzenetére (2017. 10. 06. péntek 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 06. péntek 14:20
Mindezt csak azért írtam, hogy az itt hirdető hölgyek 99% férfi és buzi, a párok közül is a férfi biszex, vagy masszív buzi pár nélkül..., vagy nincs párja és úgy pár. Tehát sok csodát ne reméljen senki... Egy nő bármikor leakaszt egy faszt a valóságban, tehát nem kell túlzott reményeket táplálni...
#3700   2017. 10. 06. péntek 16:44
Nálam is bepróbálkozott, csak nem ilyen szépen. Túl kell lépni rajta. Én töröltem, tiltottam. A stílus maga az ember...... További sok sikert.
(Ez egy válasz szabolcsipar67 üzenetére (2017. 10. 06. péntek 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 06. péntek 13:41
Ezt kaptuk tegnap:
szia puncit nyalnék rendszeresen egy 5-öst adnék?karesz

(Moderálva: Ne nevesíts más felhasználókat.)
#3699   2017. 10. 06. péntek 14:20
kutyapecér kutyapecér
Mindezt csak azért írtam, hogy az itt hirdető hölgyek 99% férfi és buzi, a párok közül is a férfi biszex, vagy masszív buzi pár nélkül..., vagy nincs párja és úgy pár. Tehát sok csodát ne reméljen senki... Egy nő bármikor leakaszt egy faszt a valóságban, tehát nem kell túlzott reményeket táplálni...
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2017. 10. 06. péntek 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Gabriel_Grey VIP Admin
2017. 10. 06. péntek 09:01
Azért nem kell általánosítani. Elég nézegetni a beküldött fotósorozatokat, azok között is sok többes szex van, tagjaink között is vannak párok, nők, akik egymásra találnak. Tény, hogy sokan nem azok, akinek mutatják magukat, de vannak normális partnerkeresők is.
#3698   2017. 10. 06. péntek 13:41
Ezt kaptuk tegnap:
szia puncit nyalnék rendszeresen egy 5-öst adnék?karesz

(Moderálva: Ne nevesíts más felhasználókat.)

... 357 358 359 360 361 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10877db
Utolsó üzenet: ma 12:58

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!