Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 359 360 361 362 363 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3844   2017. 11. 07. kedd 15:20
X Törölt felhasználó (3136772)
Csak jó tapasztalatom van.Több párral is találkoztam,rendszeresség alakult ki. Persze gyakran nehéz összehozni,idő, távolság , egyéb tényezők is közbeszólnak.Itt kevesen vállalják magukat arcképpel.
#3843   2017. 11. 07. kedd 15:17
jani27 jani27
Idáig se facén intéztük dolgainkat, mégis működött. Ha kedves újra igent mond többesre akkor is működni fog.
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2017. 11. 06. hétfő 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 06. hétfő 22:44
.....És a kedvesed nem jelenik meg a randin? Vagy virtuálisan nem láthatják,de személyesen igen?
#3842   2017. 11. 07. kedd 13:38
X Törölt felhasználó (1602422)
Én ezt mint egy lehetőség vázoltam fel és nem kötelező iránymutatásnak.De tény hogy egy közösségi oldal adatlapján és fényképei közt elég jól el lehet dönteni az hogy ki merre felé hajlik és milyen a stílusa.Azért ha valaki valakit beenged az ágyába egy ilyen oldalon mit tud meg az illetőről ?kb semmit sem.Itt amik le vannak írva mind mind az amit a másik fél hallani akar.Aztán találkozásnál meg ki tudja ki milyen emberbe fut bele.Sok rosszat hallani a mai világban sajnos.Persze mint mindent ezt is ésszel kell használni és körültekintően.És azért mivel a meghívás lenne a csoport alapja ez nagyban leredukálná hogy mit olvas az ember a falakon, nem úgy mint itt egy egy nap a chatszobában ömlesztve.Mellé meg ugye a képekről nem is szóltunk.De hangsúlyozom ez is mint lehetőséget vázoltam fel nem kötelező semmi sem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 06. hétfő 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1574052)
2017. 11. 06. hétfő 23:44
Nekem ugyan van, de régen rossz, ha egy olyan közösségi oldalhoz köti valaki a szexkapcsit, mint a facebook és magán. Felesleges is, hiszen ha itt van akiről úgy gondolom, hogy igen, akkor email, majd a következő a telefon és személyes tali. Ha valakinek ez nem elegendő, akkor nem is szeretne komolyan semmit.
#3841   2017. 11. 06. hétfő 23:44
X Törölt felhasználó (1574052)
Nekem ugyan van, de régen rossz, ha egy olyan közösségi oldalhoz köti valaki a szexkapcsit, mint a facebook és magán. Felesleges is, hiszen ha itt van akiről úgy gondolom, hogy igen, akkor email, majd a következő a telefon és személyes tali. Ha valakinek ez nem elegendő, akkor nem is szeretne komolyan semmit.
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2017. 11. 06. hétfő 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 06. hétfő 22:26
Nekem pl nincs facém nyes
Kedvesnek ugyan van, de nem publikus.
#3840   2017. 11. 06. hétfő 22:44
jirzi jirzi
.....És a kedvesed nem jelenik meg a randin? Vagy virtuálisan nem láthatják,de személyesen igen?
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2017. 11. 06. hétfő 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 06. hétfő 22:26
#3839   2017. 11. 06. hétfő 22:42
jirzi jirzi
Az rendben van hogy nem ossza meg velünk a face profilját ,de akkor hogy akar talizni ha akkora az inkognito? A másik hogy azzal kzedte hogy bármikor bárhová! Az a baj hogy ez a kamu ember mondanivalója! Majd egyszer kiderül ez mire jó,de addig nem értjük......
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 06. hétfő 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1602422)
2017. 11. 06. hétfő 07:52
Szerintem nem független volt az illető és ezért volt az üres profil.Na de ugye itt jön a dilemma ugye ha őszinte és bevallja hogy titkos kapcsolat kell neki akkor azért utasítják el, ha pedig nem vallja be és inkognitóban akar maradni hogy a párja ne tudja meg akkor meg azért.Ez a melyik ujjamat harapjam meg szitu.Persze félre ne érts nem védem attól még az illetőt de sok esetben ez is benne van a kép nélküli keresőknél.De egyébként simán lehetne csinálni egy titkos facebook csoportot amelyet beállítva titkosra csak meghívással lehetne bekerülni és ha titkos senki sem látja a tagok listáját és a bejegyzéseket illetve a csoportra sem tudnak keresni.Így hamarabb kiszűrhető lenne a dolog.Aztán lehet van ilyen már nem tudom.Lehet előbb találna mindenki, és ha nem is szexpartnert de jó barátságot biztos.
#3838   2017. 11. 06. hétfő 22:26
jani27 jani27
#3837   2017. 11. 06. hétfő 18:31
Hát a mai világban szerintem nem sok ember van. Még az 55 éves kollegáimnak is van tehát nem érzem hogy sok lenne az aki emiatt esne ki a dologból. De biztos van olyan is persze. Teljesen jó megoldás sosem lesz ,az ami mindenkinek tökéletes. De az itteni kamusok ellen is egy jó szűrés lenne az biztos.
#3836   2017. 11. 06. hétfő 17:13
X Törölt felhasználó (3106272)
Ügyeskedni kell.... wink
#3835   2017. 11. 06. hétfő 07:52
Szerintem nem független volt az illető és ezért volt az üres profil.Na de ugye itt jön a dilemma ugye ha őszinte és bevallja hogy titkos kapcsolat kell neki akkor azért utasítják el, ha pedig nem vallja be és inkognitóban akar maradni hogy a párja ne tudja meg akkor meg azért.Ez a melyik ujjamat harapjam meg szitu.Persze félre ne érts nem védem attól még az illetőt de sok esetben ez is benne van a kép nélküli keresőknél.De egyébként simán lehetne csinálni egy titkos facebook csoportot amelyet beállítva titkosra csak meghívással lehetne bekerülni és ha titkos senki sem látja a tagok listáját és a bejegyzéseket illetve a csoportra sem tudnak keresni.Így hamarabb kiszűrhető lenne a dolog.Aztán lehet van ilyen már nem tudom.Lehet előbb találna mindenki, és ha nem is szexpartnert de jó barátságot biztos.
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2017. 11. 05. vasárnap 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 05. vasárnap 21:49
"Bármikor a tièd vagyok! Ìrd le hova menjek, vagy ìrom, hova gyere! (utóbbi kèj barlang búvó randi hely)"A minap egy ilyen levelet kaptunk Párban keresünk ezért nem tudtuk kinek ír ez a jó ember nyes Írom neki (mi általában így ismerkedünk) küldj légyszi egy face profilt ahol látható vagy. Erre küld egy linket egy üres profillal hogy ez ő és jelöljük be és majd ő visszajelöl nyes Írjuk neki hova ez a nagy titkolózás? Maradjunk az első verziónál gyere talizzunk ,max ha nem jössz be hazamész Azóta sem hallottunk felőle :(
#3834   2017. 11. 06. hétfő 04:32
fiero111 fiero111
sziasztok uj vagyok itt tanácsot szeretnék kérni. hová irjak mit csinályak ? hölgyet keresek utazáshoz külföldre 30-42 közöttit ! szivesen meghívnám(mindent én állok) egy kicsit kizökkenni ebből a szürke hidegből egy kicsit tenger part stb...
#3833   2017. 11. 05. vasárnap 21:49
jirzi jirzi
"Bármikor a tièd vagyok! Ìrd le hova menjek, vagy ìrom, hova gyere! (utóbbi kèj barlang búvó randi hely)"A minap egy ilyen levelet kaptunk Párban keresünk ezért nem tudtuk kinek ír ez a jó ember nyes Írom neki (mi általában így ismerkedünk) küldj légyszi egy face profilt ahol látható vagy. Erre küld egy linket egy üres profillal hogy ez ő és jelöljük be és majd ő visszajelöl nyes Írjuk neki hova ez a nagy titkolózás? Maradjunk az első verziónál gyere talizzunk ,max ha nem jössz be hazamész Azóta sem hallottunk felőle :(
#3832   2017. 11. 05. vasárnap 18:26
X Törölt felhasználó (3003192)
Bizony, párként nagyon nehéz megfelelő partnerre rátalálni. S hogy miért? Leírom a legutóbbi keresésünket.
Szentgotthárdon pihentünk, s úgy gondoltuk, hogy szentgotthárdi illetve közvetlen Gotthárd környéki, diszkrét, kulturált, normális mérettel megáldott x-x+ éves heteró férfit keresünk harmadiknak, a feleségem örömére..
Ehhez képest volt, aki jóval idősebb életkorral bírt, mint akit keresünk, volt aki kicsi és randa farokkal bírt, a többség jóval távolabb lakott, sőt, volt aki az ország túlfelén, valamint a többség egy-két mondatot írt, de helyesírási és mondatszerkesztési hibákkal teli volt még ez is. Sokan nem ismerik a bemutatkozást, a köszönést, a kisbetűt és nagybetűt, az írásjeleket. Volt aki egy órán belül három türelmetlenkedő levelet, nesze neked diszkréció, ráadásul érthetetlenül odahányva, mivel a levele helyesírási hibákkal úgy teli volt pakolva, hogy már a vicc kategória volt.
Jelentkezett több olyan bi vagy inkább teljesen meleg, aki a hozzászólásai alapján jól belőhetően egyértelműen inkább a pasikat kedveli.
Valamint átlagos testalkatút kerestünk, ehhez képest írt 180 centis 140 kilós, és írt 161 centis 48 kilós is.

Egy megbízhatónak látszó valaki írt, aki szintúgy nem felelt meg annak a feltételünknek, hogy Szentgotthárdi legyen, de kirítt a tucat-selejtes levéltömegből az övé szimpatikusságban és kulturáltságban.

Szóval aki találni akar megfelelő partnert, annak bizony fel kell kötnie azt a bizonyos alsóneműt. Mi sok-sok éve fenn vagyunk a GG-n, s eddig csak egy valóban megfelelő férfiembert tudtunk találni. Pedig nincsenek extra vágyaink. Normális, kulturált, diszkrét, normális testalkattal és méretekkel bíró férfit akarunk a feleségem örömére. Ennyi.

EZ NEM HIRDETÉS, kérem, ne jelentkezzen senki se! Ha valamikor keresgélni akarunk, majd hirdetünk.
#3831   2017. 11. 01. szerda 23:34
X Törölt felhasználó (2933232)
Nekem volt itt kettő egyén csak eltűntek vagy kamusak voltak..
#3830   2017. 11. 01. szerda 23:31
kiskoko34 kiskoko34
Gratula!
Csak így tovább, nekem is alakul egy-két dolog újra... remélem jó hírekkel szolgálhatok hamarosan... wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 31. kedd 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2809312)
2017. 10. 31. kedd 20:28
Sziasztok!!Nekem összejött szombaton ismét sok sok ismerkedés utan egy csini párral ,és úgy néz ki tartós lessz!!Aki mer az ....!!!!!!Megvolt a szokasos találka és megvolt a szimpátia,aztán lett folytatás!! Hogyan?? Őszintének kell lenni na meg mindenki a saját szintjéhez mérje a partnerét!!Elbeszélgettünk és mondták ők is ,hogy kevés a valós pasi ,pár aki legalább egy telszámot vagy egy szimpla találkát beválal!!
#3829   2017. 11. 01. szerda 18:09
Caracas79 Caracas79
Gratulálok "kolléga"! Az őszinteséggel kapcsolatban mondasz valamit!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 31. kedd 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2809312)
2017. 10. 31. kedd 20:28
Sziasztok!!Nekem összejött szombaton ismét sok sok ismerkedés utan egy csini párral ,és úgy néz ki tartós lessz!!Aki mer az ....!!!!!!Megvolt a szokasos találka és megvolt a szimpátia,aztán lett folytatás!! Hogyan?? Őszintének kell lenni na meg mindenki a saját szintjéhez mérje a partnerét!!Elbeszélgettünk és mondták ők is ,hogy kevés a valós pasi ,pár aki legalább egy telszámot vagy egy szimpla találkát beválal!!
#3828   2017. 10. 31. kedd 20:28
X Törölt felhasználó (2809312)
#3827   2017. 10. 31. kedd 04:09
Ez biztos nem egyszerű téma és elég összetett. Szerintem pszichológiai dolog is van a háttérben. Ugyanúgy ahogy a egyre elterjedtebb a kapcsolatokban a pénzéhség. Sokan az alapján választanak és maximum tart egy szeretőt aki rendesen megdolgozza. Az utóbbi egy évtizedben rettenetesen torzult a generációk kialakult képe és a rossz irányba tart sajnos.De jól mondod a dolgot, sok minden nekem is úgy tűnik hogy bort isznak vizet prédikálnak. Persze a kivételnek tisztelet de azok lassan kihaltak már. smile
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2017. 10. 30. hétfő 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 30. hétfő 23:26
Azzal egyetértek, hogy a férfiak nagyban tehetnek arról, ahogy a nők ehhez a témához viszonyulnak. Valószínűleg abban is nagy a felelősségük, hogy ilyen oldalakon kevés a nő. Én sosem voltam nőként regisztrálva sehol, de amit például a kamerás oldalakon látok, eléggé riasztó lehet egy nőnek. Ezt mutasd, azt mutasd, ezt csináld, azt csináld, stb. Aztán aki nem fizet azt rögtön kitiltják, némítják, de sajnos akik fizetnek azok szinte bármit megtehetnek. Elvégre a pénz nagy úr, aki fizet úgy gondolja neki jár amit szeretne ezért, a nő meg mindent teljesít, maximálisan kiszolgálja. Fura ellentmondás ez, miközben egy csomó pasi szexőrült nőket akar, az ilyeneket mindenféle lotyónak nézik és úgy is kezelik.
#3826   2017. 10. 30. hétfő 23:26
egysportospasi egysportospasi
Azzal egyetértek, hogy a férfiak nagyban tehetnek arról, ahogy a nők ehhez a témához viszonyulnak. Valószínűleg abban is nagy a felelősségük, hogy ilyen oldalakon kevés a nő. Én sosem voltam nőként regisztrálva sehol, de amit például a kamerás oldalakon látok, eléggé riasztó lehet egy nőnek. Ezt mutasd, azt mutasd, ezt csináld, azt csináld, stb. Aztán aki nem fizet azt rögtön kitiltják, némítják, de sajnos akik fizetnek azok szinte bármit megtehetnek. Elvégre a pénz nagy úr, aki fizet úgy gondolja neki jár amit szeretne ezért, a nő meg mindent teljesít, maximálisan kiszolgálja. Fura ellentmondás ez, miközben egy csomó pasi szexőrült nőket akar, az ilyeneket mindenféle lotyónak nézik és úgy is kezelik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 27. péntek 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1602422)
2017. 10. 27. péntek 06:26
Biztos előfordul hasonló oldalon igen. Annyit hozzá tennék a nőket ha ilyen jellegű kapcsolatot keres akkor megbélyegzik hamar. És sok rossz jelzővel illetik mert nő létére csak a sexet akarja. Ezért is van hogy sok nő a kíváncsiságon kívül ezért keres másik nőt a kielégülésre. Egymást jobban megértik és nem ítélik el őket.
#3825   2017. 10. 29. vasárnap 10:27
A pár7871 A pár7871
igen

... 359 360 361 362 363 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11044db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 12. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!