Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 360 361 362 363 364 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3824   2017. 10. 29. vasárnap 10:01
X Törölt felhasználó (1574052)
Aggódni? Á. Már csak nevetek az ilyeneken is vigyor2
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2017. 10. 29. vasárnap 00:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 29. vasárnap 00:03
Ne aggódj Nati ezg a levelet már legalább 3x megkaptuk.
Gyanítom lassan jön negyedjére.
#3823   2017. 10. 29. vasárnap 00:03
jani27 jani27
Ne aggódj Nati ezg a levelet már legalább 3x megkaptuk.
Gyanítom lassan jön negyedjére.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 28. szombat 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1574052)
2017. 10. 28. szombat 20:16
De jó olyan levelet olvasni a fórumban, amit már olvastam az üzeneteim között.....Ez a tiszta komolyság smile )))
#3822   2017. 10. 28. szombat 20:47
Csillagpor Csillagpor
Na igen, az zavaró tud lenni. Elég személytelen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 28. szombat 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2572662)
2017. 10. 28. szombat 20:36
Nem a cellal van baj smile de en szeretem, ha a level mekem irodik. Annyira levagos, hogy mi a egyen/sablon level. Epp eszu nő egy ilyenre minimum nem reagal semmit.
#3821   2017. 10. 28. szombat 20:45
Csillagpor Csillagpor
Belekerültetek a szórásba. Van ilyen. Elképzelhető, hogy figyelmetlenség, de az is lehet, hogy próba szerencse alapon tett egy kísérletet, hogy hátha mégis belementek. Sokan bepróbálkoznak olyankor is, amikor nem sok esélyük van. Az sem biztos, hogy mindenki olvassa a fórumokat és a kiszemeltek oda írt üzeneteit, amiből levehetné, hogy mi fér bele az adott embernek/párnak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 28. szombat 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3055042)
2017. 10. 28. szombat 20:32
Egy olyan párnak,akik kimondottan közösen egy lányt keresnek?Három marha a nőnek?
Mi ebben az intelligens?
Talán inkább ostoba, de minimum otromba.
#3820   2017. 10. 28. szombat 20:37
X Törölt felhasználó (2572662)
S mennyi ilyen van .....
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 28. szombat 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1574052)
2017. 10. 28. szombat 20:16
De jó olyan levelet olvasni a fórumban, amit már olvastam az üzeneteim között.....Ez a tiszta komolyság smile )))
#3819   2017. 10. 28. szombat 20:36
Nem a cellal van baj smile de en szeretem, ha a level mekem irodik. Annyira levagos, hogy mi a egyen/sablon level. Epp eszu nő egy ilyenre minimum nem reagal semmit.
(Ez egy válasz Csillagpor üzenetére (2017. 10. 28. szombat 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 28. szombat 20:23
smile Hát most na...a nagy számok törvénye alapján... smile Egyébként nem hiszem, hogy ő itt az egyetlen, aki több emberre is ráírt ugyanazzal a céllal/levéllel.
#3818   2017. 10. 28. szombat 20:32
X Törölt felhasználó (3055042)
Egy olyan párnak,akik kimondottan közösen egy lányt keresnek?Három marha a nőnek?
Mi ebben az intelligens?
Talán inkább ostoba, de minimum otromba.
(Ez egy válasz Csillagpor üzenetére (2017. 10. 28. szombat 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 28. szombat 19:25
Ebben mi a katasztrofális? Szerintem tök intelligensen leírta, hogy mit szeretnének.
#3817   2017. 10. 28. szombat 20:23
Csillagpor Csillagpor
smile Hát most na...a nagy számok törvénye alapján... smile Egyébként nem hiszem, hogy ő itt az egyetlen, aki több emberre is ráírt ugyanazzal a céllal/levéllel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 28. szombat 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 28. szombat 19:55
Es ugy tunik mindenkinek ugyan azt smile a sokbol egy talan bejon smile talan...
#3816   2017. 10. 28. szombat 20:16
X Törölt felhasználó (1574052)
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 28. szombat 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 28. szombat 19:55
Es ugy tunik mindenkinek ugyan azt smile a sokbol egy talan bejon smile talan...
#3815   2017. 10. 28. szombat 19:55
(Ez egy válasz Csillagpor üzenetére (2017. 10. 28. szombat 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 28. szombat 19:25
Ebben mi a katasztrofális? Szerintem tök intelligensen leírta, hogy mit szeretnének.
#3814   2017. 10. 28. szombat 19:25
Csillagpor Csillagpor
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 28. szombat 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3055042)
2017. 10. 28. szombat 19:04
Így mondjuk tényleg nehéz lehet.
**********t-től kaptuk:
"Szia/Sziasztok!!

En egy 27 eves********************************* érdekelne minket! smile

Udv.
*********t"
A tartalomhoz a forma.... katasztrófa.

Moderátori bejegyzés: Javaslom olvassátok el hogy az oldalra való regisztrációval milyen szabályokat fogadtatok el. Ebben az is benne van, hogy a privát üzenet, szóljon az bármiről is nem idézhető a fórumokban, és nem adható ki az illető neve...
#3813   2017. 10. 28. szombat 19:04
X Törölt felhasználó (3055042)
Így mondjuk tényleg nehéz lehet.
**********t-től kaptuk:
"Szia/Sziasztok!!

En egy 27 eves********************************* érdekelne minket! smile

Udv.
*********t"
A tartalomhoz a forma.... katasztrófa.

Moderátori bejegyzés: Javaslom olvassátok el hogy az oldalra való regisztrációval milyen szabályokat fogadtatok el. Ebben az is benne van, hogy a privát üzenet, szóljon az bármiről is nem idézhető a fórumokban, és nem adható ki az illető neve...
#3812   2017. 10. 27. péntek 23:12
kiskoko34 kiskoko34
Ezzel én is így vagyok, minden alkalommal megkérdezem, hogy minek örülnének, ha lenne, egy jó bor, de volt, aki mondta, hogy csak egy üveg jó vodka, hogy oldódni tudjon vagy whisky. Plusz nem mellékesen, ha ilyen adódik, akkor ha valaki nem akar saját lakásra jönni, akkor hotel vagy egy "semleges" lakást én bérlek, ami szintén nem 3 Ft... de ezt azok tudják, akikkel találkoztam már és azok fogják megtudni, akik hajlandóak normálisan levelezni és találkozni.. a többi csak kutya és ugat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 26. csütörtök 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3048082)
2017. 10. 26. csütörtök 09:36
Igen .

Találtam már hölgyet és párt is itt az oldalon akik mertek is találkozni.
És a személyes találkán is megvolt a közös pont.
Holgynek viragot vittem.
Amikor a párral találkoztam a pasinak egy üveg bort a hoölgynek bonbont vittem.
Szerencse a veletlenben épp a kedvencét vittem.
És igen a nőkre mint nő kell tekinteni . Nem úgy hogy de jó ürìtve lett a tököm.
Mert a szeretkezést a nők is szeretik élvezni. Ahhoz pedig figyelni kell rájuk.
Ha odafigyelsz rá . Ő is vágyni fog rá , hogy mikor lehet újból találkozni.
#3811   2017. 10. 27. péntek 19:38
X Törölt felhasználó (1106622)
egyetértek.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2017. 10. 26. csütörtök 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 26. csütörtök 23:36
Lehet hogy ez az oldal a nők számára önbizalom növelő és vannak akik ezért jönnek ide. Viszont egyes férfiak számára meg önbizalom csökkentő lehet. Bejelentkezik valaki, aki mondjuk azért nem feltétlenül nagyon rossz külsejű, mert tegyük fel sportol, odafigyel az alakjára, igyekszik egészségesen étkezni, vagyis próbálja a kinézetét a lehetőségeihez képest elfogadható szinten tartani. Ehhez megvan a megfelelő anyagi háttere is, ha akar el tud menni fitneszterembe, uszodába, wellnessbe, vannak jó sportcuccai, stb. Helyesírása is elfogadható, intelligensnek mondható, nem tekinti lotyónak a szexuálisan nyitottabb nőket sem. Mivel alig van a rendszerben olyan nő, aki szexelni akarna férfivel, nem nagyon foglalkozik vele senki. Nyilván ez nem fogja növelni az önbizalmát. Vagy ilyen nem fordulhat elő hasonló oldalakon?
#3810   2017. 10. 27. péntek 19:37
X Törölt felhasználó (1106622)
már egy ideje tag vagyok de még nem sok sikerem volt itt. úgy érzem , hogy ez egy kis közösség és többsége faszi akik nem az én célpontom
#3809   2017. 10. 27. péntek 15:06
X Törölt felhasználó (3120292)
Te mekkora baromságot írtál ,ezt hol olvastad?....Idézlek: Ezért is van hogy sok nő a kíváncsiságon kívül ezért keres másik nőt a kielégülésre. Egymást jobban megértik és nem ítélik el őket.......őrület
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 27. péntek 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1602422)
2017. 10. 27. péntek 06:26
Biztos előfordul hasonló oldalon igen. Annyit hozzá tennék a nőket ha ilyen jellegű kapcsolatot keres akkor megbélyegzik hamar. És sok rossz jelzővel illetik mert nő létére csak a sexet akarja. Ezért is van hogy sok nő a kíváncsiságon kívül ezért keres másik nőt a kielégülésre. Egymást jobban megértik és nem ítélik el őket.
#3808   2017. 10. 27. péntek 14:12
X Törölt felhasználó (1622752)
Sziasztok mi még nem talaltunk szexpartnert.Es ezert szeretnénk ma Skypolni párral hát ha ez kozelebb hoz minket.
Párok Skyp cimét várjuk privátban.
További szép napot.
#3807   2017. 10. 27. péntek 06:26
X Törölt felhasználó (1602422)
Biztos előfordul hasonló oldalon igen. Annyit hozzá tennék a nőket ha ilyen jellegű kapcsolatot keres akkor megbélyegzik hamar. És sok rossz jelzővel illetik mert nő létére csak a sexet akarja. Ezért is van hogy sok nő a kíváncsiságon kívül ezért keres másik nőt a kielégülésre. Egymást jobban megértik és nem ítélik el őket.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2017. 10. 26. csütörtök 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 26. csütörtök 23:36
Lehet hogy ez az oldal a nők számára önbizalom növelő és vannak akik ezért jönnek ide. Viszont egyes férfiak számára meg önbizalom csökkentő lehet. Bejelentkezik valaki, aki mondjuk azért nem feltétlenül nagyon rossz külsejű, mert tegyük fel sportol, odafigyel az alakjára, igyekszik egészségesen étkezni, vagyis próbálja a kinézetét a lehetőségeihez képest elfogadható szinten tartani. Ehhez megvan a megfelelő anyagi háttere is, ha akar el tud menni fitneszterembe, uszodába, wellnessbe, vannak jó sportcuccai, stb. Helyesírása is elfogadható, intelligensnek mondható, nem tekinti lotyónak a szexuálisan nyitottabb nőket sem. Mivel alig van a rendszerben olyan nő, aki szexelni akarna férfivel, nem nagyon foglalkozik vele senki. Nyilván ez nem fogja növelni az önbizalmát. Vagy ilyen nem fordulhat elő hasonló oldalakon?
#3806   2017. 10. 26. csütörtök 23:36
egysportospasi egysportospasi
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 26. csütörtök 01:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1602422)
2017. 10. 26. csütörtök 01:07
Arrol nem is beszélve hogy a valós nők többsége sem szeretne szexelni vagy keresni egy ilyen oldalon. Csak villant egy kettő intim képet persze ami jól beállított. És imádja ahogy dőlnek a levelek és ennyi elég is neki hogy tudja még kívánják kell valakinek. Az önbizalom növelése a cél. Aztán ezt valaki vagy bevallja vagy nem de a többség nem és csak terel.
#3805   2017. 10. 26. csütörtök 23:17
X Törölt felhasználó (3120292)
Valahogy így smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 26. csütörtök 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3048082)
2017. 10. 26. csütörtök 09:36
Igen .

Találtam már hölgyet és párt is itt az oldalon akik mertek is találkozni.
És a személyes találkán is megvolt a közös pont.
Holgynek viragot vittem.
Amikor a párral találkoztam a pasinak egy üveg bort a hoölgynek bonbont vittem.
Szerencse a veletlenben épp a kedvencét vittem.
És igen a nőkre mint nő kell tekinteni . Nem úgy hogy de jó ürìtve lett a tököm.
Mert a szeretkezést a nők is szeretik élvezni. Ahhoz pedig figyelni kell rájuk.
Ha odafigyelsz rá . Ő is vágyni fog rá , hogy mikor lehet újból találkozni.

... 360 361 362 363 364 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11044db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 12. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!