Aggódni? Á. Már csak nevetek az ilyeneken is
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2017. 10. 29. vasárnap 00:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 29. vasárnap 00:03

Ne aggódj Nati ezg a levelet már legalább 3x megkaptuk.
Gyanítom lassan jön negyedjére.
Gyanítom lassan jön negyedjére.
Ne aggódj Nati ezg a levelet már legalább 3x megkaptuk.
Gyanítom lassan jön negyedjére. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 28. szombat 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 28. szombat 20:16
Gyanítom lassan jön negyedjére. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 28. szombat 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1574052)

De jó olyan levelet olvasni a fórumban, amit már olvastam az üzeneteim között.....Ez a tiszta komolyság
)))

Na igen, az zavaró tud lenni. Elég személytelen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 28. szombat 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 28. szombat 20:36
Törölt felhasználó (2572662)

Nem a cellal van baj
de en szeretem, ha a level mekem irodik. Annyira levagos, hogy mi a egyen/sablon level. Epp eszu nő egy ilyenre minimum nem reagal semmit.

Belekerültetek a szórásba. Van ilyen. Elképzelhető, hogy figyelmetlenség, de az is lehet, hogy próba szerencse alapon tett egy kísérletet, hogy hátha mégis belementek. Sokan bepróbálkoznak olyankor is, amikor nem sok esélyük van. Az sem biztos, hogy mindenki olvassa a fórumokat és a kiszemeltek oda írt üzeneteit, amiből levehetné, hogy mi fér bele az adott embernek/párnak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 28. szombat 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 28. szombat 20:32
Törölt felhasználó (3055042)

Egy olyan párnak,akik kimondottan közösen egy lányt keresnek?Három marha a nőnek?
Mi ebben az intelligens?
Talán inkább ostoba, de minimum otromba.
Mi ebben az intelligens?
Talán inkább ostoba, de minimum otromba.
S mennyi ilyen van .....
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 28. szombat 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 28. szombat 20:16
Törölt felhasználó (1574052)

De jó olyan levelet olvasni a fórumban, amit már olvastam az üzeneteim között.....Ez a tiszta komolyság
)))

Nem a cellal van baj
de en szeretem, ha a level mekem irodik. Annyira levagos, hogy mi a egyen/sablon level. Epp eszu nő egy ilyenre minimum nem reagal semmit.
(Ez egy válasz Csillagpor üzenetére (2017. 10. 28. szombat 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 28. szombat 20:23
Hát most na...a nagy számok törvénye alapján...
Egyébként nem hiszem, hogy ő itt az egyetlen, aki több emberre is ráírt ugyanazzal a céllal/levéllel.

Egy olyan párnak,akik kimondottan közösen egy lányt keresnek?Három marha a nőnek?
Mi ebben az intelligens?
Talán inkább ostoba, de minimum otromba. (Ez egy válasz Csillagpor üzenetére (2017. 10. 28. szombat 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 28. szombat 19:25
Mi ebben az intelligens?
Talán inkább ostoba, de minimum otromba. (Ez egy válasz Csillagpor üzenetére (2017. 10. 28. szombat 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Ebben mi a katasztrofális? Szerintem tök intelligensen leírta, hogy mit szeretnének.

Es ugy tunik mindenkinek ugyan azt
a sokbol egy talan bejon
talan...

)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 28. szombat 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 28. szombat 19:55

a sokbol egy talan bejon
talan...

a sokbol egy talan bejon
talan...
(Ez egy válasz Csillagpor üzenetére (2017. 10. 28. szombat 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 28. szombat 19:25

Ebben mi a katasztrofális? Szerintem tök intelligensen leírta, hogy mit szeretnének.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 28. szombat 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 28. szombat 19:04
Törölt felhasználó (3055042)

Így mondjuk tényleg nehéz lehet.
**********t-től kaptuk:
"Szia/Sziasztok!!
En egy 27 eves********************************* érdekelne minket!
Udv.
*********t"
A tartalomhoz a forma.... katasztrófa.
Moderátori bejegyzés: Javaslom olvassátok el hogy az oldalra való regisztrációval milyen szabályokat fogadtatok el. Ebben az is benne van, hogy a privát üzenet, szóljon az bármiről is nem idézhető a fórumokban, és nem adható ki az illető neve...
**********t-től kaptuk:
"Szia/Sziasztok!!

Udv.
*********t"
Moderátori bejegyzés: Javaslom olvassátok el hogy az oldalra való regisztrációval milyen szabályokat fogadtatok el. Ebben az is benne van, hogy a privát üzenet, szóljon az bármiről is nem idézhető a fórumokban, és nem adható ki az illető neve...
Így mondjuk tényleg nehéz lehet.
**********t-től kaptuk:
"Szia/Sziasztok!!
Udv.
*********t"
**********t-től kaptuk:
"Szia/Sziasztok!!

Udv.
*********t"
Ezzel én is így vagyok, minden alkalommal megkérdezem, hogy minek örülnének, ha lenne, egy jó bor, de volt, aki mondta, hogy csak egy üveg jó vodka, hogy oldódni tudjon vagy whisky. Plusz nem mellékesen, ha ilyen adódik, akkor ha valaki nem akar saját lakásra jönni, akkor hotel vagy egy "semleges" lakást én bérlek, ami szintén nem 3 Ft... de ezt azok tudják, akikkel találkoztam már és azok fogják megtudni, akik hajlandóak normálisan levelezni és találkozni.. a többi csak kutya és ugat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 26. csütörtök 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 26. csütörtök 09:36
Törölt felhasználó (3048082)

Igen .
Találtam már hölgyet és párt is itt az oldalon akik mertek is találkozni.
És a személyes találkán is megvolt a közös pont.
Holgynek viragot vittem.
Amikor a párral találkoztam a pasinak egy üveg bort a hoölgynek bonbont vittem.
Szerencse a veletlenben épp a kedvencét vittem.
És igen a nőkre mint nő kell tekinteni . Nem úgy hogy de jó ürìtve lett a tököm.
Mert a szeretkezést a nők is szeretik élvezni. Ahhoz pedig figyelni kell rájuk.
Ha odafigyelsz rá . Ő is vágyni fog rá , hogy mikor lehet újból találkozni.
Holgynek viragot vittem.
És igen a nőkre mint nő kell tekinteni . Nem úgy hogy de jó ürìtve lett a tököm.
egyetértek.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2017. 10. 26. csütörtök 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 26. csütörtök 23:36

Lehet hogy ez az oldal a nők számára önbizalom növelő és vannak akik ezért jönnek ide. Viszont egyes férfiak számára meg önbizalom csökkentő lehet. Bejelentkezik valaki, aki mondjuk azért nem feltétlenül nagyon rossz külsejű, mert tegyük fel sportol, odafigyel az alakjára, igyekszik egészségesen étkezni, vagyis próbálja a kinézetét a lehetőségeihez képest elfogadható szinten tartani. Ehhez megvan a megfelelő anyagi háttere is, ha akar el tud menni fitneszterembe, uszodába, wellnessbe, vannak jó sportcuccai, stb. Helyesírása is elfogadható, intelligensnek mondható, nem tekinti lotyónak a szexuálisan nyitottabb nőket sem. Mivel alig van a rendszerben olyan nő, aki szexelni akarna férfivel, nem nagyon foglalkozik vele senki. Nyilván ez nem fogja növelni az önbizalmát. Vagy ilyen nem fordulhat elő hasonló oldalakon?
már egy ideje tag vagyok de még nem sok sikerem volt itt. úgy érzem , hogy ez egy kis közösség és többsége faszi akik nem az én célpontom
Te mekkora baromságot írtál ,ezt hol olvastad?....Idézlek: Ezért is van hogy sok nő a kíváncsiságon kívül ezért keres másik nőt a kielégülésre. Egymást jobban megértik és nem ítélik el őket.......őrület
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 27. péntek 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 27. péntek 06:26
Törölt felhasználó (1602422)

Biztos előfordul hasonló oldalon igen. Annyit hozzá tennék a nőket ha ilyen jellegű kapcsolatot keres akkor megbélyegzik hamar. És sok rossz jelzővel illetik mert nő létére csak a sexet akarja. Ezért is van hogy sok nő a kíváncsiságon kívül ezért keres másik nőt a kielégülésre. Egymást jobban megértik és nem ítélik el őket.
Sziasztok mi még nem talaltunk szexpartnert.Es ezert szeretnénk ma Skypolni párral hát ha ez kozelebb hoz minket.
Párok Skyp cimét várjuk privátban.
További szép napot.
Párok Skyp cimét várjuk privátban.
További szép napot.
Biztos előfordul hasonló oldalon igen. Annyit hozzá tennék a nőket ha ilyen jellegű kapcsolatot keres akkor megbélyegzik hamar. És sok rossz jelzővel illetik mert nő létére csak a sexet akarja. Ezért is van hogy sok nő a kíváncsiságon kívül ezért keres másik nőt a kielégülésre. Egymást jobban megértik és nem ítélik el őket.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2017. 10. 26. csütörtök 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 26. csütörtök 23:36

Lehet hogy ez az oldal a nők számára önbizalom növelő és vannak akik ezért jönnek ide. Viszont egyes férfiak számára meg önbizalom csökkentő lehet. Bejelentkezik valaki, aki mondjuk azért nem feltétlenül nagyon rossz külsejű, mert tegyük fel sportol, odafigyel az alakjára, igyekszik egészségesen étkezni, vagyis próbálja a kinézetét a lehetőségeihez képest elfogadható szinten tartani. Ehhez megvan a megfelelő anyagi háttere is, ha akar el tud menni fitneszterembe, uszodába, wellnessbe, vannak jó sportcuccai, stb. Helyesírása is elfogadható, intelligensnek mondható, nem tekinti lotyónak a szexuálisan nyitottabb nőket sem. Mivel alig van a rendszerben olyan nő, aki szexelni akarna férfivel, nem nagyon foglalkozik vele senki. Nyilván ez nem fogja növelni az önbizalmát. Vagy ilyen nem fordulhat elő hasonló oldalakon?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 26. csütörtök 01:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 26. csütörtök 01:07
Törölt felhasználó (1602422)

Arrol nem is beszélve hogy a valós nők többsége sem szeretne szexelni vagy keresni egy ilyen oldalon. Csak villant egy kettő intim képet persze ami jól beállított. És imádja ahogy dőlnek a levelek és ennyi elég is neki hogy tudja még kívánják kell valakinek. Az önbizalom növelése a cél. Aztán ezt valaki vagy bevallja vagy nem de a többség nem és csak terel.
Valahogy így
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 26. csütörtök 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 26. csütörtök 09:36

Törölt felhasználó (3048082)

Igen .
Holgynek viragot vittem.
Holgynek viragot vittem.