Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 358 359 360 361 362 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3702   2017. 10. 06. péntek 17:05
X Törölt felhasználó (3047512)
Igen is lehet!
#3701   2017. 10. 06. péntek 16:49
X Törölt felhasználó (1574052)
Neked ez a tapasztalatod, nekünk egészen más.
Nem veszem fel a provokációt, nem alacsonyodok le, mert ez a topik nem ilyeneknek való, mint neked.
Ugyanis, ha teljesen értelmetlennek tartod az itt létet az általad felsorolt okok miatt, akkor miért is vagy itt? Jaaaa, hogy beszólogass. Gratula!
Nem kell nagy csoda, hogy találjon az ember, csak türelem és nyitottság a másik felé, mert lehert elsőre még nem is szimpi, de egy adatlap és egy kép csak adat. Megismerve, beszélve a másikkal ez fordulhat pozitív vagy éppen negatív irányba. Hogy neked 2 nap alatt senkirt nem sikerült találnod, az nem olyan nagy csoda, elnézve az írásaidat, amire szerintem még nem született nő, aki értékelné.
További jó trollkodást! A témát veled OFF-nak tekintem, mert kimerítettük. Szép napot!
(Ez egy válasz kutyapecér üzenetére (2017. 10. 06. péntek 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 06. péntek 14:20
Mindezt csak azért írtam, hogy az itt hirdető hölgyek 99% férfi és buzi, a párok közül is a férfi biszex, vagy masszív buzi pár nélkül..., vagy nincs párja és úgy pár. Tehát sok csodát ne reméljen senki... Egy nő bármikor leakaszt egy faszt a valóságban, tehát nem kell túlzott reményeket táplálni...
#3700   2017. 10. 06. péntek 16:44
Nálam is bepróbálkozott, csak nem ilyen szépen. Túl kell lépni rajta. Én töröltem, tiltottam. A stílus maga az ember...... További sok sikert.
(Ez egy válasz szabolcsipar67 üzenetére (2017. 10. 06. péntek 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 06. péntek 13:41
Ezt kaptuk tegnap:
szia puncit nyalnék rendszeresen egy 5-öst adnék?karesz

(Moderálva: Ne nevesíts más felhasználókat.)
#3699   2017. 10. 06. péntek 14:20
kutyapecér kutyapecér
Mindezt csak azért írtam, hogy az itt hirdető hölgyek 99% férfi és buzi, a párok közül is a férfi biszex, vagy masszív buzi pár nélkül..., vagy nincs párja és úgy pár. Tehát sok csodát ne reméljen senki... Egy nő bármikor leakaszt egy faszt a valóságban, tehát nem kell túlzott reményeket táplálni...
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2017. 10. 06. péntek 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Gabriel_Grey VIP Admin
2017. 10. 06. péntek 09:01
Azért nem kell általánosítani. Elég nézegetni a beküldött fotósorozatokat, azok között is sok többes szex van, tagjaink között is vannak párok, nők, akik egymásra találnak. Tény, hogy sokan nem azok, akinek mutatják magukat, de vannak normális partnerkeresők is.
#3698   2017. 10. 06. péntek 13:41
szabolcsipar67 szabolcsipar67
Ezt kaptuk tegnap:
szia puncit nyalnék rendszeresen egy 5-öst adnék?karesz

(Moderálva: Ne nevesíts más felhasználókat.)
#3697   2017. 10. 06. péntek 09:36
X Törölt felhasználó (104575)
Meg hát türelmetlennek sem kéne lenni.
Az nem fog menni, hogy hétfőn regisztrál, szerdán csetváltás, pénteken megbeszélés, szombat este hármas buli.
Ilyen a csodában sincs.
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2017. 10. 06. péntek 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Gabriel_Grey VIP Admin
2017. 10. 06. péntek 09:01
Azért nem kell általánosítani. Elég nézegetni a beküldött fotósorozatokat, azok között is sok többes szex van, tagjaink között is vannak párok, nők, akik egymásra találnak. Tény, hogy sokan nem azok, akinek mutatják magukat, de vannak normális partnerkeresők is.
#3696   2017. 10. 06. péntek 09:01
Gabriel_Grey Gabriel_Grey VIP Admin
(Ez egy válasz kutyapecér üzenetére (2017. 10. 06. péntek 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 06. péntek 08:56
Miből gondolod, hogy 2 napos regisztrációval, nem lehet levágni a lényeget? Arról nem tehetek, hogy neked sikerül még hinned a csodákban, én sajnos nem tudom a párokat komolyan venni mert a férj próbálja egy asszonyfotóval elsuvasztani magukat. Mivel kizárólag a férfi az ügyvivő-szóvivő a női név dacára, én nem kívánok férfiakkal sem alkudozni, sem levelezgetni. A szóló "hölgyek" pedig szintén férfiak sajnos. Egy 40-50 éves nő nem keres külföldi szexoldalakon magának profilképet, és védett képeket sem. Inkább nem rak ki semmit. Némi emberismerettel levágható a bemutatkozásból is, hogy nő-e az illető, de sajnos nem az. Egyébként minden nő képes a való világban összekaparni egy farkat, nem kényszerül szexpartnert keresni itt.
#3695   2017. 10. 06. péntek 08:56
kutyapecér kutyapecér
Miből gondolod, hogy 2 napos regisztrációval, nem lehet levágni a lényeget? Arról nem tehetek, hogy neked sikerül még hinned a csodákban, én sajnos nem tudom a párokat komolyan venni mert a férj próbálja egy asszonyfotóval elsuvasztani magukat. Mivel kizárólag a férfi az ügyvivő-szóvivő a női név dacára, én nem kívánok férfiakkal sem alkudozni, sem levelezgetni. A szóló "hölgyek" pedig szintén férfiak sajnos. Egy 40-50 éves nő nem keres külföldi szexoldalakon magának profilképet, és védett képeket sem. Inkább nem rak ki semmit. Némi emberismerettel levágható a bemutatkozásból is, hogy nő-e az illető, de sajnos nem az. Egyébként minden nő képes a való világban összekaparni egy farkat, nem kényszerül szexpartnert keresni itt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 05. csütörtök 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1574052)
2017. 10. 05. csütörtök 19:06
Mind ezt mai regivel...... vigyor2 vigyor2
Az ilyen és hozzád hasonlóktól megy el a valóban szexet akaró pároknak, nőknek a kedvük.....
#3694   2017. 10. 05. csütörtök 21:36
X Törölt felhasználó (2809312)
Vannak párok akik mernek,de hitelesnek és valósnak kel lenni!!Ezen az oldalon én sem taliztam még senkivel,de a többin már igen,de ami késik nem múlik!!Szerintem idő kell hozzá,családi okok stb idő kérdése!!Ha a szimpátia megvan akkor minden jó!!!Nem szabad sűrgetni semmit főleg a kezdő emberkékkel,mondhatom ,hogy van tapasztalatom párokkal és szóló hölgyekkel,és mindenkiben van feszűltség!!Na ezt kel tudni levetkőzni!!!!
#3693   2017. 10. 05. csütörtök 20:45
Tapasztalat. Nem találok partnert én sem, de nem fogom másra, tisztában vagyok az okával, látom minden nap a tükörben. smile
(Ez egy válasz Bayernpaar üzenetére (2017. 10. 05. csütörtök 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 05. csütörtök 17:53
Bár csak mindenki így gondolkodna!
Nagyon jól összefoglaltad a dolgot. eljen
#3692   2017. 10. 05. csütörtök 20:38
X Törölt felhasználó (774401)
Koszi szepen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 05. csütörtök 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2572662)
2017. 10. 05. csütörtök 20:21
Gratulalok eljen
#3691   2017. 10. 05. csütörtök 20:27
Miki70 Miki70
Már bocsi! De kitöltetlen adatlappal soha nem is fogsz!!! Nekem vannak pár partnereim! A lényeg kitöltött reglap és kép!! crazya
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 05. csütörtök 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1094782)
2017. 10. 05. csütörtök 19:17
Én a mai nappal befejezem itt. Minden percért kár, amit itt tölt az ember... Semmi èrtelme... Évek óta voltam/ vagyok ittt,de alig 1-2 találkozóig jutottam, abból sem lett semmi. Pedig nem vagyok előnytelen külsejű, udvariatlan bunkó....
#3690   2017. 10. 05. csütörtök 20:21
X Törölt felhasználó (2572662)
Gratulalok eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 05. csütörtök 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (774401)
2017. 10. 05. csütörtök 20:17
Szerintem lehet itt partnerrt talalni... Az egyik talalkam egesz odaig vezetett, hogy jovo heten eskuvo! Szoval kitartast mindenkinek!
#3689   2017. 10. 05. csütörtök 20:17
X Törölt felhasználó (774401)
Szerintem lehet itt partnerrt talalni... Az egyik talalkam egesz odaig vezetett, hogy jovo heten eskuvo! Szoval kitartast mindenkinek!
#3688   2017. 10. 05. csütörtök 20:15
X Törölt felhasználó (3060112)
Ez a hozzàd hasonló nők életfilozófiàja.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 05. csütörtök 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2572662)
2017. 10. 05. csütörtök 14:11
A természet rendje.
#3687   2017. 10. 05. csütörtök 19:17
X Törölt felhasználó (1094782)
Én a mai nappal befejezem itt. Minden percért kár, amit itt tölt az ember... Semmi èrtelme... Évek óta voltam/ vagyok ittt,de alig 1-2 találkozóig jutottam, abból sem lett semmi. Pedig nem vagyok előnytelen külsejű, udvariatlan bunkó....
#3686   2017. 10. 05. csütörtök 19:06
Mind ezt mai regivel...... vigyor2 vigyor2
Az ilyen és hozzád hasonlóktól megy el a valóban szexet akaró pároknak, nőknek a kedvük.....
(Ez egy válasz kutyapecér üzenetére (2017. 10. 05. csütörtök 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 05. csütörtök 18:40
Ahogy így böngészgettem a szexhirdetéseket a társkeresőben, az ott hirdető "hölgyek" 90%-a férfi, nagy valószínűséggel, a többi pedig "pár", ahol szintén a férfi tag hirdet. Többnyire a publikált képeket ha betallózza az érdeklődő egy internetes képkeresőbe, akkor fog szembesülni vele, hogy egy katmandui reklámszórólap címlapfotója, vagy az xhamsteren és más oldalon külföldi site-okon fellelhető fotókkal van tartkítva az adatlap. Kamuka az egész, ezért okafogyott itt bárkinek is nőt keresni. Ha ne adj isten mégis lenne 1-2 nő köztük, akkor az meg valami 70 centis farkú, kigyúrt, 6 nyelven beszélő milliomosnak adná oda az eléggé viseltes genitáliáját... Nekem még a hétköznapi ismerkedéseken kivül, más módon nem sikerült ismerkednem.
#3685   2017. 10. 05. csütörtök 18:40
kutyapecér kutyapecér
Ahogy így böngészgettem a szexhirdetéseket a társkeresőben, az ott hirdető "hölgyek" 90%-a férfi, nagy valószínűséggel, a többi pedig "pár", ahol szintén a férfi tag hirdet. Többnyire a publikált képeket ha betallózza az érdeklődő egy internetes képkeresőbe, akkor fog szembesülni vele, hogy egy katmandui reklámszórólap címlapfotója, vagy az xhamsteren és más oldalon külföldi site-okon fellelhető fotókkal van tartkítva az adatlap. Kamuka az egész, ezért okafogyott itt bárkinek is nőt keresni. Ha ne adj isten mégis lenne 1-2 nő köztük, akkor az meg valami 70 centis farkú, kigyúrt, 6 nyelven beszélő milliomosnak adná oda az eléggé viseltes genitáliáját... Nekem még a hétköznapi ismerkedéseken kivül, más módon nem sikerült ismerkednem.
#3684   2017. 10. 05. csütörtök 17:53
Bayernpaar Bayernpaar
Bár csak mindenki így gondolkodna!
Nagyon jól összefoglaltad a dolgot. eljen
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2017. 10. 05. csütörtök 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Gabriel_Grey VIP Admin
2017. 10. 05. csütörtök 17:23
Tény, hogy akinek bármilyen szempontból előnytelen a külseje (túl alacsony, túlsúlyos, kicsi a farka, és még lehetne sorolni), az egy olyan oldalon, ahol elsősorban a testiség számít, jókora hátránnyal indul. Ha két ember közül választhatsz szexpartnert, nem a neked jobban tetszőt fogod választani? Ha harminc, ötven, kétszáz jelentkező közül teheted, nem ez lesz az egyik elsődleges szempont? Dehogynem. Kéretik emiatt nem egymást minősítgetni. Mindenkinek joga van válogatni, és bizony sokan lesznek, akik épp a külső adottságaik miatt maradnak partner nélkül. Ezt is el kell fogadni.

Ugyanezt megfordítva, aki jól néz ki, akár férfi, akár nő, nyilván népszerűbb lesz, és válogathat. És ha válogathat valaki, meg is fogja tenni. A kör bezárul. Frusztráló, mert a külső olyan dolog (arc, farok méret, de bizonyos esetekben a testalkat is), amin nem nagyon lehet változtatni.

Az olyan hirdetések, ahol kifejezetten izmos, jóképű, nagy farkú stb. fiút keresnek nők vagy párok, szintén meg lehet érteni, hisz nyilván egy fantáziát szeretnének megélni, és talán épp ezek a külső jegyek teszik számukra izgalmassá. De ugyanígy millió fétist vagy vágyat fel lehetne sorolni, hogy ki mire (kire) vágyik. Az előnyös külsejű emberek népszerűbbek, a többieknek pedig azt kell megkeresni, akivel közösen vonzóak egymásnak. Nehezebb, de nem szabad feladni. smile
#3683   2017. 10. 05. csütörtök 17:23
Tény, hogy akinek bármilyen szempontból előnytelen a külseje (túl alacsony, túlsúlyos, kicsi a farka, és még lehetne sorolni), az egy olyan oldalon, ahol elsősorban a testiség számít, jókora hátránnyal indul. Ha két ember közül választhatsz szexpartnert, nem a neked jobban tetszőt fogod választani? Ha harminc, ötven, kétszáz jelentkező közül teheted, nem ez lesz az egyik elsődleges szempont? Dehogynem. Kéretik emiatt nem egymást minősítgetni. Mindenkinek joga van válogatni, és bizony sokan lesznek, akik épp a külső adottságaik miatt maradnak partner nélkül. Ezt is el kell fogadni.

Ugyanezt megfordítva, aki jól néz ki, akár férfi, akár nő, nyilván népszerűbb lesz, és válogathat. És ha válogathat valaki, meg is fogja tenni. A kör bezárul. Frusztráló, mert a külső olyan dolog (arc, farok méret, de bizonyos esetekben a testalkat is), amin nem nagyon lehet változtatni.

Az olyan hirdetések, ahol kifejezetten izmos, jóképű, nagy farkú stb. fiút keresnek nők vagy párok, szintén meg lehet érteni, hisz nyilván egy fantáziát szeretnének megélni, és talán épp ezek a külső jegyek teszik számukra izgalmassá. De ugyanígy millió fétist vagy vágyat fel lehetne sorolni, hogy ki mire (kire) vágyik. Az előnyös külsejű emberek népszerűbbek, a többieknek pedig azt kell megkeresni, akivel közösen vonzóak egymásnak. Nehezebb, de nem szabad feladni. smile

... 358 359 360 361 362 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10882db
Utolsó üzenet: tegnap 09:11

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!