Olvassuk a negatív tapasztalatok sokaságát. Sajnos az oldalon van olyan társkeresők akik lassan 2 éve nem léptek be. Ezeket az adatlapokat miért nem törlik? Az oldalnak is jobb lenne és a partner keresőknek is. Esetleg valami szűrést is lehetne alkalmazni. Vagy kevés a moderátor? Akkor miért nem hirdetnek hozzájuk felvételt.
Ha már erről esik szó én is benézek néha a chatre és nem tapasztalom azt, hogy nagy számban lennének nők, viszont rengeteg pasi van. A beszélgetés meg valóban nagyon sok esetben csak ilyen "szia, puszi" meg hasonlókra szorítkozik, illetve sokan ott hirdetnek, hogy "van-e itt valaki a Nyírségből", meg hasonlók. Én kevés olyan esetet láttam, amikor értelmes párbeszéd alakulna ki. Még itt a fórumon talán inkább.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 27. kedd 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 27. kedd 10:03
Törölt felhasználó (1574052)

Rendszeres chatelőként biztosan tudom neked mondani, hogy az ott tartózkodók aránya messze nem az, mint amit te leírtál. Sokkal több nő van a szobában, mint kettő és azok sem a modik. De ameddig emberek nem képesek különbséget tenni az oldal funkciói között, addig így is fogják látni. A chat nem szexpartnerkereső, arra van külön lehetőség. Ha beszélgetsz a chaten, akkor meg fogod tapasztalni, hogy nagyon sokan vagyunk nők jelen, akik dumcsiznak. És hogyan is lehet megismerni a másikat, ha nem beszélgetéssel... Persze, aki annyi fáradtságot nem vesz, hogy egy szián kívül mást is írjon, annak természetes a sikertelenség még ott is.....

Törölt felhasználó (1069852)

Mondanám,hogy ne keressetek tovább,de mivel nem 100%,ezért inkább meg se szólalok.... : P
Mondanám,hogy ne keressetek tovább,de mivel nem 100%,ezért inkább meg se szólalok.... : P
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 27. kedd 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 27. kedd 11:05
Törölt felhasználó (958341)

Még mindig nem akarjuk elhinni, hogy nem tudunk találni MA estére találkozni merő urat debreceni otthonunkba házaspárként...
JA és NAGYON fontos, hogy nem KAMUSOKAT keresünk, ők már régebbi hirdetéseinkre írtak bőséggel nekünk!!
JA és NAGYON fontos, hogy nem KAMUSOKAT keresünk, ők már régebbi hirdetéseinkre írtak bőséggel nekünk!!
Azonnalra nem is fogtok találni. Ha mégis, akkor az olyan is lesz....
Azért még van a mai napból. Sok sikert nektek! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 27. kedd 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 27. kedd 11:05
Azért még van a mai napból. Sok sikert nektek! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 27. kedd 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (958341)

Még mindig nem akarjuk elhinni, hogy nem tudunk találni MA estére találkozni merő urat debreceni otthonunkba házaspárként...
JA és NAGYON fontos, hogy nem KAMUSOKAT keresünk, ők már régebbi hirdetéseinkre írtak bőséggel nekünk!! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 27. kedd 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 27. kedd 10:03
JA és NAGYON fontos, hogy nem KAMUSOKAT keresünk, ők már régebbi hirdetéseinkre írtak bőséggel nekünk!! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 27. kedd 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Rendszeres chatelőként biztosan tudom neked mondani, hogy az ott tartózkodók aránya messze nem az, mint amit te leírtál. Sokkal több nő van a szobában, mint kettő és azok sem a modik. De ameddig emberek nem képesek különbséget tenni az oldal funkciói között, addig így is fogják látni. A chat nem szexpartnerkereső, arra van külön lehetőség. Ha beszélgetsz a chaten, akkor meg fogod tapasztalni, hogy nagyon sokan vagyunk nők jelen, akik dumcsiznak. És hogyan is lehet megismerni a másikat, ha nem beszélgetéssel... Persze, aki annyi fáradtságot nem vesz, hogy egy szián kívül mást is írjon, annak természetes a sikertelenség még ott is.....
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2017. 06. 27. kedd 00:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 27. kedd 00:41

Nőknek, vagy olyan pároknak, ahol a nő is részt vesz a keresésben valószínűleg lehet találni partnert. De olyan férfinek, aki egyedül keres és nem tartozik az élvonalba a nők által fontosnak tartott szempontok alapján, szerintem lehetetlen. Már korábban többször volt róla szó, akár 1:500 is lehet a nők és férfiak aránya. A chaten vagy ilyen helyeken is simán megesik hogy van 100 pasi a szobában és mellettük 1-2 nő, azok is maximum azért hogy legyen moderátor.
Nőknek, vagy olyan pároknak, ahol a nő is részt vesz a keresésben valószínűleg lehet találni partnert. De olyan férfinek, aki egyedül keres és nem tartozik az élvonalba a nők által fontosnak tartott szempontok alapján, szerintem lehetetlen. Már korábban többször volt róla szó, akár 1:500 is lehet a nők és férfiak aránya. A chaten vagy ilyen helyeken is simán megesik hogy van 100 pasi a szobában és mellettük 1-2 nő, azok is maximum azért hogy legyen moderátor.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 25. vasárnap 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 25. vasárnap 16:27

Hidd el, hogy nagyon sokaknak úgy is megérné másokkal játszani, hogy fizetni kell érte...
Szerintünk pedig lehet találni, csak nagyon nagy figyelem és türelem kell. Nem csak hazugokból áll az oldal.
Szerintünk pedig lehet találni, csak nagyon nagy figyelem és türelem kell. Nem csak hazugokból áll az oldal.
Mi egy 2 évig tartó házibarát kapcsolatot találtunk itt a GG-n , most utána hónapokig nem találtuk a megfelelő partnert , de most jelenleg van egy pasi akivel már a második bulinkat tervezzük...bízunk benne hátha hosszabb távú lesz vele.
Remélem egyszer nekem is lesz ilyen szerencsém,mondjuk én beérném azzal is ha itt választ kapok a kiszemelt egyéntől,egyénektől.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 26. hétfő 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 26. hétfő 10:07
Törölt felhasználó (1292612)

Igenis van remény!
Én múlt hétvégén Makón voltam kirándulni. A helyi fürdőben egy éjszakai medenceparti keretében egyedül áztatgattam magam és egy Csongrád megyei kacér pár leszólított, beszélgetni, majd víz alatti simogatásba, puncizás-kukizásba fogtunk, aztán elhívtak estére magukhoz!
Nagyon kellemes este-éjszaka volt, ezúton is köszönöm nekik(mivel ők is GG-tagok)
Írom ezt biztatásként, hogy szóló pasiknak is van remény!!!
Tudom, sajnos nem ez a megszokott és sok az elutasítás és szólóként nehéz az élet, de ha az ember kultúrált, ápolt és NYITOTT, akkor lehet azért találni KINCSEKET!
Én múlt hétvégén Makón voltam kirándulni. A helyi fürdőben egy éjszakai medenceparti keretében egyedül áztatgattam magam és egy Csongrád megyei kacér pár leszólított, beszélgetni, majd víz alatti simogatásba, puncizás-kukizásba fogtunk, aztán elhívtak estére magukhoz!
Nagyon kellemes este-éjszaka volt, ezúton is köszönöm nekik(mivel ők is GG-tagok)
Tudom, sajnos nem ez a megszokott és sok az elutasítás és szólóként nehéz az élet, de ha az ember kultúrált, ápolt és NYITOTT, akkor lehet azért találni KINCSEKET!

Igenis van remény!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 26. hétfő 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 26. hétfő 09:48

Törölt felhasználó (1343012)

Nagyon nehéz találni,főleg a magányosan kereső Pasiknak szerintem,legalábbis nekem ez a tapasztalat.
Azért párszor már sikerült de volt olyan is amit le kellet mondanom mert csak pótlék lettem volna mások helyett ami szerintem nem etikus,nekem legalábbis nem esett jól,mivel tökre véletlenül tudtam meg.
Egyébként van tippetek hogyan lehet könnyen vagy könnyebben találni? Ti hogyan csináljátok???
Azért párszor már sikerült de volt olyan is amit le kellet mondanom mert csak pótlék lettem volna mások helyett ami szerintem nem etikus,nekem legalábbis nem esett jól,mivel tökre véletlenül tudtam meg.
Egyébként van tippetek hogyan lehet könnyen vagy könnyebben találni? Ti hogyan csináljátok???
Nagyon nehéz találni,főleg a magányosan kereső Pasiknak szerintem,legalábbis nekem ez a tapasztalat.
Sajnos Én sem találtam még itt szexpartnert. De remélem ami késik nem múlik.
Már Én is több partnert találtam az oldalról! Volt,hogy kamu címet adtak de ilyen csak kétszer fordult elő!
Nekünk kicsit hosszabb egyeztetési idő szükséges, pár körülmény miatt ( gyerekek, munkahely, stb), még volt így is hogy utolsó pillanatban közbejött pl egy betegség.
Az biztos, hogy sok csodállatos pillanatot kaptunk az oldalnak köszönhetően.
Az biztos, hogy sok csodállatos pillanatot kaptunk az oldalnak köszönhetően.
Szerencsések voltatok ti is, meg akit felszedtetek, az is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 25. vasárnap 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 25. vasárnap 20:48

Törölt felhasználó (104072)
VIP

Nekünk ezek szerint szerencsénk volt mert már több pasit vettünk fel innen kalandozni és álltalában az utolsó pillanatban kerestünk mégis sikerült találni. Az abszolút rekord az 10 perc volt és már úton voltunk a találkára. Egyetlen egyszer fordult elő hogy egy srác nem jött el és nem is szólt hogy nem lesz ott. Amúgy mindig sikerült találni partnert és minden alkalom emlékezetesre sikerült.
Nekünk ezek szerint szerencsénk volt mert már több pasit vettünk fel innen kalandozni és álltalában az utolsó pillanatban kerestünk mégis sikerült találni. Az abszolút rekord az 10 perc volt és már úton voltunk a találkára. Egyetlen egyszer fordult elő hogy egy srác nem jött el és nem is szólt hogy nem lesz ott. Amúgy mindig sikerült találni partnert és minden alkalom emlékezetesre sikerült.
Igen, képtolvaj volt. Ez is csak egy szelete a primitívségnek, ami bárhol megtalálható nem csak itt.
De szerintem akkor is vannak sokan, akiket meg lehet találni, komolyak a szándékaik és tudják, hogy mit szeretnének. Találni lehet, csak akarni kell. (Ez egy válasz jani27 üzenetére (2017. 06. 25. vasárnap 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 25. vasárnap 20:29
De szerintem akkor is vannak sokan, akiket meg lehet találni, komolyak a szándékaik és tudják, hogy mit szeretnének. Találni lehet, csak akarni kell. (Ez egy válasz jani27 üzenetére (2017. 06. 25. vasárnap 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Aha, több férjűség. És még a kinézetük is egyezik. Lehet párod nem szólt hogy van iker tesója.
Rosszabb esetben tipikus kép tolvaj a játékos.
Nya ezért nincs ötletem Nati.
Aha, több férjűség. És még a kinézetük is egyezik. Lehet párod nem szólt hogy van iker tesója.
Én is láttam már itt páromról képet pasitól.
Gondoltam újra férjhez megyek
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2017. 06. 25. vasárnap 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 25. vasárnap 18:59
Gondoltam újra férjhez megyek

Szerintünk is lehet találni itt az oldalon. Nehéz de lehetséges.
Ötletem sincs mivel lehetne jobbá tenni a jelenlegi helyzetet.
Sajnos tényleg sok a fura gondolkodású "pár, férfi, nő".
Ismerőseinknek pl saját fényképüket mutatta vissza egy állítólagos pár.
Ötletem sincs mivel lehetne jobbá tenni a jelenlegi helyzetet.
Sajnos tényleg sok a fura gondolkodású "pár, férfi, nő".
Ismerőseinknek pl saját fényképüket mutatta vissza egy állítólagos pár.