Nekünk kicsit hosszabb egyeztetési idő szükséges, pár körülmény miatt ( gyerekek, munkahely, stb), még volt így is hogy utolsó pillanatban közbejött pl egy betegség.
Az biztos, hogy sok csodállatos pillanatot kaptunk az oldalnak köszönhetően.
Az biztos, hogy sok csodállatos pillanatot kaptunk az oldalnak köszönhetően.
Szerencsések voltatok ti is, meg akit felszedtetek, az is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 25. vasárnap 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 25. vasárnap 20:48

Törölt felhasználó (104072)
VIP

Nekünk ezek szerint szerencsénk volt mert már több pasit vettünk fel innen kalandozni és álltalában az utolsó pillanatban kerestünk mégis sikerült találni. Az abszolút rekord az 10 perc volt és már úton voltunk a találkára. Egyetlen egyszer fordult elő hogy egy srác nem jött el és nem is szólt hogy nem lesz ott. Amúgy mindig sikerült találni partnert és minden alkalom emlékezetesre sikerült.
Nekünk ezek szerint szerencsénk volt mert már több pasit vettünk fel innen kalandozni és álltalában az utolsó pillanatban kerestünk mégis sikerült találni. Az abszolút rekord az 10 perc volt és már úton voltunk a találkára. Egyetlen egyszer fordult elő hogy egy srác nem jött el és nem is szólt hogy nem lesz ott. Amúgy mindig sikerült találni partnert és minden alkalom emlékezetesre sikerült.
Igen, képtolvaj volt. Ez is csak egy szelete a primitívségnek, ami bárhol megtalálható nem csak itt.
De szerintem akkor is vannak sokan, akiket meg lehet találni, komolyak a szándékaik és tudják, hogy mit szeretnének. Találni lehet, csak akarni kell. (Ez egy válasz jani27 üzenetére (2017. 06. 25. vasárnap 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 25. vasárnap 20:29
De szerintem akkor is vannak sokan, akiket meg lehet találni, komolyak a szándékaik és tudják, hogy mit szeretnének. Találni lehet, csak akarni kell. (Ez egy válasz jani27 üzenetére (2017. 06. 25. vasárnap 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Aha, több férjűség. És még a kinézetük is egyezik. Lehet párod nem szólt hogy van iker tesója.
Rosszabb esetben tipikus kép tolvaj a játékos.
Nya ezért nincs ötletem Nati.
Aha, több férjűség. És még a kinézetük is egyezik. Lehet párod nem szólt hogy van iker tesója.
Én is láttam már itt páromról képet pasitól.
Gondoltam újra férjhez megyek
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2017. 06. 25. vasárnap 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 25. vasárnap 18:59
Gondoltam újra férjhez megyek

Szerintünk is lehet találni itt az oldalon. Nehéz de lehetséges.
Ötletem sincs mivel lehetne jobbá tenni a jelenlegi helyzetet.
Sajnos tényleg sok a fura gondolkodású "pár, férfi, nő".
Ismerőseinknek pl saját fényképüket mutatta vissza egy állítólagos pár.
Szerintünk is lehet találni itt az oldalon. Nehéz de lehetséges.
Hidd el, hogy nagyon sokaknak úgy is megérné másokkal játszani, hogy fizetni kell érte...
Szerintünk pedig lehet találni, csak nagyon nagy figyelem és türelem kell. Nem csak hazugokból áll az oldal. (Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 06. 25. vasárnap 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 25. vasárnap 16:18
Szerintünk pedig lehet találni, csak nagyon nagy figyelem és türelem kell. Nem csak hazugokból áll az oldal. (Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 06. 25. vasárnap 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez az oda-vissza való rengeteg negatív élmény bizony egy ország mentális állapotának erős instabilitását vetíti elénk.Ezt tapasztalni a hagyományos társkeresőkön is.Többek között azok a párkereső weblapon is,ahol elvileg kimagasló,nem átlagos jellemvonásokkal rendelkező emberek lelhetnek párra.Most már oda is beengednek,felenged boldog-boldogtalan,csak legyen meg a profit érdekében/mert ugye fizetős a regisztráció/a kívánt létszám.Hát ezért is szeretnék sokan a szűrést.Bár nagy valószínűséggel kevesen maradnánk,de mind tettre készek lennénk.
Ez az oda-vissza való rengeteg negatív élmény bizony egy ország mentális állapotának erős instabilitását vetíti elénk.Ezt tapasztalni a hagyományos társkeresőkön is.Többek között azok a párkereső weblapon is,ahol elvileg kimagasló,nem átlagos jellemvonásokkal rendelkező emberek lelhetnek párra.Most már oda is beengednek,felenged boldog-boldogtalan,csak legyen meg a profit érdekében/mert ugye fizetős a regisztráció/a kívánt létszám.Hát ezért is szeretnék sokan a szűrést.Bár nagy valószínűséggel kevesen maradnánk,de mind tettre készek lennénk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 25. vasárnap 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 25. vasárnap 14:47
Törölt felhasználó (1396652)

A mi véleményünk pedig az,hogy az itt regisztrált férfiak 99% a,figyelmetlen,neveletlen,képtelenek két értelmes mondatot írni magukról,ha mégis,akkor az hemzseg a helyesírási hibáktól,semmibe veszik a másik fél akaratát,csak írogatnak ész nélkül,akár több száz kiló méteres távolságból is.
Kivételek azért mindig vannak,de ritka mint fehér Holló!
Szia en sajnos nem találtam. Pedig nem vagyok kamus.
Sajnos nekünk is vannak hasonlo tapasztalataink.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 25. vasárnap 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)

A mi véleményünk pedig az,hogy az itt regisztrált férfiak 99% a,figyelmetlen,neveletlen,képtelenek két értelmes mondatot írni magukról,ha mégis,akkor az hemzseg a helyesírási hibáktól,semmibe veszik a másik fél akaratát,csak írogatnak ész nélkül,akár több száz kiló méteres távolságból is.
Pontosan.

Kivételek azért mindig vannak,de ritka mint fehér Holló! (Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2017. 06. 25. vasárnap 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 25. vasárnap 13:59
Kivételek azért mindig vannak,de ritka mint fehér Holló! (Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2017. 06. 25. vasárnap 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Persze, ha eljut az ember a képcseréig, mert legtöbbször még a válaszig sem jut. Nyugi kép alapján könnyen kiszűröm, ki a kamu, adatlap alapján sajna nem könnyű, bár ha abból indulok ki, hogy a lányok 99%-a és a párok 88%-a kamu, akkor kb minden 10-ből 8 pár és 9,9 lány kamu.
Ami eléggé elszomorító,és egyben vérlázító arány!!Mentálisan kellene az embereknek rendbe tenni magukat!Ha ez nem megy,akkor kérjenek segítséget,mert így csak mások idegrendszerét cincálják,aminek általában nem szokott jó vége lenni!!
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2017. 06. 25. vasárnap 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 25. vasárnap 13:59

Persze, ha eljut az ember a képcseréig, mert legtöbbször még a válaszig sem jut. Nyugi kép alapján könnyen kiszűröm, ki a kamu, adatlap alapján sajna nem könnyű, bár ha abból indulok ki, hogy a lányok 99%-a és a párok 88%-a kamu, akkor kb minden 10-ből 8 pár és 9,9 lány kamu.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 06. 24. szombat 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 24. szombat 08:13

Szia!Az értelmesebb hölgyek,de főképp párok a hozzászólásod utolsó részében ecsetelt módon töltik ki a bemutatkozószöveg részt,hogy senkit se "rángassanak zsinóron" mint egy marionett bábút.Pl:"Még nem tudjuk pontosan mit akarunk,de ha valaki tetszik,annak jelezni fogunk!" és hasonlóan megfogalmazott szövegekkel lehet találkozni.
Egyfajta önvédelmi mechanizmus gyanánt?Ha mégis összejönne "valami",akkor legfeljebb csak pozitíven csalódsz?
(Ez egy válasz elcondor üzenetére (2017. 06. 24. szombat 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Esélytelen , már így is kezelem .
A valós/!!/ párokhoz értelemszerűen nem érdemes írni,akik még csak nézelődnek,és ezt írásban is jelzik,mert ugye még nem tudják konkrétan,hogy mit szeretnének.Aki nem valós nemi identitású személyként próbálja "eladni" magát,de szintén nem tudja mit szeretne a bemutatkozó szövege alapján vagy akár valamiféle halandzsa látható,na ott valami "bibi" van a fejben.Ajánlom neked és minden valós személyt találni akaró számára egyrészt a pszichológiai ismereteket,ami alapján már a fogalmazás és levelezés alapján kiszűrhető a nem komoly szándékú illető,valamint az esetleges képek interneten való lecsekkolását.
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2017. 06. 24. szombat 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 24. szombat 16:52

Caracas79:
Abban is igazad van, hogy ez sem jó, mert így sem fognak válaszolni, és még indokuk is van rá, hgoy miért nem, pedig ugyanúgy csak a pasi aki nézelődik.
hondás82:
Hát az a legnagyobb baj, hogy mégcsak nem is kíváncsi itt rá senki, hogy ki van a gép másik végén. Persze nem jobb az sem, ha egy kamu profilnak küldözgetsz képeket vagy ha nem is kamus, de annyit nem ír a kép megkapása után, hogy bocs nem téged kereslek/keresünk.. stb.
Abban is igazad van, hogy ez sem jó, mert így sem fognak válaszolni, és még indokuk is van rá, hgoy miért nem, pedig ugyanúgy csak a pasi aki nézelődik.
hondás82:
Hát az a legnagyobb baj, hogy mégcsak nem is kíváncsi itt rá senki, hogy ki van a gép másik végén. Persze nem jobb az sem, ha egy kamu profilnak küldözgetsz képeket vagy ha nem is kamus, de annyit nem ír a kép megkapása után, hogy bocs nem téged kereslek/keresünk.. stb.
Caracas79:
hondás82:
hondás82:
Sziasztok.
Nekem az a problémám hogy azok a párok,akik csak az egyik fél hatására keresnek harmadik félt,és nem biztosak magukban,miért is keresnek 3.-félt szexuális életükbe?Vannak storyk de inkább nem mesélek,lényeg az egészben szerintem,ha nem magadtól szeretnéd az egészet akkor inkább felejteni kell a dolgot!Ahhoz h egy 3 félt beengedjetek az életetekbe ahhoz ezt komolyan is kell gondolni!Sajnos rossz tapasztalataim vannak ez ügyben!Lányokkal kapcsolatban,ha képekre akartok élvezni,és videókat is kértek hozzá,az megint csak cyberszex és nem valódi.Ha valakinek nem jössz be akkor nem kell 32 fotót és videókat kérni szerintem.Kinek milyen élményei vannak,hallgatom!
Nekem az a problémám hogy azok a párok,akik csak az egyik fél hatására keresnek harmadik félt,és nem biztosak magukban,miért is keresnek 3.-félt szexuális életükbe?Vannak storyk de inkább nem mesélek,lényeg az egészben szerintem,ha nem magadtól szeretnéd az egészet akkor inkább felejteni kell a dolgot!Ahhoz h egy 3 félt beengedjetek az életetekbe ahhoz ezt komolyan is kell gondolni!Sajnos rossz tapasztalataim vannak ez ügyben!Lányokkal kapcsolatban,ha képekre akartok élvezni,és videókat is kértek hozzá,az megint csak cyberszex és nem valódi.Ha valakinek nem jössz be akkor nem kell 32 fotót és videókat kérni szerintem.Kinek milyen élményei vannak,hallgatom!