Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 393 394 395 396 397 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2985   2016. 12. 04. vasárnap 17:47
X Törölt felhasználó (1528722)
Sziasztok! Igen találtam, de vigyázni kell a kamu profilokkal! smile
#2984   2016. 12. 04. vasárnap 17:01
X Törölt felhasználó (69371) VIP
Ezt nem tudod, mert nem olyan vagy. De attól lehet úgy gondolkozni, és akkor megérted miért jó ez nekik.
Sokan haragszanak a világra, mert nem jött össze az élet, tele van kudarccal, bármilyen téren.
Én azt nem tudom megérteni, hogy hiába csinálja ezt, neki ettől nem lesz jobb. Attól, hogy a másiknak valami kért okoz esetleg kicsalt képekkel, adatokkal, attól ő maga ugyanaz a szardarab marad. De mivel beteg az elméje, így ezt nem fogja fel.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2016. 12. 03. szombat 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 03. szombat 23:40
Arra kíváncsi lennék, hogy hány kamus, vagy troll van egyébként. Például aki nőként, vagy párként hirdet, azoknak mekkora része valós. Illetve hány olyan van, ahol például egy pasi adja ki magát nőnek, vagy párnak. Amit meg főleg nem értek, hogy mire jó ez. Nekem eszembe nem jutna, hogy azért regisztráljak, hogy pasiktól kapjak 10-20 levelet és azt olvasgassam, aztán ne válaszoljak rájuk. Fényképgyűjtögetőkről is beszélnek egyesek, de mi értelme? Annyi kép van a neten, itt is, másutt is, ha valaki idegenek képeit akarja nézegetni, megteheti. Minek ahhoz álhirdetést feladni. Pláne nőnek, vagy párnak adva ki magát, hogy pasik küldjenek képeket, leveleket. Egyszerűen nem értem. Rejtélyes számomra, hogy működik ez a rendszer.
#2983   2016. 12. 03. szombat 23:54
egysportospasi egysportospasi
Szerintem azért a dolog ebben az esetben kétoldalú. Hiába tudja valaki, hogy az adatlap alapján azt a valakit/valamit keresi, ha az adatlap gazdájának ő nem felel meg. Különösen nem sokra megy azzal ha egy kamus egyén jól megszerkesztett, csinos nők képével illusztrált lapját találja meg. Láttam ilyet, ahol valaki csábító képekkel keres férfiakat, fórumok társkeresőin is hirdeti magát, de többen írják a fórumokon hogy kamuról van szó.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2016. 12. 03. szombat 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 03. szombat 13:20
A pénzdíj nem szűri ki a trollokat, hidd el. Nem feltétlenül csak a komoly szándékúak fizetnének.
Aki tudja mit/kit keres, megtalálja. Az adatlap, és néhány hsz beszédesebb, mint gondolnád. Már ott ki lehet szűrni, hogy érdemes e kapcsolatot kezdeményezni, vagy folytatni. smile
#2982   2016. 12. 03. szombat 23:40
Arra kíváncsi lennék, hogy hány kamus, vagy troll van egyébként. Például aki nőként, vagy párként hirdet, azoknak mekkora része valós. Illetve hány olyan van, ahol például egy pasi adja ki magát nőnek, vagy párnak. Amit meg főleg nem értek, hogy mire jó ez. Nekem eszembe nem jutna, hogy azért regisztráljak, hogy pasiktól kapjak 10-20 levelet és azt olvasgassam, aztán ne válaszoljak rájuk. Fényképgyűjtögetőkről is beszélnek egyesek, de mi értelme? Annyi kép van a neten, itt is, másutt is, ha valaki idegenek képeit akarja nézegetni, megteheti. Minek ahhoz álhirdetést feladni. Pláne nőnek, vagy párnak adva ki magát, hogy pasik küldjenek képeket, leveleket. Egyszerűen nem értem. Rejtélyes számomra, hogy működik ez a rendszer.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 03. szombat 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371) VIP
2016. 12. 03. szombat 11:37
Ha érdekel a fizetős lány szolgáltatás, ha nem, azok ugyanúgy itt is jelen vannak. Csak rosszabb esetben akkor jössz rá, mikor elutaztál mondjuk 100 km-t. Jobb esetben pár levélváltás után közli, vagy épp szerepel az adatlapon is.
Egy hivatásos, sok helyen reklámoztatja magát. És mivel hivatásos, biztos van mindig kuncsaft. Tehát van bevétel. Akát itt is lehetne nekik is külön rész, egy külön fül. Aki pedig nem ott reklámozza magát, és valaki tudja bizonyítani, hogy pénzt kért volna a szolgáltatásért, annak törölnék az adatlapját. Aztán vagy felteszi a fizetős lányok közé, vagy nem tudna hirdetni.
Aki nem fizetne, az pont csóró és valószínű nem ingyen kefélne félre, vagy többesben vagy akármi. Bocs, de ilyenhez nem is mennék. Egy igényes nő/pár, akik a szexuális kaland miatt keresnek valakit, azok meg fizetnének. Az másik kérdés, hogy ezt ki lehetne dolgozni. Például a társkeresőnek külön jelezve, hogy aki ír neki, az adatlap nélküli, vagy rendelkezik viszont adatlappal. Aztán eldönti kinek válaszol. Az a férfi aki biztosra akarna menni, az beáldoz egy adatlapra. Mondom én 300 Ft körül képzelném el. Nem nagy összeg. És ha ennek ellenére nem őt keresik? Nagy ügy. Egy negyed doboz cigi ára. De lesz már egy egy hónapig érvényes adatlapja, amivel ráírhat másra nagyobb eséllyel. Itt pedig mindenkinek saját dolga az, hogy normális valós adatlappal van fent, vagy sem.
A hülyék ellen úgy sem tudsz mit tenni, mindig lesznek, de hasonló rendszer mellett már tényleg csak a beteg állatok maradnak. Azokat is ki lehetne szűrni. Persze ilyenkor jön a duma, hogy visszautasítás esetén, szándékosan felterjesztenék az illetőt. Ezt a részét is ki lehetne dolgozni.

Számomra az sem szimpatikus, hogy egyesek csak integetnek a fórumokban, vagy csak azért böfögnek be valamit, hogy azzal is magukat reklámozzák. Egy női nevű felhasználóra úgyis rányom mindenki, és megnézi van-e adatlapja. Mert az más dolog, hogy valakit írásai alapján néznek meg, vagy lesznek rá kíváncsiak.

Végezetül pedig így is ugyanúgy kapnak 10-20 levelet a nők, a probléma az, hogy olyanok is, akik nem is nők, csak egy jó poén nekik az egész, hogy a sok szerencsétlen ír nekik. Tele van troll adatlappal az oldal.
Tudom úgy sem lesz változás, de én nem értem azokat, akik erre kíváncsiak, vagy akiknek ez így jó. Magamról tudom, ha komoly szándékaim lennének, nekem ez a rendszer nem felelne meg, mert esélytelennek látom a dolgot.
És igen, valószínű az említett fizetős oldalak felé venném az irányt, mert úgy gondolom ott nagyobb esélyem lenne.
És most is azt javaslom annak, aki keres, hogy itt nagy részben időpocséklás az, amit a társkereső fordít az ember.
Kivétel van, tudom, hogy vannak valóban olyanok, akiknek sikerült. Az egészhez képest az kis százalék.
Azt is tudom, hogy vannak olyanok, akik magukat fényezik más felhasználónévvel. Beteg ez a világ.
#2981   2016. 12. 03. szombat 14:41
LeonKatja LeonKatja
Van az a szűrő rendszer, ami megbízható, de költséges, és ez miatt magas a tagdíj. Viszont cserébe kiválóan funkcionál, plusz kedvezményeket is tud adni az oldal klubbelépőkhöz.
#2980   2016. 12. 03. szombat 14:22
bali36 bali36
Fizetős társkereső oldalon ( több a havi díj mint 300 Ft) ugyan az a troll fent van mint itt a gg-n vagy más oldalakon és van hogy a szűrő rendszer szerint még megbízható is . Nem olyan egyszerű a szűrés és általában a fizetős oldalakon számít a profit. Itt nem fizetsz ,átvernek bosszantó, de ha még fizetsz is érte akkor azért még jobban bosszant. boxer Annyiban van igazság hogy a fizetés valamennyire szűrés, de ha ott is belefutsz pár trollba ott hagyod az oldalt mert úgy vagy vele minek fizess ha ugyan az van mint az ingyenesen. Minden társkeresőnél a személyes találkozáson válik el , amíg csak a neten vagytok addig benne van a kamu is , mindegy hogy fizetős vagy nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 03. szombat 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 03. szombat 13:32
Így van nem lehet kiszűrni. Teljesen. De lehet csökkenteni a számukat. És ha megfelelő rendszerben lehet jelezni a visszaéléseket és trollokat, akkor számuk nagyon minimalizálódna, mert találnak más helyet, ahol kiélhetik magukat.
Itt mindig etetve vannak, mivel túl sok a buta, kétségbe esett ember, amit jól ki tudnak használni.
#2979   2016. 12. 03. szombat 13:33
tintapatron tintapatron
Az goldennek nem lenne szabad megengedni hogy ennyi fele es fajta topik legyen.Van 100fele topik aminek mindnek egy a lenyege.Ba ossze lenne suritve sok hasztalan topik sokkal jobban latnak mind a keresok es hirdetok ki az akiben lehet illetve kiben nem megbizni kezdemenyezni ismerkedni. Azert fent a chat szobakban is jobb az osszhang mint itt 100fele topikban aminek egy lenyege van.Majd egyszer valakinek van kedv3 m3gszamolhatja mennyi fajta kereso szoveggel .egnyitott ambe azonos topik letezik az oldalon.
#2978   2016. 12. 03. szombat 13:32
Így van nem lehet kiszűrni. Teljesen. De lehet csökkenteni a számukat. És ha megfelelő rendszerben lehet jelezni a visszaéléseket és trollokat, akkor számuk nagyon minimalizálódna, mert találnak más helyet, ahol kiélhetik magukat.
Itt mindig etetve vannak, mivel túl sok a buta, kétségbe esett ember, amit jól ki tudnak használni.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2016. 12. 03. szombat 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 03. szombat 13:20
A pénzdíj nem szűri ki a trollokat, hidd el. Nem feltétlenül csak a komoly szándékúak fizetnének.
Aki tudja mit/kit keres, megtalálja. Az adatlap, és néhány hsz beszédesebb, mint gondolnád. Már ott ki lehet szűrni, hogy érdemes e kapcsolatot kezdeményezni, vagy folytatni. smile
#2977   2016. 12. 03. szombat 13:20
LeonKatja LeonKatja
#2976   2016. 12. 03. szombat 11:37
Ha érdekel a fizetős lány szolgáltatás, ha nem, azok ugyanúgy itt is jelen vannak. Csak rosszabb esetben akkor jössz rá, mikor elutaztál mondjuk 100 km-t. Jobb esetben pár levélváltás után közli, vagy épp szerepel az adatlapon is.
Egy hivatásos, sok helyen reklámoztatja magát. És mivel hivatásos, biztos van mindig kuncsaft. Tehát van bevétel. Akát itt is lehetne nekik is külön rész, egy külön fül. Aki pedig nem ott reklámozza magát, és valaki tudja bizonyítani, hogy pénzt kért volna a szolgáltatásért, annak törölnék az adatlapját. Aztán vagy felteszi a fizetős lányok közé, vagy nem tudna hirdetni.
Aki nem fizetne, az pont csóró és valószínű nem ingyen kefélne félre, vagy többesben vagy akármi. Bocs, de ilyenhez nem is mennék. Egy igényes nő/pár, akik a szexuális kaland miatt keresnek valakit, azok meg fizetnének. Az másik kérdés, hogy ezt ki lehetne dolgozni. Például a társkeresőnek külön jelezve, hogy aki ír neki, az adatlap nélküli, vagy rendelkezik viszont adatlappal. Aztán eldönti kinek válaszol. Az a férfi aki biztosra akarna menni, az beáldoz egy adatlapra. Mondom én 300 Ft körül képzelném el. Nem nagy összeg. És ha ennek ellenére nem őt keresik? Nagy ügy. Egy negyed doboz cigi ára. De lesz már egy egy hónapig érvényes adatlapja, amivel ráírhat másra nagyobb eséllyel. Itt pedig mindenkinek saját dolga az, hogy normális valós adatlappal van fent, vagy sem.
A hülyék ellen úgy sem tudsz mit tenni, mindig lesznek, de hasonló rendszer mellett már tényleg csak a beteg állatok maradnak. Azokat is ki lehetne szűrni. Persze ilyenkor jön a duma, hogy visszautasítás esetén, szándékosan felterjesztenék az illetőt. Ezt a részét is ki lehetne dolgozni.

Számomra az sem szimpatikus, hogy egyesek csak integetnek a fórumokban, vagy csak azért böfögnek be valamit, hogy azzal is magukat reklámozzák. Egy női nevű felhasználóra úgyis rányom mindenki, és megnézi van-e adatlapja. Mert az más dolog, hogy valakit írásai alapján néznek meg, vagy lesznek rá kíváncsiak.

Végezetül pedig így is ugyanúgy kapnak 10-20 levelet a nők, a probléma az, hogy olyanok is, akik nem is nők, csak egy jó poén nekik az egész, hogy a sok szerencsétlen ír nekik. Tele van troll adatlappal az oldal.
Tudom úgy sem lesz változás, de én nem értem azokat, akik erre kíváncsiak, vagy akiknek ez így jó. Magamról tudom, ha komoly szándékaim lennének, nekem ez a rendszer nem felelne meg, mert esélytelennek látom a dolgot.
És igen, valószínű az említett fizetős oldalak felé venném az irányt, mert úgy gondolom ott nagyobb esélyem lenne.
És most is azt javaslom annak, aki keres, hogy itt nagy részben időpocséklás az, amit a társkereső fordít az ember.
Kivétel van, tudom, hogy vannak valóban olyanok, akiknek sikerült. Az egészhez képest az kis százalék.
Azt is tudom, hogy vannak olyanok, akik magukat fényezik más felhasználónévvel. Beteg ez a világ.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2016. 12. 03. szombat 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 03. szombat 00:13
Olyan oldalak léteznek, ahol a fizetős nők közül lehet válogatni. Akit ez érdekel ott keresgélhet kedvére, illetve a nők is hirdethetnek. De engem például az ilyen szolgáltatások nem érdekelnek. Gondolom mindenkinek joga eldönteni, hogy mit szeretne.
Olyan oldalak is léteznek, ahol a kapcsolat kezdeményezéséért kell fizetni. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a férfiak fizetnek, a nők meg ingyen vannak. Így az ők esetükben a pénz továbbra sem szűri, hogy komolyak vagy kamusok.
Arra egyébként kíváncsi lennék, hogy hány komoly nő hirdető fizetne azért, hogy legyen egy lapja, ahova naponta 10-20 szexéhes pasitól kap levelet, akik mind azt akarják hogy tegye szét a lábát nekik. Aztán akinek nem válaszolna, az ugyanúgy fel lenne háborodva, hogy kamusok vannak az oldalon.
#2975   2016. 12. 03. szombat 09:59
robertosanni robertosanni
Ezért kell ide két féle tárkereső egy fizetős meg egy ingyenes rögtön kiderülne ki akar valóban ismerkedni a goldengaten ès akkor mindenkinek jó ennyi wink
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2016. 12. 03. szombat 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 03. szombat 00:13
Olyan oldalak léteznek, ahol a fizetős nők közül lehet válogatni. Akit ez érdekel ott keresgélhet kedvére, illetve a nők is hirdethetnek. De engem például az ilyen szolgáltatások nem érdekelnek. Gondolom mindenkinek joga eldönteni, hogy mit szeretne.
Olyan oldalak is léteznek, ahol a kapcsolat kezdeményezéséért kell fizetni. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a férfiak fizetnek, a nők meg ingyen vannak. Így az ők esetükben a pénz továbbra sem szűri, hogy komolyak vagy kamusok.
Arra egyébként kíváncsi lennék, hogy hány komoly nő hirdető fizetne azért, hogy legyen egy lapja, ahova naponta 10-20 szexéhes pasitól kap levelet, akik mind azt akarják hogy tegye szét a lábát nekik. Aztán akinek nem válaszolna, az ugyanúgy fel lenne háborodva, hogy kamusok vannak az oldalon.
#2974   2016. 12. 03. szombat 00:13
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 02. péntek 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 02. péntek 07:32
Érintett lennél? "Az lenne, hogy a sok elégedetlen pasit még anyagi veszteség is érné, mert fizethetne a semmiért."

"nem jönne több nő" - Miért? A legtöbb valós nő, aki itt párt keres, azok fizetősek jobb ha beletörődtök. Szerinted nem férne bele neki, egy havi pár 100 Ft-os regisztrációs díj? Aki pedig valóban azért keres itt valakit, akár egyedülálló nőként, vagy párként, azokat sem zavarná, hisz úgy gondolom egy jó együttlét megér annyit ha összejön. Egy swinger-től olcsóbb. És ha nincs semmi kapás? Nem hiszem, hogy bárkit földhöz vágna pár száz forint.
Viszont elhiheted, hogy a legtöbben azok emelnék fel a hangjukat ez ellen, akikben semmi komoly szándék nincs, megszűnne az a dolog, hogy kukkolhatnak valós, képpel rendelkező párkeresőket. Persze pár száz forint, de hidd el nem fizetnék. Ez pszichológia. Az 50%-a kikopna legalább a kamuknak egy idő után.

Eredmény: Nem maradnának csak azok, akik komolyan gondolják, vagy fizetős, de valós szolgáltatást nyújtanak. Elvétve lenne egy pár beteg, aki ennek ellenére is lézengene. de a lényeg, hogy a mostani arány nagy mértékben megfordulna. Ebben szinte biztos vagyok.

Nem az a lényeg, hogy több nő legyen, hanem az, hogy azok legyenek, akiknek komoly szándékai vannak, és valósak. Annak nincs értelme, hogy olyanoknak írogassanak, akik kamusak, vagy a háttérben, egy pockos, szőrös, igénytelen húzogatja a kukacot a megkeresésekre.

Még egy gondolat. Miért érné veszteség anyagilag a pasikat? Nem is kellene nekik adatlap. Nekik csak keresni, válogatni kell azok közül, akiknek van adatlap. Nagyobb eséllyel ír olyannak, aki komolyan gondolja, az nem kerül pénzbe, ahhoz nem kell adatlap.
Aki pedig férfi társkeresőzni akar, nem veszít kevesebbet vele anyagilag, mintha játék gépezne, vagy lottózna, kártyázna.
#2973   2016. 12. 02. péntek 13:59
LeonKatja LeonKatja
Pontosan értettem, amit felvázoltál, csak azért véleményeztem, mert van oldal olyan opciókkal, amit leírtál, de nem funkcionál jobban. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 02. péntek 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 02. péntek 12:59
Na várjatok, mert keveritek a szezont a faszommal! (Ezt nem magára venni senkinek, csak stílusosan egy pornó oldalhoz. alien2 )

Nem az oldalt szeretném fizetőssé tenni!!!

Már megint egy kalap alá veszitek az egészet. Az oldalon a társkereső funkció pár éve van, ez eredetileg nem társkereső oldal, hanem szexoldal.
Azt nem sok weblap engedheti meg magának, hogy full fizetős legyen, és annak én sem látom értelmét.

Csak és kizárólag a társkereső részre gondoltam. Esetleg VIP váltás esetén az ingyenes lenne. Bár én annak sem látom sok értelmét, ne is kérdezzétek mit keres a nevem mellett a VIP, fogalmam nincs róla.
De láthatod sokan VIP-et is váltanak egy-két ezer forintért.

Az egész társkeresőt le kellene nullázni úgy ahogy van. Újra indítani, mondjuk havi 300 Ft-os emelt díjas SMS árért lehetne hirdetni. Aki komolyan keres, akit komolyan érdekel ez a része, hogy társat, szexpartnert találjon, annak ez nem lesz nagy összeg.
Jogos a kérdés, hogy aki nem fizet elő, az nem lát adatlapot. Leírást látna, és kapcsolatba tud lépni az illetővel. Ugyanúgy engedélyt tudna adni a teljes adatlap megtekintésére, ha úgy gondolja. A társkeresőben résztvevők természetesen látnák egymás adatlapjait teljesen.
Lehetne egy 90 napos opció, ami 3x annyiba kerülne, de ez jó lehet azoknak, akik mondjuk "hivatásosak", így valószínű nem gondolják magukat egy hónap alatt, vagy az első létrejött alkalom után.

Ne haragudjatok meg, de ha ebben nem látjátok a lényeget, miért lenne ez jó, mit nyer vele az, akiknek komoly szándékai vannak ilyen téren, az buta.
Akinek meg nincs komoly szándéka, csak unaloműzésből húzza a másikat, azok fognak lázadozni. Egy darabig. Ha meg folytatni akarja ezt a ténykedését legalább fizet érte. Ugyanúgy ki lehet majd szűrni. De az ilyenek száma jócskán megcsappanna. Ezek a fórumon nyomnák tovább, de ott lennének a moderátorok, akik ezt kordában tartanák, főleg ott, ahol nem társkeresőzés a téma.
#2972   2016. 12. 02. péntek 12:59
Na várjatok, mert keveritek a szezont a faszommal! (Ezt nem magára venni senkinek, csak stílusosan egy pornó oldalhoz. alien2 )

Nem az oldalt szeretném fizetőssé tenni!!!

Már megint egy kalap alá veszitek az egészet. Az oldalon a társkereső funkció pár éve van, ez eredetileg nem társkereső oldal, hanem szexoldal.
Azt nem sok weblap engedheti meg magának, hogy full fizetős legyen, és annak én sem látom értelmét.

Csak és kizárólag a társkereső részre gondoltam. Esetleg VIP váltás esetén az ingyenes lenne. Bár én annak sem látom sok értelmét, ne is kérdezzétek mit keres a nevem mellett a VIP, fogalmam nincs róla.
De láthatod sokan VIP-et is váltanak egy-két ezer forintért.

Az egész társkeresőt le kellene nullázni úgy ahogy van. Újra indítani, mondjuk havi 300 Ft-os emelt díjas SMS árért lehetne hirdetni. Aki komolyan keres, akit komolyan érdekel ez a része, hogy társat, szexpartnert találjon, annak ez nem lesz nagy összeg.
Jogos a kérdés, hogy aki nem fizet elő, az nem lát adatlapot. Leírást látna, és kapcsolatba tud lépni az illetővel. Ugyanúgy engedélyt tudna adni a teljes adatlap megtekintésére, ha úgy gondolja. A társkeresőben résztvevők természetesen látnák egymás adatlapjait teljesen.
Lehetne egy 90 napos opció, ami 3x annyiba kerülne, de ez jó lehet azoknak, akik mondjuk "hivatásosak", így valószínű nem gondolják magukat egy hónap alatt, vagy az első létrejött alkalom után.

Ne haragudjatok meg, de ha ebben nem látjátok a lényeget, miért lenne ez jó, mit nyer vele az, akiknek komoly szándékai vannak ilyen téren, az buta.
Akinek meg nincs komoly szándéka, csak unaloműzésből húzza a másikat, azok fognak lázadozni. Egy darabig. Ha meg folytatni akarja ezt a ténykedését legalább fizet érte. Ugyanúgy ki lehet majd szűrni. De az ilyenek száma jócskán megcsappanna. Ezek a fórumon nyomnák tovább, de ott lennének a moderátorok, akik ezt kordában tartanák, főleg ott, ahol nem társkeresőzés a téma.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2016. 12. 02. péntek 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 02. péntek 10:46
Azzal, hogy fizetőssé válna az oldal, még nem változna meg egyes emberek mentalitása, stílusa. Trollok, monitor mögött álmodozók mindig lesznek, sőt, a privát képgyüjtögetők jobban elszaporodnának.
A kellemetlenek kiszűrésére ott a tiltó gomb.
#2971   2016. 12. 02. péntek 10:46
LeonKatja LeonKatja
Azzal, hogy fizetőssé válna az oldal, még nem változna meg egyes emberek mentalitása, stílusa. Trollok, monitor mögött álmodozók mindig lesznek, sőt, a privát képgyüjtögetők jobban elszaporodnának.
A kellemetlenek kiszűrésére ott a tiltó gomb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 02. péntek 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Érintett lennél? "Az lenne, hogy a sok elégedetlen pasit még anyagi veszteség is érné, mert fizethetne a semmiért."

"nem jönne több nő" - Miért? A legtöbb valós nő, aki itt párt keres, azok fizetősek jobb ha beletörődtök. Szerinted nem férne bele neki, egy havi pár 100 Ft-os regisztrációs díj? Aki pedig valóban azért keres itt valakit, akár egyedülálló nőként, vagy párként, azokat sem zavarná, hisz úgy gondolom egy jó együttlét megér annyit ha összejön. Egy swinger-től olcsóbb. És ha nincs semmi kapás? Nem hiszem, hogy bárkit földhöz vágna pár száz forint.
Viszont elhiheted, hogy a legtöbben azok emelnék fel a hangjukat ez ellen, akikben semmi komoly szándék nincs, megszűnne az a dolog, hogy kukkolhatnak valós, képpel rendelkező párkeresőket. Persze pár száz forint, de hidd el nem fizetnék. Ez pszichológia. Az 50%-a kikopna legalább a kamuknak egy idő után.

Eredmény: Nem maradnának csak azok, akik komolyan gondolják, vagy fizetős, de valós szolgáltatást nyújtanak. Elvétve lenne egy pár beteg, aki ennek ellenére is lézengene. de a lényeg, hogy a mostani arány nagy mértékben megfordulna. Ebben szinte biztos vagyok.

Nem az a lényeg, hogy több nő legyen, hanem az, hogy azok legyenek, akiknek komoly szándékai vannak, és valósak. Annak nincs értelme, hogy olyanoknak írogassanak, akik kamusak, vagy a háttérben, egy pockos, szőrös, igénytelen húzogatja a kukacot a megkeresésekre.

Még egy gondolat. Miért érné veszteség anyagilag a pasikat? Nem is kellene nekik adatlap. Nekik csak keresni, válogatni kell azok közül, akiknek van adatlap. Nagyobb eséllyel ír olyannak, aki komolyan gondolja, az nem kerül pénzbe, ahhoz nem kell adatlap.
Aki pedig férfi társkeresőzni akar, nem veszít kevesebbet vele anyagilag, mintha játék gépezne, vagy lottózna, kártyázna.
#2970   2016. 12. 02. péntek 09:38
tintapatron tintapatron
A fizetos resznek mi sem latjuk ertelmet. Nem vagna foldhoz de nem azert vagyunk fent hogy azert fizessunk hogy sok adatlapot olvasni es ertelmezo embert nezegessunk.
Azzal onmagaban nincs gond hogy valaki rair valakire es jol elbeszelgetnek.Persze ha ezt a masik fel el tudna fogadni hogy nem mindig az agy jelenti az ismerkedes tetofokat.Hane. elfogadja hogy vannak emberek akik nem elsore teszik szet a labukat.Hanem keresik azt a bizonyos szikrat.

Viszont abban egyet ertunk hogy a regi adatlapokat torolni kellene es sokkal tobb moderator kellene.Olyanok akik nem elfogultak es nem ismerose meg Donald Trumf nak is.

Joga mindenkinek van latogatni barmilyen oldalt azert van.
Viszont a kulturat es azt eszt nem osztogatjak sajnos.
De ezt te is latod akarhova fellepsz mindig van jo par ember aki semmit es senkit nem kimelve raadasul alpari modon de kioszt.
Masik ami meg talan reszunkrol a fizetessel kapcsolatban felvetheto lenne...
Sok pasi azt hiszi hogy mert egy szex oldalon van akkor kotelezo annak a nonek szetraknia a labat akire rair.
Na most hogyha fizetne is erte egyenesen el is varna sot kovetelne hogy na babam azert is dugjal velem mert en fizettem erte hogy itt lehetek...
Szoval azt ertelmi embereket kellene benthagy i es az olyakat akik sehol nem tudnak kulturaltan viselkedni azokat tiltani.

#2969   2016. 12. 02. péntek 07:32

(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2016. 12. 02. péntek 00:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 02. péntek 00:35
Szerintem attól hogy fizetni kellene még nem lenne jobb a helyzet, ugyanis nem jönne több nő. Maximum ha ők is részesülnének a bevételből, de gondolom ez nem így működne. Az lenne, hogy a sok elégedetlen pasit még anyagi veszteség is érné, mert fizethetne a semmiért.
#2968   2016. 12. 02. péntek 00:35
Szerintem attól hogy fizetni kellene még nem lenne jobb a helyzet, ugyanis nem jönne több nő. Maximum ha ők is részesülnének a bevételből, de gondolom ez nem így működne. Az lenne, hogy a sok elégedetlen pasit még anyagi veszteség is érné, mert fizethetne a semmiért.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 01. csütörtök 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 01. csütörtök 09:32
Még egy fontos dolog!
Fizetős adatlap esetén legalább megszűnne az, hogy valaki csak azért csinál adatlapot, hogy néhány társkereső hölgy/pár képeit meg tudja nézni, aztán azokat lelopni, vagy arra recskázni.
Hátulütője annyi lenne a dolognak, hogy a fórumon még többen "társkeresőznének". Ehhez viszont több, és aktív moderátorok kellenének, akik tisztogatják a fórumot.
Rendet lehetne itt tenni, csak akarni kellene!
#2967   2016. 12. 01. csütörtök 15:50
Caracas79 Caracas79
Szia!Te látod a lényeget,de emiatt "okostojásnak" tartanak olyanok,akiknek megfelel a silány posvány.Amit írtál az az országban az élet minden területén fellelhető igénytelenség,nem akaromság.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 01. csütörtök 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 01. csütörtök 09:32
Még egy fontos dolog!
Fizetős adatlap esetén legalább megszűnne az, hogy valaki csak azért csinál adatlapot, hogy néhány társkereső hölgy/pár képeit meg tudja nézni, aztán azokat lelopni, vagy arra recskázni.
Hátulütője annyi lenne a dolognak, hogy a fórumon még többen "társkeresőznének". Ehhez viszont több, és aktív moderátorok kellenének, akik tisztogatják a fórumot.
Rendet lehetne itt tenni, csak akarni kellene!
#2966   2016. 12. 01. csütörtök 10:20
Sokaknak nincs ennyi esze, ezt sok társkereső a megírt levelekből is tudja jól.
Attól még lehet közte olyan adatlap, ami nem naprakész. Mert arra is van példa, hogy nem frissítik. lehet már 20 kg-mal több, kihullott a haja, de minden nap fellép.
Nem mellesleg a sok régi adatlap, aminek tulajai kitudja mióta nem léptek be, csak a helyet foglalják a szerveren. Persze minimális méretük van, de akkor is.
Én ha társkeresőznék, akkor nem ebben a rendszerben szeretném azt megtenni, az biztos.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 01. csütörtök 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (861182)
2016. 12. 01. csütörtök 09:57
Én ezért szoktam mindig beállítani a "legutoljára itt járt " -ra rendezesnel smile

... 393 394 395 396 397 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10865db
Utolsó üzenet: ma 13:04

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!