Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 393 394 395 396 397 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3184   2017. 03. 06. hétfő 10:36
kiskoko34 kiskoko34
Azzal nem veszít az ember semmit, ha marad az oldalon, maximum az önbecsülése lesz kicist megtépázva, ha sok levelet ír, de nem kap választ. Amúgy tényleg nem értem, hogy miért nem lehet egy normális hangnemben megírt elutasító üzenetet sem írni. Én mindig írok vissza bárki ír, ez az alapvető emberi dolog. Ha bi vagy homo fiú ír még nekik is pedig egyértelműen ki van írva, hogy kiket keresek. Értem én, hogy ebben a rohanó világban erre nincs ideje vagy energiája a pároknak, de ez a világ miattunk olyan, amilyen, az ilyen apró dolgok tehetnék jobbá, ha legalább ennyire odafigyelnénk másokra, hogy megtiszteljük egy válasszal. Belegondolva, hogy párok felváltva vannak a gépnél általában, nem lenne túl nagy dolog akár csak "copy and paste" egy megfogalmazott "kösz nem téged keresünk" levél.
#3183   2017. 03. 04. szombat 17:00
Gabriel_Grey Gabriel_Grey VIP Admin
Feladni nem is érdemes, hisz nem tudhatod, holnap vagy a jövő héten épp kivel hoz össze a sors. smile A külső tulajdonságok nagyon sokat nyomnak a latba, szexpartner keresésekor talán még többet is hiszen testiségről van szó. De nem csak ez a fontos, és ez mindenkinél más arányban keveredik ízlés szerint.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 04. szombat 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1599092)
2017. 03. 04. szombat 11:20
Én eddig még nem talàltam partnert. Lehet hogy ennek oka a testi adottsàgaimban rejlik. A fórumon hiàba próbàlnak meggyőzni arról hogy nem szàmít a magassàg ha a tàrskeresőn ennek pont az ellenkezőjét tapasztalom. A farkamról készült képek alapjàn még elkezdenek velem beszélgetni a hölgyek de mikor megtudjàk az adataim mindig ez a reakció hogy : bocs de nem téged kereslek. Azért nem adom fel mert hiszem hogy van olyan hölgy aki többre értékeli a belső tulajdonsàgokat és nem csak tenyészbikàkkal hajlandó talàlkozni
#3182   2017. 03. 04. szombat 13:51
X Törölt felhasználó (1281602)
nem teljesen ebbe a topicba tartozik csak segitséget kérek.
volt itt fent egy sorozat egy szőke milffel a főszerepben, egy kombi bmw-n pózolt fehér combfixben és melltartóban
ezt a sorozatot keresem!
ha valakinek derengene valami es tudna segíteni azt megköszönönném!
#3181   2017. 03. 04. szombat 11:20
X Törölt felhasználó (1599092)
Én eddig még nem talàltam partnert. Lehet hogy ennek oka a testi adottsàgaimban rejlik. A fórumon hiàba próbàlnak meggyőzni arról hogy nem szàmít a magassàg ha a tàrskeresőn ennek pont az ellenkezőjét tapasztalom. A farkamról készült képek alapjàn még elkezdenek velem beszélgetni a hölgyek de mikor megtudjàk az adataim mindig ez a reakció hogy : bocs de nem téged kereslek. Azért nem adom fel mert hiszem hogy van olyan hölgy aki többre értékeli a belső tulajdonsàgokat és nem csak tenyészbikàkkal hajlandó talàlkozni
#3180   2017. 03. 02. csütörtök 19:24
lola_mia lola_mia VIP
Sziasztok!
Mi találtunk partnert/ partnereket ezen az oldalon is. Nem elhanyagolható a normálisan kitöltött adatlap sem ebből a szempontból. Nem árt ha tisztában van minden társkereső az adottságaival. Ebben nagy segítség az olyan képek feltöltése ahol nem csak a nemi szerv látszik, így könnyen eldönthető, hogy az általa vélt "normál" testalkat akár erősen telt idomokat rejt. Persze figyelembe kell venni azt is, hogy a legtöbben csak fantáziálnak.
#3179   2017. 03. 02. csütörtök 13:50
X Törölt felhasználó (1330552)
Az a legjobb mikor írsz valakinek vagy valakiknek, és semmi válasz.Elolvassa ,gondolom megnézi a profilomat és semmi. Pedig nem halna bele gondolom ha leírna ,hogy figyelj nem jössz be ! Ennyi! Nem halnék bele! Emberek vagyunk!
#3178   2017. 03. 02. csütörtök 13:09
vazelinator vazelinator VIP Admin
addig töltik míg át nem mennek rajta, a felsorolt tulajdonságok egy réssze, miatt pont lesz bennük kitartás erre.
egyszerű EQ teszteket könnyebb átverni, a bonyolultat meg senki nem akarja kitölteni kb 10 kérdés fölött már az emberek bármilyen kérdő sort fölösnek éreznek.
de ez az oldal még mindig nem társkereső oldal, hanem egy szexoldal társkereső funkcióval, lehetőséggel
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 03. 01. szerda 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 01. szerda 19:04
Sziasztok!Az ilyen bemutatkozó szöveget értelmezni,a felajzottságától és/vagy kimondottan alacsony intellektusa miatt nem tudó,majd agresszívan reagáló személyt messze kerülni kell,mert már csak a fogalmazásából az derül ki,hogy domináns alkat,aki pszichopata módon görcsösen ragaszkodik az "isteni" státuszához.Egyszerű lélektan alkalmazásával rájön az ember,hogy az ilyen erőszakos létformák bizony nem riadnak vissza a nemi erőszak elkövetésétől,még meghívásos szex alkalmával sem.Nekik csak és kizárólag a saját élvezetük a fontos,mert nárcisztikusok,akik az egoizmusuk oltárán bármit és bárkit feláldoznak.EQ alapú szűrés kellene a az oldalra regisztrálókkal szemben,és akkor óriási mértékben ki lehet szűrni az elmebetegeket.
#3177   2017. 03. 01. szerda 19:12
vágyakk vágyakk
Sziasztok ! Nekem még sajna nem volt szerencsém !!! wink
#3176   2017. 03. 01. szerda 19:04
Caracas79 Caracas79
Sziasztok!Az ilyen bemutatkozó szöveget értelmezni,a felajzottságától és/vagy kimondottan alacsony intellektusa miatt nem tudó,majd agresszívan reagáló személyt messze kerülni kell,mert már csak a fogalmazásából az derül ki,hogy domináns alkat,aki pszichopata módon görcsösen ragaszkodik az "isteni" státuszához.Egyszerű lélektan alkalmazásával rájön az ember,hogy az ilyen erőszakos létformák bizony nem riadnak vissza a nemi erőszak elkövetésétől,még meghívásos szex alkalmával sem.Nekik csak és kizárólag a saját élvezetük a fontos,mert nárcisztikusok,akik az egoizmusuk oltárán bármit és bárkit feláldoznak.EQ alapú szűrés kellene a az oldalra regisztrálókkal szemben,és akkor óriási mértékben ki lehet szűrni az elmebetegeket.
#3175   2017. 03. 01. szerda 19:00
X Törölt felhasználó (1596952)
Bocsi, utóbb néztem. De az biztos, hogy mindenki csak a pár női tagját mutogatja, pedig a férfit is látni kell. wow1
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 01. szerda 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1436672)
2017. 03. 01. szerda 18:07
Szia!
Ha elolvasod a társkeresős adatlapunkon a bemutatkozást akkor látni fogod,hogy férfi beszállót keresünk.Viszont a ti bemutatkozásotokban az áll,hogy párt is kerestek párcseréhez ugyanakkor a ti profilképeteken is csak a hölgy látható. nyes Mellesleg nagyon csinos a hölgy. smile
#3174   2017. 03. 01. szerda 18:13
X Törölt felhasználó (1436672)
Ezt magyaráz ela feleségemnek! nyes
Neki fontos az arc,azt mondja nem fog lefeküdni olyan férfivelaki egyáltalán nem tetszik neki.Én egyébként teljesen megértem az álláspontját.Egyébként nekem nem olyan fontos a harmadik fél arca,de azért lehetőleg ne legyen troll. nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 01. szerda 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1596952)
2017. 03. 01. szerda 17:55
.Szerintem is nagyon fontos az arc, de ha csak néhány órás ismeretség keretében szexelsz egy jó testű nővel, vagy férfivel, akkor nem fontos a szépség.
#3173   2017. 03. 01. szerda 18:07
Szia!
Ha elolvasod a társkeresős adatlapunkon a bemutatkozást akkor látni fogod,hogy férfi beszállót keresünk.Viszont a ti bemutatkozásotokban az áll,hogy párt is kerestek párcseréhez ugyanakkor a ti profilképeteken is csak a hölgy látható. nyes Mellesleg nagyon csinos a hölgy. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 01. szerda 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1596952)
2017. 03. 01. szerda 17:55
.Szerintem is nagyon fontos az arc, de ha csak néhány órás ismeretség keretében szexelsz egy jó testű nővel, vagy férfivel, akkor nem fontos a szépség.
#3172   2017. 03. 01. szerda 17:55
X Törölt felhasználó (1596952)
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 26. vasárnap 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 26. vasárnap 20:25
Mi úgy állunk ehhez a dologhoz,hogy mi párként felajánlottuk a lehetőségét annak,hogy valaki csatlakozhasson hozzánk.Tehát nem mi akarunk csatlakozni valakihez,hanem esetleg valaki hozzánk.Ha ez a valaki komolyan gondolja akkor bizonyítsa ezt azzal,hogy megmutatja magát.Az adatlapunkon láthat egy képet a párosunk hölgy tagjáról,úgy gondolom ennyiből el tudja dönteni mindenki,hogy érdeklődik-e vagy sem.Ha érdeklődik akkor lépjen.
Ez a mi meglátásunk. Lehet,hogy nem jől kezeljük ezt az egészet és nem fogunk itt partnert találni,de nem is akarunk minden áron.Egyébként is van egy biztos partner,csak vele nagyon ritkán tudunk találkozni.
#3171   2017. 02. 28. kedd 17:58
X Törölt felhasználó (1093572)
igazad lehet ,én csak azt mondtam egy kvra le lehet ülni ismeretlenül ha ésszerű távolságon belül vannak ,nyilván 100 km -ert mi sem utaznánk habókra ..............
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 26. vasárnap 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 26. vasárnap 17:17
Mi első körben kép alapján szelektálunk,ha az alapján "megfelel" az illető utána lehet tovább lépni.Kell,hogy legyen egy alap vonzalom anélkül nálunk nem működik.Valakinek a hozzászólásában olvastam,hogy "egy buliban sem mész oda senkihez leszólítani,ha arc alapján nem jön be".Azóta ezzel szoktam példálózni a jelentkezőknek.Feleségemnek fontos az arc ezért mi mindig kérünk arcképet is.Sokan ezek után már nem írnak vissza dehát ez van.Akinek ez nem felel meg az nem a mi emberünk. smile
#3170   2017. 02. 28. kedd 17:56
X Törölt felhasználó (1093572)
szi persze ez sajnos benne van :( mi nem jártunk még ily pórul smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 26. vasárnap 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (911269)
2017. 02. 26. vasárnap 16:30
Arról hogy "beszélgettél egy jót" az jutott eszembe, hogy mi találkoztunk egyszer egy olyan pasival aki csak állt velünk szemben és nem szólalt meg. Na az nagyon kellemetlen volt, nehéz úgy kommunikálni hogy a másik fél csak mosolyog és nem mond semmit. smile Pedig kép alapján megnyerő volt.
5 perc után mondtuk hogy nekünk mennünk kell, nem volt értelme tovább "beszélgetni".
#3169   2017. 02. 26. vasárnap 20:25
Mi úgy állunk ehhez a dologhoz,hogy mi párként felajánlottuk a lehetőségét annak,hogy valaki csatlakozhasson hozzánk.Tehát nem mi akarunk csatlakozni valakihez,hanem esetleg valaki hozzánk.Ha ez a valaki komolyan gondolja akkor bizonyítsa ezt azzal,hogy megmutatja magát.Az adatlapunkon láthat egy képet a párosunk hölgy tagjáról,úgy gondolom ennyiből el tudja dönteni mindenki,hogy érdeklődik-e vagy sem.Ha érdeklődik akkor lépjen.
Ez a mi meglátásunk. Lehet,hogy nem jől kezeljük ezt az egészet és nem fogunk itt partnert találni,de nem is akarunk minden áron.Egyébként is van egy biztos partner,csak vele nagyon ritkán tudunk találkozni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 26. vasárnap 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi első körben kép alapján szelektálunk,ha az alapján "megfelel" az illető utána lehet tovább lépni.Kell,hogy legyen egy alap vonzalom anélkül nálunk nem működik.Valakinek a hozzászólásában olvastam,hogy "egy buliban sem mész oda senkihez leszólítani,ha arc alapján nem jön be".Azóta ezzel szoktam példálózni a jelentkezőknek.Feleségemnek fontos az arc ezért mi mindig kérünk arcképet is.Sokan ezek után már nem írnak vissza dehát ez van.Akinek ez nem felel meg az nem a mi emberünk. smile
#3168   2017. 02. 26. vasárnap 20:25
jh0nny jh0nny
Mi ezzel nem szoktunk foglalkozni, van, hogy kérünk képet, van, hogy küldjük magunktól is, mivel ruhás képet kapnak nem kitakart arccal, nem érdekel, hogy csak képet gyűjtöget-e.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 26. vasárnap 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (911269)
2017. 02. 26. vasárnap 19:29
Nem tudom más hogy van ezzel, de nálunk rendszeresen felmerül a ki küld először képet című probléma.
Mi azt tartjuk, hogy ha mi írunk valakire akkor mi küldünk először képet. Ha viszont nekünk írnak, akkor mi válaszban küldjük a mienkét. Mostanában olyan megkeresések érkeznek zsinórban, hogy ismerkedjünk, itt a címünk küldjetek képet. Nekem már nincs kedvem magyarázni, elmondani, vitatkozni, bosszankodni és rábeszélni.
Vagy lehet hogy ez nem kellene hogy központi kérdés legyen? Lehet hogy nekünk kellene másképp látni a dolgot?
#3167   2017. 02. 26. vasárnap 19:29
X Törölt felhasználó (911269)
Nem tudom más hogy van ezzel, de nálunk rendszeresen felmerül a ki küld először képet című probléma.
Mi azt tartjuk, hogy ha mi írunk valakire akkor mi küldünk először képet. Ha viszont nekünk írnak, akkor mi válaszban küldjük a mienkét. Mostanában olyan megkeresések érkeznek zsinórban, hogy ismerkedjünk, itt a címünk küldjetek képet. Nekem már nincs kedvem magyarázni, elmondani, vitatkozni, bosszankodni és rábeszélni.
Vagy lehet hogy ez nem kellene hogy központi kérdés legyen? Lehet hogy nekünk kellene másképp látni a dolgot?
#3166   2017. 02. 26. vasárnap 17:17
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 26. vasárnap 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1093572)
2017. 02. 26. vasárnap 08:20
sziasztok ,jó ha van kép de nem feltétel ,ésszerű távolságon belül egy kvra is le lehet ülni ,ha lesz szex az jó ha nem akkor beszélgettél egy jót smile
#3165   2017. 02. 26. vasárnap 17:05
Aygir Aygir
nyes
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2017. 02. 26. vasárnap 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 26. vasárnap 11:38
Éppen ezért írtam, hogy ha hasonlítassz, francba a kommunikációval, lehetsz akár néma is... De biztos értetted. wink

... 393 394 395 396 397 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11064db
Utolsó üzenet: ma 21:24

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!