Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 395 396 397 398 399 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3133   2017. 02. 09. csütörtök 16:35
Télanyó Télanyó
Öt hosszú éve vagyunk jelen az oldalon- tulajdonképpen több, de egyszer távoztunk, s újra kezdtük - s ennyi idő, meg a rengeteg befektetett energia, egy, azaz egy sikeres „randit” hozott össze a Tik-Tak falai között, erről a platformról. Tudatos hozzáállás, sikeres kapcsolatfelvétel, rövid ideig tartó, ésszerű határú, ám terjedelmes s részletekre kiterjedő kommunikáció, s egy hét múlva már párcserés felállásban szexeltünk a klubban.Tegyük hozzá, abszolút kezdő pár volt a partner, kik azóta is járnak a helyre!

Mi nem az úgynevezett „kamusokban” látjuk a problémát, akkora rutinnal, mint a mienk – mind otthoni, mind klubos téren kimondottan tapasztaltak vagyunk - ők már kiszűrhetőek, hanem a tesze-tosza, bizonytalan, saját határait nem ismerő, visszariadó, álmodozó, gyáva tétovákkal!Őket jóval nehezebb kezelni, s tolerálni, főleg, oly határozott fellépéssel, mint a mienk.Ők a swinger-óvoda játszóterén tengenek-lengenek, s nehezen mozdulnak az óvónéni szoknyája mellől.

Bátorság elvtársak, bátorság!

Nem csak végtelenül idegesítőek ezek a szerencsétlenkedő párok, hanem sokszor egyenesen udvariatlanok s mérhetetlenül pofátlanok, a minimális kommunikációs etikettet sem tartják be, semmibe veszik, lekezelik a másik felet, hirtelen lelkesülnek, majd „betojnak”, eltűnnek, mentegetőznek, vagy épp még azt se..., leveszik a beszélgető partnerüket kapcsolatról, nem válaszolnak levelekre, megkukulnak, játsszák a süketnémát.Volt rá példa – saját- , hogy a telefonos/facebookos kapcsolat sem jelentett semmit..., a lányok is beszéltek egymással, többször,de a tervezett nap késő délutánján jött a mentegetőzés, hogy elromlott a kocsi, beteg lett a gyerek..., meg izé!Mi most aztán nem tudunk menni..., mert, mert s mert...!
Velük sokkal nehezebb, mint a magukat „másnak kiadó” hülye gyerekekkel, mert őket fel lehet ismerni, ki lehet szűrni, ugyanis egyszerűek, mint a faék! Ellenben a „tétovák” sokszor képesek erőfeszítésre késztetni a felkészült párokat, mert olyan késztetést láttatnak, ami nincs meg bennük, de elég hitelesen adják elő, s utána mindig jön a pofára esés.
#3132   2017. 02. 08. szerda 23:57
egysportospasi egysportospasi
Bizonyos fokig egyetértek, mert például én sem szeretem, ha keresés közben nem tudok kellő alapossággal szűrni. Csak azért azt is látni kell, hogy pár beállítás aztán már lehet egyetlen potenciális jelölt sem látja a lapot. Nem tudom például egy bensőségesebb kapcsolathoz mennyire fontos a távolság, mindenesetre az internetnek pont az a sajátsága, hogy talán kisebb az esély rá, hogy a közelből találjon valaki megfelelő partnert. Hisz még a nagyobb városokból is aránylag kevesen vannak itt, kivéve talán Budapestet.
(Ez egy válasz -Lily- üzenetére (2017. 02. 08. szerda 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 08. szerda 08:06
Nem gondoltam ekkora részletezésre, de aki mondjuk párt keres azt minek lássák a szóló pasik? Illetve aki mondjuk egy belsőségesebb dologra vágyik, több ismerkedéssel, annak mi a haszna az ország másik végéből érkező érdeklődőkkel. A korrol meg ne is beszéljünk. Végül pedig lehetne az egész opcionális, és akkor, aki él vele. Így értettem.
#3131   2017. 02. 08. szerda 08:06
-Lily- -Lily-
Nem gondoltam ekkora részletezésre, de aki mondjuk párt keres azt minek lássák a szóló pasik? Illetve aki mondjuk egy belsőségesebb dologra vágyik, több ismerkedéssel, annak mi a haszna az ország másik végéből érkező érdeklődőkkel. A korrol meg ne is beszéljünk. Végül pedig lehetne az egész opcionális, és akkor, aki él vele. Így értettem.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2017. 02. 06. hétfő 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 06. hétfő 23:03
Megértem hogy egy nő számára az egyik legfontosabb szempont a működést illetően hogy valahogy megszabaduljon a sok szeméttől, hiszen már láttuk a statisztikákból hogy a férfiak száma több tízszerese a nők számának a rendszerben. De én úgy érzem a nagyon pontosan beállított értékek is csalókák lehetnek. Mi van ha valaki beállítja, hogy csak minimum 15 cm-es farokmérettel rendelkező pasik láthassák, de mégis egy 14 cm-essel más szempontokat is figyelembe véve jobban járna? Én egyébként simán tudnék napi 10-20 levelet törölni, nem feltétlenül kellene letiltani a tagok 90%-át. Legfeljebb azt aki zaklatja az embert, gondolom arra megvan a lehetőség ezekben a rendszerekben. A képes és telefonos azonosítással biztos el lehetne riasztani egyes embereket, csak attól tartok nem kizárólag férfiakat riasztana el, ami még tovább ronthatná a működést.
#3130   2017. 02. 08. szerda 06:35
jani27 jani27
Az a baj, hogy ha valaki ki írja: "jelenleg nem keres, keresnek senkit" sajnos akkor is érkeznek bőségesen levelek. Mind önjelelölt tökély. Nekünk például ezèrt nem látható adatlapunk. Majd ha úgy dönt kedves folytatjuk: kitöltöm amit javítani kell esetleg benne, és újra látható lesz. Én elhiszem hogy sok a szóló pasi az oldalon, de azt azért remélem senki nem várja el, hogy mindenki igent fog kapni. Szerintem mi körülbelül regisztrálás óta legalább 4-500 személytől kaptunk levelet. Szerencsère kedves nem szeretne rekordok közé kerülni strigulákkal. Azért így is volt pár szerencsés. Remélem még lesz is.
#3129   2017. 02. 08. szerda 04:28
X Törölt felhasználó (1579062)
Még mindig működik...
#3128   2017. 02. 07. kedd 23:15
Egyébként azon gondolkodtam, hogy ki a kamus, a szórakozó, meg a hülye. Gondolom egyrészt olyanok akik valami okból másnak adják ki magukat mint akik valójában. Például férfi nőnek, vagy párnak. Másrészt azok is lehetnek, akik elutasítanak valakit, bár a lapjukon az van hogy ismerkednének, mégsem teszik. Viszont ha valakinek az oldalán olyan adatok vannak, ami alapján lényegében senki nem érdeklődik iránta, az nem lehet kamus. Vagyis lehet, de mi értelme bosszankodni, háborogni rajta?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 07. kedd 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2017. 02. 07. kedd 20:11
Persze, ezt a dolgot én is osztom, hisz leírtam már.
De pont a sok szórakozó miatt nehéz találni. Más is határozott, hisz már rutinjuk van a hülyéket, kamusokat kezelni,mégis nehéz nekik. Ez kívülállóként is látszik tisztán. Illetve privátban is beszélgetünk azért többen hasonló témában is, tehát valamilyen szinten belelátok.
#3127   2017. 02. 07. kedd 20:11
X Törölt felhasználó (69371)
Persze, ezt a dolgot én is osztom, hisz leírtam már.
De pont a sok szórakozó miatt nehéz találni. Más is határozott, hisz már rutinjuk van a hülyéket, kamusokat kezelni,mégis nehéz nekik. Ez kívülállóként is látszik tisztán. Illetve privátban is beszélgetünk azért többen hasonló témában is, tehát valamilyen szinten belelátok.
(Ez egy válasz Xander üzenetére (2017. 02. 07. kedd 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 07. kedd 19:39
Lehet hogy szerencse ,de ha mindenki tudja mit akar csak tenni kell érte...És sajnos valós amit irtak erticduoponték!!Itt a legtöbben csak szorakozásból vannak és nem a közös élvezetért
#3126   2017. 02. 07. kedd 19:39
Xander Xander
Lehet hogy szerencse ,de ha mindenki tudja mit akar csak tenni kell érte...És sajnos valós amit irtak erticduoponték!!Itt a legtöbben csak szorakozásból vannak és nem a közös élvezetért
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 07. kedd 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 07. kedd 19:00
Félre értettél.
Csak egy hetes regisztrációval ilyen sikerek, míg más hónapok alatt sem sikeres. Még olyanok sem, akik mondjuk hasonló karakterek, mint ti. Csinosak, normális adatlap, stb.
Ha nem szerencse, akkor valamit nagyon jól tudtok. alien2
#3125   2017. 02. 07. kedd 19:00
Félre értettél.
Csak egy hetes regisztrációval ilyen sikerek, míg más hónapok alatt sem sikeres. Még olyanok sem, akik mondjuk hasonló karakterek, mint ti. Csinosak, normális adatlap, stb.
Ha nem szerencse, akkor valamit nagyon jól tudtok. alien2
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 06. hétfő 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1579062)
2017. 02. 06. hétfő 23:35
Jól van, na nyugi...mi így csináltuk,bejött...ennyi.Senkit nem akartunk megbántani...Ha valakit mégis bánt...sorry!
#3124   2017. 02. 06. hétfő 23:35
Jól van, na nyugi...mi így csináltuk,bejött...ennyi.Senkit nem akartunk megbántani...Ha valakit mégis bánt...sorry!
#3123   2017. 02. 06. hétfő 23:16
Ezzel én is egyetértek, nem feltétlenül minden, illetve mindenki iránt van megfelelő kereslet. Ez nem csak a komolytalanságtól függhet, vagyis nem arról van szó, hogy van pár idióta, vélhetően férfi és mindenki más fürdik az ajánlatokban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 06. hétfő 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 06. hétfő 20:26
Mi volt az a bevállalós mód?
Azért picit nagy szavak ezek egy 1 hetes regisztrációtól. Vagy voltatok fent régebben más néven? (Többen csináltak már ilyet, nem problémaként mondom.)
Mondjuk ez a "ma estére keresünk..." dolog azért. Oké, hogy nektek azonnal, de lehet így találni valakit, aki megfelelő számotokra? Főként, hogy helyileg is szűkítve van a keresés?
Nekem ez fura, mint érdeklődőnek. Többen évek, hónapok óta keresnek és nem találnak senkit. Pedig már az igények is lentebb kerültek, vagy mobilisak lettek.
Nem sokan könyvelhetik el maguknak, hogy egyszer feldobják a labdát az napi estére és rögtön sikerrel járnak.
Ti akkor tudtok valamit, vagy jó helyen laktok, szerencsétek volt.
#3122   2017. 02. 06. hétfő 23:03
Megértem hogy egy nő számára az egyik legfontosabb szempont a működést illetően hogy valahogy megszabaduljon a sok szeméttől, hiszen már láttuk a statisztikákból hogy a férfiak száma több tízszerese a nők számának a rendszerben. De én úgy érzem a nagyon pontosan beállított értékek is csalókák lehetnek. Mi van ha valaki beállítja, hogy csak minimum 15 cm-es farokmérettel rendelkező pasik láthassák, de mégis egy 14 cm-essel más szempontokat is figyelembe véve jobban járna? Én egyébként simán tudnék napi 10-20 levelet törölni, nem feltétlenül kellene letiltani a tagok 90%-át. Legfeljebb azt aki zaklatja az embert, gondolom arra megvan a lehetőség ezekben a rendszerekben. A képes és telefonos azonosítással biztos el lehetne riasztani egyes embereket, csak attól tartok nem kizárólag férfiakat riasztana el, ami még tovább ronthatná a működést.
(Ez egy válasz -Lily- üzenetére (2017. 02. 06. hétfő 00:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 06. hétfő 00:18
Azért azzal, hogy beállíthatnád, hogy ki láthatja az adatlapod (nagyon pontosan), azzal megkímélhetnéd magad a sok levélszeméttől, hiszen nem írna olyan, aki nem felel meg neked.
Telefonos azonosítás a usereknek nem kerül semmibe. Elkerülhető, hogy 15 regje legyen valakinek, illetve akit tiltanak is nehezebben jön vissza.
Inaktív adatlap: a legutolsó belépés szerint rendezhető most is a dolog, így aki 6 hónapja nem járt fent és a 20. oldalon van, az most sem zavarja a keresést. Elismerem, lehetne jelölni a dolgot, akár a keresésekből kiszedhetővé tenni (a kereső által), de semmiképpen sem szabad láthatatlanná tenni.
Képes azonosítás szerintem nehézkes, több embert tántorítana el, mint ahányat vonzana. Erre mondtam, hogy aki komolyan keres, az kereshetne csak a hitelesítettek között is (ha lenne ilyen).
Simán működhetne visszajelölő rendszer is, ha találkoztok, bejelölitek mind a ketten. Ha eljön akkor kap egy igent, megfelel a valóságnak mehet egy másik igen, ha megfelel neked is még egy igen. Az egész rendszer lehetne így anonim is, csak az igenek vagy a nemek száma tárolódik. Azért senkinek sincsen annyi telefonszáma, hogy felfutasson vagy lehúzzon így profilokat. De ez tényleg bonyolult és nem biztos, hogy működőképes.
Azért nincsen itt változás, mert nem éri meg ezzel foglalkozni. Igen, anyagilag.
#3121   2017. 02. 06. hétfő 20:26
Mi volt az a bevállalós mód?
Azért picit nagy szavak ezek egy 1 hetes regisztrációtól. Vagy voltatok fent régebben más néven? (Többen csináltak már ilyet, nem problémaként mondom.)
Mondjuk ez a "ma estére keresünk..." dolog azért. Oké, hogy nektek azonnal, de lehet így találni valakit, aki megfelelő számotokra? Főként, hogy helyileg is szűkítve van a keresés?
Nekem ez fura, mint érdeklődőnek. Többen évek, hónapok óta keresnek és nem találnak senkit. Pedig már az igények is lentebb kerültek, vagy mobilisak lettek.
Nem sokan könyvelhetik el maguknak, hogy egyszer feldobják a labdát az napi estére és rögtön sikerrel járnak.
Ti akkor tudtok valamit, vagy jó helyen laktok, szerencsétek volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 06. hétfő 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1579062)
2017. 02. 06. hétfő 06:36
Szerintünk:Igazándiból ez pontosan ugyanaz, mint a való világ, csak több a hazug ember.Aki a való életben igényes, ápolt, tiszta, kultúrált, az ott is megtalálja a saját kategóriájának megfelelő partnert. Itt ugyan sok a hazug ember, ezt viszont telefonos beszélgetéssel hamar ki lehet szűrni.Nem kell belemenni hosszantartó chatelésekbe, képcserékbe olyan emberrel, aki "éppen" nem ér rá beszélni élőben, a párja "éppen" nincs otthon, stb...Akkor addig nincs ismerkedés sem....Majd ha ráér, otthon lesz,stb. akkor lehet folytatni.Esély arra, hogy ismerős felismer, kiderülnek a szándékok, persze jóval nagyobb, mint a való életben, de végülis akik itt vagyunk, mind ugyanabban a cipőben járunk, úgyhogy egy-két idióta pasin kívül ezzel valószínűleg senki nem fog visszaélni. Őket viszont a komolytalanságuk miatt úgysem szeretné az ember. És a fő kérdés, lehet-e találni itt partnert?A válasz egyértelmű igen, csupán egyértelművé kell tenni, hogy valós hirdető az ember, és ahogy mondani szokás a zsák úgyis megtalálja a foltját.Mióta nekünk elég bevállalósan sikerült megmutatni, mennyire valós emberek is vagyunk, szinte teljesen megszűnt az idióták zaklatásainak száma, még a legutolsó hülyegyerek is esélyt lát bennünk, ezért megpróbál a sarkára állva kultúráltan közeledni. És így - hogyismondjam - szinte fürdünk az ajánlatokban, a hirdetők 99%-át bármikor megkaphatjuk. Ez a csábítás iskolája, és akinek az életben megy ez, annak itt is.Akinek nem, hát annak picit nehezebb...
#3120   2017. 02. 06. hétfő 06:36
Szerintünk:Igazándiból ez pontosan ugyanaz, mint a való világ, csak több a hazug ember.Aki a való életben igényes, ápolt, tiszta, kultúrált, az ott is megtalálja a saját kategóriájának megfelelő partnert. Itt ugyan sok a hazug ember, ezt viszont telefonos beszélgetéssel hamar ki lehet szűrni.Nem kell belemenni hosszantartó chatelésekbe, képcserékbe olyan emberrel, aki "éppen" nem ér rá beszélni élőben, a párja "éppen" nincs otthon, stb...Akkor addig nincs ismerkedés sem....Majd ha ráér, otthon lesz,stb. akkor lehet folytatni.Esély arra, hogy ismerős felismer, kiderülnek a szándékok, persze jóval nagyobb, mint a való életben, de végülis akik itt vagyunk, mind ugyanabban a cipőben járunk, úgyhogy egy-két idióta pasin kívül ezzel valószínűleg senki nem fog visszaélni. Őket viszont a komolytalanságuk miatt úgysem szeretné az ember. És a fő kérdés, lehet-e találni itt partnert?A válasz egyértelmű igen, csupán egyértelművé kell tenni, hogy valós hirdető az ember, és ahogy mondani szokás a zsák úgyis megtalálja a foltját.Mióta nekünk elég bevállalósan sikerült megmutatni, mennyire valós emberek is vagyunk, szinte teljesen megszűnt az idióták zaklatásainak száma, még a legutolsó hülyegyerek is esélyt lát bennünk, ezért megpróbál a sarkára állva kultúráltan közeledni. És így - hogyismondjam - szinte fürdünk az ajánlatokban, a hirdetők 99%-át bármikor megkaphatjuk. Ez a csábítás iskolája, és akinek az életben megy ez, annak itt is.Akinek nem, hát annak picit nehezebb...
#3119   2017. 02. 06. hétfő 00:18
-Lily- -Lily-
Azért azzal, hogy beállíthatnád, hogy ki láthatja az adatlapod (nagyon pontosan), azzal megkímélhetnéd magad a sok levélszeméttől, hiszen nem írna olyan, aki nem felel meg neked.
Telefonos azonosítás a usereknek nem kerül semmibe. Elkerülhető, hogy 15 regje legyen valakinek, illetve akit tiltanak is nehezebben jön vissza.
Inaktív adatlap: a legutolsó belépés szerint rendezhető most is a dolog, így aki 6 hónapja nem járt fent és a 20. oldalon van, az most sem zavarja a keresést. Elismerem, lehetne jelölni a dolgot, akár a keresésekből kiszedhetővé tenni (a kereső által), de semmiképpen sem szabad láthatatlanná tenni.
Képes azonosítás szerintem nehézkes, több embert tántorítana el, mint ahányat vonzana. Erre mondtam, hogy aki komolyan keres, az kereshetne csak a hitelesítettek között is (ha lenne ilyen).
Simán működhetne visszajelölő rendszer is, ha találkoztok, bejelölitek mind a ketten. Ha eljön akkor kap egy igent, megfelel a valóságnak mehet egy másik igen, ha megfelel neked is még egy igen. Az egész rendszer lehetne így anonim is, csak az igenek vagy a nemek száma tárolódik. Azért senkinek sincsen annyi telefonszáma, hogy felfutasson vagy lehúzzon így profilokat. De ez tényleg bonyolult és nem biztos, hogy működőképes.
Azért nincsen itt változás, mert nem éri meg ezzel foglalkozni. Igen, anyagilag.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 05. vasárnap 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 05. vasárnap 15:50
Ezek sem rossz gondolatok, viszont részben működik. Ugye állíthatod úgy, hogy az adatlapod láthassa az, akinek szintén van adatlapja. Jó ide bármilyen kamu adatot tehet az ember. Tudod azt korlátozni, hogy a képekre kinek adsz engedélyt.
Amire én gondoltam, hogy a kép mellé papírlapon téma, ahhoz nem kell meztelennek lennie senkinek. De ha párként hirdet valaki, akkor legyen rajta mindkét fél, ruhában, fehérneműben, vagy ahogy akar. Nem kell arc hozzá. De ebből látszana, hogy pár esetén mindkét fél tud a dologról, nem csak apa akciózik titokban. Nő, férfi esetén hasonló a dolog. A papírlap és a dátum, a GG felirat pedig kiszűri a lopott képeket, friss képről lesz szó, nem 10 évesről, ami nem felel meg a valóságnak. Illetve azért csak megy az illető oda ismerőshöz, hogy kellene egy kép, ezzel a lappal rólad, mert akkor jön a kérdés minek. Tehát ezzel sok kamu reglap csökkenne. Ez a keresők érdeke. Akik persze komolyan gondolják.
A telefonos azonosítás, hitelesítés pont ugyanannyira zárja ki az embereket, mint bármi más. De mondom, ne legyen fizetős. csak kell szűrő, amivel a sok felesleg távol tartható. De egyébként lottózhatsz is, nem jelenti, hogy nyerni is fogsz. Ez sem másabb. Attól, hogy előfizetsz egy társkeresős oldalon nem garancia arra, hogy fogsz is találni. Arra garancia, hogy kevesebb kamu, vagy szórakozó ember közül kell választani. Ilyen gondolat menjen menjen ez az ember kurvázni, mert amit kifizet azt megkapja. Lehet éppen az sem olyan lesz, mint amit elvár.
Amíg lopott képes adatlapok, kamu adatokkal kitöltött adatlapok, vagy több éve inaktív adatlapok vannak, addig nagyon nehéz a helyzet.
Ezt pont annak kellene megérteni, aki komolyan gondolja az egészet. Hát más egyebet sem lehet olvasni, 1-2 esettől eltekintve, csak, hogy nincs semmi, eltűnnek, stb.
Reglap törlés. Nem törlés, hanem inaktívba teszi a rendszer. Erről küldd e-mail-t. Sokan ha találnak valakit, többet be sem lépnek, az adatlap pedig ott lebeg. Pedig már rég nem aktuális.
Ehhez nem kell túl sok ész felfogni, hogy ezek a dolgok azokért lenne, akik komoly szándékkal rendelkeznek. Erre azok fognak a legjobban háborogni, akik ezen szórakoztak eddig.
De egyébként mindegy, mert úgy sem lesz változás. nem azért, mert ez jó, hanem mert senki nem foglalkozik ezzel. Nem gondolnak bele, hogy sok ember reménye egy rossz rendszer miatt veszik oda.
#3118   2017. 02. 05. vasárnap 22:53
jani27 jani27
Mi tavaly húsvét után regiztünk oldalra, kép csak kedvesről van fent. Jelenleg nem látható az adatlapunk egy egyszerű pipa hiány miatt. Az oldalon csak én vagyok fent, kedves megbízott választásomban, sikerültek is a találkozók. Jelenleg nem keresünk.
Azt hogy miképp lehetne kizárni a kamusokat passzolom, először is a többszörös regisztrációkat kellene talán szűrni.
Telefonos beazonosítás jó ötlet.
Fizetős oldalt nem mindenki tudná bevállalni (sajnos). Kamusok sztem akkor is lennének.
A mai technikával pár másodperc alatt lehet sajnos képet hamisítani, vagy pár részletetet változtatni.
Remélem mite kedves úgy dönt hogy folytatjuk, addigra lesz változás.
#3117   2017. 02. 05. vasárnap 15:50
Ezek sem rossz gondolatok, viszont részben működik. Ugye állíthatod úgy, hogy az adatlapod láthassa az, akinek szintén van adatlapja. Jó ide bármilyen kamu adatot tehet az ember. Tudod azt korlátozni, hogy a képekre kinek adsz engedélyt.
Amire én gondoltam, hogy a kép mellé papírlapon téma, ahhoz nem kell meztelennek lennie senkinek. De ha párként hirdet valaki, akkor legyen rajta mindkét fél, ruhában, fehérneműben, vagy ahogy akar. Nem kell arc hozzá. De ebből látszana, hogy pár esetén mindkét fél tud a dologról, nem csak apa akciózik titokban. Nő, férfi esetén hasonló a dolog. A papírlap és a dátum, a GG felirat pedig kiszűri a lopott képeket, friss képről lesz szó, nem 10 évesről, ami nem felel meg a valóságnak. Illetve azért csak megy az illető oda ismerőshöz, hogy kellene egy kép, ezzel a lappal rólad, mert akkor jön a kérdés minek. Tehát ezzel sok kamu reglap csökkenne. Ez a keresők érdeke. Akik persze komolyan gondolják.
A telefonos azonosítás, hitelesítés pont ugyanannyira zárja ki az embereket, mint bármi más. De mondom, ne legyen fizetős. csak kell szűrő, amivel a sok felesleg távol tartható. De egyébként lottózhatsz is, nem jelenti, hogy nyerni is fogsz. Ez sem másabb. Attól, hogy előfizetsz egy társkeresős oldalon nem garancia arra, hogy fogsz is találni. Arra garancia, hogy kevesebb kamu, vagy szórakozó ember közül kell választani. Ilyen gondolat menjen menjen ez az ember kurvázni, mert amit kifizet azt megkapja. Lehet éppen az sem olyan lesz, mint amit elvár.
Amíg lopott képes adatlapok, kamu adatokkal kitöltött adatlapok, vagy több éve inaktív adatlapok vannak, addig nagyon nehéz a helyzet.
Ezt pont annak kellene megérteni, aki komolyan gondolja az egészet. Hát más egyebet sem lehet olvasni, 1-2 esettől eltekintve, csak, hogy nincs semmi, eltűnnek, stb.
Reglap törlés. Nem törlés, hanem inaktívba teszi a rendszer. Erről küldd e-mail-t. Sokan ha találnak valakit, többet be sem lépnek, az adatlap pedig ott lebeg. Pedig már rég nem aktuális.
Ehhez nem kell túl sok ész felfogni, hogy ezek a dolgok azokért lenne, akik komoly szándékkal rendelkeznek. Erre azok fognak a legjobban háborogni, akik ezen szórakoztak eddig.
De egyébként mindegy, mert úgy sem lesz változás. nem azért, mert ez jó, hanem mert senki nem foglalkozik ezzel. Nem gondolnak bele, hogy sok ember reménye egy rossz rendszer miatt veszik oda.
(Ez egy válasz -Lily- üzenetére (2017. 02. 05. vasárnap 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 05. vasárnap 15:28
1 percben pár gondolat, mert szeretem a márkaépítést.
Sokan írtátok, hogy lehetne valami korlátozás, illetve lehetne fizetős az oldal. Annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy mindkettő elég idejét múlt megközelítés. Azzal, hogy fizetőssé teszed sokkal több költséget vonsz magadra. Ha nem ingyenes akkor reklámozni kell, mert ugyan miért fizetnék egy n-edik társkeresős oldalért, ahol azt sem tudom, hogy mi van. Próbaidőszak meg ilyesmi? Fizetek egy hónapot, nem találok semmit, tuti azt vonná le a legtöbb user, hogy mekkora lehúzás az egész. Kizársz nagyon sok embert ezzel. Ha folyamatosan kitörlöd az reglapokat ugyanaz a helyzet. Vagy a lejjebb olvastam, hogy GG-s fénykép meg ilyesmi, ugyan miért lenne kötelező meztelenkedni a képeken egy papírral. Nem.
A jó megoldás az lenne, ha a user kapna lehetőségeket beállításokra. Pl.: az adatlapom ne jelenjen meg csak annak, akinek én szeretném. Pl.: fényképes, VIP, 20-40 éves BAZ megyei pároknak.
Lehetne fizetni a hitelesítésért! Pl. telefonszámmal hitelesíthetsz, ahogy számos helyen a weben. Ha hitelesíted a lapodat, akkor nyilván akik szintén áldoztak erre látják, hogy komolyan veszed. Vagy extra funkciók. (Ilyesmi a VIP tudom.)
Az egészet meg némileg jobban megszervezett reklámokkal lehetne feldobni. Ez ugye nem nagyon megy itt. (Persze aki fizet, reklámmentességet kap. )
Szóval ilyesmik elsőre. Sajnos semmiféle branding nincsen. Nyilván anyagilag nem igazán rentábilis a dolog.
A korlátozás nagyon múlt évtizedes dolog. Gondoljatok a facebookra. Bárki regelhet, és attól lesz fenntartható a dolog, hogy normálisan van adminisztrálva ill. marketing szempontból menedzselve.
#3116   2017. 02. 05. vasárnap 15:28
-Lily- -Lily-
1 percben pár gondolat, mert szeretem a márkaépítést.
Sokan írtátok, hogy lehetne valami korlátozás, illetve lehetne fizetős az oldal. Annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy mindkettő elég idejét múlt megközelítés. Azzal, hogy fizetőssé teszed sokkal több költséget vonsz magadra. Ha nem ingyenes akkor reklámozni kell, mert ugyan miért fizetnék egy n-edik társkeresős oldalért, ahol azt sem tudom, hogy mi van. Próbaidőszak meg ilyesmi? Fizetek egy hónapot, nem találok semmit, tuti azt vonná le a legtöbb user, hogy mekkora lehúzás az egész. Kizársz nagyon sok embert ezzel. Ha folyamatosan kitörlöd az reglapokat ugyanaz a helyzet. Vagy a lejjebb olvastam, hogy GG-s fénykép meg ilyesmi, ugyan miért lenne kötelező meztelenkedni a képeken egy papírral. Nem.
A jó megoldás az lenne, ha a user kapna lehetőségeket beállításokra. Pl.: az adatlapom ne jelenjen meg csak annak, akinek én szeretném. Pl.: fényképes, VIP, 20-40 éves BAZ megyei pároknak.
Lehetne fizetni a hitelesítésért! Pl. telefonszámmal hitelesíthetsz, ahogy számos helyen a weben. Ha hitelesíted a lapodat, akkor nyilván akik szintén áldoztak erre látják, hogy komolyan veszed. Vagy extra funkciók. (Ilyesmi a VIP tudom.)
Az egészet meg némileg jobban megszervezett reklámokkal lehetne feldobni. Ez ugye nem nagyon megy itt. (Persze aki fizet, reklámmentességet kap. )
Szóval ilyesmik elsőre. Sajnos semmiféle branding nincsen. Nyilván anyagilag nem igazán rentábilis a dolog.
A korlátozás nagyon múlt évtizedes dolog. Gondoljatok a facebookra. Bárki regelhet, és attól lesz fenntartható a dolog, hogy normálisan van adminisztrálva ill. marketing szempontból menedzselve.
#3115   2017. 02. 01. szerda 15:59
csak együtt csak együtt
Már az í írás is egy komoly szűrő. Aki elhibázza a "nyavalyás" szót,az egyéb gyalázatra is képes.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 01. szerda 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1532362)
2017. 02. 01. szerda 11:47
Egyetértek. A fizetős résszel nem. Nem old meg semmit. Nem kell hogy szimpi legyek mindenkinek,hisz nekem sem mindenki az! De ha csak itt tart a kultúra,hogy szó nélkül hagyunk normális leveleket,akkor lehet itt bármilyen admin,választ akkor sem kapsz. Én mindíg azt mondtam,nem baj ha nem,de legalább írd le! Felnőtt vagyok megértem. Lépek tovább és ennyi. Az a süket,aki a szavakból! sem ért azzal baj van az biztos!
Szinthez kell keresni? Soha nem azt néztem. Láttam már sok és jó (szándékosan nem írom ki)iskolával rendelkező hmmm,illetőket viselkedni. Itt írom megint,AKINEK NEM INGE.....
De könyörgöm.....egy nyavajás nemet olyan nehéz leírni? Nem kell ezt szerintem túlcizellálni, ki kell mondani és kész.Nincs levéllimit. Van ahol csak napi 2 engednek. Akkor?
Mégegyszer: Tisztelet a kivételnek!
#3114   2017. 02. 01. szerda 15:14
Csak nem magadra vetted? confused
Pedig nem neked szólt. Te bajod.
Minek mutassak adatlapot? Nem társkeresek.
Ez egy fórum, amiben beszélgetünk dolgokról.
Egyébként pedig neked, tényleg elég volna annyit írni, hogy NEM, mivel úgy tűnik összetett mondatokat, gondolatokat már nem sikerül értelmezni. Ezek alapján nem tudom milyen üzeneteket írhatsz, de én is kerülném.
Na ezt veheted magadra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 01. szerda 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1532362)
2017. 02. 01. szerda 14:59
Ok.teso. Ott a pont. Muti az adatlapod.

... 395 396 397 398 399 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11053db
Utolsó üzenet: ma 15:43

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!