Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 397 398 399 400 401 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3090   2017. 01. 27. péntek 11:22
Gyula196 Gyula196
Sziasztok! Sajnos nagyon nehéz itt komoly Partner keresni én párt házaspárt hölgyet keresek de még mindig nem találtam pedig Régóta keresek. Ha esetleg kapok üzenetet akkor is férfi ír. Nem vagyok független talán ezért sem találok partnert? Én komolyan gondolom és találkozni is szeretnék de sajnos még nem sikerült. Lehet hogy rosszul csinálok valamit? De még próbálkozok talán egyszer sikerül.
#3089   2017. 01. 26. csütörtök 21:34
suisil suisil VIP
Sziasztok! Elkeserítő a helyzet, mi lassan négy éve itt,anno találtunk is, de mostanra csak álmodozók hada sajna confused Pedig nem a csodáravárunk, írunk, ha már válaszvan az is egy kis csoda
#3088   2017. 01. 26. csütörtök 17:09
kisújipasi kisújipasi
Két év alatt három alkalommal volt szerencsém itt partnert találni,viszont a "badoo" ismerkedős oldalt mindenkinek ajánlani tudom. Három hónapja regisztráltam oda,azóta öt hölggyel találkoztam,aminek szex lett a vége. smile
#3087   2017. 01. 24. kedd 20:41
X Törölt felhasználó (1572532)
Helló mindenkinek.
Még új vagyok, de ahogy elnézem, nem lesz könnyű...
Remélem hamarosan azok közzé tartozhatok, akik azt írhatják ide legközelebb, hogy igen. Sok sikert mindenkinek!
#3086   2017. 01. 20. péntek 20:16
X Törölt felhasználó (911269)
Sziasztok!
Nekünk volt már sikerélményünk, igaz, ahhoz elég aktívan kellett foglalkozni a dologgal, meg valószínű szerencsénk is volt. Egy-két levélváltásból, illetve egy kis chatelésből könnyű volt eldönteni hogy szóba jöhet-e az illetvő vagy sem. Valamint talán nem szabad húzni az időt többszöri kávézgatással, mert akkor túl sok idő van a gondolkodásra, s az nem biztos hogy minden esetben jó.
Viszont úgy gondoljuk, hogy ha egy pár keres +egy pasit, akkor a párnak kell bíztatni az urat. Ez a felállás más mint egy sima nő + férfi kapcsolat, ahol tényleg a férfinak kell udvarolni. Itt mégiscsak a pár van ketten. a pasi pedig egyedül. Nem azt mondom hogy ne udvaroljon, de mindenképp jelezni kell hogy adott a lehetőség.
Végezetül annyit, hogy ez a mi tapasztalatunk, ami nekünk bevált, nem biztos hogy mindenkinél működik.
Sok sikert mindenkinek!
(Ez egy válasz Grafenberg üzenetére (2017. 01. 18. szerda 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 18. szerda 16:36
Innen nekünk még nem jött össze sem páros, sem pasis kaland, pedig évek óta próbálkozunk és nem egy kávézós találkozón vagyunk már túl! Ez leginkább szóló pasikkal történt. Sajnos a legtöbb pasi csak álmodozik a hármasozásról és amikor komolyabbra fordul a dolog, vagyis megvan a három igen, akkor valamiért nem lesz folytatás. Sokan arra várnak, hogy mi kezdeményezzük ezt. No de könyörgöm, nem a pasinak volna dolga, hogy "udvaroljon" a hölgynek? Különben mitől legyen meg a kölcsönös vonzalom?
Volt olyan srác, akivel már eléggé előrehaladott ismerkedésben voltunk, meg volt beszélve egy randi is. Erre fel mi történt? A srác elfelejtette a randit... Ezek szerint ennyire érdekeltük? Akkor részünkről is ennyi volt. Minek próbálkozzunk vele tovább? Mindenáron azért nem ismerkedünk.
Tavaly egy baráti társaságban összeismerkedtünk egy kedves, értelmes párral. Velük már a második találkozót szervezzük. Szóval azért nem reménytelen az ismerkedés, de nagyon nehéz megfelelő partnereket találni, noha az internet világában ez elvileg könnyűnek tűnik.
#3085   2017. 01. 20. péntek 17:18
LeonKatja LeonKatja
Tudod, van az a kategória, hogy nem tudják mit akarnak, de azt nagyon! nyes és sajnos mindig más a hibás, pláne, ha két ilyen összefut...
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2017. 01. 20. péntek 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 20. péntek 16:18
Na, igen, meg az olyan lapok, ahol azt írják, hogy minden érdekel, keltsd fel az érdeklődésem... aztán sosincs válasz, mert egyedül az nem érdeke/érdekük, hogy válaszoljanak... nyes
#3084   2017. 01. 20. péntek 16:18
kiskoko34 kiskoko34
Na, igen, meg az olyan lapok, ahol azt írják, hogy minden érdekel, keltsd fel az érdeklődésem... aztán sosincs válasz, mert egyedül az nem érdeke/érdekük, hogy válaszoljanak... nyes
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2017. 01. 20. péntek 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 20. péntek 09:26
Csak egy gondolat:
Az, hogy kipróbálnátok dolgokat, igen tág fogalom, nem csoda, hogy az összes perverz rátok moccan. Írjátok ki, hogy kit/mit kerestek, attól a becsület megmarad. wink
Sok sikert! smile
#3083   2017. 01. 20. péntek 09:26
LeonKatja LeonKatja
Csak egy gondolat:
Az, hogy kipróbálnátok dolgokat, igen tág fogalom, nem csoda, hogy az összes perverz rátok moccan. Írjátok ki, hogy kit/mit kerestek, attól a becsület megmarad. wink
Sok sikert! smile
(Ez egy válasz Parocska36-38 üzenetére (2017. 01. 18. szerda 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 18. szerda 17:02
Senkiben nem lehet megbizni ezért. Ha kérdeznek válaszolunk szivesen,de nem a süket,idétlen,gusztustalan kérdésekre! Ha arra kerül a sor,hogy találkát beszélünk meg,már kertelnek is,föleg a párok a (kamus) párok. Számunkra nem gond a távolság mert szeretünk utaszni,világot látni. Gondolkodunk a sw is,hogy elmegyünk mert igy itt nincs esély találni valakit,pl:párt,lányt!! Azért vagyunk óvatosak mert becsületünk csak egy van.
#3082   2017. 01. 19. csütörtök 23:03
X Törölt felhasználó (1245022)
Sajnos kapok belőle én is eleget:-(
Tudod a szobámban a hirdetések és a privik nem 70, hanem a 99%-a hamis.
Teljes mértékben egyet értek veled.
#3081   2017. 01. 19. csütörtök 14:36
hollo32 hollo32
Sajnos mèg nem pedig sem rámenős sem bunkó módján nem szoktam közeledni senkihez.Sok hirdető mèg arra sem kèpes hogy válaszoljon.Szerintem az ember legalább anyit megèrdemelne hogy bocsi nem tèged keresünk
#3080   2017. 01. 19. csütörtök 13:57
robertosanni robertosanni
Át kéne írni ezt a fórumot:,,A miért nem találtál még szex partnert?''cimre vigyor2
#3079   2017. 01. 18. szerda 18:56
jh0nny jh0nny
Ha valaki kér ismerkedéskor, akkor kap tőlünk arcos képet, igaz, azon fel vagyunk öltözve. A meztelen képen meg nem látszik az arcunk, és nem adunk többet, mint ami kint van az oldalon. Ha ennél többet akar valaki, akkor gyanús, nem képet nézegetni akarunk, hanem találkozni. Szívtuk már meg, de túl paranoiddá válni sincs értelme, mert akkor törölhetném is magunkat rögtön.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 18. szerda 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2017. 01. 18. szerda 09:40
Ha pedig kitakart arcos képet teszel fel, akkor meg a kamu emberektől azt kapod válaszul, hogy nekik fontos az arc, fontosabb mint a test. Persze ahol arc van, ott pucér képet kérnek. A lényeg legyen arc, meg legyen cerka, vagy punci, aztán lehet mivel zsarolni, meg kirakni különböző szennyoldalakra.
Nem jó bizalmatlannak lenni, de még mindig jobb félni, mint megijedni. Mocskos egy világban élünk.
#3078   2017. 01. 18. szerda 17:19
X Törölt felhasználó (1245022)
Igazad van, de én nem azokról beszélek, hiszen tudod. Nekünk sikerült találni nem is egyszer, ezért ezen én nem is lovagolnék. Mindenki tudja a sikertelenség okát.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 18. szerda 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 18. szerda 11:18
Vagy épp a pasi erre izgul, közben felesége, párja mit sem tud az itteni akciójáról. Ilyenkor sok esetben még a nőnek is képes kiadni magát.
"Bárki lehetsz a neten."
Még mindig ezért jobb egy klub, ahol szemtől szembe vagy a másikkal. Mindenki azért van ott, mert biztos akar valamit. (Kivéve, aki nem.)
Ezért kellene még több klub, olcsóbb belépők, hogy akiket ez visszatartott, mert nincs a közelben, azok is rendszeresen le tudjanak járni valahova.
Lehet skype, webkamerás beszélgetés, de mi van, ha te kapcsolsz kamerát a másik nem, vagy téged egy rögzítő programmal felvesznek, és bárhova kikerülsz? Aztán még ha ki is tudod nyomozni ki volt az illető, az nagyon sok idő és pénz egy esetleges peres úton. És az ilyen görények nagyon jól tudják, hogy sokan már csak a szituáció miatt sem mernek rendőrségre menni.
Vagy akik találkákat lebeszélnek, aztán nem mennek el, otthon meg nevetnek a markukba.
Nem tapasztaltam ezeket, elég olvasni, hallani ezekről. Nincs tökéletes megoldás, csak rizikó, amit vagy bevállal az ember, vagy elfelejti az egészet. Vagy jó dolog lesz belőle, vagy kellemetlenség.
#3077   2017. 01. 18. szerda 17:02
Parocska36-38 Parocska36-38
Senkiben nem lehet megbizni ezért. Ha kérdeznek válaszolunk szivesen,de nem a süket,idétlen,gusztustalan kérdésekre! Ha arra kerül a sor,hogy találkát beszélünk meg,már kertelnek is,föleg a párok a (kamus) párok. Számunkra nem gond a távolság mert szeretünk utaszni,világot látni. Gondolkodunk a sw is,hogy elmegyünk mert igy itt nincs esély találni valakit,pl:párt,lányt!! Azért vagyunk óvatosak mert becsületünk csak egy van.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2017. 01. 18. szerda 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 18. szerda 08:52
És miért írtátok át az adatlapotokat? Most az sem derül ki, hogy kit/kiket kerestek? Nem csoda, hogy a szóló fiúk bepróbálkoznak... smile
#3076   2017. 01. 18. szerda 16:36
Grafenberg Grafenberg
Innen nekünk még nem jött össze sem páros, sem pasis kaland, pedig évek óta próbálkozunk és nem egy kávézós találkozón vagyunk már túl! Ez leginkább szóló pasikkal történt. Sajnos a legtöbb pasi csak álmodozik a hármasozásról és amikor komolyabbra fordul a dolog, vagyis megvan a három igen, akkor valamiért nem lesz folytatás. Sokan arra várnak, hogy mi kezdeményezzük ezt. No de könyörgöm, nem a pasinak volna dolga, hogy "udvaroljon" a hölgynek? Különben mitől legyen meg a kölcsönös vonzalom?
Volt olyan srác, akivel már eléggé előrehaladott ismerkedésben voltunk, meg volt beszélve egy randi is. Erre fel mi történt? A srác elfelejtette a randit... Ezek szerint ennyire érdekeltük? Akkor részünkről is ennyi volt. Minek próbálkozzunk vele tovább? Mindenáron azért nem ismerkedünk.
Tavaly egy baráti társaságban összeismerkedtünk egy kedves, értelmes párral. Velük már a második találkozót szervezzük. Szóval azért nem reménytelen az ismerkedés, de nagyon nehéz megfelelő partnereket találni, noha az internet világában ez elvileg könnyűnek tűnik.
#3075   2017. 01. 18. szerda 15:56
kiskoko34 kiskoko34
nyes Haha, én is így gondolom, de általában ezt tagadják, hogy ezért lenne...
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 18. szerda 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1245022)
2017. 01. 18. szerda 11:03
Egyet értek. De azért keres többnyire a pasi, hogy ne feleljen meg senki sem. Ha túl nagy a farka, az a baj, ha túl kicsi, akkor az, ha jobb, mint a pasi, akkor az. Persze a párjának könnyebb azt be adni, hogy "Keresek drágám, de nem találok" smile ))) (nehogy már valamivel is jobb legyen, mint a pár férfi tagja...)
#3074   2017. 01. 18. szerda 15:55
LeonKatja LeonKatja
Van kártyás megoldás is. A belépő "csak" fele annyi, mint az all inclusiv klubbnál, és a végén fizeted a számláddal. Nem jössz ki olcsóbban, és ilyen helyeken nem nagyon van vacsi, max rágcsa.
A nyakbaakasztós izét megtarthatod! wink öltöztesd fel az asszonyt csipkébe, smink-séró belő és a szép gyöngysor mellé akaszd a nyakába. Faszlankasztóbb, mint a térdig érő nejlonzokni nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 18. szerda 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 18. szerda 14:18
Tudod van az a nyakba akasztós izé, amit standokon gyerekek és nyugdíjasok hordanak. Mondjuk a hengerest valaki lehet máshol hordaná, tartaná. eplus2
Igen értelek. Látod, nincs fogalmam róla, így pofázok. Most már értem.
De lehetne akkor mondjuk kártya, egy mágneskártya, amit lehúznak fogyasztáskor. Vagy a felragasztható karszalagon lenne egy "chip", mint a ruhás boltokban. Aztán távozáskor fizetsz. Minden megoldható lenne. Persze lehet azt mondani ez nagy beruházás egy klubnak, pedig nem annyira, és visszahozza az árát. Meg aki nem akar tenni semmit, az nem is fog. Egyszerűbb kifogásokat keresni. (én már csak tudom: nudista strand circling )
#3073   2017. 01. 18. szerda 15:54
kiskoko34 kiskoko34
Én sem, de az a válasz általában, hogy ő jobban tudja, hogy mit akar a párja.. nyes
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2017. 01. 18. szerda 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 18. szerda 09:12
Én már azt sem értem, miért a férfi keres a nejének/nőjének pasit...? Minimum együtt.
Mert néha apu is adhat vacsit a gyerkőcöknek, míg anyu válaszol a neki szímpatikus levelekre... nyes
Ne érezze senki találva magát, ez csak feltevés. smile
#3072   2017. 01. 18. szerda 14:39
bali36 bali36
Nem a fizetés megoldása a legnagyobb gond, a sw klubokba party hozzájárulást fizetsz és nem fogyasztást . Amennyiben már fogyasztást is fizetett teljesen más szabályok vannak sok mindenben és nem hogy olcsóbb hanem ezek miatt lehet hogy drágább lenne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 18. szerda 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 18. szerda 14:18
Tudod van az a nyakba akasztós izé, amit standokon gyerekek és nyugdíjasok hordanak. Mondjuk a hengerest valaki lehet máshol hordaná, tartaná. eplus2
De lehetne akkor mondjuk kártya, egy mágneskártya, amit lehúznak fogyasztáskor. Vagy a felragasztható karszalagon lenne egy "chip", mint a ruhás boltokban. Aztán távozáskor fizetsz. Minden megoldható lenne. Persze lehet azt mondani ez nagy beruházás egy klubnak, pedig nem annyira, és visszahozza az árát. Meg aki nem akar tenni semmit, az nem is fog. Egyszerűbb kifogásokat keresni. (én már csak tudom: nudista strand circling )
#3071   2017. 01. 18. szerda 14:18
X Törölt felhasználó (69371)
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2017. 01. 18. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 18. szerda 14:05
Nem véletlenül futnak a klubbok azonos szisztéma alapján, hidd el. Amikor alig van rajtad ruha, hova teszed a pénzt? Ha még egyet akarsz inni, fuss az öltözöbe pénzért?
De nem csak ez az ok, hanem a belső pénzforgalom kiküszöbölése, mert kb két perc alatt megtelne a hely a kurvákkal, ami ugye törvényellenes. smile
Ha elmész anyuval vacsorázni, isztok egy italt, utána disco valahol, belépővel, italokkal stb, ugyan úgy ott vagy 15000 forintnál...

... 397 398 399 400 401 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11050db
Utolsó üzenet: tegnap 22:54

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!