Sziasztok! Sajnos nagyon nehéz itt komoly Partner keresni én párt házaspárt hölgyet keresek de még mindig nem találtam pedig Régóta keresek. Ha esetleg kapok üzenetet akkor is férfi ír. Nem vagyok független talán ezért sem találok partnert? Én komolyan gondolom és találkozni is szeretnék de sajnos még nem sikerült. Lehet hogy rosszul csinálok valamit? De még próbálkozok talán egyszer sikerül.
Sziasztok! Elkeserítő a helyzet, mi lassan négy éve itt,anno találtunk is, de mostanra csak álmodozók hada sajna
Pedig nem a csodáravárunk, írunk, ha már válaszvan az is egy kis csoda

Két év alatt három alkalommal volt szerencsém itt partnert találni,viszont a "badoo" ismerkedős oldalt mindenkinek ajánlani tudom. Három hónapja regisztráltam oda,azóta öt hölggyel találkoztam,aminek szex lett a vége.

Helló mindenkinek.
Még új vagyok, de ahogy elnézem, nem lesz könnyű...
Remélem hamarosan azok közzé tartozhatok, akik azt írhatják ide legközelebb, hogy igen. Sok sikert mindenkinek!
Még új vagyok, de ahogy elnézem, nem lesz könnyű...
Remélem hamarosan azok közzé tartozhatok, akik azt írhatják ide legközelebb, hogy igen. Sok sikert mindenkinek!
Sziasztok!
Nekünk volt már sikerélményünk, igaz, ahhoz elég aktívan kellett foglalkozni a dologgal, meg valószínű szerencsénk is volt. Egy-két levélváltásból, illetve egy kis chatelésből könnyű volt eldönteni hogy szóba jöhet-e az illetvő vagy sem. Valamint talán nem szabad húzni az időt többszöri kávézgatással, mert akkor túl sok idő van a gondolkodásra, s az nem biztos hogy minden esetben jó.
Viszont úgy gondoljuk, hogy ha egy pár keres +egy pasit, akkor a párnak kell bíztatni az urat. Ez a felállás más mint egy sima nő + férfi kapcsolat, ahol tényleg a férfinak kell udvarolni. Itt mégiscsak a pár van ketten. a pasi pedig egyedül. Nem azt mondom hogy ne udvaroljon, de mindenképp jelezni kell hogy adott a lehetőség.
Végezetül annyit, hogy ez a mi tapasztalatunk, ami nekünk bevált, nem biztos hogy mindenkinél működik.
Sok sikert mindenkinek! (Ez egy válasz Grafenberg üzenetére (2017. 01. 18. szerda 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 18. szerda 16:36
Nekünk volt már sikerélményünk, igaz, ahhoz elég aktívan kellett foglalkozni a dologgal, meg valószínű szerencsénk is volt. Egy-két levélváltásból, illetve egy kis chatelésből könnyű volt eldönteni hogy szóba jöhet-e az illetvő vagy sem. Valamint talán nem szabad húzni az időt többszöri kávézgatással, mert akkor túl sok idő van a gondolkodásra, s az nem biztos hogy minden esetben jó.
Viszont úgy gondoljuk, hogy ha egy pár keres +egy pasit, akkor a párnak kell bíztatni az urat. Ez a felállás más mint egy sima nő + férfi kapcsolat, ahol tényleg a férfinak kell udvarolni. Itt mégiscsak a pár van ketten. a pasi pedig egyedül. Nem azt mondom hogy ne udvaroljon, de mindenképp jelezni kell hogy adott a lehetőség.
Végezetül annyit, hogy ez a mi tapasztalatunk, ami nekünk bevált, nem biztos hogy mindenkinél működik.
Sok sikert mindenkinek! (Ez egy válasz Grafenberg üzenetére (2017. 01. 18. szerda 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Innen nekünk még nem jött össze sem páros, sem pasis kaland, pedig évek óta próbálkozunk és nem egy kávézós találkozón vagyunk már túl! Ez leginkább szóló pasikkal történt. Sajnos a legtöbb pasi csak álmodozik a hármasozásról és amikor komolyabbra fordul a dolog, vagyis megvan a három igen, akkor valamiért nem lesz folytatás. Sokan arra várnak, hogy mi kezdeményezzük ezt. No de könyörgöm, nem a pasinak volna dolga, hogy "udvaroljon" a hölgynek? Különben mitől legyen meg a kölcsönös vonzalom?
Volt olyan srác, akivel már eléggé előrehaladott ismerkedésben voltunk, meg volt beszélve egy randi is. Erre fel mi történt? A srác elfelejtette a randit... Ezek szerint ennyire érdekeltük? Akkor részünkről is ennyi volt. Minek próbálkozzunk vele tovább? Mindenáron azért nem ismerkedünk.
Tavaly egy baráti társaságban összeismerkedtünk egy kedves, értelmes párral. Velük már a második találkozót szervezzük. Szóval azért nem reménytelen az ismerkedés, de nagyon nehéz megfelelő partnereket találni, noha az internet világában ez elvileg könnyűnek tűnik.
Volt olyan srác, akivel már eléggé előrehaladott ismerkedésben voltunk, meg volt beszélve egy randi is. Erre fel mi történt? A srác elfelejtette a randit... Ezek szerint ennyire érdekeltük? Akkor részünkről is ennyi volt. Minek próbálkozzunk vele tovább? Mindenáron azért nem ismerkedünk.
Tavaly egy baráti társaságban összeismerkedtünk egy kedves, értelmes párral. Velük már a második találkozót szervezzük. Szóval azért nem reménytelen az ismerkedés, de nagyon nehéz megfelelő partnereket találni, noha az internet világában ez elvileg könnyűnek tűnik.
Tudod, van az a kategória, hogy nem tudják mit akarnak, de azt nagyon!
és sajnos mindig más a hibás, pláne, ha két ilyen összefut...
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2017. 01. 20. péntek 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 20. péntek 16:18

Na, igen, meg az olyan lapok, ahol azt írják, hogy minden érdekel, keltsd fel az érdeklődésem... aztán sosincs válasz, mert egyedül az nem érdeke/érdekük, hogy válaszoljanak...

Na, igen, meg az olyan lapok, ahol azt írják, hogy minden érdekel, keltsd fel az érdeklődésem... aztán sosincs válasz, mert egyedül az nem érdeke/érdekük, hogy válaszoljanak...
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2017. 01. 20. péntek 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 20. péntek 09:26

Csak egy gondolat:
Az, hogy kipróbálnátok dolgokat, igen tág fogalom, nem csoda, hogy az összes perverz rátok moccan. Írjátok ki, hogy kit/mit kerestek, attól a becsület megmarad.
Sok sikert!
Az, hogy kipróbálnátok dolgokat, igen tág fogalom, nem csoda, hogy az összes perverz rátok moccan. Írjátok ki, hogy kit/mit kerestek, attól a becsület megmarad.

Sok sikert!

Csak egy gondolat:
Sok sikert!
(Ez egy válasz Parocska36-38 üzenetére (2017. 01. 18. szerda 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 18. szerda 17:02

Sok sikert!

Senkiben nem lehet megbizni ezért. Ha kérdeznek válaszolunk szivesen,de nem a süket,idétlen,gusztustalan kérdésekre! Ha arra kerül a sor,hogy találkát beszélünk meg,már kertelnek is,föleg a párok a (kamus) párok. Számunkra nem gond a távolság mert szeretünk utaszni,világot látni. Gondolkodunk a sw is,hogy elmegyünk mert igy itt nincs esély találni valakit,pl:párt,lányt!! Azért vagyunk óvatosak mert becsületünk csak egy van.
Sajnos kapok belőle én is eleget:-(
Tudod a szobámban a hirdetések és a privik nem 70, hanem a 99%-a hamis.
Teljes mértékben egyet értek veled.
Tudod a szobámban a hirdetések és a privik nem 70, hanem a 99%-a hamis.
Teljes mértékben egyet értek veled.
Sajnos mèg nem pedig sem rámenős sem bunkó módján nem szoktam közeledni senkihez.Sok hirdető mèg arra sem kèpes hogy válaszoljon.Szerintem az ember legalább anyit megèrdemelne hogy bocsi nem tèged keresünk
Át kéne írni ezt a fórumot:,,A miért nem találtál még szex partnert?''cimre

Ha valaki kér ismerkedéskor, akkor kap tőlünk arcos képet, igaz, azon fel vagyunk öltözve. A meztelen képen meg nem látszik az arcunk, és nem adunk többet, mint ami kint van az oldalon. Ha ennél többet akar valaki, akkor gyanús, nem képet nézegetni akarunk, hanem találkozni. Szívtuk már meg, de túl paranoiddá válni sincs értelme, mert akkor törölhetném is magunkat rögtön.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 18. szerda 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 18. szerda 09:40
Törölt felhasználó (69371)

Ha pedig kitakart arcos képet teszel fel, akkor meg a kamu emberektől azt kapod válaszul, hogy nekik fontos az arc, fontosabb mint a test. Persze ahol arc van, ott pucér képet kérnek. A lényeg legyen arc, meg legyen cerka, vagy punci, aztán lehet mivel zsarolni, meg kirakni különböző szennyoldalakra.
Nem jó bizalmatlannak lenni, de még mindig jobb félni, mint megijedni. Mocskos egy világban élünk.
Nem jó bizalmatlannak lenni, de még mindig jobb félni, mint megijedni. Mocskos egy világban élünk.
Igazad van, de én nem azokról beszélek, hiszen tudod. Nekünk sikerült találni nem is egyszer, ezért ezen én nem is lovagolnék. Mindenki tudja a sikertelenség okát.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 18. szerda 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 18. szerda 11:18

Vagy épp a pasi erre izgul, közben felesége, párja mit sem tud az itteni akciójáról. Ilyenkor sok esetben még a nőnek is képes kiadni magát.
"Bárki lehetsz a neten."
Még mindig ezért jobb egy klub, ahol szemtől szembe vagy a másikkal. Mindenki azért van ott, mert biztos akar valamit. (Kivéve, aki nem.)
Ezért kellene még több klub, olcsóbb belépők, hogy akiket ez visszatartott, mert nincs a közelben, azok is rendszeresen le tudjanak járni valahova.
Lehet skype, webkamerás beszélgetés, de mi van, ha te kapcsolsz kamerát a másik nem, vagy téged egy rögzítő programmal felvesznek, és bárhova kikerülsz? Aztán még ha ki is tudod nyomozni ki volt az illető, az nagyon sok idő és pénz egy esetleges peres úton. És az ilyen görények nagyon jól tudják, hogy sokan már csak a szituáció miatt sem mernek rendőrségre menni.
Vagy akik találkákat lebeszélnek, aztán nem mennek el, otthon meg nevetnek a markukba.
Nem tapasztaltam ezeket, elég olvasni, hallani ezekről. Nincs tökéletes megoldás, csak rizikó, amit vagy bevállal az ember, vagy elfelejti az egészet. Vagy jó dolog lesz belőle, vagy kellemetlenség.
"Bárki lehetsz a neten."
Még mindig ezért jobb egy klub, ahol szemtől szembe vagy a másikkal. Mindenki azért van ott, mert biztos akar valamit. (Kivéve, aki nem.)
Ezért kellene még több klub, olcsóbb belépők, hogy akiket ez visszatartott, mert nincs a közelben, azok is rendszeresen le tudjanak járni valahova.
Lehet skype, webkamerás beszélgetés, de mi van, ha te kapcsolsz kamerát a másik nem, vagy téged egy rögzítő programmal felvesznek, és bárhova kikerülsz? Aztán még ha ki is tudod nyomozni ki volt az illető, az nagyon sok idő és pénz egy esetleges peres úton. És az ilyen görények nagyon jól tudják, hogy sokan már csak a szituáció miatt sem mernek rendőrségre menni.
Vagy akik találkákat lebeszélnek, aztán nem mennek el, otthon meg nevetnek a markukba.
Nem tapasztaltam ezeket, elég olvasni, hallani ezekről. Nincs tökéletes megoldás, csak rizikó, amit vagy bevállal az ember, vagy elfelejti az egészet. Vagy jó dolog lesz belőle, vagy kellemetlenség.
Senkiben nem lehet megbizni ezért. Ha kérdeznek válaszolunk szivesen,de nem a süket,idétlen,gusztustalan kérdésekre! Ha arra kerül a sor,hogy találkát beszélünk meg,már kertelnek is,föleg a párok a (kamus) párok. Számunkra nem gond a távolság mert szeretünk utaszni,világot látni. Gondolkodunk a sw is,hogy elmegyünk mert igy itt nincs esély találni valakit,pl:párt,lányt!! Azért vagyunk óvatosak mert becsületünk csak egy van.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2017. 01. 18. szerda 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 18. szerda 08:52

És miért írtátok át az adatlapotokat? Most az sem derül ki, hogy kit/kiket kerestek? Nem csoda, hogy a szóló fiúk bepróbálkoznak...

Innen nekünk még nem jött össze sem páros, sem pasis kaland, pedig évek óta próbálkozunk és nem egy kávézós találkozón vagyunk már túl! Ez leginkább szóló pasikkal történt. Sajnos a legtöbb pasi csak álmodozik a hármasozásról és amikor komolyabbra fordul a dolog, vagyis megvan a három igen, akkor valamiért nem lesz folytatás. Sokan arra várnak, hogy mi kezdeményezzük ezt. No de könyörgöm, nem a pasinak volna dolga, hogy "udvaroljon" a hölgynek? Különben mitől legyen meg a kölcsönös vonzalom?

Törölt felhasználó (1245022)

Egyet értek. De azért keres többnyire a pasi, hogy ne feleljen meg senki sem. Ha túl nagy a farka, az a baj, ha túl kicsi, akkor az, ha jobb, mint a pasi, akkor az. Persze a párjának könnyebb azt be adni, hogy "Keresek drágám, de nem találok"
))) (nehogy már valamivel is jobb legyen, mint a pár férfi tagja...)

Van kártyás megoldás is. A belépő "csak" fele annyi, mint az all inclusiv klubbnál, és a végén fizeted a számláddal. Nem jössz ki olcsóbban, és ilyen helyeken nem nagyon van vacsi, max rágcsa.
A nyakbaakasztós izét megtarthatod!
öltöztesd fel az asszonyt csipkébe, smink-séró belő és a szép gyöngysor mellé akaszd a nyakába. Faszlankasztóbb, mint a térdig érő nejlonzokni
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 18. szerda 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 18. szerda 14:18
A nyakbaakasztós izét megtarthatod!

Tudod van az a nyakba akasztós izé, amit standokon gyerekek és nyugdíjasok hordanak. Mondjuk a hengerest valaki lehet máshol hordaná, tartaná.
Igen értelek. Látod, nincs fogalmam róla, így pofázok. Most már értem.
De lehetne akkor mondjuk kártya, egy mágneskártya, amit lehúznak fogyasztáskor. Vagy a felragasztható karszalagon lenne egy "chip", mint a ruhás boltokban. Aztán távozáskor fizetsz. Minden megoldható lenne. Persze lehet azt mondani ez nagy beruházás egy klubnak, pedig nem annyira, és visszahozza az árát. Meg aki nem akar tenni semmit, az nem is fog. Egyszerűbb kifogásokat keresni. (én már csak tudom: nudista strand
)

De lehetne akkor mondjuk kártya, egy mágneskártya, amit lehúznak fogyasztáskor. Vagy a felragasztható karszalagon lenne egy "chip", mint a ruhás boltokban. Aztán távozáskor fizetsz. Minden megoldható lenne. Persze lehet azt mondani ez nagy beruházás egy klubnak, pedig nem annyira, és visszahozza az árát. Meg aki nem akar tenni semmit, az nem is fog. Egyszerűbb kifogásokat keresni. (én már csak tudom: nudista strand

Én sem, de az a válasz általában, hogy ő jobban tudja, hogy mit akar a párja..
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2017. 01. 18. szerda 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 18. szerda 09:12

Én már azt sem értem, miért a férfi keres a nejének/nőjének pasit...? Minimum együtt.
Mert néha apu is adhat vacsit a gyerkőcöknek, míg anyu válaszol a neki szímpatikus levelekre...
Ne érezze senki találva magát, ez csak feltevés.
Mert néha apu is adhat vacsit a gyerkőcöknek, míg anyu válaszol a neki szímpatikus levelekre...

Ne érezze senki találva magát, ez csak feltevés.

Nem a fizetés megoldása a legnagyobb gond, a sw klubokba party hozzájárulást fizetsz és nem fogyasztást . Amennyiben már fogyasztást is fizetett teljesen más szabályok vannak sok mindenben és nem hogy olcsóbb hanem ezek miatt lehet hogy drágább lenne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 18. szerda 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 18. szerda 14:18

Tudod van az a nyakba akasztós izé, amit standokon gyerekek és nyugdíjasok hordanak. Mondjuk a hengerest valaki lehet máshol hordaná, tartaná.
)

)
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2017. 01. 18. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 18. szerda 14:05

Nem véletlenül futnak a klubbok azonos szisztéma alapján, hidd el. Amikor alig van rajtad ruha, hova teszed a pénzt? Ha még egyet akarsz inni, fuss az öltözöbe pénzért?
De nem csak ez az ok, hanem a belső pénzforgalom kiküszöbölése, mert kb két perc alatt megtelne a hely a kurvákkal, ami ugye törvényellenes.
Ha elmész anyuval vacsorázni, isztok egy italt, utána disco valahol, belépővel, italokkal stb, ugyan úgy ott vagy 15000 forintnál...
De nem csak ez az ok, hanem a belső pénzforgalom kiküszöbölése, mert kb két perc alatt megtelne a hely a kurvákkal, ami ugye törvényellenes.

Ha elmész anyuval vacsorázni, isztok egy italt, utána disco valahol, belépővel, italokkal stb, ugyan úgy ott vagy 15000 forintnál...