Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 396 397 398 399 400 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2925   2016. 10. 26. szerda 07:03
X Törölt felhasználó (465100)
Nem lep meg, drága! smile
Tudod engem már a nagypapám megtanított, hogy abban semmi nincs, ha egy nővisszautasít. Egyébként is, soha ne azt keressem ki tetszik nekem, hanem azt, hogy ki tetszik azok közül akinek tetszem. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 25. kedd 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1245022)
2016. 10. 25. kedd 20:43
Csak annyit mondanék, minden bántás nélkül, hogy nem ugyanúgy látjuk a helyzetet.
Szép napot neked!
#2924   2016. 10. 25. kedd 20:43
X Törölt felhasználó (1245022)
Csak annyit mondanék, minden bántás nélkül, hogy nem ugyanúgy látjuk a helyzetet.
Szép napot neked!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 25. kedd 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (465100)
2016. 10. 25. kedd 16:49
Az építő kritika, illetve a belerúgás között van különbség. Három szó után egy fényképet látva építő kritika lehetetlen. Arról próbálok beszélni, hogy belerúgni viszont nem túl elegáns, és nem is utal egy értelmes, nagylelkű emberre.

Aztán persze valakinek egy ilyen rúgás jobban fáj, valaki meg észre se veszi. Aztán van olyan is, aki nagyon is észre veszi csak túl is lendül rajta.
#2923   2016. 10. 25. kedd 17:47
X Törölt felhasználó (810687)
ez igy igaz én már sokk találkozot beszéltem meg de mirre eljött az idö egyszerüen el tüntek vagy nem értek rá hirtelen
(Ez egy válasz attilka üzenetére (2016. 10. 25. kedd 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 25. kedd 16:58
Sziasztok! Nekem 1 partner sikerült az évek alatt. Halott az oldal teljesen. Sok kamus,sok idióta aki csak pofázni,flörtölni van itt.Nem is értem miért nem megy beszélgetni a közösségi oldalakra. Sok embernek csak a szája jár.frankón mondom,hogy a Badoo-n több nővel voltam akcióba,mint akikkel itt chateltem. Én is csak fényképeket,videókat szoktam itt nézni,másra sajnos nem jó az oldal,ez az igazság.
#2922   2016. 10. 25. kedd 17:17
elyse-darius elyse-darius
Tiszta negatív mindenki. Csak pozitívan, nyilván kell válogatni, szűrni -mivel gyökerek mindenhol vannak-, de lehet itt találni megfelelő partnert. Iszonyat sokan használják ezt az oldalt, olyan nincs, hogy ha valaki kitartó, akkor nem talál számára megfelelő partnert smile
#2921   2016. 10. 25. kedd 16:58
attilka attilka
Sziasztok! Nekem 1 partner sikerült az évek alatt. Halott az oldal teljesen. Sok kamus,sok idióta aki csak pofázni,flörtölni van itt.Nem is értem miért nem megy beszélgetni a közösségi oldalakra. Sok embernek csak a szája jár.frankón mondom,hogy a Badoo-n több nővel voltam akcióba,mint akikkel itt chateltem. Én is csak fényképeket,videókat szoktam itt nézni,másra sajnos nem jó az oldal,ez az igazság.
#2920   2016. 10. 25. kedd 16:49
Az építő kritika, illetve a belerúgás között van különbség. Három szó után egy fényképet látva építő kritika lehetetlen. Arról próbálok beszélni, hogy belerúgni viszont nem túl elegáns, és nem is utal egy értelmes, nagylelkű emberre.

Aztán persze valakinek egy ilyen rúgás jobban fáj, valaki meg észre se veszi. Aztán van olyan is, aki nagyon is észre veszi csak túl is lendül rajta.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 25. kedd 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 25. kedd 16:16
Hogy nem írod meg az igazi indokot, azzal becsapod a nőt és fordítva mi egy pasit, mert álom világban élnek így is sokan, nem még ha belekergetek egy pasit, hogy hazudok neki, hogy "Nagyon jó vagy, de nem"---közben meg még a jó mércéjét sem üti meg. Ezzel nem csak őt magát vágom át, hanem a többi felhasználót is, mert azt gondolja magáról az illető, hogy ő milyen szupi, ezért bárkinél próbálkozhat. Sajna sokan meg is teszik tévesen és ezzel el is riasztanak nagyon sok potenciális keresgélő nőt, pasit, párt. Szerintem ezért téves ez az egész dolog. Persze ettől még bárki gondolhatja másképpen, de nekem az a véleményem, hogy ne csak szám legyen egy gép mögött, hanem az ember is, véleménnyel, értékekkel és ha kell dicsérettel.
#2919   2016. 10. 25. kedd 16:16
Hogy nem írod meg az igazi indokot, azzal becsapod a nőt és fordítva mi egy pasit, mert álom világban élnek így is sokan, nem még ha belekergetek egy pasit, hogy hazudok neki, hogy "Nagyon jó vagy, de nem"---közben meg még a jó mércéjét sem üti meg. Ezzel nem csak őt magát vágom át, hanem a többi felhasználót is, mert azt gondolja magáról az illető, hogy ő milyen szupi, ezért bárkinél próbálkozhat. Sajna sokan meg is teszik tévesen és ezzel el is riasztanak nagyon sok potenciális keresgélő nőt, pasit, párt. Szerintem ezért téves ez az egész dolog. Persze ettől még bárki gondolhatja másképpen, de nekem az a véleményem, hogy ne csak szám legyen egy gép mögött, hanem az ember is, véleménnyel, értékekkel és ha kell dicsérettel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 25. kedd 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 25. kedd 12:33
Nézd én soha nem utasítanék vissza egy nőt úgy, hogy megírom az igazi indokot. smile

Annyit szoktam mondani, hogy nem vagyok a topon, fáradt vagyok, fáj a fejem... smile Még azt se mondom, hogy nincs kedvem hozzá. nyes

Természetesen lenne hozzá kedvem, de...
#2918   2016. 10. 25. kedd 14:59
mivagyunk12 mivagyunk12
Rengeteg beszélgetésen ismerkedésen vagyunk már túl ez a második profilunk itt. De eddig semmi. :(
Sok a kamus és aki nem tudja miért van itt!
#2917   2016. 10. 25. kedd 14:21
X Törölt felhasználó (69371)
Szerinted ezekkel a kamu szövegekkel mész valamire? Akinek esze van úgyis tudja, hogy terelsz. Vagy csak tovább fog nyaggatni.
Egyszerű a képlet, nem kell ide etikett, csak normális épeszű felfogás.
Ha visszautasítanak, akkor fogadd el. Ha mégis kíváncsi vagy rá, hogy miért, akkor szintén fogadd el, hogy nem tetszhet mindenki mindenkinek.
Aki pedig feltételeken kívül próbálkozik be, az vessen magára. Az olyan nem gondolnám, hogy komolyan gondolja az egészet. Vagy beszélgetőtársat keres, vagy minden mindegy alapon bárkinél bepróbálkozik, ami nem éppen egy jó dolog egy nő szemében.
Nem kell hatalmas egoval neki indulni, tisztában kell lenni saját adottságainkkal, olvasni és értelmezni kell adatlapot. Így elkerülhetőek a különféle problémák.
Nagyon sok ember álom világban él, valakinek valamikor fel kell nyitnia a szemét. Lehet Te nem mondanál semmit, de nem mindenki olyan, mint Te. És ami fontos, lehet nem Te csinálod jól, még ha úgy gondolod, akkor sem. Nem kell, hogy lelkiismeret furdalása legyen bárkinek is, ha jogos indokkal küldi el a másikat. Az legyen az ő problémája, miért fordult elő az eset. Dolgozza fel.
Megint más dolog, hogy egy férfi nem hajt el egy nőt úgy, mint fordítva. De biztos meg van az oka a nőnek is, ha arra kényszerül.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 25. kedd 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 25. kedd 12:33
Nézd én soha nem utasítanék vissza egy nőt úgy, hogy megírom az igazi indokot. smile

Annyit szoktam mondani, hogy nem vagyok a topon, fáradt vagyok, fáj a fejem... smile Még azt se mondom, hogy nincs kedvem hozzá. nyes

#2916   2016. 10. 25. kedd 12:33

(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 25. kedd 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 25. kedd 12:00
Ahogyan már írtam előzőekben is egyetértek veled, DE....
Nagyon sok jelentkező úgy ír üzit, hogy nem veszi figyelembe a keresési feltételeket. Ha be van állítva Pl:, hogy 80 kilóig, akkor ne merjem neki azt mondani indoklásként, hogy nem 135 kilós pasira vágyok, nehogy beletapossak a lelki világába? Ugye nem gondolod ezt komolyan?
Miért takargassam az igazi indokot? Ha ezt teszem, ugyanolyanná válok, mint itt nagyon sokan, hogy tartozhatok a csak kifogásokat keresők közzé.
Jó a kezdeményezésed, de ahogyan a felvetésed ez is egyoldalú szerintem. Mert úgy jön le, hogy csak az egyik felet óvjuk a csalódástól, főleg az erősebb nemet. Nem gondolnám, hogy mézes-mázas pasik járnak csak az oldalra, akiknek a lelkiviláguk ennyire érzékeny. Ha pedig igen, akkor rossz helyen kapirgálnak.
#2915   2016. 10. 25. kedd 12:00
Ahogyan már írtam előzőekben is egyetértek veled, DE....
Nagyon sok jelentkező úgy ír üzit, hogy nem veszi figyelembe a keresési feltételeket. Ha be van állítva Pl:, hogy 80 kilóig, akkor ne merjem neki azt mondani indoklásként, hogy nem 135 kilós pasira vágyok, nehogy beletapossak a lelki világába? Ugye nem gondolod ezt komolyan?
Miért takargassam az igazi indokot? Ha ezt teszem, ugyanolyanná válok, mint itt nagyon sokan, hogy tartozhatok a csak kifogásokat keresők közzé.
Jó a kezdeményezésed, de ahogyan a felvetésed ez is egyoldalú szerintem. Mert úgy jön le, hogy csak az egyik felet óvjuk a csalódástól, főleg az erősebb nemet. Nem gondolnám, hogy mézes-mázas pasik járnak csak az oldalra, akiknek a lelkiviláguk ennyire érzékeny. Ha pedig igen, akkor rossz helyen kapirgálnak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 25. kedd 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 25. kedd 11:48
Igen, van olyan amikor a nagypofa nem valódi belülről fakadó önbizalmat jelez. Persze szinte soha, mert annak nem a nagypofa a jele, hanem pl. az, hogy nem okoz fájdalmat, ha visszautasítanak, hanem természetesként elfogadom azt, hogy mégse vágyhat mindenki pont rám.

Ha valaki gondosan fölépített önbizalomnak tűnő kártyavárát lerombolják egy elutasítással, vagy az önbizalom hiányába beletaposnak ezzel, az önmagában is fájdalmas. A miértek megadása további rombolást végez ebben és fölösleges.
Ha képes lenne tanulni belőle, akkor már eleve nem így viselkedne.

Ha őszinte akasz lenni bevallod, hogy Te sem tudod, mikor ki miért jönne be, és miért nem. Kár is ezt magyarázni!

Talán tényleg jó lenne, ha kialakulna egy etikett, amihez mindenki tarthatná magát.

Etikett első pont: A nemleges döntést nem kell indolokolni. Ha az elutasított mégis megkérdezi lehet rá válaszolni, de kerülni kell a fölösleges alázást.
Az egyik legaljasabb szöveg a "Nem rád gondoltunk." . smile Ezt pl. kéretik mellőzni!

Vegyétek ezt kezdeményezésnek! Be lehet szállni az etikett elkészítésébe. smile
#2914   2016. 10. 25. kedd 11:48
Igen, van olyan amikor a nagypofa nem valódi belülről fakadó önbizalmat jelez. Persze szinte soha, mert annak nem a nagypofa a jele, hanem pl. az, hogy nem okoz fájdalmat, ha visszautasítanak, hanem természetesként elfogadom azt, hogy mégse vágyhat mindenki pont rám.

Ha valaki gondosan fölépített önbizalomnak tűnő kártyavárát lerombolják egy elutasítással, vagy az önbizalom hiányába beletaposnak ezzel, az önmagában is fájdalmas. A miértek megadása további rombolást végez ebben és fölösleges.
Ha képes lenne tanulni belőle, akkor már eleve nem így viselkedne.

Ha őszinte akasz lenni bevallod, hogy Te sem tudod, mikor ki miért jönne be, és miért nem. Kár is ezt magyarázni!

Talán tényleg jó lenne, ha kialakulna egy etikett, amihez mindenki tarthatná magát.

Etikett első pont: A nemleges döntést nem kell indolokolni. Ha az elutasított mégis megkérdezi lehet rá válaszolni, de kerülni kell a fölösleges alázást.
Az egyik legaljasabb szöveg a "Nem rád gondoltunk." . smile Ezt pl. kéretik mellőzni!

Vegyétek ezt kezdeményezésnek! Be lehet szállni az etikett elkészítésébe. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 25. kedd 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 25. kedd 10:37
Szia.
Sokszor egyet értek veled, de most nem.
Azért nem, mert én is/mi is jártunk úgy, hogy elutasítottam a "visszautasíthatatlant". Én: Bocsika, de nem egymást keressük. Válasz: Én vagyok a legjobb az oldalon, nem tudod mit veszítesz, ha még esélyt sem adsz, hogy talizzunk és bebizonyítsam, hogy nem olyan vagyok a képet, mert nem vagyok fotogén. Én: Mert nem.
Ezek után minden voltam, csak nem az a nő, akivel az első üziben le szeretett volna feküdni.
Ha van akinél nem indokolod meg, akkor az a baj, ha nem válaszolsz, mert esélye nincsen, akkor az a baj, ha elutasítod az a baj. Ezért fordulnak el szerintem nagyon sokan ettől a keresési formától legyen az nő, pár, vagy pasi.
Persze vannak nagyon sok kivételek, amikor kulturált formában elbeszélgetünk, majd elköszönünk.
#2913   2016. 10. 25. kedd 11:20
Nagyon jól tudom, de mindennek megvan az oka bizonyára.
Mindenki előtt ott a lehetőség, hogy találjon, csak sok türelem kell hozzá.
Engem is tiltottak már és magamban megtaláltam az okot és el is fogadtam. Továbblépek. A tiltás is valamiért úgy alakul, ahogyan. Az is egy egyfajta válasz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 25. kedd 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1485022)
2016. 10. 25. kedd 10:43
Nata0444 meg sajnos nagyon sok a kamus az oldalon akik csak farokverésre vannak itt amikor talivan eltűnnek vagy tiltanak stb mondjuk én nőt vagy párt keresek
#2912   2016. 10. 25. kedd 10:43
X Törölt felhasználó (1485022)
Nata0444 meg sajnos nagyon sok a kamus az oldalon akik csak farokverésre vannak itt amikor talivan eltűnnek vagy tiltanak stb mondjuk én nőt vagy párt keresek
#2911   2016. 10. 25. kedd 10:37
Szia.
Sokszor egyet értek veled, de most nem.
Azért nem, mert én is/mi is jártunk úgy, hogy elutasítottam a "visszautasíthatatlant". Én: Bocsika, de nem egymást keressük. Válasz: Én vagyok a legjobb az oldalon, nem tudod mit veszítesz, ha még esélyt sem adsz, hogy talizzunk és bebizonyítsam, hogy nem olyan vagyok a képet, mert nem vagyok fotogén. Én: Mert nem.
Ezek után minden voltam, csak nem az a nő, akivel az első üziben le szeretett volna feküdni.
Ha van akinél nem indokolod meg, akkor az a baj, ha nem válaszolsz, mert esélye nincsen, akkor az a baj, ha elutasítod az a baj. Ezért fordulnak el szerintem nagyon sokan ettől a keresési formától legyen az nő, pár, vagy pasi.
Persze vannak nagyon sok kivételek, amikor kulturált formában elbeszélgetünk, majd elköszönünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 25. kedd 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 25. kedd 06:41
Ha úgy érzed muszáj indokolni, mond azt, hogy most nincs kedvem. smile
#2910   2016. 10. 25. kedd 06:41
Ha úgy érzed muszáj indokolni, mond azt, hogy most nincs kedvem. smile
(Ez egy válasz jatekosmel üzenetére (2016. 10. 24. hétfő 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 24. hétfő 22:38
Nem azért, de az bántó, ha valakinek azt mondják, nem olyan tipusú pasi mint amilyet mi keresünk? Arról nem is beszélve, ha csak annyi fáradtságot vesz valaki, h adatlapot néz, akkor ránk sem ír, mert nem felel meg a feltételeknek. Szerintünk egy sima nemre, a' Miért nem?"a válasz....akkor pedig ugyanitt vagyunk, ennél diplomatikusabban pedig nehéz konkrétan válaszolni.
Mi bántóbbnak érezzük a válaszra sem méltatást - ami azért előfordul nálunk is -, jobban szeretünk kapni egy megindokolt nemet, mint a kamuzást, eltűnést, stb.
#2909   2016. 10. 25. kedd 00:05
zenitó zenitó
Nem rendelkezik mindenki magas végzettséggel,de a Ti válaszotokban is van helyesírási hiba bőven.
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2016. 10. 24. hétfő 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 24. hétfő 20:11
Egyet értünk veletek! Sajnos tényleg elég nehéz normáls pasit találni, aki veri a mércét. Bár itt mindeki magas iskolai végzetséggel rendelkezik.
Nekünk is voltak ilyen tapasztalataink...
Volt pl egy ember akivel szívesen találkoztunk volna. 8kmre lakott tölünk. Valahogy sosem ért rá, és sosem volt jó neki. Aztán mindig eltünt. Néhány nap mulva megint megjelent, és akkor sem tudtunk egyeztetni. Még háromszor elátszottuk ezt, aztán meguntam. Mondtam neki hogy játszon a .... Aztán megfenyegetett, ha találkozunk megver...
Még neki állt feljebb. wow1
#2908   2016. 10. 24. hétfő 22:38
jatekosmel jatekosmel
Nem azért, de az bántó, ha valakinek azt mondják, nem olyan tipusú pasi mint amilyet mi keresünk? Arról nem is beszélve, ha csak annyi fáradtságot vesz valaki, h adatlapot néz, akkor ránk sem ír, mert nem felel meg a feltételeknek. Szerintünk egy sima nemre, a' Miért nem?"a válasz....akkor pedig ugyanitt vagyunk, ennél diplomatikusabban pedig nehéz konkrétan válaszolni.
Mi bántóbbnak érezzük a válaszra sem méltatást - ami azért előfordul nálunk is -, jobban szeretünk kapni egy megindokolt nemet, mint a kamuzást, eltűnést, stb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 24. hétfő 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 24. hétfő 20:17
Föltételezem nem azt várjátok tőlünk, hogy igazságot tegyünk. smile

A véleményem a következő:

Természetesen jogotok van megválogatni, hogy kit engedtek be a szexuális életetekbe. Gondolom ehhez hangulst is kell, szimpátia stb. Ha nekem valaki azt mondja, hogy nincs kedve velemaz még neheztelést se vált ki belőlem, és úgy gondolom ez a helyes hozzáállás.

Viszont az a lesajnáló szöveg, ahogy lepattintottátok a srácot egy kicsit bántó volt. Persze fölösleges volt hepciásodnia, de egy ilyen után nagyon gyorsan a helyetekre raktalak volna én is, bár csak magamban. Fölöslegesnek éreztem volna mindent.

Tudniillik nem kellett volna leszólnotok. Csak annyit is elég mondani, hogy NEM. Még bocs se kell. Végképp nem kell részletezni miért. Abban igaza volt a srácnak, hogy egy rossz kép nem árul el semmit. Persze az egy másik dolog, hogy miért nem jó képet választott. smile

Egy a lényeg a nem az NEM, nem kell magyarázni! Bántó módon beleszállni a másikba, csak azért, mert pont most nem kell, az pedig bunkóság.

Sajnálom, ennyit tudok mondani.
#2907   2016. 10. 24. hétfő 20:57
Holdviola3740 Holdviola3740
eljen eljen eljen
(Ez egy válasz monilaci üzenetére (2016. 10. 10. hétfő 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 10. hétfő 07:42
nem regényeket kell irni merni találkozni
#2906   2016. 10. 24. hétfő 20:17
Föltételezem nem azt várjátok tőlünk, hogy igazságot tegyünk. smile

A véleményem a következő:

Természetesen jogotok van megválogatni, hogy kit engedtek be a szexuális életetekbe. Gondolom ehhez hangulst is kell, szimpátia stb. Ha nekem valaki azt mondja, hogy nincs kedve velemaz még neheztelést se vált ki belőlem, és úgy gondolom ez a helyes hozzáállás.

Viszont az a lesajnáló szöveg, ahogy lepattintottátok a srácot egy kicsit bántó volt. Persze fölösleges volt hepciásodnia, de egy ilyen után nagyon gyorsan a helyetekre raktalak volna én is, bár csak magamban. Fölöslegesnek éreztem volna mindent.

Tudniillik nem kellett volna leszólnotok. Csak annyit is elég mondani, hogy NEM. Még bocs se kell. Végképp nem kell részletezni miért. Abban igaza volt a srácnak, hogy egy rossz kép nem árul el semmit. Persze az egy másik dolog, hogy miért nem jó képet választott. smile

Egy a lényeg a nem az NEM, nem kell magyarázni! Bántó módon beleszállni a másikba, csak azért, mert pont most nem kell, az pedig bunkóság.

Sajnálom, ennyit tudok mondani.
(Ez egy válasz jatekosmel üzenetére (2016. 10. 24. hétfő 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 24. hétfő 19:30
Mi találtunk már itt és más oldalon is párt, néhány esetben fiút is. Általában élőben is megvolt a kémia, de előfordult, hogy nem történt semmi.
Érdekes, de pont normális pasit találni nehezebb,.mint párt. Nem ragozom mert sokan megtették már előttünk, de a hisztis, önkiritikával és normális írásképpel nem rendelkező pasik eleve halálra ítélik az esélyeiket.
Ezt a hozzászólást is egy hasonló egyén ihlette, a chat szobában akadt ránk.Arcképes fotóval rendelkezett, így azonnal tudtuk miről beszélünk. Hozzáteszem sehol nem jeleztük, h pasit keresnénk, sem adatlapon, sem csevegés közben smile
Fiúk számára is tanulságos, h a nagy átlag milyen színvonalat , aki közülük kilóg nyugodtan próbálkozzon az ismerkedéssel biztos lesz találatuk előbb-utóbb. smile
És akkor itt a beszélgetés név nélkül, kíváncsiak vagyunk a veleményetekre:

16:53 [ ] Szio
17:00 [jatekosmel] Szia
17:00 [ ] Lászlo vagyok,remélem nem zavarom
17:02 [ ] kedves, normális, ápolt Férfi, tapasztalatom már van smile
17:05 [jatekosmel] Köszönjük, dd nem te vagy akit keresünk, hölgyzagunknak más a típusa.
17:06 [ ] milyen, nem is láttatok még...
17:10 [ ] a kép és a valoság közt vannak különbségek, én nem vagyo kegy fényképarc, de ti sem...
17:11 [ ] szoval nekem sem.... smile
17:14 [jatekosmel] Nem hisszük h a valóságban helyesebb, kisportoltabb leszel mint most. Amivel nincs baj, de mi mást keresünk.
17:37 [ ] én sem titeket,bocs.... Ilyen nagyképü, de közben ti sem vagytok egy nagy vász isz dászok, de mindeg is....Biztos sikeretek lesz
17:45 [jatekosmel] Ha nem bírod a kritikát minek feszegeted, h miért nem? Nem vagyunk nagyképüek, inkább őszinték, és vettük a fáradtságot h visszaírjunk, szerintünk nem mindenkitől kapod meg ezt.
17:45 [ ] engem ez már nem érdekel....
17:47 [jatekosmel] : ) további sikeres keresést !
17:48 [ ] nektek az lesz, tuti nyes DDD

... 396 397 398 399 400 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10865db
Utolsó üzenet: tegnap 13:04

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!