Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 414 415 416 417 418 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2563   2016. 06. 29. szerda 12:26
X Törölt felhasználó (104575)
Kimegy a hölgyet, párt kereső fiatalember a szabadba. Ott készít magáról arc nélkül 10 képet.
Otthon, hogy a háttér ne legyen felismerhető, készít 10 arc nélküli képet, ezeket is különböző beállításokban, nem csak farok képre gondoltam.
Elég annyit leírnia, hogy nagyjából hol lakik, egy Nyíregyházán lakó srácot nem fog keresni egy Szombathelyen lakó pár. Nem kell utca, házszám, felismerhető ház, bútorzat.
Pontos kor, nem kamu, meg hogy mit szeretne. Nyilván dugni, mi mást, de azért mégis legyen tudható ha kikötözős bilincses, ostoros a fiú, akkor meggondolandó sokaknak.
Olyan nagy igény ez ?
Tudjuk, minden srác profi masszőr, na ja, ezt ismerjük !
Számomra pl szimpbb volt egy levél, melyben azt írta a fiatalember, hogy abszolút nem profi masszór, de szeretné a páromon megmutatni, mit tud ez ügyben. Nyilván tudnivaló, hogy mindenki mit szeretne a végére, de ez mégiscsak kedvesebb, mint a "szívesen kúrnám a feleségedet" szöveg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 28. kedd 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1245022)
2016. 06. 28. kedd 23:01
Igen értelek. Az ajtó mindenki előtt nyitva áll, tehát lehetőség van. Csak az a gond, hogy túl sok a kifogás.
"Azért nincsen képem, mert visszaélnek vele", "Azért nincsen kitöltve az adatlapom, mert felismerhetnek" és hasonlók. Mit is szeretnének az ilyenek? Hát igazán semmit, csak kalandoznak.....
Arról nem is beszélve, hogy már volt róla szó, hogy az adatlapján 45 éves, de hogy beleférjen a korba, üzibe csak 35.
Utána pedig fel van háborodva az illető, hogy mit számít az a 6-8-10 év, úgysem látszik az ágyban. Ha pedig az a fontos, akkor komolytalanok és kamuk vagyunk. Lehet jókat mosololyogni.....
#2562   2016. 06. 29. szerda 12:08
X Törölt felhasználó (1178792)
Nem védelemből írjuk, de kép miatt nekünk volt visszaélés és zaklatás a dologból sajnos.Így hogy megégettük magunkat azért mi elég óvatosak vagyunk,amúgy érthető amit megfogalmaztál.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 28. kedd 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 28. kedd 23:01
Igen értelek. Az ajtó mindenki előtt nyitva áll, tehát lehetőség van. Csak az a gond, hogy túl sok a kifogás.
"Azért nincsen képem, mert visszaélnek vele", "Azért nincsen kitöltve az adatlapom, mert felismerhetnek" és hasonlók. Mit is szeretnének az ilyenek? Hát igazán semmit, csak kalandoznak.....
Arról nem is beszélve, hogy már volt róla szó, hogy az adatlapján 45 éves, de hogy beleférjen a korba, üzibe csak 35.
Utána pedig fel van háborodva az illető, hogy mit számít az a 6-8-10 év, úgysem látszik az ágyban. Ha pedig az a fontos, akkor komolytalanok és kamuk vagyunk. Lehet jókat mosololyogni.....
#2561   2016. 06. 28. kedd 23:01
X Törölt felhasználó (1245022)
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 28. kedd 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2016. 06. 28. kedd 21:40
Én a srácokat nem értem. Egy jól kitöltött lappal, egy pár jó képpel szerintem igencsak lenne kereslet harmadiknak jelentkezőként.
Egy normális faszi, rendes adatlappel szerintem nem szenvedne punci és nő hiányban, ha érted, mire gondolok.
#2560   2016. 06. 28. kedd 22:41
csak együtt csak együtt
Tökéletesen igazad van,de itt is jelentős a rizikófaktor.
Nagyon sokan 6-8 évvel ezelőtti képekkel nyomulnak,és ez még a jobbik eset azokkal szemben akik nem saját képekkel próbálkoznak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 28. kedd 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 28. kedd 21:40
Én a srácokat nem értem. Egy jól kitöltött lappal, egy pár jó képpel szerintem igencsak lenne kereslet harmadiknak jelentkezőként.
Egy normális faszi, rendes adatlappel szerintem nem szenvedne punci és nő hiányban, ha érted, mire gondolok.
#2559   2016. 06. 28. kedd 21:40
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 28. kedd 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 28. kedd 21:14
Teljesen igazad van! Lehet találni, volt is szerencsénk, de tényleg szerencse kell hozzá és türelem.
#2558   2016. 06. 28. kedd 21:14
Teljesen igazad van! Lehet találni, volt is szerencsénk, de tényleg szerencse kell hozzá és türelem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 28. kedd 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 28. kedd 18:50
Kimondottan innen, a GG ről két srácot ismertünk meg. Az egyik egyszer volt nálunk, a másikkal kétszer találkoztunk.
Nem egy óriási eredmény, de azért nem lehetetlen.
Mondjuk amelyik srácnál semmiféle kép, leírás, jellemzés nincs, az mit is vár ?
#2557   2016. 06. 28. kedd 19:25
X Törölt felhasználó (1270462)
Engem semmi nem bosszant és azt sem értem te min-mit nevetgélsz kivel-kikkel"rajtam",......HOL???

Moderátori bejegyzés: a következő személyeskedő bejegyzésnél, amiben bármi módon egymásra utaltok, akár burkoltan az kollektív moderációt von maga után. Egyformán mindkettőtökre!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 27. hétfő 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 27. hétfő 20:47
Látom nagyon bosszant, hogy nem neked van igazad, de legalább ismét egy jót mosolyogtunk rajtad. Köszönjük kedves vs.salzburg!

Moderátori bejegyzés: a következő személyeskedő bejegyzésnél, amiben bármi módon egymásra utaltok, akár burkoltan az kollektív moderációt von maga után. Egyformán mindkettőtökre!
#2556   2016. 06. 28. kedd 18:50
Kimondottan innen, a GG ről két srácot ismertünk meg. Az egyik egyszer volt nálunk, a másikkal kétszer találkoztunk.
Nem egy óriási eredmény, de azért nem lehetetlen.
Mondjuk amelyik srácnál semmiféle kép, leírás, jellemzés nincs, az mit is vár ?
#2555   2016. 06. 28. kedd 15:22
Lac1111 Lac1111
Sziasztok, írtam a társkeresőn, nem tűnök el.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 26. vasárnap 06:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1129842)
2016. 06. 26. vasárnap 06:15
Sziasztok!
Nagy farkú pasit keresünk már lassan egy éve...semmi... ígérgetés az van...ennyi,,,amikor találkozni kellene, akkor eltűnnek...megbeszéltük a helyet, időpontot,,,,várunk és semmi...képkéregetős és faszkiverős pasi az van...
#2554   2016. 06. 27. hétfő 20:47
Látom nagyon bosszant, hogy nem neked van igazad, de legalább ismét egy jót mosolyogtunk rajtad. Köszönjük kedves vs.salzburg!

(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 27. hétfő 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1270462)
2016. 06. 27. hétfő 20:31
Igen elnevedgélsz magaddal......Magadban,nem az én problémám.Nem 2-szer tíltottak már le innen hanam mim 22-szer chat-ről.És vagy 5-6-szor teljes tíltás.Egyszer 2022ig ,még az életfogytosok sem kapnak ennyit a bíróságon-börtönt-letöltendőt.+ legtöbbszőr nem jó a jelszó,bíztos elfelejtettem máról-holnapra....De neked ez már legalább téma mert nem a szexről szólt.
#2553   2016. 06. 27. hétfő 20:31
X Törölt felhasználó (1270462)
Igen elnevedgélsz magaddal......Magadban,nem az én problémám.Nem 2-szer tíltottak már le innen hanam mim 22-szer chat-ről.És vagy 5-6-szor teljes tíltás.Egyszer 2022ig ,még az életfogytosok sem kapnak ennyit a bíróságon-börtönt-letöltendőt.+ legtöbbszőr nem jó a jelszó,bíztos elfelejtettem máról-holnapra....De neked ez már legalább téma mert nem a szexről szólt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 21. kedd 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 21. kedd 21:39
Nem kötöttem bele senkibe sem, főleg nem beléd.
Tudod az a furi, hogy "az ilyen fajtának" írtál nem egy levelet, mint például nekem, csak annyi különbséggel, hogy egy 4-el kevesebb volt. Valóban nem teszed magad, talán ezért is tiltottak ki a chatről kétszer is... mf1 Én a te sértő megjegyzésed ellenére, kívánok nagyon jó "csipegetést" az oldalon.
Little star nagyon jól megfogalmazta! Míg te mérgelődsz, addig mi rajtad és az írásaidon, megnyilvánulásaidon nevetünk. hehe
#2552   2016. 06. 27. hétfő 17:11
Csak telszám? Ne akadj ki ilyenen. Ez csak a kezdet! Van akinek telószám, facebook, email, minimum 5 kép és skype cím kell, ahhoz, hogy az ágyunkba merjük engedni. vigyor2 vigyor2
(Ez egy válasz jolennemár üzenetére (2016. 06. 27. hétfő 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 27. hétfő 12:56
nálad a bemutatkozásnál kell adni telszámot.na meg te diktálnál!!! vicc vagy ember
#2551   2016. 06. 27. hétfő 12:56
jolennemár jolennemár
nálad a bemutatkozásnál kell adni telszámot.na meg te diktálnál!!! vicc vagy ember
#2550   2016. 06. 26. vasárnap 23:07
Sok sikert kívánunk mindenkinek és türelmet, mert ide aztán kell mf1
#2549   2016. 06. 26. vasárnap 21:39
X Törölt felhasználó (1350152)
Pontosan. Időt, energiát kell áldozni erre is, mint az életben bármire, ha el akarunk érni valamit. Rinyálni könnyebb és másokat okolni, hogy miért nem jön össze.
(Ez egy válasz regiuj üzenetére (2016. 06. 26. vasárnap 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 26. vasárnap 21:13
Lehet itt találni, türelem és türelem kell hozzá, és utána lesz eredménye. Én nem egy és nem kettő párral, hölggyel voltam együtt innen. Például ***********************, (mind2ő korrekt, nem kamus pár)stb......türelem és korrekt hozzállás szükséges!!! És az is fontos, hogy ha volt partnerem és benne volt egy kis kalandban akkor bevontam és beszerveztem. smile Volt olyan pár akivel a tik-takban találkoztunk. Szóval lehetséges, de türelem, kitartás és jómodor szükséges. A kő kóla jössz táncolni nemgyerebe.

(Moderálva: Név szerint ne "reklámozzunk" senkit, se pozitív se negatív vonatkozásban.)
#2548   2016. 06. 26. vasárnap 21:13
regiuj regiuj
Lehet itt találni, türelem és türelem kell hozzá, és utána lesz eredménye. Én nem egy és nem kettő párral, hölggyel voltam együtt innen. Például ***********************, (mind2ő korrekt, nem kamus pár)stb......türelem és korrekt hozzállás szükséges!!! És az is fontos, hogy ha volt partnerem és benne volt egy kis kalandban akkor bevontam és beszerveztem. smile Volt olyan pár akivel a tik-takban találkoztunk. Szóval lehetséges, de türelem, kitartás és jómodor szükséges. A kő kóla jössz táncolni nemgyerebe.

(Moderálva: Név szerint ne "reklámozzunk" senkit, se pozitív se negatív vonatkozásban.)
#2547   2016. 06. 26. vasárnap 14:27
Nem biztos, csak 99%! vigyor1
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 26. vasárnap 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1389822)
2016. 06. 26. vasárnap 13:48
Nem biztos, hogy kamu. Én sem küldök fotót, mondjuk nem is kérek. A személyes találkozó híve vagyok. Egy rövid, ismerkedős séta és kész. Vagy szimpatikusak vagyunk egymásnak, vagy nem. Pár éve nekem már nagyon bejött ez a módszer. Előfordult hogy nem mozdult meg bennünk a kémia. Na és? A buszmegállóig beszélgettünk és elköszöntünk, keresgéltünk tovább, és találtunk is magunknak partnert. smile
#2546   2016. 06. 26. vasárnap 13:48
X Törölt felhasználó (1389822)
Nem biztos, hogy kamu. Én sem küldök fotót, mondjuk nem is kérek. A személyes találkozó híve vagyok. Egy rövid, ismerkedős séta és kész. Vagy szimpatikusak vagyunk egymásnak, vagy nem. Pár éve nekem már nagyon bejött ez a módszer. Előfordult hogy nem mozdult meg bennünk a kémia. Na és? A buszmegállóig beszélgettünk és elköszöntünk, keresgéltünk tovább, és találtunk is magunknak partnert. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 25. szombat 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1177122)
2016. 06. 25. szombat 13:27
Valamit még mindig nem értek, hogy lehet az, hogy egyes személyek, kép nélkül, elvárják, hogy a másik ember mindenféle információt emondjon magáról, mindenféle képet is küldjön, annak ellenére, hogy ugye aki rendesen kitölti az adatlapját, az illően képet is mellékel hozzá, és Ők egyáltalán semmit sem akarnak magukből se megmutatni, se elárulni... Mekkora kamu ez már boxer nyes
#2545   2016. 06. 26. vasárnap 10:55
eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 26. vasárnap 06:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1129842)
2016. 06. 26. vasárnap 06:15
Sziasztok!
Nagy farkú pasit keresünk már lassan egy éve...semmi... ígérgetés az van...ennyi,,,amikor találkozni kellene, akkor eltűnnek...megbeszéltük a helyet, időpontot,,,,várunk és semmi...képkéregetős és faszkiverős pasi az van...
#2544   2016. 06. 26. vasárnap 08:40
X Törölt felhasználó (1350152)
Nem egyszerű, de nem lehetetlen... mondjuk egy-két jó fenykép sokat lendít a dolgon.
(Ez egy válasz nyeroparos üzenetére (2016. 06. 26. vasárnap 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 26. vasárnap 08:09
Gondoltam hogy nem lesz egyszerű.

... 414 415 416 417 418 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10863db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 29. kedd

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!