Igen, találtunk. Bár nem Debreceni, de a közelből....
Párként vagyunk fent, de sokáig keresgéltem szóló pasiként is... tehát dupla tapasztalattal rendelkezem. Párként rengeteg jelentkező lenne, de a felhozatal -hát finoman- hagy kívánni valót. Az értetlenség a másik... ha meg van adva x paraméter, és ennek nem felel meg, minek ír? Utana ne csodálkozzon senki, ha nem kap választ se. Elég szigorú hangvételű a bemutatkozó szövegünk (nem véletlen) de sokan végig se olvassák. Szóló pasiként volt néhány jó kalandom, de mióta a feleségem benne van a hármasba, azóta nem keresem máshol ezt a fajta örömet.
Szóval a kérdésre a válasz: -Igen találtam/találtunk már innen partnert.
Szóval a kérdésre a válasz: -Igen találtam/találtunk már innen partnert.

Ha hiszed, ha nem, igaz régen volt, talán igaz sem volt!
A mi, leg es leg első
párunk innen volt & debreceniek!
(Ez egy válasz varga béla üzenetére (2016. 05. 08. vasárnap 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 08. vasárnap 15:52

Mindenesetre érdekes.Kíváncsi lennék azok közül akik keresnek,fent vannak,függetlenül a nemtől és hogy párban vannak,mennyien,kiket találtak,mondjuk Debreceniek közül.
Én hosszútávú szexkapcsolatot keresnék,de annak ellenére hogy ez az oldal erre lenne hivatott,esélyesebb szórakozóhelyen...
Én hosszútávú szexkapcsolatot keresnék,de annak ellenére hogy ez az oldal erre lenne hivatott,esélyesebb szórakozóhelyen...
Edig még nem!!
Mindenesetre érdekes.Kíváncsi lennék azok közül akik keresnek,fent vannak,függetlenül a nemtől és hogy párban vannak,mennyien,kiket találtak,mondjuk Debreceniek közül.
Mivel én a melóm miatt mindig hajnalban kelek -korán fekszem le alukálni,nem lehet egyik napról a másikra átállni.Erre sem volt egyszerű.régen én is későn keltem de későn-"hajnalban tettem le a fejem.
(Ez egy válasz canaria üzenetére (2016. 05. 02. hétfő 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 02. hétfő 23:00

Mi sem értjük, hogy mi a problémád.
A mindennapi hajtást, stresszt pont az esti szexel vezetjük le.
Javasoljuk, hogy próbáld ki Te is, illetve szedjél vitamint és próbálj meg többet pihenni, mert úgy tűnik, hogy rossz napod volt ma.
Javasoljuk, hogy próbáld ki Te is, illetve szedjél vitamint és próbálj meg többet pihenni, mert úgy tűnik, hogy rossz napod volt ma.

irkáljatok a fórum témákba, sok hasonló pár inkább rá ír az értelmes hozzá szolokra.
írjatok rá az értelmes hozzá szolokra.
persze vannak a swingeren kívül is olyan szórakozó helyek ahol, heterokat biket és melegeket elfogadják,ott is érdemes ismerkedni.
persze vannak a swingeren kívül is olyan szórakozó helyek ahol, heterokat biket és melegeket elfogadják,ott is érdemes ismerkedni.
irkáljatok a fórum témákba, sok hasonló pár inkább rá ír az értelmes hozzá szolokra.
persze vannak a swingeren kívül is olyan szórakozó helyek ahol, heterokat biket és melegeket elfogadják,ott is érdemes ismerkedni. (Ez egy válasz Tomcsika2 üzenetére (2016. 05. 04. szerda 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 04. szerda 07:24
persze vannak a swingeren kívül is olyan szórakozó helyek ahol, heterokat biket és melegeket elfogadják,ott is érdemes ismerkedni. (Ez egy válasz Tomcsika2 üzenetére (2016. 05. 04. szerda 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Szerintetek gázok vagyunk? nem igazán keres minket senki! Vagy túl nagy az elvárásunk? Vagy mi ????
Szerintetek gázok vagyunk? nem igazán keres minket senki! Vagy túl nagy az elvárásunk? Vagy mi ????
Azzal meg egyetértünk,h a pár az,aki "válogathat"mert ők engedik be a pasit,vagy a másik párt az életükbe,természetesen a kiválasztott felé a megfelelő tiszteletet meg kell adni....na persze amikor visszautasitunk valakit,annak is....de ezt neki meg emelt fővel el kell fogadnia....ez egy íratlan etikett...
nem vagytok gázosak, csak nincs a környéketeken senki egyenlőre
(Ez egy válasz Tomcsika2 üzenetére (2016. 05. 04. szerda 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 04. szerda 07:24

Sziasztok!
Sziasztok!
Mi elmentünk egy párhoz a nejemmel és beszélgetünk de nem lett belőle semmi sajna igy asztán még keresgélünk !!
Erre semmit
Teljesen egyet kell értsek a sportos pasival! Nehéz az út!
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2016. 05. 02. hétfő 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 02. hétfő 23:35

Ugyanez a probléma a férfiaknál is megvan, nemcsak a pároknál. Vannak akik nem a párjukkal keresnek partnert, így aztán a család miatt esetleg csak délelőtt, vagy munkaidőben tudnák megoldani, ahonnan könnyebb elszakadni mint otthonról. Ezért nem biztos hogy szombat este el tudnak menni a swingerklubba, vagy az ország másik végére sem tudnak elutazni. Ha meg néha sikerülne utazni, vagy éppen van egy szabad délelőtt, akkor kiderül hogy nincs senki aki szóba jöhetne.
Szóval azontúl hogy a kornak, a magasságnak, a testalkatnak és a farokméretnek stimmelni kell, még sok más tényező van ami befolyásolja a dolgokat és azért is nehéz megfelelő partnert találni.
Szóval azontúl hogy a kornak, a magasságnak, a testalkatnak és a farokméretnek stimmelni kell, még sok más tényező van ami befolyásolja a dolgokat és azért is nehéz megfelelő partnert találni.
Ebben igazad is van. Nyilván sok férfinak még nálunk is nehezebb a szabadidőt megoldani, de ez ált. pár levélváltás után kiderül, illetve az is, hogy így nem egymást keressük.
Pont ezért említettük csak a "rengeteg szabadidővel" rendelkező férfiakat.
Adatlapunkon is igyekszünk felhívni a figyelmet a rugalmas szabadidőre és a mobilitás fontosságára a későbbi félreértések elkerülése végett. (Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2016. 05. 02. hétfő 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 02. hétfő 23:35
Pont ezért említettük csak a "rengeteg szabadidővel" rendelkező férfiakat.

Adatlapunkon is igyekszünk felhívni a figyelmet a rugalmas szabadidőre és a mobilitás fontosságára a későbbi félreértések elkerülése végett. (Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2016. 05. 02. hétfő 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Ugyanez a probléma a férfiaknál is megvan, nemcsak a pároknál. Vannak akik nem a párjukkal keresnek partnert, így aztán a család miatt esetleg csak délelőtt, vagy munkaidőben tudnák megoldani, ahonnan könnyebb elszakadni mint otthonról. Ezért nem biztos hogy szombat este el tudnak menni a swingerklubba, vagy az ország másik végére sem tudnak elutazni. Ha meg néha sikerülne utazni, vagy éppen van egy szabad délelőtt, akkor kiderül hogy nincs senki aki szóba jöhetne.
Azt azért megnézném, hogy munka, gyerekek és a nappali rohanás mellett hogyan is lehetne ezt megoldani. Persze, ha olyan pasi kellene, aki éppen az ebédidőben prontra..."na most gyere, mert van egy óránk"....na de ezt már az előttem hozzászólók szépen leírták. Én is arra szavazok, hogy este, mikor elcsendesül minden a házban, megteremti a hangulatot az ember és jöhet aminek jönnie kell. Sok szervezőmunka, levélírogatás után nem egy gyors hármasra vágynék, ahol néznem kell az időt, hogy ugyan csináljátok már fiúk, mert vissza kell érnem a munkába....
Szóval azontúl hogy a kornak, a magasságnak, a testalkatnak és a farokméretnek stimmelni kell, még sok más tényező van ami befolyásolja a dolgokat és azért is nehéz megfelelő partnert találni. (Ez egy válasz canaria üzenetére (2016. 05. 02. hétfő 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 02. hétfő 12:29
Szóval azontúl hogy a kornak, a magasságnak, a testalkatnak és a farokméretnek stimmelni kell, még sok más tényező van ami befolyásolja a dolgokat és azért is nehéz megfelelő partnert találni. (Ez egy válasz canaria üzenetére (2016. 05. 02. hétfő 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Sok pár "Házibarátot" szeretne találni, a sok fiú pedig "Házipárt". Elvárnák, hogy amikor nekik éppen megfelel, akkor autóba vágjuk magunkat és szállítsuk házhoz a sexet. Ezzel csak az a gond, hogy mi is pont erre vágyunk
.A különbség talán annyi, hogy mi ezt nem lustaság miatt szeretnénk így megoldani, hanem kénytelenek vagyunk a gyerkőc végett. Havi kb. egy szabad hétvégét kapunk a nagyszülőktől, de olyankor inkább klubba megyünk szórakozni ismerőseinkkel. Néha viszont meglepetés gyerekőrzést kapunk és olyankor mi is szeretnénk ha hirtelen ott teremne egy jóképű fiú és kihasználhatnánk az alkalmat. Több "rengeteg szabadidővel" rendelkező, számunkra szimpatikusnak tűnő fiúnak írtunk már ilyen esetben, de sajnos pont akkor még sem volt rengeteg a szabadidejük.
Jó lenne csinálni egy gyűjtőoldalt tettre kész (hitelesített) házibarátoknak, ahol párok ajánlhatnának fiúkat. Mi biztosan látogatnánk az oldalt időnként.
Sok pár "Házibarátot" szeretne találni, a sok fiú pedig "Házipárt". Elvárnák, hogy amikor nekik éppen megfelel, akkor autóba vágjuk magunkat és szállítsuk házhoz a sexet. Ezzel csak az a gond, hogy mi is pont erre vágyunk

Jó lenne csinálni egy gyűjtőoldalt tettre kész (hitelesített) házibarátoknak, ahol párok ajánlhatnának fiúkat. Mi biztosan látogatnánk az oldalt időnként.

Mi sem értjük, hogy mi a problémád.
Javasoljuk, hogy próbáld ki Te is, illetve szedjél vitamint és próbálj meg többet pihenni, mert úgy tűnik, hogy rossz napod volt ma. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 02. hétfő 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 02. hétfő 22:05
Javasoljuk, hogy próbáld ki Te is, illetve szedjél vitamint és próbálj meg többet pihenni, mert úgy tűnik, hogy rossz napod volt ma. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 02. hétfő 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1270462)

Reggel 5 kor kelsz melóba mész-vagy a vállalkozást nyomod-napok-hetek évek óta és mikor már aludnél 20 óra munka után akkor fogadsz valakit vagy bocs nem ok mert az alkalmazottamnak bajai vannak vagy a navnak van baja amin a navizin segít megfázás esetén stb.....
Hát nem tuddom eddig senkit nem sikerült találnom ,írtam kb 100 levelet hozzá szólást és sehol semmi ,,,,
Hát nem tuddom eddig senkit nem sikerült találnom ,írtam kb 100 levelet hozzá szólást és sehol semmi ,,,,