Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 436 437 438 439 440 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2123   2015. 12. 27. vasárnap 08:55
Franciacsók Franciacsók
Hy. Erre mondta 1 ismerős pár a frappáns választ heureka Aki köszönni (kopogni) olvasni, írni nem tud, nem több egy tetőtől talpig álló faszból képnél, na az normálisan szeretkezni sem. ejnye1 Baszni azt szeretne de nagy valószínűséggel teljesen elájulva magától, csak bőgni tud. confused Magyarán nem sokkal több 1 odakozmált szilvalekváros derelyénél! gunyos1 Minek, rabolják 1más idejét? hawaii "Azért vannak itt az oldalon, normálisan ismerkedő, szóló pasik is! Igaz ami, igaz el is kelnek: Jó hamar!" hehe hehe hehe
(Ez egy válasz tintapatron üzenetére (2015. 12. 27. vasárnap 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 27. vasárnap 07:30
Pár elvárás,amit akarnának a férfiak,egy párhoz való csatlakozás esetén...Ezt csak a levelek és a sok fórum hozzászólás alapján írom...
"Legyen helye a párnak,nem akar gumit használni,punciba élvezni,csókolózni,popót dugni"..Kedvencem,amikor első levele arról szól,mit szeret a hölgy a szexben?Szép bemutatkozás. smile Vagy ha az ország másik feléből ír,mert szinte minden nap erre jár smile
Esetleg ne valljon szerelmet a hölgy,istenítsen,mintha Zeus lennél,irassuk a házat a nevedre stb?...
Szóval nagyon meg kellene fontolni azt,hogy hogyan is akarna becsatlakozni valaki valakikhez.
Mindenhol más és más az elvárás,de maga a kapcsolati státusz az ugyan olyan kall hogy maradjon egy párnál,mint amilyen előtte volt,vagy még jobban meg kell egymást szeretniük,mivel olyan dolog történt az életükben,amit nem minden nap élhet meg a hölgy,illetve a férj és ezzel együtt az a pasi,aki csatlakozott.(pláne ha az volt az első mindenkinek).
Szóval igenis nagyon kell az a bizalom,hogy egy férfi ne csak az ajtót cibálja,hanem előbb kopogtasson is be rajta.
#2122   2015. 12. 27. vasárnap 07:30
tintapatron tintapatron
Pár elvárás,amit akarnának a férfiak,egy párhoz való csatlakozás esetén...Ezt csak a levelek és a sok fórum hozzászólás alapján írom...
"Legyen helye a párnak,nem akar gumit használni,punciba élvezni,csókolózni,popót dugni"..Kedvencem,amikor első levele arról szól,mit szeret a hölgy a szexben?Szép bemutatkozás. smile Vagy ha az ország másik feléből ír,mert szinte minden nap erre jár smile
Esetleg ne valljon szerelmet a hölgy,istenítsen,mintha Zeus lennél,irassuk a házat a nevedre stb?...
Szóval nagyon meg kellene fontolni azt,hogy hogyan is akarna becsatlakozni valaki valakikhez.
Mindenhol más és más az elvárás,de maga a kapcsolati státusz az ugyan olyan kall hogy maradjon egy párnál,mint amilyen előtte volt,vagy még jobban meg kell egymást szeretniük,mivel olyan dolog történt az életükben,amit nem minden nap élhet meg a hölgy,illetve a férj és ezzel együtt az a pasi,aki csatlakozott.(pláne ha az volt az első mindenkinek).
Szóval igenis nagyon kell az a bizalom,hogy egy férfi ne csak az ajtót cibálja,hanem előbb kopogtasson is be rajta.
#2121   2015. 12. 26. szombat 22:50
Nyulas Nyulas
Ui: Azért mert én választok, az nem azt jelenti, hogy én döntök egyedül, ugyanúgy megbeszéljük együtt. De szerencsére nagy az egyetértés! smile
#2120   2015. 12. 26. szombat 22:41
Nyulas Nyulas
Sztem ebben nem lesz egyetértés... smile Nekem az a fura, ha a ffi választ, de úgy látszik az itteni többség az ellenkező felállást tartja sikeresnek. Az én véleményem az, hogy az a kapcsolat érett meg az ilyen társkeresésre, ahol a nő mer választani, ehhez kell nyitottság, de végül is anélkül nincs is miről beszélni, nem? smile Az alpári levelekről pedig... nem értem a lelki vonatkozást, végül is csak szexről beszélünk, semmi másról! Természetesen mi is tartós kapcsolatot keresünk, nem szeretnék minden héten mással próbálkozni, de ez akkor is csak szex!
Persze nem vagyunk egyformák, tudom... smile
#2119   2015. 12. 26. szombat 08:47
nyitopar nyitopar
Ezt valószínűleg azért gondolod így, mert te a másik oldalon állsz, vagyis csatlakoznál párokhoz. Véleményem szerint, ha te, vagyis a pároddal Ti lennétek a fogadók, teljesen másképp látnád.
Nem sikerült egyenlőre bejutnod harmadiknak egy párhoz sem, és ezért most a férfi tagokat okolod.

Nem értek egyet veled, hiszen a Nő sem dönthet egyedül, hiszen a hármas az egy "társas játék". Ha a Nő döntene egyedül, az is igen sok konfliktust eredményezne. Gondolj bele fordítva, ha a te párodat érintené meg férfiként egy olyan harmadik, akivel te nem szimpatizálsz. Ebben semmi élmény nem lenne, legalábbis neked nem.

A másik felvetésem a témával kapcsolatban!

Olyan pároknál akik már átestek a tűzkeresztségen, lehet, hogy poénra lehet venni a beérkező alpári leveleket, vagy csak simán tovább lapozni. De egy olyan párnál ahol hosszas mérlegelés után született meg a döntés a hölgy részéről, viszont még tele van bizonytalansággal, bizalmatlansággal, szerencsés-e, ha olyan leveleket kap amiket a pasik 80%-a meg tud írni. Amiben nem az derül ki, hogy a Nőről, a hármas szól az élmény, hanem csak meg akarják..........! Amikor némelyik pasi azt gondolja, hogy ez olcsóbb, mint elmenni kupiba, ahol az igényének megfelelő összeg befizetése mellett, elvárhatja, hogy a prosti az Ö igényeit tartsa szem előtt. Sajnos van aki magáról még egy szót sem ír, de azt már közli, hogy Ö seggbe szeretné, meg a hölgy nyelje le, ez az elvárása!

Összegezve: Nem gondolom, hogy Te is ez az alpári kategória vagy, ennek ellenére fogadd el, hogy igenis mi pasik is szűrünk! Én legalábbis igen! Gondolom, ha Te lennél a pároddal a fogadó fél, nem tennél te sem másképp. Élményt akarunk adni a párunknak, amit mi magunk is élvezni tudunk....., nem pedig kedvét szegni, és olyan pasik levelei után kedvét szegni, akik nem tudják megérteni, hogy a hármas egy olyan játék, ahol a páros akkor is páros akar maradni, amikor a harmadik nincs jelen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 24. csütörtök 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1104572)
2015. 12. 24. csütörtök 18:50
Nekem furcsa az ha egy férfi válogat először. Miért? Ismered, hogy milyen jön be neki? Tehát akkor magadhoz hasonló férfit keresel vagy ha nem magadhoz hasonlót, akkor te nem jössz be neki? Ezt nem így kellene, hagyni kellene a nőt választani és végigvinni az egész dolgot, ha te benne vagy eleve. Miért? lehet, hogy nem olyat keres, aki bejön neki alapból hanem valakit, aki lehet, hogy alapból nem jön be mégis talál benne valamit ami miatt érdekes neki? Ez nem lehet?
Eddig legalább 5 "párral" beszélgettem, akikkel több levelet is váltottam, annak ellenére, hogy a férfi volt a levelezőpartner, érdekes módon 10-12 levél után még mindig az derült ki, hogy a párjának még nem említette, hogy talált valakit, de nemsokára szól, addig várjak..... azóta is várok.... na, kb ilyen, ha egy férfi keres
#2118   2015. 12. 25. péntek 23:08
mr75 mr75
Miért is furcsa?A párunkról beszélünk nem egy idegen magáról.Ha fogalmad sincs róla hogy mi az amit a párod keres egy "húsdarabban" (mert ugye nem érzelmekről beszélünk) az már régen rossz.Gondolom neked is van/volt párod és beszélgettél vele hogy mi az amit szeret benned és kit/mit tart szexuálisan vonzónak valakiben.
És csatlakozván sok előttem szólóhoz,ha nem tartanánk előrostát nem hogy a hármast menne el a kedvük,lehet kolostorba vonulnak a hölgyek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 24. csütörtök 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1104572)
2015. 12. 24. csütörtök 18:50
Nekem furcsa az ha egy férfi válogat először. Miért? Ismered, hogy milyen jön be neki? Tehát akkor magadhoz hasonló férfit keresel vagy ha nem magadhoz hasonlót, akkor te nem jössz be neki? Ezt nem így kellene, hagyni kellene a nőt választani és végigvinni az egész dolgot, ha te benne vagy eleve. Miért? lehet, hogy nem olyat keres, aki bejön neki alapból hanem valakit, aki lehet, hogy alapból nem jön be mégis talál benne valamit ami miatt érdekes neki? Ez nem lehet?
Eddig legalább 5 "párral" beszélgettem, akikkel több levelet is váltottam, annak ellenére, hogy a férfi volt a levelezőpartner, érdekes módon 10-12 levél után még mindig az derült ki, hogy a párjának még nem említette, hogy talált valakit, de nemsokára szól, addig várjak..... azóta is várok.... na, kb ilyen, ha egy férfi keres
#2117   2015. 12. 24. csütörtök 18:50
X Törölt felhasználó (1104572)
(Ez egy válasz EmilyesRobi üzenetére (2015. 12. 22. kedd 01:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 22. kedd 01:24
A többlépcsős kiválasztással mi is így vagyunk. Első szűrő én a pasi vagyok. Ismerem a párom igényeit, kik jönnek be nekik. Ha van valaki szimpi akkor megmutatom a páromnak, és ha minden oké akkor a kiválasztott beszélhet ismerkedhet a párommal viberen vagy whatsappon. és onnan a párom viszi a "selejtezőt2
Nos sokan furán reagálnak, személyes sértésként élik meg, hogy azt mondtuk hogy bocsi de nem veled képzeltük el...
A ásik típus meg miután kiderül hogy a pasival beszél itt a GG-én...egyből le kamusozik meg minden... Na mindegy nagy az Isten állatkertje
#2116   2015. 12. 24. csütörtök 07:40
Gugul Gugul
Csatlakozom... Kamus képkunyis jelenkezőket találtunk, eddig :(
#2115   2015. 12. 23. szerda 10:40
fefe41 fefe41
Én már nem is írok semmit!!!!
#2114   2015. 12. 23. szerda 10:10
X Törölt felhasználó (1234592)
Mi is hasonlóan járunk ,jártunk el,gondoltunk egy merészet elmentünk swingerklubba,a második klubblátogatásnál találtunk egy úriembert aki mindenben megfelel,reméljük tartós lesz! Itt nagyon nehéz megfelelő partnert találni,sajnos sok az ígérgető! Boldog Karácsonyt wave
(Ez egy válasz EmilyesRobi üzenetére (2015. 12. 22. kedd 01:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 22. kedd 01:24
A többlépcsős kiválasztással mi is így vagyunk. Első szűrő én a pasi vagyok. Ismerem a párom igényeit, kik jönnek be nekik. Ha van valaki szimpi akkor megmutatom a páromnak, és ha minden oké akkor a kiválasztott beszélhet ismerkedhet a párommal viberen vagy whatsappon. és onnan a párom viszi a "selejtezőt2
Nos sokan furán reagálnak, személyes sértésként élik meg, hogy azt mondtuk hogy bocsi de nem veled képzeltük el...
A ásik típus meg miután kiderül hogy a pasival beszél itt a GG-én...egyből le kamusozik meg minden... Na mindegy nagy az Isten állatkertje
#2113   2015. 12. 22. kedd 01:24
EmilyesRobi EmilyesRobi
#2112   2015. 12. 21. hétfő 19:53
X Törölt felhasználó (1132332)
De azért bejelentkeztél hozzánk, ugye????
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 20. vasárnap 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (970042)
2015. 12. 20. vasárnap 14:08
Nem is sztárolom magam másod-magammal,De te is lehetsz valaki azzal
a képpel az oldaladon.Kár volt megszólalnod,vagy ne hogy Töröld magad,azt a manó.baszót sokan megnézik majd ezek után. ZWERGE
#2111   2015. 12. 21. hétfő 16:42
Nyúlmedve Nyúlmedve
„A jelöltek közül a kiválasztott, teljes mértékben kedvesem döntése volt. Azért, hogy ez mindenkinek kellemes élmény legyen, igenis több lépcsőben szükséges szűrni. Aki ezt nem érti meg, az nincs is megérve arra, hogy bekerüljön egy pár ágyába. Ugyanis Ö haza megy a szex után, de a párnak kell ezzel együtt élnie. Akkor is ha nem jött be az este, vagy a kiválasztott harmadik.”

Szerintem is magától értetődő az, hogy több lépcsőben kell szűrni, és hogy többnyire a férj az első szűrő. Elvégre férjnek kutya kötelessége védenie, óvnia a párját a bolondoktól, az agresszív primitív állatoktól. A hármas bár izgalmat és gyönyört jelent a férfinak is, de valljuk meg, a igazándiból a nőért van minden, éppen ezért mindenki úgy jár jól, ha a partnerkeresésből is a kellemes rész jut a nőnek. Amikor a férfi rátalál a megfelelőre, akkor érdemes megmutatni a párjának, „nézd kedvesem, mi jót találtam neked”. Nálunk legalábbis így volt, amikor keresgélős hirdetést adtunk fel.

Sőt, az én feleségem önállósította is magát oly módon, hogy amikor még 5-8 éve aktívan fórumozott itt, akkor a hozzászólások alapján felmérte, minősítette az itt lévő, keresgélő férfiakat, és aki számára szimpatikus volt, azt megmutatta nekem is. Több normális férfira is rátaláltunk, s van, akivel semmi nem történt, de barátunkká vált.
(Ez egy válasz nyitopar üzenetére (2015. 12. 20. vasárnap 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 20. vasárnap 17:38
Egyetértek!

Nálunk is én voltam az első rosta!

Először is: el is ment volna a kedve a beérkező leveleket olvasva a hármastól. A nagy többségnek fogalma sincs arról, hogy mit jelent bekerülni harmadiknak egy egymást szerető párhoz.
Sokan azt hiszik, hogy ez olyan, mint a sarki kocsmában kisfröccsért nőt szerezni. Tisztelet a kivételnek, de a levelek nagy része stílustalan, közönséges megfogalmazásban íródott.

Másodszor: azt a bizonyos harmadig felet nekem is el kell fogadjam, hiszen mégis csak az én barátnőmhöz fog férfiként érni, és ezt nekem is tudnom kell a helyén kezelni. Ha a pasi nem szimpatikus nekem, akkor a helyzet is kezelhetetlen már a kezdetektől.

Összegezve: A szerencse vadászokat, az agyamenteket és akik fizikálisan egyáltalán nem feleltek meg, azokat kiszanáltam. Nem azért mert én akartam dönteni egyedül, pont fordítva. Azért, hogy megmaradjon a kedve a hármashoz. És mert, lássuk be nekem sem mindegy.

Aki tudott írni magáról és az elképzeléseiről kellemes dolgokat, kinézetre is megfelelt, azokat kedvesemmel együtt átbeszéltük. Akit nem tudott megemészteni, azt kihúztuk, és így kerestük a közös nevezőt. A bent maradottaknak írtunk, és akivel működött a kommunikáció, akinél a gátlások legyőzhetőnek tűntek, az lett az, akivel találkoztunk..., és akivel megtörtént, megtörténhetett második találkozás alkalmával a szex is.

A jelöltek közül a kiválasztott, teljes mértékben kedvesem döntése volt. Azért, hogy ez mindenkinek kellemes élmény legyen, igenis több lépcsőben szükséges szűrni. Aki ezt nem érti meg, az nincs is megérve arra, hogy bekerüljön egy pár ágyába. Ugyanis Ö haza megy a szex után, de a párnak kell ezzel együtt élnie. Akkor is ha nem jött be az este, vagy a kiválasztott harmadik.

Nekünk szerencsénk volt, kellemes élményeket adott a hármas....
#2110   2015. 12. 21. hétfő 16:20
Nyúlmedve Nyúlmedve
Érdekes, sőt mulatságos lehet az, amikor levelet ír valakinek… smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 21. hétfő 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1132332)
2015. 12. 21. hétfő 09:17
Úgy látom te vagy itt az "értelemfelelős".
#2109   2015. 12. 21. hétfő 11:47
tintapatron tintapatron VIP
Nem csak itt,hanem minden topikban smile És ezek után legyen sok embernek kedve ismerkedni,mert a pasik megértők smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 21. hétfő 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1132332)
2015. 12. 21. hétfő 09:17
#2108   2015. 12. 21. hétfő 09:17
X Törölt felhasználó (1132332)
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 20. vasárnap 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 20. vasárnap 14:08
Nem is sztárolom magam másod-magammal,De te is lehetsz valaki azzal
a képpel az oldaladon.Kár volt megszólalnod,vagy ne hogy Töröld magad,azt a manó.baszót sokan megnézik majd ezek után. ZWERGE
#2107   2015. 12. 20. vasárnap 23:39
Nyulas Nyulas
Sokmindenben igazad van. Alap dolgokban uez a véleményem. Mi nagyon rég beszélünk erről, de vmiért most jött el az ideje, hogy elkezdtünk keresni. Persze, nem vagyunk egyformák, de ha nekem a párom kezdi a szelektálást, én abból biztosan kihátráltam volna... Mi pont fordítva csináltuk, aki nekem tetszett, arról ő mondott véleményt. De szerencsére nagy volt az egyetértés köztünk általában. smile Engem az 1-2 szavas, egyből elmondós, hogy mit-hova levelek nagyon mulattatak! smile Nekem fontos, hogy már a levelezésben is meglegyen a férfi - nő párbeszéd! smile Sokan írták a fórumokban, hogy sok jóra ne számítsunk, hát szerencsére ez nem így történt. Sztem sokat számított ebben, hogy én leveleztem. De természetesen ez az én véleményem. smile
(Ez egy válasz nyitopar üzenetére (2015. 12. 20. vasárnap 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyetértek!

Először is: el is ment volna a kedve a beérkező leveleket olvasva a hármastól. A nagy többségnek fogalma sincs arról, hogy mit jelent bekerülni harmadiknak egy egymást szerető párhoz.
Sokan azt hiszik, hogy ez olyan, mint a sarki kocsmában kisfröccsért nőt szerezni. Tisztelet a kivételnek, de a levelek nagy része stílustalan, közönséges megfogalmazásban íródott.

Másodszor: azt a bizonyos harmadig felet nekem is el kell fogadjam, hiszen mégis csak az én barátnőmhöz fog férfiként érni, és ezt nekem is tudnom kell a helyén kezelni. Ha a pasi nem szimpatikus nekem, akkor a helyzet is kezelhetetlen már a kezdetektől.

Összegezve: A szerencse vadászokat, az agyamenteket és akik fizikálisan egyáltalán nem feleltek meg, azokat kiszanáltam. Nem azért mert én akartam dönteni egyedül, pont fordítva. Azért, hogy megmaradjon a kedve a hármashoz. És mert, lássuk be nekem sem mindegy.

Aki tudott írni magáról és az elképzeléseiről kellemes dolgokat, kinézetre is megfelelt, azokat kedvesemmel együtt átbeszéltük. Akit nem tudott megemészteni, azt kihúztuk, és így kerestük a közös nevezőt. A bent maradottaknak írtunk, és akivel működött a kommunikáció, akinél a gátlások legyőzhetőnek tűntek, az lett az, akivel találkoztunk..., és akivel megtörtént, megtörténhetett második találkozás alkalmával a szex is.

A jelöltek közül a kiválasztott, teljes mértékben kedvesem döntése volt. Azért, hogy ez mindenkinek kellemes élmény legyen, igenis több lépcsőben szükséges szűrni. Aki ezt nem érti meg, az nincs is megérve arra, hogy bekerüljön egy pár ágyába. Ugyanis Ö haza megy a szex után, de a párnak kell ezzel együtt élnie. Akkor is ha nem jött be az este, vagy a kiválasztott harmadik.

#2106   2015. 12. 20. vasárnap 23:13
Nyulas Nyulas
Ez így van! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 20. vasárnap 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 20. vasárnap 10:10
Alkatilag normálisan kinézó pár,ha valóban tudják mindketten mit akarnak akkor nagyon könnyen találnak pasit a sok kamustól függetlenűl is.Ha otthon nics közös hangsúly,csak a pasi szeretné akkor kár itt vitát-vagy bármihez is hozzászólni-nyitni. Én is hídethetnék-kereshetnék a párommal-képekkel-videóival,de minek ha ő elzárkozik ettől már. Remélem érthető.Már ki-ki melyik oldalon van. Felesleges álmokat kergetni,észt osztani.
#2105   2015. 12. 20. vasárnap 19:48
X Törölt felhasználó (104575)
De sok billentyűzést megspóroltál nekem.
Minden bekezdéseddel, soroddal azonosulok, egyetértek.
Egyetértek!

#2104   2015. 12. 20. vasárnap 19:10
maarimar maarimar
wave eljen worship
Egyetértek!

... 436 437 438 439 440 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10863db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 29. kedd

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!