Annyi itt a kamu mint égen a csillag , a színvonal meg a béka segge alatt , sajnos . Nem egyszerű eset.
Inkább csak nehéz, hiszen a hölgyek válogatnak. És jól is teszik.
De igazad van, nem is innen nyerek főleg tapasztalatot.
Pár is szóba jöhet, de nem fő cél. Mindenesetre most beírtam, mert nem kizárt, ezen ne múljon.
(Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2015. 11. 08. vasárnap 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 08. vasárnap 20:19

Pár is szóba jöhet, de nem fő cél. Mindenesetre most beírtam, mert nem kizárt, ezen ne múljon.

Kizárt dolog, hogy itt egy egyedülálló nőt találj (tehát nem párt). 1000-ből, ha 1 lehet ilyen.
Ebben az a rossz, mint ahogy itt is sokan csinálják, hogy megosztanak privátnak tűnő megkereséseket, amik hasonló kaliberűek, mint itt bemutatott jó pár. Mindezt azért, hogy ezáltal magukat becsületes, valós színben tüntessék fel. Aztán persze kiderül, hogy pont ők vagyis inkább ő (férfi) az, aki ilyenekkel bombázza a többi társkeresőt. Tehát ezek sem a valóságot tükrözik.
Hiába írja le valaki, hogy xy kamus, ez elmegy egy olyan szintre, hogy valaki bosszúból fogja kirakni yz neveket, hogy kamusak, csak mert ő visszautasítást kapott, azért, mert mondjuk egy tapló.
Amíg az interneten név nélkül, arctalanul lehet írni, addig ez mindigis ott lesz. És ez ellen nem lehet mit tenni. Arról nem beszélve, hogy valaki arra sem rest, hogy kamu profilokat hozzon létre, aztán valamelyik másik alteregóját népszerűsítse vele. Elég sok ilyen van itt. Kicsit fura, hogy xy azért regisztrál be, hogy elmondhassa, hogy yz-ék milyen jó bulit csaptak, és körbenyálazzák őket. Mert a valóságban, ha ez igaz volna, nem biztos, hogy xy arra kérné yz-t, hogy ezt tegye meg, kivéve,ha xy-ék hivatásosak és pénzt keresnek belőle. De még akkor is ott van, hogy miért ne promózhatnák magukat egy másik kamu profillal?
Ez egy olyan dolog, ami ellen nem lehet mit tenni.
Ebből előnyösebb a swinger. Oda vagy azért megy valaki, mert valóban akar valamit, vagy mert díváskodni, páváskodni akarnak, amúgy meg semmit. De nagyobb az esélye, hogy lesz valami, mint egy virtuális felületen. (Ez egy válasz canaria üzenetére (2015. 11. 09. hétfő 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 09. hétfő 20:30
Hiába írja le valaki, hogy xy kamus, ez elmegy egy olyan szintre, hogy valaki bosszúból fogja kirakni yz neveket, hogy kamusak, csak mert ő visszautasítást kapott, azért, mert mondjuk egy tapló.
Amíg az interneten név nélkül, arctalanul lehet írni, addig ez mindigis ott lesz. És ez ellen nem lehet mit tenni. Arról nem beszélve, hogy valaki arra sem rest, hogy kamu profilokat hozzon létre, aztán valamelyik másik alteregóját népszerűsítse vele. Elég sok ilyen van itt. Kicsit fura, hogy xy azért regisztrál be, hogy elmondhassa, hogy yz-ék milyen jó bulit csaptak, és körbenyálazzák őket. Mert a valóságban, ha ez igaz volna, nem biztos, hogy xy arra kérné yz-t, hogy ezt tegye meg, kivéve,ha xy-ék hivatásosak és pénzt keresnek belőle. De még akkor is ott van, hogy miért ne promózhatnák magukat egy másik kamu profillal?
Ez egy olyan dolog, ami ellen nem lehet mit tenni.
Ebből előnyösebb a swinger. Oda vagy azért megy valaki, mert valóban akar valamit, vagy mert díváskodni, páváskodni akarnak, amúgy meg semmit. De nagyobb az esélye, hogy lesz valami, mint egy virtuális felületen. (Ez egy válasz canaria üzenetére (2015. 11. 09. hétfő 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Érdemes lenne egy külön fórumban gyűjteni ezeket az aranyköpéseket.
Kissé aljas húzás lenne, de ha a küldő nevét is feltüntetnénk, akkor talán kevesebb hasonló költeményt kapnánk.

Kissé aljas húzás lenne, de ha a küldő nevét is feltüntetnénk, akkor talán kevesebb hasonló költeményt kapnánk.

Szerintem itt inkább férfit lehet találni, harmadinak vagy nőnek de azokat is alaposan meg kell szűrni!
Sok a szájhős akik ha fotót kell küldeni már nem mernek...
Sok a szájhős akik ha fotót kell küldeni már nem mernek...
Mit szólnék? Eleve nem írnék addig, amíg nem olvasom el a feltételeket. Nincs problémám a szövegértelmezéssel, már ha van mit értelmezni egy adatlapon. Nyilván a válasz minősége függ a kérdéstől is, illetve a nemleges válasz is válasz, ez is csak intelligencia kérdése. Időnként tényleg mission impossible...
(Ez egy válasz canaria üzenetére (2015. 11. 10. kedd 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 10. kedd 09:17

Mit szólnál ehhez : "" Minden levélre válaszolunk, ha olvastad, értelmezted adatlapunkat és nem írsz, illetve kérdezel lükeséget"" .
Egy példa: Amennyiben ki van írva valakinél, hogy CSAK PÁRT keres, akkor miért bombázzák az embert a kéretlen levelekkel a fiúk. Persze elvárják a választ, mert el sem olvasta az adatlapot. Sokan elolvassák, de mégis bepróbálkoznak és ha kapnak egy elutasító választ, akkor meg megy a puffogás.
Mission impossible
Egy példa: Amennyiben ki van írva valakinél, hogy CSAK PÁRT keres, akkor miért bombázzák az embert a kéretlen levelekkel a fiúk. Persze elvárják a választ, mert el sem olvasta az adatlapot. Sokan elolvassák, de mégis bepróbálkoznak és ha kapnak egy elutasító választ, akkor meg megy a puffogás.
Mission impossible

Kedves Janicsak81! Köszönjük a kedves szavakat, de nekünk is csak a többi normális pár mutatott példát.
Szerencsére tényleg sok korrekt kereső van fent az oldalon, csak sajnos már legtöbbjük eleve gyanakvó és egy idő után már offenzív a hozzáállásuk.
Illetve ezúton elköszönnénk a topictól, mert már így is túlbölcselkedtük magunkat.
Sok sikert kívánunk Mindenkinek!!! Puszi és pacsi
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 09. hétfő 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 09. hétfő 22:26
Szerencsére tényleg sok korrekt kereső van fent az oldalon, csak sajnos már legtöbbjük eleve gyanakvó és egy idő után már offenzív a hozzáállásuk.
Illetve ezúton elköszönnénk a topictól, mert már így is túlbölcselkedtük magunkat.

Sok sikert kívánunk Mindenkinek!!! Puszi és pacsi

Törölt felhasználó (1104572)

Szerintem, ha minden tag (pár, lány) ilyen lenne, mint ti, akkor itt nem lenne létjogosultsága ennek a topiknak, csak az lenne benne, hogy igen, és milyen jó volt..

Mit szólnál ehhez : "" Minden levélre válaszolunk, ha olvastad, értelmezted adatlapunkat és nem írsz, illetve kérdezel lükeséget"" .
Mission impossible
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 10. kedd 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 10. kedd 08:49
Mission impossible

Törölt felhasználó (894201)

Támogatom az ötletet. Kiegészítve azzal, hogy a "minden levélre válaszolunk" (ami persze nem történik meg) kamu típusúak is kerüljenek nyilvánosságra.

Támogatom az ötletet. Kiegészítve azzal, hogy a "minden levélre válaszolunk" (ami persze nem történik meg) kamu típusúak is kerüljenek nyilvánosságra.
(Ez egy válasz canaria üzenetére (2015. 11. 09. hétfő 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 09. hétfő 20:30

Szerintem, ha minden tag (pár, lány) ilyen lenne, mint ti, akkor itt nem lenne létjogosultsága ennek a topiknak, csak az lenne benne, hogy igen, és milyen jó volt..
(Ez egy válasz canaria üzenetére (2015. 11. 08. vasárnap 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 08. vasárnap 21:53

Igen lehet, hogy a "személyre szabott levél" igénye kicsit túlzás volt részünkről. Inkább azt szeretnénk, hogy ne olyan levelet küldjenek, amit már előtte sokszor megkaptunk másoktól, vagy ne csak annyi legyen benne, hogy:"tetszik az adatlapotok. Ismerkedünk?" Ráadásul ez még a jobbik eset.
EGy újabb gyöngyszem arra, hogy férfi használja a lapot és ő válogat partnereket..
profilkép egy lány kitakart arccal, a lapon két kép csak pasiról...
és ha megkérdezed, hogy az általa leírt "partnerek" férfiak, nők, vagy párok, akkor nincs válasz.... vajon miért?
(Moderálva: A fórum nem mások lejáratására való.)

profilkép egy lány kitakart arccal, a lapon két kép csak pasiról...

(Moderálva: A fórum nem mások lejáratására való.)
(Ez egy válasz csinosszőke üzenetére (2015. 11. 09. hétfő 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 09. hétfő 18:47

Sziasztok!
Nekem ma csak ennyi jutott :
" kemény baszás..."
Nemet mondtam. :(

" kemény baszás..."
Az érdekes a dologban , hogy ők érzik sértve magukat , hogy miért nem , mikor ők megkérdezték , hihetetlen .
(Ez egy válasz csinosszőke üzenetére (2015. 11. 09. hétfő 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 09. hétfő 19:18

Próbálok felzárkózni de.. az Én koromban már nem változnak a nők.
Csak hangyányit szebben és beszélgethetünk.. sőt.
Csak könyörgök, ne ebben a minőségben.
Természetesen tartalmát tekintve és nem obszcén, közönségességét... pontosan erre vágyom.

Természetesen tartalmát tekintve és nem obszcén, közönségességét... pontosan erre vágyom.

Próbálok felzárkózni de.. az Én koromban már nem változnak a nők.
(Ez egy válasz bizsutom üzenetére (2015. 11. 09. hétfő 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)

De válogatós vagy nem is értem
(Ez egy válasz csinosszőke üzenetére (2015. 11. 09. hétfő 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 09. hétfő 18:47

Sziasztok!
" kemény baszás..."

" kemény baszás..."
Sziasztok!
" kemény baszás..."
Nemet mondtam. :( (Ez egy válasz canaria üzenetére (2015. 11. 09. hétfő 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 09. hétfő 09:56

" kemény baszás..."
Nemet mondtam. :( (Ez egy válasz canaria üzenetére (2015. 11. 09. hétfő 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Na, tessék! Pont erről beszéltünk.
A mai nap gyöngyszeme bemásolva :
"Csinos
Örömmel felhuznalak a farkamra tövig"
És még csak délelőtt van.

"Csinos

Isteni a tested . Istennő.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 09. hétfő 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 09. hétfő 16:30

Törölt felhasználó (1025062)

És mi pont ugyanezt ugyanezzel a szöveggel szintén megkaptuk ma

És mi pont ugyanezt ugyanezzel a szöveggel szintén megkaptuk ma
(Ez egy válasz canaria üzenetére (2015. 11. 09. hétfő 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 09. hétfő 09:56

"Csinos

"Csinos

Mindenhol nehéz ,miért lenne itt könnyebb, sajnos sok adatlap és reg csak kamu , én mindenkivel beszélek , de , azt is jelzem , hogy az csak beszélgetés, ha bármi mást szeretnénk még a személyes találkozásnak is meg kell történni , na majd csak utána lesz , nyali fali , ez a normál életben is így van . aki azt írja gyere szopjál le vagy leszoplak , na annak részemről útilapu, ez nem így megy és ha nem tud kulturált formában , akkor szopjon amit akar ,. Sajnos sok a bunkó. Beszállnék 1 hármasba , na az még nehezebb . Sokat beszélgetek , ebből a sokból max 2 volt idáig , ami valamivel is kecsegtetett ,a kettőből 1 volt ami realitás és abból talán lesz is valami , ha kommunikál velem .
"Csinos

"Csinos

Igen lehet, hogy a "személyre szabott levél" igénye kicsit túlzás volt részünkről. Inkább azt szeretnénk, hogy ne olyan levelet küldjenek, amit már előtte sokszor megkaptunk másoktól, vagy ne csak annyi legyen benne, hogy:"tetszik az adatlapotok. Ismerkedünk?" Ráadásul ez még a jobbik eset.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 08. vasárnap 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 08. vasárnap 16:16
Törölt felhasználó (1104572)

Szerintem is teljesen felesleges azért személyre szabottan, több soros levelet írni elsőre, mert hiába írsz helyesen, hiába írsz személyre szabottan úgysem válaszolnak.... ez a tapasztalat... ha valaki akar, az válaszol egy sorra is és utána lehet kifejteni mindenki vágyát stb, de amíg nem válaszolnak, addig miért írna az ember eposzt, mikor az epigramma is megteszi arra, hogy ne válaszoljanak...
D