Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 449 450 451 452 453 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1863   2015. 11. 04. szerda 11:00
X Törölt felhasználó (890770)
Igen ez igaz. Szánalmas emberek gyülekezete, Tisztelet a kivétel
#1862   2015. 11. 04. szerda 10:58
X Törölt felhasználó (1102712)
ejnye1
#1861   2015. 11. 04. szerda 10:56
Sajnálatos. Van benne igazság
(Ez egy válasz fefe41 üzenetére (2015. 11. 03. kedd 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 03. kedd 14:58
Sziasztok. Sajnos nekem negatív tapasztalatom van,én nem találok igaz szoló pasiként keresek de úgy vettem észre hogy az nem kell senkinek. És ha jól megnézitek a hírdetőket legyen az ezen az oldalon vagy legyen más partner keresőn mindíg ugyan azok keresnek, vagy beregisztrál más néven. Az állandó 20-40 partnerkeresői létszámból nehéz találni ha mindíg ugyanazok keresnek,és ha már egyszer elutasítottak akkor ha más néven regisztrál akkor is el fog utasítani.
#1860   2015. 11. 04. szerda 08:31
X Törölt felhasználó (861182)
Egyebkent en nem tudom miert jo ez az embereknek...nyilvan ennyi szabad idejuk van. En is szamtalan alkalommal jutottam ugyan erre. gonosz3
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 04. szerda 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (866441)
2015. 11. 04. szerda 08:16
Sziasztok! Jól látjátok,mi is ezt tapasztaljuk,az ilyen oldalakon szinte lehetetlen, valóban ismerkedni vágyó,az adatlapban le írt igényeknek megfelelő partnert találni,itt szinte senki nem olvas adatlapot,csak a képeket nézik és már írnak is ész nélkül,levelezgetnek,képeket kéregetnek,kíváncsiskodnak,mindent megígérnek,de amikor komolyabbra fordulna a dolog,akkor eltűnnek,vagy jönnek a gyermeteg kifogásaikkal.
#1859   2015. 11. 04. szerda 08:16
X Törölt felhasználó (866441)
Sziasztok! Jól látjátok,mi is ezt tapasztaljuk,az ilyen oldalakon szinte lehetetlen, valóban ismerkedni vágyó,az adatlapban le írt igényeknek megfelelő partnert találni,itt szinte senki nem olvas adatlapot,csak a képeket nézik és már írnak is ész nélkül,levelezgetnek,képeket kéregetnek,kíváncsiskodnak,mindent megígérnek,de amikor komolyabbra fordulna a dolog,akkor eltűnnek,vagy jönnek a gyermeteg kifogásaikkal.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 02. hétfő 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (890770)
2015. 11. 02. hétfő 09:10
Sziasztok!
Mi is keresgélünk de nagyon nehéz. Legalábbis nekünk ez jött le. Van aki azt gondolhatja hogy túl válogatósak vagyunk, de ez nem igaz. Csak annyira amennyire kell. Mindenkinek van egy elképzelése amihez szeretné itt megtalálni a megfelelő partnert. Én is ezt keresem. Pár éve regisztráltunk ide. akkor még kategorikusan meg volt az akit szerettem volna. Azóta már tudjuk, hogy ez itt nem létezik. Szélesítettük a kört de még mindig csak próbálkozunk. Az oka is meg van. Rengetegen írnak és valóban nem lehet mindenkire oda figyelni.
Pedig biztosan ott a gyöngyszem közöttük smile Ahogy szokták mondani. A legnagyobb nehézség mégis azok miatt van akik hülyítik a másikat. Számunkra az ismerkedés alap feltételei az adatlap, a telefon beszélgetés, az egyedi kép kérés ( normál képre gondolok ) és ezek után a személyes tali. Persze ez a bemutatkozónkban is ott van. smile
A mi tapasztalataink szerint a nekünk írók 80%-a már az első levél váltásnál megbukik.
A nagy távolság, szimpátia hiánya vagy a kora miatt. Ezek közül mégis azok viszik a pálmát akik mások képeivel hirdetnek. Akik kép és telefonszámot is szívesen adnak, egészen addig amíg azt nem írjuk hogy nekünk csak egy egyszerű kép kell de azt ilyen vagy olyan legyen. smile Ezen hihetetlenül sokan megbuknak.
Aki pedig jónak látszik arról kiderül hogy csak szórakozik, játszik. Ezek már a talin sem jelennek meg.
Aztán vannak még az egy éjszakás kalandozók akiket ha eljutunk a szexig utána hetekig nem is jelentkeznek. csak ha üríteni szeretnének. Én is azok közé tartozom akik úgy szeretnék ezt meg élni, hogy sikerült picit meg ismerni a másikat. Talán elavult már ez, de számomra az igazi pasi ( nem korfüggő ) nem csak akkor érezteti velem hogy nő vagyok ha szét rakom a lábam. Az itt meg ismert férfiak többsége sajnos ilyen. Hol van már a bók a figyelmesség az a fajta udvarlás ami megbolondítja a nőket smile Hát ilyen egy vén pi.... , mint én smile
#1858   2015. 11. 04. szerda 04:57
X Törölt felhasználó (1041852)
Egy újabb gyöngyszem... :
"Sziasztok!

Elnézést kérek, de sajnos nem fogunk találkozni, mert történt ez-az a napokban, ami elgondolkodtatott, hogy érdemes e kockára tennem az otthonom biztonságát egy két élvezetes pillanatért. Úgy döntöttem ,hogy felhagyok ez irányú életemmel és keresgéléseimmel egy jó darabig. Sajnálom, hogy ezt kell mondjam. "
#1857   2015. 11. 03. kedd 16:10
bizsutom bizsutom
Csak bicsajt, 3.nak nem sikerült még sajna. Párt többet is, ffit is sikerült. Azt mondják a remény................ vigyor2
#1856   2015. 11. 03. kedd 14:58
fefe41 fefe41
Sziasztok. Sajnos nekem negatív tapasztalatom van,én nem találok igaz szoló pasiként keresek de úgy vettem észre hogy az nem kell senkinek. És ha jól megnézitek a hírdetőket legyen az ezen az oldalon vagy legyen más partner keresőn mindíg ugyan azok keresnek, vagy beregisztrál más néven. Az állandó 20-40 partnerkeresői létszámból nehéz találni ha mindíg ugyanazok keresnek,és ha már egyszer elutasítottak akkor ha más néven regisztrál akkor is el fog utasítani.
#1855   2015. 11. 02. hétfő 09:10
Sziasztok!
Mi is keresgélünk de nagyon nehéz. Legalábbis nekünk ez jött le. Van aki azt gondolhatja hogy túl válogatósak vagyunk, de ez nem igaz. Csak annyira amennyire kell. Mindenkinek van egy elképzelése amihez szeretné itt megtalálni a megfelelő partnert. Én is ezt keresem. Pár éve regisztráltunk ide. akkor még kategorikusan meg volt az akit szerettem volna. Azóta már tudjuk, hogy ez itt nem létezik. Szélesítettük a kört de még mindig csak próbálkozunk. Az oka is meg van. Rengetegen írnak és valóban nem lehet mindenkire oda figyelni.
Pedig biztosan ott a gyöngyszem közöttük smile Ahogy szokták mondani. A legnagyobb nehézség mégis azok miatt van akik hülyítik a másikat. Számunkra az ismerkedés alap feltételei az adatlap, a telefon beszélgetés, az egyedi kép kérés ( normál képre gondolok ) és ezek után a személyes tali. Persze ez a bemutatkozónkban is ott van. smile
A mi tapasztalataink szerint a nekünk írók 80%-a már az első levél váltásnál megbukik.
A nagy távolság, szimpátia hiánya vagy a kora miatt. Ezek közül mégis azok viszik a pálmát akik mások képeivel hirdetnek. Akik kép és telefonszámot is szívesen adnak, egészen addig amíg azt nem írjuk hogy nekünk csak egy egyszerű kép kell de azt ilyen vagy olyan legyen. smile Ezen hihetetlenül sokan megbuknak.
Aki pedig jónak látszik arról kiderül hogy csak szórakozik, játszik. Ezek már a talin sem jelennek meg.
Aztán vannak még az egy éjszakás kalandozók akiket ha eljutunk a szexig utána hetekig nem is jelentkeznek. csak ha üríteni szeretnének. Én is azok közé tartozom akik úgy szeretnék ezt meg élni, hogy sikerült picit meg ismerni a másikat. Talán elavult már ez, de számomra az igazi pasi ( nem korfüggő ) nem csak akkor érezteti velem hogy nő vagyok ha szét rakom a lábam. Az itt meg ismert férfiak többsége sajnos ilyen. Hol van már a bók a figyelmesség az a fajta udvarlás ami megbolondítja a nőket smile Hát ilyen egy vén pi.... , mint én smile
#1854   2015. 11. 01. vasárnap 08:32
X Törölt felhasználó (1101822)
Szia.
Ez nem önteltség, hanem van egy egyfajta elvárásom, ahogyan neked is és minden embernek.
Nehogy már pasik azt gondoljátok, hogy nektek kötelező válaszolni....(tisztelet a kivételnek!).
Vagyok annyira felnőtt, hogy eldöntsem, hogy neked köszönök e vagy sem. Én köszöntem, azonban te úgy szólítottál meg, hogy arra nem vetted a fáradtságot...Most sértődjek meg? Dehogy is teszem, hiszen vagy annyira felnőtt, hogy eldöntsd, hogy köszönsz e vagy sem. Az a baj, hogy ti pasik másként látjátok ezeket, mint mi nők és ezért sikertelenek a pasik próbálkozásai. Egy szia nem elég nekünk nőknek, hogy azt mondjuk, hogy gyere.
Látod nem vagyunk egyformák, mégis ha nem a másik hibáját keressük és kötekedünk, ahogyan te tetted pár napja, akkor jól elférünk egymás mellett.
Sok sikert a társkereséshez.
Szia.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 28. szerda 01:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1172052)
2015. 10. 28. szerda 01:17
Öntelt vagy!
#1853   2015. 10. 29. csütörtök 22:13
robertosanni robertosanni
Na akkor úgy néz ki itt két féle társkereső van aki nem talál magának senkit és akik már mindenfélével kipróbálták circling mint ahogy az előttem hozzászólok is leírták,nincs itt gond kérem csak találni kell egy ordas lányt a fiúknak és azzal kell párt kerseni wink
#1852   2015. 10. 28. szerda 19:24
X Törölt felhasználó (929799)
Mi is tapasztaltunk sok hasonlót
(Ez egy válasz canaria üzenetére (2015. 10. 28. szerda 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 28. szerda 15:22
Sziasztok!
Tapasztalataink szerint sok hapsi elvárná, hogy házhoz vigyük a szexet és mindezt ráadásul úgy szeretné elérni, hogy ne sokat kelljen tenni az ügy érdekében. Nálunk nem olyan bonyolult az "első rostán" túljutni. Ne kép nélkül és ne kukis képpel próbáljon nálunk kopogtatni. Úgy ahogy ő láthatja a mi adatainkat, úgy mi is szeretnénk az övét látni és a bemutatkozójában ne csak egy smile legyen. Már külön dicséretet ér az, ha veszi a fáradtságot és ír egy személyre szóló levelet és nem csak egy sablon szöveget másol be. Ez "szerencsére" azért sok fiúnak nem okozott gondot, illetve elsőre meg is volt a kölcsönös szimpátia, így folytathattuk az ismerkedést. Nos, a gondok általában ilyenkor kezdődnek. Mi kisgyermekesek vagyunk és mellette nem keveset dolgozunk így elég nehéz összehozni a szabadidőt. Érdekes módon nekik olyankor valami mindig közbejön. Előtte persze jön a nagy duma, hogy a klubos tali nem gond és a vidékre történő utazás is semmiség, no meg egyébként is rengeteg szabadidővel rendelkezik stb. stb. Persze, ha gondoljuk akkor elugorhatunk (amikor neki jó) hozzá és ott milyen jó lesz mindenkinek. Ilyenkor mi meg is kérdezzük, hogy pizzát szeretne-e, vagy hideg sört ne vigyünk-e uraságának. Ezzel nem is lenne egyébként gondunk smile , de az első egy-két alkalommal talán nem nekünk kellene erőlködnünk, pláne hogy ő keresett meg minket és ígérgetett fűt-fát. Az elmúlt években több párral tartottuk és most is tartjuk a kapcsolatot. Így számunkra tiszta sor, hogy a siker és a kaland érdekében tenni kell és nem elég csak levelezgetni. Úgy sejtjük senkinek sem egyszerű összehozni a találkákat, de az oldalakon található rengeteg ""sok szabadidővel rendelkező"", ""mobilis"" egyedülálló férfinak valami oknál fogva még nálunk is nehezebb dolguk van. smile Természetesen TISZTELET A KIVÉTELNEK, mert szerencsére vannak pozitív példáink is férfiakkal kapcsolatban. Sok sikert kívánunk mindenkinek. wave
#1851   2015. 10. 28. szerda 19:18
tintapatron tintapatron
Úgy kell azt...Biztosíts helyet,kaját,piát,puncit.Nem ez a tuti? nyes
Sok pasi nem tudja elviselni,ha letörik a hiúságát egy "nem" el,mert hát ugye kik vagyunk mi nők,hogy meg merjük mondani,vagy el merjük utasítani? nyes
(Ez egy válasz canaria üzenetére (2015. 10. 28. szerda 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 28. szerda 15:22
Sziasztok!
Tapasztalataink szerint sok hapsi elvárná, hogy házhoz vigyük a szexet és mindezt ráadásul úgy szeretné elérni, hogy ne sokat kelljen tenni az ügy érdekében. Nálunk nem olyan bonyolult az "első rostán" túljutni. Ne kép nélkül és ne kukis képpel próbáljon nálunk kopogtatni. Úgy ahogy ő láthatja a mi adatainkat, úgy mi is szeretnénk az övét látni és a bemutatkozójában ne csak egy smile legyen. Már külön dicséretet ér az, ha veszi a fáradtságot és ír egy személyre szóló levelet és nem csak egy sablon szöveget másol be. Ez "szerencsére" azért sok fiúnak nem okozott gondot, illetve elsőre meg is volt a kölcsönös szimpátia, így folytathattuk az ismerkedést. Nos, a gondok általában ilyenkor kezdődnek. Mi kisgyermekesek vagyunk és mellette nem keveset dolgozunk így elég nehéz összehozni a szabadidőt. Érdekes módon nekik olyankor valami mindig közbejön. Előtte persze jön a nagy duma, hogy a klubos tali nem gond és a vidékre történő utazás is semmiség, no meg egyébként is rengeteg szabadidővel rendelkezik stb. stb. Persze, ha gondoljuk akkor elugorhatunk (amikor neki jó) hozzá és ott milyen jó lesz mindenkinek. Ilyenkor mi meg is kérdezzük, hogy pizzát szeretne-e, vagy hideg sört ne vigyünk-e uraságának. Ezzel nem is lenne egyébként gondunk smile , de az első egy-két alkalommal talán nem nekünk kellene erőlködnünk, pláne hogy ő keresett meg minket és ígérgetett fűt-fát. Az elmúlt években több párral tartottuk és most is tartjuk a kapcsolatot. Így számunkra tiszta sor, hogy a siker és a kaland érdekében tenni kell és nem elég csak levelezgetni. Úgy sejtjük senkinek sem egyszerű összehozni a találkákat, de az oldalakon található rengeteg ""sok szabadidővel rendelkező"", ""mobilis"" egyedülálló férfinak valami oknál fogva még nálunk is nehezebb dolguk van. smile Természetesen TISZTELET A KIVÉTELNEK, mert szerencsére vannak pozitív példáink is férfiakkal kapcsolatban. Sok sikert kívánunk mindenkinek. wave
#1850   2015. 10. 28. szerda 15:57
férfi30 férfi30
Lehet itt partnert találni, de nagyon nehéz. Legfőbb oka az álmodozás. Igaz ez a "férfiakra" ugyan úgy mint a párokra. Pár levélváltás, képek cseréje, telefonbeszélgetés után,ha valaki nem tudja mit akar az nem gondolja komolyan, azonnal dobni kell. Nem kellenek hónapok...a TAPASZTALATOM az,hogy ez pár nap alatt eldől, ha valaki komolyan gondolja. A többi süket duma!
#1849   2015. 10. 28. szerda 15:22
canaria canaria
Sziasztok!
#1848   2015. 10. 28. szerda 14:51
X Törölt felhasználó (1178792)
szia greatom.ha nekünk szolt a dolog bakot löttél. smile
sajnos nem ismersz minket igy tévedsz.de ha elemezni szeretnél minket hogy valos képet kapj.privátban beszélhetünk.látod elsőre ne itélj ezt magyaráztuk. smile ))
#1847   2015. 10. 28. szerda 13:42
Grafenberg Grafenberg
Igen, nekünk nőknek szükség van arra,hogy a pasit jobban megismerjük levelezés útján. Abból sok minden kiderül. Mi mindenkinek igyekszünk válaszolni, ha két sornál többet tud írni magáról, akkor mindenképp smile Tévedés azt hinni, ha egy pasi adatlapján csak a farkáról van kép, az beindítja a nőket. Az ilyen pasinak fogalma sincs arról, hogy "működnek" a nők. Sokkal többet mond néhány sor értelmes, bemutatkozó mondat.
(Ez egy válasz tintapatron üzenetére (2015. 10. 28. szerda 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 28. szerda 12:08
Én a mi eseteinkből indulok ki...
Adatlapon fent van Nyíregyháza és környéke.Ez kb 50km.Mivel sem egy punciért,sem egy farokért nem fogok egy országot átutazni.
De...és a itt kezdődnek a legnagyobb gondok,nem ezen környékről,hanem az ország másik végéről kapunk ajánlatokat,hogy " hetente járok arra" " én megérek annyit,hogy utazzak" had ne soroljam.Végtelen a tárháza a kitalációknak.
Na most kérdem én...ha nem tud olvasni,köteles vagyok válaszolni?Vagy ha nem válaszolok,az nem felér egy NEM-el?
Ismételten csak annyit tudok írni,hogy ha pasit keresünk,azt majd eldöntöm,hogy kinek dőlök be.Nem zacskó üritőket keresek,mert otthon nem kapja meg amit akar és fél perc alatt elmegy.
Nekem és a többi hölgy keresőknek igen is kell,hogy kicsit megismerhessük azt az embert,akit beengedünk a lábunk közé.És ha azt sok pasi nem érti meg,hogy nem mindenkinek egyforma a keresési morálja,az már őt minősíti.Nekem pl szükségem van a beszélgetésre,levelezésre,mielőtt találkozunk.
De ha ezt felhozod,tuti 99% eltünik,vagy kapunk egy igen szép lekurvázott levelet.
Ennek ellenére,volt és remélem lesz is olyan pár,vagy férfi,akikkel találkoztunk,illetve találkozni fogunk.

Ez egy partner kereső oldal.Azok a nők,akiknek minden mindegy azok nem itt vannak
#1846   2015. 10. 28. szerda 12:28
greatom greatom
A gyors alkalmazkodó képesség evolúciós előny forrása. Én díjaznám a helyetekben smile Bár borítékolható, hogy a lány pont akkor lesz beteg, elutazik Kandahárba, eltérítik a vonatát... de egy jó hármasozás is 50%-al több mint egy standard papás-mamás wink

Az (is) nehezíti az eredményes partnerkeresést, hogy (tetszik vagy sem) a nők és a férfiak szexhez való viszonya, az azzal kapcsolatos elvárásaik nem kicsit eltérőek. Ebből is adódik, hogy messze kisebb számban vannak itt nők, még a párban nézelődők is nagyon elmaradnak számosságukban a férfiaktól. Ehhez párosul, hogy az itteni férfiak nagy része (ez sem tetszik majd sokaknak) a lúzer kategóriából kerül ki. A való életbe sem jön össze semmi, akinek meg igen, az meg sokszor nem felel meg a kényes ízlésüknek. Így hát nem marad más, irány a net és lőni mindenre ami mozog. Ezt a kétségbeesett kapálózást egy valamire való, magát valamire tartó nő ösztönösen megérzi és általában menekül is az ilyen pasik elől. A görcsös, monoton és mindenféle szelekciós szempontot mellőző nyomulós faszmutogatásban kimerülő kontakkeresők ezért nem is lepődjenek meg, ha rendre elutasításban lesz részük. Amíg nem értik vagy nem akarják megérteni, hogy miként működik a nő, hogyan lehet utat találni (a bugyijába, vagy a szívéhez) addig nem is nagyon fog ez változni. Ennek mellékhatása/mellékterméke az is, hogy rengeteg homoszexuális (eufemizálva: biszexuális) pasas hemzseg az oldalon. (meg azok, akik eleve csak a képvadászatot és a kamu vagy valós történetekre való faszverést tűzték ki célul) Persze, amíg sokan azt az álomképet, illúziót kergetik, hogy három kattintásra van csak egy dugható pina... addig az ilyen oldalak élnek és virágoznak továbbra is.
(Ez egy válasz Cica és Kandur üzenetére (2015. 10. 28. szerda 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 28. szerda 11:28
Megosztanék veletek egy levelezést....
-"Sziasztok , normális ápolt debreceni odaadó fiatalos pasi nem érdekelne titeket ?"

- Köszönjük de bennünket csak párok érdekelnek

" Sziasztok vegulis amúgy egy két hete ismertem meg egy csajt a neten , találkozni még nem találkoztam vele de már mondta hogy nagyon szívesen kipróbálna ahogy én is a többes dolgot , mondta hogy enyhén bi beállítottsagu..róla azt kellene tudni hogy 25 éves viszont o teltebb kategoria 75-80 kg ha jól láttam .. szőkes barna haj , és rendes normális ápolt .. ha úgy esetleg negyesben ?? Nem érdekelne titeket .. ?
Sziasztok .."

Akkor most ez az " erre varrjál gombot" kategória?
#1845   2015. 10. 28. szerda 12:11
tintapatron tintapatron
Nem,ez a szakisd le róla a gombot és dobd messzire nyes DD.
(Ez egy válasz Cica és Kandur üzenetére (2015. 10. 28. szerda 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 28. szerda 11:28
Megosztanék veletek egy levelezést....
-"Sziasztok , normális ápolt debreceni odaadó fiatalos pasi nem érdekelne titeket ?"

- Köszönjük de bennünket csak párok érdekelnek

" Sziasztok vegulis amúgy egy két hete ismertem meg egy csajt a neten , találkozni még nem találkoztam vele de már mondta hogy nagyon szívesen kipróbálna ahogy én is a többes dolgot , mondta hogy enyhén bi beállítottsagu..róla azt kellene tudni hogy 25 éves viszont o teltebb kategoria 75-80 kg ha jól láttam .. szőkes barna haj , és rendes normális ápolt .. ha úgy esetleg negyesben ?? Nem érdekelne titeket .. ?
Sziasztok .."

Akkor most ez az " erre varrjál gombot" kategória?
#1844   2015. 10. 28. szerda 12:08
tintapatron tintapatron
Én a mi eseteinkből indulok ki...
Adatlapon fent van Nyíregyháza és környéke.Ez kb 50km.Mivel sem egy punciért,sem egy farokért nem fogok egy országot átutazni.
De...és a itt kezdődnek a legnagyobb gondok,nem ezen környékről,hanem az ország másik végéről kapunk ajánlatokat,hogy " hetente járok arra" " én megérek annyit,hogy utazzak" had ne soroljam.Végtelen a tárháza a kitalációknak.
Na most kérdem én...ha nem tud olvasni,köteles vagyok válaszolni?Vagy ha nem válaszolok,az nem felér egy NEM-el?
Ismételten csak annyit tudok írni,hogy ha pasit keresünk,azt majd eldöntöm,hogy kinek dőlök be.Nem zacskó üritőket keresek,mert otthon nem kapja meg amit akar és fél perc alatt elmegy.
Nekem és a többi hölgy keresőknek igen is kell,hogy kicsit megismerhessük azt az embert,akit beengedünk a lábunk közé.És ha azt sok pasi nem érti meg,hogy nem mindenkinek egyforma a keresési morálja,az már őt minősíti.Nekem pl szükségem van a beszélgetésre,levelezésre,mielőtt találkozunk.
De ha ezt felhozod,tuti 99% eltünik,vagy kapunk egy igen szép lekurvázott levelet.
Ennek ellenére,volt és remélem lesz is olyan pár,vagy férfi,akikkel találkoztunk,illetve találkozni fogunk.

Ez egy partner kereső oldal.Azok a nők,akiknek minden mindegy azok nem itt vannak
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 27. kedd 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1172052)
2015. 10. 27. kedd 23:33
Nekem kezdetnek annyi is elég lenne, ha a hölgy, akire illendően ráköszönök, méltóztatna vissza köszönni. Ettől még elutasíthat, de legalább ne nézzen levegőnek.

... 449 450 451 452 453 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10863db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 29. kedd

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!