Értem, akkor viszont nagyon igazad van.
Mármint úgy értjük, hogy találkára még senkivel nem került sor, mindenki akkor tűnik el amikor ennek szervezése jönne...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 25. vasárnap 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 25. vasárnap 19:59
Törölt felhasználó (1132332)

Hát ha személyesen találkoztok, akkor nem kamu, valami más miatt visszakoznak.
Hát ha személyesen találkoztok, akkor nem kamu, valami más miatt visszakoznak.
(Ez egy válasz aborar üzenetére (2015. 10. 25. vasárnap 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 25. vasárnap 19:49

Nekünk nagyon negatív a tapasztalatunk sajnos. Évek óta fent vagyunk, de eddig még (egy pártól eltekintve) nem találtunk senkit. Hiába van kiírva, hogy csak párt keresünk, a megkereséseink 99%-a egyedülálló fickó. A maradék 1%, akik párok, szinte mind normálisnak tűnik, de amikor a személyes találkára kerülne a sor, mindenki megszeppen és visszakozik, ergó kamu. Nagy kár... Pedig nem hiszem, hogy olyannyira rémisztőek lennénk.

Nekünk nagyon negatív a tapasztalatunk sajnos. Évek óta fent vagyunk, de eddig még (egy pártól eltekintve) nem találtunk senkit. Hiába van kiírva, hogy csak párt keresünk, a megkereséseink 99%-a egyedülálló fickó. A maradék 1%, akik párok, szinte mind normálisnak tűnik, de amikor a személyes találkára kerülne a sor, mindenki megszeppen és visszakozik, ergó kamu. Nagy kár... Pedig nem hiszem, hogy olyannyira rémisztőek lennénk.

Lehet,hogy mi vagyunk az üditő kivétel,de nekünk sikerült. Teljesen korrekt,semmi kamu,szóval csak jót mondhatunk róla.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 25. vasárnap 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 25. vasárnap 13:36
Törölt felhasználó (1132332)

Szerintem jól megfogalmaztad a lényeget. Legtöbbször erről van (sajnos) szó.
Szerintem jól megfogalmaztad a lényeget. Legtöbbször erről van (sajnos) szó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 25. vasárnap 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 25. vasárnap 13:02
Törölt felhasználó (1101822)

Találtam és kész katasztrófa! Nem csak ezen az oldalon, sőt nem is csak a neten, de a valóságban is mindenki másnak adja magát, mint, aki valójában.
Minek válaszoljunk olyannak, akik az adatlapon beállítottakkal ellentétben van? Mert attól jobb fej leszek, ha válaszolok? Hát nem! Egyébként is annak válaszol mindenki, akinek akar. Mint ahogyan a szexben itt sem kötelező semmi.
Szép napot mindenkinek!
Minek válaszoljunk olyannak, akik az adatlapon beállítottakkal ellentétben van? Mert attól jobb fej leszek, ha válaszolok? Hát nem! Egyébként is annak válaszol mindenki, akinek akar. Mint ahogyan a szexben itt sem kötelező semmi.
Szép napot mindenkinek!
Találtam és kész katasztrófa! Nem csak ezen az oldalon, sőt nem is csak a neten, de a valóságban is mindenki másnak adja magát, mint, aki valójában.
Szép napot mindenkinek!
Szép napot mindenkinek!
Szerintem a hiba nem a rendszerben van, hanem a fejekben. Sok a bepróbálkozó aki nem felel meg a feltételeknek, de azért jelentkezik. Ezenkívül zavaró még a türelmetlenség,az igénytelenség, a modortalanság, a kis hazugságok, néha az alacsony IQ. Mi nyitottak vagyunk, nem rajtunk múlik, nem tesszük magasra a lécet, na de azért a minimumot meg kéne ugrani. És végül ott van még a szimpátia. Szóval nem egyszerű a dolog, kevés a "találat".
A téma leírása: Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?
Ne kizárólag egymásra mutogassunk és a másikat hibáztassuk, azzal nem lesz előrébb senki. És főleg ne általánosítsunk, az sem jó senkinek. Továbbra is sok sikert.
Ne kizárólag egymásra mutogassunk és a másikat hibáztassuk, azzal nem lesz előrébb senki. És főleg ne általánosítsunk, az sem jó senkinek. Továbbra is sok sikert.

Igaz a mondás, miszerint "jó bornak nem kell cégér." Jó nőknek sem kell ilyen oldalon hirdetniük magukat.
Arrol nem is beszelve hogy a noi profilok jo resze sajnos kamu
Egyetértek Szabi_XXX-szel... sajnos a legtöbb felhasználó még válaszra sem méltatja az embert.... hiába kérdezel normálisan, válasz nem jön.
Itt lehetetlen női partnert találni, mivel annyira "magasan kvalifikáltak", hogy még vissza köszönni is derogál nekik!
Gyerekek hogy vartok, várunk el bármit egymástól, ha az emberek arra képtelenek, hogy egy köszönő par sort írjanak, ha már privatban megkernek, adjunk tanacsot, hová menjenek szaunazni, hol találnak szállást, mi, hol mennyibe kerülnek. Információk, amiket minimális informatikai tudással kiguglizhat, de hát könnyebb levelet irni.... Sajnos nem ez az első eset, sőt, mondanám inkább ez a jellemző....
Alapbol ronda mert kiszel tunde feju kepet rakott fel.. am a linket kivancsisagbol berakram googleba..
Ne már!
Miből derült ki? Akkor a képet lopta.
(Ez egy válasz huszonegy5 üzenetére (2015. 10. 18. vasárnap 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 18. vasárnap 15:43

Csak jelzem hogy a szofcsu nevu felhasznalo kamu. Lazan kiadja a kepet a google
persze

Én igen!
Csak jelzem hogy a szofcsu nevu felhasznalo kamu. Lazan kiadja a kepet a google
Ez kb. olyan, mint mikor parkent ki van irva, hogy csak parokkal ismerkedünk, előny a női bi... erre ír a pasi....
Amúgy meg ne csodálkozzál, hogy neked meleg fickók írnak... a neved a bibis... Kanál.. Mit lát ebből?
Anál..... Úúúúú.... Ő dugja oda, én dugom oda? Húzzuk rudra a kis kemény seggét
(Ez egy válasz kanal69 üzenetére (2015. 10. 16. péntek 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 16. péntek 23:54
Amúgy meg ne csodálkozzál, hogy neked meleg fickók írnak... a neved a bibis... Kanál.. Mit lát ebből?
Anál..... Úúúúú.... Ő dugja oda, én dugom oda? Húzzuk rudra a kis kemény seggét

Az adatlapom szerint nőket, párokat keresek, de ez már a többedik alkalom, hogy szóló pasik bókolnak, próbálkoznak. Hát kösz, de ilyen szexpartnerekre nem vágyom. Miért nem a saját érdeklődési körükben keresgélnek?