Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 455 456 457 458 459 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1945   2015. 11. 19. csütörtök 08:34
X Törölt felhasználó (1194012)
Nem lehet mindenkit egy kalap alá venni !!!!!!! Nincs lehetetlen csak tehetetlen!
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2015. 11. 18. szerda 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 18. szerda 21:02
Sziasztok!Hát nem egyszerű a dolog,mert ha tisztelettudóan közelítek olyan nőhöz vagy párhoz,akikhez szóló pasi is mehet,akkor sokan valamiért eltűnnek.Tisztában vagyok vele,hogy a munka,a család mellett vannak más dolgok,kötelezettségek,de szabadidő eltöltése közben lehetne ha csak néhány szóból álló nemleges mondatot írni,ha nem lennék megfelelő a számukra!Úgy érzem,hogy ennyi jár minden olyan jelentkezőnek,aki elolvasta az adott pár,hölgy,esetleg úr társkereső adatlapját,és nem alpári stílusban próbált ismerkedni!Az meg már egyszerre vérlázító,és egyben szánalmas,ha esetleg még priviben is szeretnék velük társalogni,hogy megtudjam,van-e esélyem,avagy nincs,de kilövik az embert,de maradnak tovább az oldalon,pedig kérésükre egész alakos képet is kaptak!Akkor lehet valakiről állítani,hogy korrekt,ha megtörtént az "esemény",addig potenciális hazugnak számít mindenki.Sajnálom,de ez a valóság!Én ezt tapasztaltam,tapasztalom úton-útfélen!
#1944   2015. 11. 18. szerda 22:26
Nyúlmedve Nyúlmedve
Bevallom, én is szívesen megnézném a feleségemet például egy 20/6-ossal, de ez valószínűleg sohasem fog összejönni. Nem, nem azért, mert nem lehet ilyet találni, hanem azért, mert tudom, hogy mi a befogadóképessége, és egy ekkora hosszúságú valószínűleg fájdalmat okozna neki. A vastagság viszont valószínűleg tetszene… Anno amikor partnert kerestünk, nekünk eszünkbe sem jutott gigafarokra kihegyezni a keresést, illetve ilyenre rátalálni. Mint oly sokaknak, nekünk is az emberi- szellemi-testi-lelki adottságok és tulajdonságok voltak a fő keresési szempontok.
Láss csodát, az átlagos vagy akár kisebb hosszmérettel megáldottak is tökéletesen tudtak teljesíteni, odaadón kényeztetni, miközben fejben is a toppon voltak.
A sok kamust meg igen könnyű kiszűrni, bár nem meglepő az, hogy igen nagy mennyiségben jelen vannak egy ilyen szexoldalon.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 18. szerda 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2015. 11. 18. szerda 11:28
Ez azért más. Az itt valóban párként 18+ méretet keresők, pont azért vannak itt, hogy hátha találnak 20-21-es farkat. Mivel csak átlagoshoz volt eddig szerencséjük, így érthető. Nekem is furcsa, de miért ne lehetne így? A nő szeretné nagyobbal kipróbálni. Csak ilyen helyen tud keresni. Ha neki pont ez a célja. Nem sétálhat az utcán és szólítgathat le embereket, hogy mekkora a pöcsük, és ha megfelelő, akkor ugyan dugja már meg a férje jelenlétében.
Ha kevesebb lenne a kamus 18+ férfi, és valóban összejönnének a találkák, a nő kipróbálná milyen, lehet nem is tetszene neki, és nem keresne tovább senkit. Vagy rájönne, hogy jobb az átlagos, és akkor utána csak olyat keresne.
Az ember aki valóban akar valamit, azért ad fel szexhirdetést, mert valami olyat akar kipróbálni, amit eddig nem tudott.
A többség pedig kamu, képgyűjtögető és nagy részben férfiak.
#1943   2015. 11. 18. szerda 21:02
Caracas79 Caracas79
Sziasztok!Hát nem egyszerű a dolog,mert ha tisztelettudóan közelítek olyan nőhöz vagy párhoz,akikhez szóló pasi is mehet,akkor sokan valamiért eltűnnek.Tisztában vagyok vele,hogy a munka,a család mellett vannak más dolgok,kötelezettségek,de szabadidő eltöltése közben lehetne ha csak néhány szóból álló nemleges mondatot írni,ha nem lennék megfelelő a számukra!Úgy érzem,hogy ennyi jár minden olyan jelentkezőnek,aki elolvasta az adott pár,hölgy,esetleg úr társkereső adatlapját,és nem alpári stílusban próbált ismerkedni!Az meg már egyszerre vérlázító,és egyben szánalmas,ha esetleg még priviben is szeretnék velük társalogni,hogy megtudjam,van-e esélyem,avagy nincs,de kilövik az embert,de maradnak tovább az oldalon,pedig kérésükre egész alakos képet is kaptak!Akkor lehet valakiről állítani,hogy korrekt,ha megtörtént az "esemény",addig potenciális hazugnak számít mindenki.Sajnálom,de ez a valóság!Én ezt tapasztaltam,tapasztalom úton-útfélen!
#1942   2015. 11. 18. szerda 14:18
greatom greatom
Most komolyan azért regeltél be, hogy durrogj egy sort, elküldj mindenkit a picsába és vedd a kalapod? smile )))))) Neked itt valaki nagyon a lelkedbe gázolhatott az előző nickeden....hát... sok szerencsét, az elbűvölő stílusod úgyis meghozza gyümölcsét, nem vagy te rászorulva a gg-re wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 18. szerda 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1198132)
2015. 11. 18. szerda 10:05
A nagy megmondóember. Mindenhol van egy ilyen díszpéldány.
#1941   2015. 11. 18. szerda 11:28
X Törölt felhasználó (69371)
Ez azért más. Az itt valóban párként 18+ méretet keresők, pont azért vannak itt, hogy hátha találnak 20-21-es farkat. Mivel csak átlagoshoz volt eddig szerencséjük, így érthető. Nekem is furcsa, de miért ne lehetne így? A nő szeretné nagyobbal kipróbálni. Csak ilyen helyen tud keresni. Ha neki pont ez a célja. Nem sétálhat az utcán és szólítgathat le embereket, hogy mekkora a pöcsük, és ha megfelelő, akkor ugyan dugja már meg a férje jelenlétében.
Ha kevesebb lenne a kamus 18+ férfi, és valóban összejönnének a találkák, a nő kipróbálná milyen, lehet nem is tetszene neki, és nem keresne tovább senkit. Vagy rájönne, hogy jobb az átlagos, és akkor utána csak olyat keresne.
Az ember aki valóban akar valamit, azért ad fel szexhirdetést, mert valami olyat akar kipróbálni, amit eddig nem tudott.
A többség pedig kamu, képgyűjtögető és nagy részben férfiak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 18. szerda 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (861182)
2015. 11. 18. szerda 11:11
Sziasztok! Szerintem itt nem az oldallal van baj hanem maga ezzel a Magyar társadalommal úgy gondolom, 2párral próbáltam innen találkozni, de nem jöttek el szépen átvertek, lehet azért is félnek ennyire mert kiderül hogy őket nem csak a párjuk dugja hanem más is és akkor már egyből fűt fát mondanak rá. Meg itt mindenkinek 18+ cm-s farka van nagyon kevés ember az aki bevallja hogy nem nincs neki, jó pár férfit láttam ki írja 18+ de hol van az....12cm hez közelebb van. Illetve még az is szép dolog hogy a párok nagy farkú férfiakat keresnek csak nagy részt. Több nővel is beszélgettem már mindegyik azt mondta az átlagos jobb,kényelmesebb. de a gg párosok nagy része nagy farkú férfit keresnek, ezek szerint ők is meghazudtolják magukat? vagy nem értem.... Azt sem hogy találkozót minek beszélnek le ha úgyse jönnek el, félnek felvállalni magukat. Hosszú ideje keresek de még én sem találtam de szerintem nem is fogok, jobban járok ha csak olvasgatni meg fórumozni járok fel.
#1940   2015. 11. 18. szerda 11:18
X Törölt felhasználó (861182)
Jaa és még az is jó mikor normálisan írsz valakinek és bunkó,alpári módon válaszolnak illetve érzékelhető hogy őket nem nagyon érdekli a téma, te hívd te keresd stb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 18. szerda 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (861182)
2015. 11. 18. szerda 11:11
Sziasztok! Szerintem itt nem az oldallal van baj hanem maga ezzel a Magyar társadalommal úgy gondolom, 2párral próbáltam innen találkozni, de nem jöttek el szépen átvertek, lehet azért is félnek ennyire mert kiderül hogy őket nem csak a párjuk dugja hanem más is és akkor már egyből fűt fát mondanak rá. Meg itt mindenkinek 18+ cm-s farka van nagyon kevés ember az aki bevallja hogy nem nincs neki, jó pár férfit láttam ki írja 18+ de hol van az....12cm hez közelebb van. Illetve még az is szép dolog hogy a párok nagy farkú férfiakat keresnek csak nagy részt. Több nővel is beszélgettem már mindegyik azt mondta az átlagos jobb,kényelmesebb. de a gg párosok nagy része nagy farkú férfit keresnek, ezek szerint ők is meghazudtolják magukat? vagy nem értem.... Azt sem hogy találkozót minek beszélnek le ha úgyse jönnek el, félnek felvállalni magukat. Hosszú ideje keresek de még én sem találtam de szerintem nem is fogok, jobban járok ha csak olvasgatni meg fórumozni járok fel.
#1939   2015. 11. 18. szerda 11:11
X Törölt felhasználó (861182)
#1938   2015. 11. 18. szerda 10:05
X Törölt felhasználó (1198132)
A nagy megmondóember. Mindenhol van egy ilyen díszpéldány.
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 11. 18. szerda 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 18. szerda 08:27
Akarsz róla beszélni?
smile
(egyébként ilyen stílussal IRL is kétséges a siker... de biztos megcáfolsz majd...)
(az a 18/5 picit necces)
#1937   2015. 11. 18. szerda 08:44
Franciacsók Franciacsók
Nem átgondoltan írtad Te ezt! Nem 1szerű az ismerkedés, ebben igazad van. Abban viszont nincs, csak hazudgáló, kamus emberek vannak itt! Szerintünk komoly ismerkedés, ugye kezdődik, 1normális adatlappal, adatlap olvasással, értelmezéssel. Ha ez nem sikerül, ne pislogjon senki nincs válasz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 18. szerda 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1198132)
2015. 11. 18. szerda 08:00
Vicc ez az egész oldal. Még a komolyak is emberileg nagy nullák. Kétszínű, folyamatosan hazudozó, mellébeszélő, ravaszkodó társaság. Mindenki tolja az ócska dumát, de közben ő maga is egy rakás szerencsétlenség. Régóta feljárogatok ilyen oldalakra, találkoztam már jó pár emberrel, de olyan még nem volt, aki soha semmiben nem hazudott. Most már én érzem magam szánalmasnak, hogy szóba állok vagy egyszerűen várok valami pozitívat ettől a fajta bolond, de amúgy végtelenül igényes és főnyeremény csürhétől.
Mindenesetre abban amit csináltok, abban profik vagytok!
Egyszerűen gáz itt lenni!
#1936   2015. 11. 18. szerda 08:27
greatom greatom
Akarsz róla beszélni?
smile
(egyébként ilyen stílussal IRL is kétséges a siker... de biztos megcáfolsz majd...)
(az a 18/5 picit necces)
#1935   2015. 11. 18. szerda 08:00
X Törölt felhasználó (1198132)
Vicc ez az egész oldal. Még a komolyak is emberileg nagy nullák. Kétszínű, folyamatosan hazudozó, mellébeszélő, ravaszkodó társaság. Mindenki tolja az ócska dumát, de közben ő maga is egy rakás szerencsétlenség. Régóta feljárogatok ilyen oldalakra, találkoztam már jó pár emberrel, de olyan még nem volt, aki soha semmiben nem hazudott. Most már én érzem magam szánalmasnak, hogy szóba állok vagy egyszerűen várok valami pozitívat ettől a fajta bolond, de amúgy végtelenül igényes és főnyeremény csürhétől.
Mindenesetre abban amit csináltok, abban profik vagytok!
Egyszerűen gáz itt lenni!
#1934   2015. 11. 18. szerda 06:01
free001 free001
#1933   2015. 11. 17. kedd 18:26
szabolcsipar67 szabolcsipar67
worship Bocs félreértettem az üzeneteiteket
(Ez egy válasz free001 üzenetére (2015. 11. 17. kedd 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 17. kedd 06:01
Nyilván ott keresek partnert ami az adatlapomon szerepel (Pest megye). Kedves Szabolcsi pár.
#1932   2015. 11. 17. kedd 07:03
greatom greatom
Nem feltétlenül... egyrészt képtelenség egy nő(nőként kereső-hirdető felhasználó) számára minden egyes eszement próbálkozónak a sületlenségeit újra és újra végigolvasni, majd érdemben reagálni. Egyrész idő hiányában, másrészt meg minek? Ha a reglapot nem képes értelmezni, ha az első elutasítást nem volt képes felfogni és elfogadni... akkor mi a bánatnak? Én meg tudom azokat érteni, akik valóban komoly szándékkel vetik bele magukat a keresésbe és egy idő után már fásultan küzdenek a mindent ellepő spammerekkel. Akik a fórumot teletojják a nyomulós promójukkal, intenzív copypasteléssel egybekötve... és rámozdulnak minden egyes nőre, akit a keresőjük kidob. Lövünk mindenre, ami mozog elv alapján. Lőszer van... a tár nem akar kiürülni...muszáj...

Persze mindezt pont azok nem képesek felfogni, akik leginkább panaszkodnak és akik miatt a partnerkeresés effektivitása a béka valaga alatt leledzik. Óriási a 'zaj' alig lehet kihallani belőle az értelmes mondanivalót...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 16. hétfő 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (890770)
2015. 11. 16. hétfő 22:09
Igazad van....illene
#1931   2015. 11. 17. kedd 06:01
free001 free001
Nyilván ott keresek partnert ami az adatlapomon szerepel (Pest megye). Kedves Szabolcsi pár.
(Ez egy válasz szabolcsipar67 üzenetére (2015. 11. 16. hétfő 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 16. hétfő 20:33
"Pár keres független fiút hármashoz. 30alatt. Zala megyéből ill a közelből"
Ez van a társkeresőjükbe,mér válaszolnának neked?????
#1930   2015. 11. 16. hétfő 22:09
X Törölt felhasználó (890770)
Igazad van....illene
(Ez egy válasz free001 üzenetére (2015. 11. 16. hétfő 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 16. hétfő 12:52
Igazad van alma. De ha veszem a fáradságot és írok néhány sort illene valamit válaszolni nem? confused
#1929   2015. 11. 16. hétfő 20:33
szabolcsipar67 szabolcsipar67
"Pár keres független fiút hármashoz. 30alatt. Zala megyéből ill a közelből"
Ez van a társkeresőjükbe,mér válaszolnának neked?????
(Ez egy válasz free001 üzenetére (2015. 11. 16. hétfő 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 16. hétfő 12:52
Igazad van alma. De ha veszem a fáradságot és írok néhány sort illene valamit válaszolni nem? confused
#1928   2015. 11. 16. hétfő 18:21
X Törölt felhasználó (970042)
Azért a pár-hírdetőknek is van bajuk,már ha párok.Mint adatlap mint elvárás szintján.30 as Alain Delon min 20-as bottal,ha a cerka akkora akkor meg bocs túl nagy,stb stb........Általában az a baj hogy a feleség nem is tud róla amit itt csinál a férje-úra.Tisztelet a kivételnek-mert ők találnak is,bár a másik része sem egyszerű az is igaz,mármint akik írnak-válaszolnak,de mit akarnak adatlap-bemutatkozás-kép nélkűl.Autó vásárlásnál-elött is csak képes,részletes leírás után gondolkodik el az ember-teszi el talonba,Kicsit hasonló szerintem,élóben meg ha kipróbáltuk akkor eltudjuk mondani vagy levonni a következtetést,De ehhez kell tapasztalat.Jó vagy rossz azt már mindenki a saját elvárása,tudása,de legfképp tapasztalata után tudja eldönteni.Szintén csak szerintem.De minden rosszban van valami jó,másnem tapasztalat,rutin-nem a szexhez hanem a kereséshez.A remény hal meg utóljára.állítólag!Mindenkinek további sikeres keresést-kitartást-akaratot.
#1927   2015. 11. 16. hétfő 12:52
free001 free001
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 16. hétfő 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (890770)
2015. 11. 16. hétfő 09:01
Kedves free001!
Nem lehet csodálkozni ha valóban ezt gondolják a nők. Tényleg sok a .... tapló... Mi már meg sem lepődünk ezen.
Néhány ilyen hirdető elveszi a kedvét az embernek.
Mi is a szex miatt vagyunk itt de már elnézést miden parasztól aki aszt képzelné de nem akárkivel és nem két mondat után. Az üríteni vágyó kedves emberekről már nem is beszélve. A legtöbben a szex miatt vagyunk itt de tiszteletben kellene tartani azt, hogy nem ugyanazt keressük ebben sem. Aki ezt nem fogadja el az tényleg bunkó.
A képekről pedig csak annyit, nem az a probléma ha van kép a farkadról. Inkább az ha csak az van rajta.
Ha más is látszódik pl. a tested, az sokkal imponálóbb lehet de szerintem ezt is meg előzi egy normál kép. Szerintem az intim kép inkább a hab a tortán egy olyan személytől akit már láttam és szimpatikus. Mert hiába mutatsz képet a farkadról ha te viszont nem vagy szimpi. smile
Vagy az a furcsa eset is fenn állhat azoknál akik csak farkincás képet mutatnak, hogy az amit látok nagyon tetszik.
Akkor kérem hogy a találkozónál is csak az a farok legyen ott a tulajdonosa ne. smile
#1926   2015. 11. 16. hétfő 09:01
X Törölt felhasználó (890770)
Kedves free001!
Nem lehet csodálkozni ha valóban ezt gondolják a nők. Tényleg sok a .... tapló... Mi már meg sem lepődünk ezen.
Néhány ilyen hirdető elveszi a kedvét az embernek.
Mi is a szex miatt vagyunk itt de már elnézést miden parasztól aki aszt képzelné de nem akárkivel és nem két mondat után. Az üríteni vágyó kedves emberekről már nem is beszélve. A legtöbben a szex miatt vagyunk itt de tiszteletben kellene tartani azt, hogy nem ugyanazt keressük ebben sem. Aki ezt nem fogadja el az tényleg bunkó.
A képekről pedig csak annyit, nem az a probléma ha van kép a farkadról. Inkább az ha csak az van rajta.
Ha más is látszódik pl. a tested, az sokkal imponálóbb lehet de szerintem ezt is meg előzi egy normál kép. Szerintem az intim kép inkább a hab a tortán egy olyan személytől akit már láttam és szimpatikus. Mert hiába mutatsz képet a farkadról ha te viszont nem vagy szimpi. smile
Vagy az a furcsa eset is fenn állhat azoknál akik csak farkincás képet mutatnak, hogy az amit látok nagyon tetszik.
Akkor kérem hogy a találkozónál is csak az a farok legyen ott a tulajdonosa ne. smile
(Ez egy válasz free001 üzenetére (2015. 11. 14. szombat 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 14. szombat 18:59
A nőkben kialakult egyfajta nézet miszerint a szoló pasi itt mind taplók.Pedig ha a farkamrol felteszek egy képet az nem azt jelenti hogy bunkó perverz állat vagyok hanem partnert keresek és ez a felhozatal. Tehát kapcsolatot kéne létesíteni aztán itélkezni. wink

... 455 456 457 458 459 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11065db
Utolsó üzenet: tegnap 22:10

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!