Kor kérdését adom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 22:24

Törölt felhasználó (1101822)

Én nem engednék az elképzeléseimből, mert szerintem eldönthetem, hogy kit szeretnék beengedni kettőnk közé az ágyba. Ha 40 évet adok meg, akkor ne írjon 42 éves, mert 40 a maximum. Ha ezt nem érti meg az illető, akkor nincs is miről beszélni a továbbiakban. Lehet attól még nagyon szupi az ágyban, de valamiért van egy beállítási lehetőség az ideál menüben......
Én nem engednék az elképzeléseimből, mert szerintem eldönthetem, hogy kit szeretnék beengedni kettőnk közé az ágyba. Ha 40 évet adok meg, akkor ne írjon 42 éves, mert 40 a maximum. Ha ezt nem érti meg az illető, akkor nincs is miről beszélni a továbbiakban. Lehet attól még nagyon szupi az ágyban, de valamiért van egy beállítási lehetőség az ideál menüben......
Inkább a durvább különbséget.
Senkit se védeve, de szerintem apróbb eltérés még beleférhet, ha nem ragaszkodunk mereven az elképzelésekhez.
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 21:38

Na igen, ez egy olyan mélység, amit én sem értek. Nem tudom, miben reménykedik az ilyen ember. Hogy nem veszed észre a különbséget? Vagy ha már ott van, akkor egye fene alapon elmész vele?
Szia Gabriel1981!
Igen. De ugyanez történik itt az oldalon is, csak tali nélkül.
"Csak picit vagyok idősebb 40-nél, mit számit az a +10-15év, az ágyban észre sem veszed!"...na meg hasonlók. Sajnos nem kell senkinek sem bemutatni
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 21:38
Igen. De ugyanez történik itt az oldalon is, csak tali nélkül.
"Csak picit vagyok idősebb 40-nél, mit számit az a +10-15év, az ágyban észre sem veszed!"...na meg hasonlók. Sajnos nem kell senkinek sem bemutatni

Na igen, ez egy olyan mélység, amit én sem értek. Nem tudom, miben reménykedik az ilyen ember. Hogy nem veszed észre a különbséget? Vagy ha már ott van, akkor egye fene alapon elmész vele?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 12:23

Sziasztok! Tegnap taliztam egy sráccal innen és hát mit ne mondjak, nagyon rövid tali volt. Itt a neten küldött egy (nem kigyúrt) normál testalkatú képet magáról. A levelei, üzenetei kellemes benyomást keltettek. Megérkezett a megbeszélt helyre és mit látok....Kiszál egy körülbelül 110kilós kopasz, olyan 45-50 éves pasi a kocsiból és azt mondta, hogy én lennék az, csak szedek valami gyógyszert amitől megnőtt a testsúlyom és kihullott a hajam, de remélem nem okoz gondot....Erre annyit kérdeztem, hogy a gyógyszertől is öregedtél olyan 15 évet?? Erre annyit mondott, hogy kamukkal nem foglalkozik és nem magyarázkodik. Beült az autójába és megsértődve nagy gázt adott és elhajtott. Azóta szerencsére nem írt. Talán ha magára ismer itt

Az lenne a nagy segítség, ha a kereső venné a fáradtságot és elolvasná az adatlapot. Amíg erre nem hajlandóak emberek, addig felesleges plusz beállításokat alkalmazni. Akkor meg keresztbe kattintgatások lennének, mert vannak emberek aki nem értik, hogy csak lány örömére, hiába mondom, hogy csak nekem, azért harmadszor is megkérdezi, hogy enyhe bi nem fér bele?
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 14:22

Segítség lenne a keresgélőknek az adatlapok "cenzúrája", hogy ne kelljen annyit bogarászniuk. Keresésnél megadom, hogy "Kit keressen?: férfi", erre ilyen adatlapok is vannak az eredményben: "CSAk Lányt keresünk!!!!! ". Ez persze nem teljesen az oldal hibája, az adatlap tulaját is minősíti.
Segítség lenne a keresgélőknek az adatlapok "cenzúrája", hogy ne kelljen annyit bogarászniuk. Keresésnél megadom, hogy "Kit keressen?: férfi", erre ilyen adatlapok is vannak az eredményben: "CSAk Lányt keresünk!!!!! ". Ez persze nem teljesen az oldal hibája, az adatlap tulaját is minősíti.
Az a baj az itt "hirdető " "hirdetèsre " reagáló sok pasival, hogy azt hiszik, ha egy nő keres , legyen az akár egy pár tagja, akár "szingli " akkor már mindegy neki ki az ,mikor hol .....
Egyébként, igen azt gondolják, hogy ha utazott 30-40kilométert, akkor már ha másért nem, de sajnálatból azt fogom mondani, hogy " Mindegy mostmár ha itt vagy jó leszel." De nem egészen így van. Nem bárkivel és nem minden áron. Ha olyan, akkor semmi áron
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 12:31
Az kemény. Az ilyenek nem tudom mi a francot gondolnak? Hogy élőben majd azt mondod, hogy jól van, egye fene, "kicsit" másként nézel ki, jó leszel te is, vagy mi? megáll az ész a sok idióta, debil, IQ harcos idiótától.

Törölt felhasználó (901479)

Köszike Papi71
(Ez egy válasz papi71 üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 12:43

Így már értem, miért írtad a másik topikban azt, amit... Sajnállak! További sok sikert kívánok!
Én nem bántok senkit és illetem jelzőkkel. Megpróbálom pozitívan nézni a dolgokat. Haza értem az eső előtt és sétáltam egyet......Több hozzáfűzni valóm nincsen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 12:31
Az kemény. Az ilyenek nem tudom mi a francot gondolnak? Hogy élőben majd azt mondod, hogy jól van, egye fene, "kicsit" másként nézel ki, jó leszel te is, vagy mi? megáll az ész a sok idióta, debil, IQ harcos idiótától.
Törölt felhasználó (901479)

Így már értem, miért írtad a másik topikban azt, amit... Sajnállak! További sok sikert kívánok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 12:23

Sziasztok! Tegnap taliztam egy sráccal innen és hát mit ne mondjak, nagyon rövid tali volt. Itt a neten küldött egy (nem kigyúrt) normál testalkatú képet magáról. A levelei, üzenetei kellemes benyomást keltettek. Megérkezett a megbeszélt helyre és mit látok....Kiszál egy körülbelül 110kilós kopasz, olyan 45-50 éves pasi a kocsiból és azt mondta, hogy én lennék az, csak szedek valami gyógyszert amitől megnőtt a testsúlyom és kihullott a hajam, de remélem nem okoz gondot....Erre annyit kérdeztem, hogy a gyógyszertől is öregedtél olyan 15 évet?? Erre annyit mondott, hogy kamukkal nem foglalkozik és nem magyarázkodik. Beült az autójába és megsértődve nagy gázt adott és elhajtott. Azóta szerencsére nem írt. Talán ha magára ismer itt

Igen kell,hogy a szimpátia meglegyen és ehhez fontos a test és az arc is egyaránt.
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 09:14

Nemrég olvastam ezt az idézetet: "A partnerkereső oldalakon a testről vagy nemi szervről készült fotó egyfajta ígéret, hogy milyen jó lesz a szex, míg egy arcképpel azt mutatod meg, hogy mennyire megbízható, normális és biztonságos dolog veled találkozni." Az eredeti szöveg angol volt, de tényleg van benne valami. Az egyikkel megmutatjuk "az árut", a másikkal pedig érzékeltetjük, hogy azért rendes emberek vagyunk... Ugyanez a kamerás ismerkedésre is állhat. Kinek melyik a fontosabb.

Nemrég olvastam ezt az idézetet: "A partnerkereső oldalakon a testről vagy nemi szervről készült fotó egyfajta ígéret, hogy milyen jó lesz a szex, míg egy arcképpel azt mutatod meg, hogy mennyire megbízható, normális és biztonságos dolog veled találkozni." Az eredeti szöveg angol volt, de tényleg van benne valami. Az egyikkel megmutatjuk "az árut", a másikkal pedig érzékeltetjük, hogy azért rendes emberek vagyunk... Ugyanez a kamerás ismerkedésre is állhat. Kinek melyik a fontosabb.

Törölt felhasználó (1150322)

Magyarán összkép.

Igen olyankor nyílt lapokkal kell játszani, mert kibukik a dolog.
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2015. 09. 20. vasárnap 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 20. vasárnap 11:31

Mink akivel eljutottunk személyes találkozóig , nem volt ferdítés a képen. A találkozóra mindig arcképes ruhás képet cserélünk és soha se aktot. Az aki komolyan gondolja ezért tudja hogy sok értelme nincs a ferdítésnek mert a személyes talin úgy is kiderül egyből. Persze azért apróbb eltérések lehetnek, mert mindenki értelem szerűen olyan képet cserél ami előnyösen mutatja be.
Magyarán összkép.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 20. vasárnap 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 20. vasárnap 19:17

Törölt felhasználó (934432)

Azért van záró jelben a punci, mell!

Azért van záró jelben a punci, mell!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 20. vasárnap 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 20. vasárnap 19:05

Törölt felhasználó (1150322)

Ez oda-vissza igaz.