Nekem eddig 3 hónap alatt 3 randi, ebből 2 összejött 1-en pedig átejtettek, de ebből is tanul az ember én voltam naiv
Hozzá tenném, hogy én elég közvetlen vagyok emellett edzegetek is illetve állítólag még helyes is vagyok
jó ez most nagyon egósra sikeredett, de arra akarok kilyukadni, hogy ha ezek nem lennének valószínűleg hagynám az egészet a fenébe mert csak felesleges időpazarlás lenne.

Nekünk összejött innen egy aranyos srác és csak ajánlani tudjuk!
Minden csak az intelligencián múlik és azon a felismerésen, hogy nem szabad Adonis-t felállítani mintának.
Mi nem szerelmet kerestünk, hanem komolyan akartunk valami újat és ez sikerült is. Sokan itt párjuk tudta nélkül vannak és levelezésben próbálják kiélni vágyaikat. Az egyedülálló fiúk?? Nem akarok bántani senkit, de a "szívesen ismerkednék VELED" (mikor párként vagyunk fent) és nulla iq-s társai sokszor elveszik az ember kedvét.
Minden csak az intelligencián múlik és azon a felismerésen, hogy nem szabad Adonis-t felállítani mintának.
Mi nem szerelmet kerestünk, hanem komolyan akartunk valami újat és ez sikerült is. Sokan itt párjuk tudta nélkül vannak és levelezésben próbálják kiélni vágyaikat. Az egyedülálló fiúk?? Nem akarok bántani senkit, de a "szívesen ismerkednék VELED" (mikor párként vagyunk fent) és nulla iq-s társai sokszor elveszik az ember kedvét.
Hát ezen nem csodálkozom, mert eszméletlenek, izgalmasak a képeitek! Nagyon vonzó, szexi a hölgy! Ilyen sorozatokkal nem nehéz partnert találni
(Ez egy válasz félszáz üzenetére (2015. 08. 22. szombat 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 22. szombat 12:24

Nekünk sikerült. Bár nem ismerkedési célból töltöttünk fel képeket,de mégis úgy alakult,hogy kialakult egy kapcsolat.
Nekünk sikerült. Bár nem ismerkedési célból töltöttünk fel képeket,de mégis úgy alakult,hogy kialakult egy kapcsolat.

Nem szeretnénk meg bántani, senkit! Viszont azért jó volna ha sokan, önkritikát gyakorolnánk s tisztában lennének a lehetőségükkel, határaikkal, képességeikkel! Igaz bőgni, bárki tud!

Már ne is haragudj de minek kell személyeskedni velük
A pasi is láthatta és el tudta dönteni akar e velük lenni
És a hazudós farokhoz annyit,hogy nálunk volt nem egy ilyen pasi már, de a legviccesebb hogy fel sem állt nekik, én meg már nem fogok küzdeni, dugni jött, vagy nem???

Nem lehetetlen ,volt már innen találkozónk. bár mindenki az ideálist keresi, és így azért nem egyszerű, kitartás, és egy pici megalkuvás kérdése.
Nos, ha valaki még melletted sem "keményedik" be , akkor nála komoly gondok vannak .
(Ez egy válasz suisil üzenetére (2015. 08. 19. szerda 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 19. szerda 14:19

És a hazudós farokhoz annyit,hogy nálunk volt nem egy ilyen pasi már, de a legviccesebb hogy fel sem állt nekik, én meg már nem fogok küzdeni, dugni jött, vagy nem???

Igen nekünk már sikerült megismerkedni egy kedves hozzánk hasonló házasparral .....és egy szép napot együtt lenni a demjéni Cascade hotelben. ....

Igen ,ez rád valóban igaz,ilyen adatlappal mit szeretnél???
De komolyan !! (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 20. csütörtök 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 20. csütörtök 17:22
De komolyan !! (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 20. csütörtök 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (993992)

....mindenki - vagy majdnem mindenki- azt írja, szar itt a párkeresés, ámde akkor ennek, mi-ti vagyunk az okai, nem? mi vagyunk itt, mi eresünk, mi vagyunk parasztbunkók, mi hazudozunk, és mi képzelődünk itt! tévednék, nem hiszem

....mindenki - vagy majdnem mindenki- azt írja, szar itt a párkeresés, ámde akkor ennek, mi-ti vagyunk az okai, nem? mi vagyunk itt, mi eresünk, mi vagyunk parasztbunkók, mi hazudozunk, és mi képzelődünk itt! tévednék, nem hiszem

Olyan mint az aranyásás !
Meg kell mozgatnod egy tonna meddőt ha valóban eredményt akarsz....

Meg kell mozgatnod egy tonna meddőt ha valóban eredményt akarsz....

Kiábránditó lett itt a partner keresés. Regényt tudnék irni,de ugy érzem csak lesüllyednék a szinvonalhoz.
Előbb-utóbb minden normális ember eltünik innen.
Előbb-utóbb minden normális ember eltünik innen.
Sajna a nagy faroktól sem lesznek a pasik Brad Pittek, szóval a förtelmes adottság ugyanúgy igaz lehet rájuk is
De hogy a párokkal kapcsolatban is legyen véeményem: kedvencünk az újonnan regelő párok, akik annyi levelet kapnakhogy 2 hónap múlva ráérnek talán, de minden nap fent tudnak lógni
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 19. szerda 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 19. szerda 14:27

minek? mert időnként a förtelmes adottságú párok, úgy viselkednek, mintha ők volnának a Brad Pitt és Angelina Jolie "páros" ....pedig csak idegen, potens izgalmas faszt vagy illatos, feszes pinát keresnek....és erre alapos okuk is lehet, pl. a párbeli unalom, kielégítetlenség
valljad be, ez is benne van a lapokban, ugyanakkor izgalmas eljátszani a gondolattal, hogy idegennel kefél a párod - esetleg idegenekkel

minek? mert időnként a förtelmes adottságú párok, úgy viselkednek, mintha ők volnának a Brad Pitt és Angelina Jolie "páros" ....pedig csak idegen, potens izgalmas faszt vagy illatos, feszes pinát keresnek....és erre alapos okuk is lehet, pl. a párbeli unalom, kielégítetlenség
valljad be, ez is benne van a lapokban, ugyanakkor izgalmas eljátszani a gondolattal, hogy idegennel kefél a párod - esetleg idegenekkel
(Ez egy válasz suisil üzenetére (2015. 08. 19. szerda 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 19. szerda 14:19

(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 19. szerda 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 19. szerda 10:53

pedig ahhoz az irdatlan nagy fenékhez, tényleg nagy fasz kellene
húúúú de csúf!....elhajtottátok a hazudós farkút....pedig inkább örülnötök kellett volna neki

pedig ahhoz az irdatlan nagy fenékhez, tényleg nagy fasz kellene
húúúú de csúf!....elhajtottátok a hazudós farkút....pedig inkább örülnötök kellett volna neki
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2015. 08. 06. csütörtök 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 06. csütörtök 06:50

Nomeg a fotok ! irja 22/5 a farka kuld fotot. egy tennyleg szep makkos eres fasz kepet . oke tali . volt 1 Kb 14 /3 as mony aztmondja veletlen a haverja farkat kuldte el ! Elhajtottuk a francba . ha nem hazudott volna bevettuk volna a jatekunkba ! ugy hogy fiuk lanyok csak oszintenn !
...érdekes tapasztalatot gyűjtöttem
itt, szexpartner keresgélés közben! korban, habitusban hozzám hasonló embereket kerestem - legalábbis a profiljuk alapján. nem dicsekvésből írom, de tartalmas, nem túl hosszú, ámde nem is két szavas, kicsit se tolakodó bemutatkozó leveleimre gyakorlatilag nem, vagy alig jött válasz
ha jött is, akkor az aláírás nélkül, tömör, futószalagon írt, pöcslankasztó "valami" volt...azt kell higgyem, akiknek képzelem, képzeltem az itteni partnerkeresőket, azok az emberek csak az én fejemben léteznek

Dettó, régebben könnyebben lehetett, csupa képgyűjtő, vagy nem valós pár, nevetséges.
(Ez egy válasz sony1963 üzenetére (2015. 08. 06. csütörtök 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 06. csütörtök 21:39

sokat gondolkoztam írjak e.
Sok hölgynek párnak írtam arra sem vették döntő többsége , hogy annyit mondjon ne haragudj de nem téged keresünk vagy megtaláltuk!
Sok hölgynek párnak írtam arra sem vették döntő többsége , hogy annyit mondjon ne haragudj de nem téged keresünk vagy megtaláltuk!
sokat gondolkoztam írjak e.
Pontosan!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 06. csütörtök 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 06. csütörtök 11:08
Törölt felhasználó (901479)

Szerintem már a helyesül írni nem tudás is elárul egysmást az illető(k)ről. (És persze nem arra gondolok, hogy most elgépel egy betűt).