Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 470 471 472 473 474 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1455   2014. 10. 27. hétfő 09:45
X Törölt felhasználó (894040)
Nem kell nemi szerves képet feltenni! Lehet az egy erotikus láb, comb, dekoltázs, alak, árnyék, akármi. A netről lelopott képek nagy részének utána lehet könnyen járni, tehát célszerű saját képet tenni, még ha az csak egy ruhás, sejtetős kép is. (nyilván nem arcos) A másik, hogy igenis sugall valamit nekünk, ha van kép. Mint ahogy szerintem a nőknek is érdekesebb az az adatlap, amin van "valami" + kép is. Olyan "nem érdekel" érzést sugall, ha tök üres egy adatlap.

Ha már úgy is elég rossz a helyzet, (a társkeresőket tekintve) hozzunk ki mindent belőle. Tőlünk ne függjön a dolog!
smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 27. hétfő 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (931000)
2014. 10. 27. hétfő 09:02
Azt gondolom, hogy nem én vagyok az egyetlen akinek nincs! Sőt! 90%-ban nincs.
Egyébként azzal, hogy felteszek a nemiszetvemről egy kêpet, még nem fogsz többet tudni rólam.
#1454   2014. 10. 27. hétfő 09:40
X Törölt felhasználó (744015)
---- téves üzenet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 27. hétfő 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 27. hétfő 09:02
Egyébként azzal, hogy felteszek a nemiszetvemről egy kêpet, még nem fogsz többet tudni rólam.
#1453   2014. 10. 27. hétfő 09:02
X Törölt felhasználó (931000)
(Ez egy válasz csakharmas üzenetére (2014. 10. 27. hétfő 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 27. hétfő 05:38
Csak egy ártatlan kérdés, miért nincs kép fent rólad a társkeresőben?
#1452   2014. 10. 27. hétfő 09:00
X Törölt felhasználó (929799)
Atyaég, tényleg gáz.
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2014. 10. 27. hétfő 06:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 27. hétfő 06:25
Ezzel az adat lappal ne csodalkozz !
#1451   2014. 10. 27. hétfő 06:25
par50-52 par50-52
Ezzel az adat lappal ne csodalkozz !
(Ez egy válasz hariyani üzenetére (2014. 10. 26. vasárnap 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 26. vasárnap 18:00
"de mi van azzal, aki 20-30 között keres? Na, abban a korosztályban esélytelen bárkit is találni. "
Nem jó helyen keresed smile Az általad keresett korosztályú csinos lányok szórakozóhelyen ismerkednek.A keresett korosztályú csini párok meg lehet gyereket nevelnek .Különben korosztályban azért van a véleményem szerint nagy többségben 35 feletti pár-házaspár,mert egy kapcsolatnak meg kell érnie a többesszexre.
#1450   2014. 10. 27. hétfő 05:38
csakharmas csakharmas
Csak egy ártatlan kérdés, miért nincs kép fent rólad a társkeresőben?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 27. hétfő 04:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 27. hétfő 04:44
Én azt gondolom, hogy aki egy ilyen oldalon regisztrál az nem barátot vagy barátnőt keres magának.
Felesleges köröket futunk. Minek jelentkezik olyan aki utána kéreti magát?
Még abban is benne cagxok, hogy találkozzunk elötte barátkozzunk.
Akivel eljutottam idàig az is szó nêlkül eltűnt..pedig állitólag szimpi voltsm nekik.
Most meg már ott tartok, hody írok valakinek és nem is válaszol.
#1449   2014. 10. 27. hétfő 04:44
X Törölt felhasználó (931000)
Én azt gondolom, hogy aki egy ilyen oldalon regisztrál az nem barátot vagy barátnőt keres magának.
Felesleges köröket futunk. Minek jelentkezik olyan aki utána kéreti magát?
Még abban is benne cagxok, hogy találkozzunk elötte barátkozzunk.
Akivel eljutottam idàig az is szó nêlkül eltűnt..pedig állitólag szimpi voltsm nekik.
Most meg már ott tartok, hody írok valakinek és nem is válaszol.
#1448   2014. 10. 26. vasárnap 19:14
X Törölt felhasználó (79958)
Köszönöm!
Lehet, hogy kihasználom! smile
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2014. 10. 26. vasárnap 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 26. vasárnap 14:27
Hafelenk jarsz szivesen latunk !
#1447   2014. 10. 26. vasárnap 18:34
X Törölt felhasználó (889283)
Amúgy igen. A fiatal lányok egyrészt buliban, másrészt ismerősök által ismerkednek... nincs is ezzel baj, meg érdekes, hogy az utcán 18-19 éves lányok mennyire kapnak az én korombeli srácokra... smile De valahogy izgalmas lenne egy olyan dolog, hogy egy oldalon megismerkedsz valakivel, bejöttök egymásnak, találkoztok, szexeltek (volt ilyen, és jó volt... lehet addig tartott a szerencsém az ilyen oldalakkal.. nyes ).... ettől még persze az utcán/buliban előnyösebb ismerkedni...
(Ez egy válasz hariyani üzenetére (2014. 10. 26. vasárnap 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 26. vasárnap 18:00
"de mi van azzal, aki 20-30 között keres? Na, abban a korosztályban esélytelen bárkit is találni. "
Nem jó helyen keresed smile Az általad keresett korosztályú csinos lányok szórakozóhelyen ismerkednek.A keresett korosztályú csini párok meg lehet gyereket nevelnek .Különben korosztályban azért van a véleményem szerint nagy többségben 35 feletti pár-házaspár,mert egy kapcsolatnak meg kell érnie a többesszexre.
#1446   2014. 10. 26. vasárnap 18:00
hariyani hariyani
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 25. szombat 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (889283)
2014. 10. 25. szombat 19:29
Max32 csak azt felejti el leírni az élményben, hogy milyen korosztályból talált... van egy sanda gyanúm, hogy 40 és a fölött. Nem kétlem, hogy ebbe a korosztályban találni valakit/valakiket, de mi van azzal, aki 20-30 között keres? Na, abban a korosztályban esélytelen bárkit is találni.
#1445   2014. 10. 26. vasárnap 17:44
hariyani hariyani
"Így nem fogunk itt partnert találni,úgyhogy nem találtunk,hogy a topic címére utaljak"
Nem kötözködni akarok,de úgy valóban nehéz találni szexpartnert itt,ha nincs kitöltve a társkeresős adatlap smile
Különben meg teljesen mindegy,hogy hol próbálkozik bárki a kereséssel,minden oldalon a kamusok,,gép előtt álmodozók aránya ugyanaz.Szóval itt is akkora az esély,mint más oldalakon.Ha nagyon szeretitek a kávét,akkor maradtok a privát keresgélésnél.Szerintem sokkal célravezetőbb,ha elmentek egy swingerklubba.Ott is lehet ismerkedni,beszélgetni és azt is láthatjátok egyből ,amit egy privát talin eltakar a ruha......
(Ez egy válasz ktina üzenetére (2014. 10. 26. vasárnap 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 26. vasárnap 07:00
Tegnap délután voltunk - megbeszélt találkozón egy párral.
Na az nem volt egy öröm,inkább valahol kettesben sétáltunk volna a városban smile
Eljöttek lenyomták a nagy dumát és mentek.
Mi csak néztünk -most mi van? Ezért öltöztünk ki és utaztunk ennyit smile smile
Így nem fogunk itt partnert találni,úgyhogy nem találtunk,hogy a topic címére utaljak.
Hiába áldoztuk be a szombat délután eme kis darabját.

Egy középkorú pár az értelmesebb típusból .
#1444   2014. 10. 26. vasárnap 14:35
karpat57 karpat57
Sajnos az élet már csak olyan, hogy akikkel én szeretnék megismerkedni Ők velem nem!
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2014. 10. 26. vasárnap 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 26. vasárnap 07:22
Latom tegnap is a kamusoke volt a terep minket 2 fax kalap dobott att .pedig vacsoraval vartuk oket errol .ennyit azt hisszuk mi is toroljuk magunkat .!
#1443   2014. 10. 26. vasárnap 14:27
par50-52 par50-52
Hafelenk jarsz szivesen latunk !
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 26. vasárnap 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (79958)
2014. 10. 26. vasárnap 12:05
Évek óta keresek párt (férfiként), hol kisebb, hol nagyobb intenzitással.
Az előbbinek az érdektelenség az oka.
Most is van a levelezésem közt három elküldött levél.
Kettőt hetek óta meg sem néztek, egyre nem válaszoltak.
Nem árulok zsákbamacskát, képem is van, a kriikát is elviselem, de amikor csak azt hangoztatják a legtöbben, hogy itt mindenkikamus, nem értem miért hírdetnek...
Pár levélen túl még senkivel nem jutottam.
#1442   2014. 10. 26. vasárnap 14:25
pajana pajana
Szia Ktina

Én még eddig se jutottam.
Mint írtam alant nagy lelkendezéssel rám írtak, hogy mikor és hol találkozhatnánk eltűntek a nagy semmibe két általuk olvasatlan üzenet az elküldött üzenetek mappában.
Szerintem én is jobban járok ha törlöm magam és a fizetős szex szolgáltatást választom.
(Ez egy válasz ktina üzenetére (2014. 10. 26. vasárnap 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Na az nem volt egy öröm,inkább valahol kettesben sétáltunk volna a városban smile
Így nem fogunk itt partnert találni,úgyhogy nem találtunk,hogy a topic címére utaljak.

#1441   2014. 10. 26. vasárnap 12:55
X Törölt felhasználó (889283)
Biztos, hogy ezen az oldalon találtad őket? nyes
(Ez egy válasz Max32 üzenetére (2014. 10. 26. vasárnap 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 26. vasárnap 08:24
Korosztályt tekintve a lány 30 és nagyon csodálatos vonzó tünemény, pasija 38.
#1440   2014. 10. 26. vasárnap 12:05
X Törölt felhasználó (79958)
Évek óta keresek párt (férfiként), hol kisebb, hol nagyobb intenzitással.
Az előbbinek az érdektelenség az oka.
Most is van a levelezésem közt három elküldött levél.
Kettőt hetek óta meg sem néztek, egyre nem válaszoltak.
Nem árulok zsákbamacskát, képem is van, a kriikát is elviselem, de amikor csak azt hangoztatják a legtöbben, hogy itt mindenkikamus, nem értem miért hírdetnek...
Pár levélen túl még senkivel nem jutottam.
#1439   2014. 10. 26. vasárnap 10:42
bakkerr bakkerr
Hát nekem a sokadik probálkozást siker koronázta,tegnap este egy nagyon szimpi párral sikerült összehozni egy hármast,ezuton is szeretném megköszönni nekik a csodálattos estét. worship
#1438   2014. 10. 26. vasárnap 08:24
Max32 Max32
Korosztályt tekintve a lány 30 és nagyon csodálatos vonzó tünemény, pasija 38.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 25. szombat 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (889283)
2014. 10. 25. szombat 19:29
Max32 csak azt felejti el leírni az élményben, hogy milyen korosztályból talált... van egy sanda gyanúm, hogy 40 és a fölött. Nem kétlem, hogy ebbe a korosztályban találni valakit/valakiket, de mi van azzal, aki 20-30 között keres? Na, abban a korosztályban esélytelen bárkit is találni.
#1437   2014. 10. 26. vasárnap 07:55
X Törölt felhasználó (125544)
Valóban egy értelmes pár lehettek!!!
(Ez egy válasz ktina üzenetére (2014. 10. 24. péntek 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 24. péntek 08:14
Meg kell ,hogy védjem az igazi párokat.Eseteink az utóbbi 2 hónapból smile Mi ffi-t keresünk.
----megkeres a 3.------- Azonnal jövök ,,mert éppen arra visz a vidéki utam.És ,ha nekünk épp nem jó?
----dettó---------------------- Csak valamelyik hétköznap délelőtt vagy kora délután 3- ig érek rá..................
----dettó-----------------------Ez 3 napja volt ,mondja talizzunk ma Pesten , ajánlunk 2 helyet --erre hogy jöjjön oda? nincs kocsija vonattal van:::::::::::: smile
Ja igen pár napja megbeszéljük --előtte pár órával sms.toljuk el ,mert munka jött közbe péntek este 6 kor smile na vazze.

Szinte mindenki ,aki harmadik akar lenni csak hétközben szeretné délután 3-g lerendezni és még menjünk is hozzá.
És ez sokéves tapasztalat-de az eltünéseket már nem is írom vagy azt pl ,hogy kép alapján sokan nem jönnek be és ezt nem értik meg.Mi sem tetszünk mindenkinek.
Szóval aki itt keres alap lenne, hogy ráérjen ,mint mi is .De mindíg van kifogás focizni megyek ,haverokkal megyek,család megyek, anyám pi megyek smile
Ezért kár keresni egymás idejét rabolni.
Röviden tömören ennyi.
Tehát ,ha van olyan aki szombat este ráér 5-6 órát rászán egy találkozóra nem kapkod 40körüli és még kultúrált is ,helye is van ,akkor az maga csoda lenne .De ilyen itt nincsen és mégpedig azért ,mert aki szóló az nem véletlenül az smile
#1436   2014. 10. 26. vasárnap 07:22
par50-52 par50-52
Latom tegnap is a kamusoke volt a terep minket 2 fax kalap dobott att .pedig vacsoraval vartuk oket errol .ennyit azt hisszuk mi is toroljuk magunkat .!

... 470 471 472 473 474 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10875db
Utolsó üzenet: tegnap 22:28

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!