Sziasztok! Szolnokon lenne októberben egy gangbang party a hölgy ki van választva férfi jelentkezőket várok privatban! Csak szolnokiak!
Még nem találtam . Ugyan váltottam egy két levelet három emberrel de mikor szóba került a találka soha nem jött több levél. Én is izgatott vagyok ha találkozásról van szó mint mindenki de egészségesen, hogy vajon szimpatikusak leszünk e egymásnak . De ennyi. Egy találkozásba nem halt még bele senki. Én már nem is töröm magam csak azoknak írtam le akik igérgetnek aztán lelépnek szó nélkül.
Sajnos teljesen így igaz, ráadásul itt senki sem keres szinte ffit.
(Ez egy válasz hariyani üzenetére (2014. 10. 06. hétfő 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 06. hétfő 09:44

Igazából örülök,hogy az eddigi hozzászólásaimból TE a zéró tapasztalatot olvastad ki,mert ezzel is bizonyítottad a szexpartner keresésben való tapasztalatlanságodat.Az ha valaki neked egyből "gombaszívó",mert rámutat arra,hogy egy felvetésed elméletileg és gyakorlatilag is marhaság.Na ,de ez a topic nem a céltalan levelezgetőknek szól.
Tapasztalatlanul,csak azt javasoljuk,hogy a párok,csak a hölgyek közötti telefonos beszélgetés után küldjenek arcképet.A telefonos beszélgetésből,már eleve kiderül ,hogy a hölgy is aktívan részt vesz a keresésben.Ne menjenek bele végeláthatatlan levelezésbe.(Lehet,hogy anyuci 8000km-re van kiküldetésben,és apuci unalmában írogat)Telefonon mindent meg lehet beszélni.A kamusok itt megbuknak.A komoly keresőknek van alkati képük is.Az adatlapon a valós lakhelyükhöz közeli települést adjanak meg(20-25km)Az Fb elérhetőséget még véletlenül se,szerintünk nem kell keverni a szexkapcsolatot és a barátságot.(Nem zárja ki egymást,de a barátság az magától jön,idővel)

Igazából örülök,hogy az eddigi hozzászólásaimból TE a zéró tapasztalatot olvastad ki,mert ezzel is bizonyítottad a szexpartner keresésben való tapasztalatlanságodat.Az ha valaki neked egyből "gombaszívó",mert rámutat arra,hogy egy felvetésed elméletileg és gyakorlatilag is marhaság.Na ,de ez a topic nem a céltalan levelezgetőknek szól.
Tapasztalatlanul,csak azt javasoljuk,hogy a párok,csak a hölgyek közötti telefonos beszélgetés után küldjenek arcképet.A telefonos beszélgetésből,már eleve kiderül ,hogy a hölgy is aktívan részt vesz a keresésben.Ne menjenek bele végeláthatatlan levelezésbe.(Lehet,hogy anyuci 8000km-re van kiküldetésben,és apuci unalmában írogat)Telefonon mindent meg lehet beszélni.A kamusok itt megbuknak.A komoly keresőknek van alkati képük is.Az adatlapon a valós lakhelyükhöz közeli települést adjanak meg(20-25km)Az Fb elérhetőséget még véletlenül se,szerintünk nem kell keverni a szexkapcsolatot és a barátságot.(Nem zárja ki egymást,de a barátság az magától jön,idővel)
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2014. 10. 05. vasárnap 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 05. vasárnap 20:36

Az eddigi hozzászólásaidat látván szerintem tapasztalatod zéró, csak egyszerűen mentális (és egyéb) problémáid vannak, ezért szükséged van az arctalan "faroknövelő" kötekedésre, mindegy kivel. Kiábrándítalak. Túl régóta netezek! Felesleges időpazarlásnak tartom a hozzád hasonlókkal való kommunikációt... Így ignorállak!
Legyen szép az estéd!
Legyen szép az estéd!
Az eddigi hozzászólásaidat látván szerintem tapasztalatod zéró, csak egyszerűen mentális (és egyéb) problémáid vannak, ezért szükséged van az arctalan "faroknövelő" kötekedésre, mindegy kivel. Kiábrándítalak. Túl régóta netezek! Felesleges időpazarlásnak tartom a hozzád hasonlókkal való kommunikációt... Így ignorállak!
Legyen szép az estéd! (Ez egy válasz hariyani üzenetére (2014. 10. 05. vasárnap 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 05. vasárnap 20:12
Legyen szép az estéd! (Ez egy válasz hariyani üzenetére (2014. 10. 05. vasárnap 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha nem jöttél volna rá....A gyenge képességűeknek számolgattam,akik mindenféle hülyeséget képesek beírogatni gondolkodás nélkül.Szóval csak segítettem neked,hogy tisztábban láss.

Ha nem jöttél volna rá....A gyenge képességűeknek számolgattam,akik mindenféle hülyeséget képesek beírogatni gondolkodás nélkül.Szóval csak segítettem neked,hogy tisztábban láss.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2014. 10. 05. vasárnap 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 05. vasárnap 20:04

Ha nem vetted volna halálosan komolyan, akkor nem kezdesz felsorolásba, számolgatásba. Biztosan kellemetlenül érintene...
Nem úgy tűnik, hogy tudnád a Magyarországi árakon túl azt, miféle mentalitás társul a keresgélők egy részéhez. De azért csak kacarásszál magadban nyugodtan...biztosan megszokta tőled a környezeted... De ha sírdogálsz, az sem fog változtatni a kialakult dolgokon.

Ha nem vetted volna halálosan komolyan, akkor nem kezdesz felsorolásba, számolgatásba. Biztosan kellemetlenül érintene...
Nem úgy tűnik, hogy tudnád a Magyarországi árakon túl azt, miféle mentalitás társul a keresgélők egy részéhez. De azért csak kacarásszál magadban nyugodtan...biztosan megszokta tőled a környezeted... De ha sírdogálsz, az sem fog változtatni a kialakult dolgokon.
(Ez egy válasz hariyani üzenetére (2014. 10. 05. vasárnap 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 05. vasárnap 19:54

Szerinted komolyan vettem???
Szerintem csak finoman céloztam arra,hogy egy baromság a felvetés.Iszol TE rendesen?

Szerinted komolyan vettem???
Szerintem csak finoman céloztam arra,hogy egy baromság a felvetés.Iszol TE rendesen?
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2014. 10. 05. vasárnap 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 05. vasárnap 19:42

Azon sokkal jobbat lehet röhögni, hogy olcsójánosokra számítván na és a kattintások várhatóan magas száma miatt tartják alacsony áron a hirdetéseket. Az meg külön mókás, hogy van olyan gombaszívó, aki egy felvetést véresen komolyan vesz...

Azon sokkal jobbat lehet röhögni, hogy olcsójánosokra számítván na és a kattintások várhatóan magas száma miatt tartják alacsony áron a hirdetéseket. Az meg külön mókás, hogy van olyan gombaszívó, aki egy felvetést véresen komolyan vesz...
(Ez egy válasz hariyani üzenetére (2014. 10. 05. vasárnap 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 05. vasárnap 19:34

Köszi,hogy egy jót röhöghettem vasárnap este.Ritka tájékozatlanságra utal a felvetésed.Jelenleg a legdrágább fizetős oldal is 1000ft havonta,de a legrégebbi és legtöbb regisztrált taggal rendelkező szextárskeresőn 1000ft-ért kb 70 napig örömpolgár lehetsz.Szerinted hány nem kamus hirdetne heti 3000ft-ért?(havi 12ezer
)Az biztos,hogy se kamus,se valós hirdetés nem lenne. (12 ezerért havonta egy alkalommal elmehet egy pár swinger klubba,ott biztosan nem kamuk vannak
)

Köszi,hogy egy jót röhöghettem vasárnap este.Ritka tájékozatlanságra utal a felvetésed.Jelenleg a legdrágább fizetős oldal is 1000ft havonta,de a legrégebbi és legtöbb regisztrált taggal rendelkező szextárskeresőn 1000ft-ért kb 70 napig örömpolgár lehetsz.Szerinted hány nem kamus hirdetne heti 3000ft-ért?(havi 12ezer
)Az biztos,hogy se kamus,se valós hirdetés nem lenne. (12 ezerért havonta egy alkalommal elmehet egy pár swinger klubba,ott biztosan nem kamuk vannak
)
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2014. 10. 05. vasárnap 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 05. vasárnap 18:35

Ha már fizetőssé tétel, akkor viszont nem pár száz forintos tételekben kéne a "téteket" megállapítani. Egy hirdetés feladása egy hétre mondjuk 3000 jó magyar forint. A hirdető elérhetőségének kiadása szimpátia esetén legyen mondjuk ugyanennyi. Te jószagú... mennyi de mennyi kéretlen levéllel és kamuhirdetéssel lenne kevesebb!
Ha már fizetőssé tétel, akkor viszont nem pár száz forintos tételekben kéne a "téteket" megállapítani. Egy hirdetés feladása egy hétre mondjuk 3000 jó magyar forint. A hirdető elérhetőségének kiadása szimpátia esetén legyen mondjuk ugyanennyi. Te jószagú... mennyi de mennyi kéretlen levéllel és kamuhirdetéssel lenne kevesebb!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 01. szerda 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 01. szerda 11:25
Törölt felhasználó (69371)

Mint már sokan mondták, fizetőssé kell tenni a hirdetős részt. A sok kamu, gyökér legalább eltűnik. Aki meg komolyan gondolja, nem hiszem, hogy földhöz vágná egy párszáz Ft-os tétel. Azért hozta létre az oldal a társkeresős részt, mert elkezdett elszaporodni. Ennek ellenére tele van a fórum, még ott is ahol nem az a téma. Lehet ebben a topic-ban nem lenne ennyi témázás, viszont ami lenne az valószínű pozitív lenne.

Az az érzésem, hogy 'gyanútlan' lány itt elenyészően kevés akad, aktív fórumozó-partnervadászó nő se sokkal több lehet. Így szerintem a képkunyeráló nagy valószínűséggel egy 'sorstárssal' akad össze, oszt jól elvannak egymással. Szerintem még az egyébként képpekkel fenn lévő 'párok' között is bőven akad olyan, ahol a nőnek fogalma sincs, hogy élete párja mit is művel itt. Áltathatják itt sokan magukat (és/vagy másokat) de a szexpartner keresgélés még mindig sokkal inkább a férfiak terepe. Két kezemen meg tudom számolni, hogy hány többé-kevésbé aktív fórumozó nő (mármint valóban az) akad itt, és ha a 'szexpartner' keresők közül levesszük a profitorientált réteget, akkor ott is elég csekély lehet a tényleges nők. Ezért vannak egyre többen akik az idők szavára hallgatva kétkapura kezdtek el játszani
meg azok is, akik inkább a kínálatból választanak

Mondjuk az tényleg elég siralmas és szánalmas egyénre vall, akinek az a legfőbb szórakozása, hogy ott ül a gép előtt naphosszat és képekre veri, amiket "gyanútlan" fiúktól/láynoktól/pároktól kér magát lánynak/párnak kiadva... elég szegényes életmód.
Igazad van, tapasztaltuk, havonta egy doboz cigi ára, egyáltalán nem riasztja el azokat, akik finoman szólva, "nem rendeltetészerűen" használják" ezeket az oldalakat.
(Ez egy válasz hariyani üzenetére (2014. 10. 02. csütörtök 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 02. csütörtök 07:42

Nagyon sok szexpartner kereső oldal van ahol kell fizetni
A regisztrációhoz magához nem,de plusz szolgáltatásokért igen.Van ahol levelet csak akkor tudsz küldeni,ha fizetsz,van ahol a képeket csak akkor tudod megnézni nagyban stb.Szóval ahol kell fizetni,ott plusz szolgáltatást kap aki fizetett.(megnézheti ki látogatta az adatlapját,naponta több levelet küldhet,szóval sok apróság)Azzal,hogy fizetőssé tesznek egy társkeresős rész,nem riasztják el a sok kamust hisz nekik ez a szórakozásuk és a napi 30-40ft nem nagy ráfordítás.A kamusokat szerintem csak egyénileg lehet kiszűrni.Pároknál az telefon a hölgyek között alap!!!Sajnos a kezdő párok nem igazán tudják,hogy milyen sokan csak szórakozásból vannak regisztrálva és a tapasztalatlanságukat használja ki a sok kamus.Ez teljesen független attól,hogy fizetős-e egy oldal.A fizetéssel csak az oldal látogatottságát lehetne csökkenteni,a kamusok számát nem igazán.

Lehet, hogy neked van igazad... de ami fórumszerte megy, az siralmas. Funkcionális analfabéták értelmetlen és full off büfögései szinte minden topicban. Belép a GG-re, eszébe jut valami és ahol éppen van, rögtön beírja. Vagy elkezd csetelni. Vagy nyit egy hótt értelmetlen topicot és feldob valami kamuszagú hirdetést esetleg egy két éves posztra reagál... hogy valakinek tényleg ebből álljon a napi szórakozás, az hihetetlen.
(Ez egy válasz hariyani üzenetére (2014. 10. 02. csütörtök 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 02. csütörtök 07:42

A regisztrációhoz magához nem,de plusz szolgáltatásokért igen.Van ahol levelet csak akkor tudsz küldeni,ha fizetsz,van ahol a képeket csak akkor tudod megnézni nagyban stb.Szóval ahol kell fizetni,ott plusz szolgáltatást kap aki fizetett.(megnézheti ki látogatta az adatlapját,naponta több levelet küldhet,szóval sok apróság)Azzal,hogy fizetőssé tesznek egy társkeresős rész,nem riasztják el a sok kamust hisz nekik ez a szórakozásuk és a napi 30-40ft nem nagy ráfordítás.A kamusokat szerintem csak egyénileg lehet kiszűrni.Pároknál az telefon a hölgyek között alap!!!Sajnos a kezdő párok nem igazán tudják,hogy milyen sokan csak szórakozásból vannak regisztrálva és a tapasztalatlanságukat használja ki a sok kamus.Ez teljesen független attól,hogy fizetős-e egy oldal.A fizetéssel csak az oldal látogatottságát lehetne csökkenteni,a kamusok számát nem igazán.

(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 02. csütörtök 05:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 02. csütörtök 05:33

Törölt felhasználó (69371)

Tegyük fel lenne egy ezres az ára. Egy doboz cigit kapsz érte. Aki pénzt keres a szolgáltatással, aki tényleg szexpartnert keres, mert élvezni akarja a szexet, annak sok lenne? Nem hinném. Még ha havi díjról beszélnénk sem. De egy hirdetés lehetne érvényes mondjuk negyed évig, amit szerkeszthetsz is. Mindegy, ilyen úgy sem lesz, de biztos, hogy normálisabb., pozitívabb lenne a találati arány.
Tegyük fel lenne egy ezres az ára. Egy doboz cigit kapsz érte. Aki pénzt keres a szolgáltatással, aki tényleg szexpartnert keres, mert élvezni akarja a szexet, annak sok lenne? Nem hinném. Még ha havi díjról beszélnénk sem. De egy hirdetés lehetne érvényes mondjuk negyed évig, amit szerkeszthetsz is. Mindegy, ilyen úgy sem lesz, de biztos, hogy normálisabb., pozitívabb lenne a találati arány.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 01. szerda 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 01. szerda 20:56
Törölt felhasználó (889283)

Az a baj, hogy szerintem azokat is elriasztaná pár ezer ft, akik komolyan gondolnák a keresést. Nem mindenki akar pénzt fizetni... plusz aki szórakozni akar, azt pedi az sem fogja elriasztani.
Az a baj, hogy szerintem azokat is elriasztaná pár ezer ft, akik komolyan gondolnák a keresést. Nem mindenki akar pénzt fizetni... plusz aki szórakozni akar, azt pedi az sem fogja elriasztani.
Kis kezét csókolom!Igazán bájocsnak és érzékinek tettszik lenni a képeken!Bizonyosan nem lehet magácskának nehéz partnert találni ilyen szívdöglesztő és farokállító adottságokkal!
További szép napot kívánok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 28. vasárnap 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 28. vasárnap 17:21

Törölt felhasználó (884496)
VIP

Jajjháááát....ez már tul bonyolult,édesem)
De itt az elsöszámu baj, hogy az ország segglyukában laksz; )
De itt az elsöszámu baj, hogy az ország segglyukában laksz; )