A fórum részét úgysem lehetne annyira nagy felügyelet mellett tartani. Tehát ott ugyanúgy lenne az, ami most is van. Viszont a társkeresős rész, amit külön töltesz ki, az lehetne fizetős. Így aki keres, az ha ott néz szét, akkor valószínű olyan hirdetőket találna, akik komolyan gondolják, vagy épp ellenszolgáltatás fejében megy a dolog, ami most is meg van, de legalább az is biztos szex. Mind a hirdető, mind a kereső gondolhatná, hogy itt nem kellene hónapokig tartó levelezésre számítani, vagy eltűnő hirdetőkre, stb. Az üzleti modellt meg hagyjuk
, ami jelenleg van sok oldalon.
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 10. 01. szerda 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 01. szerda 11:49
))) Na, akkor lenne csak palotaforradalom. Pedig akár paysafecarddal simán meg lehetne oldani. Mekkora csend lenne hirtelen
Eltűnnének a topicszerte kopipésztelt "Feleséget dugnék ma este!" típusú értelmes megnyilvánulások (nyilván kellene egy precíz moderátor is) Aztán ugye ezt gondolj az egyszeri fórumozgató pógár. Az oldal üzemeletetőjének meg talán a RU/PI/Visit egekbe tornászása a cél. Ahhoz jó a jelenlegi konstrukció. A reklámbevétel csökkenését lehet nem kompenzálná a fizetős hirdetésekből csurgó bevétel. Mivel nem nagyon látjuk, hogy mi is az oldal üzleti modellje, így csak elméleti okoskodásra futja.

Törölt felhasználó (69371)

Mint már sokan mondták, fizetőssé kell tenni a hirdetős részt. A sok kamu, gyökér legalább eltűnik. Aki meg komolyan gondolja, nem hiszem, hogy földhöz vágná egy párszáz Ft-os tétel. Azért hozta létre az oldal a társkeresős részt, mert elkezdett elszaporodni. Ennek ellenére tele van a fórum, még ott is ahol nem az a téma. Lehet ebben a topic-ban nem lenne ennyi témázás, viszont ami lenne az valószínű pozitív lenne.
Mint már sokan mondták, fizetőssé kell tenni a hirdetős részt. A sok kamu, gyökér legalább eltűnik. Aki meg komolyan gondolja, nem hiszem, hogy földhöz vágná egy párszáz Ft-os tétel. Azért hozta létre az oldal a társkeresős részt, mert elkezdett elszaporodni. Ennek ellenére tele van a fórum, még ott is ahol nem az a téma. Lehet ebben a topic-ban nem lenne ennyi témázás, viszont ami lenne az valószínű pozitív lenne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 30. kedd 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 30. kedd 15:46
Törölt felhasználó (889283)

Éppen te írtad, hogy az oldal elveszítette azt a profilját, amiért eredetileg létre lett hozva, hogy emberek eszmecserét folytatnak erotikus témában. Megjelent a korlátlan internet és ezzel ennek az oldalnak a pedig a szex keresése lett az új célja, ahogy van itt is egy Társkereső fórum rész is. Innentől kezdve kvázi szextárskeresőként is működik az oldal azon része.
greatom:
Nem feltétlenül az olcsóság, ami sokakat motivál az oldalban. És azt sem mondanám, ha valaki bármely oldalon talál magának tartós laza kapcsolatot, akkor az utána sem fog költeni a másik félre - sőt lehet, hogy még többet is, mint néhány találkozás alkalmával egy vadász-vad felállásban.
greatom:
Nem feltétlenül az olcsóság, ami sokakat motivál az oldalban. És azt sem mondanám, ha valaki bármely oldalon talál magának tartós laza kapcsolatot, akkor az utána sem fog költeni a másik félre - sőt lehet, hogy még többet is, mint néhány találkozás alkalmával egy vadász-vad felállásban.
Éppen te írtad, hogy az oldal elveszítette azt a profilját, amiért eredetileg létre lett hozva, hogy emberek eszmecserét folytatnak erotikus témában. Megjelent a korlátlan internet és ezzel ennek az oldalnak a pedig a szex keresése lett az új célja, ahogy van itt is egy Társkereső fórum rész is. Innentől kezdve kvázi szextárskeresőként is működik az oldal azon része.
greatom:
greatom:
El vagy tévedve. Ez pont nem az az oldal. Attól, hogy egyesek próbálják azzá tenni, mert nem tudják az oldal eredeti célját, vagy aminek indult anno, ez nem konkrétan szex társ kereső. Csak a sok farokverő hiszi azt. Aki azonnal akar valamit, az kimegy az utcára a megfelelő környékre és fog magának egy prosit. Vagy egy konkrétan SZEX TÁRS KERESŐ oldalt látogat meg. Igen, biztos ott is vannak oylanok, akiknél hónapok telnek el. Kamusok vannak mindenhol, és oda is beszűrődnek azok, akiknek hónap kellenek az aktushoz. Túl nagy katyvasz az egész, mert sokan nem tudják, minek hol van a helye.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 30. kedd 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 30. kedd 12:42

Igazad van, Tom Tailor. Nyilván a való életben kell keresgélni elsősorban. Bár az ilyen és ehhez hasonló oldalak arra hivatottak, hogy a hónapokig tartó udvarlás ki legyen iktatva az ismerkedésből. Ez azon embereknek előnyös, akiknek vagy túl sok vagy túl kevés szabadidejük van és/vagy titkos kapcsolatot szeretnének, hiszen egy barát/barátnő mellett valakinek hetekig/hónapokig udvarolni/találkozgatni elég nehézkes a lebukás veszélye nélkül.
Viszont és most jön a viszont, az eddigi tapasztalatok alapján, könnyebben talál az ember egy buliban lányt vagy akár párt, akik ágybabújnak az emberrel, mint itt, mert itt olyan magas az igény szint, hogy az már-már a világűrben jár..
meg ugye a sok kamu. Amúgy az is az oldalról árulkodik, hogy sima társkereső oldalon hamarabb találni valakit, aki találkozik veled, mint egy ilyen oldalon, ahol elméletileg nyitott és kíváncsi emberek vannak...
DD
Tudom a k. anyámat, mert biztos, valami zsíros, kövér ronda postás vagyok...
Viszont és most jön a viszont, az eddigi tapasztalatok alapján, könnyebben talál az ember egy buliban lányt vagy akár párt, akik ágybabújnak az emberrel, mint itt, mert itt olyan magas az igény szint, hogy az már-már a világűrben jár..

Jó, biztos igazad van, de ebből meg az jön le, sokan a költségeket szeretnék minimalizálni (mindegy, csak ócsóér' legyen) viszont az jó lenne, ha a lehető legjobb 'árut' kapnák. Szex csettintésre... még az sem baj, ha hónapokig, évekig kell csettintgetni. Majd csak jön valami huszonéves glamour-modell, aki ki van éhezve, de kegyetlenül. Pedig NINCS INGYEN EBÉD! Az csak a mesében van (meg itt a GG-n) hogy három szkájpolás meg négy esemes után egyből lukon van a delikvens. Kövezzetek meg, de az ilyen nő annyit is ér. (Persze, tűzoltásra a moslékos vödör is megteszi) El kellene már fogadni, hogy ez egy játék/küzdelem és van koreográfia. A vad felhajtása, becserkészése az előjáték előjátéka. Éppen annyira fontos és izgalmas része lehet az egész kalandnak, mint a vad leterítése. Nyilván lehet főzni levest a tesco-s csirke farhátból is, meg lehet fennséges lakomát csapni a hosszú vadászat végén elejtett kapitális vadból . Meg vannak ezek a Maggis zacskós levesek is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 30. kedd 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Igazad van, Tom Tailor. Nyilván a való életben kell keresgélni elsősorban. Bár az ilyen és ehhez hasonló oldalak arra hivatottak, hogy a hónapokig tartó udvarlás ki legyen iktatva az ismerkedésből. Ez azon embereknek előnyös, akiknek vagy túl sok vagy túl kevés szabadidejük van és/vagy titkos kapcsolatot szeretnének, hiszen egy barát/barátnő mellett valakinek hetekig/hónapokig udvarolni/találkozgatni elég nehézkes a lebukás veszélye nélkül.
meg ugye a sok kamu. Amúgy az is az oldalról árulkodik, hogy sima társkereső oldalon hamarabb találni valakit, aki találkozik veled, mint egy ilyen oldalon, ahol elméletileg nyitott és kíváncsi emberek vannak...
DD

igen de nagyon nehéz

DD

DD

Szerintem ez a társkáreső se jobb vagy rosszabb a többinél. Én tudom hogy komolyan keresek ha találok jó ha nem az se gond keresek máshol is (pl a való életben) Felesleges ragozni Az egész internetes társadalom ugyanilyen akik komolyan keresnek és egyeznek az elképzeléseik úgyis megtalálják egymást előbb utóbb.
sziasztok en mar egy jo ideje keresgelek de nem lehet itt talalni ojan lanyt v not aki talalkozni is mer es szimpatia alapjan el lehet donteni a dolgot szerintem itt nem lehet se sex tarsat se semit talalni
Jajjháááát....ez már tul bonyolult,édesem)
De itt az elsöszámu baj, hogy az ország segglyukában laksz; ) (Ez egy válasz Malandro üzenetére (2014. 09. 26. péntek 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 26. péntek 18:12
De itt az elsöszámu baj, hogy az ország segglyukában laksz; ) (Ez egy válasz Malandro üzenetére (2014. 09. 26. péntek 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Először elkéne jutnia oda a hirdetők 95%-ának hogy normálisan kitöltsék az adatlapjukat.
Kedvencem mikor nagybetűkkel ki van írva hogy "SZÓLÓ PASIT NEM" de odáig már nem jut el az értelem hogy akkor a kit keresek résznél ne szerepeljen a férfi. Ott lesznek ezek az emberek is a találati listán ha beklikkeli a kereső a férfit. Megörül az 1*1-es agykapacitású egyén és már ír is, de adatlapot nem olvas.
Utána meg itt sírnak hogy nem keresnek szóló pasit de a levelek csak jönnek és jönnek.
Kedvencem mikor nagybetűkkel ki van írva hogy "SZÓLÓ PASIT NEM" de odáig már nem jut el az értelem hogy akkor a kit keresek résznél ne szerepeljen a férfi. Ott lesznek ezek az emberek is a találati listán ha beklikkeli a kereső a férfit. Megörül az 1*1-es agykapacitású egyén és már ír is, de adatlapot nem olvas.
Utána meg itt sírnak hogy nem keresnek szóló pasit de a levelek csak jönnek és jönnek.

Sziasztok.Nagyon nehéz érdemes partnert találni.Mindenki csak fotót akar....de azt nagyon....Mi elértünk arra a pontra,hogy nem adunk nem kérünk.....Személyes találka alkalmával ha van szimpátia lesz folytatás is....
Amikor én írtam ezt, rögtön le lettem teremtve. Ilyenkor azonban azok vergődnek a legjobban, akiknek vaj van a füle mögött. Tisztelet annak a néhány kivételnek, akiket max a két kezemen meg tudnék számolni. És sokan mások is.
(Ez egy válasz BDSMcouple üzenetére (2014. 09. 26. péntek 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 26. péntek 23:28

Ez a cuncimókus és a társai aki egyedülálló nőként ismerkedne mind fake mert egyedelülállö nö itt nincs csak fizetős..
Sajnos nekem is ezek a tapasztalataim. 20_ból 20 kamu.
Én nem kétlem, hogy itt lehet találni pároknak párokat, de ahogy észreveszem a feltöltött sorozatokból általában a 30 feletti, de inkább 40-hez kozelítő vagy megaladó pároknál látni, hogy volt 3-as 4-es... fiataloknak csak a szája jár (20-30) között, egyrészt mert legtöbbjük csak fiú, másrészt mert csak eljátszanak a gondolattal, regisztrálnak és amint megkapják az első pár levelet, elmegy a kedvük és vissza sem térnek. De a legnagyobb baj az még mindig a rengeteg kamuregisztráció itt egy fiatal lány/nő nincs regisztrálva, aki valós lenne.
Ez a cuncimókus és a társai aki egyedülálló nőként ismerkedne mind fake mert egyedelülállö nö itt nincs csak fizetős..
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 25. csütörtök 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 25. csütörtök 15:56
és vannak olyanok is akik az általunk megadott telefonszámot felhívja és nem mer vagy akar beleszólni (mert pasi)
és olyan is, hogy annyira naivnak nézi a másikat rögtön képet kér
igaz cuncimókus ha emiatt vagyunk idióták legyen bár az adatlapon is szerepel a lányok közti telefon alap na mindegy csók
Törölt felhasználó (892010)

és olyan is, hogy annyira naivnak nézi a másikat rögtön képet kér

Szerintem a lènyeg az ha kamu mentesen,ès reális kereteken belül probákodunk.Így sem egyszerű,de hatásos.
sziasztok nekunk az a véleményunk nem a adatlap fontos mert pl telon ött perc alatt többet meglehet tudni mint itt fél oráig etetni egymást
vagy skypo vagy nem (Ez egy válasz Malandro üzenetére (2014. 09. 26. péntek 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 26. péntek 18:12
vagy skypo vagy nem (Ez egy válasz Malandro üzenetére (2014. 09. 26. péntek 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Először elkéne jutnia oda a hirdetők 95%-ának hogy normálisan kitöltsék az adatlapjukat.

Azért nem egyszerű ez. Nyilván próbál a keresgélő valami szűrőt kreálni, de a súly-magasság-fejkörfogat-lábméret paraméterek tekintetében szerintem sokkal rugalmasabban célszerű kezelni a jelentkezőket.
Engem pl. adott esetben nem zavar, ha az egyébként szimpatikus, belevaló és érdekesnek tartott nőihölgy mellbimbóinak távolsága vagy a frufruhossza esetleg eltér az addig megszokottól vagy elvárttól. Számomra inkább az összkép a döntő, és lehetnek egyébként olyan tulajdonságai, amik bőven kompenzálják ezeket a 'hiányosságokat'. Az meg talán perverziónak hat, de a külalaknál fontosabbnak érzem a személyiségjegyeket... arra vonatkozóan meg itt, ezen az oldalon, a társkereső részben, messzemenő következtetéseket elég nehéz levonni. Ez fordítva éppen úgy igaz. Vannak makulátlan, sportos testű, vágykeltő megjelenésű nők, akikkel mindennek ellenére nehéz elképzelni egy közös estét, ha az nem csak szigorúan a nemi aktusra korlátozódik. Nem tudom, ki hogyan van vele, de ilyen célra akkor már inkább választ az ember egy kurvát a katalógusból. (Ez egy válasz mákszem üzenetére (2014. 09. 19. péntek 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 19. péntek 08:38
Engem pl. adott esetben nem zavar, ha az egyébként szimpatikus, belevaló és érdekesnek tartott nőihölgy mellbimbóinak távolsága vagy a frufruhossza esetleg eltér az addig megszokottól vagy elvárttól. Számomra inkább az összkép a döntő, és lehetnek egyébként olyan tulajdonságai, amik bőven kompenzálják ezeket a 'hiányosságokat'. Az meg talán perverziónak hat, de a külalaknál fontosabbnak érzem a személyiségjegyeket... arra vonatkozóan meg itt, ezen az oldalon, a társkereső részben, messzemenő következtetéseket elég nehéz levonni. Ez fordítva éppen úgy igaz. Vannak makulátlan, sportos testű, vágykeltő megjelenésű nők, akikkel mindennek ellenére nehéz elképzelni egy közös estét, ha az nem csak szigorúan a nemi aktusra korlátozódik. Nem tudom, ki hogyan van vele, de ilyen célra akkor már inkább választ az ember egy kurvát a katalógusból. (Ez egy válasz mákszem üzenetére (2014. 09. 19. péntek 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Azért van a társkereső ,hogy el is olvassák az adatlapot.Nem véletlenül töltöttük ki mi is.
De, azt senki nem veszi figyelembe, még kicsit sem.
190 magas ,110 kilós, 27 éves is írnak ,de minek, mikor őket ,nem mi keressük.
Biztos őket is valaki keresi
Pl. olyan ,akinek minden mindegy.
Mondjuk itt egy normál, kultúrált, heteró házaspárnak ,akiknek van némi- iciripiciri elvárása, semmi esélye sincsen partnert találni.sky-p-ja senkinek sincsen és ha van az is csak egy estére
utána többé nem látni.
De ,ha mégis minden paraméter stimmel ott van az arckép csere,mi is mindíg küldünk ,sajnos ott sokan elbuknak ,mert rengeteg ápolatlannak tűnő --hosszú hajú, stb,igénytelenség szeretne kapcsolatot.
Pedig nincs az embernek nagy elvárása kultúrált megjelenés ,meg azért tetszünk egymásnak,mert anélkül szinte lehetetlen szexelni ,meg nincs is értelme ,ha belegondoltok.
Mégvalami nekünk sem ír vissza rengeteg pár és szóló pasi sem ,úgyhogy a szerintünk nem csak a párok linkek.
üdv!mákszem
De, azt senki nem veszi figyelembe, még kicsit sem.
190 magas ,110 kilós, 27 éves is írnak ,de minek, mikor őket ,nem mi keressük.
Biztos őket is valaki keresi

Mondjuk itt egy normál, kultúrált, heteró házaspárnak ,akiknek van némi- iciripiciri elvárása, semmi esélye sincsen partnert találni.sky-p-ja senkinek sincsen és ha van az is csak egy estére

De ,ha mégis minden paraméter stimmel ott van az arckép csere,mi is mindíg küldünk ,sajnos ott sokan elbuknak ,mert rengeteg ápolatlannak tűnő --hosszú hajú, stb,igénytelenség szeretne kapcsolatot.
Pedig nincs az embernek nagy elvárása kultúrált megjelenés ,meg azért tetszünk egymásnak,mert anélkül szinte lehetetlen szexelni ,meg nincs is értelme ,ha belegondoltok.
Mégvalami nekünk sem ír vissza rengeteg pár és szóló pasi sem ,úgyhogy a szerintünk nem csak a párok linkek.
üdv!mákszem