Az a kérdés csak, hogy fiút-e vagy lányt, párt... ahogy észrevettem fiút könnyebb lenne összeszedni, aki leszop vagy seggbedugható, mint lány, aki szóba is áll az emberrel...
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 16. kedd 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 16. kedd 19:05

Törölt felhasználó (902651)

Èn talátam,de tènyleg nehèz.
A nagy kérdés az,hogy miért ír olyan témához hozzá valaki amihez halvány fogalma sincs.Nem keres,nem volt még az életében swingerklubban.Tényként leírni kitalált százalékokat
A legszebb az egészben,hogy olyan teszi ezt,aki rendszeresen felháborodik,ha valótlan szextörténetet olvas itt a fórumban.Ejnye-bejnye
(Ez egy válasz delfin0407 üzenetére (2014. 09. 17. szerda 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 17. szerda 07:03

Sziasztok!
Tényleg kötekedés nélkül kérdezem, ha nem lehet itt találni senkit - nekünk többször sikerült -, akkor minek van itt regetek, miért ültök a gép előtt, és használjátok az oldalt?
Persze, hogy nem megy, hogy regisztráció után, minden héten orgia van, de lehet partnert találni. Csak sokáig tart és mire találtok valós partnert, akkor sem biztos, hogy tetszeni fogtok egymásnak, vagy működni fog a szex.
Tényleg kötekedés nélkül kérdezem, ha nem lehet itt találni senkit - nekünk többször sikerült -, akkor minek van itt regetek, miért ültök a gép előtt, és használjátok az oldalt?
Persze, hogy nem megy, hogy regisztráció után, minden héten orgia van, de lehet partnert találni. Csak sokáig tart és mire találtok valós partnert, akkor sem biztos, hogy tetszeni fogtok egymásnak, vagy működni fog a szex.

Törölt felhasználó (69371)

"Tényleg kötekedés nélkül kérdezem, ha nem lehet itt találni senkit - nekünk többször sikerült -, akkor minek van itt regetek, miért ültök a gép előtt, és használjátok az oldalt?"
A GG nem kifejezetten társkereső oldal, hanem egy fórum. Csak mivel egyre többen nem tudták használni normálisan (és még most sem), a témákat televágták a hirdetéseikkel, ezért lett egy társkereső része. Csak mert Te ezért vagy fent esetleg, más azért, hogy beszélgessen és nem társat keres, mint ahogyan az egy fórumon lenni szokott.
A GG nem kifejezetten társkereső oldal, hanem egy fórum. Csak mivel egyre többen nem tudták használni normálisan (és még most sem), a témákat televágták a hirdetéseikkel, ezért lett egy társkereső része. Csak mert Te ezért vagy fent esetleg, más azért, hogy beszélgessen és nem társat keres, mint ahogyan az egy fórumon lenni szokott.
"Tényleg kötekedés nélkül kérdezem, ha nem lehet itt találni senkit - nekünk többször sikerült -, akkor minek van itt regetek, miért ültök a gép előtt, és használjátok az oldalt?"
A GG nem kifejezetten társkereső oldal, hanem egy fórum. Csak mivel egyre többen nem tudták használni normálisan (és még most sem), a témákat televágták a hirdetéseikkel, ezért lett egy társkereső része. Csak mert Te ezért vagy fent esetleg, más azért, hogy beszélgessen és nem társat keres, mint ahogyan az egy fórumon lenni szokott. (Ez egy válasz delfin0407 üzenetére (2014. 09. 17. szerda 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 17. szerda 07:03
A GG nem kifejezetten társkereső oldal, hanem egy fórum. Csak mivel egyre többen nem tudták használni normálisan (és még most sem), a témákat televágták a hirdetéseikkel, ezért lett egy társkereső része. Csak mert Te ezért vagy fent esetleg, más azért, hogy beszélgessen és nem társat keres, mint ahogyan az egy fórumon lenni szokott. (Ez egy válasz delfin0407 üzenetére (2014. 09. 17. szerda 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Sziasztok!
Már írtam ide többször sajnos nem lehet. Csak a kifogások vannak, keresés feltételei 40-45 között keresek ezt írják akik keresnek. Jelentkezek udvarias levélben (45 vagyok) válasz ja fiatalabbat keresünk. Vagy más kis farku pasit keresünk max 15 cm-ig, jelentkezem hogy nekem annyi, válasz jaaa nagyobbat keresek. Szóval a lényeg minden jó csak te nem.
Akkor minek keresnek ?????
Akkor minek keresnek ?????
Èn talátam,de tènyleg nehèz.
" Bár swingerben sem voltam, de aki oda lemegy az valóban akar valamit, igaz a beszámolók alapján inkább csak kettesben mégis (gondolom a felhozatal miatt), vagy olyanról is számoltak már be, hogy ott is szó volt anyagiakról."
Saját bevallásod szerint semmi, a világon semmi "közöd" nincs a többes szexuális játékokhoz, nem éltél át efféle kalandot, soha nem jártál klubban, és a párod tartozkodóbb beállítottsága okán, erre nincs is esély.
Akkor honnan a bátorság, hogy olyan tartalmú hozzászólást írj, amiben megjelenik egy ilyen minden valóságalapot nélkülöző megállapítás?
Személyes érintettség híján, jobb inkább csendben maradni, és olvasgatni...
Beszámolók alapján...?
Jaj, na hagyjuk is!
Igen, a klubbokban a vacak "felhozatal" miatt a párok csak magukban szexelnek, de egymással is csak az előre kialkudott árért!
És utána minderről be is számolnak, privátban, persze neked!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 16. kedd 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 16. kedd 17:27
Saját bevallásod szerint semmi, a világon semmi "közöd" nincs a többes szexuális játékokhoz, nem éltél át efféle kalandot, soha nem jártál klubban, és a párod tartozkodóbb beállítottsága okán, erre nincs is esély.
Akkor honnan a bátorság, hogy olyan tartalmú hozzászólást írj, amiben megjelenik egy ilyen minden valóságalapot nélkülöző megállapítás?
Személyes érintettség híján, jobb inkább csendben maradni, és olvasgatni...
Beszámolók alapján...?

Jaj, na hagyjuk is!
Igen, a klubbokban a vacak "felhozatal" miatt a párok csak magukban szexelnek, de egymással is csak az előre kialkudott árért!
És utána minderről be is számolnak, privátban, persze neked!

Tudod, én privátban is szoktam beszélgetni másokkal nem ezzel a céllal, de erről a témáról. Anno volt olyan akivel kamerázi akartam először, egy pár. MSN meg miegymás, nem most volt, de sokáig beszélgettünk. Kiderült, hogy ők pénzért kameráznak, de persze ide nem írták ki. Ez jó pénzkereseti lehetőség, és elmondta, nagyon sok pár erről az oldalról is ugyanezt csinálja, ismétlem, akik valós párok. Nagyon sokszor nevetett azon, mikor a partner hamarabb kezdte el mondani, hogy bizony ide, meg oda utalni kellene, aztán megbeszélt időpont és mehet a show. Az igaz, hogy én nem írtam rá minden hirdető párra, de akik nekem elírták, hogy jártak, akik nekem beszéltek róla, ott bizony ez az arány. Bár swingerben sem voltam, de aki oda lemegy az valóban akar valamit, igaz a beszámolók alapján inkább csak kettesben mégis (gondolom a felhozatal miatt), vagy olyanról is számoltak már be, hogy ott is szó volt anyagiakról. Annyira nem zavar én az általam hallott dolgok alapján mondom ezt. Örülök neki ha valaki rám tud cáfolni.
Áh, itt szinte lehetetlen. Nekem nem sikerült, de volt, aki azt írta, hogy már talált... mondjuk lehet, hogy pont egy kamu pár írta, szóval erről nyilatkozni nem tudok, mert képet róluk sem láttam..
Olyan meg, hogy fiatal egyedülálló lány, azt meg el lehet felejteni. Az is érdekes, hogy aki fiatal és egyedülálló lány, az mind leszbikus vagy csak TRIBUTE videót akar..
DDDDD igen.
Az is furcsa, hogy a szép, igényes (magukról állítják) párok, akik fiú partnert keresenek vagy mindenki 25+ cm-est vagy nem olvas levelet, vagy csak szimplán nem válaszol, pedig meg sem néz..
Na, további sok sikert mindenkinek...

Az is furcsa, hogy a szép, igényes (magukról állítják) párok, akik fiú partnert keresenek vagy mindenki 25+ cm-est vagy nem olvas levelet, vagy csak szimplán nem válaszol, pedig meg sem néz..

Na, további sok sikert mindenkinek...

Sajnos az én tapasztalataim azt mutatják, h rettentő sok bunkó és jellemtelen ember van regisztrálva itt. Ez van... Így nem túl könnyű a dolog.
Mi inkább azt tapasztaltuk, hogy vannak pasik akik pénzt ajánlottak, azért, hogy csatlakozhassanak. De nem ez volt a jellemző.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 16. kedd 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Tudod, én privátban is szoktam beszélgetni másokkal nem ezzel a céllal, de erről a témáról. Anno volt olyan akivel kamerázi akartam először, egy pár. MSN meg miegymás, nem most volt, de sokáig beszélgettünk. Kiderült, hogy ők pénzért kameráznak, de persze ide nem írták ki. Ez jó pénzkereseti lehetőség, és elmondta, nagyon sok pár erről az oldalról is ugyanezt csinálja, ismétlem, akik valós párok. Nagyon sokszor nevetett azon, mikor a partner hamarabb kezdte el mondani, hogy bizony ide, meg oda utalni kellene, aztán megbeszélt időpont és mehet a show. Az igaz, hogy én nem írtam rá minden hirdető párra, de akik nekem elírták, hogy jártak, akik nekem beszéltek róla, ott bizony ez az arány. Bár swingerben sem voltam, de aki oda lemegy az valóban akar valamit, igaz a beszámolók alapján inkább csak kettesben mégis (gondolom a felhozatal miatt), vagy olyanról is számoltak már be, hogy ott is szó volt anyagiakról. Annyira nem zavar én az általam hallott dolgok alapján mondom ezt. Örülök neki ha valaki rám tud cáfolni.
Szerintem kérj inkább elnézést az itt lévő valós pároktól,amiért minden rálátás nélkül ilyen dolgot állítottál róluk.Nem kell a rizsa,magyarázkodás...

(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2014. 09. 16. kedd 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 16. kedd 15:43

Ezt te meg honnét tudod?
Itt ezen a a fórumon írtad:
" Engem nem igazán érint ez a kérdéskör, mert a páromat semmilyen lehetőséggel nem érdekli az ilyen jellegű dolog, semmilyen felállásban. Én persze szeretném, mivel nyitott vagyok szexuális téren, de tiszteletben tartom a döntését"
Amennyiben igaz amit írtál akkor nem kerestek senkit, akkor mi alapján állítod hogy a párok 98%-nál "fizetős a buli"
" Engem nem igazán érint ez a kérdéskör, mert a páromat semmilyen lehetőséggel nem érdekli az ilyen jellegű dolog, semmilyen felállásban. Én persze szeretném, mivel nyitott vagyok szexuális téren, de tiszteletben tartom a döntését"
Amennyiben igaz amit írtál akkor nem kerestek senkit, akkor mi alapján állítod hogy a párok 98%-nál "fizetős a buli"
Szia!
Ne nevettesd már ki magad,honnét veszed ezt a butaságot? (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 16. kedd 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 16. kedd 13:37
Ne nevettesd már ki magad,honnét veszed ezt a butaságot? (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 16. kedd 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezen meglepődtél? A valódi párok, akik itt vannak és keresnek, a 98%-ánál így megy, fizetős a buli.
Kedves dako84
Nem is értem,hogy mi alapján írsz le ilyen marhaságot!
Közel 10éve keresgélünk az interneten és van egy kis rálátásunk a valós párokra.Szóval nagyon sok a kamus aki párnak adja ki magát.Akik valóban létező pár(vagyis nem kamus szóló farokverő) azok 98 %-ánál a tapasztalataink szerint nem fizetős a buli.A 2% lehet,de velük nem találkoztunk,vagy eleve kiírják az adatlapra,hogy gavallér szóló fiút bevesznek.Felháborító,hogy semmi tapasztalattal ekkora marhaságot állítasz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 16. kedd 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezen meglepődtél? A valódi párok, akik itt vannak és keresnek, a 98%-ánál így megy, fizetős a buli.
Ezt te meg honnét tudod?
Amennyiben igaz amit írtál akkor nem kerestek senkit, akkor mi alapján állítod hogy a párok 98%-nál "fizetős a buli" (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 16. kedd 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Amennyiben igaz amit írtál akkor nem kerestek senkit, akkor mi alapján állítod hogy a párok 98%-nál "fizetős a buli" (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 16. kedd 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 16. kedd 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 16. kedd 12:45
Törölt felhasználó (903936)

Ezen az oldalon eléggé furcsa gondolkodású emberek vannak.. (Tisztelet a kivételnek!)
MA találtam itt egy párt , már benne is lettek volna , de a végén benyögik és nekem mennyit érne meg a hármas? Senkit nem akarok megbántani de ha kurvázni akarok akkor olyan oldalra megyek. Fizetek azért amit akarok és kész. Nincsen macera, az üzenet váltásokkal vagy hogy kinek mikor jó. Meg ott rögtön látod hogy néz ki a csaj. Nekem volt ilyen korszakom , hogy eljártam ilyen lányokhoz... de azt már kinőttem.. Gondoltam ezen az oldalon vannak értelmes emberek akik élvezni akarják a szex minden formáját. De itt csak a válogatás és a rinyálás megy. meg a másik lehúzása.
MA találtam itt egy párt , már benne is lettek volna , de a végén benyögik és nekem mennyit érne meg a hármas? Senkit nem akarok megbántani de ha kurvázni akarok akkor olyan oldalra megyek. Fizetek azért amit akarok és kész. Nincsen macera, az üzenet váltásokkal vagy hogy kinek mikor jó. Meg ott rögtön látod hogy néz ki a csaj. Nekem volt ilyen korszakom , hogy eljártam ilyen lányokhoz... de azt már kinőttem.. Gondoltam ezen az oldalon vannak értelmes emberek akik élvezni akarják a szex minden formáját. De itt csak a válogatás és a rinyálás megy. meg a másik lehúzása.
Ezen az oldalon eléggé furcsa gondolkodású emberek vannak.. (Tisztelet a kivételnek!)
Swinger klubban könnyebb, de itt sem lehetetlen. Kell idő, hogy mindenki megtalálja a megfelelőt. Az, hogy túl magasak az elvárások nem értünk egyet. Mindenki maga dönti el, hogy kit, kiket enged be a hálószobájába. Ezek alapján szerintünk semmilyen elvárás nem lehet magas. Ha mi nem vagyunk szimpatikusak valakinek, nem csinálunk belőle problémát. Ettől nem lesz savanyú a szőlő.
Ha valakit elutasítanak, az viselje el és próbálkozzon tovább. Felesleges siránkozni, nyavalygással nem működik semmilyen kapcsolat, még szex kapcsolat sem.
Ha valakit elutasítanak, az viselje el és próbálkozzon tovább. Felesleges siránkozni, nyavalygással nem működik semmilyen kapcsolat, még szex kapcsolat sem.
Teljesen,egyet értek veled.Ugyan ez,az én tapasztalatom is!!!!!SAJNOS. Rengeteg,a link!!!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 13. szombat 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 13. szombat 16:17

Törölt felhasználó (90503)

Érdekes, hogy én egyetlen választ sem kapok...Pedig jó megjelenésű magas férfi vagyok, valahogy az egész annyira komolytalan szerintem. Régebbi tapasztalat: Elvárják, hogy fotót küldj, de nem küldenek, sőt válaszra sem méltatnak. Leveleztek, aztán szó nélkül eltűnnek, sokszor még az oldalról is, egy-két nap múlva.Igazából szerintem, azok, akik tényleg keresnek valakit, máshol próbálkoznak gyanítom és ott meg is találják... Itt valós pár, nő kevés van....Az igények pedig irreálisak...Kifogás viszont mindig van, miért nem...