Sajnos ez így igaz
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 13. szombat 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 13. szombat 11:38
Törölt felhasználó (924564)

Valamit nem értek... Rendszeresen előfordul, hogy olyan párok írnak hosszú hosszú kritériumokat, feltételeket, ilyen olyan képet kérnek, akikről semmit sem lehet sem tudni, sem látni. És, ha küldesz nekik, akkor vagy nem válaszolnak soha többet, vagy a szokásos "bocs, de nem téged keresünk"
Kezd ez az egész egyszerűen nagyon elkorcsosulni...

Mêg mindig nem! Pedig nagyon igyekszem.....
Mindig csak a kifogások.
Mindig csak a kifogások.
sajnos még nem
Miért ne lehetne válogatni, nehogy már ne legyen jogom hozzá hogy válogatok....Az egy dolog ha nagyon válogatok akkor jó darabig senkit nem találok, na az legyen a mi bajunk, de akkor sem hiszem hogy az a megoldás, hogy akkor a képzeletbeli mércét lentebb rakjam...
(Ez egy válasz Jani3535 üzenetére (2014. 11. 16. vasárnap 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 16. vasárnap 18:30

Sziasztok.
Sajnos a kifejezetten szexpartner keresőkön a legnehezebb partnert találni.
Talán túlon túl válogatnak az emberek, hatalmasak az elvárások nem tudom.
És sajnos egyre több a pénzes hölgy és párocska is.(tapasztalat) Ennyire nagy otthon a szegénység?
Vagy csak az a fránya vírtus? Kellemeset a hasznossal? Míg egy mezei társkeresőn 2-3 nap max és kész.
Furcsák vagyunk mi emberek....
Sajnos a kifejezetten szexpartner keresőkön a legnehezebb partnert találni.
Talán túlon túl válogatnak az emberek, hatalmasak az elvárások nem tudom.
És sajnos egyre több a pénzes hölgy és párocska is.(tapasztalat) Ennyire nagy otthon a szegénység?
Vagy csak az a fránya vírtus? Kellemeset a hasznossal? Míg egy mezei társkeresőn 2-3 nap max és kész.
Furcsák vagyunk mi emberek....
Azért az nem úgy van hogy valaki küld képet akkor már nekem azt kell mondanom igen gyere egy próbát megérsz....miért ne mondhatná valaki hogy bocs de nem tégedkerestünk...jó hogy nem azonnal igent mondana az ember.
Másik....tudom bunkó dolog ha az ember nem válaszol valakinek, ezt elismerem sajnos én is egy ilyen bunkó vagyok, de tudod ha kapsz "x" mennyiségű levelet , pláne olyanokat hogy az adatlapból semmi nem derül ki, képet sem mer az illető felenni akkor nem mindíg straplom magam válsszal...legjobb mikor jön a szemrehányó levél hogy miért nem válaszoltam...ja és jön mellé a sértegetés...ilyenkor derül ki hogy de jó hogy nem válaszoltam, mert ez egy büdös bunkó...
Nem lehet mindenkinek válaszolni, bocsi... (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 13. szombat 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 13. szombat 11:38
Másik....tudom bunkó dolog ha az ember nem válaszol valakinek, ezt elismerem sajnos én is egy ilyen bunkó vagyok, de tudod ha kapsz "x" mennyiségű levelet , pláne olyanokat hogy az adatlapból semmi nem derül ki, képet sem mer az illető felenni akkor nem mindíg straplom magam válsszal...legjobb mikor jön a szemrehányó levél hogy miért nem válaszoltam...ja és jön mellé a sértegetés...ilyenkor derül ki hogy de jó hogy nem válaszoltam, mert ez egy büdös bunkó...
Nem lehet mindenkinek válaszolni, bocsi... (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 13. szombat 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (924564)

Valamit nem értek... Rendszeresen előfordul, hogy olyan párok írnak hosszú hosszú kritériumokat, feltételeket, ilyen olyan képet kérnek, akikről semmit sem lehet sem tudni, sem látni. És, ha küldesz nekik, akkor vagy nem válaszolnak soha többet, vagy a szokásos "bocs, de nem téged keresünk"

A kérdésünk csak annyi lenne ha "te vagy ti" mint keresők jelöltők vagy írtok levelet és elutasító a válasz miért kell megsértődni?? Meg olyan adatlappal fent lenni amiben nem mered megírni az se hol laksz vagy minek a közelében,és a korod is min 100 éves??? Amikor meg elutasítanak puffogsz... Mire jó ez?
EZ ÁLTALÁNOSSÁGBAN ÍRJUK!! Kinek nem inge ne vegye magára.........

A kérdésünk csak annyi lenne ha "te vagy ti" mint keresők jelöltők vagy írtok levelet és elutasító a válasz miért kell megsértődni?? Meg olyan adatlappal fent lenni amiben nem mered megírni az se hol laksz vagy minek a közelében,és a korod is min 100 éves??? Amikor meg elutasítanak puffogsz... Mire jó ez?

Itt? Sehogy! Írok hirdetésekre, elolvassák és válaszra sem méltatja a sok álmodozó, szórakozó! Tisztelet a kivételnek, akivel én még nem találkoztam... Akikbe annyi intelligencia sem szorult, hogy annyit írjanak, kösz nem, jobb is, ha nem veszik fel a kapcsolatot senkivel, az intelligencia hiánya már ebben megmutatkozik!
Aztán mit?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 29. szombat 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 29. szombat 18:34
Törölt felhasználó (824040)

igyunk hármasban
igyunk hármasban
(Ez egy válasz efraim üzenetére (2014. 11. 29. szombat 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne szomorkodjatok, inkább igyatok!

Vajon.....?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 29. szombat 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 29. szombat 08:27

Törölt felhasználó (887219)

az merre van?
az merre van?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 29. szombat 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 29. szombat 06:27
Törölt felhasználó (933882)

Lehet..még szerelmet is

Lehet..még szerelmet is

Nem találtam. És ha tudnám, hogy kell itt megfelelőt találni, akkor nem is írnék a topicba. : D Szerintem sokaknál csak fantáziálásig jut a dolog, sokan a tökéletesre várnak, stb... Más választ arra nem nagyon tudok találni, hogy mi játszódik le azokban, akik egy egymondatos választ sem képesek írni a másiknak. Persze, a gyengébbik nemnek itt is keményebb sarat kell állni, de szerintem 1 üzenetből is le lehet szűrni, hogy a másikba mennyi értelem szorult és vagy mennyire nyomulós, stb. Egyre inkább azt érzem, hogy online (annak ellenére, hogy először lehet arctalanul, bevállalósabban) ismerkedni nehezebb, mint irl.
sziasztok itt vagyunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 04. kedd 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 04. kedd 18:20
Törölt felhasználó (931000)

Csatlakozom az előttem szólóhoz!
Sziasztok!
Lassan két hónapja regisztráltunk az oldalra,jelentkezők vannak bőven "na de milyenek" találkoztunk is pár komolynak tűnő érdeklődővel,két alkalommal kapcsolat is létrejött a találkozóból,fojtatás nem lett egyikből sem,olyan partnert még nem találtunk,akivel hosszabb távon is eltudnánk képzelni a közös,tartalmas kalandozást.
Lassan két hónapja regisztráltunk az oldalra,jelentkezők vannak bőven "na de milyenek" találkoztunk is pár komolynak tűnő érdeklődővel,két alkalommal kapcsolat is létrejött a találkozóból,fojtatás nem lett egyikből sem,olyan partnert még nem találtunk,akivel hosszabb távon is eltudnánk képzelni a közös,tartalmas kalandozást.