Cicamica, keressetek belevaló pasit és holnap talizhatunk is
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 01. szombat 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 01. szombat 16:32

Törölt felhasználó (931000)

Itt mindenki csak nézelődik meg kiváncsiskodik!!!!
Semmi komoly. Olyan mint egy nyugdíjasklubb!
Lehet, hogy azért, mert nekem így jó...?
(Ez egy válasz zenitó üzenetére (2014. 11. 01. szombat 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem a neten, így igaz.
És nem lett és nem is lesz semmi belőle.
Nem vagyok "türelmetlen".
Ha nem tudok a saját szellemi nívómon beszélgetni vele, azt sem tudom megcsinálni. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 01. szombat 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 01. szombat 14:10
És nem lett és nem is lesz semmi belőle.
Nem vagyok "türelmetlen".
Ha nem tudok a saját szellemi nívómon beszélgetni vele, azt sem tudom megcsinálni. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 01. szombat 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (889283)

Gondolom a 19 éves kiscsaj nem neten jött össze....

Törölt felhasználó (908783)

Vannak azért nem csak nyugdíjasok...

Vannak azért nem csak nyugdíjasok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 01. szombat 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 01. szombat 17:50

Bocsika, de lányt v párt keresünk!:-*
Ennyi sikeres akció után még mindig szóló pasiként keresel...
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 01. szombat 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 01. szombat 12:50
Törölt felhasználó (879570)

A provinciális Szegeden esélyem sincs ezen a fórumon társtalálni. Kb 3 év alatt 3 partnerrel volt találkozóm szóló férfiként, de az ágyig csak egyvalakivel jutottam el. Élőben bármikor megy, legutóbb egy 19 éves kiscsaj de az anyukája is akart maga alá egymástól függetlenül... Pedig én csak beszélgettem velük
Amint felköltöztem székes fővárosunkba, sima ügy. Itt ha valaki dugni akar, az fog is.
És sokszor sokkal kevésbé elszállt emberekkel találkozhat. Valahogy itt Budapesten sokkal inkább a helyükön vannak az emberek a saját maguk szemében, mint Szegeden. Az ország többi részére nem tudok viszonyítani, csak eme két településre, de mintha nem is ugyanaz az ország lenne...
Egyébként a szegedi társkeresők nagyjából az összes szextárskereső oldalon fenn vannak, és ugyanúgy nem állnak szóba szerintem még magukkal sem, sem itt, sem máshol, annyira sznobok
Persze tisztelet a kivételnek...

Amint felköltöztem székes fővárosunkba, sima ügy. Itt ha valaki dugni akar, az fog is.
És sokszor sokkal kevésbé elszállt emberekkel találkozhat. Valahogy itt Budapesten sokkal inkább a helyükön vannak az emberek a saját maguk szemében, mint Szegeden. Az ország többi részére nem tudok viszonyítani, csak eme két településre, de mintha nem is ugyanaz az ország lenne...
Egyébként a szegedi társkeresők nagyjából az összes szextárskereső oldalon fenn vannak, és ugyanúgy nem állnak szóba szerintem még magukkal sem, sem itt, sem máshol, annyira sznobok

Bocsika, de lányt v párt keresünk!:-*
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 01. szombat 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)

ën komoly vagyok csak sajna ffi!!!

Gondolom a 19 éves kiscsaj nem neten jött össze....

A provinciális Szegeden esélyem sincs ezen a fórumon társtalálni. Kb 3 év alatt 3 partnerrel volt találkozóm szóló férfiként, de az ágyig csak egyvalakivel jutottam el. Élőben bármikor megy, legutóbb egy 19 éves kiscsaj de az anyukája is akart maga alá egymástól függetlenül... Pedig én csak beszélgettem velük

"Ezzel az adat lappal ne csodalkozz ! "
Szerintem a hozzászólásaimban nincs csodálkozás
Nagyon is tisztában vagyunk az interneten való szexpartner keresés komolyságával.Ha egy kis időt rászánnál arra,hogy elolvasol pár hozzászólásom,akkor nyilvánvalóvá válhatna a számodra,hogy van olyan társkeresős adatlapunk,amin vannak alkati képek,adatok(súly,magasság!!!!!!!)Az szexuális vágyainkról is pár szó,meg persze az is le van írva,hogy kiket és milyen beállítottsággal keresünk
Megjegyezném,hogy tipikus hiba,hogy sokan sírnak mert nem kapnak válasz a megkeresett pároktól.Talán mielőtt elküld valaki egy levelet,nem ártana ha elolvasná az adatlapot,hogy egyáltalán keresnek-e szóló fiút,bisex férfit stb.Ja és azon sem kell csodálkozni,hogy az is komolytalan,ha 300km-re akar találni valaki szexpartnert.Lehet persze...egy alkalomra,vagy levelezésre,kamerába farokverésre.Szóval nincs csodálkozás,hanem lehet este elugrunk valamelyik klubba
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2014. 10. 27. hétfő 06:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem a hozzászólásaimban nincs csodálkozás

Nagyon kedves vagy! Köszönöm.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 28. kedd 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 28. kedd 16:06
erről a testről minimum egy sorozatot kellene csinálni, hogy jól megfigyelhető legyen
csodás

Törölt felhasználó (892010)

Törölt felhasználó (911495)

Hmm és milyen jól sikerült

Az adatlapomon.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 28. kedd 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 28. kedd 15:16

Törölt felhasználó (892010)

Milyen kép ?

Milyen kép ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 28. kedd 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 28. kedd 13:54

Közkivánatra! Van kép!!!!!
Nekem állandó gyanúm hogy nő helyett férfi ír, volt is rá már példa, ezek eléggé megnehezítik a keresést, na meg a sok 5percig lelkes pár a másik váltunk 6 levelet minden baba, be vannak zsongva, hogy most meg izé, aztán mikor nekem lenne jó basznak válaszolni... sajnos kevés normális ember van itt, vagy én csinálok rosszul valamit? Gáz az adatlapom?

Hmm és milyen jól sikerült
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 28. kedd 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 28. kedd 13:54