Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 477 478 479 480 481 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1493   2014. 11. 28. péntek 19:14
X Törölt felhasználó (913160)
Nem találtam. És ha tudnám, hogy kell itt megfelelőt találni, akkor nem is írnék a topicba. : D Szerintem sokaknál csak fantáziálásig jut a dolog, sokan a tökéletesre várnak, stb... Más választ arra nem nagyon tudok találni, hogy mi játszódik le azokban, akik egy egymondatos választ sem képesek írni a másiknak. Persze, a gyengébbik nemnek itt is keményebb sarat kell állni, de szerintem 1 üzenetből is le lehet szűrni, hogy a másikba mennyi értelem szorult és vagy mennyire nyomulós, stb. Egyre inkább azt érzem, hogy online (annak ellenére, hogy először lehet arctalanul, bevállalósabban) ismerkedni nehezebb, mint irl.
#1492   2014. 11. 24. hétfő 15:12
X Törölt felhasználó (887219)
sziasztok itt vagyunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 04. kedd 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (931000)
2014. 11. 04. kedd 18:20
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
#1491   2014. 11. 20. csütörtök 08:48
xésy xésy
Sziasztok!
Lassan két hónapja regisztráltunk az oldalra,jelentkezők vannak bőven "na de milyenek" találkoztunk is pár komolynak tűnő érdeklődővel,két alkalommal kapcsolat is létrejött a találkozóból,fojtatás nem lett egyikből sem,olyan partnert még nem találtunk,akivel hosszabb távon is eltudnánk képzelni a közös,tartalmas kalandozást.
#1490   2014. 11. 19. szerda 20:51
X Törölt felhasználó (889283)
Meg, hogy a párok adatlapját leginkább - ha nem mindig - a férfi tag használja és ő "dönt".... nyes Gondolom nyilván akkor csak a férfi nézelődik és a nő nem is tud róla.. nyes
#1489   2014. 11. 16. vasárnap 18:32
pinababa pinababa
Két éve szilveszterkor,mikor még nem voltunk hármasban,hajnali kettőkor megkivántuk,rászántuk magunk,h hivunk vkit sexelni,de csak itt tudtunk keresni!Persze nem sikerült és ez egy évre vissza is vetette a kedvet,/hiszen ez hirtelen felindulásból történt/ de senkit nem hibáztathattunk,csak magunkat,h későn kezdtünk keresni!Nagyon későn!Az is lehet,h ez igy volt jó!
#1488   2014. 11. 16. vasárnap 18:30
Jani3535 Jani3535
Sziasztok.
Sajnos a kifejezetten szexpartner keresőkön a legnehezebb partnert találni.
Talán túlon túl válogatnak az emberek, hatalmasak az elvárások nem tudom.
És sajnos egyre több a pénzes hölgy és párocska is.(tapasztalat) Ennyire nagy otthon a szegénység?
Vagy csak az a fránya vírtus? Kellemeset a hasznossal? Míg egy mezei társkeresőn 2-3 nap max és kész.
Furcsák vagyunk mi emberek....
#1487   2014. 11. 16. vasárnap 18:08
X Törölt felhasználó (924564)
Egy érdekes dolgot osztanék meg Veletek. Ma egy helyes, kellemes, normális párral beszéltem, minden oké volt. Erre ugye kb fél óra után, hogy nekik ma este jó. Mondom oké, de mivel fél órája ismerem őket, és nekem 2 héttel ezelőtt már családi szülinapi vacsora van betáblázva, így nekem a ez az estenem jó, de az összes többi jó. Erre, h én vagyok már már a kamus, meg magyarázkodom, stb... nyes Érdekes... Ha valaki pár perc után nem ugrik a csettintésre, és dobjon el mindent kb 2 idegenért, akkor az már kamu, meg minden? Veletek is volt már ilyen...?
#1486   2014. 11. 13. csütörtök 12:09
X Törölt felhasználó (853039)
Teljesen egyetertek veled, ugyanez a helyzet Pecsen is, Pesten laktam egy darabig es siman parok/lanyok bevallaltak magukat talalka utan, kivetel nelkul mindegyikukkel volt "kalandom" elso talalka utan, itt most Pecsen csak fantazialas es beszelgetes van, komolytalanok es egyben felnek felvallalni magukat...pedig nincs annal szebb ha tudod mik a vagyaid es be is teljesited oket, nem csak fantazialsz rola...feltetelek mindenhol vannak es ez normalis, de tul sok az mar kicsit ciki, ra lehet jonni ezekbol ki akar csak beszelni rola es ki akar "szexelni is"...sok par innen Baranyabol irogatott ,de egyiknek se voltam "eleg jo" hogy talalkozzunk, voltak olyanok akik meg arra se meltattak magukat hogy valaszoljanak, hogy nem aktualis...furcsa...Pesten ilyen nem volt es kivetel nelkul mindenkinek "megfeleltem"
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 01. szombat 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (879570)
2014. 11. 01. szombat 12:50
A provinciális Szegeden esélyem sincs ezen a fórumon társtalálni. Kb 3 év alatt 3 partnerrel volt találkozóm szóló férfiként, de az ágyig csak egyvalakivel jutottam el. Élőben bármikor megy, legutóbb egy 19 éves kiscsaj de az anyukája is akart maga alá egymástól függetlenül... Pedig én csak beszélgettem velük wink
Amint felköltöztem székes fővárosunkba, sima ügy. Itt ha valaki dugni akar, az fog is.
És sokszor sokkal kevésbé elszállt emberekkel találkozhat. Valahogy itt Budapesten sokkal inkább a helyükön vannak az emberek a saját maguk szemében, mint Szegeden. Az ország többi részére nem tudok viszonyítani, csak eme két településre, de mintha nem is ugyanaz az ország lenne...
Egyébként a szegedi társkeresők nagyjából az összes szextárskereső oldalon fenn vannak, és ugyanúgy nem állnak szóba szerintem még magukkal sem, sem itt, sem máshol, annyira sznobok nyes

Persze tisztelet a kivételnek... wink
#1485   2014. 11. 13. csütörtök 08:12
Cica és Kandur Cica és Kandur
Igen, neha nagyon érdekesek az emberek. Nekünk mostanság volt olyan, hogy az amugy nagyon elfoglat vállalkozó pár, ( mi most érünk rá, erjetek rá ti is ) alig 4-5 hónappal a legutolsó beszélgetésünk után ( ennél tovább soha nem jutottunk ) borzalmasan megsertodott hogy nem mentettuk el a számukat...
#1484   2014. 11. 11. kedd 23:45
RoUno RoUno
En nekem volt egy olyan esetem, hogy egy lanyt durvan oltogattak, es en megsajnaltam, mondtam neki, hogy menjunk el tancolni es motorozni. sajnos volt egy balaesetem akkoriban es azt hitte kamuzok, de nem viccelek 1 honapon keresztul kovetelozott.
#1483   2014. 11. 11. kedd 22:08
banacsek banacsek
Hát, nem tudom. Én még egy üzenetre sem kaptam itt választ.
#1482   2014. 11. 11. kedd 13:28
X Törölt felhasználó (790696)
Igen találtam, pedig nem is kerestem. Hosszú levelezés után találkoztunk és minden elképzelésemet felülmúlta. Köszönöm GG! smile
#1481   2014. 11. 10. hétfő 22:40
Demona Demona VIP Admin
Üdv Mindenkinek! Kedd, November 11.-én GoldenGate 3D GG Fürdő és Swinger Club 20-22 ig.
GG Fürdő és Swinger Clubban dumcsi Extrával és a segítőkkel.
ahol meztelenül, vagy LEGFELJEBB fehérneműben szabad tartózkodni.

Téma: Téma: Virtuális kapcsolatok.
A számítógépes világ nem fedi el azt a tényt, hogy érző emberi lények irányítják az egeret.
A hasonló érdeklődés egymásra hangolódás virtuális barátságokat teremt.
Azonban ahol férfiak és nők találkoznak ott előbb vagy utóbb flört és szerelem szövődik.
Határtalan lehetőségek tárháza a cyber térben???
Közös programok, szórakozás 3D-ben?
Játék, álmok vágyak kiélésére?
Szerelem első klikkre?
Évekig tartó barátság mint az életben?
Veszélyek-csapdák-függőség!!??
Határtalan lehetőség tárházából teremtett képzelt világ??
Virtuális partner, valós emberből teremtett ideál?

Gyere mesélj-kérdezz vagy csak dumcsizz egy jót crazya
Mindenkinek jó szórakozást kellemes estét a
GG3D-ben
#1480   2014. 11. 04. kedd 18:20
X Törölt felhasználó (931000)
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
#1479   2014. 11. 04. kedd 16:23
X Törölt felhasználó (932927)
keresem és keresem
#1478   2014. 11. 04. kedd 15:21
pajana pajana
Sziasztok
Vissza olvasva már van hozzá szólásom.
Itt a körítés a tetejére.
Mint írtam jól átvertek ami most már még való színűbb.
Kaptam egy válasz levelet az eddig eltűntnek nyilvánított féltől aki megkeresett
Még ő vagy ők? vannak vannak felháborodva hogy én türelmetlen vagyok nem tudok várni.
A barátnő ki van akadva rám. Könyörgöm meddig várjak 3 üzenetre sem reagáltak. Na jó fátylat a múltra még egy üzenet próba, beszéli szeretnék a barátnővel írom.
Gondoljátok sikerült á szerintem nem is létezik.
Egyre közelebb vagyok ahhoz hogy innét is törölni kell a regget sok sok kamu hirdető van itt.
#1477   2014. 11. 03. hétfő 13:25
X Törölt felhasználó (217058)
En mar talaltam...talalkozas a szabadban es rögtön le is szopott a hölgy finom
#1476   2014. 11. 02. vasárnap 18:11
X Törölt felhasználó (889283)
Küldd, hozzám én szeretem a fiatal lányokat, akikkel nem kell magas szellemi színvonalon beszélgetni..
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 01. szombat 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 01. szombat 20:30
wink
#1475   2014. 11. 02. vasárnap 12:07
X Törölt felhasználó (930638)
Legyen így! wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 02. vasárnap 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 02. vasárnap 11:52
Ha úgy lesz te leszel az első! nyes
#1474   2014. 11. 02. vasárnap 11:52
X Törölt felhasználó (931000)
Ha úgy lesz te leszel az első! nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 01. szombat 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (930638)
2014. 11. 01. szombat 23:05
Cicamica, keressetek belevaló pasit és holnap talizhatunk is smile

... 477 478 479 480 481 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11053db
Utolsó üzenet: ma 15:43

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!