Rohamra?
Ne fárasszuk már 1mást.
Évek óta nincs a GG-n egy értelmes valamire való, találkozni is hajlandó pasi.(tisztelet a kivételnek.)
Pedig egyszerű a feladat.... (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 02. szerda 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 02. szerda 18:25

Ne fárasszuk már 1mást.

Évek óta nincs a GG-n egy értelmes valamire való, találkozni is hajlandó pasi.(tisztelet a kivételnek.)
Pedig egyszerű a feladat.... (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 02. szerda 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (295546)

Akkor a párok készülhetnek a rohamra

A lényeg a történet vége.
Mi örülünk a sikerüknek.

Akkor a párok készülhetnek a rohamra
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2013. 10. 01. kedd 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy hatalmas ágy a panzióban..., egy FÉRFI..., és 1-2 olyan tartalmas szeretkezés, amelynek minden pillanata maga a csoda!
A második találkozás (is) FANTASZTIKUS VOLT, és minden egy beszélgetéssel indult el erről az oldalról!
A panziót is csak ajánlani tudom- tudjuk a maximális tisztaság, az udvarias tulajdonos és a korrekt hozzáállás miatt! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 02. szerda 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 02. szerda 12:00

A második találkozás (is) FANTASZTIKUS VOLT, és minden egy beszélgetéssel indult el erről az oldalról!
A panziót is csak ajánlani tudom- tudjuk a maximális tisztaság, az udvarias tulajdonos és a korrekt hozzáállás miatt! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 02. szerda 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (894201)

A másfél héttel ezelőtti találkozásunk után újra tudtunk találkozni. Némi szervezés, egyeztetés után egy nagyon szimpatikus kis panzióba mentünk. A hely, a fogadtatás, a hangulat, az élmény minden kiváló volt. Biztos vagyok benne, hogy lesznek még közös élményeink.
Miért vársz olyan kérdésre választ amire ő maga sem tudja azt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 01. kedd 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 01. kedd 18:17

Nem kukacoskodni akarok, de ahogy az adatlapodat nézem elég határozottan utasítod el a szóló pasik közeledését..... Ma egy szóló pasinak köszönted meg a tegnap estét... Akkor ez most, hogy van???

A másfél héttel ezelőtti találkozásunk után újra tudtunk találkozni. Némi szervezés, egyeztetés után egy nagyon szimpatikus kis panzióba mentünk. A hely, a fogadtatás, a hangulat, az élmény minden kiváló volt. Biztos vagyok benne, hogy lesznek még közös élményeink.
Találtam,nem is egyet

Szerencséjük volt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 01. kedd 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 01. kedd 18:17

Nem kukacoskodni akarok, de ahogy az adatlapodat nézem elég határozottan utasítod el a szóló pasik közeledését..... Ma egy szóló pasinak köszönted meg a tegnap estét... Akkor ez most, hogy van???

(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 01. kedd 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 01. kedd 14:45

Törölt felhasználó (794802)

Köszönöm a tegnap estét Neked!!!!!
...most már beálltam azok közé,akik találtak itt partnert...JÓ partnert!!!

Nem. Voltaképpen én sem erőltettem meg magam túlságosan, de ha nagyritkán jeleztem valaki felé közeledése szándékomat (és nem a "heló miko duggunk?" stílusban), általában válaszra sem méltatták a levelemet.
Köszönöm a tegnap estét Neked!!!!!
...most már beálltam azok közé,akik találtak itt partnert...JÓ partnert!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 28. szombat 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 28. szombat 14:08

Törölt felhasználó (856349)

Írtam privátban!!!!

Köszönöm hölgyeim !!
/Apró moderátori bejegyzés! Ne ajánlkozz fel, arra ott a partner/társkereső! Köszönöm / Ravenna/ (Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2013. 10. 01. kedd 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 01. kedd 11:39
/Apró moderátori bejegyzés! Ne ajánlkozz fel, arra ott a partner/társkereső! Köszönöm / Ravenna/ (Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2013. 10. 01. kedd 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Ebben egyetértek
,én egy jó pasit minden héten eltudnék viselni mint beszálló harmadikat.

Ebben egyetértek
,én egy jó pasit minden héten eltudnék viselni mint beszálló harmadikat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 01. kedd 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 01. kedd 11:36

Törölt felhasználó (879341)

Csak nem olyan sűrűn mint szeretném !!
Bizony, így van
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2013. 10. 01. kedd 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 01. kedd 11:32

Én erre csak azt tudom mondani,engem nem érdekel milyen kocsival jön az illető,milyen lakásban lakik,sőt ne legyen kigyúrt mert az nem tetszik.Viszont legyen ápolt,mosson fogat mielőtt eljön hozzám,és ízlésesen borotvált
.Az se lényeges,h már legyen tapasztalata a többes terén,de figyeljen rám és persze a páromra,mit szabad és mit nem szabad csinálni.
Attól nem lesz senkinek kemény,formás farka ha egy pl.audi A6-ossal áll meg a kapum előtt,vagy előtte a pezsgőmedencéjében áztatta a lankadt farkát
.
Így mi találtunk már partnert itt a gg-n.

Attól nem lesz senkinek kemény,formás farka ha egy pl.audi A6-ossal áll meg a kapum előtt,vagy előtte a pezsgőmedencéjében áztatta a lankadt farkát

Így mi találtunk már partnert itt a gg-n.
Csak nem olyan sűrűn mint szeretném !!
Nem csodálom a képek alapján,h találtál már többször is partnert.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 01. kedd 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 01. kedd 09:49

Törölt felhasználó (879341)

Én találtam többször is !
A legelső volt a legizgalmasabb
Egy igazi élmény volt és köszönöm nekik.

Én erre csak azt tudom mondani,engem nem érdekel milyen kocsival jön az illető,milyen lakásban lakik,sőt ne legyen kigyúrt mert az nem tetszik.Viszont legyen ápolt,mosson fogat mielőtt eljön hozzám,és ízlésesen borotvált
.Az se lényeges,h már legyen tapasztalata a többes terén,de figyeljen rám és persze a páromra,mit szabad és mit nem szabad csinálni.
.
Így mi találtunk már partnert itt a gg-n. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 28. szombat 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 28. szombat 16:32

Így mi találtunk már partnert itt a gg-n. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 28. szombat 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (846377)

" a férfiak nem igazán vannak tisztában a külső adottságaikkal, képtelenek felfogni, hogy nekünk nőknek is fontos a vizuális élmény."
Köszönöm Vadócka!
Végre egy nő, aki kimondja már végre, hogy igenis fontos.
Tehát igenis gáz, ha egy srác pocakos, átlagos, vagy vékony. CSAK AZ IZMOS A NYERŐ!!! Ezért kell kigyúrnom magam.
Jóképű nem leszek soha, de egy izmos testtel nagyot léphetek előre.
Kedves Vadócka!!
Most már csak egy dolgot kell kimondanod a nőkkel kapcsolatosan, és ez, pedig az ANYAGIAK!!!
Nem mindegy, hogy valaki úgy csajozik, hogy otthon lakik a szüleivel, és még jogosítványa sincsen, vagy egy jó lakásban fekszik, és a s.gge alatt van egy új autó.
Ja kihagytam a STÁTUSZT!!!
Nem mindegy, hogy valaki bolti eladó vagy fiókvezető.
Kedves Vadócka!
Fentiek hiányában egy ilyen srácnak milyen típusú csajoknál van joga próbálkozni.
Remélem ismét kimondod az IGAZSÁGOT, a női álszentséget meguntam, amit itt többiek nyomattak nekem.
Előre is köszi!
Köszönöm Vadócka!

Tehát igenis gáz, ha egy srác pocakos, átlagos, vagy vékony. CSAK AZ IZMOS A NYERŐ!!! Ezért kell kigyúrnom magam.
Jóképű nem leszek soha, de egy izmos testtel nagyot léphetek előre.
Kedves Vadócka!!
Most már csak egy dolgot kell kimondanod a nőkkel kapcsolatosan, és ez, pedig az ANYAGIAK!!!
Nem mindegy, hogy valaki úgy csajozik, hogy otthon lakik a szüleivel, és még jogosítványa sincsen, vagy egy jó lakásban fekszik, és a s.gge alatt van egy új autó.
Ja kihagytam a STÁTUSZT!!!
Nem mindegy, hogy valaki bolti eladó vagy fiókvezető.
Kedves Vadócka!
Fentiek hiányában egy ilyen srácnak milyen típusú csajoknál van joga próbálkozni.
Remélem ismét kimondod az IGAZSÁGOT, a női álszentséget meguntam, amit itt többiek nyomattak nekem.
Előre is köszi!

Én találtam többször is !

Komoly vagy és igazi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 30. hétfő 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 30. hétfő 13:15

Törölt felhasználó (884496)

Hogy jobban képben legyek veled, utánad kellene olvasnom. Szánom-bánom, de erre időm, lehetőségen nincs, így kicsit félve írok bármit is.
A sóhajom annyi, hogy (nagyon sarkosan és egyszerűen fogalmazva) irtó szar lehet neked. Na de..
mert amúgy képes vagyok más helyzetébe bele képzelni magam, és ha én ennyi idősen csak 2 csóknál tartanék, eret vágnék. Mondom ezt én persze, aki nem veti meg az élvezeteket..
Node.. felmerül bennem a kérdés, hogy vajon eleget teszel-e azért, hogy legyen valamid? Meg mi ez a valami? Tudod igazán mit/kit és honnan akarsz? Egy társat (amire eme hely a legkevésbé alkalmas), egy szeretőt/szexpartnert (amire ez egy szuper felület, de nulla adatlappal, kijelentve, hogy csak nézelődsz, kevés az esély). Társadalmunkban sok a nő és kevés a férfi. Így a férfiaknak nincs könnyű dolguk. A nő meg olyan, hogy a legjobbat akarja (aztán relatív, kinek mi a leg.. ebbe kár bele menni), szóval válogatunk. Viszont a partnerkereső oldalakon több a férfi, mint a nő. Tehát akár honnan nézem, bizony meg kell dolgozni a nőért. Egyfajta alfahímet keresünk, ha csak szex, ha csak társ... Biztos nem csak a sebeidet nyaldosod, és valóban oda pakolod magad ahova kell, de úgy férfiasan?
(mindezt kérdem, írom úgy, hogy semmit nem tudok rólad)
A sóhajom annyi, hogy (nagyon sarkosan és egyszerűen fogalmazva) irtó szar lehet neked. Na de..

mert amúgy képes vagyok más helyzetébe bele képzelni magam, és ha én ennyi idősen csak 2 csóknál tartanék, eret vágnék. Mondom ezt én persze, aki nem veti meg az élvezeteket..
Node.. felmerül bennem a kérdés, hogy vajon eleget teszel-e azért, hogy legyen valamid? Meg mi ez a valami? Tudod igazán mit/kit és honnan akarsz? Egy társat (amire eme hely a legkevésbé alkalmas), egy szeretőt/szexpartnert (amire ez egy szuper felület, de nulla adatlappal, kijelentve, hogy csak nézelődsz, kevés az esély). Társadalmunkban sok a nő és kevés a férfi. Így a férfiaknak nincs könnyű dolguk. A nő meg olyan, hogy a legjobbat akarja (aztán relatív, kinek mi a leg.. ebbe kár bele menni), szóval válogatunk. Viszont a partnerkereső oldalakon több a férfi, mint a nő. Tehát akár honnan nézem, bizony meg kell dolgozni a nőért. Egyfajta alfahímet keresünk, ha csak szex, ha csak társ... Biztos nem csak a sebeidet nyaldosod, és valóban oda pakolod magad ahova kell, de úgy férfiasan?
(mindezt kérdem, írom úgy, hogy semmit nem tudok rólad)