Itt talalni szinte lehetetlen, ha nöt keresel 100 kriteriumnak kell hogy megfelelj, ha netan megfelelnel akkor a tavolsag nagy, ami nem elhanyagolhato szempont, en azt mondom-gondolom a valos eletben egyszerübb!!! ha a partner jelölt (adott) hamar döntesre lehet jutni, nincs 1000 Email oda-vissz aztan hmmm sajnos nem te vagy akit keresek . aztan kezdheted elölröl !! Aztan meg a rengeteg KAMUS aki nönek adja ki magat. Tipp: a 3-ik Email utan sem akar talizni akkor el kell felejteni, persze 10km-nel messzebb ne utazz !!!! persze ez egy-kettö alkalommal nincs messze , de kesöbb??. meg aztan 50-60 km-nel messzebb van ugysem lessz ott a nö, persze hogy nem (mert pasi) volt a nö!. reszemröl ennyi az Internetes keresesröl.
Sokáig keresgéltünk,de találtunk!!!Nem csalódtunk!Reméljük a srác sem és lesz folytatás
!

Hát akkor reménykedem hogy megtetszem valakinek én is
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 08. vasárnap 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 08. vasárnap 20:33

Törölt felhasználó (885746)

Ez így igaz,majd mi ki keressük aki kell, hisz mi sem azért jöttünk,hogy ránk találjanak,nézünk amatőr képeket,videókat és ha tetszik meg is jegyezzük levélben.Persze előbb adatlapot nézek,a város,a kora és magassága stimmel megnézem a hozzászólásait ebből le jön,hogy kb milyen nők jönnek be neki,és ekkor jön a levélírás ......nekem eddig sikerült és nem is egyszer

Ez így igaz,majd mi ki keressük aki kell, hisz mi sem azért jöttünk,hogy ránk találjanak,nézünk amatőr képeket,videókat és ha tetszik meg is jegyezzük levélben.Persze előbb adatlapot nézek,a város,a kora és magassága stimmel megnézem a hozzászólásait ebből le jön,hogy kb milyen nők jönnek be neki,és ekkor jön a levélírás ......nekem eddig sikerült és nem is egyszer
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2013. 12. 08. vasárnap 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 08. vasárnap 19:44

Nincs kevés nő csak passzív hirdetésből át mentek az aktív keresésbe, mivel ha hirdetnek akkor lerohanják őket hiába írják le, mit, kit, hogyan keresnek. 10 nő akinek írtál nagyon valószínű, hogy az a 9 aki nem válaszolt a tömegben levél árban már maga sem tudja kik ki és ki tényleg a normális, főleg, hogy mindenki leírja, hogy ő pont ilyen, amit keres.s lehet te lennél neki a tökéletes, de így el vesztél a tömegben) Ez ért inkább aktívan keresnek akár zéró adatlappal, akár nem megjelölve, hogy nő, s a szimpatikus adatlapok pasijait kikérdezik, mert ha nem tudják mit keres akkor nem tudnak vetíteni, vagy olykor a fórumban nekik tetsző megnyilvánulások íróira írnak rá.
Szerintem ezt megfogják erősíteni a sikeres partner találok.
Ez mondjuk teljesen érthető is
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2013. 12. 08. vasárnap 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 08. vasárnap 20:19

nem feltétlen több nő van mint férfi a népességben, s tényleg nagyon el bújnak itt, a páros nők itt bátrabbak, mert ott a pasi mellette ki, akár elküldi a fenébe a delikvenst.
nem feltétlen több nő van mint férfi a népességben, s tényleg nagyon el bújnak itt, a páros nők itt bátrabbak, mert ott a pasi mellette ki, akár elküldi a fenébe a delikvenst.
(Ez egy válasz TomTailor üzenetére (2013. 12. 08. vasárnap 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 08. vasárnap 19:58

Jogos amit írsz ezek a gondok minden társkeresőnél előfordul. De a független nők aránya szerintem akkor is kisebb mint már keresőknél
Jogos amit írsz ezek a gondok minden társkeresőnél előfordul. De a független nők aránya szerintem akkor is kisebb mint már keresőknél
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2013. 12. 08. vasárnap 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 08. vasárnap 19:44

Nincs kevés nő csak passzív hirdetésből át mentek az aktív keresésbe, mivel ha hirdetnek akkor lerohanják őket hiába írják le, mit, kit, hogyan keresnek. 10 nő akinek írtál nagyon valószínű, hogy az a 9 aki nem válaszolt a tömegben levél árban már maga sem tudja kik ki és ki tényleg a normális, főleg, hogy mindenki leírja, hogy ő pont ilyen, amit keres.s lehet te lennél neki a tökéletes, de így el vesztél a tömegben) Ez ért inkább aktívan keresnek akár zéró adatlappal, akár nem megjelölve, hogy nő, s a szimpatikus adatlapok pasijait kikérdezik, mert ha nem tudják mit keres akkor nem tudnak vetíteni, vagy olykor a fórumban nekik tetsző megnyilvánulások íróira írnak rá.
Szerintem ezt megfogják erősíteni a sikeres partner találok. (Ez egy válasz TomTailor üzenetére (2013. 12. 08. vasárnap 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 08. vasárnap 18:00
Szerintem ezt megfogják erősíteni a sikeres partner találok. (Ez egy válasz TomTailor üzenetére (2013. 12. 08. vasárnap 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Ne csodálkozz hogy nem találsz it kb 95% pasi én átnézve a társkeresőt találtam kb 10 nőt akinek megfelenék és ő is megfelelne. Ebből 1 válaszolt hogy nem vagyok az esete. Nincs ezzel baj. Kevés nő van itt ez a gond
Ne csodálkozz hogy nem találsz it kb 95% pasi én átnézve a társkeresőt találtam kb 10 nőt akinek megfelenék és ő is megfelelne. Ebből 1 válaszolt hogy nem vagyok az esete. Nincs ezzel baj. Kevés nő van itt ez a gond
Sziasztok!
Nekem még nem sikerült találnom senkit, évek óta itt vagyok, de csak levelezgetők és utána hirtelen eltűnők, kamusok voltak. Normális kinézetű, nőket tisztelő, magas, értelmiségi férfiként senkit sem találtam. Igaz, nem vagyok független, nem vagyok kigyúrt bodybuilder és nincs min. 20 cm-es farkam sem, amit itt mindenki keres.....
Nekem még nem sikerült találnom senkit, évek óta itt vagyok, de csak levelezgetők és utána hirtelen eltűnők, kamusok voltak. Normális kinézetű, nőket tisztelő, magas, értelmiségi férfiként senkit sem találtam. Igaz, nem vagyok független, nem vagyok kigyúrt bodybuilder és nincs min. 20 cm-es farkam sem, amit itt mindenki keres.....
En mar talaltam legy oszinte merj tenni az almaidert.... ennyi az en velemenyem

Igazad van, kellhet szerencse, de aki a valóságban sem tud épkézláb partnert találni, vagy nem jön össze néha egy kósza numera, az kockulhat itt naphossza, meg telefirkálhatja az egész fórumot a sirámaival, úgysem akad semmi a horogra. Lúzereknek itt sem jut potyapina, vagy ha igen, kiderül, hogy pöcse van... Játéknak, tréningnek jó, ha bejön valami, akkor hawaii-bogie, de komolyabb nőt ne itt keressen senki.
(Ez egy válasz jn-31 üzenetére (2013. 11. 27. szerda 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 27. szerda 22:09

Lehet itt találni partnert vagy partnereket, de elég nehéz. Szerintem inkább a szerencse a meghatározó, és türelmesnek kell lenni. Sokan azt gondolhatják, ha felrakok egy hirdetést vagy írogatok mindenkinek, akkor már holnapután meglesz minden.
Hát nem.
Hát nem.

Én szívesen feljönnék hozzád mikor leszel itt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 24. csütörtök 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 24. csütörtök 22:42
Törölt felhasználó (872835)

Valaki feljönne hozzám?
Lehet itt találni partnert vagy partnereket, de elég nehéz. Szerintem inkább a szerencse a meghatározó, és türelmesnek kell lenni. Sokan azt gondolhatják, ha felrakok egy hirdetést vagy írogatok mindenkinek, akkor már holnapután meglesz minden.
Hát nem.
Hát nem.

Sziasztok. Jellemző ez Magyarország itt még a kurvák is kamuk. Miért kell a másikat hülyének nézni???? Biztosan van egy-kettő idióta de miért szívjon aki normális??
Sziasztok....ha megyén belül keresek, s a kort is behatàroltam valamennyire szerintetek mennyire nehéz megfelelni ennek?
Nehéz dolog partnert találni az biztos. Legyen szó nőről, párról vagy férfiról. De ha nem próbálkozik az ember és feladja nem is lesz siker élménye az biztos! Nehezen találok én is de van pozitív tapasztalatlm is itt. Sok sikert mindenkinek!
Szerintünk nem felesleges, sőt!
Nekünk sok kellemes estét szerzett az oldal!
Reméljük még fog is! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 22. péntek 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 22. péntek 12:26

Nekünk sok kellemes estét szerzett az oldal!

Reméljük még fog is! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 22. péntek 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895212)

Dorinak igaza van semi esely partnert talalni ido kidobas(:pedig ha oszejone
Szia ********nincs tudomás salzburg engedélyéről
Ezt,mi már többször is megbeszéltük,egyszer mobilon is,ne írogass,teljesen felesleges!
(moderálva:extraxl) (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 22. péntek 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 22. péntek 10:48

Ezt,mi már többször is megbeszéltük,egyszer mobilon is,ne írogass,teljesen felesleges!
(moderálva:extraxl) (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 22. péntek 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (858216)

Tudom hogy lányt keresel mostanában,attól függetlenűl feláldoznám magam neked.
Nincs három hónapos a regisztrációd, az adatlapod egy pucsító nő hátsója és egy mondat: Puncit keresünk...
Most komolyan... ezzel mégis mire számítottál? Érdekelne. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 22. péntek 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 22. péntek 12:26
Most komolyan... ezzel mégis mire számítottál? Érdekelne. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 22. péntek 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895212)

Dorinak igaza van semi esely partnert talalni ido kidobas(:pedig ha oszejone