Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 510 511 512 513 514 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#824   2014. 01. 04. szombat 19:14
tobbenjobb tobbenjobb
http://hu.wikipedia.org/wiki/Testt%C3%B6megindex
#823   2014. 01. 04. szombat 17:03
tobbenjobb tobbenjobb
Sziasztok, kitöltetlen, fotónélküli adatlapok, primitív személyiségek (igen, a helyesírás számít), igénytelenség (igen, a kövérség és pocak is az) kerülnek folyamatosan elénk... Mi találtunk több férfit és párt is innen, de nagyon sokan kihullanak az első sorok után. Volt már olyan, hogy mi sem jöttünk be valakiknek, elviseltük. Szóval, önkritikával és kis igényességgel sokat lehet javítani az esélyeken. A lotyós sztorinak van párja is, kaptunk már pénzes ajánlatot mi is. Elhajtottuk....
#822   2014. 01. 04. szombat 16:34
X Törölt felhasználó (904137)
Hát ja csak tudod ez nagyon elkeserítő,tudod én azért regisztem ide mert jól akarom magam érezni csajjal, párral vagy pasival de sajna ez nem jön össze
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 04. szombat 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2014. 01. 04. szombat 16:16
Elég sokan vannak így itt az oldalon. Vagy akkor derül ki, vagy szépen fokozatosan. Meg helyed legyen, kocsid legyen, aztán kirabol, elkábít, stb. Nagyon sokan chat-elni is így chat-elnek, hogy utalsz nekik, jobb esetben a megbeszélt időpontban tényleg van műsor, rosszabb esetben nincs. Nekem ezt olyan mondta, akik szolgáltatnak. Egyébként sok mindenből le lehet venni, hogy mire megy ki a játék, csak ahhoz értelmezni is kellene a szöveget.
#821   2014. 01. 04. szombat 16:16
X Törölt felhasználó (69371)
Elég sokan vannak így itt az oldalon. Vagy akkor derül ki, vagy szépen fokozatosan. Meg helyed legyen, kocsid legyen, aztán kirabol, elkábít, stb. Nagyon sokan chat-elni is így chat-elnek, hogy utalsz nekik, jobb esetben a megbeszélt időpontban tényleg van műsor, rosszabb esetben nincs. Nekem ezt olyan mondta, akik szolgáltatnak. Egyébként sok mindenből le lehet venni, hogy mire megy ki a játék, csak ahhoz értelmezni is kellene a szöveget.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 04. szombat 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (904137)
2014. 01. 04. szombat 16:11
Tugyàtok mi a legdúrvàb! Én össze jöttem egy csajszival tok jó volt az elején minden sokat dumcsiztunk, mire megvolt az első találka. Hát ott kiderült minden igen a csajszi szexszet akart,csak pénzért ja és aszt mondta hogy ha megyek hozzá akkor a piát én vigyem!ez mint szép is jó,hogy veszek valami piát kis görcs oldanak de,hogy lovêt is akart az már durva.Így sajna nem lett belőle semmi mert még montam neki,hogy az út szélén is találok ilyen csajokat.Hát nekem csak ez az egy kalandom volt azóta se találtam senkit.
#820   2014. 01. 04. szombat 16:11
X Törölt felhasználó (904137)
Tugyàtok mi a legdúrvàb! Én össze jöttem egy csajszival tok jó volt az elején minden sokat dumcsiztunk, mire megvolt az első találka. Hát ott kiderült minden igen a csajszi szexszet akart,csak pénzért ja és aszt mondta hogy ha megyek hozzá akkor a piát én vigyem!ez mint szép is jó,hogy veszek valami piát kis görcs oldanak de,hogy lovêt is akart az már durva.Így sajna nem lett belőle semmi mert még montam neki,hogy az út szélén is találok ilyen csajokat.Hát nekem csak ez az egy kalandom volt azóta se találtam senkit.
#819   2014. 01. 04. szombat 14:54
X Törölt felhasználó (859702)
Nagyobb esélye van az ötöslottón a telitalálatnak, minthogy itt találjak valakit. nyes
#818   2014. 01. 04. szombat 14:51
bluesman bluesman
Komolytalan az oldal, ide sok pár csak írogatni jár, ha egyáltalán pár. Volt akivel régebben ismizem küldtem képet, de nem kaptam róluk, most meg újra keresem őket. Erre a válasz , már korábban se jött össze....Csak kifogást keresnek, telószám kérésnél gyakorlatilag eltűntek, ez ám a valós pár.....élőben gyorsabban megy.
#817   2013. 12. 29. vasárnap 11:45
X Törölt felhasználó (90503)
Egyetértek! Évek óta itt vagyok, de a találkozásig sem lehet eljutni senikivel. A legkülönbözőbb kifogások szerepelnek a válaszlevelekben, de igazából már az is nagy dolog, ha egy pár soros válaszra méltatnak! Kihalt az emberekből az intelligencia...
(Ez egy válasz tucsok26 üzenetére (2013. 12. 25. szerda 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 25. szerda 12:56
Érdekes egy dolog ez itt. Aze mber ismerkedni akar irogat sokmindenkinek. Valakinek az a gondja ha öszinte vagyok valakinek az ha nem valaki arra sem méltat hogy legalább anyit vissza írjon nem érdeklem. Igen nem vagyok független ugy szeretnék valakit találni a miértje az legyen az én dolgom. Olyan válaszok jönnek nem akarunk szédulni egy kapcsolatot nem akarunk beleronditani semmibe! Ha én igy döntöttem az az én dolgom nem más fog beleronditani az én döntésem! Nem házastársat keresek hannem sexpartner azhittam ez az oldal eről szól! Hát ezek szerint nem! Na mindegy tudom nem vagyok egy adonisz de hogy a személyes találkozásig sem akar senki eljutni ez van ezt le kelett írnom!
#816   2013. 12. 25. szerda 22:29
Chipelek Chipelek
Mi saját tapasztalat végett kérdezük a kapcsolat jellegét . Sajnos nálunk is volt egy eset ahol a srác második randi elött mégsem vállaltabe a titkos kapcsolatot .Érdemes végig gondolni ki mit vállal és mit veszíthet .
(Ez egy válasz tucsok26 üzenetére (2013. 12. 25. szerda 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 25. szerda 12:56
Érdekes egy dolog ez itt. Aze mber ismerkedni akar irogat sokmindenkinek. Valakinek az a gondja ha öszinte vagyok valakinek az ha nem valaki arra sem méltat hogy legalább anyit vissza írjon nem érdeklem. Igen nem vagyok független ugy szeretnék valakit találni a miértje az legyen az én dolgom. Olyan válaszok jönnek nem akarunk szédulni egy kapcsolatot nem akarunk beleronditani semmibe! Ha én igy döntöttem az az én dolgom nem más fog beleronditani az én döntésem! Nem házastársat keresek hannem sexpartner azhittam ez az oldal eről szól! Hát ezek szerint nem! Na mindegy tudom nem vagyok egy adonisz de hogy a személyes találkozásig sem akar senki eljutni ez van ezt le kelett írnom!
#815   2013. 12. 25. szerda 18:01
X Törölt felhasználó (160892)
Én itt még nem, de más oldalon már igen. Szerintem itt is lehet, de azért ez nem egy egyszerű folyamat... Ráadásul a sok kamus ember csökkenti a nem kamusok esélyeit is. :(
#814   2013. 12. 25. szerda 16:49
keresgelök keresgelök
Össze irsz minden zagyvasagot gunyos1
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 24. kedd 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33577)
2013. 12. 24. kedd 12:35
Mi is megosztanánk itt megismertünk vagy egy tucat párt, és találtunk köztük nagyon földön járó párokat is!
Bár még nem sikerült hosszabb távú kapcsolatot kialakítanunk de reménykedünk!Azt tanácsoljuk mindenkinek legyen picit több bizalommal és ne ítélkezzen felelőtlenül , mindenkinek jár az esély !
Azt tapasztaljuk az őszinteség és korrektség nekünk , bevált!
Sok sikert mindenkinek!!!! smile
#813   2013. 12. 25. szerda 12:56
tucsok26 tucsok26
#812   2013. 12. 24. kedd 12:35
X Törölt felhasználó (33577)
Mi is megosztanánk itt megismertünk vagy egy tucat párt, és találtunk köztük nagyon földön járó párokat is!
Bár még nem sikerült hosszabb távú kapcsolatot kialakítanunk de reménykedünk!Azt tanácsoljuk mindenkinek legyen picit több bizalommal és ne ítélkezzen felelőtlenül , mindenkinek jár az esély !
Azt tapasztaljuk az őszinteség és korrektség nekünk , bevált!
Sok sikert mindenkinek!!!! smile
#811   2013. 12. 23. hétfő 22:39
X Törölt felhasználó (90503)
Itt? Sehogy!
#810   2013. 12. 23. hétfő 20:47
X Törölt felhasználó (846377)
Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

Ja és sok szexet! smile
#809   2013. 12. 23. hétfő 13:28
megbízható megbízható
Sziasztok ! Mi lenne az a "Ti korosztályotok"? és hol lenne az "felénk"?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 19. csütörtök 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (76535)
2013. 12. 19. csütörtök 17:16
Mi már itt vagyunk egy pár éve de innen még csak találkozóig sem jutottunk talán a korosztályunk miatt nem találunk a közelünkből
#808   2013. 12. 22. vasárnap 10:21
X Törölt felhasználó (893112)
Egy apró kis történet, nem is hosszítom el, pár kereset harmadiknak fiút, mire odáig eljutottunk hogy találkozás is lesz kiderült hogy az a pár már csak egy fiú......
De, nem fog senki napokat,heteket levelezni....rögtönözni kell (hajnalban 3 órakor beszéltünk először 5-re már ott is voltam pl. )
Lehet találni bár sokaknál már túlzott elvárások vannak sajnos, de persze alapvető elvárások legyenek
#807   2013. 12. 21. szombat 15:22
love211 love211
Ezen az oldalon én nemrég vagyok,de más oldalakon én bizony találtam és randi is volt .Nem egy alkalomra kell keresni és akkor minden sikerül.Nagyon sok itt a kapcsolatban élő és ők ezt általában nem fedik fel.Magyarul potyáznak néhány puncit és odébb állnak.Csak azt tudom a pasiknak üzenni,hogy ha udvarolsz és normálisan közeledsz a nőkhöz akkor lesz randi és lesz minden wave
#806   2013. 12. 20. péntek 11:30
keresgelök keresgelök
Lehetne latolgatni mi motivalta hogy ilyen messze utazzon, (lehet hogy eppen a közelben tartozkodott) tehat sok minden lehet. Tehat szolo pasi aki nem 40-50 km-en belül lakik az szoba sem jöhet, 2-3 talalkozo utan mar soha nem fog raerni , gondolom tudod miert.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2013. 12. 15. vasárnap 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 15. vasárnap 15:58
Szerintem pont az a komolyan vehető jelentkező, aki utazni is képes.
Egy példa. Budapestiek vagyunk, és amikor keresgéltünk, akkor levelével bekopogtatott egy Nyíregyházi, nős, jó fej, intelligens, jó kiállású srác. Ő bátran autózott miattunk. Nem, nem Budapestig. Hanem egészen Győrig, ahol a fürdő miatt ejtőztünk egy hetet. Megérte neki is kitartónak lennie, és nekünk is, hogy kitartó volt. eljen
#805   2013. 12. 19. csütörtök 17:16
X Törölt felhasználó (76535)
Mi már itt vagyunk egy pár éve de innen még csak találkozóig sem jutottunk talán a korosztályunk miatt nem találunk a közelünkből

... 510 511 512 513 514 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11044db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 12. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!