http://hu.wikipedia.org/wiki/Testt%C3%B6megindex
Sziasztok, kitöltetlen, fotónélküli adatlapok, primitív személyiségek (igen, a helyesírás számít), igénytelenség (igen, a kövérség és pocak is az) kerülnek folyamatosan elénk... Mi találtunk több férfit és párt is innen, de nagyon sokan kihullanak az első sorok után. Volt már olyan, hogy mi sem jöttünk be valakiknek, elviseltük. Szóval, önkritikával és kis igényességgel sokat lehet javítani az esélyeken. A lotyós sztorinak van párja is, kaptunk már pénzes ajánlatot mi is. Elhajtottuk....
Hát ja csak tudod ez nagyon elkeserítő,tudod én azért regisztem ide mert jól akarom magam érezni csajjal, párral vagy pasival de sajna ez nem jön össze
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 04. szombat 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 04. szombat 16:16
Törölt felhasználó (69371)

Elég sokan vannak így itt az oldalon. Vagy akkor derül ki, vagy szépen fokozatosan. Meg helyed legyen, kocsid legyen, aztán kirabol, elkábít, stb. Nagyon sokan chat-elni is így chat-elnek, hogy utalsz nekik, jobb esetben a megbeszélt időpontban tényleg van műsor, rosszabb esetben nincs. Nekem ezt olyan mondta, akik szolgáltatnak. Egyébként sok mindenből le lehet venni, hogy mire megy ki a játék, csak ahhoz értelmezni is kellene a szöveget.
Elég sokan vannak így itt az oldalon. Vagy akkor derül ki, vagy szépen fokozatosan. Meg helyed legyen, kocsid legyen, aztán kirabol, elkábít, stb. Nagyon sokan chat-elni is így chat-elnek, hogy utalsz nekik, jobb esetben a megbeszélt időpontban tényleg van műsor, rosszabb esetben nincs. Nekem ezt olyan mondta, akik szolgáltatnak. Egyébként sok mindenből le lehet venni, hogy mire megy ki a játék, csak ahhoz értelmezni is kellene a szöveget.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 04. szombat 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 04. szombat 16:11
Törölt felhasználó (904137)

Tugyàtok mi a legdúrvàb! Én össze jöttem egy csajszival tok jó volt az elején minden sokat dumcsiztunk, mire megvolt az első találka. Hát ott kiderült minden igen a csajszi szexszet akart,csak pénzért ja és aszt mondta hogy ha megyek hozzá akkor a piát én vigyem!ez mint szép is jó,hogy veszek valami piát kis görcs oldanak de,hogy lovêt is akart az már durva.Így sajna nem lett belőle semmi mert még montam neki,hogy az út szélén is találok ilyen csajokat.Hát nekem csak ez az egy kalandom volt azóta se találtam senkit.
Tugyàtok mi a legdúrvàb! Én össze jöttem egy csajszival tok jó volt az elején minden sokat dumcsiztunk, mire megvolt az első találka. Hát ott kiderült minden igen a csajszi szexszet akart,csak pénzért ja és aszt mondta hogy ha megyek hozzá akkor a piát én vigyem!ez mint szép is jó,hogy veszek valami piát kis görcs oldanak de,hogy lovêt is akart az már durva.Így sajna nem lett belőle semmi mert még montam neki,hogy az út szélén is találok ilyen csajokat.Hát nekem csak ez az egy kalandom volt azóta se találtam senkit.
Nagyobb esélye van az ötöslottón a telitalálatnak, minthogy itt találjak valakit.

Komolytalan az oldal, ide sok pár csak írogatni jár, ha egyáltalán pár. Volt akivel régebben ismizem küldtem képet, de nem kaptam róluk, most meg újra keresem őket. Erre a válasz , már korábban se jött össze....Csak kifogást keresnek, telószám kérésnél gyakorlatilag eltűntek, ez ám a valós pár.....élőben gyorsabban megy.
Egyetértek! Évek óta itt vagyok, de a találkozásig sem lehet eljutni senikivel. A legkülönbözőbb kifogások szerepelnek a válaszlevelekben, de igazából már az is nagy dolog, ha egy pár soros válaszra méltatnak! Kihalt az emberekből az intelligencia...
(Ez egy válasz tucsok26 üzenetére (2013. 12. 25. szerda 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 25. szerda 12:56

Érdekes egy dolog ez itt. Aze mber ismerkedni akar irogat sokmindenkinek. Valakinek az a gondja ha öszinte vagyok valakinek az ha nem valaki arra sem méltat hogy legalább anyit vissza írjon nem érdeklem. Igen nem vagyok független ugy szeretnék valakit találni a miértje az legyen az én dolgom. Olyan válaszok jönnek nem akarunk szédulni egy kapcsolatot nem akarunk beleronditani semmibe! Ha én igy döntöttem az az én dolgom nem más fog beleronditani az én döntésem! Nem házastársat keresek hannem sexpartner azhittam ez az oldal eről szól! Hát ezek szerint nem! Na mindegy tudom nem vagyok egy adonisz de hogy a személyes találkozásig sem akar senki eljutni ez van ezt le kelett írnom!
Mi saját tapasztalat végett kérdezük a kapcsolat jellegét . Sajnos nálunk is volt egy eset ahol a srác második randi elött mégsem vállaltabe a titkos kapcsolatot .Érdemes végig gondolni ki mit vállal és mit veszíthet .
(Ez egy válasz tucsok26 üzenetére (2013. 12. 25. szerda 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 25. szerda 12:56

Érdekes egy dolog ez itt. Aze mber ismerkedni akar irogat sokmindenkinek. Valakinek az a gondja ha öszinte vagyok valakinek az ha nem valaki arra sem méltat hogy legalább anyit vissza írjon nem érdeklem. Igen nem vagyok független ugy szeretnék valakit találni a miértje az legyen az én dolgom. Olyan válaszok jönnek nem akarunk szédulni egy kapcsolatot nem akarunk beleronditani semmibe! Ha én igy döntöttem az az én dolgom nem más fog beleronditani az én döntésem! Nem házastársat keresek hannem sexpartner azhittam ez az oldal eről szól! Hát ezek szerint nem! Na mindegy tudom nem vagyok egy adonisz de hogy a személyes találkozásig sem akar senki eljutni ez van ezt le kelett írnom!
Én itt még nem, de más oldalon már igen. Szerintem itt is lehet, de azért ez nem egy egyszerű folyamat... Ráadásul a sok kamus ember csökkenti a nem kamusok esélyeit is. :(
Össze irsz minden zagyvasagot
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 24. kedd 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 24. kedd 12:35

Törölt felhasználó (33577)

Mi is megosztanánk itt megismertünk vagy egy tucat párt, és találtunk köztük nagyon földön járó párokat is!
Bár még nem sikerült hosszabb távú kapcsolatot kialakítanunk de reménykedünk!Azt tanácsoljuk mindenkinek legyen picit több bizalommal és ne ítélkezzen felelőtlenül , mindenkinek jár az esély !
Azt tapasztaljuk az őszinteség és korrektség nekünk , bevált!
Sok sikert mindenkinek!!!!
Bár még nem sikerült hosszabb távú kapcsolatot kialakítanunk de reménykedünk!Azt tanácsoljuk mindenkinek legyen picit több bizalommal és ne ítélkezzen felelőtlenül , mindenkinek jár az esély !

Mi is megosztanánk itt megismertünk vagy egy tucat párt, és találtunk köztük nagyon földön járó párokat is!

Itt? Sehogy!
Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
Ja és sok szexet!
Ja és sok szexet!

Sziasztok ! Mi lenne az a "Ti korosztályotok"? és hol lenne az "felénk"?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 19. csütörtök 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 19. csütörtök 17:16
Törölt felhasználó (76535)

Mi már itt vagyunk egy pár éve de innen még csak találkozóig sem jutottunk talán a korosztályunk miatt nem találunk a közelünkből
Egy apró kis történet, nem is hosszítom el, pár kereset harmadiknak fiút, mire odáig eljutottunk hogy találkozás is lesz kiderült hogy az a pár már csak egy fiú......
De, nem fog senki napokat,heteket levelezni....rögtönözni kell (hajnalban 3 órakor beszéltünk először 5-re már ott is voltam pl. )
Lehet találni bár sokaknál már túlzott elvárások vannak sajnos, de persze alapvető elvárások legyenek
De, nem fog senki napokat,heteket levelezni....rögtönözni kell (hajnalban 3 órakor beszéltünk először 5-re már ott is voltam pl. )
Lehet találni bár sokaknál már túlzott elvárások vannak sajnos, de persze alapvető elvárások legyenek
Ezen az oldalon én nemrég vagyok,de más oldalakon én bizony találtam és randi is volt .Nem egy alkalomra kell keresni és akkor minden sikerül.Nagyon sok itt a kapcsolatban élő és ők ezt általában nem fedik fel.Magyarul potyáznak néhány puncit és odébb állnak.Csak azt tudom a pasiknak üzenni,hogy ha udvarolsz és normálisan közeledsz a nőkhöz akkor lesz randi és lesz minden

Lehetne latolgatni mi motivalta hogy ilyen messze utazzon, (lehet hogy eppen a közelben tartozkodott) tehat sok minden lehet. Tehat szolo pasi aki nem 40-50 km-en belül lakik az szoba sem jöhet, 2-3 talalkozo utan mar soha nem fog raerni , gondolom tudod miert.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2013. 12. 15. vasárnap 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 15. vasárnap 15:58

Szerintem pont az a komolyan vehető jelentkező, aki utazni is képes.
Egy példa. Budapestiek vagyunk, és amikor keresgéltünk, akkor levelével bekopogtatott egy Nyíregyházi, nős, jó fej, intelligens, jó kiállású srác. Ő bátran autózott miattunk. Nem, nem Budapestig. Hanem egészen Győrig, ahol a fürdő miatt ejtőztünk egy hetet. Megérte neki is kitartónak lennie, és nekünk is, hogy kitartó volt.
Egy példa. Budapestiek vagyunk, és amikor keresgéltünk, akkor levelével bekopogtatott egy Nyíregyházi, nős, jó fej, intelligens, jó kiállású srác. Ő bátran autózott miattunk. Nem, nem Budapestig. Hanem egészen Győrig, ahol a fürdő miatt ejtőztünk egy hetet. Megérte neki is kitartónak lennie, és nekünk is, hogy kitartó volt.

Mi már itt vagyunk egy pár éve de innen még csak találkozóig sem jutottunk talán a korosztályunk miatt nem találunk a közelünkből