Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 525 526 527 528 529 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#343   2013. 03. 19. kedd 16:42
X Törölt felhasználó (864532)
Komolyan mondom fölháborító ez a fajta kicsinyesség. Ki fizeti azt a vacak 5-10e ft szobát. Ez lehet kérdés egy olyan helyzetben mikor mindenki jól érzi magát? Lennék annyira büszke, hogy nem is engedném a párnak a fizetést. Ez a pasi számára nem lehet kérdés.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 19. kedd 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (295546)
2013. 03. 19. kedd 16:15
Ez hülyeség, hogy azért legyen hálás mert x emberből őt választották ki... nem szerencsejáték ez, hogy őt dobta ki a gép..... valószínű azért ő lett, mert olyan a személyisége, vonzó számotokra, valami miatt megfogott benneteket.. stb.... innentől kezdve nem lehet tucat termék.....Megkérdezem újra, nektek nem kell hálásnak lennetek, hogy a 3. fél valami pluszt adott nektek amire vágytok????? Vagy ez mellékes????

Hol érdekli az embert, hogy ti már az előző partnernél helyet biztosítottatok??? Ez egy új szituáció, ha 3-4 alkalommal összejöttök akkor azért fizessen mindig a pasi, mert ti egy korábbi partnernél már letudtátok???? És ez a majd elgondolkodom rajta hogy akarom e hogy mindig ő fizessen... ne hari , de ez felsőbbrendűség! Ez kb azt jelenti, figyelj úgy ugrálsz ahogy mi fütyülünk és kuss a neved!
A kereslet kínálatnál meg nem a mennyiségre utaltam hanem arra hogy az egyik fél keres valamit amit a másik fél kínál....
#342   2013. 03. 19. kedd 16:15
X Törölt felhasználó (295546)
Ez hülyeség, hogy azért legyen hálás mert x emberből őt választották ki... nem szerencsejáték ez, hogy őt dobta ki a gép..... valószínű azért ő lett, mert olyan a személyisége, vonzó számotokra, valami miatt megfogott benneteket.. stb.... innentől kezdve nem lehet tucat termék.....Megkérdezem újra, nektek nem kell hálásnak lennetek, hogy a 3. fél valami pluszt adott nektek amire vágytok????? Vagy ez mellékes????

Hol érdekli az embert, hogy ti már az előző partnernél helyet biztosítottatok??? Ez egy új szituáció, ha 3-4 alkalommal összejöttök akkor azért fizessen mindig a pasi, mert ti egy korábbi partnernél már letudtátok???? És ez a majd elgondolkodom rajta hogy akarom e hogy mindig ő fizessen... ne hari , de ez felsőbbrendűség! Ez kb azt jelenti, figyelj úgy ugrálsz ahogy mi fütyülünk és kuss a neved!
A kereslet kínálatnál meg nem a mennyiségre utaltam hanem arra hogy az egyik fél keres valamit amit a másik fél kínál....
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 19. kedd 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (764681)
2013. 03. 19. kedd 07:59
Nem szeretném ha az derülne ki, hogy fejőstehénnek nézném a pasikat, vagy azt az egy konkrét pasit. Az esetek 90%-ban mi adjuk a helyet a 10%-ban pedig az erdőkerülő. smile
Viszont, ha mégis úgy alakulna, hogy motelbe kell menni, azt igenis elvárom, hogy a pasi ajánlja fel, hogy majd ő rendezi, lévén ő nem tudott helyet biztosítani, mert mi már tudtunk az elmúlt pár alkalommal. Ha netán ez a helyzet tartóssá válna (mármint a motelezés), akkor majd idővel elgondolkodom rajta, hogy elfogadjam-e minden felajánlását vagy néha mi rendezzük a számlát. De ezt hagy döntsem már el én, hogy akarom-e hogy mindig ő fizessen vagy sem.
Hogy miért legyen hálás kedves Rocco28? Azért, mert a 150 jelentkező közül őt szemeltük ki. Ugyanis nem írtunk alá senkivel sem 10 évre szerződést. Nagyon könnyen ki lehet esni a pixisből. Azt meg már meg sem kérdezem, hogy szerinted ki tudná könnyebben pótolni a másikat?
Lehet, hogy ez így arrogánsnak tűnik, de te példálóztál a kereslet-kínálattal. Nos, pasiból van jelentős túlkínálat.
#341   2013. 03. 19. kedd 11:00
Gabriel_Grey Gabriel_Grey VIP
Megjegyzem, szerintem a szexpartner keresés is az EMBERNÉL kezdődik, legalábbis nálam mindenképp. Nem ott, hogy megnézzük egymás nemi szervét, és utána mehet a buli. De lehet, hogy ezzel egyedül vagyok.
#340   2013. 03. 19. kedd 10:52
Gabriel_Grey Gabriel_Grey VIP
A címre válaszolva, nem. Ennek nyilván sok oka van, de a legvalószínűbb, hogy senki nem keres olyan embert, mint én.
#339   2013. 03. 19. kedd 09:02
ravenna ravenna VIP Admin
Egy picit vissza lehet venni az indulatból.... mindenkinek!

Azt hiszem, hogy a fórum címe az, hogy "Találtál már szexpartnert itt ....." és nem az, hogy ha végre valaki talált, azt ki és hogy finanszírozza meg. De hogy én is OFF legyek: Ez is egy kölcsönös játék és én azt vallom hogy a közös öröm közös egyéb vonzatokkal is jár. ( példának okáért, ha valaki engem folyamatosan meghív, vacsorázni visz, cserébe meg elvárja hogy keféljünk az számomra olyan mintha ezzel fizetne ki. Természetesen mindenki individualista, szóval mást jelent neki a dolog )
Másrészt viszont az hogy sokszáz jelentkezőből kinek ki lett a szerencsés, az is nagyban múlik a véletlenen. És azért azt nem hiszem hogy mindenki "könnyen pótolható". A könnyen pótolható dolgok azok akik vagy nem bonyolultak, vagy a mérce alacsony a másik oldalon. Nem kell ezt sem arrogáns gondolatnak venni, csak arra próbálok rámutatni, hogy ez egy nagyon kétélű fegyver.
#338   2013. 03. 19. kedd 08:24
X Törölt felhasználó (857830)
Kezd ez az egész lassan egy közbeszerzési pályázatra hasonlítani....
#337   2013. 03. 19. kedd 07:59
X Törölt felhasználó (764681)
Nem szeretném ha az derülne ki, hogy fejőstehénnek nézném a pasikat, vagy azt az egy konkrét pasit. Az esetek 90%-ban mi adjuk a helyet a 10%-ban pedig az erdőkerülő. smile
Viszont, ha mégis úgy alakulna, hogy motelbe kell menni, azt igenis elvárom, hogy a pasi ajánlja fel, hogy majd ő rendezi, lévén ő nem tudott helyet biztosítani, mert mi már tudtunk az elmúlt pár alkalommal. Ha netán ez a helyzet tartóssá válna (mármint a motelezés), akkor majd idővel elgondolkodom rajta, hogy elfogadjam-e minden felajánlását vagy néha mi rendezzük a számlát. De ezt hagy döntsem már el én, hogy akarom-e hogy mindig ő fizessen vagy sem.
Hogy miért legyen hálás kedves Rocco28? Azért, mert a 150 jelentkező közül őt szemeltük ki. Ugyanis nem írtunk alá senkivel sem 10 évre szerződést. Nagyon könnyen ki lehet esni a pixisből. Azt meg már meg sem kérdezem, hogy szerinted ki tudná könnyebben pótolni a másikat?
Lehet, hogy ez így arrogánsnak tűnik, de te példálóztál a kereslet-kínálattal. Nos, pasiból van jelentős túlkínálat.
#336   2013. 03. 18. hétfő 21:23
X Törölt felhasználó (33028)
ok, én az ideális esetre gondoltam!
ha egy pasi magánakciózik, akkor már rég nem közös érdek minden, az tény.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 18. hétfő 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857830)
2013. 03. 18. hétfő 14:29
...de azért valljuk be, a nő is akarja... ezen nincs mit kertelni....

Azért erre minden esetben nem vennék mérget... sokszor azt érzem, hogy a nő inkább csak beletörődik. Legyen meg Apa öröme. (Az meg külön történet, hogy vannak, akik egyfajta meglepinek szánják az élményt, azokról meg nem is teszek említést, akik az asszony tudta nélkül szervezkednek, csaliként használva őt....)
#335   2013. 03. 18. hétfő 20:05
ha nem látszik hogy a nő akarja akkor szerintem felejtős a dolog, sok jó nem fog kisülni belőle....
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 18. hétfő 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 18. hétfő 14:29

Azért erre minden esetben nem vennék mérget... sokszor azt érzem, hogy a nő inkább csak beletörődik. Legyen meg Apa öröme. (Az meg külön történet, hogy vannak, akik egyfajta meglepinek szánják az élményt, azokról meg nem is teszek említést, akik az asszony tudta nélkül szervezkednek, csaliként használva őt....)
#334   2013. 03. 18. hétfő 19:59
A hely dolog azért is kritikus, mert hiába lakik egyedül a pasi vagy nő ha úgy kezdi az egyik fél ( bármelyik ) , hogy nálunk nem lehet akkor a másik oldal mondhatja magában ha ti nem engedtek be a lakásotokba akkor én miért engedjelek be az enyémbe???
Hálás dolog... még mindig nem értem.... Ha egy pár eldönti, hogy kell nekik egy beszálló ( bármilyen nemű ) Akkor miért kellene hálásnak lennie annak a személynek??? Értem, hogy a pár összetartozik, de valami hiányzik nekik vagy újdonságot akarnak amit saját maguk NEM tudnak megadni csak MÁS..... Kereslet-kínálat találkozik, mindenki ad valamit....
Vagy a másik oldalról nézve a párnak nem kéne hálásnak lennie, hogy a 3. fél ( nő/ffi ) megadta azt a pluszt amire vágytak????
Az éremnek két oldala van smile

A rokonokat meg nem kell belekeverni, úgysem értenék meg smile
(Ez egy válasz debrecenipar üzenetére (2013. 03. 18. hétfő 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 18. hétfő 17:36
Mondjuk azért mert idegenként beengednek az intim szférájukba. Természetesen nem kell dicshimnuszokat zengeni, de ne érezd úgy, hogy csatlakozhatsz. Mert ha bevesznek, akkor is kívül álló maradsz. Nem fognak meghívni, hogy bemutassanak a családnak, vagy velük ünnepeld a karácsonyt.

De ha már bevesz valaki a szexuális életbe, akkor légy hálás.

Bár ezt neked írtam, de úgy értettem, hogy az egyedül álló férfi legyen hálás. És mivel férfiról beszélünk, itt nem a 20 éves fiatalokra gondolunk. De azért egy 30-40 éves férfi még ha egyedül van is, ezért legyen már annyira önálló, hogy nem a szüleivel lakik. (Itt nem azokra gondolunk, akik a szüleiket ápolják, mert ők kivételek.)

Ha meg egyedül lakik, akkor nem egyszerűbb, hogy nála legyen egy ilyen találka, ha már az első személyes találkozó megvolt pl egy semleges helyen. Olcsóbb is, kényelmesebb is. Igaz egy kis takarítással jár előtte. Meg utána.

Nem személyeskedünk, csak mi így gondoljuk.
#333   2013. 03. 18. hétfő 17:46
debrecenipar debrecenipar
Bocs, azt akartuk írni, hogy:
"Természetesen nem kell dicshimnuszokat zengeni, de ne érezd úgy, hogy csatlakozhatsz, mert az neked egy beszélgetés után jár, ha szimpatikusnak találtak."

Azért azok, akik tartós párkapcsolatban élnek tudják, hogy minden nap érezteted a pároddal, hogy mennyire jó, hogy ott van neked. Nem hízelgéssel, hanem gesztusokkal. A párok biztosan értik, hogy mire gondolunk. Ez az, ami a szóló férfiak többségéből hiányzik szerintünk.
(Ez egy válasz debrecenipar üzenetére (2013. 03. 18. hétfő 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 18. hétfő 17:36
Mondjuk azért mert idegenként beengednek az intim szférájukba. Természetesen nem kell dicshimnuszokat zengeni, de ne érezd úgy, hogy csatlakozhatsz. Mert ha bevesznek, akkor is kívül álló maradsz. Nem fognak meghívni, hogy bemutassanak a családnak, vagy velük ünnepeld a karácsonyt.

Bár ezt neked írtam, de úgy értettem, hogy az egyedül álló férfi legyen hálás. És mivel férfiról beszélünk, itt nem a 20 éves fiatalokra gondolunk. De azért egy 30-40 éves férfi még ha egyedül van is, ezért legyen már annyira önálló, hogy nem a szüleivel lakik. (Itt nem azokra gondolunk, akik a szüleiket ápolják, mert ők kivételek.)

Ha meg egyedül lakik, akkor nem egyszerűbb, hogy nála legyen egy ilyen találka, ha már az első személyes találkozó megvolt pl egy semleges helyen. Olcsóbb is, kényelmesebb is. Igaz egy kis takarítással jár előtte. Meg utána.

#332   2013. 03. 18. hétfő 17:36

(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 17. vasárnap 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (295546)
2013. 03. 17. vasárnap 21:35
Ha egy pár férfit keres akkor miért lenne nagy ajándék, hogy beveszik?
#331   2013. 03. 18. hétfő 17:07
Mi is így gondoljuk. Azért az, hogy egy pasi hogy áll hozzá a találkozóhoz sokat elárul arról, hogy mennyire lesz figyelmes a nővel. Itt nem feltétlen a számlára gondolok. De mi is olvasunk zalaipar-hoz hasonló leveleket. Mi azoknak is válaszolunk egy nemmel.

Természetesen olyat is olvasunk, ami nem egykét szavas, és nem arról szól, hogy ki mit csinálna a lány tagunkkal. De olyat még mi sem olvastunk, hogy bármelyik pasi aki írt volna, azt ajánlotta volna, hogy esetleg nála. Pedig ez kézenfekvő lenne, meg ingyen is.

Ti nem így gondoljátok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 18. hétfő 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (764681)
2013. 03. 18. hétfő 16:02
Ifjonti koromból úgy emlékszem, hogy amikor a lovag vacsorázni hívott, azt ő állta, ha motelbe vitt, azt is. Pedig, ha hagytam magam akkor biztosan én is akartam.
Én nem azt mondtam, hogy minduntalan hotelbe cipeljen, mert lehet hogy oda nem is akarok menni. Sőt, többnyire mi adjuk a helyet, bár nem odahaza. De ha észreveszem egy pasin, hogy garasoskodik, akkor annak kb. pont ott volt vége.
Lehet rám fujjolni.
#330   2013. 03. 18. hétfő 17:07
Mi sem találkoztunk még ilyennel. De hozzánk mindegyik eljött volna. Csak azt nem értjük, hogy az ilyenek a szüleikkel élnek 40 évesen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 18. hétfő 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (792286)
2013. 03. 18. hétfő 07:54
Sajnos az esetek nagy részében az itt lévők nem mernek kibújni az internet adta inkognitóból!
Mi próbálunk partnert keresni.............volt is innen akivel találkoztunk, sajnos megszakadt.
Jó lenne ha egy szexparnter kereső oldalra olyanok regisztrálnának akik valóban azt is keresnek nem csak a képek nézegetésében és az írogatásban élnék ki magukat.
A témához: hogy hol és ki fizesse a szobát.....................olyan pasi még nem jelentkezett még nálunk aki azt mondta volna "szívesen látlak bennetek nálam"!
#329   2013. 03. 18. hétfő 16:02
X Törölt felhasználó (764681)
Ifjonti koromból úgy emlékszem, hogy amikor a lovag vacsorázni hívott, azt ő állta, ha motelbe vitt, azt is. Pedig, ha hagytam magam akkor biztosan én is akartam.
Én nem azt mondtam, hogy minduntalan hotelbe cipeljen, mert lehet hogy oda nem is akarok menni. Sőt, többnyire mi adjuk a helyet, bár nem odahaza. De ha észreveszem egy pasin, hogy garasoskodik, akkor annak kb. pont ott volt vége.
Lehet rám fujjolni.
#328   2013. 03. 18. hétfő 14:29

(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 18. hétfő 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33028)
2013. 03. 18. hétfő 12:12
vki nekem is fizethetné a lakáshitelemet smile
cserébe szolgáltatom magam - ja, de ez másik fórumtéma nyes
na azért ez már ultragáz!

azt hiszem, itt azért is nehéz a kereslet-kínálat egymásra találása, mert az emberek azt hiszik, h ha már 1 nő is van a dologban, akkor őt meg kell védeni, nehogy "kurvának" nézzék.
nem mondom, tényleg van erre példa, de azért valljuk be, a nő is akarja... ezen nincs mit kertelni.
ha mindenki akarja, akkor közös érdek, nem vmiféle extra szolgáltatás egy szegény, sanyargatott sorsú pasinak, h megdughassa a nőt... vagyis, ha motel, akkor közös ktgviselés a normális.
#327   2013. 03. 18. hétfő 12:12
X Törölt felhasználó (33028)
vki nekem is fizethetné a lakáshitelemet smile
cserébe szolgáltatom magam - ja, de ez másik fórumtéma nyes
na azért ez már ultragáz!

azt hiszem, itt azért is nehéz a kereslet-kínálat egymásra találása, mert az emberek azt hiszik, h ha már 1 nő is van a dologban, akkor őt meg kell védeni, nehogy "kurvának" nézzék.
nem mondom, tényleg van erre példa, de azért valljuk be, a nő is akarja... ezen nincs mit kertelni.
ha mindenki akarja, akkor közös érdek, nem vmiféle extra szolgáltatás egy szegény, sanyargatott sorsú pasinak, h megdughassa a nőt... vagyis, ha motel, akkor közös ktgviselés a normális.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 18. hétfő 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 18. hétfő 10:20
Szerintem közös móka, közös kiadás!

Szerinted... meg szerintem is. A többség viszont valahogy másként gondolja. Nekem volt olyan is, aki mobiltelcsi feltöltést is szeretett volna vagy olyan, aki a tankolásba is bevont volna...
#326   2013. 03. 18. hétfő 11:40
X Törölt felhasználó (792286)
Ezzel az utolsó mondattal csak a gesztusra szerettünk volna utalni.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 03. 18. hétfő 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2013. 03. 18. hétfő 08:19
Nem fogjátok tudni a kamusokat kiszűrni... Mert ugye az hogy ki lesz a kamus, azt senki se tudja előre. Se egy üzemeltető, sem egy partnerkereső. És hogy valóban azok regisztráljanak akik tényleg keresnek? Mi rá a megoldás? Fiztőssé tenni? Vagy mondjuk valami kontrol? Elhiheted, hogy az emberi elme olyan kreatív hogy kikerüli ezt.
És hogy ki fizesse a szobát? Szerintem közös móka, közös kiadás! Mellesleg meg az kizárt hogy bárkivel, akivel csak úgy szex céljára ismerkednénk bevinnénk a saját lakásunkba. És szerintem ezzel a szóló pasik-nők is lehetnek hasonlóan. ( Bár bizonyára van aki bátrabb, vagy kevésbé megfontolt.)
#325   2013. 03. 18. hétfő 10:20
Szerintem közös móka, közös kiadás!

Szerinted... meg szerintem is. A többség viszont valahogy másként gondolja. Nekem volt olyan is, aki mobiltelcsi feltöltést is szeretett volna vagy olyan, aki a tankolásba is bevont volna...
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 03. 18. hétfő 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2013. 03. 18. hétfő 08:19
Nem fogjátok tudni a kamusokat kiszűrni... Mert ugye az hogy ki lesz a kamus, azt senki se tudja előre. Se egy üzemeltető, sem egy partnerkereső. És hogy valóban azok regisztráljanak akik tényleg keresnek? Mi rá a megoldás? Fiztőssé tenni? Vagy mondjuk valami kontrol? Elhiheted, hogy az emberi elme olyan kreatív hogy kikerüli ezt.
És hogy ki fizesse a szobát? Szerintem közös móka, közös kiadás! Mellesleg meg az kizárt hogy bárkivel, akivel csak úgy szex céljára ismerkednénk bevinnénk a saját lakásunkba. És szerintem ezzel a szóló pasik-nők is lehetnek hasonlóan. ( Bár bizonyára van aki bátrabb, vagy kevésbé megfontolt.)
#324   2013. 03. 18. hétfő 08:36
X Törölt felhasználó (875515)
Hamarosan a szoba dolog is megoldódik,jön a jó idő ,lehet menni a szabad ég alá ki a rétre ,kukoricásba ,vagy a széna kazal alá smile lehetőség tengernyi ,csak élni kell vele ,ja meg a nudista strand smile

... 525 526 527 528 529 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10863db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 29. kedd

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!