Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 527 528 529 530 531 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#305   2013. 03. 16. szombat 09:04
debrecenipar debrecenipar
A helyről való gondoskodás nem feltétlen jelenti azt, hogy szállodába kell menni, azért egy 30-as 40-es férfi rendelkezzen már saját lakással. Egy ilyen kapcsolatban a pár mindig többet kockáztat. Ugye sokan írják, hogy a diszkréció nagyon fontos. Azért egy szállodában előfordulhat, hogy összefutsz egy ismerőssel. Ha ugyanez egy lépcsőházban történik, akkor egy baráthoz mentek éppen. Nem?

Meg azért a férfi legyen férfi. Tehát próbáljon meg megszervezni dolgokat. Így ne várja el egy egyedül álló férfi, hogy a másik pár szervezzen meg mindent. Mert azért egy ilyen hármas hetero felállásban elsősorban a nőről szól. Meg arról, hogy az egyedül álló férfi szeretkezhet egy hölggyel. Ha pedig ezt szeretné, akkor tegyen érte.

Tudod, sokan nem keresnek férfit. Mi sem, mert:

- nem szeretjük, ha ingyen kurvának nézik a hölgyet. A keresőkön lévő szóló férfik többsége ilyen, elnézést a kivételektől.
- párral vágy valósítható meg szerintünk, minden, ami csak egy férfival is lehetséges, meg ugye ott van még egy hölgy
- a pároknál evidens, hogy mindenki kiveszi a részét a szervezésből.
- párok általában fotós, egész alakos reg lappal rendelkeznek
- nem várják el, hogy egy farok kép alapján szimpátiát mutasson bárki ( mondjuk nem érjük, hogy a farka alapján, vagy kép nélkül el lehet dönteni, hogy alkatilag tetszik-e a másik)
- megértik, hogy ez nem arról szól, hogy a pár a hét bármelyik napján ráér

Nálunk már jelentkezett pár pasi, és volt aki írta, hogy neki pl jó lenne a hétvégén.

Itt három dolgot jegyeznénk meg.
- adatlap olvasás nagyon fontos
- nehogy már a pár alkalmazkodjon csak mert a pasinak akkor jó.
- ne egyből azzal jöjjön, hogy a másik mikor álljon rendelkezésre. Szerinted az ilyen mennyire figyelmes az ágyban.

Természetesen ezeket nem azért írtuk, hogy bárkit megbántunk, csak mi így látjuk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 15. péntek 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (295546)
2013. 03. 15. péntek 19:51
Nem gondolod, hogy pont az egyik legfontosabb dolgot nem tudja adni a pár?? A 3. embert!!!! Hiszen ezért keresnek és ahogy a kommenteket olvasom elég nehéz találni!!!! Ezen kellene elgondolkodni azon kedves pároknak akik azzal jönnek, hogy a pasi fizesse a szállást és kizárólag ő oldja meg a helyet is. Közös a döntés, közös az akarat, közösek a költségek!!!!
#304   2013. 03. 15. péntek 19:51
X Törölt felhasználó (295546)
Nem gondolod, hogy pont az egyik legfontosabb dolgot nem tudja adni a pár?? A 3. embert!!!! Hiszen ezért keresnek és ahogy a kommenteket olvasom elég nehéz találni!!!! Ezen kellene elgondolkodni azon kedves pároknak akik azzal jönnek, hogy a pasi fizesse a szállást és kizárólag ő oldja meg a helyet is. Közös a döntés, közös az akarat, közösek a költségek!!!!
(Ez egy válasz debrecenipar üzenetére (2013. 03. 15. péntek 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 15. péntek 18:46
Szerintünk is gondokodjon a harmadik. Elég faramuci dolog elvárni, hogy mindent a pár adjon. Vigye haza a harmadikat, mert esetleg ő még a szüleivel lakik, meg gondoskodjo na szórakoztatásáról.
#303   2013. 03. 15. péntek 18:46
debrecenipar debrecenipar
Szerintünk is gondokodjon a harmadik. Elég faramuci dolog elvárni, hogy mindent a pár adjon. Vigye haza a harmadikat, mert esetleg ő még a szüleivel lakik, meg gondoskodjo na szórakoztatásáról.
#302   2013. 03. 15. péntek 11:32
X Törölt felhasználó (39012)
gyönyörű vagy!! bőven megéri szerintem is smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 15. péntek 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (865403)
2013. 03. 15. péntek 09:23
Sziasztok!
Szerintünk is ha valaki be szeretne szállni 3.-nak, akkor gondoskodjon a helyről. Ennyit megér szerintünk egy ilyen élmény smile
#301   2013. 03. 15. péntek 11:19
X Törölt felhasználó (865403)
Szintén zenész smile
(Ez egy válasz apning üzenetére (2013. 03. 08. péntek 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 08. péntek 08:03
Lehet hogy nehéz de nem lehetetlen. Mi próbáltunk párokkal is kapcsolatba lépni, de a négyes összhangot és szimpátiát nagyon nehéz összehozni. Végül újra elkezdtük végignézni a férfi jelentkezőket és abból sokkal könnyebb volt választani. Így aztán maradtunk pasinál.
De azt hozzátenném hogy a nagyrésze esélytelenül indult. Akit esélyesnek gondoltunk annak egy része megijedt. Két pasival találkoztunk. Abból az egyik a tali után ijedt meg. Maradt egy.
De több tucatnak természetesen mi is nemet mondtunk.
#300   2013. 03. 15. péntek 11:09
X Törölt felhasználó (827053)
sajnos még mindig nem..
#299   2013. 03. 15. péntek 09:24
Mi találtunk innen partnert, 2x is, de csak ffi személyében. Párral hosszabb távon nem sikerült még.
Nem csak a kamusok miatt van ez, szerintünk ez nem egy annyira egyszerű dolog. Ha egy éjszakás kalandra keres valaki, akkor igen, de hosszabb távra sok mindennek meg kell felelni kölcsönösen, szerintünk.
#298   2013. 03. 15. péntek 09:23
Sziasztok!
Szerintünk is ha valaki be szeretne szállni 3.-nak, akkor gondoskodjon a helyről. Ennyit megér szerintünk egy ilyen élmény smile
#297   2013. 03. 14. csütörtök 21:20
X Törölt felhasználó (876635)
Mi nemrég keresgélünk a párommal egy csajt de nagyon reménytelennek tűnik az egész!!
Sok kamus van ezt vettem észre a pár nap alatt mióta ide járunk,de ha valaki nem gondolja komolyan nem is értem mit vagy kit keres itt!!!
#296   2013. 03. 14. csütörtök 20:22
X Törölt felhasználó (33028)
ezzel tökéletesen egyetértek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 14. csütörtök 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (295546)
2013. 03. 14. csütörtök 19:42
Véleményem szerint akkor kell csak a pasinak fizetni a szobát ha a nővel kettesben megy el...
Ha párral megy el akkor akkor közösen kell fizetni vagy egyik alkalommal ő másik alkalommal a másik fél.... Miért kéne csak a pasinak fizetni???? Mindkét fél keres valakit... a páros pasit a pasi párt.... Azért mert a páros viszi a nőt akkor minden kötelesség le van tudva???? Az ilyen dolgok miatt sem találnak egymásra sokan....
#295   2013. 03. 14. csütörtök 19:42
X Törölt felhasználó (295546)
Véleményem szerint akkor kell csak a pasinak fizetni a szobát ha a nővel kettesben megy el...
Ha párral megy el akkor akkor közösen kell fizetni vagy egyik alkalommal ő másik alkalommal a másik fél.... Miért kéne csak a pasinak fizetni???? Mindkét fél keres valakit... a páros pasit a pasi párt.... Azért mert a páros viszi a nőt akkor minden kötelesség le van tudva???? Az ilyen dolgok miatt sem találnak egymásra sokan....
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 14. csütörtök 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (388655) VIP
2013. 03. 14. csütörtök 11:05
Nekünk is ez a véleményünk, pasi gondoskodjon a helyszínről. "Miért, nálaok nem lehet?" - na ettől szoktam kibukni! Párok esetében motelre szoktunk gondolni, ami szerintem normális dolog, de sokan sajnálják az 5 pénz egy panzióra, már ha eljut a társalgás eddig a szintig.
#294   2013. 03. 14. csütörtök 11:19
X Törölt felhasználó (857830)
Ööö.. csak halkan kérdem, hogy hol találni (normális) kétágyas szobát 5kHUF/éjszaka áron, egy éjszakára?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 14. csütörtök 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (388655) VIP
2013. 03. 14. csütörtök 11:05
Nekünk is ez a véleményünk, pasi gondoskodjon a helyszínről. "Miért, nálaok nem lehet?" - na ettől szoktam kibukni! Párok esetében motelre szoktunk gondolni, ami szerintem normális dolog, de sokan sajnálják az 5 pénz egy panzióra, már ha eljut a társalgás eddig a szintig.
#293   2013. 03. 14. csütörtök 11:05
X Törölt felhasználó (388655) VIP
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 14. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (764681)
2013. 03. 14. csütörtök 08:26
Alapvetően mi sem otthonra visszük, hanem egy hétvégi házba, ami fűthető és van benne fürdőszoba.
Az otthonunk a mi kis fészkünk.
Azon kívül nem istentől elrugaszkodott gondolat az, hogy a pasi gondoskodjon helyszínről. Én legalábbis a magam részéről nem lennék hajlandó szobát kivenni. Az legyen a pasi feladata.
#292   2013. 03. 14. csütörtök 08:26
X Törölt felhasználó (764681)
Alapvetően mi sem otthonra visszük, hanem egy hétvégi házba, ami fűthető és van benne fürdőszoba.
Az otthonunk a mi kis fészkünk.
Azon kívül nem istentől elrugaszkodott gondolat az, hogy a pasi gondoskodjon helyszínről. Én legalábbis a magam részéről nem lennék hajlandó szobát kivenni. Az legyen a pasi feladata.
#291   2013. 03. 13. szerda 19:02
X Törölt felhasználó (33028)
Mi párként párnál voltunk és ők nálunk. (és hogy ne legyek off: itt találtuk a párt)
Eszünkbe sem jutott, h máshova menjünk.... és nincs is rossz élményem ezzel kapcsolatban.
Persze, ha tartanék tőle, biztos kivettünk volna egy szobát, hisz az kézenfekvő.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 12. kedd 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (849001)
2013. 03. 12. kedd 21:30
Sziasztok nem tudom hova soroljam a kérdésemet így ide kerül.
Arra lennék kíváncsi ki hogyan oldja meg a helyszínt ha összejön egy találka, ha már sikerült szexpartert találni a GG-n?.
Mi eddig csak klubban ismerkedtünk, de most lehet lesz lehetőség egy privát találkára.
Valahogy a legjobb a saját megszokott környezetben lenne, de gyermekes pár ként azért első a biztonság.
Olvasom hogy sokan hazaviszik a házibarátot, valahogy mi is ezt szeretnénk, azért a partner már csak átment jópár szűrőn mire komolyra fordult a szó, de azért a kisördög csak nem alszik, csak eszébe jut az embernek sokféle lehetőség a rosszabbik fajtából.
Igazából aki már gyakorlott, mit tanácsol, hagyatkozhatok arra hogy egyébként kitűnő ember ismerő vagyok, vagy ettől azért jobban kell vigyázni. Úgy gondoltam hogy elsőnek összefutunk egy kötetlen beszélgetésre és ha ott is azt a formáját hozza mint a levelezések alkalmával akkor, jöhet hozzánk. Ha meg bármiféle kétség merül fel, akkor valami más megoldás pl panzió, csak akkor arra keresni kell valami alkalmasat, stb.
#290   2013. 03. 12. kedd 21:57
ravenna ravenna VIP Admin
Az otthon maradjon meg annak ami. Azaz az otthonotoknak!
Egy külső ember, még ha annyira ismeritek is, valahogy még is idegen fog maradni, ha pedig valami nem jól sikerül, akkor a környezet tartalmazza az esetleges negatív emlékeket is. Nem hiszem hogy boldogsággal töltene el, ha a "hitvesi ágy" egy szerencsétlen este emlékeit is kivetiti rátok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 12. kedd 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Arra lennék kíváncsi ki hogyan oldja meg a helyszínt ha összejön egy találka, ha már sikerült szexpartert találni a GG-n?.
Mi eddig csak klubban ismerkedtünk, de most lehet lesz lehetőség egy privát találkára.
Valahogy a legjobb a saját megszokott környezetben lenne, de gyermekes pár ként azért első a biztonság.
Olvasom hogy sokan hazaviszik a házibarátot, valahogy mi is ezt szeretnénk, azért a partner már csak átment jópár szűrőn mire komolyra fordult a szó, de azért a kisördög csak nem alszik, csak eszébe jut az embernek sokféle lehetőség a rosszabbik fajtából.
Igazából aki már gyakorlott, mit tanácsol, hagyatkozhatok arra hogy egyébként kitűnő ember ismerő vagyok, vagy ettől azért jobban kell vigyázni. Úgy gondoltam hogy elsőnek összefutunk egy kötetlen beszélgetésre és ha ott is azt a formáját hozza mint a levelezések alkalmával akkor, jöhet hozzánk. Ha meg bármiféle kétség merül fel, akkor valami más megoldás pl panzió, csak akkor arra keresni kell valami alkalmasat, stb.
#289   2013. 03. 12. kedd 21:49
X Törölt felhasználó (875515)
Az otthonom privát terület ,mert az az otthonom,vannak búvóhelyek,és kiadó lakások órákra pont erre a célra,egyszer én fizettem a szobát egyszer ők ,első alakalommal aki meghívja találkára az illetőt szerintem az fizeti...nálunk így volt,ez az otthon a gyerekek otthona is ,semmiképp sem hancuroznék benne idegennel.Ez az én meglátásom . .)
#288   2013. 03. 12. kedd 21:30
X Törölt felhasználó (849001)
#287   2013. 03. 10. vasárnap 23:25
Nyúlmedve Nyúlmedve
„Nyúlvmedve írtam nekem, hogy a jobb kinézetért tehetek, erre írtam, hogy ahhoz pénz kell.
Nem értem Te vagy nem olvastad el, amit írtam, vagy nem vagy otthon a szöbegértésben

No, fuss neki még egyszer… Most mit is írtál Te igazán? smile
Ám mielőtt nagyon sajnáltatnád magad, butaság azt gondolni, hogy csak konditeremben tehetsz a jó kinézetedért. Ha nem telik havi 10-20-30 ezer forintos bérletre, edzéstervekre és stb-kre, akkor keresd az alternatív megoldásokat. Saját tapasztalatból mondom, hiszen nyáron én is ritkán járok terembe (mert pihenek,nyaralok, csavargok), hogy tökéletes edzőpartner illetve edzőtárgy lehet a Te tested is akár. A fekvőtámaszhoz, a felülésekhez, a kocogáshoz, a hátizmozáshoz, a négyütemű fekvőtámaszokhoz, tehát a natúr-testedzéshez nem kell pénz, mint ahogyan nem kell mindennapos csülök, disznósajt és chips-zabálás, sörvedelés elfelejtéséhez sem. Csak egy kis odafigyelésre és akaraterőre van szükség. Kezdj el naponta 5-6 alkalommal kezdetnek úgy3x30 fekvőtámaszt lenyomni. No meg kétszer ennyi felülést. Akár futhatsz naponta kétszer 5-10 kilométert. Ha kevesebb megy ezekből, akkor kevesebbet…
A munkakereséshez illetve a munkához meg igyekezetre, szorgalomra van szükség. Mindez feltételezi, hogy nem kettesre tudtad a tananyagot.
A személyes higiéné meg szintúgy nem pénzfüggő.
Tehát mindez tényleg nem nagy dolog!
Ha elégedett leszel önmagaddal, akkor az önbizalmad is megnő, könnyebb lesz normális párkapcsolatokat kialakítanod. Ha örök vesztesként tekintesz magadra, akkor az is maradsz! Ilyen egyszerű a képlet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 07. csütörtök 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (846377)
2013. 03. 07. csütörtök 11:36
Lentebb írtam, hogy átlagosoktól 1-2 fokkal szebb lányok érdekelnek, de oda írtam azt is, hogy nem a plázacicák érdekelnek.

Nyúlvmedve írtam nekem, hogy a jobb kinézetért tehetek, erre írtam, hogy ahhoz pénz kell.

Nem értem Te vagy nem olvastad el, amit írtam, vagy nem vagy otthon a szöbegértésben?
#286   2013. 03. 10. vasárnap 14:37
X Törölt felhasználó (846377)
Nem!
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2013. 03. 10. vasárnap 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 10. vasárnap 10:28
És most tölünk várod a problémáid megoldását???

... 527 528 529 530 531 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10865db
Utolsó üzenet: ma 13:04

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!