Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 542 543 544 545 546 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#199   2013. 03. 02. szombat 08:49
X Törölt felhasználó (857722)
Ugy nem lehet szexpartnert találni !!! mintha férjet vagy feleséget keres valaki szexpartnert munkatársat nem
válogathat senki!!
#198   2013. 03. 02. szombat 07:51
kokler146 kokler146
Szia érdekes dolog ez a képcsere mert ha én írok valakinek hogy szimpatikus...... akkor a válaszlevélbe ha ír az illető akkor írja hogy ismerkedjünk és megadja a címét és ott képcsere ez így rendben is van szerintem! De utóbbi pár levelet amit kapunk megkeresnek minket hogy ismerkednének velünk mire visszaírok hogy rendben és megadom a címünket hogy ott tudunk arcos képet cserélni! Na erre a levélre visszaír ide és elküldi az ö mail címét na ekkor szoktam befejezni az ismerkedést! mert szerintem ebben Nyúlmedvének van igaza hogy ö keresett meg hogy ismerkedjünk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 02. szombat 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (295546)
2013. 03. 02. szombat 07:39
Pedig sok megkereső vár el először képet.....
Ha valakivel ismerkedsz akkor úgy kezdődik a dolog , hogy mindkét fél látni akarja a másikat amibe bele is egyeznek... ha már kiadja magát az ember akkor tudnia kell ki van / volt a másik oldalon....
#197   2013. 03. 02. szombat 07:39
X Törölt felhasználó (295546)
Pedig sok megkereső vár el először képet.....
Ha valakivel ismerkedsz akkor úgy kezdődik a dolog , hogy mindkét fél látni akarja a másikat amibe bele is egyeznek... ha már kiadja magát az ember akkor tudnia kell ki van / volt a másik oldalon....
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2013. 03. 01. péntek 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 01. péntek 23:45
Mindig annak kell fotót küldeni elsőre, aki jelentkezik.
Hiszen Ő szeretne jelentkezésével szimpátiát ébreszteni becses személye irányban.
Ha ő nem jön be az arcberendezése, a testalkata, a stílusa alapján annak/azoknak, akivel kezdeni szeretne, akkor mi alapján várná el azt, hogy bár nem szimpatikus, de azért megszánják egy fotóval?
#196   2013. 03. 02. szombat 05:58
X Törölt felhasználó (876536)
3-5 mondat? Az még a jobbik eset... nálunk sok az 2-3 szavas!!! természetesen kép nélkül...
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2013. 03. 01. péntek 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 01. péntek 23:51
Szinte minden nap érkezik valamiféle levél. Mivel többségükben igrncsak primitívek, tehát egy levél max 3-5 mondat a köszönéssel és elköszönéssel együtt, ezért abszolút használhatatlanok. Ráadásul van, aki mindezt jó sok helyesírási hibával is megtűzdeli. Illemből küldök neki egy köszönést és pár elutasító szót. Ennyi. Több energiát kár pazarolni az ilyenekre.
#195   2013. 03. 01. péntek 23:51
Nyúlmedve Nyúlmedve
Szinte minden nap érkezik valamiféle levél. Mivel többségükben igrncsak primitívek, tehát egy levél max 3-5 mondat a köszönéssel és elköszönéssel együtt, ezért abszolút használhatatlanok. Ráadásul van, aki mindezt jó sok helyesírási hibával is megtűzdeli. Illemből küldök neki egy köszönést és pár elutasító szót. Ennyi. Több energiát kár pazarolni az ilyenekre.
(Ez egy válasz kokler146 üzenetére (2013. 03. 01. péntek 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 01. péntek 15:16
Szia mi szoktunk válaszolni, de az utóbbi időben belefásultunk a hirdetésbe és nem nagyon írok vissza elegünk van hogy megnézem a levélíró bemutatkozó sorait mármint ha van neki és az 1-2 mondat után elvérzik a bemutatkozása mert homlok egyenes mint az elvárásaink, és akkor te jó ég ez nem is olvasta a miénket és mérgembe bezárom az oldalt vagy a kedvencem írsz neki vissza és nemleges válasz esetén személyeskedésbe megy át a dolog hát ezek után nem tudom érdemes-e válaszolni üdv
#194   2013. 03. 01. péntek 23:45
Nyúlmedve Nyúlmedve
Mindig annak kell fotót küldeni elsőre, aki jelentkezik.
Hiszen Ő szeretne jelentkezésével szimpátiát ébreszteni becses személye irányban.
Ha ő nem jön be az arcberendezése, a testalkata, a stílusa alapján annak/azoknak, akivel kezdeni szeretne, akkor mi alapján várná el azt, hogy bár nem szimpatikus, de azért megszánják egy fotóval?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 01. péntek 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (295546)
2013. 03. 01. péntek 21:45
2 érdekes kérdés.. nem véletlen kérdezem:
Kinek kell először arcot mutatni ismerkedés során?
Ha valakinek nem jön be a másik fél akkor neki már nem is kell felfednie magát ( mondván úgysem lesz semmi belőle) ??
#193   2013. 03. 01. péntek 21:45
2 érdekes kérdés.. nem véletlen kérdezem:
Kinek kell először arcot mutatni ismerkedés során?
Ha valakinek nem jön be a másik fél akkor neki már nem is kell felfednie magát ( mondván úgysem lesz semmi belőle) ??
#192   2013. 03. 01. péntek 21:44
ez a látja, hogy elolvastam és ha nem írok vissza akkor gondolhatja , hogy NEM lenne a válasz..... ez tipikusan azt jelenti, hogy lenézed a másikat.... még szóra sem méltatod........
az egyik dolog amit észrevettem ill tapasztaltam itt, hogy a többség lekezeli a másikat, nem tartja egyenrangú félnek...... így nem is csodálom, hogy alig talál valaki partnert....
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 01. péntek 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857830)
2013. 03. 01. péntek 15:01
Szerintem ezen kár lamentálni, mert a válasz elmaradása (mert az látható, hogy olvasta vagy sem..) egyfajta energiatakarékos 'NEM'-et is jelenthet, másfelől meg aki ilyen szofisztikáltan intézi a kommunikációt, arra talán a későbbiekben sem lenne értelme időt és energiát pazarolni.
A nagy számok törvénye alapján inkább minden érdekes ember milliónyi értéktelen közé van keverve... itt a vak tyúk nagyobb valószínűséggel éhen hal.
#191   2013. 03. 01. péntek 15:16
kokler146 kokler146
Szia mi szoktunk válaszolni, de az utóbbi időben belefásultunk a hirdetésbe és nem nagyon írok vissza elegünk van hogy megnézem a levélíró bemutatkozó sorait mármint ha van neki és az 1-2 mondat után elvérzik a bemutatkozása mert homlok egyenes mint az elvárásaink, és akkor te jó ég ez nem is olvasta a miénket és mérgembe bezárom az oldalt vagy a kedvencem írsz neki vissza és nemleges válasz esetén személyeskedésbe megy át a dolog hát ezek után nem tudom érdemes-e válaszolni üdv
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 01. péntek 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (764681)
2013. 03. 01. péntek 14:48
Én viszont nem hiszem el, hogy ne lehetne válaszolni. Ha nem jön be, akkor egy : Köszi, de más típust keresünk ctrl-c és a következőnek meg ctrl v és kész. Ennyit bárki megérdemel. Ha ezután is jön levél, arra mi sem biztos, hogy válaszolunk már.

A nagy számok törvénye alapján van néhány, aki érdekesnek bizonyul.
#190   2013. 03. 01. péntek 15:01
X Törölt felhasználó (857830)
Szerintem ezen kár lamentálni, mert a válasz elmaradása (mert az látható, hogy olvasta vagy sem..) egyfajta energiatakarékos 'NEM'-et is jelenthet, másfelől meg aki ilyen szofisztikáltan intézi a kommunikációt, arra talán a későbbiekben sem lenne értelme időt és energiát pazarolni.
A nagy számok törvénye alapján inkább minden érdekes ember milliónyi értéktelen közé van keverve... itt a vak tyúk nagyobb valószínűséggel éhen hal.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 01. péntek 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (764681)
2013. 03. 01. péntek 14:48
Én viszont nem hiszem el, hogy ne lehetne válaszolni. Ha nem jön be, akkor egy : Köszi, de más típust keresünk ctrl-c és a következőnek meg ctrl v és kész. Ennyit bárki megérdemel. Ha ezután is jön levél, arra mi sem biztos, hogy válaszolunk már.

#189   2013. 03. 01. péntek 14:48
X Törölt felhasználó (764681)

(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 01. péntek 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (752855)
2013. 03. 01. péntek 14:14
Oly mindegy mit ír az ember. smile
Sok a férfi és kevés a nő/pár. Elhiszem hogy nem lehet mindenkinek válaszolni. Erre lehet csinálni egy újabb levelezési opciót ahol ki lehet választani kinek szeretnéd elküldeni a leveled. Ezt ugye már a mobilok is tudják cirka 10 éve. Leírod amit szeretnél az sms-ben majd kipipálod azokat akiknek el akarod küldeni.
#188   2013. 03. 01. péntek 14:14
X Törölt felhasználó (752855)
Oly mindegy mit ír az ember. smile
Sok a férfi és kevés a nő/pár. Elhiszem hogy nem lehet mindenkinek válaszolni. Erre lehet csinálni egy újabb levelezési opciót ahol ki lehet választani kinek szeretnéd elküldeni a leveled. Ezt ugye már a mobilok is tudják cirka 10 éve. Leírod amit szeretnél az sms-ben majd kipipálod azokat akiknek el akarod küldeni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 01. péntek 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857830)
2013. 03. 01. péntek 08:17
Ez a férfiak problémája lehet inkább, nőként meg inkább az, ha valaki n.-szer is (mintegy kör-smsként elküldve) küldi a tömör, lényegretörő és a korábbi elutasítást figyelmen kívül hagyó propaganda anyagát.
Pl.: "Szex, kam?Holnap délután?" vagy "Holnap Győrben járok, kötetlen laza szex?" esetleg: "Holnap várlak bulizni, 20/5-ös izmos sportos srác vagyok, fontos, küldj smst!"
Mindezt kisebb, nagyobb rendszerességgel és hihetetlen kitartással.
(most nem rád gondoltam, hanem egy jellemzően nagy számosságú csoportra)
#187   2013. 03. 01. péntek 08:17
X Törölt felhasználó (857830)
Ez a férfiak problémája lehet inkább, nőként meg inkább az, ha valaki n.-szer is (mintegy kör-smsként elküldve) küldi a tömör, lényegretörő és a korábbi elutasítást figyelmen kívül hagyó propaganda anyagát.
Pl.: "Szex, kam?Holnap délután?" vagy "Holnap Győrben járok, kötetlen laza szex?" esetleg: "Holnap várlak bulizni, 20/5-ös izmos sportos srác vagyok, fontos, küldj smst!"
Mindezt kisebb, nagyobb rendszerességgel és hihetetlen kitartással.
(most nem rád gondoltam, hanem egy jellemzően nagy számosságú csoportra)
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 01. péntek 02:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (453511)
2013. 03. 01. péntek 02:57
hát, én csak annyit fűznék ehhez hozzá, hogy ha egyszer írok egy levelet valakinek, legalább reagálhatna rá, hogy 'nem téged kereslek" vagy valami hasonlót..
#186   2013. 03. 01. péntek 02:57
X Törölt felhasználó (453511)
hát, én csak annyit fűznék ehhez hozzá, hogy ha egyszer írok egy levelet valakinek, legalább reagálhatna rá, hogy 'nem téged kereslek" vagy valami hasonlót..
#185   2013. 02. 28. csütörtök 16:37
X Törölt felhasználó (752855)
Ezek nagy része számomra is ismerős női oldalról, szóval egyik tizenkilenc a másik egy híján húsz.
Viszont a külföldi utazásos dolog velem is előfordult már csak másnapra nem randi volt lebeszélve hanem egy sima kávézás. Este 8kor csörgött a telefonom hogy kapjam össze magam mert fél óra múlva irány Kijev.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 02. 28. csütörtök 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2013. 02. 28. csütörtök 11:23
Egy picit off lennék, ha nem gond. Vegyétek lazábban ezt az egészet!

Sok-sok ember csalódik a társkeresőben, de ez talán nehezebb világ mint a valóság. Van aki hetekig, hónapokig levelezik, képet cserél(ne), informálódik, halogat dolgokat.
De tételezzük fel, hogy eljut a keresgélés a randi időpontjáig. Pár emlékezetesebb dolgot fejből összekapok, amelyek tapasztalt és nem légből kapott esetekből maradt emlékezetes.

Tehát az alapszituáció, hogy adott a kölcsönös szimpátia ( levél, képcsere, esetleg telefon ) és megbeszéltük, hogy találkozzunk. Párkapcsolatban élek ezért mindig tisztáztuk hogy ki mit szeretne, mit vár el, mire van lehetőség és mire nem. ( Talán a bejegyzés végére világossá válik, hogy miért is szünetel itt a társkeresés részemről.) Álljon itt pár meghiúsult randevú utáni érv, illetve magyarázkodás:

- Lemerült a telefonom és így nem tudtam hova és hányra kell odaérni - az időpont előtt 1 órával még jelezte hogy már úton van. Amnézia?
- Elromlott az autó, ellopták az autót. Mekkora ciki, hogy büszke autós fotóval ismerkedett az illető és a levélre 2 nappal pont mellénk áll be tankolni a benzinkútra!
- Nem várt adóellenőrzés a cégénél - fura mód ez csak találka után 3-4 héttel lett tudatva velünk.
- Munkahelyi probléma, gonosz főnök extra munkát adott. Oké, elfogadható, csak egy későbbi levélben arra panaszkodik hogy közel fél éve állást keres.
- Külföldi út - érdekes reggel még nem is tudott róla, és csak 2 hét után került elő az illető.
- Disznóvágásra kellett mennie - ( júliusban….az igen!
- Páros randi: a párja/felesége azért nincs ott, mert újmunkaköre van, nem ér rá, külföldi útra ment , korház ( de rendes, anyu beteg ő meg kefélne ), később jön….
- Találkozás lemondásának oka, hogy beteg lett a fia. ( előtte lánya volt, rákérdezve hogy miért is változott a nemi identitása a gyereknek nincs válasz….. ), olyan is volt aki közölte a randiról való elmaradás után hogy szülészeten volt.

Szóval csak pár dolog nagyvonalakban. Nincs semmi baj a párkeresőkkel, az alkalmi vagy akár tartóst partnerre vágyókkal csak épp azt megtalálni ebben a szénakazalban akire a másik fél tényleg nem csak pozitívan gondol, de abból valódi dolog is lehet, elég kicsi az esély. De azért figyelni érdemes, akadnak gyöngyszemek bizonyára továbbra is.
#184   2013. 02. 28. csütörtök 15:27
Zsuzsa Zsuzsa
Körülbelül..
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2013. 02. 28. csütörtök 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2013. 02. 28. csütörtök 08:59
áthoztam egy hszt a társkeresőből, nem én írtam!

Sziasztok férfiak,(fiuk).
Sok itt az "elégedetlenkedő"ezért leirnánk pár tapasztalatot..!

1.Ha csak a farkadról küldsz képet,olyankor mire gondolsz??Persze az is számit,de szerintetek Tényleg erre egyből beindúl egy nő??
2.Képgyüjtögetök: Küld magáról (ha magáról) egy semmitmondó képet,és egyből puncis akciós képet követel...no comment...
3.Lesz@rja mi van az adatlapodon,nem felel meg "elvárásoknak" de ö akkor is ir,és követelözik....
4.Küld egy olyan képet amiben buvárruhában napszemüvegben van,és megkérdezi,hogy bejövök-e?? biztos....a murénánkan...
5.Nem érti meg ,hogy NEM!!!
6.Nem akarok ismerkedni, dugjunk hidd el jó lesz! ????Ezt mégis hogyan?Az intim szférámba engedjünk be egy fénykép alapján??
Nagyjából ennyi...
Persze tisztelet a kivételnek.....
#183   2013. 02. 28. csütörtök 14:31
X Törölt felhasználó (779042)
Nem akartam ide írni, de olvasva a hozzászólásokat, változott a véleményem.
Mi inkább párt kerestünk volna itt, nem sok sikerrel...
Kíváncsiságból megpróbáltam 3ashoz pasit találni, az sikerült is.
Majd emailben számot cseréltünk, majd ott egyeztettük a találkozó helyét, idejét.
Elég jól sikerült a talákozó.
Kávét előtte, az üditőt már utána ittuk meg....
Nem nevesítek senkit, nem azért írtam.

Ez volt a pozitív példa.

A negatívum: Nem most kezdtem itt keresgélni, a párommal sem itt találkoztam.
Először, szép hosszú, értelmes bemutatkozó leveleket írtam, a szimpatikus emberkéknek, reakció szinte zéró.
Mostmár csak jelölök, legfeljebb az emailcímemet írom meg, ugyanazt a hatást érem el.... Legfeljebb egy-két ember veszi a fáradtságot válaszra, de többségében az is elutasító, vagy ....inkább hagyjuk...
#182   2013. 02. 28. csütörtök 12:24
kokler146 kokler146
Sziasztok sok szép történetünk van nekünk is a sok kamu szövegről! De most az utóbbi időben pont olyanok írnak akire az adatlapunkon a nagybetűs résszel szedeted leírtak vonatkoznak! Azok akikkel nem szeretnék ismerkedni! Mintha direkt írnának unalomból! És a kedvencem a távolság, amit nem lehet megérteni Budapesti párt szeretnék találni akivel nem csak a szexes napokon találkozna az ember de ezt nem értik meg és a válasz levélben még letol hogy ekkora országban nincsen távolság és oktat hogy mennyi idő alatt ér el Pestre! A Kérdésre válaszolva találtunk 1 év alatt 3 párt de sajnos nem lett belőle hosszútávú kapcsolat! És 1 fiút aki nem volt kamus beszéltünk vele itt és kB 1 óra múlva nálunk volt és eltöltöttünk egy kellemes estét! Üdv Laci
#181   2013. 02. 28. csütörtök 11:23
ravenna ravenna VIP Admin
Egy picit off lennék, ha nem gond. Vegyétek lazábban ezt az egészet!

Sok-sok ember csalódik a társkeresőben, de ez talán nehezebb világ mint a valóság. Van aki hetekig, hónapokig levelezik, képet cserél(ne), informálódik, halogat dolgokat.
De tételezzük fel, hogy eljut a keresgélés a randi időpontjáig. Pár emlékezetesebb dolgot fejből összekapok, amelyek tapasztalt és nem légből kapott esetekből maradt emlékezetes.

Tehát az alapszituáció, hogy adott a kölcsönös szimpátia ( levél, képcsere, esetleg telefon ) és megbeszéltük, hogy találkozzunk. Párkapcsolatban élek ezért mindig tisztáztuk hogy ki mit szeretne, mit vár el, mire van lehetőség és mire nem. ( Talán a bejegyzés végére világossá válik, hogy miért is szünetel itt a társkeresés részemről.) Álljon itt pár meghiúsult randevú utáni érv, illetve magyarázkodás:

- Lemerült a telefonom és így nem tudtam hova és hányra kell odaérni - az időpont előtt 1 órával még jelezte hogy már úton van. Amnézia?
- Elromlott az autó, ellopták az autót. Mekkora ciki, hogy büszke autós fotóval ismerkedett az illető és a levélre 2 nappal pont mellénk áll be tankolni a benzinkútra!
- Nem várt adóellenőrzés a cégénél - fura mód ez csak találka után 3-4 héttel lett tudatva velünk.
- Munkahelyi probléma, gonosz főnök extra munkát adott. Oké, elfogadható, csak egy későbbi levélben arra panaszkodik hogy közel fél éve állást keres.
- Külföldi út - érdekes reggel még nem is tudott róla, és csak 2 hét után került elő az illető.
- Disznóvágásra kellett mennie - ( júliusban….az igen!
- Páros randi: a párja/felesége azért nincs ott, mert újmunkaköre van, nem ér rá, külföldi útra ment , korház ( de rendes, anyu beteg ő meg kefélne ), később jön….
- Találkozás lemondásának oka, hogy beteg lett a fia. ( előtte lánya volt, rákérdezve hogy miért is változott a nemi identitása a gyereknek nincs válasz….. ), olyan is volt aki közölte a randiról való elmaradás után hogy szülészeten volt.

Szóval csak pár dolog nagyvonalakban. Nincs semmi baj a párkeresőkkel, az alkalmi vagy akár tartóst partnerre vágyókkal csak épp azt megtalálni ebben a szénakazalban akire a másik fél tényleg nem csak pozitívan gondol, de abból valódi dolog is lehet, elég kicsi az esély. De azért figyelni érdemes, akadnak gyöngyszemek bizonyára továbbra is.
#180   2013. 02. 28. csütörtök 09:20
Next27 Next27
Kurva jol leirta valaki smile
Murénáknak bejon anyam: ez hatalmas
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2013. 02. 28. csütörtök 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2013. 02. 28. csütörtök 08:59
áthoztam egy hszt a társkeresőből, nem én írtam!

Sziasztok férfiak,(fiuk).
Sok itt az "elégedetlenkedő"ezért leirnánk pár tapasztalatot..!

1.Ha csak a farkadról küldsz képet,olyankor mire gondolsz??Persze az is számit,de szerintetek Tényleg erre egyből beindúl egy nő??
2.Képgyüjtögetök: Küld magáról (ha magáról) egy semmitmondó képet,és egyből puncis akciós képet követel...no comment...
3.Lesz@rja mi van az adatlapodon,nem felel meg "elvárásoknak" de ö akkor is ir,és követelözik....
4.Küld egy olyan képet amiben buvárruhában napszemüvegben van,és megkérdezi,hogy bejövök-e?? biztos....a murénánkan...
5.Nem érti meg ,hogy NEM!!!
6.Nem akarok ismerkedni, dugjunk hidd el jó lesz! ????Ezt mégis hogyan?Az intim szférámba engedjünk be egy fénykép alapján??
Nagyjából ennyi...
Persze tisztelet a kivételnek.....

... 542 543 544 545 546 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11059db
Utolsó üzenet: ma 09:16

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!