Végül is a válaszig sem jutottunk, így ennyi!
(Ez egy válasz Joker007 üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Kérdést mi az igény szint ugye. Mert ha szőke herceg kell fehér lovon,vagy adonisz. Akkor nyilván nem is fog találni senkit sem. Mondjuk ezzel nem azt mondjuk hogy olyat kell keresni aki nem szimpatikus,de tökéletes ember sincs. Illetve nyilván itt nem férjét, párt keres senki sem,hanem szexet, és ez egy játék. Az is igaz nem minden áron.
(Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 03. hétfő 21:21

Látok itt egy hirdetést csak messze tölem és nem írtam rá de egy nap kb 10x teszi be különböző fórumokba. Csinos fiatal feleségemnek...... (cuckold)
Mégsem talál?
Akkor pasi hogy találjon magának párt ha ők sem?
De volt olyan is hogy kiderült hogy "igazából mi ezt pénzért szoktuk csinálni"
És előre láttatlanba kérték volna. Első válaszba meg is írták.
Van olyan marha aki utal nekik?
Mégsem talál?
Látok itt egy hirdetést csak messze tölem és nem írtam rá de egy nap kb 10x teszi be különböző fórumokba. Csinos fiatal feleségemnek...... (cuckold)
Mégsem talál?
Mégsem talál?
Jó hát akiről nem hiszik ,hogy kamus annak a külső oldalon ott be lehet tenni a levelezést. De nyilván mindennek meg van hátránya is. De azért ha egy felhasználóról többen írják ugyanazt azért az nem véletlen. Mert nyilván ha egy emberrel el jatsza a dolgot akkor másikkal,harmadikkal is. Így szépen lassacskán ki lehet koptatni az ilyen felhasználókat.
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 03. hétfő 20:13

A feketelistát itt tuti levennék, de még azt is ha valaki pro/kontra megemlít valakit név szerint. Esetleg egy külső oldalon lehetne listázni, de ott is előjönne az, amire itt az adminok hívatkoznak. Ha ír valaki, hogy XY marha nagy kamugép, vagy nem pár csak szoló pasi stb, akkor honnan fogod tudni, hogy az illető igazat mond és nem csak besározni akar valakit??
Más oldalak már használják az automata képkeresőt. Ha fent van a neten, nem is engedi továbblépni, feltölteni.
(Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 03. hétfő 21:04

Én azokat szeretem amikor párként keresnek heteró pasit a hölgy örömére és az oldalukon csak a pasiról van kép.
Olyankor mit gondoljon az ember??
De valami hitelesítést simán be lehetne vezetni.
Pl papirlapra a felhasználónév és úgy egy fotó.
Pároknál mindkét tag.
Nem megoldhatatlan szerintem
Pároknál mindkét tag.
Én azokat szeretem amikor párként keresnek heteró pasit a hölgy örömére és az oldalukon csak a pasiról van kép.
Pároknál mindkét tag.
Pároknál mindkét tag.
Pedig komolynak néz ki, van rossz tapasztalat?
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 03. hétfő 20:48

Én is hasonló tapasztalattal vagyok róluk és ami szintén elgondolkodtató, hogy van több profil is.......
Egyre gyanúsabb.
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 03. hétfő 20:48

Én is hasonló tapasztalattal vagyok róluk és ami szintén elgondolkodtató, hogy van több profil is.......
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 03. hétfő 19:28

Akár Ti is lehettek azok. Két levelet írtunk Nektek kb 2 hónap különbséggel tavaly!!! Egyikre sem jött válasz. Bocs.
A feketelistát itt tuti levennék, de még azt is ha valaki pro/kontra megemlít valakit név szerint. Esetleg egy külső oldalon lehetne listázni, de ott is előjönne az, amire itt az adminok hívatkoznak. Ha ír valaki, hogy XY marha nagy kamugép, vagy nem pár csak szoló pasi stb, akkor honnan fogod tudni, hogy az illető igazat mond és nem csak besározni akar valakit??
(Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó hát amióta kerülnek fel a hármas tartalmak azóta özönlik a sok levél. Kérdés eddig hol voltak amíg kerestünk? Másik kérdés ebből mennyi lehet a valósan találkozni akaró, türelmes ffi. Mert a tapasztalat azt mutatja hogy,ahogy mi keresünk nem igazán tetszik a ffi többségnek.
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 03. hétfő 19:58

Igen, itt sajnos ez a divat. De nehogy azt hidd, hogy csak a pasiknak nem írnak vissza, pároknak sem. Nálunk az ilyenből Dunát lehet rekeszteni. A múlt héten kapcsolatra jelölt egy Németországban!!!!! élő pár, aki elvileg csak leszbikus nőt keres a hölgytagnak. Semmi levél, semmi kísérőszöveg, csak egy nyers kapcsolatra jelölés. Jó képeik vannak, ezért adtunk nekik egy esélyt, elfogadtuk a bejelölést. Kb. két nap múlva ráírtunk, hogy amúgy igazából mit akarnak tőlünk. Megint teltek a napok, de még csak válasz sem jött. Törlés! Amúgy az ilyen mit akar?
Fórumból hozzászólást mint felhasználó nem lehet törölni. Inlább esélyes, hogy rossz helyre tett ki hírdetést az illető, számtalanszor írnak olyan topicba, ahol ki van emelve, hogy nem társkereső. Ha ez történt, akkor egy időre még büntetést is kap mellé, nem tud levelet írni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 03. hétfő 11:24
Törölt felhasználó (4711710)

Ez sem mindig megoldás hogy mikori regisztrálás
De az milyen már hogy feltesz egy hirdetést magárol az egyik fórumon pár percre rá ráírok elolvassa és nem is válaszol de még a fórumrol a szöveget is leveszi pedig nem friss regisztrácioja v van
De az milyen már hogy feltesz egy hirdetést magárol az egyik fórumon pár percre rá ráírok elolvassa és nem is válaszol de még a fórumrol a szöveget is leveszi pedig nem friss regisztrácioja v van
Igen, itt sajnos ez a divat. De nehogy azt hidd, hogy csak a pasiknak nem írnak vissza, pároknak sem. Nálunk az ilyenből Dunát lehet rekeszteni. A múlt héten kapcsolatra jelölt egy Németországban!!!!! élő pár, aki elvileg csak leszbikus nőt keres a hölgytagnak. Semmi levél, semmi kísérőszöveg, csak egy nyers kapcsolatra jelölés. Jó képeik vannak, ezért adtunk nekik egy esélyt, elfogadtuk a bejelölést. Kb. két nap múlva ráírtunk, hogy amúgy igazából mit akarnak tőlünk. Megint teltek a napok, de még csak válasz sem jött. Törlés! Amúgy az ilyen mit akar?
(Ez egy válasz Kulematyi üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 02. vasárnap 13:27

Sziasztok.
Ha veszem a fáradtságot,és időt szakítok rá,hogy tisztelettel nem bunkó módon ráírok valakire,nehéz visszaírni valamit?
Elég lenne annyi hogy:ne haragudj nem jössz be nekünk.
Azért mert valaki szét van varrva,és törődik a testével(sport)
attól még nm biztos hogy bunkó.
Sajnos még mindig külső alapján itélnek sokan.
100ból 97 ember arra nem méltat hogy visszaírjon.
Akkor mit is várhatok???
Ha veszem a fáradtságot,és időt szakítok rá,hogy tisztelettel nem bunkó módon ráírok valakire,nehéz visszaírni valamit?
Elég lenne annyi hogy:ne haragudj nem jössz be nekünk.
Azért mert valaki szét van varrva,és törődik a testével(sport)
attól még nm biztos hogy bunkó.
Sajnos még mindig külső alapján itélnek sokan.
100ból 97 ember arra nem méltat hogy visszaírjon.
Akkor mit is várhatok???
Sziasztok! Talán pont nem ebbe a topikba való... De csekkolná valaki az adatlapom? Ki van írva, hogy heteroszexuális a beállítottságom? Csak azért kérdezem, mert eddig egy csomó meleg meg transz hapsi írt rám... Talán elszúrtam valamit az adatlapom kitöltésénél? Vagy ezen az oldalon ez normális? Ez most ilyen meleg társkereső? Vagy ennyire sok itt az olvasni nem tudó?

Akár Ti is lehettek azok. Két levelet írtunk Nektek kb 2 hónap különbséggel tavaly!!! Egyikre sem jött válasz. Bocs.
(Ez egy válasz vonzópár üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Még nem találtam itt partnert. Biztos kevesen keresik fel ezt az oldalt. Ha írnál, bi-passzív vagyok.
Persze nyilván erre idő,energia,ember és pénz kéne. Meg persze jókora akarat. Esetleg a moderátorok terén plusz ember, vérfrissítés ahogy szokták mondani. Vannak azért itthon is oldalak ahol elég jól tudják szűrni az embereket,(nem írom ki a nevét mert reklám lenne de erop.... az eleje)igaz oda tartalmat nem lehet feltölteni. De a kettőt lehetne össze fésülni és egy hibrid oldalt létrehozni. Így az emberek viselkedése is változna, és ha nem is gyorsan de idővel kikopna az a réteg aki csak szórakozik a másik drága idejével. Ötlet van bőven. Mielőtt pedig jönnek az adminok ezek csak ötletek amiket vagy hajlandóak megfontolni és beépíteni vagy nem. Mert ugye lehetetlen nincs csak tehetetlen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 03. hétfő 11:15
Törölt felhasználó (4680507)

Sajnos egy pillanatig tart csak regisztrálni egy új fiókot, amivel kezdhetik elölről a játékot... Bár ha korlátozva vannak a frissen regisztráltak, valamint a felhasználók figyelnek a regisztráció dátumára is, amikor valaki adatlapját megtekintik, akkor picit segíthet ez a feketelistás módszer is.
Egy igényesebb megoldás lenne, ha a felhasználók profilja értékelhető lenne valamilyen formában (+1 pont, -1 pont).
Másik oldalról megközelítve egy hitelesítési rendszer működhetne még, ami jelölné a biztosan nem kamu felhasználókat az oldalon.
Egy igényesebb megoldás lenne, ha a felhasználók profilja értékelhető lenne valamilyen formában (+1 pont, -1 pont).
Másik oldalról megközelítve egy hitelesítési rendszer működhetne még, ami jelölné a biztosan nem kamu felhasználókat az oldalon.
Ez sem mindig megoldás hogy mikori regisztrálás
De az milyen már hogy feltesz egy hirdetést magárol az egyik fórumon pár percre rá ráírok elolvassa és nem is válaszol de még a fórumrol a szöveget is leveszi pedig nem friss regisztrácioja v van (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 03. hétfő 11:15
De az milyen már hogy feltesz egy hirdetést magárol az egyik fórumon pár percre rá ráírok elolvassa és nem is válaszol de még a fórumrol a szöveget is leveszi pedig nem friss regisztrácioja v van (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4680507)

Sajnos egy pillanatig tart csak regisztrálni egy új fiókot, amivel kezdhetik elölről a játékot... Bár ha korlátozva vannak a frissen regisztráltak, valamint a felhasználók figyelnek a regisztráció dátumára is, amikor valaki adatlapját megtekintik, akkor picit segíthet ez a feketelistás módszer is.
Másik oldalról megközelítve egy hitelesítési rendszer működhetne még, ami jelölné a biztosan nem kamu felhasználókat az oldalon. (Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Másik oldalról megközelítve egy hitelesítési rendszer működhetne még, ami jelölné a biztosan nem kamu felhasználókat az oldalon. (Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Naná! Kéne ilyen feketelista oldal.
(Ez egy válasz vonzópár üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)