Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 94 95 96 97 98 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#8963   2023. 07. 03. hétfő 10:18
X Törölt felhasználó (4650775) VIP
vannak páran sajnos
(Ez egy válasz vonzópár üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 03. hétfő 10:10
Kamu, kamu, kamu!!!!
Írjam a neveket?????
#8962   2023. 07. 03. hétfő 10:10
vonzópár vonzópár
Kamu, kamu, kamu!!!!
Írjam a neveket?????
#8961   2023. 07. 02. vasárnap 21:10
Joker007 Joker007
Az nem is csoda, de mennyi lesz tettre kész belőle ? Ti is tudjátok a szájkaraté meg Chuck Norris MinDigTV-s eset nyes
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 02. vasárnap 20:49
Jó hát azért a valós komolyan gondolkodó pasik többen vannak, nekünk amint írtuk csak a google chaten közel 40 állítólagos ffi van aki komolyan gondolta, és akkor még a Viber, és az itteni üzeneteket nem is említem.
#8960   2023. 07. 02. vasárnap 20:51
bonnie.clide175 bonnie.clide175
Nekünk is volt pár aki vérig volt sértve ,hogy miért nincs meg a bizalom feléjük a képcsere miatt és mit gondolunk hogy nem küldünk előre. Bele mentünk, kép elküldve, aztán tiltottak minket még az oldalon is nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4655826)
2023. 07. 02. vasárnap 19:47
Megnyugtatásképpen annyi,hogy nekünk se válaszolnak sokan..
Párok nagy része kiknek írunk nem válaszol..
Sőt rengeteg pasi sem,ami érdekes amúgy..
Volt olyan,hogy pasi letiltott képcsere után,arra nem méltatott,hogy írjon ..stb..
#8959   2023. 07. 02. vasárnap 20:49
bonnie.clide175 bonnie.clide175
Jó hát azért a valós komolyan gondolkodó pasik többen vannak, nekünk amint írtuk csak a google chaten közel 40 állítólagos ffi van aki komolyan gondolta, és akkor még a Viber, és az itteni üzeneteket nem is említem.
(Ez egy válasz Joker007 üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 02. vasárnap 20:33
Egyszerűen veszem, ha mindennek megfelelek és nem jön válasz megyen a tiltás. A legutóbbi "pár" húzott egy pár hétig Viberen és még a kávé sem jött össze! Pedig állítólag valós "pár" nyes
#8958   2023. 07. 02. vasárnap 20:33
Joker007 Joker007
Egyszerűen veszem, ha mindennek megfelelek és nem jön válasz megyen a tiltás. A legutóbbi "pár" húzott egy pár hétig Viberen és még a kávé sem jött össze! Pedig állítólag valós "pár" nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4655826)
2023. 07. 02. vasárnap 19:47
Volt olyan,hogy pasi letiltott képcsere után,arra nem méltatott,hogy írjon ..stb..
#8957   2023. 07. 02. vasárnap 19:47
X Törölt felhasználó (4655826)
#8956   2023. 07. 02. vasárnap 13:51
Kulematyi Kulematyi
Csak olyanoknak írok akikkel közös az érdeklődés.
Valószínű az utóbbi.
A komolyan gondolás...
Vagy nem tudom.
Azért írtam már ide,mert fogalmam nincsen mi lehet a baj!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4656530)
2023. 07. 02. vasárnap 13:43
Szia!
Nem az előítélet miatt nem írnak.
Vagy nem félsz bele az elképzelésekkel, vagy csak a szokásos, ,komolyan gondoljuk" felfogással vannak ítt sokan..
#8955   2023. 07. 02. vasárnap 13:43
X Törölt felhasználó (4656530)
Szia!
Nem az előítélet miatt nem írnak.
Vagy nem félsz bele az elképzelésekkel, vagy csak a szokásos, ,komolyan gondoljuk" felfogással vannak ítt sokan..
(Ez egy válasz Kulematyi üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 02. vasárnap 13:27
Sziasztok.
Ha veszem a fáradtságot,és időt szakítok rá,hogy tisztelettel nem bunkó módon ráírok valakire,nehéz visszaírni valamit?
Elég lenne annyi hogy:ne haragudj nem jössz be nekünk.
Azért mert valaki szét van varrva,és törődik a testével(sport)
attól még nm biztos hogy bunkó.
Sajnos még mindig külső alapján itélnek sokan.
100ból 97 ember arra nem méltat hogy visszaírjon.
Akkor mit is várhatok???
#8954   2023. 07. 02. vasárnap 13:27
Kulematyi Kulematyi
Sziasztok.
Ha veszem a fáradtságot,és időt szakítok rá,hogy tisztelettel nem bunkó módon ráírok valakire,nehéz visszaírni valamit?
Elég lenne annyi hogy:ne haragudj nem jössz be nekünk.
Azért mert valaki szét van varrva,és törődik a testével(sport)
attól még nm biztos hogy bunkó.
Sajnos még mindig külső alapján itélnek sokan.
100ból 97 ember arra nem méltat hogy visszaírjon.
Akkor mit is várhatok???
#8953   2023. 07. 02. vasárnap 01:00
gáborgábor79 gáborgábor79
Ne add fel! 20 levél az semmi.
(Ez egy válasz szabolcsipasi üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 02. vasárnap 00:24
Hogyan találj? Itt sehogy, az egyedülálló pasiknak semmi esélyt nem adnak legalább húsz levelet írtam kizárólag olyanoknak akik pasit keresnek még vissza sem írnak hogy ne haragudj nem akarunk ismerkedni veled ez nagy bunkóság szerintem és még írják hogy igényesek na persze, képpel is próbáltam legalább négy képem volt kirakva jobban jár az ember ha inkább fizetőshöz megy mint pocsékolja az idejét itt a kereséssel meg az üzenetírással fölöslegesen.
#8952   2023. 07. 02. vasárnap 00:24
szabolcsipasi szabolcsipasi
Hogyan találj? Itt sehogy, az egyedülálló pasiknak semmi esélyt nem adnak legalább húsz levelet írtam kizárólag olyanoknak akik pasit keresnek még vissza sem írnak hogy ne haragudj nem akarunk ismerkedni veled ez nagy bunkóság szerintem és még írják hogy igényesek na persze, képpel is próbáltam legalább négy képem volt kirakva jobban jár az ember ha inkább fizetőshöz megy mint pocsékolja az idejét itt a kereséssel meg az üzenetírással fölöslegesen.
#8951   2023. 07. 01. szombat 12:53
X Törölt felhasználó (4650775) VIP
igen jó sok kamust sikerült
#8950   2023. 06. 29. csütörtök 12:09
bonnie.clide175 bonnie.clide175 VIP
Hát azért látod itt az oldalon is lehet találni,aki ránk írt is megtalált minket, és sikerült össze hozni a dolgot. Kérdés ki mennyire türelmes, és képes alkalmazkodni.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2023. 06. 29. csütörtök 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 29. csütörtök 11:25
Itt csak párok tudnak találni illetve ismerkedni
#8949   2023. 06. 29. csütörtök 11:25
zsozs70 zsozs70
Itt csak párok tudnak találni illetve ismerkedni
#8948   2023. 06. 27. kedd 19:33
X Törölt felhasználó (4655826)
Lehet igen...
Persze nem minden áron..
Mi is előbb a személyes talit részesítjük előnybe..
Addig viberen lehet ismerkedni..egyből nem megy ,gyerekek,munka stb.. Ha tali megvan,utána lehet keresni a megfelelő időpontot ami mindenkinek jó..Sajnos ezt sokan nem tudják kivárni,se a személyes talit,se a sex időpontját..
Aki eddig ki tudta várni,velük voltunk is,legyen pasi vagy akár pár..
Úgyhogy kitartás,sztünk előbb utóbb mindenki talál..
#8947   2023. 06. 27. kedd 15:38
erzo3 erzo3
Én is voltam Deszto. Fotozással,filmezéssel indult. Felajánlottam nekik hogy pusztán a mozizás élménye miatt szívessen készítek róluk képet vagy videót a saját készülékükkel. A fértfi taggal beszéltem elsőként. Neki tetszett az ötlet, de kérte hogy hívjam fel a párját hogy őis megismerjen. Bezsélgettünk a hölggyel és meg is beszéltünk egy találkozót. Megérkeztem , megbeszéltük hogy részükről minden mehet nem kell csak fotózni . Lezuhanyoztam és visszamentem. Addigra már ruha nélkül simogatták egymást. Én is elkeztem a hölgyet de nagyon vágytam rá hogy a pasi farkát is megérintsem ( előre ezt is megbeszéltük) majd elkezdetem szopni. Kicsit később nyaltam a hölgyet majd a pasi szopott engem, Sok hasonlóesemny után hatalmasat élvezetem majd a kezembe adták a telefon és akkor keztem őket videózni . Életem egyik nagy élménye volt
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 06. 27. kedd 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 27. kedd 10:36
...Deszto tartva a szavát ekkor is megjelent, kis beszélgetés, és elmentünk zuhanyozni. De a többi már látható az oldalon.... nekünk a tapasztalat az az hogy lehetséges találni az oldalon megfelelő partnert de rettentő nehéz még párként is. De mindenkit arra biztatunk ne adja fel. Illetve ami a mi tapasztalatunk az a türelem, türelem , türelem. Persze ez mellett a korrektség és kellő intelligencia. Ez a mi kis siker sztorink. Július elejére már újabb találkozó szerveződik. smile
#8946   2023. 06. 27. kedd 10:57
Felhőék Felhőék
Na nekünk is egy ilyen Deszto kell wink
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 06. 27. kedd 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 27. kedd 10:36
...Deszto tartva a szavát ekkor is megjelent, kis beszélgetés, és elmentünk zuhanyozni. De a többi már látható az oldalon.... nekünk a tapasztalat az az hogy lehetséges találni az oldalon megfelelő partnert de rettentő nehéz még párként is. De mindenkit arra biztatunk ne adja fel. Illetve ami a mi tapasztalatunk az a türelem, türelem , türelem. Persze ez mellett a korrektség és kellő intelligencia. Ez a mi kis siker sztorink. Július elejére már újabb találkozó szerveződik. smile
#8945   2023. 06. 27. kedd 10:36
#8944   2023. 06. 27. kedd 10:33
Sziasztok,nos jöttünk nektek egy pontosabb leírással a társkereső tapasztalatunkkal kapcsolatban. Történt egy júniusi napon hogy az oldalon található úriember akit Desztonak hívnak ránk írt a google chaten. Kicsit meg lepődtünk mert még nem beszéltünk vele az oldalon így érdekes volt a megkeresés. De persze ez nem tartott vissza minket az ismerkedéstől. Kicsit féltünk tőle mivel rengeteg volt előtte a csalódás és a sikertelen találkozó. Ennek mi lehet az oka nem tudjuk, tán kamusnak véltek minket mert rögtön nem bújtunk ágyba az első szembe jövő férfival? Vagy mert mi másképp keresünk mint a többség? Személyes találkozó, kávé, és ha megvan a megfelelő szimpátia akkor mehet a találkozó szervezése a szexre. Nyilván ezeket a dolgokat mi is leírtuk Deszto számára. Persze elsőre el is fogadta,nem is vitatta a dolgot. A sok rossz tapasztalat miatt kerek perec ki jelentettük,hogy nem utazunk. Számára ez sem jelentett akadályt. Legalábbis a beszélgetések során. Kicsit tartottunk tőle ,hogy ő sem jelenik meg a megbeszélt randevún de ennek ellenére elkezdtük szervezni az ismerkedős napot. Kinéztünk egy szerdai napot ami mindenkinek megfelelt a Pápai vasútállomáson. Időpont lefixálva. Vártuk a napot. Ilyenkor sok minden kavarog az emberben, főleg úgy hogy számunkra ez volt a második találkozó. Izgalomban nem volt hiány. Aztán egyszer csak szerda reggel lett. A megbeszéltek alapján Pápa vasútállomás. Láss csodát Deszto megjelent a vasúton. Kézfogás, bemutatkozás és elmentünk egyet sétálni , beszélgetni a közeli parkba. Ahol olyan jól elment az idő hogy én a munkába menet a vonatot majdnem le is késtem. Persze jött a kérdés hogy Bonnie-nak van e kedve tovább beszélgetni. Simán bele mentem mert tisztában voltam vele,hogy itt a hölgy aki dönt,kit is enged be magába. Még egy órát társalogtak utána mindenki haza ment. Ezek után én is haza értem és megbeszéltük az első benyomásokat. A férfi sem tétlenkedett ránk is írt hogy szimpatikusak vagyunk számára ,mi is pozitív tapasztalattal vágtunk neki a következő alkalomnak amely már az élvezetekről szól. Sajnos Bonnie-nak a havi rendszerességgel elő törő baja kérdéses volt de Deszto is türelmes volt és kerestük a megfelelő időpontot. El is érkezett a nap ,mikor a gyerek suliban van,így a délelőtt szabaddá is vált. Nem sokat tétovázott senki sem, hétfő reggelre a találka megbeszélve....

... 94 95 96 97 98 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10863db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 29. kedd

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!