vannak páran sajnos
(Ez egy válasz vonzópár üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Kamu, kamu, kamu!!!!
Írjam a neveket?????
Írjam a neveket?????
Az nem is csoda, de mennyi lesz tettre kész belőle ? Ti is tudjátok a szájkaraté meg Chuck Norris MinDigTV-s eset
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 02. vasárnap 20:49

Jó hát azért a valós komolyan gondolkodó pasik többen vannak, nekünk amint írtuk csak a google chaten közel 40 állítólagos ffi van aki komolyan gondolta, és akkor még a Viber, és az itteni üzeneteket nem is említem.
Nekünk is volt pár aki vérig volt sértve ,hogy miért nincs meg a bizalom feléjük a képcsere miatt és mit gondolunk hogy nem küldünk előre. Bele mentünk, kép elküldve, aztán tiltottak minket még az oldalon is
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 02. vasárnap 19:47

Törölt felhasználó (4655826)

Megnyugtatásképpen annyi,hogy nekünk se válaszolnak sokan..
Párok nagy része kiknek írunk nem válaszol..
Sőt rengeteg pasi sem,ami érdekes amúgy..
Volt olyan,hogy pasi letiltott képcsere után,arra nem méltatott,hogy írjon ..stb..
Volt olyan,hogy pasi letiltott képcsere után,arra nem méltatott,hogy írjon ..stb..
Jó hát azért a valós komolyan gondolkodó pasik többen vannak, nekünk amint írtuk csak a google chaten közel 40 állítólagos ffi van aki komolyan gondolta, és akkor még a Viber, és az itteni üzeneteket nem is említem.
(Ez egy válasz Joker007 üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 02. vasárnap 20:33

Egyszerűen veszem, ha mindennek megfelelek és nem jön válasz megyen a tiltás. A legutóbbi "pár" húzott egy pár hétig Viberen és még a kávé sem jött össze! Pedig állítólag valós "pár"

Egyszerűen veszem, ha mindennek megfelelek és nem jön válasz megyen a tiltás. A legutóbbi "pár" húzott egy pár hétig Viberen és még a kávé sem jött össze! Pedig állítólag valós "pár"
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 02. vasárnap 19:47

Törölt felhasználó (4655826)

Csak olyanoknak írok akikkel közös az érdeklődés.
Valószínű az utóbbi.
A komolyan gondolás...
Vagy nem tudom.
Azért írtam már ide,mert fogalmam nincsen mi lehet a baj! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 02. vasárnap 13:43
Valószínű az utóbbi.
A komolyan gondolás...
Vagy nem tudom.
Azért írtam már ide,mert fogalmam nincsen mi lehet a baj! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4656530)

Szia!
Nem az előítélet miatt nem írnak.
Vagy nem félsz bele az elképzelésekkel, vagy csak a szokásos, ,komolyan gondoljuk" felfogással vannak ítt sokan..
Vagy nem félsz bele az elképzelésekkel, vagy csak a szokásos, ,komolyan gondoljuk" felfogással vannak ítt sokan..
Szia!
Vagy nem félsz bele az elképzelésekkel, vagy csak a szokásos, ,komolyan gondoljuk" felfogással vannak ítt sokan.. (Ez egy válasz Kulematyi üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 02. vasárnap 13:27
Vagy nem félsz bele az elképzelésekkel, vagy csak a szokásos, ,komolyan gondoljuk" felfogással vannak ítt sokan.. (Ez egy válasz Kulematyi üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.
Ha veszem a fáradtságot,és időt szakítok rá,hogy tisztelettel nem bunkó módon ráírok valakire,nehéz visszaírni valamit?
Elég lenne annyi hogy:ne haragudj nem jössz be nekünk.
Azért mert valaki szét van varrva,és törődik a testével(sport)
attól még nm biztos hogy bunkó.
Sajnos még mindig külső alapján itélnek sokan.
100ból 97 ember arra nem méltat hogy visszaírjon.
Akkor mit is várhatok???
Ha veszem a fáradtságot,és időt szakítok rá,hogy tisztelettel nem bunkó módon ráírok valakire,nehéz visszaírni valamit?
Akkor mit is várhatok???
Sziasztok.
Akkor mit is várhatok???
Akkor mit is várhatok???
Ne add fel! 20 levél az semmi.
(Ez egy válasz szabolcsipasi üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 02. vasárnap 00:24

Hogyan találj? Itt sehogy, az egyedülálló pasiknak semmi esélyt nem adnak legalább húsz levelet írtam kizárólag olyanoknak akik pasit keresnek még vissza sem írnak hogy ne haragudj nem akarunk ismerkedni veled ez nagy bunkóság szerintem és még írják hogy igényesek na persze, képpel is próbáltam legalább négy képem volt kirakva jobban jár az ember ha inkább fizetőshöz megy mint pocsékolja az idejét itt a kereséssel meg az üzenetírással fölöslegesen.
Hogyan találj? Itt sehogy, az egyedülálló pasiknak semmi esélyt nem adnak legalább húsz levelet írtam kizárólag olyanoknak akik pasit keresnek még vissza sem írnak hogy ne haragudj nem akarunk ismerkedni veled ez nagy bunkóság szerintem és még írják hogy igényesek na persze, képpel is próbáltam legalább négy képem volt kirakva jobban jár az ember ha inkább fizetőshöz megy mint pocsékolja az idejét itt a kereséssel meg az üzenetírással fölöslegesen.
igen jó sok kamust sikerült
Hát azért látod itt az oldalon is lehet találni,aki ránk írt is megtalált minket, és sikerült össze hozni a dolgot. Kérdés ki mennyire türelmes, és képes alkalmazkodni.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2023. 06. 29. csütörtök 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt csak párok tudnak találni illetve ismerkedni
Lehet igen...
Persze nem minden áron..
Mi is előbb a személyes talit részesítjük előnybe..
Addig viberen lehet ismerkedni..egyből nem megy ,gyerekek,munka stb.. Ha tali megvan,utána lehet keresni a megfelelő időpontot ami mindenkinek jó..Sajnos ezt sokan nem tudják kivárni,se a személyes talit,se a sex időpontját..
Aki eddig ki tudta várni,velük voltunk is,legyen pasi vagy akár pár..
Úgyhogy kitartás,sztünk előbb utóbb mindenki talál..
Persze nem minden áron..
Mi is előbb a személyes talit részesítjük előnybe..
Addig viberen lehet ismerkedni..egyből nem megy ,gyerekek,munka stb.. Ha tali megvan,utána lehet keresni a megfelelő időpontot ami mindenkinek jó..Sajnos ezt sokan nem tudják kivárni,se a személyes talit,se a sex időpontját..
Aki eddig ki tudta várni,velük voltunk is,legyen pasi vagy akár pár..
Úgyhogy kitartás,sztünk előbb utóbb mindenki talál..
Én is voltam Deszto. Fotozással,filmezéssel indult. Felajánlottam nekik hogy pusztán a mozizás élménye miatt szívessen készítek róluk képet vagy videót a saját készülékükkel. A fértfi taggal beszéltem elsőként. Neki tetszett az ötlet, de kérte hogy hívjam fel a párját hogy őis megismerjen. Bezsélgettünk a hölggyel és meg is beszéltünk egy találkozót. Megérkeztem , megbeszéltük hogy részükről minden mehet nem kell csak fotózni . Lezuhanyoztam és visszamentem. Addigra már ruha nélkül simogatták egymást. Én is elkeztem a hölgyet de nagyon vágytam rá hogy a pasi farkát is megérintsem ( előre ezt is megbeszéltük) majd elkezdetem szopni. Kicsit később nyaltam a hölgyet majd a pasi szopott engem, Sok hasonlóesemny után hatalmasat élvezetem majd a kezembe adták a telefon és akkor keztem őket videózni . Életem egyik nagy élménye volt
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 06. 27. kedd 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 27. kedd 10:36

...Deszto tartva a szavát ekkor is megjelent, kis beszélgetés, és elmentünk zuhanyozni. De a többi már látható az oldalon.... nekünk a tapasztalat az az hogy lehetséges találni az oldalon megfelelő partnert de rettentő nehéz még párként is. De mindenkit arra biztatunk ne adja fel. Illetve ami a mi tapasztalatunk az a türelem, türelem , türelem. Persze ez mellett a korrektség és kellő intelligencia. Ez a mi kis siker sztorink. Július elejére már újabb találkozó szerveződik.

Na nekünk is egy ilyen Deszto kell
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 06. 27. kedd 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 27. kedd 10:36

...Deszto tartva a szavát ekkor is megjelent, kis beszélgetés, és elmentünk zuhanyozni. De a többi már látható az oldalon.... nekünk a tapasztalat az az hogy lehetséges találni az oldalon megfelelő partnert de rettentő nehéz még párként is. De mindenkit arra biztatunk ne adja fel. Illetve ami a mi tapasztalatunk az a türelem, türelem , türelem. Persze ez mellett a korrektség és kellő intelligencia. Ez a mi kis siker sztorink. Július elejére már újabb találkozó szerveződik.

Sziasztok,nos jöttünk nektek egy pontosabb leírással a társkereső tapasztalatunkkal kapcsolatban. Történt egy júniusi napon hogy az oldalon található úriember akit Desztonak hívnak ránk írt a google chaten. Kicsit meg lepődtünk mert még nem beszéltünk vele az oldalon így érdekes volt a megkeresés. De persze ez nem tartott vissza minket az ismerkedéstől. Kicsit féltünk tőle mivel rengeteg volt előtte a csalódás és a sikertelen találkozó. Ennek mi lehet az oka nem tudjuk, tán kamusnak véltek minket mert rögtön nem bújtunk ágyba az első szembe jövő férfival? Vagy mert mi másképp keresünk mint a többség? Személyes találkozó, kávé, és ha megvan a megfelelő szimpátia akkor mehet a találkozó szervezése a szexre. Nyilván ezeket a dolgokat mi is leírtuk Deszto számára. Persze elsőre el is fogadta,nem is vitatta a dolgot. A sok rossz tapasztalat miatt kerek perec ki jelentettük,hogy nem utazunk. Számára ez sem jelentett akadályt. Legalábbis a beszélgetések során. Kicsit tartottunk tőle ,hogy ő sem jelenik meg a megbeszélt randevún de ennek ellenére elkezdtük szervezni az ismerkedős napot. Kinéztünk egy szerdai napot ami mindenkinek megfelelt a Pápai vasútállomáson. Időpont lefixálva. Vártuk a napot. Ilyenkor sok minden kavarog az emberben, főleg úgy hogy számunkra ez volt a második találkozó. Izgalomban nem volt hiány. Aztán egyszer csak szerda reggel lett. A megbeszéltek alapján Pápa vasútállomás. Láss csodát Deszto megjelent a vasúton. Kézfogás, bemutatkozás és elmentünk egyet sétálni , beszélgetni a közeli parkba. Ahol olyan jól elment az idő hogy én a munkába menet a vonatot majdnem le is késtem. Persze jött a kérdés hogy Bonnie-nak van e kedve tovább beszélgetni. Simán bele mentem mert tisztában voltam vele,hogy itt a hölgy aki dönt,kit is enged be magába. Még egy órát társalogtak utána mindenki haza ment. Ezek után én is haza értem és megbeszéltük az első benyomásokat. A férfi sem tétlenkedett ránk is írt hogy szimpatikusak vagyunk számára ,mi is pozitív tapasztalattal vágtunk neki a következő alkalomnak amely már az élvezetekről szól. Sajnos Bonnie-nak a havi rendszerességgel elő törő baja kérdéses volt de Deszto is türelmes volt és kerestük a megfelelő időpontot. El is érkezett a nap ,mikor a gyerek suliban van,így a délelőtt szabaddá is vált. Nem sokat tétovázott senki sem, hétfő reggelre a találka megbeszélve....