Mi már igen és kellemes kapcsolat is lett belőle

Találtam.
Köszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 22. hétfő 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 22. hétfő 07:49

Törölt felhasználó (3219942)

csatlakozom az elöttem szolohoz tényleg tündéri
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2018. 01. 20. szombat 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 20. szombat 17:56

Abban valahogy biztos vagyok,hogy nagyon jó barátokra lelnek azok,kiket megkedveltek!!!
Az asszonyka nagyon dögös!!

Sziasztok!Csak egy tipp.Picit turbózzátok fel a portfóliótokat!Pár jó kép adatlapon,esetleg sorozat...Sokat dob,ez tapasztalat!Sok szerencsét!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 21. vasárnap 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 21. vasárnap 22:39
Törölt felhasználó (3246812)

Szerintem nem lehet.
Sziasztok
Már miért ne lehetne, gg-s "pályafutásom" alatt már nem egy párnál megfordultam.
Igaz van, hogy hónapokig semmi, és olyan is hogy 100 levélből 1 válasz. De olyan is, hogy majd minden másodikra reagálnak.
Már miért ne lehetne, gg-s "pályafutásom" alatt már nem egy párnál megfordultam.
Igaz van, hogy hónapokig semmi, és olyan is hogy 100 levélből 1 válasz. De olyan is, hogy majd minden másodikra reagálnak.
Szerintem nem lehet.
Mai:
Pár adatlapja. Keresnek férfiakat is, ki is van írva, hogy levelet várnak mailben, e-mail cím megadva, képpel bemutatkozással. Elment a mail, írtam itt, hogy küldtem mailt.. szerintetek melyikre jött válasz? Pontosan, egyikre sem... és akkor mondja bárki, hogy a kereső férfiakkal van a baj....
Pár adatlapja. Keresnek férfiakat is, ki is van írva, hogy levelet várnak mailben, e-mail cím megadva, képpel bemutatkozással. Elment a mail, írtam itt, hogy küldtem mailt.. szerintetek melyikre jött válasz? Pontosan, egyikre sem... és akkor mondja bárki, hogy a kereső férfiakkal van a baj....
Köszönjük a bókot
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2018. 01. 20. szombat 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 20. szombat 17:56

Abban valahogy biztos vagyok,hogy nagyon jó barátokra lelnek azok,kiket megkedveltek!!!

(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2018. 01. 20. szombat 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 20. szombat 16:53

Mi szuper kapcsolatban élünk. Ha lenne rá alkalom hogy olyan társat,társakat találjunk akivel ha kell beszélgetni,de szexcsatázni is lehet szívesen fogadnánk! Semmi képpen nem az az ember lesz akit a magánszféránkba engedünk aki nem érti mit írtunk le elvárás képpen -még ha egy méter a pöpöse akkor sem!

Mi szuper kapcsolatban élünk. Ha lenne rá alkalom hogy olyan társat,társakat találjunk akivel ha kell beszélgetni,de szexcsatázni is lehet szívesen fogadnánk! Semmi képpen nem az az ember lesz akit a magánszféránkba engedünk aki nem érti mit írtunk le elvárás képpen -még ha egy méter a pöpöse akkor sem!
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2018. 01. 20. szombat 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 20. szombat 13:35

Kis hazánkban nem az intelligencia és empátia a domináns szellemiség,hogy finom legyek!
Funkcionális analfabétából viszont annyi van,hogy duzzasztógátat lehet építeni a két nagy folyóra és annak mellékágaira!
férfiasan bevallom,hogy mindössze két ízben írtam olyan szóló férfit is kereső párnak,akiknek az elvárásaikból 1 pontban nem feleltem meg.Természetesen nem erőszakos stílusban,hanem tisztelettudóan érdeklődően.Bár nem jött össze a dolog,de mégis megköszönték az érdeklődést,és civilizált emberhez méltóan közölték írásban,hogy ragaszkodnának a konvekcióikhoz.Hogy sikerült-e nekik partnert találni azt nem tudom!?Lehet hogy igen,és azért nem írtak később neked,de lehet hogy nem,és inkább letettek az eredendő ötletükről.

Kis hazánkban nem az intelligencia és empátia a domináns szellemiség,hogy finom legyek!
Funkcionális analfabétából viszont annyi van,hogy duzzasztógátat lehet építeni a két nagy folyóra és annak mellékágaira!
férfiasan bevallom,hogy mindössze két ízben írtam olyan szóló férfit is kereső párnak,akiknek az elvárásaikból 1 pontban nem feleltem meg.Természetesen nem erőszakos stílusban,hanem tisztelettudóan érdeklődően.Bár nem jött össze a dolog,de mégis megköszönték az érdeklődést,és civilizált emberhez méltóan közölték írásban,hogy ragaszkodnának a konvekcióikhoz.Hogy sikerült-e nekik partnert találni azt nem tudom!?Lehet hogy igen,és azért nem írtak később neked,de lehet hogy nem,és inkább letettek az eredendő ötletükről.
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2018. 01. 18. csütörtök 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 18. csütörtök 17:19

Detto Ki van írva a lapunkra hogy ne jelölj mert azt sem tudom ki vagy :( Erre napi 2 analfabéta :(
Akkor az ilyen alak lelkileg harmatgyenge.Tudja hogy hazudik,hogy csupán jó legyen az önérzete,de találkára már nem megy,mert akkor lehull a lepel a hazugságáról,amivel a saját maga önbizalmát zúzná szét.Én kötöm az ebet a karóhoz! Megfelelő pszichés módszerekkel ki lehet (és kellene is) deríteni,hogy ki akar valós szexet,és milyen mértékben!
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2018. 01. 18. csütörtök 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet, de akkor rendesen. Írtam neki, reakció 0
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2018. 01. 18. csütörtök 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet,hogy hatott az illetőné la varázsgomba.
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2018. 01. 18. csütörtök 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 18. csütörtök 14:12

Mai jó példa:
Bejelöl vki kapcsolatra, nem ír semmit, hiába várom.
Így nehéz keresni.
Vagy csak véletlenül mellé nyomott.
Így nehéz keresni.

Detto Ki van írva a lapunkra hogy ne jelölj mert azt sem tudom ki vagy :( Erre napi 2 analfabéta :(
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2018. 01. 18. csütörtök 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 18. csütörtök 14:12

Mai jó példa:
Így nehéz keresni.
Így nehéz keresni.

Mai jó példa:
Így nehéz keresni.
Így nehéz keresni.

Amíg egyedülálló voltam,találtam. Többször is találkoztunk. Élmény volt...
Amióta viszont párként keresünk hölgyet,hát.. nincs jelentkező.
Amióta viszont párként keresünk hölgyet,hát.. nincs jelentkező.
Megteszed?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 17. szerda 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 17. szerda 10:01
Törölt felhasználó (3055042)

Ha van valaki,aki nem ugyanaz a személy(vila,villy,nati)írjon valamit,mert komolyan mondom többet ide sem jövök.Ez hihetetlen,ugyanaz az egy dzsuva ossza itt az észt!