Koszi! (Ja! Es nem olyan ontelt, bekepzelt not keresek, amilyen te vagy.)
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 30. hétfő 18:37
Törölt felhasználó (1574052)

Nem kellett nekem mondanom (írnom) semmit.
Megtetted helyettem
Sok sikert a kereséshez!
Megtetted helyettem

Sok sikert a kereséshez!
De ismerős a történet.....részleteiben más, de köszike, hogy megosztottad másokkal, mindenkivel!
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 30. hétfő 14:27

Na de a viszonylag sok negatív tapasztalat mellett tudok pozitív hírekkel is szolgálni.Innen két molett hölggyel volt kellemes (főképp) testi kapcsolatom,és itt találtam párt hármas és cuckold szexre,aminek keretében segítettem "elvenni" az "első bálozó" hölgy "szüzességét". Ráadásképp a második molett hölgy,aki minden téren elhanyagolt feleség volt,és akivel 3 közös élményem volt,itt talált rá a mostani párjára,akivel boldog monogám kapcsolatban élnek.Ezt onnan tudom,hogy a hölggyel plátói kapcsolatban maradtunk.Tehát van remény mindenki számára,de még nagyobb lesz,ha mindenki nyíltan magát adja!Semmit sem kell szégyellni,mert nincs miért szégyenkezni,az ugyanis egy érzelmi öncsonkítás,amire nincs semmi szükség!

Nem kellett nekem mondanom (írnom) semmit.
Megtetted helyettem
Sok sikert a kereséshez! (Ez egy válasz gyuri 133 üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 30. hétfő 17:28
Megtetted helyettem

Sok sikert a kereséshez! (Ez egy válasz gyuri 133 üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Mondhatsz, amit akarsz, ugysem ismersz. Vidam, jofej, kedves, humoros srac vagyok. Nagyon messze vagyok a megkeseredettsegtol!
Es attol, hogy nincs partnerem, meg teljes eletet elek! Majd lesz! Ennyi!

Mondhatsz, amit akarsz, ugysem ismersz. Vidam, jofej, kedves, humoros srac vagyok. Nagyon messze vagyok a megkeseredettsegtol!
Es attol, hogy nincs partnerem, meg teljes eletet elek! Majd lesz! Ennyi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 30. hétfő 13:21

Erre mondják azt: Akinek nem inge, nem veszi magára.....
Te magadra vetted
Nem is kell ezt ragozni, csak elég a megkeseredettek alatt érteni, ha visszaolvasol a fórumban..."Itt nincsen nő."--"Itt nem lehet találni senkit", stb...
Ha probléma lenne az emberismeretemmel, talán nem tudnám azt mondani, hogy: Igen taliztam innen az oldalról nem egy pasival, emberrel, párral.
De emlékszem a chatről, te jobban tudod
Te magadra vetted

Nem is kell ezt ragozni, csak elég a megkeseredettek alatt érteni, ha visszaolvasol a fórumban..."Itt nincsen nő."--"Itt nem lehet találni senkit", stb...
Ha probléma lenne az emberismeretemmel, talán nem tudnám azt mondani, hogy: Igen taliztam innen az oldalról nem egy pasival, emberrel, párral.

Na de a viszonylag sok negatív tapasztalat mellett tudok pozitív hírekkel is szolgálni.Innen két molett hölggyel volt kellemes (főképp) testi kapcsolatom,és itt találtam párt hármas és cuckold szexre,aminek keretében segítettem "elvenni" az "első bálozó" hölgy "szüzességét". Ráadásképp a második molett hölgy,aki minden téren elhanyagolt feleség volt,és akivel 3 közös élményem volt,itt talált rá a mostani párjára,akivel boldog monogám kapcsolatban élnek.Ezt onnan tudom,hogy a hölggyel plátói kapcsolatban maradtunk.Tehát van remény mindenki számára,de még nagyobb lesz,ha mindenki nyíltan magát adja!Semmit sem kell szégyellni,mert nincs miért szégyenkezni,az ugyanis egy érzelmi öncsonkítás,amire nincs semmi szükség!

Szia!Lehet,hogy pont ebbe a topikban fogalmaztam meg egy gondolatmenetet,ami az álmodozó emberekről,álmodozó embereknek szól.Nincsen azzal egészen addig semmi probléma,ha vannak erotikus álmai,vágyai valakinek.Akkor kezdődik a probléma,ha indirekt,vagy ha főképp szándékosan keltenek az emberben hiú reményeket azzal,hogy valós szándékú hölgynek,úrnak,vagy netán párnak titulálja magát!Aki szeretne valóban egy vagy több szexuális álmát valóságként egyszer megélni,az mások segítségével fejlessze magát mentálisan egy karizmatréning keretei belül egészen addig,amíg vagy teljesen el nem tűnik a félelme,vagy olyan alacsony( az első hármas és cuckold kalandom előtt nekem is volt ) szintre esik le,amit kontroll alatt tud tartani,és a pozitív élmények és partnere/partnerei visszacsatolása miatt tökéletes lesz az önbizalma.Aki csak szerepet játszik,ami nem tilos,és akár örömöket is rejthet magában,annak meg azt tudom tanácsolni,hogy jelölje be a társkereső adatlapján a chatszexet és a levelezést mint élvezeti forrást.Abból lehet következtetni arra,hogy csupán mentálisan akarja valaki kiélni magát úgy,hogy senkit sem akar tévútra csalni!Sőt!Bizonyosra veszem,hogy még levelezőpartnereket is találna magának,és mindenki boldog lenne!Ez csupán egy minimális akaratnak nevezhető mentális energia ráfordítását igényelné.
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sok ember csak álmodozó. Ez itt a baj.
Erre mondják azt: Akinek nem inge, nem veszi magára.....
Te magadra vetted
(Ez egy válasz gyuri 133 üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 30. hétfő 11:48
Te magadra vetted

Egyaltalan nem erzem magam megkeseredettnek! Kikezdeni meg vegkepp nem kezdek ki senkit! Az emberismereteddel van egy kis problema. De nem vagyunk tokeletesek.

Egyaltalan nem erzem magam megkeseredettnek! Kikezdeni meg vegkepp nem kezdek ki senkit! Az emberismereteddel van egy kis problema. De nem vagyunk tokeletesek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 30. hétfő 11:09

Persze hogy talál. Hiszen azok a pasik akik velem voltak és sokan másokkal is találtattak....Az, hogy nem jönnek ide hencegni annak oka van.
Mert a sok megkeseredett kikezdené őket.
Szió
Szió
Persze hogy talál. Hiszen azok a pasik akik velem voltak és sokan másokkal is találtattak....Az, hogy nem jönnek ide hencegni annak oka van.
Szió (Ez egy válasz regiuj üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Szió (Ez egy válasz regiuj üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!Egyike vagyok a pozitív véleményt formálóknak.Kívánom,hogy találjatok valós és számotokra kiváló képességekkel bíró házibarátot!!
Nekem sajnos egy kissé messze éltek,és az utazás egyben jelentős mennyiségű idő lenne nekem,mert csak tömegközlekedéssel tudnék menni,ezért nem is jelentkezem nálatok.Én max. 70-80 km-es távolságban gondolkodom és keresek.
(Ez egy válasz agroboy üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 30. hétfő 09:39

Temérdek is, a videókat amiket felteszek, szép értékeléseket kapnak, remélem a gyümölcse is meglesz!
Remélem
(Ez egy válasz agroboy üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 30. hétfő 09:39

Temérdek is, a videókat amiket felteszek, szép értékeléseket kapnak, remélem a gyümölcse is meglesz!
(Ez egy válasz regiuj üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt cáfolom, ha normális valaki az talál!
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2018. 07. 28. szombat 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 28. szombat 15:14

A nőknek nehéz, a pároknak még nehezebb, a férfiaknak meg szinte lehetetlen...
Köszi szépen nektek is minden szépet jót!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 29. vasárnap 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 29. vasárnap 14:48
Törölt felhasználó (2317382)

Köszönöm,kedves vagy.Neked is minden szépet,jót.
Jujjj, hát ilyen galádságot:
Nyafi helyett esetleg a témához valami? (Ez egy válasz Bonfini üzenetére (2018. 07. 29. vasárnap 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 29. vasárnap 18:39

Nyafi helyett esetleg a témához valami? (Ez egy válasz Bonfini üzenetére (2018. 07. 29. vasárnap 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Látom itt is divat az ha valakinek üzit írsz és nem jössz be neki akkor még egy "nem" válaszra sem veszi a fáradtságot!
Látom itt is divat az ha valakinek üzit írsz és nem jössz be neki akkor még egy "nem" válaszra sem veszi a fáradtságot!
Tökéletesen igazad van....!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 28. szombat 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 28. szombat 19:43
Törölt felhasználó (2317382)

Teljesen egyetértek veled.Mondjuk én szerencsésnek mondhatom magam,mert sikerült találnom állandó partnert.Sokan felszivódnak,van aki regisztrál,de rájön ő csak szórakozni,képet kunyerálni akar,meg otthon hogy fogok anyuci szemébe nézni...nekem is van férjem és nagyon szeretem is,sose tenném meg vele azt,hogy megtudja van mellette barátom...de ha az ember eljut arra a szintre,hogy a kémia nem működik akkor külön kell tudni választani ezt a szexualitáson alapuló kapcsolatot az otthonitól...ugy,hogy nem tárgynak tekintjük a másik embert.
Köszönöm,kedves vagy.Neked is minden szépet,jót.
(Ez egy válasz man2000 üzenetére (2018. 07. 29. vasárnap 05:49), amit ide kattintva olvashatsz)