50 év koruli nöt az istenért nem találok.
Több mint 10 éve swingerezünk és még soha semmit nem kaptunk el. A fertőzés veszélye sokkal nagyobb egy discóban összeszedett partnerrel mint egy swinger klubban.
Egyáltalán nem kell félni se a fertőzéstől (ésszerű védekezés mellett) se a nagyüzemi dologtól.
És egyetértve liszaszabi3-al a klubokban szerintünk is könnyebb partnert találni, mint energiát ölni a sok sok felesleges vakrandiba. A klubban aki ott van, az mind valós, itt az oldalon meg nem mindenki valós (diplomatikusan fogalmazva) (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 23. vasárnap 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 23. vasárnap 12:38
Egyáltalán nem kell félni se a fertőzéstől (ésszerű védekezés mellett) se a nagyüzemi dologtól.
És egyetértve liszaszabi3-al a klubokban szerintünk is könnyebb partnert találni, mint energiát ölni a sok sok felesleges vakrandiba. A klubban aki ott van, az mind valós, itt az oldalon meg nem mindenki valós (diplomatikusan fogalmazva) (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 23. vasárnap 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2809312)

Nekem is van egy miskolci párom ők sem találnak pasikak erre.Ők már törőlték is magukat innen emiatt, javasoltam is nekik is ,hogy menjünk fel közösen Pestre mert én csak jókat hallok a bulikról,de attól meg ők félnek ,hogy ott nagyüzemi emberektől nehogy valamit összeszedjünk.De hát ez mindíg benne van ez bizalomról szól,szerintem látszik az valakin aki jól néz ki az megválogatja és nem a mennyiségre megy.Szerintem mi is feljárunk majd mert azt is ki kell probálni.....
Nekünk szintén 450km hidd el. Az értelmiségin pedig nem a végzettséget értettük,
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 23. vasárnap 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 23. vasárnap 15:43

Ezt én is így gondolom,na meg ahogy halottam a Tik tak ba korlátozzák a szóló pasikat ez szuper. Az értelmiségit nem értem....Nekem a kinézet a fontos ,lehet az doktor vagy bolti eladó.Az biztos swingerbe kell pénz, és az jó szűrő nem a csöves,degenerált megy..(én elvagyok a sznob emberekkel talán abból van ott több ) azért nekünk 450km oda-vissza nem kevés ,és nem a pénz hanem az idő...amit én lopok....
Ezt én is így gondolom,na meg ahogy halottam a Tik tak ba korlátozzák a szóló pasikat ez szuper. Az értelmiségit nem értem....Nekem a kinézet a fontos ,lehet az doktor vagy bolti eladó.Az biztos swingerbe kell pénz, és az jó szűrő nem a csöves,degenerált megy..(én elvagyok a sznob emberekkel talán abból van ott több ) azért nekünk 450km oda-vissza nem kevés ,és nem a pénz hanem az idő...amit én lopok....
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 23. vasárnap 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 23. vasárnap 14:49
Törölt felhasználó (1438122)
VIP

Óriási tévedés a nagyüzemi dolog. Szerintem sokkal inkább értelmiségi embereket találtok ott, mint ezeken az oldalakon. Havonta, kéthavonta mi is szoktunk menni, de ezt nem érezzük nagyüzeminek. Nem beszélve a sok felesleges kávé,fotó, vakrandiról stb.
Óriási tévedés a nagyüzemi dolog. Szerintem sokkal inkább értelmiségi embereket találtok ott, mint ezeken az oldalakon. Havonta, kéthavonta mi is szoktunk menni, de ezt nem érezzük nagyüzeminek. Nem beszélve a sok felesleges kávé,fotó, vakrandiról stb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 23. vasárnap 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 23. vasárnap 12:38

Nekem is van egy miskolci párom ők sem találnak pasikak erre.Ők már törőlték is magukat innen emiatt, javasoltam is nekik is ,hogy menjünk fel közösen Pestre mert én csak jókat hallok a bulikról,de attól meg ők félnek ,hogy ott nagyüzemi emberektől nehogy valamit összeszedjünk.De hát ez mindíg benne van ez bizalomról szól,szerintem látszik az valakin aki jól néz ki az megválogatja és nem a mennyiségre megy.Szerintem mi is feljárunk majd mert azt is ki kell probálni.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 23. vasárnap 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 23. vasárnap 11:41
Törölt felhasználó (1777462)

Ez így van. Mi is klubban ismerkedünk, meghiúsult gangbang után még inkább.

Ez így van. Mi is klubban ismerkedünk, meghiúsult gangbang után még inkább.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 23. vasárnap 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 23. vasárnap 11:17

Nem is értem a pesti párok minek is keresnek itt,hisz annyi Sw klub van ott,hogy lehet válogatni,meg a mentalitás is más,van kínálat és is kialakúlhat,tartós, jó viszony.Bezzeg itt lent vidéken,semmi ilyen,egy klubb van felénk de oda is kevesen járnak ,marad a sunyiban,erdőben,kocsiban,hétvégiházban,és talán kéthavonta ha összejön valami.Babylonban minden könnyebb !!

Nem is értem a pesti párok minek is keresnek itt,hisz annyi Sw klub van ott,hogy lehet válogatni,meg a mentalitás is más,van kínálat és is kialakúlhat,tartós, jó viszony.Bezzeg itt lent vidéken,semmi ilyen,egy klubb van felénk de oda is kevesen járnak ,marad a sunyiban,erdőben,kocsiban,hétvégiházban,és talán kéthavonta ha összejön valami.Babylonban minden könnyebb !!

Ugye csak viccelsz a glory cafeval? Az a legalja mindennek. Tévedés ne essék, egy péntek este a dreamlandben annyi pasit vonunk be, amennyit nem szégyellünk. Viszont privát partira nem sikerült négy épkézláb embert leszervezni. Szájkaratés, álmodozók az itt lévők többsége is.
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2018. 09. 22. szombat 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 22. szombat 15:22

Ez azért van, mert az emberek általában a nagyszájúakat keresik, akiknek van mindent elsöprő dumája (gép mögött), tudják, mit akarsz hallani, de csak ennyi.
Ha Pesten laktok, akkor ajánlom a Glory Cafét, vegyétek fel velük a kapcsolatot, ott lesz pasi, aki gangbangel garantálom..
Ha Pesten laktok, akkor ajánlom a Glory Cafét, vegyétek fel velük a kapcsolatot, ott lesz pasi, aki gangbangel garantálom..
Ez azért van, mert az emberek általában a nagyszájúakat keresik, akiknek van mindent elsöprő dumája (gép mögött), tudják, mit akarsz hallani, de csak ennyi.
Ha Pesten laktok, akkor ajánlom a Glory Cafét, vegyétek fel velük a kapcsolatot, ott lesz pasi, aki gangbangel garantálom.. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 18. kedd 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 18. kedd 12:32
Ha Pesten laktok, akkor ajánlom a Glory Cafét, vegyétek fel velük a kapcsolatot, ott lesz pasi, aki gangbangel garantálom.. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 18. kedd 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi gangbanget akartunk. Hetekig szerveztük. Ki lett bérelve Hely. 4 pasival leveleztünk. Sokat. Mindent megbeszéltünk. Egyik aznap reggel mondta le. Egyik délután rájött, hogy gyereket kell lefektetnie. Harmadik szó nélkül nem jött, negyedik egy órával később írt, hogy akkor mindjárt odaér. Soha a büdös életben nem szervezünk többé semmit. Marad a klub.
Igen
A Méret a lényeg ? A Goldengate társkereső használatakor számtalan esetben férfiak ördögi körbe kerülnek férfias testrészük méretével kapcsolatosan. Nem minden nőnek jelentős szempont hogy mekkora az a bizonyos testrész. Számomra a szexuális kapcsolat (nevezzük egyszerű néven a közösülés ) izgalma, erotikája, szépsége több dolog összetett eredőjéből származik. A Méret a lényeg? Ez lesz most a kérdés. Az európai nők hüvelyének hosszanti mérete 6,3-7,6 centiméter. A hüvely felépítése kontinensektől és a bőr színétől függetlenül minden nőnél azonos felépítésű. Hosszmértékben lehetnek eltérések de nem ez a jellemző. A földön élő nőknek mindössze 17 százalékánál vannak eltérések a hosszúság mértanában. Az átlagos (durván felkerekítve) 8 centiméter hosszú hüvely képes hosszában megnyúlni akár 20 centiméteres hosszúságra is. Ez a túlzóan erős megnyújtás azonban nem a természetes hosszanti mérték egysége. Ennek okából ez fájdalmas és sok esetben igen kellemetlen az esetek nagy részében. Az én számomra egészem biztosan. A hosszú mérettel rendelkező férfiakat nem akarom megrémíteni ( nem is szorulnak rémületre ) de azt ők pontosan tudják hogy bizonyos női partnerükkel gyengéden kell bánni és jól tudják azt is hogy nem szükségszerű ""tövig ledöfni a női partnerét"" Azoknak a férfiaknak akiknek az átlagnál 16-17 centiméternél hosszabbra nőt azok használják a testrészüket gyengéden és érzékien. Ne feledjék el a férfiak azt a biológiai tényt hogy a nők hüvelye csak a bejárattól kezdődő pár centiméteren ""érzékeny"" fentebb már érzéketlen .. Ebből az okoskodásomból megérthető az a tény hogy nem a méret a lényeg. Az átlagos 15-16 centiméter éppen megfelelő lehet. Lehet nagy lehet átlagos nem ez a fő szempont. Ha vonzó és erotikus érzékiséggel közeledik a nőhöz kellemes testi kapcsolatok keletkeznek. A nők nagy többségének érzelmi viszony esetén az ideális méret a 16-17 centiméteres hossz ami a földön élő férfiak 75 százalékos átlagméretét jelenti. A Goldengate társkeresőn tapasztalatom szerint minden jel arra utal, hogy azokat a férfiakat akiket a péniszméret a leginkább foglalkoztatja, hajlamosabbak szorongani, szégyenkezni a méretük miatt. Kedves Férfiak ! Kérlek benneteket NE MÉREGESSÉTEK az alsó testrészeteket! Teljességgel felesleges. A férfi akkor vonzó egy nő számára, (nekem akkor vonzó) : Ha bátor, ha szerény, ha okos, ha igazmondó, ha tapintatos , ha kellemes az illata, és ápolt. Mi kell még a sikeres ismerkedéshez ?? Több alkalommal leírtam tanácsoltam.. Egy bizonyos: légy önmagad ne mások szerepében élj. Az igazmondó férfi aki ""nyíltan a partnere szemébe néz "" a vonzó férfiak csoportjába tartozik. ( H.Krisztina)
Rendszeresen böngészgetem az engem érdeklő témákat,más oldalakon is szerencsét próbáltam,de nekem ez jött be,itt maradok akárcsak dumálgatni is.Itt akadnak jópofa faszik,a hölgyek meg persze egytől egyig mind gyönyörű. Máshol is ez az általános probléma,ez kamus,az bunkó,nekem nem válaszol,nem jön el stb. Nem vagyunk egyformák, ahol több ember van , ott lesz konfliktus is, lesz aki szimpatikus,lesz aki nagyon nem.
Kár mérgelődni,élő példák vannak itt remek szexre,meg pozitív találkozásokra, persze ki kell várni,van akinek előbb jön,valakinek késöbb. Partnerkereső nem olyan mint a hipermarket,bemegyek aztán leakasztom a polcról ami kell.
Aki "most azonnali" szexet akar,és azt elvárja hogy márpedig minden úgy legyen hogy ő akarja,nekik javaslom a fizetős partnereket,ott lesz sikerük.
A tapasztalt keresők megfontoltabbak,válógatósabbak, a kezdők meg türelmetlenebbek.Ha mindkét oldal tolerálja a másikat akkor kevesebb összezördülés lesz.Persze bunkó akad mindig.
Félre minden bosszúsággal,dugjatok nagyokat!
Kár mérgelődni,élő példák vannak itt remek szexre,meg pozitív találkozásokra, persze ki kell várni,van akinek előbb jön,valakinek késöbb. Partnerkereső nem olyan mint a hipermarket,bemegyek aztán leakasztom a polcról ami kell.
Aki "most azonnali" szexet akar,és azt elvárja hogy márpedig minden úgy legyen hogy ő akarja,nekik javaslom a fizetős partnereket,ott lesz sikerük.
A tapasztalt keresők megfontoltabbak,válógatósabbak, a kezdők meg türelmetlenebbek.Ha mindkét oldal tolerálja a másikat akkor kevesebb összezördülés lesz.Persze bunkó akad mindig.
Félre minden bosszúsággal,dugjatok nagyokat!
A szerelem különles érzelmi állapot. Szerelem nélkül lehet élni de nem érdemes. Ez persze egy közhely de igazság tartalma nem kétséges a számomra. A szerelem ritkán ""jön közel"" általában alattomosan támad egy sötét sarokból és az egyént egyből letaglózza. Ha szerelmes leszel, a tudatod egy másik ember képével emlékeivel lesz tele, és a személyiség motivációs rendszere leginkább arra irányul, hogy ennek a másik embernek a közelében szeretnénk lenni, legfőképpen szexuális kapcsolat formájában. A meghatározáshoz szervesen hozzá tartozik az is, hogy a másik ember képe különlegesen pozitív értékminősítést kap a részünkről minden vonása kedvesnek és értékesnek tűnik. A szerelmes nemcsak együtt akar lenni szerelme tárgyával hanem szexuálisan birtokolni szeretné. A szerelem egyoldalú zsákutcájába vezet az utunk ha nem valósul meg a kölcsönhatás. A párok közötti kölcsönösség a résztvevők lelki nyugalmához komfort érzetéhez és jó életminőségez nélkülözhetetlen feltétel. Mint minden más emocionális szenvedély, a szerelemben is megnyilvánul bizonyos szakaszosság, lassú változás a megszokás és a destruktivitás . A hétköznapok silány egyhangú múlása a megélhetésért a gyerekek neveléséért folytatott hétköznapi gondok és küzdelmek lassan elhamvasztják a szerelem szép emlékét. Azokban a kultúrákban és sajnos hazánkban is ahol a házastársak nem egyenjogúságban élnek a szerelem egészen rövid életű lesz formálissá válik, lassan de biztosan elsilányul. A párok közötti rivalizálódás miatt bekövetkezik a társas magány intézmény rendszere. A társasmagány mint kényszeredett intézményrendszer arra az elhatározásra juttathatja a résztvevő feleket hogy mások társaságában vigasztalódjanak. A Goldengate társkereső éppen az egyik legmegfelelőbb ""hadszíntér"" lehet arra vonatkozóan ahol sok esetben a felesleges csatározások és a veszekedések ellenére remek kapcsolatok születnek. A Goldengate társkeresőt tudni kell használni. Megfelelő gyakorlat tapasztalat és szerencse is közre játszik abban hogy az egyén ízlésének megfelelő partnert találjon. A gyakorlat megszerzése időigényes feladat de a megfelelő gyakorlat a siker záloga lehet. Hangsúlyozom mennyire fontos eszköz az őszinte bemutatkozás a jelen állapotot tükröző fényképek melléklete a hozzáállás és a türelem. A szerencsének nagy jelentősége van a társkeresésben de a kitartó türelmes hozzáállás meghozhatja az elvárt eredményt. Bizonyított tény sokan találtak megfelelő partnert egyéni preferenciák alapján.Az alkalmi szexpartnerkeresők a partnercserés pártválasztók a Wife swapping és egyéb testi vágyakozások a kétkedők ellenére sok igazolható esetben megvalósultak. felesleges ideje korán feladni a remény. Céltalan feladni és sértődötten kijelentkezni a társkeresőből. Mint az életben ebben is a kitartás és a türelem nagyban növeli az esélyeket. Ha komolyak a szándékaid és nem unalom űzésből vagy jelen ne intrikálj ne veszekedj hanem lép át a hamis ígérgetők feje felett, lapozz tovább és legyél türelmes.
Sziasztok!
Nem tudom a teljes tagságból mennyien szokták ezeket a fórumokat nézni de számomra jó tapasztalat!
Nem régóta vagyok tag és sajnos egy kis malőr miatt nemrégen újra kellett csinálni az oldalamat is, valamint képeket iszonyú nehezen tudtam felrakni!
Ezen rövid idő alatt a keresési paramétereknek megfelelően ahova csak úgymond jelentkezni lehetett szinte mindenkinek írtam, pároknak és szóló hölgyeknek egyaránt! Ebből párokkal: 3 kommunikáció sikeredett, hölgyekből: pedig senki nem válaszolt! (Úgy gondolom mindenkinek korrekt bemutatkozó levelet küldtem)!!
Egyébként a régiómból kiindulva nem túlzottan sok a lehetőség és ha csak valóban a keresési paramétereknek akarnánk megfelelni akkor meg végképpen!!
A 3 párból egy, az első levélváltás után eltűnt. Miután új oldalt készítettem a másik kettő párral megpróbáltam felvenni a kapcsolatot. Ezután egyikükkel tovább tudtunk beszélgetni( Hálás köszönet ezúton is nekik!!! ) a másik pár viszont már nem válaszolt! (Persze megértem ha úgy érezték átverték őket, de pont ezért írtam nekik is hogy bocsánat de nem vesztem el csak volt egy kis baki)!!
Szóló pasiként valóban nehéz itt keresgélni, és nem megbántani akarok bárkit is!! Sajnos sokaknak a sok rossz tapasztalat miatt nehéz nyitnia, ami persze érthető!!
Nagyon sok az olyan regisztrált aki már régóta nem látogatja az oldalt, kérdés hogy Ő, Ők miért nem, ha pedig talált megfelelő társat miért nem írja ki, ahogy azt páran megteszik, és így talán nem megy senki vakon!
Nem tudom a teljes tagságból mennyien szokták ezeket a fórumokat nézni de számomra jó tapasztalat!
Nem régóta vagyok tag és sajnos egy kis malőr miatt nemrégen újra kellett csinálni az oldalamat is, valamint képeket iszonyú nehezen tudtam felrakni!
Ezen rövid idő alatt a keresési paramétereknek megfelelően ahova csak úgymond jelentkezni lehetett szinte mindenkinek írtam, pároknak és szóló hölgyeknek egyaránt! Ebből párokkal: 3 kommunikáció sikeredett, hölgyekből: pedig senki nem válaszolt! (Úgy gondolom mindenkinek korrekt bemutatkozó levelet küldtem)!!
Egyébként a régiómból kiindulva nem túlzottan sok a lehetőség és ha csak valóban a keresési paramétereknek akarnánk megfelelni akkor meg végképpen!!
A 3 párból egy, az első levélváltás után eltűnt. Miután új oldalt készítettem a másik kettő párral megpróbáltam felvenni a kapcsolatot. Ezután egyikükkel tovább tudtunk beszélgetni( Hálás köszönet ezúton is nekik!!! ) a másik pár viszont már nem válaszolt! (Persze megértem ha úgy érezték átverték őket, de pont ezért írtam nekik is hogy bocsánat de nem vesztem el csak volt egy kis baki)!!
Szóló pasiként valóban nehéz itt keresgélni, és nem megbántani akarok bárkit is!! Sajnos sokaknak a sok rossz tapasztalat miatt nehéz nyitnia, ami persze érthető!!
Nagyon sok az olyan regisztrált aki már régóta nem látogatja az oldalt, kérdés hogy Ő, Ők miért nem, ha pedig talált megfelelő társat miért nem írja ki, ahogy azt páran megteszik, és így talán nem megy senki vakon!
köszönöm a gratulációt, de ez nem tapsért lett megosztva...
átélni, megélni jó!
szívesen megmasszíroznám a ti Hölgyeteket is hasonlóképpen! (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 19. szerda 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 19. szerda 22:59
átélni, megélni jó!

szívesen megmasszíroznám a ti Hölgyeteket is hasonlóképpen! (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 19. szerda 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1126892)

Gratulálunk...

Gratulálunk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 19. szerda 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 19. szerda 08:32

Törölt felhasználó (1292612)

megvan az ellenpélda is!
két hónapnyi szervezés után eljött hozzám tegnap egy szabolcsi pár.
Én már lemondtam róluk, nem gondoltam, hogy merni fog a Hölgy eljönni a férjével.
ugyanis a férj régen(még párja előtt volt már többesben), de 7 éve házasok és a Hölgytag még swingerszűz volt.
TEGNAPIG! :-P
Mondtam a Hölgynek telefonban, megmasszírozom és bármikor megállíthat, mondhat NEM-et, sértődés nékül elfogadom, Megérkeztek a házhoz (emeletes panelben lakom), és a pincén keresztül jöttünk be. A Hölgy arcán nem vágyakozás, hanem mint egy 18 éves szűzkislányon a riadalom volt...
Felértünk a lakásba és 2-3 perces "úvöltő csend"-et megtörve elküldtem zuhanyozni, hogy megmasszírozzam.
Szexi ruciban(fekete átlátszó) jött a hölgy a zuhanyból, pedig azt hittem, magára csavart törcsiben fog jönni
Lefektettem az ágyra, hasra fordulva lesegítettem róla a rucit, bugyit hagyva rajta
megmasszíroztam vállát, hátát, majd erotikus részekre térve már a párját közel intettem.
Fergeteges szex lett belőle
minden gátlás tovaszállt, és óriási orgazmusokat élt át a hölgy, valamint férje és én is!
Örülök, hogy nem csak negatív élményekről lehet beszámolni, mostanság sok idiótával sodort össze levélben, telefonon, személyesen az élet, de tegnap sok mindent kárpótolt a SORS.
Köszönöm neked A és R!
))

Én már lemondtam róluk, nem gondoltam, hogy merni fog a Hölgy eljönni a férjével.
ugyanis a férj régen(még párja előtt volt már többesben), de 7 éve házasok és a Hölgytag még swingerszűz volt.
Mondtam a Hölgynek telefonban, megmasszírozom és bármikor megállíthat, mondhat NEM-et, sértődés nékül elfogadom, Megérkeztek a házhoz (emeletes panelben lakom), és a pincén keresztül jöttünk be. A Hölgy arcán nem vágyakozás, hanem mint egy 18 éves szűzkislányon a riadalom volt...
Felértünk a lakásba és 2-3 perces "úvöltő csend"-et megtörve elküldtem zuhanyozni, hogy megmasszírozzam.
Szexi ruciban(fekete átlátszó) jött a hölgy a zuhanyból, pedig azt hittem, magára csavart törcsiben fog jönni
Lefektettem az ágyra, hasra fordulva lesegítettem róla a rucit, bugyit hagyva rajta
megmasszíroztam vállát, hátát, majd erotikus részekre térve már a párját közel intettem.
minden gátlás tovaszállt, és óriási orgazmusokat élt át a hölgy, valamint férje és én is!
Örülök, hogy nem csak negatív élményekről lehet beszámolni, mostanság sok idiótával sodort össze levélben, telefonon, személyesen az élet, de tegnap sok mindent kárpótolt a SORS.
Köszönöm neked A és R!

Dreamlandbe járunk
(Ez egy válasz lucifer019 üzenetére (2018. 09. 19. szerda 03:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 19. szerda 03:47

Sziasztok! Lehet tudni melyik klubban, szoktatok megfordulni? Szivesen megnézném élőben is a meseszép formáid!!

megvan az ellenpélda is!
Köszönöm neked A és R!
))
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 18. kedd 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 18. kedd 11:35

Köszönöm neked A és R!

Törölt felhasználó (1292612)

igen
adatlapomon is látható, én szolo pasi vagyok
rámírt a pár, érdeklődött a masszázs, intim masszázsom iránt, és egy-egy levélváltás után ez a levelezés folyt köztünk... HIHETETLENEK az emberek, ez szánalmas számomra nagyon
adatlapomon is látható, én szolo pasi vagyok
rámírt a pár, érdeklődött a masszázs, intim masszázsom iránt, és egy-egy levélváltás után ez a levelezés folyt köztünk... HIHETETLENEK az emberek, ez szánalmas számomra nagyon
Sziasztok! Lehet tudni melyik klubban, szoktatok megfordulni? Szivesen megnézném élőben is a meseszép formáid!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 18. kedd 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 18. kedd 12:32

Mi gangbanget akartunk. Hetekig szerveztük. Ki lett bérelve Hely. 4 pasival leveleztünk. Sokat. Mindent megbeszéltünk. Egyik aznap reggel mondta le. Egyik délután rájött, hogy gyereket kell lefektetnie. Harmadik szó nélkül nem jött, negyedik egy órával később írt, hogy akkor mindjárt odaér. Soha a büdös életben nem szervezünk többé semmit. Marad a klub.