Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 274 275 276 277 278 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5581   2019. 03. 01. péntek 22:14
X Törölt felhasználó (958341)
mi is jártunk már így!
előfordul, hogy akarják, aztán a célegyenesben visszakoznak, beijednek.
van ilyen, de ettől szép ez a világ!
(Ez egy válasz mivagyunk12 üzenetére (2019. 03. 01. péntek 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 01. péntek 21:54
Nagyon nehéz egy párral holnap találkoztunk volna, de ma már törölték magukat.
#5580   2019. 03. 01. péntek 22:06
X Törölt felhasználó (4024732)
Napot?
Én percekről írtam csak....még hogy napok smile
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2019. 03. 01. péntek 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 01. péntek 21:10
Szóval "néhányan" az "adj uram de azonnal" mentalitást testesítik meg,és nem képesek 5-6-7 napot várni egy érdemleges válaszra,hanem szinte egyből "primadonnává" válnak,mert legbelül még mindig kisfiúk?Ezzel a mentalitással elveszítik annak a lehetőségét,hogy veled és/vagy egy hozzád hasonló telt tüzes kis angyallal hozza őket a szexualitás karmája!Fenomenális dolog élvezni egy odaadó telt erotomán hölgy testét és lelkét,amiért cserébe és alapvetően is kéjjel ajándákozza meg az embernek fia az embernek leányát,de ez a "most akarok óriásit spriccelni" lelkivilág sok nőnek nem jön be! Amatőrök! smile
#5579   2019. 03. 01. péntek 21:54
mivagyunk12 mivagyunk12
Nagyon nehéz egy párral holnap találkoztunk volna, de ma már törölték magukat.
#5578   2019. 03. 01. péntek 21:10
Caracas79 Caracas79
Szóval "néhányan" az "adj uram de azonnal" mentalitást testesítik meg,és nem képesek 5-6-7 napot várni egy érdemleges válaszra,hanem szinte egyből "primadonnává" válnak,mert legbelül még mindig kisfiúk?Ezzel a mentalitással elveszítik annak a lehetőségét,hogy veled és/vagy egy hozzád hasonló telt tüzes kis angyallal hozza őket a szexualitás karmája!Fenomenális dolog élvezni egy odaadó telt erotomán hölgy testét és lelkét,amiért cserébe és alapvetően is kéjjel ajándákozza meg az embernek fia az embernek leányát,de ez a "most akarok óriásit spriccelni" lelkivilág sok nőnek nem jön be! Amatőrök! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 01. péntek 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4024732)
2019. 03. 01. péntek 20:27
Csak van aki szeret drámázni.. mintha ez lenne a legfontosabb dolog az életében.
Ami hagyján, az övébe lehet ez a legfontosabb, de a másikéban ez lehet egy sokadlagos dolog.
Én azt "bírom", mikor a levelet elolvasom, amit írt... lehet válaszolnék is rá, csak épp elugrok pisilni, vagy megkevergetem az ebédet, netán munkám futott be....., de már jön is a hiszti, hogy mivel bántott meg, hiszen semmi olyat nem írt és miért nem válaszolok, mert ő látja, hogy elolvastam a levelét? wow2
Egyre több ilyen van.... na ezekre válaszoljon az, akit apa szült.

Rendesen el tudják venni az ember kedvét smile

Szerencse, hogy a múltból azért lehet építkezni, valahogy régen más volt...
#5577   2019. 03. 01. péntek 20:27
X Törölt felhasználó (4024732)
Csak van aki szeret drámázni.. mintha ez lenne a legfontosabb dolog az életében.
Ami hagyján, az övébe lehet ez a legfontosabb, de a másikéban ez lehet egy sokadlagos dolog.
Én azt "bírom", mikor a levelet elolvasom, amit írt... lehet válaszolnék is rá, csak épp elugrok pisilni, vagy megkevergetem az ebédet, netán munkám futott be....., de már jön is a hiszti, hogy mivel bántott meg, hiszen semmi olyat nem írt és miért nem válaszolok, mert ő látja, hogy elolvastam a levelét? wow2
Egyre több ilyen van.... na ezekre válaszoljon az, akit apa szült.

Rendesen el tudják venni az ember kedvét smile

Szerencse, hogy a múltból azért lehet építkezni, valahogy régen más volt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 25. hétfő 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3547132)
2019. 02. 25. hétfő 16:56
Sziasztok!
Sajnos manapság,a saját fajtám, úgy is mint férfiak jelentős hányadának az önbizalma,egója az egekben.Úgy gondolják,hogy nélkülük egy nő/pár szexualis élete a gödörben van,egy nulla.Ès nyomulnak,eszetlenül,már már elmeroggyant módon.Nem nézik az adatlapot,irnak mindenhova.Az elutasítást meg nem tűrik, épp a hatalmas egójuk miatt.
Személy szerint én nem irok olyan nőnek/párnak,ahol a kritèriumok akár egyikének is nem felelek meg.
Ha pl. az életkor 45 év,akkor már nem irok.Vagy ha testszőrzet kizáró ok.(Engem bőven ellátott a természet mellkasszőrzettel, a farkam az borotvált)Ha irok,akkor kulturáltan,nem egy két szavas levelet.Bemutatom magam röviden, némi humorral fűszerezve.Aztán vagy jön válasz,vagy nem.Nálam kb. egy hét az úgymond várakozási idő.Ha nem jön válasz, hát nem.Nem pocskondiázok,hőborgök.Attól éppen nem lesz jobb.
Volt aki annyit írt "Nem ok!" Ha ennyit, hát ennyit.Ennyire futotta tőle, tőlük (pár volt).
Volt,akivel hosszabban beszéltünk írásban,a pár hölgy tagjának nem jöttem be.Megköszöntem a beszélgetést, megértettem, tudomásul vettem,hogy a hölgynek nem vagyok az esete.Illedelmesen elköszöntem, további sikeres keresést kívánva.
Szerintem igy is lehet!
Egy férfi nem attól férfias,ha erőszakosan nyomul.
További sikeres keresést kívánok mindenkinek!
#5576   2019. 03. 01. péntek 18:43
Caracas79 Caracas79
Mindenki adja önnön magát,mert személyes találkozáskor,illetve szex közben úgyis fény derül mindenre!Feleslegesen ne raboljuk egymás idejét,mert mindenkinek az a legdrágább!Emellett alapvető tényezők kellenek hogy legyenek a tisztelet,az intelligencia,a testi higiénia,némi nyitottság,az empátia.Talán így sikerülhet!
#5575   2019. 02. 25. hétfő 21:54
X Törölt felhasználó (1355862)
#5574   2019. 02. 25. hétfő 18:11
facér7 facér7
nem.
#5573   2019. 02. 25. hétfő 17:34
X Törölt felhasználó (3989732)
eljen eljen eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 25. hétfő 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3547132)
2019. 02. 25. hétfő 16:56
Sziasztok!
Sajnos manapság,a saját fajtám, úgy is mint férfiak jelentős hányadának az önbizalma,egója az egekben.Úgy gondolják,hogy nélkülük egy nő/pár szexualis élete a gödörben van,egy nulla.Ès nyomulnak,eszetlenül,már már elmeroggyant módon.Nem nézik az adatlapot,irnak mindenhova.Az elutasítást meg nem tűrik, épp a hatalmas egójuk miatt.
Személy szerint én nem irok olyan nőnek/párnak,ahol a kritèriumok akár egyikének is nem felelek meg.
Ha pl. az életkor 45 év,akkor már nem irok.Vagy ha testszőrzet kizáró ok.(Engem bőven ellátott a természet mellkasszőrzettel, a farkam az borotvált)Ha irok,akkor kulturáltan,nem egy két szavas levelet.Bemutatom magam röviden, némi humorral fűszerezve.Aztán vagy jön válasz,vagy nem.Nálam kb. egy hét az úgymond várakozási idő.Ha nem jön válasz, hát nem.Nem pocskondiázok,hőborgök.Attól éppen nem lesz jobb.
Volt aki annyit írt "Nem ok!" Ha ennyit, hát ennyit.Ennyire futotta tőle, tőlük (pár volt).
Volt,akivel hosszabban beszéltünk írásban,a pár hölgy tagjának nem jöttem be.Megköszöntem a beszélgetést, megértettem, tudomásul vettem,hogy a hölgynek nem vagyok az esete.Illedelmesen elköszöntem, további sikeres keresést kívánva.
Szerintem igy is lehet!
#5572   2019. 02. 25. hétfő 16:56
X Törölt felhasználó (3547132)
Sziasztok!
Szerintem igy is lehet!
#5571   2019. 02. 22. péntek 12:49
erotic-hunter erotic-hunter
Sajnos még senkit... pedig lenne pár vágy amit szívesen megélnék többesben.
#5570   2019. 02. 22. péntek 12:04
X Törölt felhasználó (2629012)
Pontosan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 22. péntek 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2019. 02. 22. péntek 11:48
Szerintem arra értette, hogy párt keres, és ki akarja szűrni a kamupárokat, akik nem párok, hanem magányos férfiak...
#5569   2019. 02. 22. péntek 11:48
X Törölt felhasználó (3989732)
Szerintem arra értette, hogy párt keres, és ki akarja szűrni a kamupárokat, akik nem párok, hanem magányos férfiak...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 22. péntek 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3952902)
2019. 02. 22. péntek 10:38
Na ez az!Miért cél az egyedüli férfiak kiszűrése?Ők miért nem csatlakozhatnak olyan párhoz aki őket keresi?Szinte mindig semmibe nézés vagy elutasítás a "válasz".Elsőre személyes találkozó valami semleges helyenés egyenlő minden.Aztán ott nem megsértődni és ennyi.
#5568   2019. 02. 22. péntek 10:38
X Törölt felhasználó (3952902)
Na ez az!Miért cél az egyedüli férfiak kiszűrése?Ők miért nem csatlakozhatnak olyan párhoz aki őket keresi?Szinte mindig semmibe nézés vagy elutasítás a "válasz".Elsőre személyes találkozó valami semleges helyenés egyenlő minden.Aztán ott nem megsértődni és ennyi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 22. péntek 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2629012)
2019. 02. 22. péntek 09:03
Egyedül élő férfiak vagy álmodozók kiszurese a cél mert ők vannak többen mint a valódi pár.
#5567   2019. 02. 22. péntek 10:33
X Törölt felhasználó (3952902)
Nem kimondottan rád gondoltam a hozzászólásban!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 22. péntek 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869472)
2019. 02. 22. péntek 08:32
Azert azt tisztan kell latni, hogy itt szexkapcsolatrol beszelgetunk. Ez joreszt az optikai vonzalmon alapul. Ha ez a vonzalom inkabb taszitas a kepek alapjan, akkor megis mire talalkozgassanak? Ha nem erdeklodom es nem akarok tovabb lepni, akkor mire megy egy keppel rolam? Most oszinten. Ezt tudni kell akceptalni szerintem. Nem akarok bunko lenni, de ha bemesz egy boltba, meglatsz egy termeket, kiderul nem jo neked, azert meg megkerdezed az arat? Ugye hogy nem? En is el tudom fogadni ha valakinek nem tetszem epp. Ez van. Nem erdekel a tovabbiakban, hogy esetleg ki volt az illeto. Fotokat sem gyujtok.
#5566   2019. 02. 22. péntek 09:16
X Törölt felhasználó (3977362)
Szerintem ez itt nem a hiszti és fanyalgás helye. Úgy találsz partnert, ha pozitív üzeneted van. Egyébként olyasmi történik mintha a cukrázdában ecetes uborkával kezdenél házalni, aztán csodálkozol. Ebből nem azt a konekvenciát vonod le, hogy mást és másként kellene, hanem hogy hülye itt mindenki. Másként fordítva, ha elmész pecázni és nem fogsz semmit az egyébként halban bővelkedő tóban, akkor jobb ha nem a halakat ócsárolod hanem módszert cserélsz. Szerintem.
#5565   2019. 02. 22. péntek 09:05
albapar albapar
Persze, persze így érthető is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 22. péntek 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 22. péntek 09:03
Egyedül élő férfiak vagy álmodozók kiszurese a cél mert ők vannak többen mint a valódi pár.
#5564   2019. 02. 22. péntek 09:03
(Ez egy válasz albapar üzenetére (2019. 02. 22. péntek 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 22. péntek 08:56
Az én párom erre mindig megkérdezi?
-Mit beszéljek vele??? Nem látom, csak hallom..
Szóval a személyes találkozás, egy klubban, kávézóban, hamarabb összhangot eredményez.
Mi már klubba nem járunk, marad a spontán dolog. Fürdőkben, éttermekben-bárhol.
Ha szimpatikus, a pár, akkor egy liftben is megindulhat a beszélgetés. Volt rá példa!
Tehát szerintünk mindenkinél más-és más!
#5563   2019. 02. 22. péntek 08:56
albapar albapar
Az én párom erre mindig megkérdezi?
-Mit beszéljek vele??? Nem látom, csak hallom..
Szóval a személyes találkozás, egy klubban, kávézóban, hamarabb összhangot eredményez.
Mi már klubba nem járunk, marad a spontán dolog. Fürdőkben, éttermekben-bárhol.
Ha szimpatikus, a pár, akkor egy liftben is megindulhat a beszélgetés. Volt rá példa!
Tehát szerintünk mindenkinél más-és más!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 22. péntek 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 22. péntek 08:42
Sziasztok! Igaz mi párt keresünk a kepcseret előzze meg a hölgyek beszéljenek telefonon. És a 98%le is koccol.
#5562   2019. 02. 22. péntek 08:42
Sziasztok! Igaz mi párt keresünk a kepcseret előzze meg a hölgyek beszéljenek telefonon. És a 98%le is koccol.

... 274 275 276 277 278 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11081db
Utolsó üzenet: tegnap 23:23

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!