Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 254 255 256 257 258 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5975   2019. 05. 20. hétfő 15:51
X Törölt felhasználó (3547132)
Sziasztok!
Férfiak reakciói-az esetleges elutasitásra-,megnyilvánulásai, úgy általában.
Kivételek persze voltak,vannak,lesznek.
Én azt látom,hogy itt a férfiak nagy többségének akkora egója van,hogy ahhoz képest a Mount Everest kis vakondtúrás.
Azt hiszik,gondolják,ha egy pár férfit keres harmadiknak,akkor csak és kizárólag ők-igen így kisbetűvel- s a farkuk hozhat csak kielégülést a hölgy számára.S ezen hölgy szerintük szexuálisan teljesen elhanyagolt,kielègitetlen,stb., még sorolhatnám.
Ha elutasítás jut nekik osztályrèszül,az egójuk azt aztán nem tudja elfogadni.S ilyenkor jön a részükről a pocskondiázás.

No meg irnak boldog-boldogtalannak,arra számítva,a nag számok törvénye alapján csak csak összejön valami.
Nem olvasnak,mi több,nem is értelmeznek egy adatlapot.Hadd szóljon, írnak aztán; majd lesz valami.
Mindezt nicknèv alatt,arctalanul.
S az alpári megnyilvánulások után,ha kritikát kapnak,na aztán még csak háborodnak fel.Mert ők "tökéletesek",s nehogy már bárki kritizálja őtökèletessègüket.
Úgy nagyvonalakban ennyi.De lehetne még ragozni!De szerintem eleve halálraitèlt dolog,mert úgysem értik!(Mint annyi mást sem.)
További szép napot mindenkinek.
Sikeres keresgèlèst!
#5974   2019. 05. 20. hétfő 15:28
X Törölt felhasználó (3989732)
Minek ehhez kettő, Kiírod, hogy épp nem keresel, és aki ezt nem képes értelmezni, az eleve mehet a levesbe...

Bár azt hiszem, erre sincs tökéletes megoldás; de én már abba fáradtam bele, hogy folyton az értelmi fogyatékosok szintjéhez igazítsam a dolgaimat. Épp elég az, hogy az egész világ ezt teszi, minden téren. nyes
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 05. 20. hétfő 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 20. hétfő 15:25
"Tudod, engem arra tanítottak, ha köszönnek visszaköszönjek. Ha kezet nyújtanak kezet nyújtsak. Itt várnám el, ha képet küldök, én is kapjak....
Sorolhatnám még, hogy mi az illem, és a tisztesség."

Ezekben egyetértünk.
De én előrébb mennék e dologban.
Gondolom, olyannak írsz levelet, aki nem írja ki, hogy nem keres senkit, olyannak küldesz fotót, akivel a képcsereberét megbeszéltétek.

Teljesen logikus az (és sokan így csinálják), hogy legyen egy beszélgetős regisztráció, és legyen egy keresgélős. A keresgélős az adott helyzetre, időszakra szól, aki jelentkezni akar, az azon tegye ezt meg. Aztán ha már elvesztette aktualitását, törli az ember. Így senki sem fáradozik hiába. Sem azok, akik esetleg jelentkeznének, sem az(ok), aki(k) célzottan keresgélt(ek).
#5973   2019. 05. 20. hétfő 15:25
Nyúlmedve Nyúlmedve
"Tudod, engem arra tanítottak, ha köszönnek visszaköszönjek. Ha kezet nyújtanak kezet nyújtsak. Itt várnám el, ha képet küldök, én is kapjak....
Sorolhatnám még, hogy mi az illem, és a tisztesség."

Ezekben egyetértünk.
De én előrébb mennék e dologban.
Gondolom, olyannak írsz levelet, aki nem írja ki, hogy nem keres senkit, olyannak küldesz fotót, akivel a képcsereberét megbeszéltétek.

Teljesen logikus az (és sokan így csinálják), hogy legyen egy beszélgetős regisztráció, és legyen egy keresgélős. A keresgélős az adott helyzetre, időszakra szól, aki jelentkezni akar, az azon tegye ezt meg. Aztán ha már elvesztette aktualitását, törli az ember. Így senki sem fáradozik hiába. Sem azok, akik esetleg jelentkeznének, sem az(ok), aki(k) célzottan keresgélt(ek).
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 20. hétfő 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3802852)
2019. 05. 20. hétfő 15:09
Tudod, engem arra tanítottak, ha köszönnek visszaköszönjek. Ha kezet nyújtanak kezet nyújtsak. Itt várnám el, ha képet küldök, én is kapjak....
Sorolhatnám még, hogy mi az illem, és a tisztesség.
Ja, csak annyit, hogy nekünk is van "páros" regisztrációnk, ami szünetel. Na oda is bejönnek a csőbe a versenyzők......akik korábban itt megszívattak.... smile
#5972   2019. 05. 20. hétfő 15:14
Nyúlmedve Nyúlmedve
Jó taktika. Én is ezt szoktam csinálni. Hadd gondolkozzon szegényke... vigyor3
Amúgy van olyan, aki veszi a lapot.
(Ez egy válasz Kávébab üzenetére (2019. 05. 20. hétfő 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 20. hétfő 14:57
Tudom miről beszélsz, férfi létemre kaptam már olyan leveleket, hogy csak lestem, mint hal a szatyorban. Az ilyenekenek direkt baromságokat szoktam írni, had gondolkodjanak rajta, hogy most akkor mi a f.sz van. smile ))
#5971   2019. 05. 20. hétfő 15:09
X Törölt felhasználó (3802852)
Tudod, engem arra tanítottak, ha köszönnek visszaköszönjek. Ha kezet nyújtanak kezet nyújtsak. Itt várnám el, ha képet küldök, én is kapjak....
Sorolhatnám még, hogy mi az illem, és a tisztesség.
Ja, csak annyit, hogy nekünk is van "páros" regisztrációnk, ami szünetel. Na oda is bejönnek a csőbe a versenyzők......akik korábban itt megszívattak.... smile
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 05. 20. hétfő 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 20. hétfő 14:27
Persze, hogy hamar kiderül a kamusról, hogy miféle... Úgy gondolom, hogy a többségük nem igazán tartható mentálisan stabilnak, egészségesnek.
#5970   2019. 05. 20. hétfő 15:08
Nyúlmedve Nyúlmedve
Valóban kissé máshogyan vagyunk behuzalozva mi, férfiak. Evolúciós örökség... vigyor4
Asszonykám például a fészen igen aktív, képes kiállni a véleményéért, képes megvédeni magát, de az a véleménye, hogy a szex, a keresgélés, az intimitás már más kategória. Durvábbak és sértőbbek néha az itteni bunkóságok és személyeskedések, és köszöni, de az ilyesmit kihagyja. A fészen ráadásul csak az ismerősei írhatnak neki, tehát eleve megszűri azt, hogy kivel kezd privát beszélgetésbe.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 20. hétfő 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2019. 05. 20. hétfő 14:39
Mindkét beírásoddal egyetértek... Nálunk is én kezelem a reget, mert a párom eleve csak amolyan olvasó típus, itt is, máshol is (pl. facebookon). Szó szerint ez volt a meglátása, amit te is írsz, hogy marhára nincs kedve taplóságokat megkapni, nagyon elmenne a kedve az egésztől. De mástól, más nőktől is olvastam már ugyanezt a hozzáállást. Genetikai örökség lehet, hogy ők azonnal visszakoznak, ha "bántják" őket, mi férfiak viszont állunk elébe a konfrontációnak. smile
#5969   2019. 05. 20. hétfő 14:57
Kávébab Kávébab
Tudom miről beszélsz, férfi létemre kaptam már olyan leveleket, hogy csak lestem, mint hal a szatyorban. Az ilyenekenek direkt baromságokat szoktam írni, had gondolkodjanak rajta, hogy most akkor mi a f.sz van. smile ))
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 05. 20. hétfő 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 20. hétfő 14:24
Biztosan sokan vannak olyanok, akik kvázi ráerőszakolják a feleségükre a többest, Ő meg az okos enged elvét alkalmazva hagyja magát. Tényleg akadhat ilyen is. De jóval több esetben történik meg az, amikor a feleség is vágyja, de teljes mértékig megbízik a párjában, az nézelődjön, keresgéljen, hozzon össze egy olyan szortimentet a szóba jöhető férfiakból, akik közül Ő majd választani tud, ha akar.

Sok-sok éve a feleségem is aktív fórumozóként fenn volt a GG-n. Az hogy néha rendkívül buta, ordenáré, gusztustalan leveleket kapott, hagyján, de itt a fórumon is csak addig voltak jó páran úriemberek, amíg a véleménye egyezett, vagy hasonlított az övékéhez. Márpedig a feleségem igencsak szókimondó, vagány, talpraesett, azért ezt már kevesen tudták elviselni... Úgyhogy Ő megrántotta a vállát, és hagyta az egész itteni fórumozást a francba... Ha keresgélünk, mindig én kezelem a reget, és én vagyok az elsődleges szűrő is egyben. Ő megbízik bennem, ezért nincsenek kétségek, no meg persze a végső döntés mindig az övé.
Nem is oly rég annyit kért, hogy nagyon régen kalandoztunk, s jó lenne nyárra pár huncutkodás, de lepjem meg. Ezt fogom tenni! eljen Ráérünk, nem fogok kapkodni. buck
#5968   2019. 05. 20. hétfő 14:39
Mindkét beírásoddal egyetértek... Nálunk is én kezelem a reget, mert a párom eleve csak amolyan olvasó típus, itt is, máshol is (pl. facebookon). Szó szerint ez volt a meglátása, amit te is írsz, hogy marhára nincs kedve taplóságokat megkapni, nagyon elmenne a kedve az egésztől. De mástól, más nőktől is olvastam már ugyanezt a hozzáállást. Genetikai örökség lehet, hogy ők azonnal visszakoznak, ha "bántják" őket, mi férfiak viszont állunk elébe a konfrontációnak. smile
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 05. 20. hétfő 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 20. hétfő 14:27
Persze, hogy hamar kiderül a kamusról, hogy miféle... Úgy gondolom, hogy a többségük nem igazán tartható mentálisan stabilnak, egészségesnek.
#5967   2019. 05. 20. hétfő 14:27
Nyúlmedve Nyúlmedve
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 20. hétfő 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 20. hétfő 14:21
Én csak azt nem értem miért van erre szükség. A hazugság hamar kiderül!!!
#5966   2019. 05. 20. hétfő 14:24
Nyúlmedve Nyúlmedve
Biztosan sokan vannak olyanok, akik kvázi ráerőszakolják a feleségükre a többest, Ő meg az okos enged elvét alkalmazva hagyja magát. Tényleg akadhat ilyen is. De jóval több esetben történik meg az, amikor a feleség is vágyja, de teljes mértékig megbízik a párjában, az nézelődjön, keresgéljen, hozzon össze egy olyan szortimentet a szóba jöhető férfiakból, akik közül Ő majd választani tud, ha akar.

Sok-sok éve a feleségem is aktív fórumozóként fenn volt a GG-n. Az hogy néha rendkívül buta, ordenáré, gusztustalan leveleket kapott, hagyján, de itt a fórumon is csak addig voltak jó páran úriemberek, amíg a véleménye egyezett, vagy hasonlított az övékéhez. Márpedig a feleségem igencsak szókimondó, vagány, talpraesett, azért ezt már kevesen tudták elviselni... Úgyhogy Ő megrántotta a vállát, és hagyta az egész itteni fórumozást a francba... Ha keresgélünk, mindig én kezelem a reget, és én vagyok az elsődleges szűrő is egyben. Ő megbízik bennem, ezért nincsenek kétségek, no meg persze a végső döntés mindig az övé.
Nem is oly rég annyit kért, hogy nagyon régen kalandoztunk, s jó lenne nyárra pár huncutkodás, de lepjem meg. Ezt fogom tenni! eljen Ráérünk, nem fogok kapkodni. buck
(Ez egy válasz Kávébab üzenetére (2019. 05. 20. hétfő 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 20. hétfő 08:28
Ti tudjátok, hogy kit- mit kerestek. Nagyon sok párnál, de egyedül keresőknél sem így van. Apu rábeszéli anyut a hármasra, többesre, ő egy idő után belemegy csak hagyja már békén. Apu válogat a levelek között, leginkább intelligencia alapján, anyut viszont anno a formás popója lapján választotta. Utána jön a csodálkozás, hogy senki sem felel meg. Az intelligens megnyilvánulás írásban is olyan, mint a kutya vacsorája. Sok olyan bemutatkozót lehet itt olvasni, akik kicsit túlfogalmazzák, gondolván, hogy ettől okosabbnak látszanak. Hasonlóan, mint az egyszerű emberek a Kékfényben... Vagy volt egy pár, náluk már majdnem elhittem, hogy lesz valami a dologból... Akkor adtam fel, amikor egyszerre cseteltem velük, persze ők nem egy helyen voltak, és a srác írta, hogy mit írjak a párjának. Könyörgöm, ha ugyanazt akarja hallani, látni, akkor szexeljenek, beszélgessenek tükör előtt. A srác nyomult, hogy ezt írd, azt írd, a lány meg össze volt zavarodva, látszott, hogy a háta közepére nem kívánja az egészet. Vagyis kívánta volna, ha legalább egy pillanatra az ő vágyai is szóba kerültek volna. A valódi vágyai, nem azok amik apu szerint az ő vágyai. Amíg valaki nincs tisztában azzal, hogy mit akar és mire képes, addig elég kevés sikerrel fog találni partnert. Persze ez az életben is így van, csak ott a tizenhetedik másodpercben derül ki.
#5965   2019. 05. 20. hétfő 14:21
Én csak azt nem értem miért van erre szükség. A hazugság hamar kiderül!!!
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 05. 20. hétfő 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 20. hétfő 14:06
Egészen biztosan van sok kamus is, ahogyan feltételezed, jogosan tán, de én például a régi időkhöz képest jóval ritkábban nézek rá a GG-re, vagy szólalok meg, de szinte folyamatos levelezésben vagyok innét olyanokkal is, akik éveken keresztül inkább csak olvasgatnak, de nem szólnak. Ennek oka van, szerintem...
Egy példát hadd említsek. Ezt a nicket anno beszélgetésre, fecsegésre, kíváncsiskodásra, másokkal való információcserére hoztam létre. Az adatlapomon még külön ki is hangsúlyozom, hogy bárki bármire kíváncsi, írjon bátran, de nem keresünk senkit sem (ha keresni akarunk valakit, valakiket, létrehozok egy ideiglenes nicket, és célzottan keresünk). Ennek ellenére rendszeresek a bepróbálkozók, s bizony, ezek közt nem sok az értelmes, kulturált ember.
Naná, hogy már az ilyesmi bepróbálkozókat is nagyon sokan meg akarják úszni! Ha nem szólalnak meg, csak olvasgatnak, így kisebb eséllyel ír reájuk valami nem kívánt entitás.
#5964   2019. 05. 20. hétfő 14:06
Nyúlmedve Nyúlmedve
Egészen biztosan van sok kamus is, ahogyan feltételezed, jogosan tán, de én például a régi időkhöz képest jóval ritkábban nézek rá a GG-re, vagy szólalok meg, de szinte folyamatos levelezésben vagyok innét olyanokkal is, akik éveken keresztül inkább csak olvasgatnak, de nem szólnak. Ennek oka van, szerintem...
Egy példát hadd említsek. Ezt a nicket anno beszélgetésre, fecsegésre, kíváncsiskodásra, másokkal való információcserére hoztam létre. Az adatlapomon még külön ki is hangsúlyozom, hogy bárki bármire kíváncsi, írjon bátran, de nem keresünk senkit sem (ha keresni akarunk valakit, valakiket, létrehozok egy ideiglenes nicket, és célzottan keresünk). Ennek ellenére rendszeresek a bepróbálkozók, s bizony, ezek közt nem sok az értelmes, kulturált ember.
Naná, hogy már az ilyesmi bepróbálkozókat is nagyon sokan meg akarják úszni! Ha nem szólalnak meg, csak olvasgatnak, így kisebb eséllyel ír reájuk valami nem kívánt entitás.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 20. hétfő 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 20. hétfő 08:51
Szia.
Ti eléggé nyíltan, és őszintén belecsaptatok a partnerkeresésbe. Napok alatt ahogy olvastam a hozzászólásaidat világossá vélt, hogy mit, és kit kerestek. Ha jól rémlik, még Mi is váltottunk pár levelet.
Szóval itt egyből látszott, hogy konkrét az elképzelés, még akkor is, ha a hozzászólásokat -Te a férj írogattad.
De beszéljünk azokról a faszikról is, akik párnak kiadva vagy többszörösen visszatérő új regisztrációval próbálkozó "fitymahuszárok"
Mit gondolnak, miért vannak itt, ábrándoznak, képeket gyűjtögetnek???
Nem küldhet minden férfi, egy ismerkedés alkalmával novellát!!! Megérthetnék a párok is, hogy az írásból, fogalmazásból, hozzászólásokból is leszűrhető a kellő intelligencia!!!
Ha farkadról van kép, kérkedsz, ha az alakodról, kövér vagy, stb stb...
Bezzeg, ha felhozom a telefonos, vagy személyes találkozó lehetőségét, ráadásul biztosítok képet is számukra, eltűnnek, vagy nevetséges kifogás mögé bújnak.
Szóval és csak ezt azért írom neked, mert kevés ilyen tag van itt, aki ennyire őszintén, nyíltan vállalja kapcsolatát!
Szurkolok, és egy kicsit irigykedem is. Lehet bátrabbnak kellett volna lennem -anno!!! smile
Mindegy, vannak közös hobbijaink, és mesze sem vagyunk egymástól.....
#5963   2019. 05. 20. hétfő 11:10
Szerintem nálad egyedül ez a squirt jelenthet gondot, annál tényleg jobb, ha előre tud róla az, aki le akar veled feküdni. A többi nem hiszem, hogy annyira kizáró tényező, hacsak nem remeteként élsz, bezárkózva. smile
Miért nem mernek megszólítani? Mondjuk ha egyértelműen elutasító jeleket küldesz az érdeklődők felé, akkor az megint csak gond; de ha egyértelműen nyitott vagy az érdeklődésre, és mégse, akkor annak is kell valami oka legyen.
A leírásod alapján viszont igen, neked itt könnyebb, kényelmesebb. Szerintem még életedpárja is akadhat, hiszen ha itt lapul valahol, akkor az érdeklődési köre/nyitottsága is hasonló a tiédhez. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 20. hétfő 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)
2019. 05. 20. hétfő 10:51
Akkor velem biztos gond van. Mert a valo eletben nem talalok dugo pajtit olyan egyszeruen. Keves helyre jarok el, szuk korben mozgok, kocsival jarok stb. Altalaban nem mernek megszolitani a ferfiak, meg ha tetszem is epp. Igaz en sem vagyok az a kokettalo tipus. Aztan a kepet meg szinezi a squirt is nalam, ami normal kapcsolat kialakulasa eseten is fenntartasokat okozhat. Szoval en ilyen jellegu oldalon talaltam anno is tartos szeretoi kapcsolatot.
Raadasul praktikus, hogy itt elore leegyeztethetjuk a szexualis dolgainkat, akar meg a farok meretet is. smile
Tehat miota ezt a kenyelmi tenyezot felfedeztem magamnak, meg kevesbbe keresek szeretot a valo eletben. Nem mondom, normal parkapcsolatot valszeg nem itt keresnek.....
#5962   2019. 05. 20. hétfő 10:51
X Törölt felhasználó (4052772)
Akkor velem biztos gond van. Mert a valo eletben nem talalok dugo pajtit olyan egyszeruen. Keves helyre jarok el, szuk korben mozgok, kocsival jarok stb. Altalaban nem mernek megszolitani a ferfiak, meg ha tetszem is epp. Igaz en sem vagyok az a kokettalo tipus. Aztan a kepet meg szinezi a squirt is nalam, ami normal kapcsolat kialakulasa eseten is fenntartasokat okozhat. Szoval en ilyen jellegu oldalon talaltam anno is tartos szeretoi kapcsolatot.
Raadasul praktikus, hogy itt elore leegyeztethetjuk a szexualis dolgainkat, akar meg a farok meretet is. smile
Tehat miota ezt a kenyelmi tenyezot felfedeztem magamnak, meg kevesbbe keresek szeretot a valo eletben. Nem mondom, normal parkapcsolatot valszeg nem itt keresnek.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 20. hétfő 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 20. hétfő 10:24
Jaja. Meg aki a való életben nem talál "sima" felálláshoz dugópajtit, ott valami gond van... Egy ilyen társkereső inkább a fétisekről, devianciákról és egyéb hangzatos latin szavakkal jellemzett nem szokványos szexről szól, amit a való életben sokkal nehezebb felvállalni.

Volt már erről szó, elég fura lenne, ha egy szimpatikus úr vagy hölgy láttán ismerkedéskor bedobná az egyik fél a " jó fej vagy, dugjunk, közben ott lesz a párom is, videózunk és feltöltjük utána netre, okés...?" vagy a kicsit erősebb "kérlek foss a mellemre és csapkodd szét egy műanyag strandpapuccsal, miközben a Süss fel nap-ot énekled" formulát. nyes

Hát nem egyszerűbb ezt anonim módon egy topikban tisztázni a másik anonimmal, anélkül, hogy full kiadná magát az illető a másiknak?

Na ezért nem annyira sűrű téma itt a sima ismerkedősdi...
#5961   2019. 05. 20. hétfő 10:48
Kávébab Kávébab
Na igen, egy nővel könnyen szóba elegyedik az ember a Tescoban, de egy párhoz nem megyek oda dicséni a feleséget, mert könnyen megeshet, hogy a férj előkap egy rugós bicskát és megszurkál... smile )
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 20. hétfő 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 20. hétfő 10:24
Jaja. Meg aki a való életben nem talál "sima" felálláshoz dugópajtit, ott valami gond van... Egy ilyen társkereső inkább a fétisekről, devianciákról és egyéb hangzatos latin szavakkal jellemzett nem szokványos szexről szól, amit a való életben sokkal nehezebb felvállalni.

Volt már erről szó, elég fura lenne, ha egy szimpatikus úr vagy hölgy láttán ismerkedéskor bedobná az egyik fél a " jó fej vagy, dugjunk, közben ott lesz a párom is, videózunk és feltöltjük utána netre, okés...?" vagy a kicsit erősebb "kérlek foss a mellemre és csapkodd szét egy műanyag strandpapuccsal, miközben a Süss fel nap-ot énekled" formulát. nyes

Hát nem egyszerűbb ezt anonim módon egy topikban tisztázni a másik anonimmal, anélkül, hogy full kiadná magát az illető a másiknak?

#5960   2019. 05. 20. hétfő 10:24

(Ez egy válasz Kávébab üzenetére (2019. 05. 20. hétfő 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 20. hétfő 10:07
A sima férfi- nő formánál nincs ennyi nyűglődés, nincs mit ragozni rajta. Pár levél, telefon, találkozás és kész. smile )
#5959   2019. 05. 20. hétfő 10:07
Kávébab Kávébab
A sima férfi- nő formánál nincs ennyi nyűglődés, nincs mit ragozni rajta. Pár levél, telefon, találkozás és kész. smile )
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 05. 20. hétfő 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 20. hétfő 10:02
Egy idő óta figyelem lassan már ez a fórum is egyetlen dologról szól, a pár-férfi hármasról. Mintha más formák nem is léteznének, pl. 1 nő - 1 férfi, 2 nő - 1 férfi, stb.
#5958   2019. 05. 20. hétfő 10:02
egysportospasi egysportospasi
Egy idő óta figyelem lassan már ez a fórum is egyetlen dologról szól, a pár-férfi hármasról. Mintha más formák nem is léteznének, pl. 1 nő - 1 férfi, 2 nő - 1 férfi, stb.
#5957   2019. 05. 20. hétfő 09:14
Célratörő, őszinte, jól megfogalmazott adatlap a tiétek!!!
Korrekt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 20. hétfő 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4056462)
2019. 05. 20. hétfő 09:09
Sziasztok !Érdekes hozzászólások ,érdemes volt ide benéznem . Köszönöm . Szép napot.
#5956   2019. 05. 20. hétfő 09:11
Ez így van!!!
Fejben, és közösen kell dönteni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 20. hétfő 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 20. hétfő 09:04
Nekem az jön le néha (itt is és más fórumokon is), hogy sokkal több a valós, hozzánk hasonló pár, csak ők már nem annyira szólnak hozzá a dolgokhoz, nem újdonság nekik a társkeresők működése, sem a hármasozás, nem kapkodnak, nem fecsérelnek egy centivel több időt sem bele, mint ami szükséges, és nem utolsósorban nem olyan grafománok, mint én. nyes
De igen, igazad van, rengeteg a kamus, vagy bizonytalan, aki maga sem tudja, mit akar. Nálunk mindkettőnk alapbeállítottsága az, hogy először saját magunkkal tisztázzuk le, mit akarunk, és ha ez megvan, akkor nincs mismásolás, vagy akarjuk a dolgot, vagy nem. Nem csak a szexet, hanem bármit, az élet bármely területéről. Ezerszer leírtam már, szerintem MINDEN ott kezdődik, hogy önismeret és totális őszinteség. Ha ez nincs meg, akkor minden problémás lesz, és minden vagy csak nagyon döcögősen fog menni, vagy sehogy.

... 254 255 256 257 258 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11075db
Utolsó üzenet: tegnap 17:03

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!