Ha nekem ilyen fenekem lenne en bizony valogatos lennek.
(Ez egy válasz ftve81 üzenetére (2019. 08. 11. vasárnap 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 11. vasárnap 20:21

Egyszerűen reménytelen.
Ugyanazokat a köröket futjuk újra, meg újra...
S Nem gondolom, mi lennénk túlontúl valogatosak....
Ugyanazokat a köröket futjuk újra, meg újra...
S Nem gondolom, mi lennénk túlontúl valogatosak....
Épp ezaz, hogy nem vagyunk azok.
De:
Kamu, bátortalan, modortalan emberek tömkelege... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 11. vasárnap 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 11. vasárnap 20:25
De:
Kamu, bátortalan, modortalan emberek tömkelege... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 11. vasárnap 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3715492)

Ha nekem ilyen fenekem lenne en bizony valogatos lennek.

Nekünk sincsenek extra elvárásaink, de nagyon nehéz. Ahogy lentebb írták, legkönnyebb nős pasit találni. De az meg kell a fenének. Na jó volt már példa arra is, de... izé...
(Ez egy válasz ftve81 üzenetére (2019. 08. 11. vasárnap 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 11. vasárnap 20:36

De:
Kamu, bátortalan, modortalan emberek tömkelege...
De:
Mivel az ilyen oldalakon altalaban azok elvezkednek akik ingyen numerara vagynak, vagy csak a farkukat verik. Legalabb 10 ilyen esik 1 valodira ha nem tobb. Ettol persze a valodiak gyanakvok lesznek es esetleg olyat is elutasitanak aki komolyan gondolta.
(Ez egy válasz ftve81 üzenetére (2019. 08. 11. vasárnap 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 11. vasárnap 20:36

De:
De:
Ahogy mondod. Legtobb csak a feleseg mellett szeretne felrelepni es ugy gondolja egy parral kissebb a eselye, hogy lebukik.
(Ez egy válasz lasthopecv üzenetére (2019. 08. 11. vasárnap 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 11. vasárnap 20:52

Nekünk sincsenek extra elvárásaink, de nagyon nehéz. Ahogy lentebb írták, legkönnyebb nős pasit találni. De az meg kell a fenének. Na jó volt már példa arra is, de... izé...
Bizony. Amikor az van a jelentkező adatlapján, hogy "lányt vagy párt keres", az nálunk már ki is esett, mert egyértelműen csak üríteni akar egy jót, bármi áron. Az az érdekes, aki párhoz szállna be, mert akkor azt valószínűleg tényleg a hármas felállás izgatja; - ahogy minket is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 11. vasárnap 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 11. vasárnap 21:25

Mivel az ilyen oldalakon altalaban azok elvezkednek akik ingyen numerara vagynak, vagy csak a farkukat verik. Legalabb 10 ilyen esik 1 valodira ha nem tobb. Ettol persze a valodiak gyanakvok lesznek es esetleg olyat is elutasitanak aki komolyan gondolta.
Itt nem azzal van, a baj, hogy van felesége párja... (persze azzal is...)
De: nincs szándék (nemhogy komoly szándék, semmilyen sincs....)...
Ezek után? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 11. vasárnap 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 11. vasárnap 21:25
Ezek után? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 11. vasárnap 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Ahogy mondod. Legtobb csak a feleseg mellett szeretne felrelepni es ugy gondolja egy parral kissebb a eselye, hogy lebukik.
Itt valóban elég összehozni, bár megjegyzem nem lehetetlen! (nekem egyszer sikerült) Szerintem próbáljátok ki valamelyik swinger klubot vagy esetleg egy privát házibulit. Ott garantálom hogy nincsenek kamus szándék nélküli emberek
(Ez egy válasz ftve81 üzenetére (2019. 08. 12. hétfő 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 12. hétfő 06:26

Itt nem azzal van, a baj, hogy van felesége párja... (persze azzal is...)
Ezek után?
Ezek után?
En nemregiben irtam valakinek, de meg valaszra sem meltatott.
De azert nem sirtam vizesre a parnam.

Ha en voltam elnezest kerek, de senkinek nem valaszolok, mert nem keresunk senkit innen. Ezert is van magasra allitva a merce.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 12. hétfő 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 12. hétfő 08:29
Törölt felhasználó (4052772)

En nemregiben irtam valakinek, de meg valaszra sem meltatott.

Az a legszánalmasabb, amikor azt olvasod az adatlapján, hogy lányt, fiút, párt... Ennek valszeg mindegy, csak álljon már meg neki valaki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 11. vasárnap 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 11. vasárnap 21:32
Törölt felhasználó (3989732)

Bizony. Amikor az van a jelentkező adatlapján, hogy "lányt vagy párt keres", az nálunk már ki is esett, mert egyértelműen csak üríteni akar egy jót, bármi áron. Az az érdekes, aki párhoz szállna be, mert akkor azt valószínűleg tényleg a hármas felállás izgatja; - ahogy minket is.
Azt mar csak tudod, hogy irtam-e neked vagy sem. De nem te voltal.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 12. hétfő 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 12. hétfő 15:07

Ha en voltam elnezest kerek, de senkinek nem valaszolok, mert nem keresunk senkit innen. Ezert is van magasra allitva a merce.

Azt mar csak tudod, hogy irtam-e neked vagy sem. De nem te voltal.

Meg jo, hogy nincs adatlapom. Mert pont ez allna rajta.
Ezek szerint nekem is mindegy, csak szex legyen. Erdekes ez, mert en azt erzem, hogy tul sokat valogatok, hisz vegul eleg sok lehetoseget kihagyok megis.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 08. 12. hétfő 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 12. hétfő 15:36

Az a legszánalmasabb, amikor azt olvasod az adatlapján, hogy lányt, fiút, párt... Ennek valszeg mindegy, csak álljon már meg neki valaki.
En nem ertem mit sirankoik akit elutasitanak. Miert ne valogathatna meg az ember lanya kit enged be a combjai koze? Azt is megvalogatjuk kit engedunk be a hazunkba. Ha valogatos vagy hat az vagy. "My turf, my rules".
Mas eset ha "munkahelyrol" van szo, ami esetetekben nyilvanvaloan nem all fenn. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 12. hétfő 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 12. hétfő 16:17
Mas eset ha "munkahelyrol" van szo, ami esetetekben nyilvanvaloan nem all fenn. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 12. hétfő 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezek szerint nekem is mindegy, csak szex legyen. Erdekes ez, mert en azt erzem, hogy tul sokat valogatok, hisz vegul eleg sok lehetoseget kihagyok megis.

Többet is....! De még keresünk!
Erről a "lányt vagy párt keres"-ről nekem az jutott eszembe, hogy nem egy olyan pártól kaptam már én is (társkereső jellegű) levelet, akik - társkereső adatlapjuk, illetve hirdetéseik szerint - (szóló) lányt vagy párt kerestek. Ekkor felvetődött bennem a kérdés: vajon nekem miért írtak? Persze nem baj, csak nem értettem...
Volt akiktől rákérdeztem, hogy minek apropójából gondoltak rám, válaszlevél természetesen már nem jött...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 11. vasárnap 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 11. vasárnap 21:32

Törölt felhasználó (3989732)

Akkor feltételezem, számodra ismeretlen az a szó, hogy biszexuális. Az a személy ugyanis mindkét nem képviselőjével szívesen ágyba bújik, és mivel a pár általában egy ffi és egy nő párosa így az is benne van a lehetőségekben ... sőt (lehet számodra sokkoló lesz) de van olyan pár is, ahol egyik tag szintén bi, így miért ne írhatná valaki, hogy ffival, nővel, és párral is szexelne.
Bár gondolom, ha egy nő írja ezt (vagy pár) annak nem ezt mondod.
Illetve még annyit tennék hozzá, hogy szexuális orientáltságtól függetlenül lehet az ember normális de akár idióta is - ehhez viszont nyilván el kéne kezdeni beszélgetni vele.
(Én nem vagyok bi) (Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 08. 12. hétfő 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 12. hétfő 15:36
Illetve még annyit tennék hozzá, hogy szexuális orientáltságtól függetlenül lehet az ember normális de akár idióta is - ehhez viszont nyilván el kéne kezdeni beszélgetni vele.
(Én nem vagyok bi) (Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 08. 12. hétfő 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Férfiakról volt szó...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 12. hétfő 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 12. hétfő 16:17

Ha mi hetero férfit keresünk, akkor annak az adatlapján ne legyen mindenféle lehetőség kimaxolva, okoska. S ha mi szavazunk bizalmat valakinek, akkor az a keresési feltételnek minimum, hogy feleljen meg.
Gondolom azért ragadták klaviatúrát, mert érintve érzed magadat, és a sértődöttségedett szarkasztikusnak gondolt megszólalàssal igyekeztél kiírni magadból. (Ez egy válasz goldfinger314 üzenetére (2019. 08. 16. péntek 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 16. péntek 17:48
Gondolom azért ragadták klaviatúrát, mert érintve érzed magadat, és a sértődöttségedett szarkasztikusnak gondolt megszólalàssal igyekeztél kiírni magadból. (Ez egy válasz goldfinger314 üzenetére (2019. 08. 16. péntek 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor feltételezem, számodra ismeretlen az a szó, hogy biszexuális. Az a személy ugyanis mindkét nem képviselőjével szívesen ágyba bújik, és mivel a pár általában egy ffi és egy nő párosa így az is benne van a lehetőségekben ... sőt (lehet számodra sokkoló lesz) de van olyan pár is, ahol egyik tag szintén bi, így miért ne írhatná valaki, hogy ffival, nővel, és párral is szexelne.
(Én nem vagyok bi)
(Én nem vagyok bi)