Sziasztok!
Sajnos még nem, pedig pár éve már itt vagyok..
A távolság volt akadály:(
Sajnos még nem, pedig pár éve már itt vagyok..
A távolság volt akadály:(
Sziasztok! Nem találtam! Üdv
Volt már rá példa.. de kb lottó ötös esélyével vetekszik... inkább swinger klub...
sziasztok..mondhatnám kár hogy köztünk van a távolság én Monor környékén keresgélek hasonló eredménnyel bár te is emliteted a 60 már mit keres...kicsit érintve érzem magam néha még össze jön..szoval igazad van sok furcsa szerzet van itt és szerintem mind megtuná magyarázi hogy miért igy csinálja
(Ez egy válasz gabi606 üzenetére (2020. 07. 16. csütörtök 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
igen meg értem de egy nemleges válasz is jol esne
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 07. 16. csütörtök 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 16. csütörtök 14:54

Sokszor nem az a baj, hogy nem független. Hanem az, hogy csak olyankor ér rá egy nős pasi amikor pl mi nem! Így a kivitelezés nem megoldható.
Sokszor nem az a baj, hogy nem független. Hanem az, hogy csak olyankor ér rá egy nős pasi amikor pl mi nem! Így a kivitelezés nem megoldható.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 19. péntek 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 19. péntek 08:55
Törölt felhasználó (2912422)

Sajna még nem sikerült,nem igazándiból kapós a nem független pasi,sajna.
szia..én keresek söt találkozni is merek meg szeretek...igaz a pár a vágyam de semmilyen választ nem kaptam még erre az ajánlatomra de már le tiltotak mert konkrétabban fogalmaztam
(Ez egy válasz 750es üzenetére (2020. 07. 16. csütörtök 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt senki nem keres senkit,ha mégis,akkor szóljatok..))
Sajna még nem sikerült,nem igazándiból kapós a nem független pasi,sajna.
Nemcsak férfi van ilyen, hanem nő is. Sőt az még veszélyesebb is lehet.
Sajnos nagyon sok az elmebeteg, a személyiségzavaros, az önértékelési problémás, a nem ippeg jószándékú, és a nagyon buta ember.
Ilyenekbe bárki beleszaladhat. Nagyon észnél kell lenni.
Hasonló sztorit egy edzőtársam mesélt, de az ő feleségét, illetve őket a feleség régi exe pécézte ki magának. Esetükben az erőszak volt a gyógyír a problémára. De mire eddig eljutottak, sok aljassággal és hazugsággal meg lett szórva az életük.
Ilyenekbe bárki beleszaladhat. Nagyon észnél kell lenni.
Hasonló sztorit egy edzőtársam mesélt, de az ő feleségét, illetve őket a feleség régi exe pécézte ki magának. Esetükben az erőszak volt a gyógyír a problémára. De mire eddig eljutottak, sok aljassággal és hazugsággal meg lett szórva az életük.
Megtisztelő.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 18. csütörtök 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 18. csütörtök 18:45

Törölt felhasználó (4252032)

Perverz vagy. Ez teccik...
Perverz vagy. Ez teccik...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 18. csütörtök 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 18. csütörtök 18:12
Törölt felhasználó (4188242)

Anno a Háború és békét egy elérett antikváriumi példányból akartam elolvasni. Mivel az eredeti verzióban a szalonokban az úri orosz közönség a francia nyelvet használta így Tolsztoj is ezen a nyelven hozta a diskurzust. A könyvbe a francia szövegek fordítatlanul, eredetben maradtak csupán megszámozva a lap alján apró betűvel mondatonként a fordítás. Nem volt könnyű olvasmány.

Köszönöm! Megnéztelek magamnak,nagyon csinos vagy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 18. csütörtök 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 18. csütörtök 18:01
Törölt felhasználó (4269692)

Hmmm. !? Abban igazad van , hogy sok kamus van. Ha te tudnád én nőként mennyi üzenetet és felkérést kapok? A 3 negyede menem fogalmszott , kúltúrálatlan, stbb... negatív értelemben.De vannak jó fej emberek igen is.Az hogy esetleg visszautasítanak , azt meg férfiként tessék emelt fővel viselni..Csak mert hát ezernyi oka lehet ám. Crazybear barátomat meg kutyakötelleségem megvédeni. Ő ha valamihez konkréttan valakinek kommentet ír , csak segítő szándékkal teszi mindig.Mindig helyesen , jól meg fogalmazva tömör tartalommal , és csodás empátiával teszi.Igazi jó ember , és barát is.Kevés az ilyen ember.Cssk azt szeretném közölni , hogy ha valaki ő biztosan nem érdemli meg az ellenszenvet.
Anno a Háború és békét egy elérett antikváriumi példányból akartam elolvasni. Mivel az eredeti verzióban a szalonokban az úri orosz közönség a francia nyelvet használta így Tolsztoj is ezen a nyelven hozta a diskurzust. A könyvbe a francia szövegek fordítatlanul, eredetben maradtak csupán megszámozva a lap alján apró betűvel mondatonként a fordítás. Nem volt könnyű olvasmány.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 18. csütörtök 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 18. csütörtök 17:40

Törölt felhasználó (4252032)

Miért pont Tolsztojt?

Hmmm. !? Abban igazad van , hogy sok kamus van. Ha te tudnád én nőként mennyi üzenetet és felkérést kapok? A 3 negyede menem fogalmszott , kúltúrálatlan, stbb... negatív értelemben.De vannak jó fej emberek igen is.Az hogy esetleg visszautasítanak , azt meg férfiként tessék emelt fővel viselni..Csak mert hát ezernyi oka lehet ám. Crazybear barátomat meg kutyakötelleségem megvédeni. Ő ha valamihez konkréttan valakinek kommentet ír , csak segítő szándékkal teszi mindig.Mindig helyesen , jól meg fogalmazva tömör tartalommal , és csodás empátiával teszi.Igazi jó ember , és barát is.Kevés az ilyen ember.Cssk azt szeretném közölni , hogy ha valaki ő biztosan nem érdemli meg az ellenszenvet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 18. csütörtök 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 18. csütörtök 16:49
Törölt felhasználó (4305362)

Nincs semmi baj,ha nem is feszed fel,de akkor sincs igazad,nem is taglalom a dolgokat,de,hogy itt minden kamu az biztos,néhány valódi embertől aki senkivel nem is áll szóba nem,hogy vitába szállna,eltekinve,mert őket nem is szabad bántani mert azért oszják meg a tittkaikat mert így gondolják.De,hogy ez itt elment a hülyeségbe az se az én problémám,nem is tiéd,Bocsánat,ha nemérted,én látom,hogy nem sexelni szeretnél itt csak álmodozol több emberrel együtt,és osszátok az észt,de mire is.Én részemről végeztem itt,más is már abbahgyta semmi miatt ,egy emberrel kevesebb vagy több mindegy.Bocsánat,ha bántó voltam Számomra vége.
Miért pont Tolsztojt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 18. csütörtök 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 18. csütörtök 17:35

Törölt felhasználó (4188242)

Tolsztojt franciául könnyebb olvasni mint téged.

Tolsztojt franciául könnyebb olvasni mint téged.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 18. csütörtök 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 18. csütörtök 16:49

Nincs semmi baj,ha nem is feszed fel,de akkor sincs igazad,nem is taglalom a dolgokat,de,hogy itt minden kamu az biztos,néhány valódi embertől aki senkivel nem is áll szóba nem,hogy vitába szállna,eltekinve,mert őket nem is szabad bántani mert azért oszják meg a tittkaikat mert így gondolják.De,hogy ez itt elment a hülyeségbe az se az én problémám,nem is tiéd,Bocsánat,ha nemérted,én látom,hogy nem sexelni szeretnél itt csak álmodozol több emberrel együtt,és osszátok az észt,de mire is.Én részemről végeztem itt,más is már abbahgyta semmi miatt ,egy emberrel kevesebb vagy több mindegy.Bocsánat,ha bántó voltam Számomra vége.
Negatív dolgokba rajtad kívül szerintem mindenki más is belefutott már,nem is egyszer.
Ha ezeken nem tudsz átlépni,tényleg az a legjobb neked ha fizetős nénihez látogatsz és elengeded ezt a dolgot.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 18. csütörtök 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 18. csütörtök 11:37

Ha ezeken nem tudsz átlépni,tényleg az a legjobb neked ha fizetős nénihez látogatsz és elengeded ezt a dolgot.

Na akkor most ezt is tegyük tisztába,most osztottam ki egy pár idiótát.Na ,én megpróbáltam mindenkivel kulturáltan felvenni a kapcsolatott,küldtem elérhetőséget,fotót,képsorozatott,és mit gondolsz ahol volt szimpátia,ott volt is válasz.Legtöbb esetben elutasító magatartás zavaros válaszokat kaptam,De ,hogy még ne adjam ki a dühömet,Ha valaki játszani akar menjen az ovodába.Ha itt társkereső van az oldalon, akkor annak módjával mindenki legyen tisztában.Én elfogadtam a szabályokat,nem hőbölögni ,mérgelődni jöttem ide,Hosszutávu partner keresek,és nem admin,valahányadik megkérdezi,hogy ki vagyok,mert elfejtett.Bizony kulturált módon bemutattkoztam sok párnak akiknek még jó is lettem volna ,nem csak itt más fórumon is normálisan csináltam akeresést.De most,hogy itt tartunk,amit lehetett mindent próbáltam kapcsolat felvét gyanánt.Nem valós válaszokat,félrevezető,nem is valós fotókat,hülyítő,leócsároló ,kamu szövegeket kaptam,és a legjobb egy pár 50000ft kért,hogy 2 órára velük legyek és csak hozzám jönnének.Mit gondoltok nincs az a határ amikor abba kell hagyni,most vége nállam is betelt.Én valós ember vagyok nem bújok el,kint van minden elérhetőségem,nem játszok,nem verek át másokat,nem szédítek,hamis profil fotókkal meg videókkal nem áhítatok senkit sem.Ha ezen fellül még mindig rossz ember lennék akkor hadjuk az egészet.Hozzáállhatok másként is de ejvárom,hogy a másik partner is tissztességsen álljon hozzá.Lehet engem keresni,nem vagyok prüd,de ha valakik abban élvezik ki az életüket,hogy velem szórakozzanak,mert minden ilyen felületen ez megy azok hadják abba mert nem fantomokra akarom tölteni az időmet,mert most épp ráérek.Többé nem,és nem foglalkozok vele.Igen szerettem volna tartós baráti és sexkapcsolatott kialakítani de így nem lehet.Több hónapja nincs partnere,csak nem gondolja senki,hogy most nem megyek el egy rosszlányhoz!,Igen nincs más megoldás,vagy az ember verje a farkát állandóan,és csak a cirkusz van az életében.Velem ne játtszon senki mert zavarom a picsába!Rossz véleményem van már de ezt azért nem kellett volna eljátszogatni azért,hogy itthon üljek és várjak és várjak.Most elmegyek.Ha megbantottam valakit,akkor Elnézést mindenkitől.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 18. csütörtök 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 18. csütörtök 14:15
Törölt felhasználó (4170242)

Kár volt ilyen hosszú, zavaros litániát írnod. Úgy nézem, nem ment át a pár mondatom lényege.