Hát igen ... Az 50-60km-es körben található 0db nőből nehéz megtalálni azt az 1 ideálist sajnos...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 05. szerda 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 05. szerda 07:33

Törölt felhasználó (2912422)

Valakinek sikerült már találni partnert,mert nekem sajna nem nagyon.
Valakinek sikerült már találni partnert,mert nekem sajna nem nagyon.
Számomra az egészben a legszebb és legfontosabb , hogy párom gyönyörének részese lehessek.
Nem kéregetek képeket, ha vki ír, válaszolok. Ez az elején izgalmas volt, napi 40 50 levél. Egy idő után elcsitult szerencsére. Legszebbek azok vlltak akik:
nem értették meg a nemet
több felhasználónál ugyanazt a szöveget küldték el
pár naponként bepróbálkoztak...
Nem kéregetek képeket, ha vki ír, válaszolok. Ez az elején izgalmas volt, napi 40 50 levél. Egy idő után elcsitult szerencsére. Legszebbek azok vlltak akik:
nem értették meg a nemet
több felhasználónál ugyanazt a szöveget küldték el
pár naponként bepróbálkoztak...
Sajna volt sok negatív tapasztalat. Szerencsére pozitív is, van olyan pár, srác akivel a mai napig tartjuk a kapcsolatot és sikerült baráti viszonyt kialakítani. Remélem kedvesem előbb utóbb a folytatás mellett dönt.
Sziasztok.
Nálunk férfiként én kezelem az oldalt, ennek ellenére volt jó pár találkozónk. Több mint 2.5 éve szünetel keresés.
A mai napig emlékszem első találkozóra, illetve hiányára. Elég nehéz volt egyeztetni. Megvettem vonat jegyet előző nap. Megbeszéltek szerint, indulás elött telefon, és itt tünt el a srác.
Két nappal később írta, hogy nem jó neki időpont. Másik sráccal egyeztetés, másik város, kocsival mentünk volna (na). Szóló srác, jó fej, jó ötletekkel, szimpi kedvesnek is. Munkahelyén szeretné csinálni szolgálati időben szolgálati ágyon
)) .
Találkozunk másik jelentkezővel közelünkben lévő fürdőben, szimpátia megvan, kocsiban megsimizzük kedvest, megbeszéljük folytatást, rá kb 2 hónapra eltünt srác.
Volt olyan jelentkező, aki elvárta volna, hogy nálunk legyen találkozó, és kedves meztelenül várja.
Nálunk férfiként én kezelem az oldalt, ennek ellenére volt jó pár találkozónk. Több mint 2.5 éve szünetel keresés.
A mai napig emlékszem első találkozóra, illetve hiányára. Elég nehéz volt egyeztetni. Megvettem vonat jegyet előző nap. Megbeszéltek szerint, indulás elött telefon, és itt tünt el a srác.
Két nappal később írta, hogy nem jó neki időpont. Másik sráccal egyeztetés, másik város, kocsival mentünk volna (na). Szóló srác, jó fej, jó ötletekkel, szimpi kedvesnek is. Munkahelyén szeretné csinálni szolgálati időben szolgálati ágyon

Találkozunk másik jelentkezővel közelünkben lévő fürdőben, szimpátia megvan, kocsiban megsimizzük kedvest, megbeszéljük folytatást, rá kb 2 hónapra eltünt srác.
Volt olyan jelentkező, aki elvárta volna, hogy nálunk legyen találkozó, és kedves meztelenül várja.
Egyszer. Egy pàrt. Felejthetö èlmèny, de összejött. Bàr, ha ugy vesszük inkàbb ök találtak ránk. Mi ujoncok voltunk, ök gyakorlottak. Talàn emiatt nem müködött ugy, ahogy remèltük. Ök sokkal gyorsabban akartak haladni, mint ahogy mi.
Nálam is pont ez a helyzet. Egy rendes nőt nem találni
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 02. vasárnap 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 02. vasárnap 09:40

Törölt felhasználó (2912422)

Nem igazán találtam,a elmúlt évek alatt.
Nem igazán találtam,a elmúlt évek alatt.
Ez nem attól függ, hogy valaki párként van regisztrálva. A férfiak nagyrésze is csak szórakozásból, álmodozni van itt. Maximum, hogy mutogassa magát, vagy fotókat kapjon. Ilyen a virtuális ismerkedés. Nem lehet általánosságban írni, hisz nem minden női adatlap mögött van férfi, nem minden párnál csak a férj aktív, mint ahogyan nem minden férfi hírdető sem csak egy álmodozó képkunyis. Vannak ilyenek és olyanok minden félnék. Az a feladat, hogy megtaláljuk azt aki megfelelő számunkra. Az, hogy vannak akik ezt másképp csinálják annyi hátulütője van, hogy oda a bizalom. Nehezebben hiszünk a valós keresőknek is!
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2020. 08. 02. vasárnap 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 02. vasárnap 06:49

Nyilván, hogy nagy arccal válogatnak, hiszen, amikor mögötte semmi nincs, akkor mást nem csinálhat. Gondoldd el, hogy egy női vagy pár adatlap mögé bújt férfi vagy, aki azért regisztrált, mert nőktől vagy pártól akarsz képeket kunyerálni. Mivel tudja, hogy semmi esély nincs arra, hogy bárkivel is összejöjjön a találka, de valahogy mégis a képeket ki kell kunyerálni, így a lehető legmagasabb/hosszabb/vastagabb elvárásokat kell támasztania, akinek a jelenlévők maximum 1%-a ha megfelel valójában. Csak aztán ott a bibi, hogy akit talál nőt vagy párt ott is a lap mögött egy ugyanolyan férfi lapul, aki csak képeket kunyerálni van fent és így szépen egymásra találnak és a netről szeszedett képeket küldözgetik egymásnak. Viszont a szóló férfiakat valamivel el kell riasztani, éppen ezért találják ki, hogy 20-22-25 cm alatt nem írhat férfi, csak pár... de igazából csak nőt keresnek elsősorban, és valójában csak a "pár" férfi tagja aktív most, de a női tag is lehet kapható lesz az elkövetkező 400 évben valamikor, de addig nyugodtan küldjön neki képeket a másik "pár".
Nyilván, hogy nagy arccal válogatnak, hiszen, amikor mögötte semmi nincs, akkor mást nem csinálhat. Gondoldd el, hogy egy női vagy pár adatlap mögé bújt férfi vagy, aki azért regisztrált, mert nőktől vagy pártól akarsz képeket kunyerálni. Mivel tudja, hogy semmi esély nincs arra, hogy bárkivel is összejöjjön a találka, de valahogy mégis a képeket ki kell kunyerálni, így a lehető legmagasabb/hosszabb/vastagabb elvárásokat kell támasztania, akinek a jelenlévők maximum 1%-a ha megfelel valójában. Csak aztán ott a bibi, hogy akit talál nőt vagy párt ott is a lap mögött egy ugyanolyan férfi lapul, aki csak képeket kunyerálni van fent és így szépen egymásra találnak és a netről szeszedett képeket küldözgetik egymásnak. Viszont a szóló férfiakat valamivel el kell riasztani, éppen ezért találják ki, hogy 20-22-25 cm alatt nem írhat férfi, csak pár... de igazából csak nőt keresnek elsősorban, és valójában csak a "pár" férfi tagja aktív most, de a női tag is lehet kapható lesz az elkövetkező 400 évben valamikor, de addig nyugodtan küldjön neki képeket a másik "pár".
(Ez egy válasz Kávébab üzenetére (2020. 07. 28. kedd 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 28. kedd 16:51

Ez a szemlélet úgy hangzik, mintha a nők- párok hibátlan tökéletes felsőbbrendű lények lennének, akiket meg kell védeni a gonosz, alsóbbrendű egyedülálló pasiktól. Úgy igazságos, hogy aki keres azt kereshessék is. Sokan úgy gondolják, hogy feljönnek, leakasztanak valakit akit elképzeltek unalmukban, de ne szóljon hozzájuk senki. Akihez lehajolnak az küldjön képet, videót, TAJ- számot, de ő ne kérjen semmit, örüljön, hogy egy szó-, vagy köszönés nélkül kapcsolatra jelölték. Visszajelölöm, szintén szó nélkül, és egyből letilt, mert nem engedélyeztem a képeimet. Miért engedélyezném, amikor a néma még csak nem is köszön? Ki akar ilyen sügértől bármit is?
D Az értetlen idiótákat el kell küldeni a francba, de ahogy ujdonsult fórumtárs írta " Hülyék minden felállásban, oldalon és formában vannak. smile", szóval kár ezt a férfiakra korlátozni. Szerencsére vannak itt normális emberek is, csakúgy, mint bárhol az életben, de tény, hogy a neten túl nagy arccal válogatnak olyanok, akiknél a sokkal kisebb is túlzás lenne.

Vagy türelmed van, vagy pénzed legyen
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 07. 29. szerda 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 29. szerda 11:14

Vannak ilyen oldalak, nagyon jó szűrőkkel, de ehhez zsebbe kell nyúlni. Minél több az extra, annál mélyebben

És ez a választott taktikád se biztos, hogy nyerő. Mert mit is gondolhatnak az alapján amit leirsz: volt már akivel gond volt az ágyban a méreteid miatt. Márpedig a méret erősen másodlagos, a technika ami számít. Ha meg ezzel fel szeretnéd hívni a figyelmet méreteidre hát kicsit több előnyös tulajdonság sem árt mellé sorolni. Mint ahogy korábban írták nem vibrátort keresnek a legtöbben...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 29. szerda 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 29. szerda 12:37
Törölt felhasználó (4273752)

Ezen az oldalon nem nagyon vannak nők. Ha van is általában nem mernek találkozni. Ha meg véletlenül nagyobb mérettel rendelkezel akkor felejtsd is el, hogy itt nőt találsz rá!!! Előbb ülne bele egy pali mint az itt magukat futtató "nők,,.
Az elsőre simán elmentem b terv nélkül, de eljött és azt mondta neki már jopar sikeres talija volt... Mondjuk ő olyan is volt, nem tolakodó de lényegre törő és magabiztos. Írásban, élőszóban és ágyban is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 29. szerda 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 29. szerda 10:31
Törölt felhasználó (3989732)

Mondjuk ja, amikor első randira mentünk, mi is úgy szerveztük, hogy ha nem jön el a srác, akkor is túrázunk egy jót a környéken, ha meg eljön, akkor örülünk... Mi értünk oda a hamarabb a célfalu célfogadójába, amikor aztán belépett a srác, odaköszönt és az égre emelt tekintettel hálát adott az úrnak, hogy nem egy újabb kamus pár vagyunk.
Mi is egész úton azon treníroztunk, hogy a páromnak ne legyen nagy csalódás, ha a kutya nem lesz ott (a nőknek azért ez zsigeri szinten mégiscsak valami visszautasításféle), meg mint kiderült a srác is úgy volt vele, hogy sokadjára próbál ismerkedni, és csak reménykedni tudott, hogy ezúttal nem vágják át és tényleg lesz ott valaki...
Azért ez okat elárul a netes szextárskeresőkről. :/

Mi is egész úton azon treníroztunk, hogy a páromnak ne legyen nagy csalódás, ha a kutya nem lesz ott (a nőknek azért ez zsigeri szinten mégiscsak valami visszautasításféle), meg mint kiderült a srác is úgy volt vele, hogy sokadjára próbál ismerkedni, és csak reménykedni tudott, hogy ezúttal nem vágják át és tényleg lesz ott valaki...
Azért ez okat elárul a netes szextárskeresőkről. :/
Ezen az oldalon nem nagyon vannak nők. Ha van is általában nem mernek találkozni. Ha meg véletlenül nagyobb mérettel rendelkezel akkor felejtsd is el, hogy itt nőt találsz rá!!! Előbb ülne bele egy pali mint az itt magukat futtató "nők,,.
Azért egyik oldalon sincsenek kifizethetetlen árak, én pl. a diszkréció hiánya miatt nem fizetek elő ilyen helyeken.
(Ez egy válasz Kávébab üzenetére (2020. 07. 29. szerda 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 29. szerda 10:41

Láttam már olyat, hogy csak az tudja megnézni az adatlapodat, aki megfelel a feltételeidnek, szerintem ez elég jó megoldás. Azt is be lehetne vezetni, hogy akit mondjuk hárman tiltanak az nem léphet be egy hónapig, ha még ketten tiltják akkor 3 hónapig, vagy valami ilyesmi. Persze ez nem feltétlenül jó marketing szempontból, de sok idiótát ki lehetne szűrni...
Vannak ilyen oldalak, nagyon jó szűrőkkel, de ehhez zsebbe kell nyúlni. Minél több az extra, annál mélyebben
(Ez egy válasz Kávébab üzenetére (2020. 07. 29. szerda 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 29. szerda 10:41

Láttam már olyat, hogy csak az tudja megnézni az adatlapodat, aki megfelel a feltételeidnek, szerintem ez elég jó megoldás. Azt is be lehetne vezetni, hogy akit mondjuk hárman tiltanak az nem léphet be egy hónapig, ha még ketten tiltják akkor 3 hónapig, vagy valami ilyesmi. Persze ez nem feltétlenül jó marketing szempontból, de sok idiótát ki lehetne szűrni...
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2020. 07. 29. szerda 00:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 29. szerda 00:09

Nem feltétlenül az én szemléletemről van szó, de szoktam olvasni hozzászólásokat, adatlapokat és próbálom értelmezni. Sokszor olvasom, hogy "szóló pasikat nem keresünk", "ha férfi ír azonnal tiltjuk", meg hasonlókat. Ebben a topic-ban is nagyon sokan kaptak már kritikát, főképp a férfiak. Hogy nem olvasnak adatlapot, nem tudnak leírni egy értelmes mondatot, ha nem kapnak választ bunkók, stb.
A nőket, illetve párokat elárasztják levelekkel, napi 50-60 levelet nem lehet kezelni, aztán ha lesz egy-két csalódásuk elmegy a kedvük az egésztől. Így a nagy férfi túlsúly tovább romlik, sok ember kiábrándul az egészből. Erre kellene valami megoldás.
A nőket, illetve párokat elárasztják levelekkel, napi 50-60 levelet nem lehet kezelni, aztán ha lesz egy-két csalódásuk elmegy a kedvük az egésztől. Így a nagy férfi túlsúly tovább romlik, sok ember kiábrándul az egészből. Erre kellene valami megoldás.
Mondjuk ja, amikor első randira mentünk, mi is úgy szerveztük, hogy ha nem jön el a srác, akkor is túrázunk egy jót a környéken, ha meg eljön, akkor örülünk... Mi értünk oda a hamarabb a célfalu célfogadójába, amikor aztán belépett a srác, odaköszönt és az égre emelt tekintettel hálát adott az úrnak, hogy nem egy újabb kamus pár vagyunk.
Azért ez okat elárul a netes szextárskeresőkről. :/ (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 29. szerda 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 29. szerda 07:21

Azért ez okat elárul a netes szextárskeresőkről. :/ (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 29. szerda 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4382602)

Na a találkozó témával én is elakadtam kicsit. Mert ugye elindul egy levelezés, még mondjuk még is van a szikra meg az összhang. Tapasztalat alapján a többség mégsem jut el egy találkozóra. Persze szabadideje kevéske van mindkét félnek, de annál nincs rosszabb amikor az ember lánya csinál egy délutánt, ne adj isten egy egész estét és a delikvens aznap szól, néha az időpont után, h na esett, sok volt a meló és egyébként is fáj a bal bokája... Előtte chaten már falakat mozgat a gerjedelme de pár esőcsepp már hazazavarja..oh persze tudom, hogy sokan mernek találkozni, de mindig meglep amikor egy-egy ilyen egyedbe akadok.
Itt senki nem akar semmit, nők játszák az agyukat,örülsz ha egyáltalán választ kapsz

Tényleg jó a leírásotok és bár nincs az az adatlap ami a "mindenkinél bepróbálkozok ctrlc-ctrlv és a nagy számok törvénye alapján..." - tól megóv, viszont jó eséllyel aki hasonló humorral és érdeklődési körrel van fent megirja azt a bizonyos levelet...
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2020. 07. 29. szerda 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 29. szerda 08:36

Az adatlapunkon az van: nem keresünk senkit, de ha visszautasithatatlan ajànlat jön, azt megfontoljuk. Azt megèrtem, hogy pàran beprobàlkoznak irni egy normàlis bemutatkozàst, hàtha pont ök lesznek azok. De mit akarnak az olyanok, akik egy pàr soros sablonlevelet küldenek? Ràadàsul pàr nap különbsèggel többször is, szorol szora ugyanazt?