Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 197 198 199 200 201 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7067   2020. 08. 19. szerda 07:13
X Törölt felhasználó (4368162)
Nincsenek óriási igényeim pedig, nem topmodelleket keresek, azt lehet írni hogy nekem a külső csak 2.3lagos annál számomra vannak fontosabb értékek. Kellően nyitott kíváncsi érdeklődő és egészségesen perverz is, és mégsem sikerül nekem sem.
#7066   2020. 08. 19. szerda 07:10
X Törölt felhasználó (4368162)
Én 2,5 éve keresgélek kb 10 oldalon még jelen vagyok, nem csak szexpartnerkeresőkön. És le sem merem írni mennyire vavyok sikeres. 1000 levélből kb 1 talál be.
(Ez egy válasz da4ni üzenetére (2020. 08. 18. kedd 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 22:06
Nem veszem komolyan, de mennyi türelem kell?
Régóta itt vagyok már és alig alig valami.
#7065   2020. 08. 19. szerda 06:56
X Törölt felhasználó (3989732)
De ez ilyen... Ha nem az a fajta valaki, hogy bármilyen lyuk/farok megfelel, akkor nem lesz meg a heti négyes átlag. nyes
(Ez egy válasz da4ni üzenetére (2020. 08. 18. kedd 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 22:06
#7064   2020. 08. 18. kedd 22:06
da4ni da4ni
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 18. kedd 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4293192)
2020. 08. 18. kedd 17:12
Ne vedd túl komolyan. Türelem.
#7063   2020. 08. 18. kedd 22:05
da4ni da4ni
Szia,
Köszönöm szépen a választ. Én is így gondolom ahogy te, de mennyi idő kell még?
Nem azt, írom hogy szia basznék veled és társai, de egyszerűen nem megy.
Nem vagyok tolakodó, türelmes vagyok. Az időmet saját magam osztom be, nem szarakodom (időhúzás). Éretebb vagyok a korombélieknél.
Neked lenne kedved ismerkedni?
(Ez egy válasz Szegyenlős90 üzenetére (2020. 08. 18. kedd 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 17:30
Szia smile
Egyszerű, türelem smile
Szinte mindenki párt, és solo nőt keres, szerinted mennyi levelet kapnak naponta boldog boldogtalantól?
Igen, van, hogy több százat, aminek ráadásul a 90% el se olvassa az adatlapot, hanem küldi a sablon szöveget mindenkinek. Ezzel csak az a baj, hogy a potenciális partner jelölt üzenete is akár olvasás nélkül megy a kukába, így véve el előled, illetve a kereső személy lehetőségét is egy egymásra találásról.
A másik, megy már az ismerkedés másik 2-3-10 emberrel, sajnos nem fér bele az ember idejébe +1fő, a kellemetlen az az, ha mennek a napok hetek az egyeztetéssel, mikor kinek hol stb. és mégse jön össze, ilyenkor jön a tovább lépés vagy a tovább várás, persze telnek a hetek hónapok, ilyenkor se fognak reagálni neked, mert kb 68854 vagy a sorban, de így is a végkifejlet ugyanaz.
Szóval szerintem ez a rendszer, és nem a te hibád, illetve a sok értelmi "basználak" pasi az oka.
Uhhh túl sok mindent akartam mondani de röviden, remélem érthető smile
Röviden, elveszel a nagy tömegben akarattal-akaratlanul is sajnos.
#7062   2020. 08. 18. kedd 17:30
Szegyenlős90 Szegyenlős90
Szia smile
Egyszerű, türelem smile
Szinte mindenki párt, és solo nőt keres, szerinted mennyi levelet kapnak naponta boldog boldogtalantól?
Igen, van, hogy több százat, aminek ráadásul a 90% el se olvassa az adatlapot, hanem küldi a sablon szöveget mindenkinek. Ezzel csak az a baj, hogy a potenciális partner jelölt üzenete is akár olvasás nélkül megy a kukába, így véve el előled, illetve a kereső személy lehetőségét is egy egymásra találásról.
A másik, megy már az ismerkedés másik 2-3-10 emberrel, sajnos nem fér bele az ember idejébe +1fő, a kellemetlen az az, ha mennek a napok hetek az egyeztetéssel, mikor kinek hol stb. és mégse jön össze, ilyenkor jön a tovább lépés vagy a tovább várás, persze telnek a hetek hónapok, ilyenkor se fognak reagálni neked, mert kb 68854 vagy a sorban, de így is a végkifejlet ugyanaz.
Szóval szerintem ez a rendszer, és nem a te hibád, illetve a sok értelmi "basználak" pasi az oka.
Uhhh túl sok mindent akartam mondani de röviden, remélem érthető smile
Röviden, elveszel a nagy tömegben akarattal-akaratlanul is sajnos.
(Ez egy válasz da4ni üzenetére (2020. 08. 18. kedd 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 16:08
Sziasztok,
Tanácsot szeretnék kérni tőletek.
Mi a megfelelő keresési módszer az oldalon?
Párokat, nőket keresek.
Jól szituált, értelmes, férfi vagyok mégsem jön össze szinte semmi az oldalon.
Nem vagyok paraszt plusz a célom sem az hogy ürítek és lelépek.
Valaki esetleg tud tanácsot/ tanácsokat adni?
Köszönöm előre is.
#7061   2020. 08. 18. kedd 17:24
X Törölt felhasználó (4389762)
En emlekszem rad. Te emlekszel ram meg? 1x talalkoztunk es beszeltunk. Ha erdekel a velemenyem, privatban szivesen leirom neked.
(Ez egy válasz da4ni üzenetére (2020. 08. 18. kedd 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Párokat, nőket keresek.
Köszönöm előre is.
#7060   2020. 08. 18. kedd 17:12
X Törölt felhasználó (4293192)
Ne vedd túl komolyan. Türelem.
Sziasztok,
Párokat, nőket keresek.
Köszönöm előre is.
#7059   2020. 08. 18. kedd 16:08
da4ni da4ni
Sziasztok,
Párokat, nőket keresek.
Köszönöm előre is.
#7058   2020. 08. 18. kedd 15:54
egysportospasi egysportospasi
Biztos azért mert nem nőt kerestél. Ha nőt keresek szokott pasikat kiadni. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 18. kedd 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4389762)
2020. 08. 18. kedd 12:51
Jaj, tenyleg Katja. Egy kukis no.
Nem csoda, hogy a keresesemben nem dobta ki a fickot. nyes
#7057   2020. 08. 18. kedd 12:57
LeonKatja LeonKatja
Pedig ilyen adottságokkal pasiként jobban érvényesülne....
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 18. kedd 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 12:51
#7056   2020. 08. 18. kedd 12:51
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 18. kedd 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 12:28
Azért kukkants rá a saját adatlapodra.....
Nem sokan keresnek ilyen nőt wink
#7055   2020. 08. 18. kedd 12:28
LeonKatja LeonKatja
Azért kukkants rá a saját adatlapodra.....
Nem sokan keresnek ilyen nőt wink
(Ez egy válasz zsoleszovics üzenetére (2020. 08. 18. kedd 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 12:16
Aki nőként vagy párként kultúrált férfit keres, az nyugodtan rámírhat.
#7054   2020. 08. 18. kedd 12:16
zsoleszovics zsoleszovics
Aki nőként vagy párként kultúrált férfit keres, az nyugodtan rámírhat.
#7053   2020. 08. 17. hétfő 10:37
kiskoko34 kiskoko34
Nézelődni regisztráció nélkül is lehet egyébként. Arra nem gondoltál, hogy minek regisztrál valaki, aki nem keres a társkereső részen? Meg tudná magát kímélni a sok érdeklődő levéltől.

SzofiSzobi:
Ne hogy azt hidd, hogy annyira különleges dolog. Volt, hogy egy pár odajött a társaságunkhoz az utcán itt Pesten és az egyik csajt szemtől-szembe megkérdezte a női tag, hogy van-e kedve velük most felmenni a lakásukra. Miért ne lehetne megkérdezni bárkit az utcán, buliban?
A másik, hogy nyilvánvaló, hogy sok nagyszájú férfi is csak bámészkodni van itt meg álmodozni, aki valóban beijedne attól, hogy egy másik férfi előtt megmutassa mekkora kemény arc. Azt is el tudom képzelni, hogy valóban valós párok azok miatt a sok beszari, nagyszájú egyén miatt már nem válaszol mindenkire, csakhogy itt jön képbe az, hogy miért hisszük el nekik, amit mondanak inkább, mint valakinek, aki nem vetít, hanem az igazat mondja. Megtörtént velem is, hogy beszélgettem egy párral, már-már találkáról volt szó, de mondták, hogy most van egy 4-5 fős társaság, akik elmennek hozzájuk és nagy buli lesz, de ha már 2 elmegy, akkor jók lesznek. Természetesen abból nem lett semmi, viszont te meg tudod magadról, hogy elmentél volna és már van tapasztalatod is párral, de miért a kamusokat választják sokan inkább, aztán jön a pofára esés, utána nyilván elmegy a kedvük az egésztől.
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2020. 08. 11. kedd 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 11. kedd 10:22
Arra gondoltàl, hogy egyesek csak nèzelödni vannak itt ès nem keresnek senkit valojàban? Azok mit vàlaszoljanak, mikor tömegèvel kapjàk a kèretlen leveleket?
#7052   2020. 08. 15. szombat 09:15
youngguy21 youngguy21
Még egyszer mondom, én nem kötözködésből és nem is gúnyolódásból írtam, csupán szemet szúrt, ennyi... Na de, nem szeretnék offolni, úgyhogy valóban maradjunk inkább a témánál!
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 08. 12. szerda 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 12. szerda 21:25
Örülök, hogy ilyen jó kedvet sikerült szereznem az egy betű elvétésével. Nekem ebből az jön le, hogy a mondandómmal egyet ért mindenki, hisz csak az iráshibát hozzá fel. Ugyanakkor "ujdonsult" tagtársunk "gyorsz" numerája sem semmi. Mint ahogyan mindenki hibázott már.
#7051   2020. 08. 15. szombat 00:39
GG Supervisor GG Supervisor VIP Admin
felkialtas Kedves Fórumozók! Kicsit sok lett az Off topic errefelé, maradjunk az eredeti témánál - ha kérhetnénk - azaz: Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
#7050   2020. 08. 14. péntek 23:19
egysportospasi egysportospasi
A partnerkeresőket azért gondolom érdekli ki hogy néz ki, mert azt olvasom gyakran hogy sokan képet akarnak látni, sőt valamikor régen még nekem is írta valaki, hogy kép nélkül esélytelen a dolog. Mondjuk én sosem tettem ki magamról képet ilyen oldalon, így nyilván nem is vártam egy nőtől sem hogy bókolgasson. Nem is szoktak, se neten se máshol, ilyen téren egyszer kaptam bókot egy férfi orvostól, akihez mentem egy vizsgálatra. Nézte az adataimat és mondta hogy jól tartom magam, meg is lepődtem, megkérdeztem hogy mire gondol. Erre azt mondta majd nézzem meg az iskolai osztálytársaim hogy néznek ki. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 14. péntek 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2020. 08. 14. péntek 11:58
Igen, erről beszélek én is. Senkit nem érdekel, hogy a másik hogy néz ki, ráadásul semmi közünk sincs hozzá. Az erőszakosan kikövetelt pozitív visszacsatolás (sok esetben egyenesen pozitív diszkriminációról beszélhetünk) az, ami nem elfogadható. Magyarán: engem sem érdekel, hogy a képen a hölgy vagy úr (vagy akármi) bőven megvan minimum 150 kiló; - de azért hadd tartsam fenn magamnak a jogot, hogy nekem ez ne tetszen. Alapesetben nem fogom ezért bántani, nem teszem szóvá stb. De ne kelljen kötelezően csodálnom őt ezért, és bókokkal elhalmoznom. Márpedig mostanában ez az elvárt... smile

Egysportospasi: ezt én se tudtam, hogy a herélt kan az ártány. smile Úgy tudtam, hogy a méretre értik csak, a kifejezetten hizlalt sertésre, nemtől függetlenül.
#7049   2020. 08. 14. péntek 11:58
X Törölt felhasználó (3989732)
Igen, erről beszélek én is. Senkit nem érdekel, hogy a másik hogy néz ki, ráadásul semmi közünk sincs hozzá. Az erőszakosan kikövetelt pozitív visszacsatolás (sok esetben egyenesen pozitív diszkriminációról beszélhetünk) az, ami nem elfogadható. Magyarán: engem sem érdekel, hogy a képen a hölgy vagy úr (vagy akármi) bőven megvan minimum 150 kiló; - de azért hadd tartsam fenn magamnak a jogot, hogy nekem ez ne tetszen. Alapesetben nem fogom ezért bántani, nem teszem szóvá stb. De ne kelljen kötelezően csodálnom őt ezért, és bókokkal elhalmoznom. Márpedig mostanában ez az elvárt... smile

Egysportospasi: ezt én se tudtam, hogy a herélt kan az ártány. smile Úgy tudtam, hogy a méretre értik csak, a kifejezetten hizlalt sertésre, nemtől függetlenül.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 14. péntek 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 14. péntek 10:05
Azert azt ne feledd, hogy nem mindenkinek ugyanaz tetszik. Nekem nincs bajom a szokasostol eltero kulsovel, van ami meg tetszik is, pedig altalaban epp nem a megszokott. Szerintem nem kell bantani az embereket a kulsejuk miatt. A gondolkodas es a viselkedes az mar mas teszta. Ott erdemes kritikaval elni, mert sok ember mar tenyleg nem a foldon jar, akkora az egoja.
#7048   2020. 08. 14. péntek 10:05
Azert azt ne feledd, hogy nem mindenkinek ugyanaz tetszik. Nekem nincs bajom a szokasostol eltero kulsovel, van ami meg tetszik is, pedig altalaban epp nem a megszokott. Szerintem nem kell bantani az embereket a kulsejuk miatt. A gondolkodas es a viselkedes az mar mas teszta. Ott erdemes kritikaval elni, mert sok ember mar tenyleg nem a foldon jar, akkora az egoja.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 12. szerda 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2020. 08. 12. szerda 09:53
Szűkülnek a lehetőségek, de szerintem nem vesztesz semmit, ha lepattannak rólad az olyan férfiak, akik nem tudják kezelni a határozottságod. (Illetve mennyiséget így tuti vesztesz, de minőséget nem.) Bár ez is attól függ, mit keresel éppen: egy gyorsz numerát egy jól kinéző - és farokkal rendelkező - egyedtől, vagy egy hosszabb távú társat.

A képmutatás valóban nagy divat, alig van, aki mentes tőle. :/ Még rosszabb, hogy ebben a kurva polkorrekt világban még meg is magyarázzák, hogy ha valaki képmutató, akkor az szép és jó, azt el kell fogadni, sőt, csodálni kell, és ujjongva tapsikolni neki. Hogy mire gondolok? Pl. amikor a 150 kilós ártány kirakja magáról a képet a facebookra, és rohannak a hasonló agyi képességekkel bíró ismerősei gazsulálni hozzá ("de csini", "tündér", "szépség" stb.). Jó eséllyel az ártány is valahol a kisagya mélyén tisztában van vele, hogy valami nem kerek (ha szabad élnem ezzel a bon mot-val nyes ), de még mohóbban akarja a pozitív visszacsatolást, hogy jól van ez így, ő így szép, őt így akarják.

Viszont ha valaki mégiscsak szól, hogy "bocs, de ez se nem szép, se nem egészséges dolog), akkor az a maradi, fasiszta, köcsög és minden egyéb; mert mi az, hogy nem esik hasra az ártány előtt és nem zeng ódákat róla...?! nyes

Én is marhára el vagyok hízva, és tisztában is vagyok vele, hogy ettől a legtöbb ember undorodik. Én sem szeretem így magam, nem is teszek ki képet és nem is várom el, hogy valaki merő udvariasságból bókolgasson, hogy "duci" vagyok, vagy "plus size" alkat. nyes Sokkal boldogabb hely lenne a világ, ha az emberek nem csak hangoztatnák folyamatosan, hogy "fogadd el magad olyannak, amilyen vagy", hanem úgy is viselkednének. wink

És ez csak egy példa, a testalkat, van még ezer másik... :/

... 197 198 199 200 201 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11027db
Utolsó üzenet: ma 18:41

Hírek

tegnap 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!