Nincsenek óriási igényeim pedig, nem topmodelleket keresek, azt lehet írni hogy nekem a külső csak 2.3lagos annál számomra vannak fontosabb értékek. Kellően nyitott kíváncsi érdeklődő és egészségesen perverz is, és mégsem sikerül nekem sem.
Én 2,5 éve keresgélek kb 10 oldalon még jelen vagyok, nem csak szexpartnerkeresőkön. És le sem merem írni mennyire vavyok sikeres. 1000 levélből kb 1 talál be.
(Ez egy válasz da4ni üzenetére (2020. 08. 18. kedd 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 22:06

Nem veszem komolyan, de mennyi türelem kell?
Régóta itt vagyok már és alig alig valami.
De ez ilyen... Ha nem az a fajta valaki, hogy bármilyen lyuk/farok megfelel, akkor nem lesz meg a heti négyes átlag.
(Ez egy válasz da4ni üzenetére (2020. 08. 18. kedd 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 22:06

Régóta itt vagyok már és alig alig valami. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 18. kedd 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 17:12
Régóta itt vagyok már és alig alig valami. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 18. kedd 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4293192)

Ne vedd túl komolyan. Türelem.
Szia,
Köszönöm szépen a választ. Én is így gondolom ahogy te, de mennyi idő kell még?
Nem azt, írom hogy szia basznék veled és társai, de egyszerűen nem megy.
Nem vagyok tolakodó, türelmes vagyok. Az időmet saját magam osztom be, nem szarakodom (időhúzás). Éretebb vagyok a korombélieknél.
Neked lenne kedved ismerkedni? (Ez egy válasz Szegyenlős90 üzenetére (2020. 08. 18. kedd 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 17:30
Köszönöm szépen a választ. Én is így gondolom ahogy te, de mennyi idő kell még?
Nem azt, írom hogy szia basznék veled és társai, de egyszerűen nem megy.
Nem vagyok tolakodó, türelmes vagyok. Az időmet saját magam osztom be, nem szarakodom (időhúzás). Éretebb vagyok a korombélieknél.
Neked lenne kedved ismerkedni? (Ez egy válasz Szegyenlős90 üzenetére (2020. 08. 18. kedd 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia
Egyszerű, türelem
Szinte mindenki párt, és solo nőt keres, szerinted mennyi levelet kapnak naponta boldog boldogtalantól?
Igen, van, hogy több százat, aminek ráadásul a 90% el se olvassa az adatlapot, hanem küldi a sablon szöveget mindenkinek. Ezzel csak az a baj, hogy a potenciális partner jelölt üzenete is akár olvasás nélkül megy a kukába, így véve el előled, illetve a kereső személy lehetőségét is egy egymásra találásról.
A másik, megy már az ismerkedés másik 2-3-10 emberrel, sajnos nem fér bele az ember idejébe +1fő, a kellemetlen az az, ha mennek a napok hetek az egyeztetéssel, mikor kinek hol stb. és mégse jön össze, ilyenkor jön a tovább lépés vagy a tovább várás, persze telnek a hetek hónapok, ilyenkor se fognak reagálni neked, mert kb 68854 vagy a sorban, de így is a végkifejlet ugyanaz.
Szóval szerintem ez a rendszer, és nem a te hibád, illetve a sok értelmi "basználak" pasi az oka.
Uhhh túl sok mindent akartam mondani de röviden, remélem érthető
Röviden, elveszel a nagy tömegben akarattal-akaratlanul is sajnos.

Egyszerű, türelem

Szinte mindenki párt, és solo nőt keres, szerinted mennyi levelet kapnak naponta boldog boldogtalantól?
Igen, van, hogy több százat, aminek ráadásul a 90% el se olvassa az adatlapot, hanem küldi a sablon szöveget mindenkinek. Ezzel csak az a baj, hogy a potenciális partner jelölt üzenete is akár olvasás nélkül megy a kukába, így véve el előled, illetve a kereső személy lehetőségét is egy egymásra találásról.
A másik, megy már az ismerkedés másik 2-3-10 emberrel, sajnos nem fér bele az ember idejébe +1fő, a kellemetlen az az, ha mennek a napok hetek az egyeztetéssel, mikor kinek hol stb. és mégse jön össze, ilyenkor jön a tovább lépés vagy a tovább várás, persze telnek a hetek hónapok, ilyenkor se fognak reagálni neked, mert kb 68854 vagy a sorban, de így is a végkifejlet ugyanaz.
Szóval szerintem ez a rendszer, és nem a te hibád, illetve a sok értelmi "basználak" pasi az oka.

Röviden, elveszel a nagy tömegben akarattal-akaratlanul is sajnos.
Szia
Egyszerű, türelem
Röviden, elveszel a nagy tömegben akarattal-akaratlanul is sajnos. (Ez egy válasz da4ni üzenetére (2020. 08. 18. kedd 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 16:08

Egyszerű, türelem

Röviden, elveszel a nagy tömegben akarattal-akaratlanul is sajnos. (Ez egy válasz da4ni üzenetére (2020. 08. 18. kedd 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok,
Tanácsot szeretnék kérni tőletek.
Mi a megfelelő keresési módszer az oldalon?
Párokat, nőket keresek.
Jól szituált, értelmes, férfi vagyok mégsem jön össze szinte semmi az oldalon.
Nem vagyok paraszt plusz a célom sem az hogy ürítek és lelépek.
Valaki esetleg tud tanácsot/ tanácsokat adni?
Köszönöm előre is.
Párokat, nőket keresek.
Köszönöm előre is.
En emlekszem rad. Te emlekszel ram meg? 1x talalkoztunk es beszeltunk. Ha erdekel a velemenyem, privatban szivesen leirom neked.
(Ez egy válasz da4ni üzenetére (2020. 08. 18. kedd 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok,
Párokat, nőket keresek.
Köszönöm előre is.
Párokat, nőket keresek.
Köszönöm előre is.
Ne vedd túl komolyan. Türelem.
(Ez egy válasz da4ni üzenetére (2020. 08. 18. kedd 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok,
Párokat, nőket keresek.
Köszönöm előre is.
Párokat, nőket keresek.
Köszönöm előre is.
Sziasztok,
Párokat, nőket keresek.
Köszönöm előre is.
Párokat, nőket keresek.
Köszönöm előre is.
Biztos azért mert nem nőt kerestél. Ha nőt keresek szokott pasikat kiadni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 18. kedd 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 12:51

Törölt felhasználó (4389762)

Jaj, tenyleg Katja. Egy kukis no.
Nem csoda, hogy a keresesemben nem dobta ki a fickot.

Pedig ilyen adottságokkal pasiként jobban érvényesülne....
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 18. kedd 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 12:51

(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 18. kedd 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 12:28

Azért kukkants rá a saját adatlapodra.....
Nem sokan keresnek ilyen nőt

Azért kukkants rá a saját adatlapodra.....
(Ez egy válasz zsoleszovics üzenetére (2020. 08. 18. kedd 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 12:16

Aki nőként vagy párként kultúrált férfit keres, az nyugodtan rámírhat.
Aki nőként vagy párként kultúrált férfit keres, az nyugodtan rámírhat.
Nézelődni regisztráció nélkül is lehet egyébként. Arra nem gondoltál, hogy minek regisztrál valaki, aki nem keres a társkereső részen? Meg tudná magát kímélni a sok érdeklődő levéltől.
SzofiSzobi:
Ne hogy azt hidd, hogy annyira különleges dolog. Volt, hogy egy pár odajött a társaságunkhoz az utcán itt Pesten és az egyik csajt szemtől-szembe megkérdezte a női tag, hogy van-e kedve velük most felmenni a lakásukra. Miért ne lehetne megkérdezni bárkit az utcán, buliban?
A másik, hogy nyilvánvaló, hogy sok nagyszájú férfi is csak bámészkodni van itt meg álmodozni, aki valóban beijedne attól, hogy egy másik férfi előtt megmutassa mekkora kemény arc. Azt is el tudom képzelni, hogy valóban valós párok azok miatt a sok beszari, nagyszájú egyén miatt már nem válaszol mindenkire, csakhogy itt jön képbe az, hogy miért hisszük el nekik, amit mondanak inkább, mint valakinek, aki nem vetít, hanem az igazat mondja. Megtörtént velem is, hogy beszélgettem egy párral, már-már találkáról volt szó, de mondták, hogy most van egy 4-5 fős társaság, akik elmennek hozzájuk és nagy buli lesz, de ha már 2 elmegy, akkor jók lesznek. Természetesen abból nem lett semmi, viszont te meg tudod magadról, hogy elmentél volna és már van tapasztalatod is párral, de miért a kamusokat választják sokan inkább, aztán jön a pofára esés, utána nyilván elmegy a kedvük az egésztől. (Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2020. 08. 11. kedd 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 11. kedd 10:22
SzofiSzobi:
Ne hogy azt hidd, hogy annyira különleges dolog. Volt, hogy egy pár odajött a társaságunkhoz az utcán itt Pesten és az egyik csajt szemtől-szembe megkérdezte a női tag, hogy van-e kedve velük most felmenni a lakásukra. Miért ne lehetne megkérdezni bárkit az utcán, buliban?
A másik, hogy nyilvánvaló, hogy sok nagyszájú férfi is csak bámészkodni van itt meg álmodozni, aki valóban beijedne attól, hogy egy másik férfi előtt megmutassa mekkora kemény arc. Azt is el tudom képzelni, hogy valóban valós párok azok miatt a sok beszari, nagyszájú egyén miatt már nem válaszol mindenkire, csakhogy itt jön képbe az, hogy miért hisszük el nekik, amit mondanak inkább, mint valakinek, aki nem vetít, hanem az igazat mondja. Megtörtént velem is, hogy beszélgettem egy párral, már-már találkáról volt szó, de mondták, hogy most van egy 4-5 fős társaság, akik elmennek hozzájuk és nagy buli lesz, de ha már 2 elmegy, akkor jók lesznek. Természetesen abból nem lett semmi, viszont te meg tudod magadról, hogy elmentél volna és már van tapasztalatod is párral, de miért a kamusokat választják sokan inkább, aztán jön a pofára esés, utána nyilván elmegy a kedvük az egésztől. (Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2020. 08. 11. kedd 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Arra gondoltàl, hogy egyesek csak nèzelödni vannak itt ès nem keresnek senkit valojàban? Azok mit vàlaszoljanak, mikor tömegèvel kapjàk a kèretlen leveleket?
Még egyszer mondom, én nem kötözködésből és nem is gúnyolódásból írtam, csupán szemet szúrt, ennyi... Na de, nem szeretnék offolni, úgyhogy valóban maradjunk inkább a témánál!
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 08. 12. szerda 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 12. szerda 21:25

Örülök, hogy ilyen jó kedvet sikerült szereznem az egy betű elvétésével. Nekem ebből az jön le, hogy a mondandómmal egyet ért mindenki, hisz csak az iráshibát hozzá fel. Ugyanakkor "ujdonsult" tagtársunk "gyorsz" numerája sem semmi. Mint ahogyan mindenki hibázott már.

A partnerkeresőket azért gondolom érdekli ki hogy néz ki, mert azt olvasom gyakran hogy sokan képet akarnak látni, sőt valamikor régen még nekem is írta valaki, hogy kép nélkül esélytelen a dolog. Mondjuk én sosem tettem ki magamról képet ilyen oldalon, így nyilván nem is vártam egy nőtől sem hogy bókolgasson. Nem is szoktak, se neten se máshol, ilyen téren egyszer kaptam bókot egy férfi orvostól, akihez mentem egy vizsgálatra. Nézte az adataimat és mondta hogy jól tartom magam, meg is lepődtem, megkérdeztem hogy mire gondol. Erre azt mondta majd nézzem meg az iskolai osztálytársaim hogy néznek ki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 14. péntek 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 14. péntek 11:58

Törölt felhasználó (3989732)

Igen, erről beszélek én is. Senkit nem érdekel, hogy a másik hogy néz ki, ráadásul semmi közünk sincs hozzá. Az erőszakosan kikövetelt pozitív visszacsatolás (sok esetben egyenesen pozitív diszkriminációról beszélhetünk) az, ami nem elfogadható. Magyarán: engem sem érdekel, hogy a képen a hölgy vagy úr (vagy akármi) bőven megvan minimum 150 kiló; - de azért hadd tartsam fenn magamnak a jogot, hogy nekem ez ne tetszen. Alapesetben nem fogom ezért bántani, nem teszem szóvá stb. De ne kelljen kötelezően csodálnom őt ezért, és bókokkal elhalmoznom. Márpedig mostanában ez az elvárt...
Egysportospasi: ezt én se tudtam, hogy a herélt kan az ártány.
Úgy tudtam, hogy a méretre értik csak, a kifejezetten hizlalt sertésre, nemtől függetlenül.

Igen, erről beszélek én is. Senkit nem érdekel, hogy a másik hogy néz ki, ráadásul semmi közünk sincs hozzá. Az erőszakosan kikövetelt pozitív visszacsatolás (sok esetben egyenesen pozitív diszkriminációról beszélhetünk) az, ami nem elfogadható. Magyarán: engem sem érdekel, hogy a képen a hölgy vagy úr (vagy akármi) bőven megvan minimum 150 kiló; - de azért hadd tartsam fenn magamnak a jogot, hogy nekem ez ne tetszen. Alapesetben nem fogom ezért bántani, nem teszem szóvá stb. De ne kelljen kötelezően csodálnom őt ezért, és bókokkal elhalmoznom. Márpedig mostanában ez az elvárt...
Úgy tudtam, hogy a méretre értik csak, a kifejezetten hizlalt sertésre, nemtől függetlenül.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 14. péntek 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 14. péntek 10:05

Azert azt ne feledd, hogy nem mindenkinek ugyanaz tetszik. Nekem nincs bajom a szokasostol eltero kulsovel, van ami meg tetszik is, pedig altalaban epp nem a megszokott. Szerintem nem kell bantani az embereket a kulsejuk miatt. A gondolkodas es a viselkedes az mar mas teszta. Ott erdemes kritikaval elni, mert sok ember mar tenyleg nem a foldon jar, akkora az egoja.
Azert azt ne feledd, hogy nem mindenkinek ugyanaz tetszik. Nekem nincs bajom a szokasostol eltero kulsovel, van ami meg tetszik is, pedig altalaban epp nem a megszokott. Szerintem nem kell bantani az embereket a kulsejuk miatt. A gondolkodas es a viselkedes az mar mas teszta. Ott erdemes kritikaval elni, mert sok ember mar tenyleg nem a foldon jar, akkora az egoja.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 12. szerda 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 12. szerda 09:53
Törölt felhasználó (3989732)

Szűkülnek a lehetőségek, de szerintem nem vesztesz semmit, ha lepattannak rólad az olyan férfiak, akik nem tudják kezelni a határozottságod. (Illetve mennyiséget így tuti vesztesz, de minőséget nem.) Bár ez is attól függ, mit keresel éppen: egy gyorsz numerát egy jól kinéző - és farokkal rendelkező - egyedtől, vagy egy hosszabb távú társat.
A képmutatás valóban nagy divat, alig van, aki mentes tőle. :/ Még rosszabb, hogy ebben a kurva polkorrekt világban még meg is magyarázzák, hogy ha valaki képmutató, akkor az szép és jó, azt el kell fogadni, sőt, csodálni kell, és ujjongva tapsikolni neki. Hogy mire gondolok? Pl. amikor a 150 kilós ártány kirakja magáról a képet a facebookra, és rohannak a hasonló agyi képességekkel bíró ismerősei gazsulálni hozzá ("de csini", "tündér", "szépség" stb.). Jó eséllyel az ártány is valahol a kisagya mélyén tisztában van vele, hogy valami nem kerek (ha szabad élnem ezzel a bon mot-val
), de még mohóbban akarja a pozitív visszacsatolást, hogy jól van ez így, ő így szép, őt így akarják.
Viszont ha valaki mégiscsak szól, hogy "bocs, de ez se nem szép, se nem egészséges dolog), akkor az a maradi, fasiszta, köcsög és minden egyéb; mert mi az, hogy nem esik hasra az ártány előtt és nem zeng ódákat róla...?!
Én is marhára el vagyok hízva, és tisztában is vagyok vele, hogy ettől a legtöbb ember undorodik. Én sem szeretem így magam, nem is teszek ki képet és nem is várom el, hogy valaki merő udvariasságból bókolgasson, hogy "duci" vagyok, vagy "plus size" alkat.
Sokkal boldogabb hely lenne a világ, ha az emberek nem csak hangoztatnák folyamatosan, hogy "fogadd el magad olyannak, amilyen vagy", hanem úgy is viselkednének.
És ez csak egy példa, a testalkat, van még ezer másik... :/
A képmutatás valóban nagy divat, alig van, aki mentes tőle. :/ Még rosszabb, hogy ebben a kurva polkorrekt világban még meg is magyarázzák, hogy ha valaki képmutató, akkor az szép és jó, azt el kell fogadni, sőt, csodálni kell, és ujjongva tapsikolni neki. Hogy mire gondolok? Pl. amikor a 150 kilós ártány kirakja magáról a képet a facebookra, és rohannak a hasonló agyi képességekkel bíró ismerősei gazsulálni hozzá ("de csini", "tündér", "szépség" stb.). Jó eséllyel az ártány is valahol a kisagya mélyén tisztában van vele, hogy valami nem kerek (ha szabad élnem ezzel a bon mot-val

Viszont ha valaki mégiscsak szól, hogy "bocs, de ez se nem szép, se nem egészséges dolog), akkor az a maradi, fasiszta, köcsög és minden egyéb; mert mi az, hogy nem esik hasra az ártány előtt és nem zeng ódákat róla...?!

Én is marhára el vagyok hízva, és tisztában is vagyok vele, hogy ettől a legtöbb ember undorodik. Én sem szeretem így magam, nem is teszek ki képet és nem is várom el, hogy valaki merő udvariasságból bókolgasson, hogy "duci" vagyok, vagy "plus size" alkat.

És ez csak egy példa, a testalkat, van még ezer másik... :/