Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 185 186 187 188 189 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7292   2020. 10. 04. vasárnap 22:16
mgakaland mgakaland
Mi több találkozón is részt vettünk már, egyetlen kivétellel, eddig mindig nekem kellett fizetni a kávét, kólát, egyetlen gavallér sem volt, aki miután épp arra hajt, hogy a nejemmel keféljen, beruházzon egy kör kávéra 3 főre. Mi általában fogadni szoktunk, de az eddigi beszállók közül egy nyamvadt szál virágot, vagy egy üveg pezsgőt sem tudott egy kivételével hozni (mondjuk Ő is a második alkalomnál, de akkor is én szóltam neki, hogy a nejem kedveli). Itt a beszálló pasik a nő megtisztelésének, meghódításának a mikéntjét sem ismerik, a figyelmesség totális hiánya mellett a túlnyomó többség azt gondolja, és ezt már sokszor megírtam (írtátok) hogy még a párosnak kell örülnie, hogy egyáltalán hajlandók velünk találkozni, ne adj' Isten szexelni. Volt olyan nekünk is, aki a bérszoba 5000 forintját is osztani akarta, mikor arra kért, hogy Bpestről mi utazzunk Fehérvárra...
(Ez egy válasz Kávébab üzenetére (2020. 10. 03. szombat 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 03. szombat 14:19
Aki igazán tanult és intelligens, annak nem fontos, hogy olyan autóval járjon, ami alapján mások egyből feltételezhetik, hogy tanult és igényes. Tudok neked mutatni olyan villát a Sashegyen, amelyikben olyan retek és kupleráj van a fürdőszobában, hogy csak lestem. Párszáz kilométert? Sok adatlapon látom, hogy csak kerületen belül keresnek... nyes DDD
#7291   2020. 10. 04. vasárnap 10:13
SzofiBobi SzofiBobi
Tökéletes leírás! Lehetne még sorolni.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2020. 10. 04. vasárnap 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 04. vasárnap 10:02
Ezzel nem vagytok egyedül... a legtöbb pasi a meglévő kapcsolatunkban keresgél szexpartner. Ezzel úgymond semmi baj, minket nem zavar, bár nem szeretnénk családi zűrbe kerülni. Egyszerűen aki titokban csinálja főleg napközben akarja... nos ez nekünk nem pálya, estéket meg nem tudja szabaddá tenni....
Másik típus aki az ország másik végéből ír de azt mondja sokat jár erre... ja mikor épp kedve van akkor beesik.. na ez sem pály
Aztán van aki tök szimpi elsőre, de arra képtelen, hogy egy ismerkedős randira eljöjjön...vagy mi ott várunk ő meg el sem jön de még üzenni sem képtelen

Lehet bennünk is van hiba, de ami itt megy a pasik részéről....
#7290   2020. 10. 04. vasárnap 10:02
Felhőék Felhőék
Ezzel nem vagytok egyedül... a legtöbb pasi a meglévő kapcsolatunkban keresgél szexpartner. Ezzel úgymond semmi baj, minket nem zavar, bár nem szeretnénk családi zűrbe kerülni. Egyszerűen aki titokban csinálja főleg napközben akarja... nos ez nekünk nem pálya, estéket meg nem tudja szabaddá tenni....
Másik típus aki az ország másik végéből ír de azt mondja sokat jár erre... ja mikor épp kedve van akkor beesik.. na ez sem pály
Aztán van aki tök szimpi elsőre, de arra képtelen, hogy egy ismerkedős randira eljöjjön...vagy mi ott várunk ő meg el sem jön de még üzenni sem képtelen

Lehet bennünk is van hiba, de ami itt megy a pasik részéről....
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 04. vasárnap 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4358382)
2020. 10. 04. vasárnap 06:39
Áh dehogy, tegnap is 4 ből 0 jött el. Mindenkinek közbejött valami, vagy egszerűen csak nem írt többet amikor már konkrét volt a dolog...
#7289   2020. 10. 04. vasárnap 09:08
facér7 facér7
Nem lehetetlen de évek ota részemrol semmi.
#7288   2020. 10. 04. vasárnap 06:39
X Törölt felhasználó (4358382)
Áh dehogy, tegnap is 4 ből 0 jött el. Mindenkinek közbejött valami, vagy egszerűen csak nem írt többet amikor már konkrét volt a dolog...
#7287   2020. 10. 03. szombat 15:53
Nyúlmedve Nyúlmedve
No erről beszélek.
Mit lehet várni egy olyantól, aki a saját hotelszobáját sem tudja vagy nem akarja fizetni?
Anno, míg keresgéltünk, nem egy s nem kettő volt olyan, aki azt hitte, hogy majd még a szobánkban is héderezhet napokig, grátisz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 03. szombat 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2317382)
2020. 10. 03. szombat 15:20
Annyira igazad van!Az ápolt,tiszta külső és környezet a legfontosabb szerintem is.Én pénzintézetben dolgozom és láttam olyan celebet aki előttem újrahasznosított wc papír gurigát vett elő és abba fújta az orrát...miközben annyi pénzét kezeltem amiről ha egész életemben dolgozom se lesz.Igényes volt nagyon...beégett a retinámba mig élek.A másik a hotelszoba...az itt lévők többsége nemhogy hotelszobát még egy colát se fizetne ki.Azt várják,hogy a nő biztosítsa a helyszínt is.Vagy a másik kedvencem majd felezzük a szoba árát...hogyne....persze...Amugy hozzám lehet jönni de ahhoz kell egy olyan bizalmi szint amit itt eddig kb.5 ember ütött meg.
#7286   2020. 10. 03. szombat 15:48
Nyúlmedve Nyúlmedve
Szerintem félreértettél. Nem azt mondtam, hogy akinek villája van, az rögtön csodaember, művelt, kultúrált ... stb
Azt viszont igen, hogy a két véglet közt van egy nagy átlag, akik közt már lehet keresgélni... De viszont van egy minimum, amit minden értelmes ember meg tud ugrani. Ha nem, ott bajok vannak. Szerintem.
(Ez egy válasz Kávébab üzenetére (2020. 10. 03. szombat 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Aki igazán tanult és intelligens, annak nem fontos, hogy olyan autóval járjon, ami alapján mások egyből feltételezhetik, hogy tanult és igényes. Tudok neked mutatni olyan villát a Sashegyen, amelyikben olyan retek és kupleráj van a fürdőszobában, hogy csak lestem. Párszáz kilométert? Sok adatlapon látom, hogy csak kerületen belül keresnek... nyes DDD
#7285   2020. 10. 03. szombat 15:20
X Törölt felhasználó (2317382)
Annyira igazad van!Az ápolt,tiszta külső és környezet a legfontosabb szerintem is.Én pénzintézetben dolgozom és láttam olyan celebet aki előttem újrahasznosított wc papír gurigát vett elő és abba fújta az orrát...miközben annyi pénzét kezeltem amiről ha egész életemben dolgozom se lesz.Igényes volt nagyon...beégett a retinámba mig élek.A másik a hotelszoba...az itt lévők többsége nemhogy hotelszobát még egy colát se fizetne ki.Azt várják,hogy a nő biztosítsa a helyszínt is.Vagy a másik kedvencem majd felezzük a szoba árát...hogyne....persze...Amugy hozzám lehet jönni de ahhoz kell egy olyan bizalmi szint amit itt eddig kb.5 ember ütött meg.
#7284   2020. 10. 03. szombat 14:19
Kávébab Kávébab
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2020. 10. 03. szombat 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 03. szombat 13:43
A sznobság és az igénytelenség között azért igen széles a lehetőségek s adottságok tárháza.
Nem lehet mindenkinek villája a Sashegyen, s nem járhat mindenki új csodajárgánnyal. De azért azt jogosan feltételezi mindenki, hogy aki kultúráltabb, tanultabb, igenyesebb, az nem egy bontószökevény csotrogánnyal járj, s nem egy szutykos szükséglakásban tengődik Valamint az sem egy valóságtól elrugaszkodott elvárás, hogy ne okozzon neki problémat pár száz kilométernyi autókázás, vagy a saját hotelszobájának a kifizetése.
#7283   2020. 10. 03. szombat 13:43
Nyúlmedve Nyúlmedve
A sznobság és az igénytelenség között azért igen széles a lehetőségek s adottságok tárháza.
Nem lehet mindenkinek villája a Sashegyen, s nem járhat mindenki új csodajárgánnyal. De azért azt jogosan feltételezi mindenki, hogy aki kultúráltabb, tanultabb, igenyesebb, az nem egy bontószökevény csotrogánnyal járj, s nem egy szutykos szükséglakásban tengődik Valamint az sem egy valóságtól elrugaszkodott elvárás, hogy ne okozzon neki problémat pár száz kilométernyi autókázás, vagy a saját hotelszobájának a kifizetése.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 29. kedd 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2020. 09. 29. kedd 16:20
De más az igényesség, meg más a sznobság. Eddig lakások kapcsán mintha arról ment volna a vite, hogy ha valaki kacsalábon forgóba hívja a párt, akkor kiesik az esélyesek közül a panelban lakó. Pedig a kacsalábn forgó is lehet egy koszos, lelakott, igénytelen szar hely. wink
Nem mellesleg aki az alapján dönt, hogy Ferrarival vagy Opel Corsával jön a partner, az meg is érdemli. smile
#7282   2020. 10. 03. szombat 11:38
obsession693 obsession693
Nem ,nem találunk olyat ,vagy olyanokat akiket keresünk, biztosan bennünk is van a hiba. De nálunk ami le volt írva a hirdetésünkben paraméter, pl hogy pasinál 180cm plusz magasság, erős testalkat, és az átlagnál nagyobb szerszámmal rendelkezzen, vagy hogy kettesben tuti nem lesz a feleségemmel, max ha én pihenek a hármas közben, az fix, és konkrét. És erre mindenki jelentkezik apraja falváról, itt most nem degradálni szeretnék senkit, de ha az asszony ezt szereti, mert ez a zsánere, és én is ilyen vagyok, akkor ilyet is keresünk. Ezt a hozzáállást nem tudjuk elfogadni, és nem fogjuk rosszul érezni magunkat ha elküldjük őket szépen, vagy kevésbé szépen.
Mai éjszakai sztori, hogy nejem beszélget chaten valami huszonéves sráccal, aki itteni jelentkező,( én nem voltam jelen) és egy idő után a a srác azt ajánlgatja hogy eljön kocsival hozzánk, és "megmutatja a farkát" meg megfogdossa a feleségem....Mindezt úgy, hogy le volt írva, kettesben ne is álmodozzon senki róla...
Még erősen gondolkodom hogy levadászom a pöcsfejet egy másik kamu névvel és kiakasztom a faszát az autója antennájára. Ott majd loboghat. Kiakasztó faszfejek vannak itt, és normális ember akiben bízni lehetne legalább minimális szinten, az nincs.
#7281   2020. 10. 02. péntek 12:12
kiskoko34 kiskoko34
A példát én hoztam fel, és habár egészen biztos vagyok abban, hogy van olyan, aki az alapján igenis választ, hogy ki mit tud prezentálni - hiszen akkor nem lennének a világon aranyásók ugye. Viszont a példa nem arra hivatott következtetni, hogy a két autó közötti különbség ami döntő, hanem az, hogy az emberi fajba bele van kódolva az izgalmas, az extrém iránti vágy, és ha valaki csak teljesen tényekre hivatkozva elmond valamit, az kevésbé lesz vonzó, mint ha valaki kiszínez történetet esetleg, ha nem teljesen fedi a valóságot az, amit állít gondolván, ha már ott lesz akkor az úgy sem fog számítani. Erre hoztam szintén példának a saját tapasztalatom, hogy én és haverom ketten elmentünk volna egy párhoz, de inkább a 4-5 fős "társaságot" választották, amiből aztán a végén nem lett semmi. Értem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 29. kedd 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2020. 09. 29. kedd 16:20
De más az igényesség, meg más a sznobság. Eddig lakások kapcsán mintha arról ment volna a vite, hogy ha valaki kacsalábon forgóba hívja a párt, akkor kiesik az esélyesek közül a panelban lakó. Pedig a kacsalábn forgó is lehet egy koszos, lelakott, igénytelen szar hely. wink
Nem mellesleg aki az alapján dönt, hogy Ferrarival vagy Opel Corsával jön a partner, az meg is érdemli. smile
#7280   2020. 09. 29. kedd 16:20
X Törölt felhasználó (3989732)
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2020. 09. 29. kedd 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 29. kedd 12:07
Nézd az igényességet le lehet mérni valakinek a lakásáról, mert ha kupi van nincs tisztaság mit várhatunk a partner igényességéről, tisztaságáról. Na ez részletkérdés általában mi szoktunk fogadni partnereket, nagyon ritka hogy mi mennénk.
#7279   2020. 09. 29. kedd 12:48
mivagyunk12 mivagyunk12
Nekünk volt szerencsénk.
#7278   2020. 09. 29. kedd 12:07
Felhőék Felhőék
Nézd az igényességet le lehet mérni valakinek a lakásáról, mert ha kupi van nincs tisztaság mit várhatunk a partner igényességéről, tisztaságáról. Na ez részletkérdés általában mi szoktunk fogadni partnereket, nagyon ritka hogy mi mennénk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 29. kedd 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4293192)
2020. 09. 29. kedd 11:00
Kedves Felhőek! Beszélgettünk egy témáról igaz pár sort, arról hogy befolyásolja-e a partnerkeresést a partner háza lakása. Említettétek hogy mindegy milyen csak ne legyen putri. Számotokra mit jelent a putri? Mert ez mindenkinek relatív azt hiszem.
#7277   2020. 09. 29. kedd 12:01
becske becske
Se pár se férfi?
Mutathatnál többet a hölgyből..hátha nagyobb
lenne az esélyetek..
(Ez egy válasz szterak üzenetére (2020. 09. 28. hétfő 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 28. hétfő 00:08
Sziasztok! 5év alatt senki!
#7276   2020. 09. 29. kedd 11:10
X Törölt felhasználó (4398122)
Ugye viccelsz !
#7275   2020. 09. 29. kedd 11:00
X Törölt felhasználó (4293192)
Kedves Felhőek! Beszélgettünk egy témáról igaz pár sort, arról hogy befolyásolja-e a partnerkeresést a partner háza lakása. Említettétek hogy mindegy milyen csak ne legyen putri. Számotokra mit jelent a putri? Mert ez mindenkinek relatív azt hiszem.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2020. 09. 24. csütörtök 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 24. csütörtök 10:31
Mi ezért találkozunk elsőre semleges helyen, így egy fél órás beszélgetés alapján látjuk mennyire komoly az illető, stb. A lakás az teljesen mindegy, persze ne egy putriban éljen wink
#7274   2020. 09. 28. hétfő 08:36
vin66 vin66
Az lenne a fúra ha te ebben a piros ruhában nem találtál volna smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 27. vasárnap 01:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4269692)
2020. 09. 27. vasárnap 01:03
Igen.
#7273   2020. 09. 28. hétfő 00:08
szterak szterak
Sziasztok! 5év alatt senki!

... 185 186 187 188 189 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11012db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 03. csütörtök

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!