Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 173 174 175 176 177 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7400   2021. 06. 13. vasárnap 11:20
kiskoko34 kiskoko34
"Itt arra gondolok, hogy ha egy pár azt mondja/mondaná, hogy" hát, nem kifejezetten rád gondoltunk, de éppen te is jó leszel", abból megint csak nem sül(ne) ki semmi jó, a magam részéről én egyáltalán nem szeretnék senkinek sem úgymond a "pótlékja" lenni..."

Ezzel nem feltétlenül értek egyet. Hiszen az, hogy valaki nem jön be kép alapján annyira, még élőben simán bejöhet. Életem során tapasztaltam ezt már magammal szemben is és én magamon is, hogy valaki azt állította, hogy nem vagyok az esete, élő találkozás után meg lett belőle egy évekig tartó szexen alapuló dolog, illetve én is voltam úgy, hogy nem tudtam eldönteni, hogy igazán tetszik-e a lány, mert voltak fotók, ahol nagyon voltak, ahol kevésbé, találkoztam vele, és az a tipikus első látásra szerelem... a képeken nem jön át az ember egyénisége, a stílus, a beszéde stb... és ugyanígy lehet iszonyú csalódás is, ha pl a képeken a leendő partner iszonyatosan bejön, de nincs stílusa, a kapanyél lóg a szájából vagy éppen egyéb más idegesítő dolog kiderül. Az élet rövid és sosem tudhatjuk, hogy mikor lesz vége úgy veszem észre, hogy a magyar emberek túlzottan komolyan veszik magukat, a kapcsolatukat, holott az életet élvezni kell.
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2021. 06. 12. szombat 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 12. szombat 10:07
Köszönöm! Na most, ha nem baj, kicsit "kielemzem", amit írtál:

"Amúgy szerintem alapjában véve ez a probléma az itteni kereséssel, hogy mindenki azt hiszi, hogy ő a másiknak ezzel szívességet tesz."

Szerintem nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy azért van a dologban némi "kölcsönös szívesség" is, mivel a pároknak szüksége van egy szóló férfira, a szóló férfinak pedig egy párra! De (és ez nagyon fontos!) nem bárkivel és nem mindenáron!

"A párok ezért vannak annyira oda maguktól, hogy hát mi beengedünk magunk közé legalább legyél érte hálás, a beszálló meg úgy gondolja, hogy elmegyek helyetted jól megdugni a nődet legalább lesz egy jó estéje is, legyél érte hálás."

Nem szabad ennyire általánosítani, igenis vannak az oldalon olyan párok, akik egyáltalán nem képzelik magukat felsőbbrendűnek! (Ezért is szoktam úgy fogalmazni, hogy "némelyik pár".) Nem is olyan régen váltottam néhány levelet egy ilyen kedves párral és bizony nagyon sok mindenben egyetértettünk, de természetesen meg is adtuk egymásnak a kölcsönös tiszteletet! (Iszonyúan sajnáltam is, hogy messze vagyunk egymástól, mondjuk azt nem tudom, hogy a pár hölgytagjának bejönnék-e, lehet hogy igen, lehet hogy nem, de a nagy távolság miatt igazából ennek nincs is jelentősége...)

"...ha valaki/valakik csak "belemennek", akkor nem lesz jó a dolog."

Nos igen, olyan "egyefene, próbáljuk meg" alapon biztos nem fog működni a dolog. Illetve ehhez még annyit tennék hozzá, hogy ha "nincs ló, jó a szamár is" alapon történik a kiválasztás, szerintem abból sem lesz semmi. Itt arra gondolok, hogy ha egy pár azt mondja/mondaná, hogy" hát, nem kifejezetten rád gondoltunk, de éppen te is jó leszel", abból megint csak nem sül(ne) ki semmi jó, a magam részéről én egyáltalán nem szeretnék senkinek sem úgymond a "pótlékja" lenni...

"...itt nincs alá- vagy fölérendelt viszony..."

Pontosan, a felek igenis tekintsék egymást egyenrangúnak, senkinek nem kell(ene) azt gondolnia saját magáról, hogy ő bármivel is jobb, több a másiknál!
#7399   2021. 06. 13. vasárnap 11:14
Delightpar Delightpar
Sajnos teljesen tipikus...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 13. vasárnap 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4553312)
2021. 06. 13. vasárnap 10:45
Pontosan... pénteken leveleztünk valakivel hogy este tali, megbeszéltük hogy hol és mikor talizunk... nem jött el. Másnap írok hogy egy üzit küldhetett volna, a válasz jajjj ne haragudjak mert annyira fáradt volt hogy bealudt... de ma jó neki... megint megbeszéljük, erre mondom hogy most nem lesz ilyen? Ááááá nem hétvégén nem dolgozik.. tali előtt fél órával ne haragudjunk de nagyon fáradt... erre már csak annyit tudtam írni hogy te mekorra egy f... vagy. Persze valószínű más képeivel hirdető képgyűjtögetőbe botlottunk.. Másik , lebeszéljük a talit egy szórkozó helyre erre hogy az nem jó , mert neki védettségije nincs... mondjuk nyugi nem gondo oda nem kell mert nyitott... erre ő ja, akkor meg az a baj hogy azért kérik tőle mert ott őt sokszor a biztonságiak cigánynak nézik.. áááá nem hiszem el mi megy itt!!!
#7398   2021. 06. 13. vasárnap 10:53
X Törölt felhasználó (4293192)
Hát ez komoly smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 13. vasárnap 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 13. vasárnap 10:45
Pontosan... pénteken leveleztünk valakivel hogy este tali, megbeszéltük hogy hol és mikor talizunk... nem jött el. Másnap írok hogy egy üzit küldhetett volna, a válasz jajjj ne haragudjak mert annyira fáradt volt hogy bealudt... de ma jó neki... megint megbeszéljük, erre mondom hogy most nem lesz ilyen? Ááááá nem hétvégén nem dolgozik.. tali előtt fél órával ne haragudjunk de nagyon fáradt... erre már csak annyit tudtam írni hogy te mekorra egy f... vagy. Persze valószínű más képeivel hirdető képgyűjtögetőbe botlottunk.. Másik , lebeszéljük a talit egy szórkozó helyre erre hogy az nem jó , mert neki védettségije nincs... mondjuk nyugi nem gondo oda nem kell mert nyitott... erre ő ja, akkor meg az a baj hogy azért kérik tőle mert ott őt sokszor a biztonságiak cigánynak nézik.. áááá nem hiszem el mi megy itt!!!
#7397   2021. 06. 13. vasárnap 10:45
X Törölt felhasználó (4553312)
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2021. 06. 07. hétfő 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 07. hétfő 08:29
Kellene már egy szoba az ígérgetőknek. Legalább ott látható lenne kikkel nem érdemes foglalkozni. Nem kevés nevet tudok prezentálni
#7396   2021. 06. 12. szombat 16:54
Non_ordinary Non_ordinary
Szasztok,

Időröl-időre be-betoppanok erre az oldalra. Egydeülálló férfiként itt partnert találni (hetero relációban) az ötös lottó főnyereményének az esélyével mérhető össze.A párok keresnek párokat, párok keresnek bi hölgyet vagy bi férfit. Egydeülálló hetero férfi olyan kategóra oitt a társkeresőben amelyre egyszerűen nincs igény.
#7395   2021. 06. 12. szombat 10:07
youngguy21 youngguy21
Köszönöm! Na most, ha nem baj, kicsit "kielemzem", amit írtál:

"Amúgy szerintem alapjában véve ez a probléma az itteni kereséssel, hogy mindenki azt hiszi, hogy ő a másiknak ezzel szívességet tesz."

Szerintem nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy azért van a dologban némi "kölcsönös szívesség" is, mivel a pároknak szüksége van egy szóló férfira, a szóló férfinak pedig egy párra! De (és ez nagyon fontos!) nem bárkivel és nem mindenáron!

"A párok ezért vannak annyira oda maguktól, hogy hát mi beengedünk magunk közé legalább legyél érte hálás, a beszálló meg úgy gondolja, hogy elmegyek helyetted jól megdugni a nődet legalább lesz egy jó estéje is, legyél érte hálás."

Nem szabad ennyire általánosítani, igenis vannak az oldalon olyan párok, akik egyáltalán nem képzelik magukat felsőbbrendűnek! (Ezért is szoktam úgy fogalmazni, hogy "némelyik pár".) Nem is olyan régen váltottam néhány levelet egy ilyen kedves párral és bizony nagyon sok mindenben egyetértettünk, de természetesen meg is adtuk egymásnak a kölcsönös tiszteletet! (Iszonyúan sajnáltam is, hogy messze vagyunk egymástól, mondjuk azt nem tudom, hogy a pár hölgytagjának bejönnék-e, lehet hogy igen, lehet hogy nem, de a nagy távolság miatt igazából ennek nincs is jelentősége...)

"...ha valaki/valakik csak "belemennek", akkor nem lesz jó a dolog."

Nos igen, olyan "egyefene, próbáljuk meg" alapon biztos nem fog működni a dolog. Illetve ehhez még annyit tennék hozzá, hogy ha "nincs ló, jó a szamár is" alapon történik a kiválasztás, szerintem abból sem lesz semmi. Itt arra gondolok, hogy ha egy pár azt mondja/mondaná, hogy" hát, nem kifejezetten rád gondoltunk, de éppen te is jó leszel", abból megint csak nem sül(ne) ki semmi jó, a magam részéről én egyáltalán nem szeretnék senkinek sem úgymond a "pótlékja" lenni...

"...itt nincs alá- vagy fölérendelt viszony..."

Pontosan, a felek igenis tekintsék egymást egyenrangúnak, senkinek nem kell(ene) azt gondolnia saját magáról, hogy ő bármivel is jobb, több a másiknál!
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2021. 06. 11. péntek 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 11. péntek 09:45
Ezt jól megfogalmaztad. Amúgy szerintem alapjában véve ez a probléma az itteni kereséssel, hogy mindenki azt hiszi, hogy ő a másiknak ezzel szívességet tesz. A párok ezért vannak annyira oda maguktól, hogy hát mi beengedünk magunk közé legalább legyél érte hálás, a beszálló meg úgy gondolja, hogy elmegyek helyetted jól megdugni a nődet legalább lesz egy jó estéje is, legyél érte hálás. És ezért nem alakul ki kb semmi itt.
Én mikor beszálltam párhoz vagy párokhoz, mindig úgy gondoltam, hogy ez egy jó lehetőség mindenkinek izgalmas játékra és senki nem lekötelezettje senkinek, mert ez akkor működik, ha mindenki éppen annyira akarja, mint a másik, ha valaki/valakik csak "belemennek", akkor nem lesz jó a dolog.
Ezen a gondolkodásmódon kellene változtatni a többségnek, hogy ez egy izgalmas játék, és itt nincs alá- vagy fölérendelt viszony, mindenki elsősorban ember a dologban, akik egymás társaságát kívánják élvezni, kivéve, ha kifejezetten valaki olyat keres, akit alázhat stb.
#7394   2021. 06. 11. péntek 10:06
X Törölt felhasználó (4132002)
Szia!
Pontosan.
Ahogy írod, nincs alá-főlérendeltség. Mindenki egyenlő.
Kulturált emberek közötti simán meg lehet beszélni, "mi, merre, hány méter", s azt illendő is betartani. Persze ha már van ismertség, kapcsolat, s volt együttlét, akkor menet közben lehet "finomitani", némileg változhatnak dolgok. Minden az egyenrangú félként történő megbeszélés, a kölcsönösségkölcsönösség jegyében kell, hogy történjen.
Ha valami meg nem passzol esetleg, akkor emberi módon lehet kezelni, akár ha úgy alakul, békésen, kulturáltan elválni.
Ne legyen sértődés.
Igaz, törekedni kell arra hogy sem akarva, sem akaratlanul ne bántsuk meg a másik embert.
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2021. 06. 11. péntek 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 11. péntek 09:45
Ezt jól megfogalmaztad. Amúgy szerintem alapjában véve ez a probléma az itteni kereséssel, hogy mindenki azt hiszi, hogy ő a másiknak ezzel szívességet tesz. A párok ezért vannak annyira oda maguktól, hogy hát mi beengedünk magunk közé legalább legyél érte hálás, a beszálló meg úgy gondolja, hogy elmegyek helyetted jól megdugni a nődet legalább lesz egy jó estéje is, legyél érte hálás. És ezért nem alakul ki kb semmi itt.
Én mikor beszálltam párhoz vagy párokhoz, mindig úgy gondoltam, hogy ez egy jó lehetőség mindenkinek izgalmas játékra és senki nem lekötelezettje senkinek, mert ez akkor működik, ha mindenki éppen annyira akarja, mint a másik, ha valaki/valakik csak "belemennek", akkor nem lesz jó a dolog.
Ezen a gondolkodásmódon kellene változtatni a többségnek, hogy ez egy izgalmas játék, és itt nincs alá- vagy fölérendelt viszony, mindenki elsősorban ember a dologban, akik egymás társaságát kívánják élvezni, kivéve, ha kifejezetten valaki olyat keres, akit alázhat stb.
#7393   2021. 06. 11. péntek 09:45
kiskoko34 kiskoko34
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2021. 06. 05. szombat 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 05. szombat 14:27
Még egy reakció a hozzászólásod alábbi részére

" Az nagyjából jól látszik, hogy a beszállni szándékozók többsége továbbra is elsősegélynek tekinti "szolgáltatását" amiért még nekünk, a párnak kell hálásnak lenni, hogy egyáltalán hajlandó lenne velünk szexbe bonyolódni..."

Azért azt ne felejtsd el, hogy a dolog kölcsönös, ti is kerestek valakit, ő is keres valakit (pontosabban valakiket, mivel párról van szó), de fogalmazhatnék úgy is, hogy ti érte vagytok, ő pedig értetek!
#7392   2021. 06. 09. szerda 21:49
AttilaSkorpio AttilaSkorpio
Volt néhány eset, fe tartós kapcsolat nem alakult ki. Nincs hibás, így alakult.
#7391   2021. 06. 09. szerda 21:30
X Törölt felhasználó (4559982)
Én írtam nektek,válaszra sem méltattatok. Sajnálom,pedig mehettünk volna a DL-be is együtt..
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 06. vasárnap 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 06. vasárnap 08:29
Sajnos itt ez megy... Egyszerűen érthetetlen. Mindenki lelkes amíg nem kell találkozni... Nagyon nagyon rég volt itt bármi is... És hát hiába van kiírva hogy kit, mit keresünk teljesen más típusok jelentkeznek 3 -4 szavas köszönés nélküli levéllel..
#7390   2021. 06. 07. hétfő 10:43
X Törölt felhasználó (4132002)
Sziasztok!
Sajnos, hogy ez megy. A magukat intelligensnek, igényesesnek tartó, s magukról szuperlativuszokban beszélő férfiak, hát mit ne mondjak,egy normális, értelmezhető bemutatkozást, levelet nem tudnak megfogalmazni.
(Természetesen maximális tisztelet a kivételes személyeknek, )

No, meg aztán ott van még az értelmezési probléma is.
Ha egyértelműen még van fogalmazva a keresett személy (életkor, testalkat, lakhely, stb), akkor mi a túrónak erőltetik magukat ezek a pasik. Kiváltképp ha meg sem közelítik az említett, keresett paramétereket.
Arról aztán meg végképp nem beszélve, ha elutasítást kapnak, akkor aztán eljön az igazi énjük s jön a mocskolodás.
Hegyni az egójuk , s nem értik, mi a hármas, többes szex lényege.
Úgy gondolják, hogy aztán nélkülük a pár a szexuális élete totális hanyatlásnak indul, mi több csődbe megy.

Na mindegy is!
Szerintem azon értetlen, egysejtű , férfiakra kár is bárminemű időt is pazarolni.

Oké, tudom, s megértem, hogy egy idő után marhára idegesítőek tudnak lenni az olyan 3-4 szavas üzenetek tömkelege. (Dugnálak, b@sználak, "jó a segged, kő' kóla... " és társai megnyilvánulások.
Ja, és mindezt köszönés nélkül!!!!

További szép napot kívánok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 06. vasárnap 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos itt ez megy... Egyszerűen érthetetlen. Mindenki lelkes amíg nem kell találkozni... Nagyon nagyon rég volt itt bármi is... És hát hiába van kiírva hogy kit, mit keresünk teljesen más típusok jelentkeznek 3 -4 szavas köszönés nélküli levéllel..
#7389   2021. 06. 07. hétfő 08:29
egyfeleség11 egyfeleség11
Kellene már egy szoba az ígérgetőknek. Legalább ott látható lenne kikkel nem érdemes foglalkozni. Nem kevés nevet tudok prezentálni
#7388   2021. 06. 06. vasárnap 12:13
youngguy21 youngguy21
Remélem nem baj, de így utólag megkérdezhetem, hogy ha már szerinted őt láttad, akkor miért nem szólítottad meg?
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2021. 05. 31. hétfő 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 31. hétfő 08:34
Maximálisan egyetértek veled. Eddig két normális sráccal találkoztunk, de most szombaton a srácnak nem volt mwrsze oda jönni hozzánk , pedig szerintem őt láttam. Mi is találkoztunk már olyan pasival aki nem jött be, de azért egy bambit megittunk vele és közöltük, hogy ebbe ennyi volt
#7387   2021. 06. 06. vasárnap 11:54
X Törölt felhasználó (4563712)
Ez nem valami sok de örökké nem eshet
(Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2021. 06. 06. vasárnap 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 06. vasárnap 08:24
Főleg, ha kifejezetten nőt szeretnétek. Egy olyan 3-4%-ot tudnék elképzelni lookaround
#7386   2021. 06. 06. vasárnap 11:10
youngguy21 youngguy21
"Mindenki lelkes amíg nem kell találkozni... "

Arra gondoltál, hogy lelkes, de nem mer találkozni, ugye? Ez egy érdekes téma, valamit tudnék is róla írni...
#7385   2021. 06. 06. vasárnap 11:01
youngguy21 youngguy21
Igen, sokan sajnos nagyon nem veszik figyelembe, hogy a másik fél igazából mit/kit is keres...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 06. vasárnap 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 06. vasárnap 08:31
Ja és a kép nélküli, vagy a közeli farok képpel operáló társkeresőkről már ne is beszéljünk... És természetesen 200-300 km-ről írnak...
#7384   2021. 06. 06. vasárnap 10:58
youngguy21 youngguy21
Helyesbítve: BISZEX nőt és szerintem azt még nehezebb lesz...
(Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2021. 06. 06. vasárnap 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 06. vasárnap 08:24
Főleg, ha kifejezetten nőt szeretnétek. Egy olyan 3-4%-ot tudnék elképzelni lookaround
#7383   2021. 06. 06. vasárnap 08:31
Ja és a kép nélküli, vagy a közeli farok képpel operáló társkeresőkről már ne is beszéljünk... És természetesen 200-300 km-ről írnak...
#7382   2021. 06. 06. vasárnap 08:29
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2021. 05. 30. vasárnap 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 30. vasárnap 22:33
Elszomorító tapasztalatokkal gazdagodtunk a keresgélésben. Sok év pihi után úgy gondoltuk, jó lenne egy-két normálisabb férfiembert találni némi szexjátszadozáshoz.
- Jóval kevesebb jelentkező volt, mint mondjuk 10 éve.
- Nem képes négy szóból álló mondatot helyesen leírni.
- Odavissza van azzal hogy a házában fogadjon embereket, nem érti, hogy miért nem él a lehetőséggel egy pár, ámde több levélváltás után sem jutott eszébe levél kezdetén köszönni, s a végén a nevét is említve elköszönni.
- Már az ismerkedős levelében háborog az elvárásaink miatt. Nevesítve hogy védettségi igazolvány nélkül semmit ...
- Nagy lelkesen ír, de aztán a válaszunkat már csak most vasárnap este nézi meg...
- Olyan dolgokat ír magáról, hogy minden pár azt hihetné, ő a nagy fogás, igaz ránèzve a hozzászólásaira látható, hogy bi meg homoszexuális-partnerkereső hirdetések százait eresztette meg, mi meg full heterót keresünk...
- Megbeszéltünk időpontot, de hiába csak kettő óra van a megbeszélés és a megbeszélt időpont között, meg már nem érkezik, csak egy utólagos bocsánatkérés...

... s még pár hasonló..
#7381   2021. 06. 06. vasárnap 08:24
MILF-shooter MILF-shooter
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 05. szombat 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4563712)
2021. 06. 05. szombat 22:53
Úgy látom nem lesz egyszerű itt találni valakit smile

... 173 174 175 176 177 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10880db
Utolsó üzenet: tegnap 14:45

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!